Találatok a következő kifejezésre: Ez valóban kezelés vagy (12 db)

Valóban ingyenes terhesség alatt a fogászati kezelés vagy ez csak az sztkra vonatkozik, és ha oda, pl. a foghúzás, gyökérkezelés? 23hetes anyuka

Legjobb válasz: Tévedésekmfélreértések elkerülése érdekében: Minden fogmegtartó kezelés teljesen ingyenes az SZTKban,nem csak várandósan,nem csak az amalgám tömés,hanem minden. "A beteg életkorától függetlenül támogatott fogászati ellátások: · sürgõsségi ellátás · szûrõvizsgálat (meghatározott gyakorisággal pl. 18 éves kor felett évente egyszer) · szakorvosi beutaló alapján góckutatás és más alapbetegségekhez kapcsolódó fog és szájbetegségek kezelése · fogmegtartó kezelés · fogsebészeti ellátás · fogkõeltávolítás · ínyelváltozások kezelése" http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,55307&_dad=portal&_.. A linken még többet is olvashatsz errõl.

Tévedésekmfélreértések elkerülése érdekében: Minden fogmegtartó kezelés teljesen ingyenes az SZTKban, nem csak várandósan, nem csak az amalgám tömés, hanem minden. "A beteg életkorától függetlenül támogatott fogászati ellátások: · sürgõsségi ellátás · szûrõvizsgálat (meghatározott gyakorisággal pl. 18 éves kor felett évente egyszer) · szakorvosi beutaló alapján góckutatás és más alapbetegségekhez kapcsolódó fog és szájbetegségek kezelése · fogmegtartó kezelés · fogsebészeti ellátás · fogkõeltávolítás · ínyelváltozások kezelése" http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55307&_dad=portal&_.. A linken még többet is olvashatsz errõl.
Persze hogy csak az SZTK-ra vonatkozik, a magándokinak nem fizet utánad a tébé, sem terhesen, sem máskor. De az SZTK-ban máskor is ingyenes, ahogy az elsõ válaszoló írta, a fogmegtartó kezelés.
Én külföldön vagyok, itt is ingyenes a fogászat, szerintem ott is ugyanazok a szabályok. Itt a fogmegtartó kezelések ingyenesek és a foghúzás. A tömés ingyenes, a gyökérkezelés is, ha szükséges, hiszen néhány fogat csak gyökérkezelés után lehet betömni. Azokat a beavatkozásokat nem fedezik, amire egészségügyileg nem lenne szükség, például nem pótolnak fogat, nem raknak koronát, azt ugyanúgy külön kell fizetni, hiszen ez elsõsorban a páciens kényelmének és kinézetének jó, egy-két fog nélkül még boldogan elél és eltáplálkozik az ember. Itt csak az állami fogászat ingyenes, gondolom ott is igaz ez, hiszen, ha te magánrendelésre szeretnél járni és nem a körzeti, vagy sztk-s fogorvoshoz, az egy egyéni plusz, fizetned kell érte. Épp úgy, mint a nõgyógyászért és a szülészért, ha magánrendelésre jársz.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI A SEGÍTSÉGET! :)
én már 20 éve élek ezzel, de egy tisztán tartott lakásban nincs semmi bajom vele.
Nem ritka allergia, nekem is megállapították kiskoromban (nem olyan nagy mértékût). Én kinõttem, addig meg gyakran szellõztettünk, takarítottunk, cseréltük az ágynemût, mostuk a takarókat meg a paplanokat.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az ovadában Szeptemberben lerakták Padló szényeggel faltol-falig a termet, és nálunk azután kezdödtek a tünetek, és az Allergologus szerint ott van a baj!Most hogy itthon van a lányom vakácion, nagyon ritkán van ilyen tünete, és rendbe is tartsuk a lakást!De amikor oviban volt, redszeresen mondta, hogy neki valami kaparja a torkát, és nekünk eszünkbe se jutott, hogy ez allergia lehet!Most az Allergologus ki irta a Xyzal-t, egy honapig, és ha nincs változás akkor ir ki másik gyogyszert!
Sziasztok! Nekem is van hasonló tapasztalatom egyik ismerõsöm allergiás a poratkára. Õk vettek egy nagyon jó porszívót ami hihetetlen mennyiségû port szed ki mindenbõl és egyben légtisztító is. Azóta semmi allergia elleni gyógyszert nem szed és teljesen jólérzi magát. Drága volt a porszívó de azt mondja, hogy az egészsége érdekében megérte.
nos igen ez már nekem annyira a múlt, hogy hajlamos vagyok megfelethezni, nekemis volt sok sok kellemetlen napom az iskolában emiatt, fõleg a könyvtárban a sok sok poros könyv között, volt tanárom aki még akkor sem volt hajlandó elengedni a könyvtári foglalkozásról mikor már vérben forogtak a szemeim és annyira könnyezett, hogy nem láttam... igazábol otthon rendben tartok mindent, máshol pedig nem töltök annyi idõt intézményekben, hogy bajom legyen, remélhetõleg, már vannak jobb orvosságok erre mint 15 éve mikor utoljára szedtem bármit is, vagy remélem felvilágosultabb tanárok vannak... de a szõnyegpadlós ovit próbálnám mellõzni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos infokat, azt szeretném kérdezni az elözö hozzászolotol, hogy ilyen porszivot, honnan lehet vásárolni, esetleg milyen márkáju porszivo, vagy akármelyik jo, csak legyen nagy telyesitményü?Nagyon aggodok, nehogy a késöbbiekben sulyosbodjon a helyzet, hiszen por mindenhol jelen van, egyfolytába takarithatnék, ugyis lessz por!


Ez valóban gyógyszeres kezelés vagy pedig az hogy valami nagy baj van? vagy azt ráirják?

Anyukám 51 éves és most a ráksz?résr?l olyan papirt kapott hogy gyógyszer kezelés után meg kell ismételni a minta vételt.Ez a levél szolnoki sztkból jött.Segitsetek!

Legjobb válasz: Ha nagy baj lenne, akkor azt írták volna. Valószínü van valami, aminek nem kéne ott lenni, egy fertõzés pl, és erre kap gyógyszert. Utána pedig csinálnak megint citológiát, hogy a tabi használt-e. Szerntem kár elõre igzulni, bármilyen elváltozás nagyon hamar felismerhetõ és nagyon jó esélyekkel kezelhetõ. De nálatok még akkora baj sincs, csak nyugi!

Ha nagy baj lenne, akkor azt írták volna. Valószínü van valami, aminek nem kéne ott lenni, egy fertõzés pl, és erre kap gyógyszert. Utána pedig csinálnak megint citológiát, hogy a tabi használt-e. Szerntem kár elõre igzulni, bármilyen elváltozás nagyon hamar felismerhetõ és nagyon jó esélyekkel kezelhetõ. De nálatok még akkora baj sincs, csak nyugi!
Szia! Valószínûleg vmi hüvelyfertõzése van, ezért rossz lett az eredménye. Kap rá gyógyit, és kontrollal ellenõrzik, csökkent e a fertõzés. Tutira errõl van szó!! :o)

Hogy vannak ezek a házi szőrtelenítő gépek mint a lézer kezelések, valóban segítenek vagy nem? Intim területre gondolok v, marad a borotva?

Legjobb válasz: Hova gondolsz házi lézer szõrtelenitõk .Nagyon jól menõ az a kozmetikus ,aki ilyennel dolgozik .Mire térûl meg a gép ára,és hol a többi költség még .Maradj csak a borotvánál, mint a súszter a kaptafánál .

Hova gondolsz házi lézer szõrtelenitõk .Nagyon jól menõ az a kozmetikus , aki ilyennel dolgozik .Mire térûl meg a gép ára, és hol a többi költség még .Maradj csak a borotvánál, mint a súszter a kaptafánál .
Léteznek tényleg "házi" végleges szõrtelenítõk is, de egyszer olvastam, hogy sokkal kisebb a hatásfoka, mint annak, amit a kozmetikus használ, szóval nem sokat ér..de, ha belegondolsz, valószínûleg nem véletlen 10x ilyen nagy és 10x ilyen drága az a gép, amivel a kozmetikus kezelne.

Ha valaki aszociális vagy Asperger-szindrómában szenved azt az illető tudja és milyen gyógymód létezik ezek kezelésére?

Legjobb válasz: Nem veszik észre maguktól, nem tudják, hogy miért annyira mások, mint a többi ember.

Nem veszik észre maguktól, nem tudják, hogy miért annyira mások, mint a többi ember.
A kérdező hozzászólása: És ha ez nem zavarja a ''beteget'' akkor is feltétlen kezelni kell?

Ha valaki nagyon izzadós (kéz, láb is) milyen kezelésre van szüksége? Vagy ez minek a tünete?

B?rgyógyászhoz kell bejelentkezni?

Legjobb válasz: Van aki csak magától izzadós..valaki pedig nem..én is azok közé tartozok akik izzadnak

Van aki csak magától izzadós..valaki pedig nem..én is azok közé tartozok akik izzadnak
Ha csak mostanában kezdtél izzadni, akkor irány a háziorvos, tõle kaphatsz beutalót valamilyen szakrendelésre. Több betegségnek is lehet a tünete, ezért kell orvoshoz fordulni, õ majd tájékoztat, mi pedig itt csak találgatunk.
A kérdező hozzászólása: szeretnék ellene tenni valamit, mert engem nagyon zavar.
Ne is járjál, ez természetes. És nem lehet eltüntetni.:)
A kérdező hozzászólása: akk szivas , mert az arcomon van , es mielott valaki belekotne noncs egy magyar karakterem se a kerdest is google forditoval irtam , hogy ne legyen beszolas , am ha megis van valami please help!!

Tripper fertõzött vagyok. Ezt antibiotikummal kezelik. Milyen mellékhatásai vannak a kezelésnek? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szóval, már kezdek rájönni magamtól is. :) Hányinger, fejfájás, hasmenés.

A kérdező hozzászólása: Szóval, már kezdek rájönni magamtól is. :) Hányinger, fejfájás, hasmenés.
Szia tudom kicsit keso... :) En gyenge vtam a nagy adag antibiotikumtol szedultem zavarosan lattam hoingadozasom volt es hanyingerem... De ez csak elso nap mikor a nagy adagot kapod. Legalabbis es kaptam injekcioban vmi , , antibiotikum koktelt" ahogy az orvos mondta meg ket szem 500mgos tabit kellett bevennem aztan masnap mar csak egyett es vege.

Ez a reklám most tényleg az Activia joghurtot reklámozza, vagy inkább a pszichiátriai kezelésre való eljárást népszerűsíti a beteges hazudozók és a tudathasadásosok körében?

http://indavideo.hu/video/Pocak_bemutatkozik

Legjobb válasz: rosszul bánsz veleeeeeem :) wáááááá kivagyok ettõl a csöves reklámtól -.-"

rosszul bánsz veleeeeeem :) wáááááá kivagyok ettõl a csöves reklámtól -.-"
ahogy kiveszem, azt akarja mondani a reklám, hogy ez a [email protected] joghurt egyaránt megoldást nyújt az antiszoc viselkedésre és az egészségre is.
Két hozzászólót idéztem a linkelt videó alól, azért is mert abszolút egyetértek velük. Ritkán nézek tv-t de akkor is ilyen fost látok reklámidõben. Egyszerûen nem lehet elmenni mellette, teljesen értelmetlen, összefüggéstelen, ostoba, idegesítõ. Folyamatosan vetítve kínzással ér fel! "BORZASZTÓ!!! Remélem mihamarabb lekerül ez a reklám-spot a "mûsorról"! Tiszta ideg vagyok amint meglátom! A rögzülési célt elérte, dehogy emiatt a reklám miatt MÁR CSAK AZÉRT SEM venném meg a terméket! (Amúgy sem..) " "Van ennél lejjebb??? Ennél idiótábbnak már nem is lehet tekinteni a TV nézõket!"
Elég béna, de beszélnek róla, és az a cél. A negatív reklám a legjobb reklám.
ez a reklàm addig volt jò míg nem lett 3 változata. az eredeti legelsõ az olyab cukiiii...viszont a màsik két vàltozattòl ràz a hideg.
Szerintem marha jó:D
Aki ezt a reklámot kitalálta, szerintem sürgõsen váltson pályát!!! Komolyan mondom, ez már felér egy kínzással!!!
Úgy látom, nem csak én mászok a falra ettõl a [email protected]ól XD
Neked elmentek otthonrol. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!