Találatok a következő kifejezésre: Ez toxémia vérnyomásom (3 db)

Ez toxémia? A vérnyomásom jó, minimálisan dagad a lábam. Viszont nagyon viszketett a bőröm, majnem mindenhol.

Voltam vér és vizelet vizsgálaton: GOT:41, GPT:36,Neutrofil:77,100, Lymfocita:15,700, a vörösvértest, gaemoglobin, és mematokrit alacsony. Nagyon félek, hogy most mi ez, ha egy hét alatt nem javul be kell feküdni, most vagyok 28+5 napos. Valaki segítsen aki ért hozzá! Köszi

Legjobb válasz: nem tudok konkrét vélaszt adni ez a jovo héten fog kiderulni, de addig csak az a lényeg hogy ne aggodj, nem lesz gond! A toximia esetén már most befektettek volna, ha pedig kialakuloban van, akkor egy hét mulva tobbet tudnak mondani..a lábdagadás másnál is jelentkezik. Nem kell félned, ha rosszul vagy akkor menj be egy ugyeletre a nogyogyászaton.

nem tudok konkrét vélaszt adni ez a jovo héten fog kiderulni, de addig csak az a lényeg hogy ne aggodj, nem lesz gond! A toximia esetén már most befektettek volna, ha pedig kialakuloban van, akkor egy hét mulva tobbet tudnak mondani..a lábdagadás másnál is jelentkezik. Nem kell félned, ha rosszul vagy akkor menj be egy ugyeletre a nogyogyászaton.
Szia!Nekem az elsõ terhességem toxémiás volt, akkora lábam volt hogy csak bakancsban tudtam járni, vérnyomásom az egekben, a vizelet tele volt fehérjével.Úgyhogy szerintem Te tök jól állsz.Ha befektetnek akkor se ess kétségbe, megéri:)
Nem gondolom: a toxaemiában vérnyomás emelkedés (140/90) és vizeletfehérje kell, plusz oedema is, de azért mert dagad a lábad az még ömmagában nem jelent toxaemiát. Mérd a vérnyomásodat minden nap, meg a súlyodat, hogy nem nõ-e meg hirtelen pl. 3-4 kg-mal egy két nap alatt, arc és kézdagadásra is figyelj. Bár nekem pl nagyon dagadnak az ujjaim és eddig minden rendben a laborral meg a vérnyomásommal, szóval remélem nekem is csak a terhesség egyik nem olyan kellemes velejárójáról van szó! Boldog babavárást, ha mész dokihoz vagy szülésznõhöz vigyél vizeletet egy perc alatt megnézik neked egy stiksszel a fehérjét belõle! Boldog babavárást!
Szia.Ha jó a vérnyomásod, akkor nem hinném, hogy toxémia lenne.De a vércukrodat érdemes lenne újra megnézni, a viszketés lehet annak a jele is. 26 hetes kismama
az emelkedett vércukorszint lehet az oka
... meg az epefesték megemelkedése. Meg a májfunkció romlása. Én nem várnék egy hetet.
A kérdező hozzászólása: Kaptam rá gyógyszert, egy hét alatt lejjebb kell vinnie. Egyébként meg 1 típusú diabos vagyok, és nagyon jók a cukraim. Köszi mindenkinek a segítséget!

Voltatok ilyen helyzetben? Magas vérnyomással és toxémia gyanuval kerültem kórházba. Vérnyomásom 3szor 2 dopeggyttel 140 / 90 es. Azt mondták időzített bomba vagyok, és ezzel az állpottal nem tudnak kezelni csak spec intézménybe.

Mi a megoldás? Toxémia nincsen elvileg, a laborok negatívak

Legjobb válasz: Szia! Csak amagas vérnyomás elvileg nem olyan nagy probléma ha gyógyszerrel kordában tartható. Azért marha rendesek a kórházban. Egyébként bármelyik kórházban kezelhetõ a dolog, amíg nincs nagyobb probléma. Hány hetes vagy? Ha vége felé jársz akkor nem olyan nagy gond, legfeljebb császár lesz, ha gyorsan romlanak az értékek. Én a helyedben nagyon figyelném a vérnyomást, és az ödémát. Ha hirtelen vizesedn kezdesz, és nem csak a kéz, és lábfej, valamint az arc, hanem a lábszárközép felett is, vagy az egész karod, esetleg fáj a rekeszizom felett, vagy viszketni kezdesz (extrém módon), akkor kórház, illetve kérnék tesztet, és naponta nézném, vagy nézetném a fehérjét a vizeletben.

Szia! Csak amagas vérnyomás elvileg nem olyan nagy probléma ha gyógyszerrel kordában tartható. Azért marha rendesek a kórházban. Egyébként bármelyik kórházban kezelhetõ a dolog, amíg nincs nagyobb probléma. Hány hetes vagy? Ha vége felé jársz akkor nem olyan nagy gond, legfeljebb császár lesz, ha gyorsan romlanak az értékek. Én a helyedben nagyon figyelném a vérnyomást, és az ödémát. Ha hirtelen vizesedn kezdesz, és nem csak a kéz, és lábfej, valamint az arc, hanem a lábszárközép felett is, vagy az egész karod, esetleg fáj a rekeszizom felett, vagy viszketni kezdesz (extrém módon), akkor kórház, illetve kérnék tesztet, és naponta nézném, vagy nézetném a fehérjét a vizeletben.
Irány a Sote2-ö. Ott kézben tartják a dolgot!!!
én 4x2 dopegytet és 2x1 betalocot szedtem, így volt 145/95 körüli a vérnyomásom.figyelni kellett, minden nap többször mérni a vérnyomásomat.utolsó hétre azért fektettek be, mert a ctg is rossz lett, ugrált a kicsi szívverése.toxémiám nem volt, azért tartottak bent, hogy kéznél legyen a segítség, ha gond lenne.
Hát a Te értéked azért nem olya kezelhetetlenül magas!Ennél ne menjen feljebb az a lényeg.
A kérdező hozzászólása: 23 hetes kismama vagyok. a vizeletemet csak eysze nézték azóta nem. DOPEGYTRE VAGY 14
A kérdező hozzászólása: dopegytre vagy 140 re megy a vérnyomásom vagy 110 re lemegy. Dopegyt nélkül 170 180.
Hogyhogyegyszer néztek vizeletet? A védõnõ minden alkalommal kell hogy nézzen. Én a helyedben vennék tesztet is, vagy kérnék a védõnõtõl.
12:23-as vagyok:nekem a 9 hónap alatt egyszer sem nézte a védõnõ.
Hogy vagy Kedves Kérdezõ?Vérnyomásod beállt?

36 hetesen egy keresztes fehérjét találtak a vizeletemben. A vérnyomásom is magas és dagad a lábam. Ez terhességi toxémia, de mit jelent, hogy egy keresztes? Sómentes diétára fogtak. Ez elegendő, hogy ne legyen súlyosabb komplikáció?

Legjobb válasz: A vizeletben a gennyet a fehérjét +-ben mérik. Az 1+ majdnem a legkisebb mennyiség. A diéta egyénlõre elegendõ. Reméljük nem fog rosszabbodni a helyzet. Gondtalan babavárást kívánok.

A vizeletben a gennyet a fehérjét +-ben mérik. Az 1+ majdnem a legkisebb mennyiség. A diéta egyénlõre elegendõ. Reméljük nem fog rosszabbodni a helyzet. Gondtalan babavárást kívánok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!