Találatok a következő kifejezésre: Ez problema en vagyok (55 db)

A párom állandóan azzal jön, hogy "már túl nedves vagyok". Nagyon rossz ezt hallani. Olyan mintha én lennek a hibás. Vagyis tudom, h én vagyok, de nem tudok ellene tenni. Valaki hasonló problémával?

Legjobb válasz: nekem sajnos nincs ilyen problémám. bár lenne. én inkább ilyen száraz típus vagyok. hiába izgulok fel nagyon, akkor sem folyok szét...szóval érted:) de ez a párodat miért zavarja?? nem tudom felfogni.

Nem értem, miért kell ezért abbahagyni az aktust. Próbálj esetleg rászorítani a hüvelyizmaiddal. De én úgy érzem, a gyerek hozzáállásával is baj van.
nekem sajnos nincs ilyen problémám. bár lenne. én inkább ilyen száraz típus vagyok. hiába izgulok fel nagyon, akkor sem folyok szét...szóval érted:) de ez a párodat miért zavarja?? nem tudom felfogni.
A pároddal van baj (nem kicsi), és nem veled!
Szerintem meg az a jó ha nagyon nedves a csaj mert akkor a vad egymásnak esés közben sem sérültök meg belülrõl. DE! Az én párom is mondta már párszor hogy túl nedves és akkor nem érez annyira engem. Mit lehet tenni, 15 perc múlva újra meg kell neki adni ami jár! :D
Az en baratnom is nagyon be szokott nedvesedni:D Engemet nem zavar, epp ellenkezoleg<3 Imadom:) igazz kicsit fura "illata" van de attol meg jo :D
a volt barátom imádta, hogy nagyon benedvesedek. ha szex után 20perccel a kezét a bugyimba tereltem, hogy megmutassam neki, mennyire kívánom megint, azonnal állt a zászló! soha senkivel nem szeretkeztem olyan jókat, mint vele! persze az is igaz, hogy nem csak a férfiaknak van különbözõm méretük, hanem nekünk, nõknek is. Ha nem érez miután benedvesedtél (ami még egyszer hangsúlyozom, a világ legtermészetesebb dolga), egyszerûen a kettõtök mérete nem passzol. ezen vagy lehet a hüvelyizmoddal segíteni, vagy nem!
Én nagyon szoktam örülni, ha "túl" nedves a barátnõm :) Próbáljátok popóba, az tuti nem lesz túl nedves, sõt még segíteni kell, hogy könnyen menjen :)
A kérdező hozzászólása: az anális szex ellen vagyok!
Akkor keress rá a kegel-gyakorlatokra (hüvelyizomtorna) és kezdd el. A barátod meg kevesebbet maszturbáljon, úgy nem lesz olyan érzéketlen a farka.
Én se gondolom, hogy a csajnak kéne áldozatot hoznia (anális szex, amit nem akar) csak azért, mert a barátja valamit rosszul csinál...
A kérdező hozzászólása: nem kicsi farka egyaltalan... inkabb ha mar ez lehet gond akkor talan esetleg a vastagsaga nem az igazi...
Bocs, de kérdésedre egy klasszikus idézettel válaszolnék: "Nem a te puncid nedves, a srácod farka kicsi."
Elõször is kérdezd meg tõle, hogy ez miért is baj.
Jajj szegénykém:) Mondd el neki! Hogy rosszul esik hogy ezt mondja! Biztos örül annak, hogy élvezed, és õ is érezni akar téged...lehet nincs is tudatában, hogy neked rosszul esik ha ezt mondja. Ne szomorkodj:) Beszélj vele!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hat igen ez a baj, h nem erez olyankor mar annyira... ami oke, h pihi es folytatjuk kesöbb de nagyon rossz ezt hallai, h miattam nem lehet csinalni mert annyira elvezem... Mar volt, h azon gondolkodtam közben, h jajj csak ne elvezzem annyira, h neki jo legyen :(
Ennek inkább örülhetne a párod.
Nem Veled van a baj, hanem a pároddal, normális férfi inkább örül, ha a kedvese érezhetõen kívánja õt.
HÚÚÚ ha az enyém lennél ez pozitívum lenne! Amúgy meg tök hülye a palid biztos nem dugott még száraz pinát na az az igazán szar. Mond neki ha túl nedves akkor nyalja le! Én megtenném!!!:) )

Van egy nagy problemam gimis vok es nem merek megszolalni ha tudok valamit mert mar annyira bennem van ez h en ugyis hulye vagyok es h ugy meglepodnenek ha en megszolalnek es annyira nyomaszto ez az erzes, mit teegyek?

Legjobb válasz: Fogadd el, hogy hülye vagy, és hülyeséget beszélsz, és a hülyének is joga van beszélni. És ha hülyének néznek, lépj túl rajta. Ha meg kiderül, hogy nem is vagy olyan hülye, az csak jó.

Fogadd el, hogy hülye vagy, és hülyeséget beszélsz, és a hülyének is joga van beszélni. És ha hülyének néznek, lépj túl rajta. Ha meg kiderül, hogy nem is vagy olyan hülye, az csak jó.

Létezik normális párkapcsolat? Vagy csak én vagyok így vele? Az a tapasztalatom a nőkkel van valami probléma és kihasználóssak Úgy látszik ez természetes de ha egy férfi tesz ilyet elmondják mindennek.

Legjobb válasz: Nem minden nõ használ ki. Engem eddig csak egy használt ki, de sokat tanultam az esetbõl, azóta nem is használ ki senki. Szerintem mindenki meg tudja találni a párját, csak járj nyitott szemmel, én is azt teszem. Lám rá is akadtam olyasvalakire, akit kerestem.

Nem minden nõ használ ki. Engem eddig csak egy használt ki, de sokat tanultam az esetbõl, azóta nem is használ ki senki. Szerintem mindenki meg tudja találni a párját, csak járj nyitott szemmel, én is azt teszem. Lám rá is akadtam olyasvalakire, akit kerestem.
Igen létezik normális párkapcsolat, csak azt a megfelelõ személyt rohadt nehéz megtalálni, akivel ki lehet alakítani. Nem minden nõvel van ilyen probléma az biztos. Vagyis azt tudom, hogy velem nincsen:) Vannak még olyanok, akik nem arra utaznak, hogy kihasználják a párjukat, hülyére vegyék és õk akarnak irányítani. Én úgy gondolom nekem normális kapcsolatom van a barátommal. Szeretjük egymást, kijövünk egymással, néha veszekszünk, de aztán megint rendben van minden. Nem használjuk ki egymást, megbeszélünk egymással mindent. Nem csak a párom, hanem a barátom is, és ezért értékelem õt és szeretem, ugyan ez visszafelé is igaz. Amúgy nem értem azt én sem, hogy mi ezekben a dolgokban az, ami marha bonyolult. Tiszteletben kell tartani a másikat és kész. Ha már a kihasználást nézzük. Én azt mondom ha nõ, ha férfi csinálja mindegyik egyformán megvetendõ. Nem csak a pasikban van a hiba, hanem a nõkben is. Egyik sem tökéletes. Mindkét nemben vannak olyanok, akiknek még a hûség, a tisztelet és a másik szeretete az amik fontosak. 22L
Elsõ válaszoló: Nahát, miért nem lehet valaki feminista? Az a nõ hülye aki nem áll ki a saját érdekeiért! És nagyon helyes hogy kiáll! A kérdezõnek: azt lehet kihasználni, aki hagyja magát. Nos nem elítélendõbb az, ha egy pasi használ ki egy nõt, csak nem ugyanaz! Te vonzod a kihasználós nõket, nem tudom, hogy gazdag vagy -e, de legyél figyelmesebb, ne hagyd magadat kihasználni. A nõk kihasználása undorítóbb, a társadalom úgy van beállítva (régen fõleg) hogy a házassággal a nõ teljes haszon, vagyis kihasználható. pl. -szex (akkor is ha nem akarja) vagy egy nõ szeret valakit és szerelembõl szexszel a pasi meg kihasználja csak. Nos ez lelki-testi kihasználás és a másik ember lelkét nyomorítódik ezzel. -háztartási munka (csak ingyen csicskázik a pasi tököt vakar ...tisztelet a kivételnek!) A nõket mindig is nagyon ki lehetett használni, sokszor házasságban is csúnya módon. egy pasit mivel lehet kihasználni? A pénzével? Nahát...az csak anyagi veszteség, pótolható. De ha a lelkedve is belecsúfítanak, az lehet h soha nem gyógyíthatja meg senki. Amúgy hogy használtak ki? anyagilag? szerelmet hazudtak?
nekem meg az a tapasztalatom h a férfiak megcsalnak vagy pedig csak a sz*x re kellünk...:( amugy nem minden nö ilyen... :/
Már miért ne létezne? Gondolom, az albérletekbe sem a kihasználós nõk költöznek a párjukkal. Kihasználni csak azt lehet, aki hülye. Zsák a foltját kategória.
sok a feminista. a nõ a gyngébbik nem, ezért sokan nemnézik jó szemmel ha a nõt bármilyen sérelem éri a férfi részérõl. ellenben a férfiakkal, akik ugye erõsebbek, ezért a nõk többmindent megtehetnek velük. nos, ez kicsit álszent és elég feminista szöveg is...
A kérdező hozzászólása: Helyes, lehet te egy ilyen kitartott nõ vagy akinek nem kell dolgozni a férje dolgozik helyette. Azért nem tudod értékelni a munkát és a pénzt
Én sajnos értem a kérdést, azért válaszoltam úgy, ahogy. Te viszont fényévekre vagy attól, hogy megérts engem. Ha valakinek ajándékot adok, akkor azt nem azért teszem, hogy viszonzást kapjak, hanem azért, hogy örömet okozzak vele. A kislányomnak tavaly vettem egy új korcsolyát, és a kis hálátlan ahelyett, hogy utána hetekig rajongva puszilgatott volna engem, fogta magát, és elment a barátnõivel korizni. Engem is kihasználnak, brühühü. :( Sõt, a férjemnek sem adom oda a karácsonyra szánt meglepetést, mert mi lesz, ha ötven év múlva meghal? Kitõl fogom visszakapni a belefektetett pénzt? Régebben, ha egy kapcsolatom megszakadt, eszembe se jutott, hogy hány száz, vagy hány ezer forintot "buktam", (mert hidd el, egy kapcsolatban mi, nõk is költünk pénzt) hanem érzelmi oldalról közelítettem meg a kérdést. Próbáld meg te is. A felnõtté válás rögös, de sok sikert kívánok hozzá. A részemrõl többet nem szólok a kérdéshez, mert felfordul tõled a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: A nyamvadt pár ezer forintért meg kell dolgozni vagy te az utcán a fáról szeded a pénz lehet azért nem értékeled ezt. Utána meg eldobják az embert és kihasználják na látod pont ez a probléma ha megérteted volna az elsõ kérdést...?
Az ilyen alakoknak tényleg csak a guminõ való, vagy egy prosti. Akkor azt kapod a nyamvadt párezer forintodért, amit érdemelsz. Ha ilyen vagy, ne csodálkozz, hogy nincs nõd. A nõk férfit akarnak, nem egy önzõ, korlátolt, kicsinyes kis hülyét.
A kérdező hozzászólása: Azok az apróságok több ezer forintot tesznek ki, és a hitelkártyámról vettem le ami után kamatot is kell fizetnem. Dehát ez semmi egy nõvel így kell bánni mert megérdemli. Lehet igazad van és problémám van a jellememmel nem szabad nõvel kezdeni egy guminõbe egyszer kell befektetni.
Kedves kérdezõ, kicsit el vagy tévedve. Mindenki fektet be "anyigilag" is egy kapcsolatba, nem csak érzelmileg. Ha más nem, szülinapi, névnapi ajándékok, karácsony, mozi - színházjegy, vacsora, ilyesmik. Szerintem ez természetes. Nekem volt olyan egy hónapig tartó "kapcsolatom", ami után a pasi visszakövetelte a szülinapomra adott könyvet. :) Visszaküldtem neki, 3 db papírzsebkendõ, és 6 szál gyufa kíséretében, mert azt is adott, és nem akartam megkárosítani. Ha nagy értékrõl van szó - például ház, autó, ékszerek - azt simán visszakövetelheted, akár bírósági úton is. Ez esetben megértelek. De ha csak arról van szó, hogy a kapcsolat idején ráköltött apróságokat sajnálod utólag, akkor komoly problémák vannak a jellemeddel.
A kérdező hozzászólása: Pótolható? Pótolnád az enyémet vagy csak könnyelmûen irkálsz hülye tanácsokat? A pénz befektetett munkát jelent nálam mert én munkáért kapom, nálad nem ?
Szerintem van normális párkapcsolat, csak meg kell válogatni, hogy kivel áll össze az ember

Kb. most tarthatok a 4. héten és folyamatosan érzek görcsölést, a mai napon már rózsaszínes folyásom is volt. Ez normális lehet a beágyazódás időszakában, vagy én már azon túl lehetek és ez probléma?

Legjobb válasz: Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!

Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!
Szia! Nekem az 5. héten volt rózsszínes folyásom, én elmentem a dokihoz. Õ megállapította a terhességet, s mondta, hogy figyeljem magam, van-e pecsételõ vérzés, bármilyen, s akkor menjek vissza. Két nap múlva újra ott voltam nála, mert reggelre volt egy csepp vérem. Írt fel Utrogestan tablettát, s azóta jól vagyunk. Ez a gyógyszer segíti a baba megtapadását.
Az, hogy fájdogál a hasad, szerintem teljesen normális is lehet, mint ahogyan a rózsaszínes folyás is belefér. Ha olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni, de nem jön meg, akkor nagy eséllyel babás vagy. Én drukkolok, hogy így legyen!
szia.nem akarlak ilyesztgetni de nekem is rózsaszines folyással kezdõdött hogy a 12 héten meghalt a baba

Ti elmennétek ezzel a problémával orvoshoz, vagy én aggódom túl?

28. hetet fogom tölteni holnap. Két hete hatalmas nyomás van rajtam,családi problémáim vannak és emiatt nagyon stresszes vagyok,főleg az utóbbi 2 napban. Tegnap egész nap sírtam,nagyon kiborultam. Éjjel megkeményedett a hasam,és kb. fél óráig olyan keménynek éreztem,mint egy kősziklát,utána ez magától elmúlt. Ez idő alatt a baba nagyon furcsán és megállás nélkül mozgott (sőt,a keményedés előtt és után is),olyan volt,mintha rángatózna... A 2 hét alatt előfordult 2 alkalommal nagyon kis mennyiségű barnás folyás,1-2 cseppnyi,de azzal eddig nem nagyon foglalkoztam,mert a terhesség elején is volt ilyen,és az orvos azt mondta,hogy a méhszájsebem miatt van (aminek a kezelését folytatni kell majd a szülés után). Azóta mindent rendben érzek,néha van egy kis szurkáló fájdalmam a hasam oldalsó részén,de az amúgy is szokott lenni. A pici teljesen normálisan mozog,úgy,ahogy mindig szokott. Az a baj,hogy nem tudom,hogy mennyire objektív,ahogy leírom a tüneteimet,mert én amúgy is nagyon félek a betegségektől,koraszüléstől stb. és néha a bolhából csinálok elefántot,olyantól is megijedek,amit más észre sem vesz... Szerintetek menjek orvoshoz vagy ezek teljesen normális tünetek? Előre is köszönöm a válaszokat! 24/L

Legjobb válasz: Nem tudom milyen védõnõtök van, de mikor apósom meghalt nekem egy schüssler sót ajánlott mert ki voltam én is borulva, kb 36hetes terhes voltam akkor. remélem minden jóra fordul!

Nem tudom milyen védõnõtök van, de mikor apósom meghalt nekem egy schüssler sót ajánlott mert ki voltam én is borulva, kb 36hetes terhes voltam akkor. remélem minden jóra fordul!
Hát nem tudom, ahogy érzed..., de tegnap én is meg voltam ijedve, mert görcsöltem és a derekam leszakadt majdnem. Szerintem a front is bezavar, nem csak a lelki állapotod. Én 29 hetes vagyok. Amit leírtál az alapján nem rohannék dokihoz.
szia én most vagyok 30 hetes és néha nekem is kõszikla keménységûre változik de nekem legalább egy óra amire elmúlik.a másik problémád is jelentkezett nálam is elég sokszor két háromnaponta, vagyis amikor azt érzed hogy rángatózik a baba.nincs semmi baj nyugodj meg ez természetes és egészséges.nálam még enyhe lüktetések is szoktak lenni az alhasam tájékán de szerintem akkor csak csuklik a picuri:) remélem megnyugodtál kellemes szülést!!
Magnéziumot szedsz a keményedésre?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, szedek magnéziumot, a terhesség eleje óta, mert akkor rendszeres görcseim voltak.
Mennyi magnéziumot szedsz? 3*2-t szedhetsz plusz pihenés, ha keményedne. Ilyenkor azért normális, ha néha keményedik egy rövid ideig, készül a szülésre :)
Engem ettõl kevesebbért is bent tartottak. Pedig én is gyógyszert szeretem volna íratni csak, mert keveseltem a magnézium adagot. Doki megvizsgált és egybõl haza sem engedett, sõt kaptam is az infúziót. 16. hetes voltam akkor. Szóval lehet csak azért tartottak bent.
Én felhívnám a dokimat, ha van választott. Vagy a védõnõt ha nem akarod a dokit. Lehet, hogy téged is megnyugtatna.

Szerintetek sok vagy kevés ez az összeg, vagy az én hozzá állásommal van probléma?

A barátnőmhöz költöztem rövid ismeretség után, egy minden téren jó állapotu garzon panel lakásba. Fütés szezonba 22.500 ,fütés nélkül 17.500 Ft rezsit fizetek amit soknak találok és az valahol sértő rám nézve hogy úgy fizetek hogy a számlákat meg se mutatja.Amikor felhozom neki ezt a sérelmemet mindig azt mondja hogy számla bemutatása nélkül is megbízhatnék benne és hogy nem érti miért problémázok mert még abba is segít hogy a hétköznapi kaját is ő bíztositja nekem.

Legjobb válasz: hát igen, miért ne adhatná oda neked a számlát. sõt. ha te fizeted, nem is értem, miért nem a te kezedbe kerül elõször.

hát igen, miért ne adhatná oda neked a számlát. sõt. ha te fizeted, nem is értem, miért nem a te kezedbe kerül elõször.
Hát a hétköznapi kaja nem jön ki 17000 bõl. Akkor viszonyíts.
nem sok, de ettõl még megmutathatná nyugodtan a számlákat. szerintem az teljesen normális, ha kíváncsi vagy rá, mért adsz ki pénzt.
Tudod ez a bizalom oda vissza mûködik, ha õ ezzel érvel, akkor te is nyugodtan kérd a számlát! Miért ne nézhetnéd meg mit fizetsz be, nem is értem a barátnõd:S
Amit elkér pénzt teljesen normális, majdnem kevés is. Annyi fix eddig tuti otthon éltél és semmit nem kellett fizetned. Ha meg a kajàd állja végképp szerintem jobb tennéd ha befognád a szád. Viszont azt én sem értem, miért nem mutatja meg.
Nem kell ezt túlbonyolítani, kérd el a számlát, nézd meg a számlát...kész.
Szerimtem még kevés is. 2en élünk mi 36 m^2 lakásban, nyáron is 40+ a rezsink. Szóval tuti nem kér sokat, lehet kevesebbet is mit a fele, de akkor meg nem értem miért nem mutatja meg.
Miért kellene fizetni bármiért is? Nem szerelmes a barátnõd... 21/N
Mert nem tud eltartani 2 embert és fenttartani egy lakást egyedül mikor ketten élnek benne talán azért. Te sem vagy százas elõzõ. Vqgy felvet a pénz.
Ha úgy érted a rezsit, hogy víz, villany, fûtés, internet, tv, akkor a 35 000 ft teljesen reális ár összesen mindenért.
A kérdező hozzászólása: Örülj neki hogy bele ülhetsz egy kész rendezett lakásba , keveset is fizetsz(ismerek olyat aki sokszorosát fizeti ennek az összegnek)és még a kajád is biztositva van. Akkor meg ne pampogj becsüld meg azt ami van mert a mai világba nem mindegy hogy az ember mire mennyit költ és ez az összeg nem sok még ha esetleg minimálbérbõl élsz akkor se. Vagy esetleg úgy gondoltad hogy ingyen kéne használnod a lakást?!
A kérdező hozzászólása: Ez az összeg csak a rám esõ rezsi összeg és sokszor azt szokta mondani hogy ha albérletbe laknék akkor ott jóval többet kéne fizetnem és ha nem tetszik menjek oda lakni és megoldhatjuk akkor úgy hogy hol õ alszik nálam , hol pedig én õ nála és akkor senki nem fizet a másiknak bele semmit és a probléma megoldva a számla bemutatással.
Párkapcsolatban nincs helye ilyen kicsinyes szarságoknak.
Vagy feles vagy semmi. Fûtteni ugyanannyiba kerül egy emberre, mint 10-re.
A kérdező hozzászólása: 13-ka! Te nem tudod hogy egy háztartásban rezsi fogyasztás van?! Vagy akkor téged eltartanak és egy ingyen élõ vagy! Gratulálok!
a csajok kb 0, 01%anak pontosan ugyanakorra a ket melle, szoval nincs semmi baj veled, nyugi :-p
képet küldj pls h tudjunk véleményt mondani :$
22:09: FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP Tudtommal ez nem ritka dolgog a nõknél... Kár ezen csüggedned. 21F
Nekem a ballal van így. :S Inkább nagyobb melltartót veszek, amibe a bal belefér :D a jobbnak meg lesz helye :D
nekem az egyik herém nagyobb mint a másik

Bölcsődével kapcsolatos kérdéseim lennének. Ezek problémák vagy csak én gondolkodom rosszul?

A kisfiam tavaly február óta bölcsis, n?vérével egy csoportba járt. Nem kellett beszoktatni, imádott járni, igaz csak délel?tt voltak, ebéd után hazahoztam ?ket. Szeptember óta különváltak, nagyobbik lányom óvodás lett, fiam bölcs?dés én itthon vagyok az 5 hónapos lányommal. Egy hete bent kell, hogy aludjanak, mivel az óvoda ezt kérte a lányomnál, és ha a fiamat hazahordom 1 óra el?tt nem kerül ágyba, 3 órakor pedig még b?ven alszik, pedig a nagyért már menni kell. Az alábbi gondok merültek fel: 1.) Fiam szeptember elejére már 80%-ban szobatiszta lett, a bölcsiben közölték velem, hogy pelenkázzák, mert nincs idejük vele vc-re rohangálni. 2.) Mikor külön vált a két gyerek, pont pedagógus váltás lett. A mi gondozónéninkb?l egy maradt csak (egész nap csak ? van a mi szobánk gyerekeivel), másik szobába két idegen jött. A gyereket állandóan idegenek vették be, akik nem igazán fordítottak arra túl nagy figyelmet, hogy a gyerek megviselt, sír, nem akar bölcsibe menni. 3.) Gondozónéni nehezményezi, hogy bent altatom a fiam (nekem meg azóta is lelkiismeret furdalásom van miatta) 4.) Délután 3 órakor úgy adják ki, hogy az ebéd teljes egészében ott virít az egész fején, ruháján 5.) Tegnap este felcsúszott a b?r fürdés alatt a kukiján. Éjszaka fájlalta pisilés közben. Reggel tanácstalan voltam, hogy vigyem-e bölcsibe, de ha nem viszem, a nagyot délbe haza kell hoznom. Hogy döntsek felhívtam volna a gyerekorvost, aki nem volt elérhet?. Mivel tanácstalan voltam, felhívtam a bölcs?dei vezet?n?t, mit javasol. Azt mondta vigyem be a gyereket, reggel megy a gyerekorvos, megnézi, aztán megbeszéljük, ha kell hazahozom. Így is tettem, a gondozón? más anyukák, gyerekek el?tt minden sz.r anyának elmondott, közölte, hogy otthon a gyerek helye, és én kínzom az enyémet. Kértem szépen csendben, hogy mutassák meg az orvosnak és minden továbbit beszéljünk meg utána telefonon, de ? csak ócsárolt volna tovább, ha nem hagyom ott. Most teljesen ki vagyok bukva, várom hogy felvegye a gyerekorvos a telefont végre. Õszintén szólva egy perce sem adom már be a gyereket szívesen ehhez a n?höz. De szükségem van segítségre, máshogy nem megy 3 pici gyerekkel. Ha minden igaz amúgy pont tegnap beszéltem a gyerekorvossal, ? azt mondta majd ma beszél a vezet?n?vel, hogy rakják át másik csoportba a gyereket, mert szerinte sincs jó helyen.

Legjobb válasz: arra godoltam, hogy ha a kisfiú is szobatiszta (legalábbis otthon), akkor megkérdezném az oviban, hogy nem vennék-e be õt is a nõvére miatt is, s akkor neked sem kellene, csak egy helyre menni értük. nálunk ha ilyen gond van, és szobatiszta a gyerek, feveszik szó nélkül. de volt a csoportban másfél éves pelusos is, mert az anyukája volt a jegyzõnõ, és akkor még nem volt bölcsi a településünkön. én elbeszélgetnék a helyedben az ovi vezetõjével. és a bölcsiével is, a gondozó néni minõsíthetetlen viselkedése miatt. nálunk pont, hogy negyedóránként viszik õket pisilni, a fiam egy hét alatt megtanult nadrágot egyedül fel-le venni...

arra godoltam, hogy ha a kisfiú is szobatiszta (legalábbis otthon), akkor megkérdezném az oviban, hogy nem vennék-e be õt is a nõvére miatt is, s akkor neked sem kellene, csak egy helyre menni értük. nálunk ha ilyen gond van, és szobatiszta a gyerek, feveszik szó nélkül. de volt a csoportban másfél éves pelusos is, mert az anyukája volt a jegyzõnõ, és akkor még nem volt bölcsi a településünkön. én elbeszélgetnék a helyedben az ovi vezetõjével. és a bölcsiével is, a gondozó néni minõsíthetetlen viselkedése miatt. nálunk pont, hogy negyedóránként viszik õket pisilni, a fiam egy hét alatt megtanult nadrágot egyedül fel-le venni...
Azért az szerintem tényleg felháborító, hogy nem figyelnek a szobatisztaság elõsegítésére, ezzel szerintem még azt is visszavetik, amit eddig elértetek. De hogy még meg sem mosdatják... És ezek után még annak a "gondozónõnek" van pofája téged szidni, fõleg mások elõtt. Hát amit tõlem kapott volna, azt nem teszi zsebre. Egyébként, ha otthon vagy a picivel, akkor miért muszáj a fiút bölcsibe hordani? Lehet, hogy neked nehezebb volna, de ha az õ kis lelkének meg könnyebb, akkor már megéri, nem? Azért kérdem csak, mert nálunk pont bölcsis korú lesz a nagy, mire megszületik a pici, de nem is fogják felvenni sehova, mert akinek otthon van a mamája, az oldja meg - ez a hozzáállás. Nem akarok itt neked összeesküvés elméletet gyártani, de nem elképzelhetõ, hogy ilyen aljasul akarnak "rávezetni", hogy inkább vedd is ki a kicsidet az intézménybõl, és nekik egy gonddal kevesebb ? Mindenesetre gusztustalan, és elítélem, amit csinálnak.
Figyelj gáz az egész, de én tuti nem erõltetném a bölcsit. Szerintem meg lehet oldani a 2 picit együtt, a nagyért meg mentek 4-re. Nekem 15 hós a kicsi a nagy meg 3, úgyhogy tudom mirõl beszélek.
Nekem is három gyerkõcöm van, a nagy ovis, a középsõ bölis korú (két éves), a kicsi most 2 hónapos. Nálunk a középsõ itthon van velem, és õszintén szólva sokkal könnyebb és egyszerûbb ez így, mintha egész nap valamelyik gyerekért kellene szaladgálni a többi gyerekkel együtt (öltözés, vetkõzés, kicsi etetése, te is tudod, milyen fárasztó egy-egy elindulás több gyerekkel). Tehát én ha a helyedben volnék, kivenném a bölcsödébõl, mert csak hátrányára válik mind a gyereknek, mind neked ez a bölcsöde.
A 2. válaszoló vagyok, amit az utolsó ír, tényleg jó ötletnek tûnik! Ha az oviban rendesek és picit rugalmasak, akkor tök jó és kiegyensúlyozott megoldás lenne mindenkinek. Írod, hogy milyen okos és fejlett a fiú, és a nõvérének (igazából mindkettõnek) jót tesz, ha együtt vannak, és neked is mennyivel könnyebb lenne. Próbáld meg ezt mindenképp!
A kérdező hozzászólása: Sajnos pont most került napirendre az ovi kérdés is. Itt még azért is elutasítanák a fiamat, mert szeptember 25-n tölti csak be a 3. évét, és csak azokat a gyerekeket veszik be, akik szeptember 1-ig betöltik. Úgyhogy ez a lehetõség kilõve. Rimánkodhatok egy évet az óvónéniknek, hogy csináljunk valamit, hogy jövõre felvegyék. Közben hazahoztam a gyereket, mert annyira sírt állítólag. Én még a kicsi szoptatását is abba hagytam, annyira rohantam. Közölték, hogy ép ebédel, majd háromnegyed órával késõbb kiadták. Most alszik el. Persze a nagyot én meg voltam olyan balga, hogy úgy adtam be hogy ott alszik, délután negyed négyre kéne érte mennem. De hogy hogyan?
Két dolgot tudsz tenni. Vagy átviszed a kicsit az oviba (egy próbát megér, hiába utasították el, ha leülsz az óvoda vezetõnõjével, talán meglágyul a szíve, s támogatni fogja a kéréseteket az önkormányzatnál is), vagy bölcsin belül átteteted másik csoportba. Ez utóbbit még most, a beszoktatás ideje (szeptember-október) alatt próbáld kiharcolni, mert a még be nem szokott apróságokat talán át tudják csoportosítani. A vezetõnõnek nyugodtan említsd meg mindazt, amit fentebb leírtál (pelenka, ócsárolás, nulla segítség, a vezetõnõ véleményével ellentétes hozzáállás stb.).
Ó szegénykém, ez nagyon nehéz élethelyzet. A hugomnak van 3 fia, ott a legkisebb is már 4 éves, de éppen a napokban bukott ki, hogy képtelen lazítani, teljesen kivan idegileg a sok tehertõl(teljes munkaidõben dolgozik is), azt mondta utolsó segélykérésként hívott fel, mert a pszichiátrián köt ki lassan, esténként a gyerekek verekednek, kiabálnak, õrjöngenek. Pedig õ egy nagyon stramm, belevaló nõ és mégis õ is el tud jutni idáig. Kívánom, hogy sikerüljön egy közös mindenki számára tûrhetõ, elfogadható rendszert kialakítanod, fontos, hogy a magad regenerálódádásra is gondolj, mert te vagy a család motorja, ha te kibuksz, akkor megáll az élet.
milyen örökletes betegség? elõtte rendszeres volt? élsz nemi életet?
A kérdező hozzászólása: akkor menstruacio ha igy neked megfelelo:-))jol kinozod magad
"es irtak goygyszert Miligost a neve azt mondta a doktor akkor szedjem amikor megjon a betegsegem" Milyen betegséget jön meg? A menstruáció nem betegség, hanem természetes dolog. Ha így állsz hozzá, akkor akár pszichés oka is lehet annak, hogy ritkán "jön a betegséged".
Nekem sem volt akkor még nemi életem. Én is kaptam fogamzásgátlót. Nekem azt mondta, kezdjem el szedni, mivel magától nem fog beindulni. Persze, nekem konkrétan meghatározta a betegségemet, és ennek fényében mondta. Neked sem ártana elmenni orvoshoz, de sürgõsen. Akár több orvos véleményét is kikérni, az biztos.
miligest az fogamzásgátló, ha a mellett nem volt/nincs vérzésed, akkor ott elég nagy gondok vannak...minél elõbb menj orvoshoz
A kérdező hozzászólása: nem volt meg nemi eletem....es irtak goygyszert Miligost a neve azt mondta a doktor akkor szedjem amikor megjon a betegsegem:-s
Sûrgõsen fordulj szakorvoshoz! Nem tudom kaptál-e valami gyógyszert is. De nincs rendben, hogy 16 évesen nem jött meg. Az örökletes betegségen is lehet segíteni. Nekem is hasonló problémáim voltak. Csak én egy évig voltam olyan hülye, hogy menzesz nélkül nem mentem orvoshoz. Aztán mikor mégis rászántam magamat, közölte velem, hogy öröklött genetikai betegségem van és ha soká húztam volna, végleg lemondhattam volna a késõbbi gyerekáldásról....Keress egy normális orvost.
nem fogyókúrázol véletlenül?
éppenséggel ha terhes volna már megírta volna és 16 évesen kétlem.. amúgy meg még nem szült volna meg csak július végén agusztus elején de fordulj orvoshoz.. ez gátolhat a késõbbi teherbe esésénél ám gondolom szeretnél majd babát pár év múlva de ha nem menstruálsz vszínû nincs peteérésed sem..
igaz, de közbe is élhetett nemi életet:P De ott van az a "ha lenne nemi életem"-most van vagy nincs?
második, ha terhesség lenne a hátérben, akkor már lassan szülnie kéne ;)
Ez nem normális! Keress fel egy másik nõgyógyászt! Ha jól olvasom, akkor terhesség ki van zárva!?
Eszed semmi azt látom. Nem én kínozom magam, én csak a páromnak szoktam segíteni elviselni a menstruációval járó kellemetlenségeket. Egyes id*óta "kultúrákban" szokás betegségnek hívni a menstruációt /és egyéb természetes dolgokat/, na ettõl lehet pszichés gátlása az embernek, fél a betegségtõl és ezért nem jön meg.

Nekem az MSN-em ezt a hibakódot írja ki mindig.80072f19 Mi lehet a próbléma? Lehet hogy én vagyok a béna? Nem tudok belép soha.

Legjobb válasz: Próbáld így: Nyisd meg az Internet Explorer böngészõt, válaszd ki az Eszközök – Internet beállítások – Haladót, majd görgess lefelé a Biztonság részig és ott töröld ki a pipát ennél a résznél: “Check for server certificate revocation”(magyarul: kiszolgálói tanúsítvány visszavonásának ellenõrzése)

Próbáld így: Nyisd meg az Internet Explorer böngészõt, válaszd ki az Eszközök – Internet beállítások – Haladót, majd görgess lefelé a Biztonság részig és ott töröld ki a pipát ennél a résznél: “Check for server certificate revocation”(magyarul: kiszolgálói tanúsítvány visszavonásának ellenõrzése)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!