Találatok a következő kifejezésre: Ez normális kivánom (94 db)

Ez normális? Folyton kívánom!

Mostanában nagyon kívánom a szexet. Naponta együtt vagyok a barátommal, plusz még vagy 5x elégítem ki magam és szinte folyamatosan a szex jár a fejembe, nem tudom mi van velem. Van, hogy a barátom csak mellettem ül és észreveszem, hogy teljesen nedves vagyok. Amúgy nem vagyok én ilyen, csak mostanában vagyok ennyire felizgulva. Ez normális? El fog múlni? Köszi el?re is a válaszokat! 16L

Legjobb válasz: miért lenne kamu??nem értem mi ebben a kamu,kívánja és kész...igen normális!!!az nagyobb gáz lenne ha nem kívánnád..

miért lenne kamu??nem értem mi ebben a kamu, kívánja és kész...igen normális!!!az nagyobb gáz lenne ha nem kívánnád..
Terhesség alatt nálam is volt ilyen , szulés után elmulik! 25N
kamu
hát örülnék, ha az én jelenlegi párom is ilyen lenne :) )az exem ilyen volt, ezért imádtam én azt a jó [email protected]áját : ))))) a szex nem probléma, még ilyen esetben sem!!! :) felfrissülsz, jó kedved lesz, stb :) szóval, csak így tovább ; )
ja látom 16 vagy, mindegy dugjatok aztán kész:D
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nállad elég korán jelentkezett, én most vagyok úgy vele csakhogy én idõsebb vagyok, ne aggódj elmúlik... 22l
A kérdező hozzászólása: Jó, de én csak 16 vagyok, terhesség kizárva, és úgy 2hete van ez. Más oka nem lehet? Nem rég fogyókúráztam, nem lehet, hogy az is kihat rá?
A kérdező hozzászólása: ISTENEM MIÉRT LENNE KAMU? Örülnék ha valaki normálisan válaszolna...
menj elégítsd ki magad kis liba
szánalmas vagy
ja, ez kamu
én is így voltam vele :) már azért kicsit enyhébb:) 19L
hát figyelj, én is kívánom a puncit, én se nyaltam még. ha gondolod megoldhatjuk :)
Adni, vagy kapni, vagy mindkettõ? :P
Én is imádom az orális szexet, néha kifejezetten nyalhatnékom van :) Én tudok egy módot hogy csillapodhat a szomjad.. :) :P
a kivancsisag hajt. nembaj, csak az a lenyeg hogy valaki olyan nyaljon ki eloszor, aki jol tudja csinalni, es tudsz vele kommunikalni. ha van meg kerdesed irj...

Miért van az (lány) hogy állandoan kivánom a szexet! Ez normális?

16 vagyok, majdnem fél éve van párkapcsiolatom, és szerelmes is vagyok:) barátommal sokat találkozunk minden másnap és már akkor kivagyok annyira szexelnék... tegnap is találkoztunk és volt minden de most itt ülök és huhhh hihetetlenül kivánom! amugy augusztus vége ota élek nemi életet! azt akarom kérdezni, hogy ez a nagy vágy a szex iránt normális?ráadásul nagyon jó de orgazmusom még nem volt,.... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Igen normális. Te ilyen alkat vagy, én is mindig kívánom, pedig már 36 éves vagyok.

Igen normális. Te ilyen alkat vagy, én is mindig kívánom, pedig már 36 éves vagyok.
volt ilyen barátnõm 2 hónapig jártunk abbol a közel 60 napból legalább 50 et sexel töltötünk el veszélyes volt, ö 17 volt
Teljesen normális.Ha orgazmusod is lesz, akkor még jobban kívánod majd.Késõbb a mennyiség csökken, a minõség javul majd. :)
Teljesen normális. Ebben a korban én is így voltam. Eltelt 10 év, még ma is kívánom minden nap, de napi 1-2-vel beérem:)
és mért neem volt még orgazmusod esetleg hamar elment afiu verd ki neki az elsõt és téged meg jol nyaljon ki elõtte de szép lassan nem kell kapkodni mert az orgazmus nem ugrik egybõl az õletekbe
Nem a középkorban vagyunk már, könyörgöm, tanuljátok már meg lányok, hogy bûn legyen kívánni és élvezni a szexet.

Amióta szültem, nem kívánom igazán a szexet, ez normális?

Ez már 1 éve volt és azóta nincs bennem az, hogy én most szívesen szexelnék. Persze szoktunk, de jóval ritkábban. Szeretném, hogy újra a régi legyen ez bennem, mit tudnék csinálni vajon?

Legjobb válasz: Fogadd el a tested, ha nem megy tegyél ellene, ez az elsõ. Ha szégyenled magad a párod és magad elõtt, nem fog menni. Azért szerintem ha nem is kívánod igazán, növeld meg az együttlétek számát, sok pasi elfogadja, hogy van ez a jelenség, de megérteni, átérezni képtelenek. Nem azért, mert nem akarják, egyszerûen különbözünk. Nehogy emiatt csússzatok el!Hidd el, hogy vissza lehet hozniua régi vágyakat, csak sûrûbban gyakorold eme programot és egyik-másik jobban sikerült mozzanatát gondolatban idézgesd fel napközben, váratlan szitukban. Estére tuti megjön rá az étvágyad! Leszokni róla sem egyik pillanatról a másikra történt, így visszahozni sem biztos, hogy hamar, de menni fog!

Fogadd el a tested, ha nem megy tegyél ellene, ez az elsõ. Ha szégyenled magad a párod és magad elõtt, nem fog menni. Azért szerintem ha nem is kívánod igazán, növeld meg az együttlétek számát, sok pasi elfogadja, hogy van ez a jelenség, de megérteni, átérezni képtelenek. Nem azért, mert nem akarják, egyszerûen különbözünk. Nehogy emiatt csússzatok el!Hidd el, hogy vissza lehet hozniua régi vágyakat, csak sûrûbban gyakorold eme programot és egyik-másik jobban sikerült mozzanatát gondolatban idézgesd fel napközben, váratlan szitukban. Estére tuti megjön rá az étvágyad! Leszokni róla sem egyik pillanatról a másikra történt, így visszahozni sem biztos, hogy hamar, de menni fog!
A fentiekkel teljesen egyetértve - azért egy hormonvizsgálat sem ártana.

18 hetes vagyok és nem kivánom ugy a sexet, ez normális?

veszélyeztetett voltam a 12 hétig és no sex volt, doki eltiltott most óvatosan lehet de nem nagyon kivánom, azóta 3 szor sexeltünk, lesz ez jobb? a párom megért?,megoldjuk neki a dolgokat tehát nem marad ki az élvezet, csak én, de sürün fájdogál a hasam is pont mikor ? is szeretné. volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szerintem nem azzal van a gond,hogy nem kívánod a sexet,csak tudat alatt a babán jár az eszed és nem tudsz kikapcsolni.Szerintem ez a természetes. Én is így voltam,de azért volt egy pár alkalom amikor nagyon is kívántam,úgyhogy nyugi és kitartás!!!!

Szerintem nem azzal van a gond, hogy nem kívánod a sexet, csak tudat alatt a babán jár az eszed és nem tudsz kikapcsolni.Szerintem ez a természetes. Én is így voltam, de azért volt egy pár alkalom amikor nagyon is kívántam, úgyhogy nyugi és kitartás!!!!
Az elsõ trimeszterben (sõt, még a másodikban is) én se nagyon kívántam az együttléteket. Állandóan émelyegtem, rajtam volt az álomkór, minden percben tudtam volna aludni, de a párom szerencsére megértõ volt. Hidd el, el fog múlni, mindkét terhességemnél így volt. A végére visszatért a vágy. :)

10 hetes kismami vagyok! Nem nagyon kivánom a szexet, mert igazábol félek hogy a babának baja lesz! És megijedtem hogy itt elöttem irták hogy véreztek utána! Ez normális hogy igy félek vagy mehet a szex rendesen?

Legjobb válasz: Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám,inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást

Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám, inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást
Ezzel mindenki így van! De ha az orvos nem tiltja, nyugodtan szeretkezhettek, nem tudtok vele ártani a babának! Õ nem érez semmit, nagyon védve van. Nincs akkora méhösszehúzódás szexnél, hogy ártana neki. A tested meg jelzi, meddig mehettek! Én is érzem, hogy meddig nyúzhatok, mi a kényelmes póz éppen! 14 hetes kismami
ami jó a mamának, jó a babának is. óvatosan persze... mi a férjemmel a 37. hétig kitartottunk egymás mellett. de ha nagy a pocó, akkor nehezebb.
ami jo a mamanak az jo a babanak is! szoval nyugi! en ugyan ebbe a hibaba estem bele mikor terhes voltam nem engedtem a ferjemet magamhoz ugy kozel! honapokig nem volt koztunk semmi sex!
Ha a méhszájad zárt és elég hosszú nyugodtan lehet szexelni. Ha a baba már fejjel lefelé van; befordult akkor már nem.
Hát ezzel én is így vagyok... meg szerintem sokan mások is, bár tudom nem kéne ennyire parázni. Azért mi inkább az orális és kézi verziót preferáljuk mostanában...
Ha zárt a méhszájad, akkor szexeljetek nyugodtan, finoman. A babát védi a magzatvíz, nem lesz baja.
Én is nagyon féltem, és csak a 11. héten mertem szeretkezni a párommal, de vérzés nem lépett fel utána. Teljesen normális, hogy félted a kicsit. 10 hetesen, ha zárt a méhszáj, elviekben probléma nem adódhat, de lelkileg a félelem tud gátolni. Ha ezt nem tudod legyõzni, akkor se erõszakold magadra az aktust, a párod meg fogja érteni.
4. válaszolónak: Nekem a 23. héttõl nem lehetett, most vagyok a 36.-ban, és azt mondta a doki, hogy most már feloldja a tiltást. A babó már egy hónapja fejjel lefelé. Akkor most lehet, vagy nem?

Miért van az, hogy a menstruációm ideje alatt sokkal jobban kívánom a szexet? Vagy ez normális és mások is így vannak vele? 22/L

Legjobb válasz: Teljesen normális, az én barátnõmmel is ez a helyzet. De egy igazi lovag nem fél vérbe mártani a kardját:) 18/f

Teljesen normális, az én barátnõmmel is ez a helyzet. De egy igazi lovag nem fél vérbe mártani a kardját:) 18/f
így..így van nálam is, barinõimnél is..ilyenkor többet is eszem.. 24 L
A kérdező hozzászólása: kicsit megnyugtató. az én barátom is a "jó kalóz a Vörös-tengeren is elhajóz" elvet vallja.:D de nem hagytam magam... félek, hogy valamit összeszedünk egymástól, mikor nem vagyok teljesen "egészséges" állaõotban..
én is azt hallottam hogy olyankor jobban kivánjuk, bár én az ellentéte vagyok, nem szeretek szexelni ha menstruálok, általában fáj, vagy nem is tudom leirni pontosan az érzést, de nem kellemes 21/L
nem kellemes szerintem sem, ..és a fiú sem úgy érez akkor..szerintem jobb nem bántani akkor a nõi nemi szervet
velem is ez van!! olyankor sokkal jobban kivanom:)
Van ilyen. Ha a btodat nem zavarja, hajrá, mehet a szex és a nyalifali is! Ha zavarja, ott az ujjacskád. Az egy butaság, hogy olyankor fertözhetöbb a nö.( A méhszáj soha sem zárt teljesen.)
A barátnõm is jobban kíván olyankor.. óvatosabban csináljuk és nem a fehér lepedõn, de iszonyat jó szokott lenni. :)
Én nem úgy értettem hogy már a menszeszkor kivánom a szexet..isten ments..mikor úgy fáj..nemi szercv kivülrõl is nagyon érzékeny, görcsölsz...és tiszta ideg vagy tõle..dehogyis..az elõtte lévõ pár napra gondolok, elõtte kivánom jobban, mikor meggvan..illetve nem olyan intenziv, még akkor sem szexelnék úgy, mert próbáltam már és nem jó.

3 hete szexeltem de minden másodpercben kívánom. Ez normális egy lánynál?

A maszti sem az igazi, a szex hiányzik. 16/L

Legjobb válasz: Igen normális ! ez most így az elején még ilyen lesz egy idõ után nem fogod ennyire kívánni fogod de mértékkel :)

Igen normális ! ez most így az elején még ilyen lesz egy idõ után nem fogod ennyire kívánni fogod de mértékkel :)
A kérdező hozzászólása: a sok vállalkozó szellemû hím egyed... lol :D
persze, h normális, mi naponta 3 szor szoktunk. a 3 hetet ki se bírnánk. 20/f
Utolsó: segítsünk egymáson?;)
Ez simán normális:D Nálam ugyan ez a helyzet. 21/L
Tudok segíteni, naponta 2x-3x :)
Elõzõ vagyok: 18F:)
Én 3, 5 hónapja nem szexeltem, áll a zászló mint állat.:D Szóval ha gondolod privi...;)
szerencsés lehet a pasid
nekem ugyanez volt... barátom nem volt itthon 3hétig, kezdtem már bedilizni...:D
Igen ez normális én még csak 2hétnél tartok de ismerõs :D De ha gondolod írj :D adok én is msnt :D
A kérdező hozzászólása: :)
Adok msn-t :D
Normális...:) Én is így vagyok vele...:)
Most mondd, hogy nem imponál számodra...;)
Nem, beteg vagy! :O Miért ne lenne normális?
Attól függ. Ha Te is fiú vagy, akkor nem annyira...
Ha ez nem akadályoz téged a mindennapi dolgaidban, nem érzed kényszernek, tehernek, akkor normális.
Ha ennyire bejön a "dolog" akkor miért nem csinálod?

Éjszaka is felkelek hogy kívánom a párom. Ez normális? 24L

..nem kezdek általában semmi magán dologba,mivel annyira azért nem kelek fel hogy eljussak odaáig..az ikább reggel esedékesebb:)viszont reggel félve megyek kávézni,hogy nem-e hallottak valamit a ház többi lakója a hajnali ...-ból. Ez mi? Lány vagyok,néha szidom magam érte mivel általában ha együtt tudunk lenni azt 2x tesszük..

Legjobb válasz: normális ne szidd magad kevés a kiadós szex nálad!!

normális ne szidd magad kevés a kiadós szex nálad!!
Nálam is elõfordul, de szerintem azért, mert bár együtt élünk a párommal, mégis kevés a szex. Nekem többre van igényem, mint neki.
Teljesen normális!
Hát nem azért, de amikor volt menyasszonyom, akkor volt hogy én éjjel kívánósan felébredtem.És kicsit késõbb õ arra ébredt, hogy ép nagyokat élvez, mert épp dugom.Soha sem panaszkodott. Különben egy nõt felizgatni a világ egyszerû, könnyû dolgai közé tartozik.Még ha alszik, akkor is.
Velem meg többször elõfordult már, hogy arra keltem, hogy vadul csókolom, simogatom a párom. Sosem emlékeztem, hogy indult az egész, de általában erre addigra õ is nagyon felizgult és nagyot szeretkeztünk. Az az érdekes, hogy ilyenkor nagyon erõs vágy lett mindkettõnkben. Szóval szerintem normális. :)
A kérdező hozzászólása: Nem épp az a bajom hogy ezt "bûnnek" érzem, csak nem élünk együtt... tehát amiket leírtam, úgy kell érteni magam vagyok olyankor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!