Találatok a következő kifejezésre: Ez normális 1 clostit (2 db)

Ma voltam orvosnál, Norcolutot kaptam Clostival. Norcolutból 3x1 szemet kell szednem egy hétig, aztán ha megjött, a 2. naptól 1 Clostit 5 napon keresztül. Ez így normális? Nem sok a Norcolut?

Legjobb válasz: szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat

szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Bízom benne, igen, csak elolvastam a tájékoztatót, és ott nem ekkor amennyiség szerepel, na de hát õ biztos tudja. Nekem 3 hét múlva kell viszamennem a laborért, remélem addigra már esetleg egy beágyazódást fel is tudok mutatni. :-) Persze tudom, hogy elsõre nem túl sok az esélye, nem is élem bele magam, de azért ábrándozni jó! Sok sikert Neked is!

Ez normális napi 1 clostit szedek mert már vannak érett tüszök?

a doki aztmondta hogy napi 1 clostit kell szednem mert szerinte ezzel is sikerül a baba. mert vannak érett tüszök a petefészkemben és ha többet szedek becistásodom. igy is lesz peteérésem?

Legjobb válasz: Azt nem mondta a dokid hogy hány napig kell szedned? Általában 5 napig kell szedni , és a 12. nap környékén uh-ra menni. Nekem a cilkus 2. napjától kellett napi 1 szemet szednem 5. napig és a 12. napon voltam uh-n. Most azt mondta a doki, ha nem jönn össze ebben a hónapban akkor a ciklus 2. napjától megint napi 1 szem öt napig és újra uh.

Azt nem mondta a dokid hogy hány napig kell szedned? Általában 5 napig kell szedni , és a 12. nap környékén uh-ra menni. Nekem a cilkus 2. napjától kellett napi 1 szemet szednem 5. napig és a 12. napon voltam uh-n. Most azt mondta a doki, ha nem jönn össze ebben a hónapban akkor a ciklus 2. napjától megint napi 1 szem öt napig és újra uh.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!