Találatok a következő kifejezésre: Ez normális 1 (630 db)

Ez normális 1 macskánál?

Az normális hogy az én 4éves macskám este pontosan 7:30kor jön minden nap? 1 percet se késik sose: ez mi?o.O

Legjobb válasz: Normálisnak nem normális de menõ :) Nincs valami jelzés ami miatt jön? Ébresztõóra stb?

Normálisnak nem normális de menõ :) Nincs valami jelzés ami miatt jön? Ébresztõóra stb?
A kérdező hozzászólása: nincs, semmi jel megy a TV mint mindig fel ugrik a párkányra és les , kinyitom az ablakot bejön hizeleg lefekszik...
Megszokás. Az állatoknak egyébként is sokkal jobb az idõérzékük az emberekénél. Valamihez köti ezt az idõpontot, lehet busz vagy vonat megy akkor. Esetleg tudja, hogy akkor tévéztek és akkor veszitek észre, ha , , kopogtat".

Terhesség alatt nektek is szokott fájni a hasatok alja? Ez normális? 1 hónapos vagyok meg angyon sűrűn kell pisilnem ://

Legjobb válasz: Teljesen normális. Tágul a méh, nõ, feszülnek a méhtartó szalagok. Csak ha görcsölnél, véreznél, akkor kell megijedni! Sûrûn kell pisilni, ez is rendben van. Jó babavárást!

Teljesen normális. Tágul a méh, nõ, feszülnek a méhtartó szalagok. Csak ha görcsölnél, véreznél, akkor kell megijedni! Sûrûn kell pisilni, ez is rendben van. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. :D koszonom.
En 6 hetes vagyok es szinten sokat pisilek, es neha erzem a hasam aljat de nem faj..De fel vagyok puffadva folyton es a hasam igy eleg zavaro meg sokszor faj.De nekem a MagneB6 sokat segit!Mikor kicsit erzem a mehemet beveszek egy szemet es lefekszem..Igy pihentetem.Probald ki!:)
Én 7 hetes 5 napos vagyok, holnap megyek vissza a dokihoz, hogy minden rendben-e?! Reméljük a legjobbakat! Nekem is fáj ott lenn és húzódik! A puffadás már kezd elmúlni! Én Béres magnézium + B6 -ot szedek és tényleg segít, ha nagyon húz lenn a hasad célszerû lepihenni! Szedjél még volsavat és terhesvitamint ha akarsz! Boldog babavárást!

Egy óra hosszáig is szopik a babám, ez normális? 1 hónapos. Nincs elég tejem? Vagy túl lassan jön? Sokszor megáll, pihen.

1-3 nyelés után leáll, úgy kell noszogtatni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Normális, nyugi!Nálunk is ugyanez volt. Nem gyõztem ébresztgetni, de ez mára már lecsökkent 20 percre (4 hónapos a picur). Nálatok is lefog, egyre ügyesebben fog szopzni, ahogy nõ.

Normális, nyugi!Nálunk is ugyanez volt. Nem gyõztem ébresztgetni, de ez mára már lecsökkent 20 percre (4 hónapos a picur). Nálatok is lefog, egyre ügyesebben fog szopzni, ahogy nõ.
Igen, normális, és semmit nem kell tenned, csak amit eddig is: noszogasd. Ha nagy a baba, akkor természetes, hogy lusta (az enyém 4, 5 kg-mal született és képes volt 1-1, 5 órát nyammogni, és csak 4, 5-5 óránként evett újszölöttként is) Ha jól fejlõdik, akkor biztos elég a tejed is.
Hááát... Nekünk azt mondta anno a védõnõ is és a klinikán is, hogy a szoptatás max.20-30 perc legyen, mert ha több 20 percnél, akkor úgyis csak alszik a baba a cicin. Lehet h. pár napig sûrûbben kér majd enni, de Neked is jobb lesz, ha hamarabb megszokja, hogy ennyi ideje van. Hidd el, nagyon ügyesek a bébik, és pár nap alatt rájönnek, h. erõsebben kell szívni és lesz is elég tej emiatt. Ha egyébként bealszik, akkor a vállövet kell picit "megszorítani", arra megébred, nem sír, mert nem fáj neki, és folytatja az evést. Nálunk is ez vált be.
nekem öt hetes a babám, van amikor negyed óra evés elég, de van, amikor 2 órán keresztül nyammog. A szopi legelején a legtöbb tejet megeszi, utána már csak lassan eszeget. Nem az a lényeg, hogy mennyi ideig eszik, hanem, hogy jól gyarapodjon, az alapján tudhatod, hogy van-e elég tejed. Az egy órás szopira inkább a baba lelkémek van szüksége, mint a pocakjának :-)
A kérdező hozzászólása: De ha kifejem a tejet, egy óra hossza, mire összegyûlik 90ml, vagy még annyi se, és annyit símán benyel, és volt, hogy 120ml-t evett, mert a kifejt 90 nem volt elég, ki kellett olvasztani a fagyiból, amit az elején el tudtam rakni, és még 30-at benyelt abból, aztán ma még volt, hogy 70 sikerült fejéssel, és azt is ki kellett egészíteni 110-re. A cumisüvegbõl meg benyelte 5 perc alatt a kis drága. Most akkor én már nem tudom, hogy mit csináljak, már teljesen kétségbe vagyok esve. Nem tudom, hogy lenne a jó.

Ez normális? 1 hónapos babám szopizik. Gyakran evés közben van egy nagy "trotty" és úgy tele lesz folyékony sárga széklettel a pelenka abban a pillanatban, hogy nem túlzok, a nyakáig olyan lesz, és jön a fürdetés.

Legjobb válasz: :-) Picit megmosolyogtam, aranyos ahogy leírtad. Normális! Ha zöld a széklete akkor van hasmenése. Amúgy, csak anyatejtõl igen folyékony széklet várható és nálunk is ennyi idõsen mindig evés közben jött.

:-) Picit megmosolyogtam, aranyos ahogy leírtad. Normális! Ha zöld a széklete akkor van hasmenése. Amúgy, csak anyatejtõl igen folyékony széklet várható és nálunk is ennyi idõsen mindig evés közben jött.
A lányom szabályosan kilõtte magából a kakit, minden olyan lett, bokától-tokáig. A fiam sunyin kakilt, csak a szaghatásból tudtuk. Mindketten ugyanazt a pelust kapták. A lányomat naponta 6-7 alkalommal át kellett öltöztetni, a fiamat 2-3 alkalommal, de akkor is azért, mert a tejes lett a ruhája.
Nálunk is elõfordult ilyen baleset. Én úgy oldottam meg, hogy 2-es méretû pelenka helyett elkezdtük használni a 3-as méretet. Ezután is volt "trotty", de legalább nem folyt ki a háta közepéig.
Szia A lanyom 6honapos mult, de eleg gyakori, hogy eves kozben kakil. Ot azonnal at kell pelusozni, mert nem eszik koszos pelusban....amit meg is ertek :)
Ige, nálunk is mindig evés közben volt. Volt olyan, amikor rajtam mosolygott az egész család, mert nem akartam kakis lenni és elég érdekes pózban etettem.
Teljesen normális.Nálunk is ez volt, semmi baja, csak még mindig tisztul.Majd lesz olyanis, amikor napokig nem lesz széklete.A gyerek élete tarka : )
Igen, normális :) ) A szopás és az anyatej beindítja a kiválasztó reflexet az ilyen pici babáknál. Ha majd nagyobb lesz, ez elmúlik, nyugi!
Amikor az én lányom ilyet kakilt, nekem is át kellett öltöztetni, õt meg lefürdetni. Nem hinném, hogy mindenki béna, akinek kifolyik a híg kaki a pelusból... nálam már a 4. baba, tehát biztosan tudom, hogy is kell ráadni a pelenkát :) ))
Egyik sem baj. Sõt, akkor jó egy csecsemõ evése, ha szopi közben kakil. Azt mondják amikor megérkezett a kaki, akkor a Baba félig-háromnegyedig van kész a kajcsival. Kaki után még szopizik, akkor jön a cicibõl a már nagyon kalóriadús hami. De ez késöbb változni fog. Ha a kaki sárga, az szuper, az az igazi anyatejes kaki. Ha zöldes egy kicsit az sem baj , lehet az epétõl. Majd akkor lesz már nagyon zöld, ha véletlen tápszeres lenne. Akkor van még baj, ha priccolós és nagyon erjedt szaga van. Nekünk volt Rotavírus fertõzés még a kórházban, születés után, ebbõl tudták, hogy az, elküldték tenyésztésre és az volt. Szóval Nálatok minden okés :)
A kérdező hozzászólása: Jó, tudom, hogy változatos a széklet, neki is sokszor van kis kevés, van, hogy kicsit darabosabb. De anyósék szerint nem jó a pelenka, meg lazán van rajta, nem szabadna kifolyni, de tényleg egy mm hely se marad tiszta, annyi jön ki. Amúgy Espumisan-tól lehet hígabb? Most azt használjuk.

Ez normális? 1 nappal hamarabb

Miután elkezdtem szedni a fogamzásgátlót ugyebár mindig ugyanazon a napon kb ugyanakkor jött meg...most viszont vagy 3 alkalom óta péntek este helyett csütörtökön jön meg.Nőgyógyászhoz kellene mennem vagy ez nem baj?

Legjobb válasz: Nem baj. tablettával is lehet 1-2 nap csúszás.

Nem baj. tablettával is lehet 1-2 nap csúszás.
A kérdező hozzászólása: köszii :D

Ez normális? 1 hete már hogy meg kellett volna jönnie.

Múlthónapban 7-dikén, azelőtt meg 4-én jött meg. Ennyi ideig még soha nem késett, pedig már 6 éve meg van. Állapotos nem lehetek mert szűz vagyok és tavaly volt utoljára barátom. Akkor szerintetek miért késik ennyit? 16/L

Legjobb válasz: Ez bármitõl lehet, nekem is volt olyan idõszakom még 14-15 évesen, hogy késett 2 hetet is, holott mindig elõtte napra pontosan jött meg. Van hogy ki is marad, és csak következõ hónapban jön meg. Szerintem várj még vele egy hetet, aztán ha nincs semmi, menj el orvoshoz. Bár én voltam már ilyen panasszal orvosnál, szûz voltam, így csak hazaküldött, mindenféle vizsgálat nélkül.

Ez bármitõl lehet, nekem is volt olyan idõszakom még 14-15 évesen, hogy késett 2 hetet is, holott mindig elõtte napra pontosan jött meg. Van hogy ki is marad, és csak következõ hónapban jön meg. Szerintem várj még vele egy hetet, aztán ha nincs semmi, menj el orvoshoz. Bár én voltam már ilyen panasszal orvosnál, szûz voltam, így csak hazaküldött, mindenféle vizsgálat nélkül.
lehet en szamolok rosszul, de az elozo ciklusod 33 napos volt, ezek szerint 9-en kellett volna megjonnie, ha oramupontossagu, ma 12-e van ez 3 nap keses, nem egy het....vezess menzesznaptart, hogy pontosan tudd, milyen hosszu a ciklusod ;)
A kérdező hozzászólása: 2.dik: A google play-rõl van a telefonomon egy jó naptár, amibe mindent fel lehet jegyezni. Múltkor tényleg 33 napos volt, de azelõtt 27, azelõtt meg 30. Mikor elõször csináltam akkor megadtam, hogy átlagos ciklus 28 nap, de most már ezek alapján felment 30 napra.
beszeld akkor meg a nogyogyaszoddal lat-e valami gondot, vidd neki, az elmult 6 havi menzeszed idopontjat!

Miért van az, hogy hosszú kapcsolatban hamarabb elélvezek szex közben? Ez normális? 1 éve vagyunk együtt, az elején nagy szexcsaták voltak, de most szerintem sokkal hamarabb vége van. Miért?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ezt a jelenséget több ok is elõidézheti. Vegyük például a fizikumodat. Híztál/ fogytál -e az elmult év alatt? Esetleg kevesebbet mozogsz? Az is elõfordulhat, hogy sokkal "romantikusabb" kéjesebb az együttlét számodra, hamarabb beindulsz rá, esetleg szexéhesebb vagy. Lehet sokat srtesszelsz, mérgelõdsz, vagy hasonló gondok. Függ attól is hogy ugyan olyan pozícióban csinálod-e mint eddigiekben? Lehet élvezetesebb a dolog, vagy csupán fáradékony lettél.

Kedves kérdezõ! Ezt a jelenséget több ok is elõidézheti. Vegyük például a fizikumodat. Híztál/ fogytál -e az elmult év alatt? Esetleg kevesebbet mozogsz? Az is elõfordulhat, hogy sokkal "romantikusabb" kéjesebb az együttlét számodra, hamarabb beindulsz rá, esetleg szexéhesebb vagy. Lehet sokat srtesszelsz, mérgelõdsz, vagy hasonló gondok. Függ attól is hogy ugyan olyan pozícióban csinálod-e mint eddigiekben? Lehet élvezetesebb a dolog, vagy csupán fáradékony lettél.
en is hasonlo cipoben jarok...ugyhogy majd erdekelnenek engem is a valaszok.de szerintem lehet benne olyasmi is hogy akivel tartosan egyutt vagy, azt jobban kivanod, (ugymond lelkileg is).
A kérdező hozzászólása: Igen, híztam 5-6 kilót, stresszes is az életem a munka miatt és jobban is kívánom lelkileg. Mi a megoldás szerintetek?
Nálam ez pont fordítva van, pl. ma sem tudtam elélvezni 3 év után. Már nincs meg az a tûz, vágy...

A kutyám párosodott, és a párzást követő 2. napon vérzik. Ez normális? 1-2 csepp vér a földön

Legjobb válasz: Ivartalanítás után már nem fog vérezni... Ha ezt sem tudod minek hagyod hogy párosodjon,netán minek fedezteted direkt?

Ivartalanítás után már nem fog vérezni... Ha ezt sem tudod minek hagyod hogy párosodjon, netán minek fedezteted direkt?
Súlyos rendellenességre utal! Azonnal ivartalanítani kell!
Lehet hogy még a tüzelés utómunkája! Azért nézesd meg!
Gyorsan ivartalanittassatok, ez eletmento lehet! Nem csak az anyakutyanak, de meg a szegeny kicsiknek is, akik menhelyen fogjak vegezni!
teljesen

Ez normális 1 lánynál?

Az van,hogy van 1 lány. suliba tök jó haverok voltunk tavaly meghívott szülinapi bulijára minden... el is mentünk nyáron fagyizni de amikor kezdődött a suli hirtelen bunkó lett velem hagyjál meg ilyeneket mondd ez mi ??

Legjobb válasz: Patrik keress mást

Patrik keress mást
Nem bántottad meg?
Nagy lány lett, vagány. Te már túl ratyi hozzá, neki már igazi laza haverjai vannak.
hány éves vagy?
Ilyennek az általános másodikos lányok.☺
Nem kell vele foglalkozni..:) )
Mondd, hogy 14 év alatti. Szerintem amúgy azt osztálytársai miatt változott meg. 17/L

Az normális ha csak tusolok semmi mást 1 hete a ruhám neonos színűket citromsárga csak 1 póló 1 pulcsi 1 cipőfűző egy naci és egy boxer amit haggyunk. KI LEHET GOMBOLNI (lent) ez normális?

férfias parfüm, hónalj izzadás feketedik a szőröm ami egy hete még pelyhes volt,a szürke-fehér-fekete színre pártoltam, szerelmes fimeket nézek, egy lányra fordítom minden figyelmem ha unatkozok, próbálok kedvet szerezni neki. a kamaszodás jele?

Legjobb válasz: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez

A kérdező hozzászólása: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez
Valaki lefordítaná a fõ kérdést?
kedvet szerezni neki ?? koherò vagy ?
Én nem értem eztet a kérdést mostan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!