Találatok a következő kifejezésre: Ez normális fog (381 db)

16 éves srác vagyok és 18 cm-es péniszem van! 10 cm vastag körbe és 5 cm széles keresztbe! Ez normális Fog még nőlni?

Legjobb válasz: Ez 16 évesen nem igazán normális! Ne akard hogy nõjön még, különben sosem lesz valódi szexuális élményed ( ha a szeméremdombotok nem érnek össze, mert akkora vagy a lánynak, az kielégületlenséghez vezet)! A férfiak 21-22 éves korukig fejlõdnek, nõnek, ha ehhez viszonyítjuk ez tökre nem normális! Azt is mondhatnánk h az átlagnál nagyobb van neked, mert az átlag 14-15.7 cm ( itt Európában, a felnõtt férfiak körében)!

Ez 16 évesen nem igazán normális! Ne akard hogy nõjön még, különben sosem lesz valódi szexuális élményed ( ha a szeméremdombotok nem érnek össze, mert akkora vagy a lánynak, az kielégületlenséghez vezet)! A férfiak 21-22 éves korukig fejlõdnek, nõnek, ha ehhez viszonyítjuk ez tökre nem normális! Azt is mondhatnánk h az átlagnál nagyobb van neked, mert az átlag 14-15.7 cm ( itt Európában, a felnõtt férfiak körében)!
Hová akarod növeszteni még?:D Az európai átlag 13 cm. Szóval örüljél nagyon :)
Nem hiszem, hogy nõni fog még, de ki tudja.
az nagyon jo meret, en pasimnak eleg kicsi....kb 13-14cm allva szal szerencsed van
Nehogy hallgass az utolsóra! Ez teljesen normális. Elmondom a tapasztalatomat: volt egy barátom, akinek 23 cm volt, és állandóan fájt, amikor együtt voltunk, a mostani barátomnak 18, és teljesen jó minden, soha nem fáj, és mindig elmegyek, mert tudja, hogy mit kell vele kezdeni. sokkal jobb egy normális méretû, mint egy hatalmas, ami a számon jön ki kb...
Nem tudom, hogy nõni fog-e, de egy a biztos. A csajokat könnyebb lesz felszedni.
16 évesen ekkora? Uhh.. hát részvétem, nekem 12 évesen volt ekkora állva. Most 31 vagyok és 24 centi állva, 7 centi kerülettel. Bocsi, nem bántásból de egy akkora mütyûrrel egy libát se fogsz tudni a csúcsra vinni. Sokat már nemfog nõni, én a helyedben sürgõsen mennék a mûtõbe, ott pár centit rá tudnak dobni!
Ha az átlag 12-18 akor 14 évesen a 15 az sok?:D
Nem írtad, hogy izgalmi vagy normál állapotban mérted? Egyébként itt elég kimeritõen tárgyalják a témát: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
Elöször is! Mutassatok egy olyan - durva egyszerüsitessel elve - kört, aminek az atmeröje 5 centi, a kerülete meg 10! Szóval már itt baromság az egész, mert a vastagságanak a nullahoz kene konvergalnia, ha szelessege 5 és körmerete 10 centi! Masodszor pedig a 18 centi az nem hanyattdobtamagátacsajommertolyannagy kategoria! Ajanlom magam...
Most dicsekedni akarsz, vagy így akarsz itt barátnõt fogni?
A kérdező hozzászólása: nem akarok dicsekedni felizgult állapotba mértem és nem kamuzok tényleg ekkora
A 2. válaszadó bizonyára viccelt. Csak most olvasom. Aki ezt elhiszi, az menjen sürgõsen pszichiáterhez! Meg az is, aki szerint a nõknek a pénisz mérete számít. Nos, aki eddig nem tudta, annak elmondom, nem számít nekik, esetleg a perverzeknek igen, de a többieknek nem. A túl nagyot meg fõleg nem szeretik, mert fáj nekik. A fájdalmat meg ki szereti? Minden esetre már kezdek rájönni, h. ezen oldalon sok pszichopata is megfordul...
Kiknek mérték a farkát, hogy az átlag 15 cm lett? Nekem 17 és akiket ismerem meg láttam az 15 fölött van. Na mind1, 15/F
Kedves kérdezõ! Én nem konkrétan rád értettem, hanem általánosságban. Egyébként attól, h. most nincs vele gond, még nem jelenti azt, h. késõbb nem lenne. Meg aztán lehet, h. a mostani barátnõdnek bejön, lehet, h. másnak nem fog, ha esetleg szakítanátok, mert az nem kizárt. Mint már írtam, ahhoz, h. jó kapcsolatod legyen vkivel, nem nagy szerszám kell, hanem más. Most még OK, h. annyira foglalkoztat a méret, de késõbb errõl a témáról szakadj le, mert se te nem leszel boldogabb, se a világ nem lesz jobb attól, h. a kukid méricskéled szakadatlanul!
A kérdező hozzászólása: a merevedéssemel nincs gond ugyan olyan gyorsan áll fel mint ha 15-16 cm-es lenne de attol hogy nagy nem azt jelenti hogy lassan áll fel
A kérdező hozzászólása: Porno sztárnak biztos hogy nem megyek mert 16 vok és nem mehetek:P és köszi az eddigi válaszokat ui: nem gondoltam volna hogy 16 éves korba elérem a végleges pénisz méretem :(
Jó, most akkor tisztázzuk a félreértéseket. A legtöbb normális, egészséges felnõtt ffinak 12 és 18 cm közötti merev állapotban. Ennél kisebb, vagy nagyobb az ritka és elõfordul, h. gondot okoz a szexnél. A kisebb azért, mert kicsi, a nagyobb azért, mert fájdalmat okozhat a nõnek. Ezenkívül a túl nagy pénisz nehezebben merevedik meg, merevedés nélkül meg az egész nem ér semmit. Úgyh. inkább annak örülj, ha nem nõ tovább! Egyébként akár nagy, akár kicsi, ha nemtod, mit kezdj a nõvel, nem lesz neki jó veled a szex és akkor sem, ha nem úgy viselkedsz vele általában se, ahogy kell! Úgyh. nehogy aszidd, h. ezzel a nagy szerszámmal minden meg van oldva, mert más dolgok kellenek ahhoz, h. boldog párkapcsolatod legyen!
Ajánlom menj pornózni. Ekkora lõccsel már tudnál mit kezdeni, és a producerek sem hajtanak el, nem röhögnek ki. Gazdag lehetnél. Én ezt tenném:-)
A kérdező hozzászólása: ahha értem szoval az enyém átlagfeletti!! :) de 24 cm nem akarok de egy 20 cm-es szerettem volna remélem meglesz :D
Szeretnéd a 24cm?
A kérdező hozzászólása: Jo én is örülök neki hogy ekkora de szerettem volna kb egy olyan 19-20-ast :D Remélem hogy még fog nõlni :D Jah és a csajom is nagyon örül neki :D
A kérdező hozzászólása: Nekem amikor meglátta a csajom majdnem hanyat vágta magát :D hogy 16 évesen ekkora de egy picit szeretném ha nõne :P De tény neki se fájt sõt élvezte lehet hogy elég ekkora is :D :)
óhh persze-persze.... :)

15 Évesen 16 cm es a Péniszem Ez normális? Fog még nőni?

Legjobb válasz: Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.

Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.
elsõ: ha ennyire okos vagy menj nyelvtan tanárnak, itt nem a helyesírás számít hanem az hogy az ember a kérdésére választ kapjon!! Második: igen, igazad van, genetikátol függ.
Amennyiben a pénisz nem személynév, akkor az normális. "Péniszem Ez" nevût nem ismerek, valamint az évesen szóban is kisbetût kell használni.
A nõk hüvelye átlag 10-12cm, és az ember nem arra vágyik, hogy az epehólyagját döngessék. A 16 centi épp elég.
Abból, hogy a mennyire írsz helyesen, az értelmi szintedre vonatkozóan is lehet következtetéseket tenni. Egy butának minek magyarázzam, hogy mekkora egy pénisz, ha írni nem tud, olvasni sem. De látom, nálad csak véletlen elírás volt. :)
A kérdező hozzászólása: Telefonról írtam a kérdést ezért vannak ezek a nagybetûs :S
A kérdező hozzászólása: A válaszokat pedig köszönöm ^^

Miért nem áll ki a mellbimbóm? Ez normális? Fog még változni?

13 éves vagyok 85/b-s melltartót hordok és hegyesek nagyon a melleim mostanába kezdett kerekedni és ott van az a folt (nemtudom hogy hívják) de nem állki a egy kicsit dörzsölöm akkor kiáll de csak picit és ez nagyon zavar

Legjobb válasz: A Te melled még igencsak fog változni és formálódni, de létezik olyan, hogy befelé forduló mellbimbó. Ennek vannak különbözõ fokozatai. Próbáld meg finoman összenyomni a bimbóudvart, és ha akkor elõdudorodik a bimbód, akkor szerintem minden O.K.

A Te melled még igencsak fog változni és formálódni, de létezik olyan, hogy befelé forduló mellbimbó. Ennek vannak különbözõ fokozatai. Próbáld meg finoman összenyomni a bimbóudvart, és ha akkor elõdudorodik a bimbód, akkor szerintem minden O.K.
Ez így normális :)
A kérdező hozzászólása: de ugye ez fog még változni?
mármint pontosan mi?
Hajjaj, fog még változni, nyugi. :)
Persze hogy fog, ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: huh >.< fél éve ezen rágódtam köszönöm a válaszokat :) )
Szia! :) Semmi gond, mert még bõven változhat a melled, és a mellbimbód is helyrejöhet. :)

16 hónapos babám csámpít befelé. Ez normális? Fog javulni? Mit tehetnék érte, hogy jobb legyen?

Lehet ezt örökölni? Sajnos nekem is sokáig problémám volt a járással ilyen téren. Bokasüllyedésem is van, elég komoly. Egy kicsit a mai napig csámpás vagyok, de odafigyelek a járásomra. 10.5 hónaposan tette az els? lépést, de 1. születésnapján kezdett el komolyabban sétálni. Már nagyon stabilan megy, csak sokat bukik, szerintem a saját lábába is néha belebukik, futás közben.

Legjobb válasz: Az unokahúgom is befelé lépett, aztán kiderült,hogy izom letapadása van és gyógytornászhozz kellett hordani aki kimaszírozta belõle,eléggé fájt szegénykének a masszírozás.Azt mondta egyébként a gyógytornász,hogy ez magától nem lesz jobb csak rosszabb,minél többet jár rajta.Egyébként a háziorvos nem akarta õket küldeni sehova,azt mondta majd rendbe jön magától, de nem hagyta õket nyugodni a dolog mivel csak nem javult, úgyhogy végül csak elvitték a gyereket a gyógytornászhoz.

Az unokahúgom is befelé lépett, aztán kiderült, hogy izom letapadása van és gyógytornászhozz kellett hordani aki kimaszírozta belõle, eléggé fájt szegénykének a masszírozás.Azt mondta egyébként a gyógytornász, hogy ez magától nem lesz jobb csak rosszabb, minél többet jár rajta.Egyébként a háziorvos nem akarta õket küldeni sehova, azt mondta majd rendbe jön magától, de nem hagyta õket nyugodni a dolog mivel csak nem javult, úgyhogy végül csak elvitték a gyereket a gyógytornászhoz.
Az enyém 15 hónapos és szintén befelé lép. Voltunk ortopédián vele, azt mondták minden rendben, nincs bokasüllyedés, ferdülés, stb, úgyhogy majd kinövi.
Persze ilyenkor készül fel a szervezeted a menstruációra! :) nyugi
Nekem ilyennel még nem volt dolgom. De szerintem nem lehet baj, ha viszont jobbat és biztosabbat akarsz tudni, ne félj nõgyógyászhoz menni!

Először 2011. November 25-én jött meg (6 napig tartott) aztán március 5-én (9 napig tartott). Szerintetek ez normális? És harmadszor mikor fog megjönni? 12/L

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

Legjobb válasz: Természetesen normális, nálam is így volt. Mivel még nem állt még be a ciklusod, ezért valószínû hogy egy ideig így fog megjönni. Az is lehet hogy egy hónapban kétszer jön meg. Azt nem lehet tudni mikor fog megint megjönni. Azt nem lehet megjósolni ilyen korban. Lehet hogy áprilisban lehet hogy késõbb. De ne aggódj ez normális.

Természetesen normális, nálam is így volt. Mivel még nem állt még be a ciklusod, ezért valószínû hogy egy ideig így fog megjönni. Az is lehet hogy egy hónapban kétszer jön meg. Azt nem lehet tudni mikor fog megint megjönni. Azt nem lehet megjósolni ilyen korban. Lehet hogy áprilisban lehet hogy késõbb. De ne aggódj ez normális.
Ez normális, azt hogy mikor fog legközelebb mikor fog megjönni csak a szervezeted tudja, mi nem. Legyen nálad mindig betét.
A kérdező hozzászólása: oké.(:köszönöm.:D

9 hetes terhes vagyok, és ma vettem észre hogy a mellbimbóm körül erősödnek a szőrök! Ez szörnyű! Ez meddig fog erősödni? És mikor fog elmúlni? Ez normális terhesség alatt?

Legjobb válasz: Ez sajnos (illetve szerencsére :))normális, terhesség után el fog múlni... A has is szõrösödhet, nekem ott voltak, de elmúltak szülés után.

Ez sajnos (illetve szerencsére :) )normális, terhesség után el fog múlni... A has is szõrösödhet, nekem ott voltak, de elmúltak szülés után.
Nekem erosodott az elso trimeszter vegen, aztan kikopott. Majd ujra megerosodott mostanaban. 34 hetes vagyok. Szules utan allitolag elmulik.
De fura... most megnéztem, az a pár szál ami nekem volt az teljesen eltûnt. A végére szerintem neked is kikopik, ne csinálj vele semmit!
Nekem sajna a terhesség elõtt is volt ilyen, meg a köldököm alatt is egy csíkban. Amúgy a hormonváltozás miatt van, terhesen fokozott szõrösödés is elõfordulhat.
szia! nekem a hasam szõrösödik. engem nagyon zavar. nekem azt mondták, hogy majd el fog múlni. 32hetes kismami
Jegeld az arcod. Le fog menni, 1-2 nap. És igen, normális dolog.
Nekem 2 fogat húztak, ebbõl az egyik gennyes volt... Látnád az én fejemet :D Egyébként igen, normális. Tegyél rá jeget, de a jegelés közben kb. 15 perc után hagyj egy kis szünetet, nehogy arcüreg gyulladást kapj!

Már 4. Hónapja hogy egy foga sem bújt ki a fiamnak. Ez normális?

7foga van 6hónapos kora óta most 10hos Nálatok mennyi volt a leghosszabb idő két fog kibujas között?

Legjobb válasz: 10 hónaposan 7 fog az teljesen normális! Az én lányomnak 1 éves koráig 7 foga volt, és majdnem 4 hónap telt el a 7. és a 8. fog kibújása között.

10 hónaposan 7 fog az teljesen normális! Az én lányomnak 1 éves koráig 7 foga volt, és majdnem 4 hónap telt el a 7. és a 8. fog kibújása között.
1 éves kora elõtt néhány hónappal volt a fiamnak annak idején 8 foga, aztán 3 hónap állás után 2 hónap alatt kibújt 8! fog, nem volt egyszerû az a 2 hónap:) , aztán fél évig semmi és utána jött az utolsó 4. Szóval fél év volt nálunk a leghosszabb idõ. Ég igen, normális, ha valamennyi pihenõ van.:)
Normális, a fogaknál minden normális:) A szem és õrlõ fogakat a 13 . hónaptól sorolják be úgy tudom. Kislányomnak 7-10 hónapos kora között jött ki 8, aztán fél év szünet, majd 1-1, 5 hónap alatt ismét 8, aztán 7 hónap szünet és az utolsó 4 2-3 hét alatt. Szerencsére nála 3 részletben megúsztuk. A kisfiam 14 hónapos 7 foga van. És ezek folyamatosan, szépen lassacskán jönnek, 7 hónapos kora óta:(
Nálunk 6 hónap 10 hónaposan jött ki az elsõ kettõ aztán 6 hónapig semmi !Most 17 hónapos a kislányom és 6 foga van !
Szerintem normális. Nálunk 3 hónapig nem bújt ki újabb fog az elsõ kettõ kibújása után.

Kedden gyökérkezelték a fogam, csütörtökön mentem vissza, rtg-t is csináltak aztmondták semmi baj, megint kezelték, nagyon fájt mikor valami vékony tűvel tett bele valami anyagot, betömte, és azóta is fáj, ez normális?

Gyökérkezeléskor kiölik az ideget, de akkor miért fáj még mindig? Az orvos valami fog gyökér végről magyarázott hogy lehet hogy megsértette egy kicsit, erre nemkell valami gyógyszer ? Elfog múlni a fájdalom?

Legjobb válasz: Igazad van, gyökérkezeléskor valóban eltávolítják az ér- és idegképleteket. Utána nem is a fogad a fáj, csak odasugárzik a csontban folyó gyulladásos folyamat fájdalma. Ha az orvos valóban túltömte a fogad, ahogy mondod, akkor a fájdalmat steril gyulladás okozza, ennek pár nap múlva el kell múlnia. Ha mégsem múlik, akkor a probléma az, hogy a gyökércsatorna és a gyökércsúcs nincs rendesen kifertõtlenítve, ez esetben a fájdalom nem múlik. Szóval kérdésedre válaszolva a fájdalom normális pár napig, ha nem enyhül, fordulj vele orvoshoz. Egy fogászati asszisztens

Igazad van, gyökérkezeléskor valóban eltávolítják az ér- és idegképleteket. Utána nem is a fogad a fáj, csak odasugárzik a csontban folyó gyulladásos folyamat fájdalma. Ha az orvos valóban túltömte a fogad, ahogy mondod, akkor a fájdalmat steril gyulladás okozza, ennek pár nap múlva el kell múlnia. Ha mégsem múlik, akkor a probléma az, hogy a gyökércsatorna és a gyökércsúcs nincs rendesen kifertõtlenítve, ez esetben a fájdalom nem múlik. Szóval kérdésedre válaszolva a fájdalom normális pár napig, ha nem enyhül, fordulj vele orvoshoz. Egy fogászati asszisztens
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos választ, nem sokáig bírtam a fájdalmat úgyhogy visszamentem az orvoshoz, irt föl gyulladás csökkentõt, és most úgytûnik nagyon jól bevált, egy hétig kell szednem szerintem semmi baj nemlesz, a fájdalom megszünt :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!