Találatok a következő kifejezésre: Ez normális,5 terhes vagyok (57 db)

Normális dolog ez? 10+5 terhes vagyok. Úgy érzem abszolút nem nőt a pocim. Persze du. Ként fel vagyok fújódva, de ennyi. Más is volt így és nem volt baj?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális dolog. Majd a második trimeszterben kezd el nõni a méhed úgy, hogy látszódik is. Nézelõdj az interneten, hogy kb. mekkora is most a méhed. (sacc. egy narancs nagyságú még csak.)

Ez teljesen normális dolog. Majd a második trimeszterben kezd el nõni a méhed úgy, hogy látszódik is. Nézelõdj az interneten, hogy kb. mekkora is most a méhed. (sacc. egy narancs nagyságú még csak.)
Igen, ez normális dolog. Én a 20.héten járok és nekem még csak most kezd látszani.De hogy kinek mikortól látszódik a pocak szerintem függ a testalkattól is.
Normális, nekem a 12. hét után kezdett nõni, de valamikor reggel még egész lapos, pedig már elhagytuk a 13. hetet is. Van olyan nap, hogy egész látszik. A puffadás még mindig kísért, de már a baba miatt is nõ. 10. héten nekem sem látszott semmi.
Nincs semmi baj. Nekem a 21-22. hétig alig-alig nõtt! Viszont után hirtelen nõtt nagyot, szóval ne aggódj, ha sokáig nem is nõ, a baba bent jól elfér akkor is. :) 28 hetes pocakos

Ez normális, 5 hetes terhes vagyok és most kezdődött színtelen folyásom (nem nyúlós, nem sárga nem nyálkás) , csak valami vízszerű?

Legjobb válasz: Normális!Terhesség alatt eltolódik a hüvely ph-ja lúgos tartományba és ezért alakul ki folyás!Ha mész dokihoz említsd meg neki!

Normális!Terhesség alatt eltolódik a hüvely ph-ja lúgos tartományba és ezért alakul ki folyás!Ha mész dokihoz említsd meg neki!
Ez egyáltalán nem baj! Kívánom, terhességed alatt ez legyen a legnagyobb problémád! Jó egészséget, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszaitokat.
A kérdező hozzászólása: es mikor elvesztetted, fajt a hasad, vagy semmit sem erzetel, csak vereztel?
Semmit nem éreztem, csak az ultrahang mutatta ki, hogy már nem él a magzat - kisujjam körménél is kisebb barna foltok voltak a wc papíron, csak ennyi. A második babánál hetekig feküdtem, de nem használt. A harmadik babánál is rögtön elkezdtem barnázni, aztán nagyon sürgõsen fölkerestem egy maszek rendelõt, ahol végre komolyan vettek. Még aznap hormonszintet néztek, aztán este már el is kezdtem földugdosni magamnak a progeszteronbogyókat.
Menj el a dokihoz!Minél hamarabb. Jobb félni mint megijedni. Nekem is volt egy kevés barnázásom az ötödik héten. Kaptam rá gyógyszert és feküdnöm kellett majdnem végig az elsõ trimeszterben. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert lehet a vetélés elsõ jele is! Nehogy késõ legyen!
Szia! Nekem is volt barnázásom 5 hetesen. Kaptam rá MagneB6-ot kb. 5 napig tartott. Nekem azt mondta 2 doki is, hogy amig nem görcsölök nincs baj. Ne idegeskedj, mert az sokkal ártalmasabb. Minden rendben lesz. Hála az égnek a barnázás nagy %-ban ártalmatlan. Boldog babavárást:) 18hkm
Na, voltál dokinál? Mit mondott?

Csináltam terhességi tesztet, ami pozitiv lett. Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy valószinű, hogy terhes vagyok, de még biztosat nem tud mondani. Normális ez? (Azt mondta kb. 5 hetes vagyok.)

Legjobb válasz: Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)

Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)
Szerintem fura...csak gondolj bele manapság már a terhességi teszt akár a 3 napos terhességet kimutatja, akkor fõleg ha már 5 hetes vagy 1 orvosnak ezt tudnia kellene...
Szerintem nem normális. Keress másik orvost. Nekem a 2 hetes terhességet megmondták. Vagy miért nem küldött el ultrahangra?
Tök normális! Engem csak 7 hetesen vett fel terhesgondozásba, amikortól elkezdett nozogni a szíve. Azért nem mondanak rá biztosat, hogy nehogy méhen kívüli legyen, és tényleg elõfordul, hogy elhal! Az elõttem szólónak csak annyit, hogy két hetes terhességet nem tudom, hogy mondtak meg neki, mivel a számítás szerint a fogantatáskor már 2 hetes terhes vagy! Tehát a te 5 heted, valójában csak három hetes!
Ez teljesen normális , addig a pontig nem mond semmit a doki amig az ultrahangon ami kb 7hetes korodban csinálnak nem dobog a kicsi szive, addig nem mond semmit se :)

5 hetes terhes vagyok és szinte olyan mintha nem is lennék terhes normális ez?

Szagokra semmire nem vagyok érzékeny hányingerem sincsen . ha az orvos nem állapította volna meg a terhességem akkor még mindig azt hinném , hogy megfog jönni xD . Csak annyi ,hogy kivánom a zöldségeket : uborka , paprika, paradicsom . Én kislányt szeretnék nagyon ! De azt olvastam , hogy a kislányokkal édeset kivánsz , és sokat hánysz , plusz a reggeli rosszullétek .( én nem hányok ,és nem is vagyok rosszul cseppet sem) Akkor a jelek szerint fiúra számíthatok ? Kinek volt ilyen mint nekem és kislány lett ?????? Persze tudom az egészsége a legfontosabb de akkor is nagyon érdekel !!!

Legjobb válasz: Teljesen normális hogy nem érzed magad állapotosnak,mert ez is olyan hogy van akinél jönnek a vele járó dolgok és van akiknél nem. Mindegy hogy mit kívánsz,mert semmi köze nincs a gyerkõc neméhez! Boldog babavárást! 8hetes baba anyukája

Teljesen normális hogy nem érzed magad állapotosnak, mert ez is olyan hogy van akinél jönnek a vele járó dolgok és van akiknél nem. Mindegy hogy mit kívánsz, mert semmi köze nincs a gyerkõc neméhez! Boldog babavárást! 8hetes baba anyukája
örülj neki, h (még) nem érzel semmit! ezek csak népi babonák, az élet gyakran rájuk cáfol. vigyázz a kívánságokkal, nehogy csalódj... rendben van, h kislányt szeretnél, de a "nagyon", meg a "mindennél jobban vágyom egy kislányra", a "nem is tudok mást elképzelni, mint hogy kislányom lesz" és társai már veszélyesek
Én a 16.hétig éreztem így... aztán mivel elkezdett nõni a hasam, kezdtem felfogni , hogy mi a helyzet valójában. :P :D 26 hkm
Ja és kisfiúnk lesz! #3-as voltam
Teljesen normális. Én nem vagyok ilyen szerencsés. Reggeltõl estig émelygek. De ez van cseppet se bánom. Boldog baba várást.
Nálam a 6-7. hét között kezdõdtek a rosszullétek és a hányás. De az is lehet, hogy neked egyáltalán nem lesz, ebbõl nem lehet a baba nemére következtetni.
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok köszönöm a válaszokat :) És nektek is boldog babavárást :)

5. hétben vagyok és nem érzem magam terhesnek. Normális ez? Más hogy van ezzel? Mit érez?

még kb 2 hét mire dokihoz megyek...

Legjobb válasz: En is 5 hetes vagyok es engem sem arasztanak el a tunetek... Pedig picit orulnek! :) de azzal vigasztalom magam hogy ha meg lennenek akkor azon aggodnek normalisak-e?! Picike, sokan ilyenkor meg nem is tudjak! Elso baba?

En is 5 hetes vagyok es engem sem arasztanak el a tunetek... Pedig picit orulnek! :) de azzal vigasztalom magam hogy ha meg lennenek akkor azon aggodnek normalisak-e?! Picike, sokan ilyenkor meg nem is tudjak! Elso baba?
Egyebkent erre mondta a dokim h "az is baj ha nincs baj"? Egy csokornyi tesztem van de engem se vizsgaltak eddig. Elvileg ilyen idosen az elmaradt menzesz a kotelezo tunet, mas ha nincs az tok normalis.
én 8 hetes leszek pénteken, nekem is voltak nagyon tünetmentes napjaim, de akkor mindig kellett valami olyan mozgást végeznem, amikor nagyon is éreztem a cicijeimet. Mert azok ( önmagukhoz képest) hatalmasak és fájnak. Vannak görcsölgetõsebb napjaim, de ezektõl eltekintve nagyon jól érzem magam a börömben. Doki még nem látott. 9. hétre kaptam idõpontot, alig gyõzõm kivárni, borzasztó. Jó lenne tudni, hogy minden rendben van-e odabent :)
A kérdező hozzászólása: szombaton leszek amúgy 5 hetes... hát nekem még a melleim sem fájnak és nem is nõttek :DDD sajna :S annyi h jó étvágyam lett de más semmi...komolyan észre sem veszem h terhes vagyok....
A kérdező hozzászólása: hát igen...azért 9 hetet kivárni :D..illetve jó "csak 5-öt)miután megtudtad...az nekem rengeteg idõ lenne :DDDD
Én is az 5.hétben járok, nekem elég sok tünetem van, de elég enyhék. Szerintem ez nagyon-nagyon változó, ismerek olyat aki az elsõ trimesztert végighányta kb a 3. héttõl kezdve, viszont pont a múlthéten beszéltem egy olyan kismamával, aki a 4. hónapban jár, és eddig még egyetlenegy kellemetlen, úgymond "tipikus" tünete nem volt .. :D Szóval szerintem nincs okod aggodalomra, kellemes babavárást!:)
Én ma vagyok 5+1 és detto semmi... :)
Én öt hetes vagyok, és nekem sincs tünetem, csak irtó fáradt vagyok! A cicim se feszül, pedig a többi terhességemnél már a mensi idõpontja elõtt feszült, most meg semmi, csak a teszt...
sziasztok, én 16+1 hetes vagyok, nálam a tünetek úgy a 8-9. hét körül kezdõdtek, szóval van még egy kis idõtök :) , már ha lesznek egyáltalán, mert nem kötelezõ, ami egyébként nekem innentõl volt: hányinger, fõleg esténkén, émelygés napközben, ha nem ettem idõben, nem kívántam a húst és a kedven öblítõmnek már nem illata, hanem szaga lett, ami nagyon nem tetszett és a legdurvábba cicifájás, az gyakorlatilag még most is megvan, bár jóval enyhébben, de azokban a hetekben ha éjszaka véletlen hasra fordultam, felébredtem a fájdalomra, és egy mélyebb levegõvételtõl könnybe lábadt a szemem :) boldog babavárást nektek és minden jót! :)

5 hetes terhes vagyok, azonkívül, hogy fáradékony vagyok és nagy ritkán érzem a méhem, nincs semmi tünetem, max. A mellem picit nőtt. Normális ez?

Elmentem orvoshoz,mivel els? babám és nem tudom mi a teend?,hozzám sem nyúlt, azt mondta két hét múlva jöjjek vissza,mert az sem biztos, hogy megmarad(nagyon jól esett mondhatom)Nektek hogy volt a terhességetek legelején?Jó lenne ha páran írnátok.

Legjobb válasz: most várom másodk gyermekem,de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl,meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként,hogy nem e baj,hogy nincs semmi,de nem gond). magán,vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak,majd uh-k(másik doki),közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt,megvolt a kis bújósom :))) most 7 hetesen mentem elõször,hogy nehogy belémkössenek megnt :))) nyugi 2 hét múlva,már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :)))

most várom másodk gyermekem, de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl, meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként, hogy nem e baj, hogy nincs semmi, de nem gond). magán, vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak, majd uh-k(másik doki), közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt, megvolt a kis bújósom :) )) most 7 hetesen mentem elõször, hogy nehogy belémkössenek megnt :) )) nyugi 2 hét múlva, már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :) ))
Nekem a mai napig nincsenek tüneteim 8+2napos vagyok. Én 7hetesen voltam dokinál de vele nem is tudtam beszélni, mert az asszinten kérdezte, hogy mi a panaszom mikor mondtam, hogy nem jött meg és pozitívat teszteltem egybõl uh-ra küldött. Remélem, hogy végig tünet mentes leszek :)
Ekkor még nekem sem voltak tüneteim, viszont a 6. hét után.. Semmi sem maradt meg bennem, végül kórházba kerültem.. A 14. héttõl lett jobb! Remélem, te megúszod! :) 20 hkm
Az orvos lehet hogy csúnyán tárgyilagos volt, de igaza van. Korán mentél. Én mindegyik terhességemmel 8-10 hét között mentem el. Amúgy a tüneteid rendben vannak. Gratulálok!
7 hetesen mentem elõször, akkor volt 0, 94 centis, és ekkor már látszott, hogy dobog a kis szíve. :) És az is normális, hogy nincs sok tüneted. :) Minden jót, jó babavárást! :) 25+1 hkm
én épp emiatt váltottam orvost, mert nagyon bunkó volt velem. magától értetõdõnek tartotta hogy mindent tudok a terhességgel kapcsolatban. szóval kerestem másik orvost. a tüneteid rendben vannak, addig örülj, míg nem hánysz és nem vagy rosszul :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Most pénteken megyek elsõ uh-ra, sztk-ba.
Én a 6. hét végét megvárnám, de még tán a 7.-et is, mert a terhességet látják, de azt, hogy él, még nem. A szív a hatodik hét végére kezd el verni. 7. hét végére pedig már széttagolódik lepényre, burokra és magzatra. Az orvos is ezért mondta, hogy 2 hét, nem rosszat akart, hidd el.

5 hetes terhes vagyok. Kb egy hete eléggé fáj a hasam. Este többször felkelek, mert begörcsöl. Ez normális méhtágulás, vagy a vetélés jele?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pont az 5. hét végéig voltak ilyen nagyon erõs mensi-szerû görcseim, naponta egyszer-kétszer és pár percig tartott. Aztán egyszer csak elmúlt....Én úgy tudom, ez normális az elején, de ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokidat.

Szia! Nekem pont az 5. hét végéig voltak ilyen nagyon erõs mensi-szerû görcseim, naponta egyszer-kétszer és pár percig tartott. Aztán egyszer csak elmúlt....Én úgy tudom, ez normális az elején, de ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokidat.
hát kérdés mennyire erõsek a görcsök. Ha menszi szerû az normális, ha erõsebb, az nem. Kérdezd meg a dokit .

5 hetes terhes vagyok! Ma vizes folyásom volt! Ez normális?

Bocs ha hülyeséget kérdezek, de els? terhesség és nem tudom mi a jó és mi a rossz....

Legjobb válasz: Normális ez is, és a fehér folyás is. A vérzés, barnázás és görcsölés nem normális. Olyankor feltétlenül dokihoz kell fordulni. A többi tünet többnyire normális, de azért persze semmi sem ilyen egyszerû. :)

Normális ez is, és a fehér folyás is. A vérzés, barnázás és görcsölés nem normális. Olyankor feltétlenül dokihoz kell fordulni. A többi tünet többnyire normális, de azért persze semmi sem ilyen egyszerû. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...

5 hónapos terhes vagyok és szex után kellemetlen érzést érzek a méhemben és néha még szúr is. Normális ez?

Legjobb válasz: Gondolom bekemenyedik a hasad, ami ennyi idos terhesen mar normalis. Amig nem faj, addig nincs baj, de esetleg szedj magneziumot, az segit.

Gondolom bekemenyedik a hasad, ami ennyi idos terhesen mar normalis. Amig nem faj, addig nincs baj, de esetleg szedj magneziumot, az segit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!