Találatok a következő kifejezésre: Ez normális,5 terhes (64 db)

Normális dolog ez? 10+5 terhes vagyok. Úgy érzem abszolút nem nőt a pocim. Persze du. Ként fel vagyok fújódva, de ennyi. Más is volt így és nem volt baj?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális dolog. Majd a második trimeszterben kezd el nõni a méhed úgy, hogy látszódik is. Nézelõdj az interneten, hogy kb. mekkora is most a méhed. (sacc. egy narancs nagyságú még csak.)

Ez teljesen normális dolog. Majd a második trimeszterben kezd el nõni a méhed úgy, hogy látszódik is. Nézelõdj az interneten, hogy kb. mekkora is most a méhed. (sacc. egy narancs nagyságú még csak.)
Igen, ez normális dolog. Én a 20.héten járok és nekem még csak most kezd látszani.De hogy kinek mikortól látszódik a pocak szerintem függ a testalkattól is.
Normális, nekem a 12. hét után kezdett nõni, de valamikor reggel még egész lapos, pedig már elhagytuk a 13. hetet is. Van olyan nap, hogy egész látszik. A puffadás még mindig kísért, de már a baba miatt is nõ. 10. héten nekem sem látszott semmi.
Nincs semmi baj. Nekem a 21-22. hétig alig-alig nõtt! Viszont után hirtelen nõtt nagyot, szóval ne aggódj, ha sokáig nem is nõ, a baba bent jól elfér akkor is. :) 28 hetes pocakos

Ez normális, 5 hetes terhes vagyok és most kezdődött színtelen folyásom (nem nyúlós, nem sárga nem nyálkás) , csak valami vízszerű?

Legjobb válasz: Normális!Terhesség alatt eltolódik a hüvely ph-ja lúgos tartományba és ezért alakul ki folyás!Ha mész dokihoz említsd meg neki!

Normális!Terhesség alatt eltolódik a hüvely ph-ja lúgos tartományba és ezért alakul ki folyás!Ha mész dokihoz említsd meg neki!
Ez egyáltalán nem baj! Kívánom, terhességed alatt ez legyen a legnagyobb problémád! Jó egészséget, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszaitokat.

5 hetes terhes vagyok! Ma vizes folyásom volt! Ez normális?

Bocs ha hülyeséget kérdezek, de els? terhesség és nem tudom mi a jó és mi a rossz....

Legjobb válasz: Normális ez is, és a fehér folyás is. A vérzés, barnázás és görcsölés nem normális. Olyankor feltétlenül dokihoz kell fordulni. A többi tünet többnyire normális, de azért persze semmi sem ilyen egyszerû. :)

Normális ez is, és a fehér folyás is. A vérzés, barnázás és görcsölés nem normális. Olyankor feltétlenül dokihoz kell fordulni. A többi tünet többnyire normális, de azért persze semmi sem ilyen egyszerû. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...

5 hetes terhes vagyok. Kb egy hete eléggé fáj a hasam. Este többször felkelek, mert begörcsöl. Ez normális méhtágulás, vagy a vetélés jele?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pont az 5. hét végéig voltak ilyen nagyon erõs mensi-szerû görcseim, naponta egyszer-kétszer és pár percig tartott. Aztán egyszer csak elmúlt....Én úgy tudom, ez normális az elején, de ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokidat.

Szia! Nekem pont az 5. hét végéig voltak ilyen nagyon erõs mensi-szerû görcseim, naponta egyszer-kétszer és pár percig tartott. Aztán egyszer csak elmúlt....Én úgy tudom, ez normális az elején, de ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokidat.
hát kérdés mennyire erõsek a görcsök. Ha menszi szerû az normális, ha erõsebb, az nem. Kérdezd meg a dokit .
Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

5-6 hetes terhesen kicsit égő, szurkáló érzés a pocakban ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Amikor terhes lettem, én is gyakran éreztem hirtelen nyilaló fájdalmat a petefészkeim környékén. Ahogy a méhed alakul, nyúlnak a méhszalagok, amiatt érezheted ezeket! 38 hetes kismama

Szia! Amikor terhes lettem, én is gyakran éreztem hirtelen nyilaló fájdalmat a petefészkeim környékén. Ahogy a méhed alakul, nyúlnak a méhszalagok, amiatt érezheted ezeket! 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ:) nem akarok butának tûnni, de a hasamban gyakran kúrtyogó hangok vannak és sokszor van szelelési görcsöm is.Ez is normális?
Ez engem is érdekelne, mert ezt én is érzem, meg sok mást is. Még csak most kell nemmegjönnie...
Igen, normális!
Szia! Én azt gondolom, hogy az mindenre hatással van, hogy növekszik benned egy kis gyerkõcke. Ezzel növekszik a méhed és rendezkednek bent a dolgok. Ezek fájhatnak és különbözõ hangokat is produkálhatnak. Na, a szelelésrõl nem is beszélve. Szerintem a kismamák nagy része megkaphatná a pukikirály címet is! :)

5 hetes terhes vagyok és elég sűrűn fájdogál lent a hasam! Nem görcsöl csak fájdogál meg néha olyan mint ha húzódna bent valamit! Ez normális?

F?leg este lefekvéskor érzem nagyon de napközben is többször!Állandóan álmos vagyok néha feszül a mellem de a terhességi tesztemen nem lett teljesen egyforma er?sség? a 2 csík!!!Ez nem baj?Er?s a 2.csík is de nem annyira mint az 1-?!!Szerintetek ez így normális???Nagyon aggódom!!!

Legjobb válasz: nyugi!! ez teljesen normális a terhesség elején.

nyugi!! ez teljesen normális a terhesség elején.
gratula :) örülök nektek :) És kaptál képet vagy vmit?
A kérdező hozzászólása: SZIA!Ma vagyok 5hetes és 4 napos terhes!!!!Van egy 9mm-es petezsákom és benne egy embrió!!!! :) Szívdobogást még nem látta, de azt mondta is elõre hogy nem valószínû hogy még látni fogja!!!!
Én 7 hetes vagyok nekem is fájdogál a hasam de a magneb6 segit.majd ird meg mi volt uh-n mert én még nem voltam és kiváncsi vagyok nagyon :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Remélem tényleg minden rendben lesz...holnap reggel megyek UH-ra bízom benne hogy minden okés lesz!!!Alig várom már hogy elteljen a mai nap!!!Amúgy meg nem sok terhességi tünetem van...az normális???
A MAGNE B6 jót fog tenni!!!!Szedd csak bátran!!!!
Szia! Én is 5 hetes vagyok, pontosabban 4+5 napos. Nekem nem fáj sokat, viszont ha tüsszögök, akkor szokott nagyon belenyilallni. De én már szültem, így gondolom már jobban ki vannak nyúlva a szalagok és azért nem érzek annyi fájdogálást, szúrkálást.
:DD
A kérdező hozzászólása: Magne B6 akart lenni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a nyugtató szavakat!!Most megpróbálom a 3x2 Mágnes B6-ot hát ha jobb lesz!!!Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok és még problémamentes babavárást a kismamáknak!!
Nyúlnak a méhszalagok! Nincs semmi baj!!!!!!
Nekem nyilallt, görcsölt, húzódott, égett , fájt a hasam, egészen pár nappal ezelõttig. Most 6+5 vagyok. Néha még most is. A tesztjeim nem mindig voltak egyforma erõsségûek. Álmos is vagyok. Gratulálok, te is "normális" kismama vagy. :-)
csak hogy megnyugodj, belinkeltem ezt neked! egyébként én 2 terhességen vagyok túl és mindkétszer éreztem ugyan ezt, és tényleg nem lett semmi baj..! http://www.terhesseg.com/hasfajas_terhesseg
A kérdező hozzászólása: De szinte folyamatos a fájdogálás, feszülés!!!Akkor is normális???Mondjuk 2 napja meg szinte egyáltalán nem fájt!!!De most bepótolja!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!! :) Sajnos a kép elmaradt :( de majd legközelebb tuti kérni fogok!!!!

5-6 hetes terhes vagyok és együttlét után véres folyásom van és görcsölgetek, mitől lehet? Ez normális?

az első alkalommal elég sok jött ki és darabos volt most meg olyan rózsaszínes folyásom van és egy kicsit görcsölgetek.

Legjobb válasz: Nem,ez nagyon nem normális!Menj dokihoz!

Nem, ez nagyon nem normális!Menj dokihoz!
Kórház!
Szerintem ha jót akarsz magatoknak, azonnal irány a kórház!!! Én is majdnem így jártam, el is ment a baba...
Ugyanígy voltam, nagyon elkeseredtem. Rögtön elmentem orvoshoz, aki Utrogestan hüvelykúpot írt. Szinte rögtön elmúlt. (Bár nekem sárgatest problémáim elõtte is voltak) Ne habozz egy percet sem, keress egy orvost, nem biztos, hogy akkora baj van, mint ahogy az ember elõször gondolja! Majd írd meg mit mondott.
Orvos, mindenképpen. Amikor 8 hetes terhes voltam, nekem is volt vérzésem, szerencsére nem ment el a baba, hematómám volt, de gyógyszert kellett szednem. Remélem minden rendben van!
sajnos amikor én elvetéltem semmi tünetem nem volt. elõtte héten voltam un-n minden rendben volt, és 2 hét múlva mikor mentem már nem volt szívhang. Se egy kósza görcs, s rózsaszines, se véres folyás.
Én amikor elvetéltem akkor a vérzés után 3 nappal lettem rosszabbul. Erõs görcs , émelygés stb. Viszont én egy pici után rohantam az orvoshoz aki nem írt fel semmit. Te ne hagyd magad. Egy jó tanács! Kerüljétek a szexet a 12 hétig vagy addig amig a doki azt nem mondja, hogy lehet. Nem hiába írják ezer helyen, hogy nem szabad mert vetélést okozhat. Írány a kórház , ne is várj holnapig. Talán még meg lehet menteni.
Hétfõn?!Remélem minden rendben lesz.Én nem bírnám ki, azonnal indulnék...8 hkm
Le lehet pontozni , de egy 5-6 hetes embrió is az õ "gyereke" úgy mintha 5-6 éves lenne! A vérzés nem mindig rossz terhesség alatt , de a darabos vérzés pláne görccsel az igen is sürgõsségi eset. Azonnal kórházba kellett volna menni vagy dokihoz, nem pedig várni 3-4-5 napot!
de a kérdezõ ráér vele, vagy majd csinál másikat! hagyjad!
Utolsó, nálad a pont! Ilyen vérzéssel azonnal kórházba kellett volna menni, nem pedig várni, és várni...
A kérdező hozzászólása: Azért vártam vele, mert mint írtam nem rendes vér volt, ha nem inkább egy kis folyás és egy kicsit szemcsésnek vagy darabosnak írható le, de a mesimnél is szokott ilyen lenni. És mivel csak egyszer fordult elõ és utána semmi bajom nem volt így gondoltam ez normális, mert az elsõ terhességemnél is véreztem és ott sem volt bajom, ott 2-szer is rohantam ügyeletre, hogy megnézzek csak arra nem emlékeztem, hogy akkor szemcsés lett volna. És igazam is lett, csak annyi, hogy kisebb a terhességem mint gondoltuk, a rákszûrés eredménye még nem érkezett meg így ennél többet nem tudott a doki mondani. Egyébként meg sok helyen olvasni, hogy normális az elsõ hetekben a vérzés. Én a 2.babánál most nem aggódom halálra magam mint az elsõnél mert már nem egy új dolog a számomra. Én csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, ezért kérdeztem. Lelehet nyugodtan pontozni meg oltani. Nyilván ha annyira nagy lett volna a baj pl:vérezgettem volna vagy erõsen görcsöltem volna nem haboztam volna, de utána semmi ilyen nem volt.
Szia, én kérdeztem, hogy mi a helyzet. Majd mindenképp írd meg h mitõl volt a vérzés. Gondolom már nem vérzel és azért nem mentél a sürgõsségire.
Nem bátor hanem felelõtlen, vagy nem érdekli annyira a gyerek. Ha majd egyszer beszakad a gyerek feje majd az is biztos ráér 5 nap múlva.
hétfõn? hát, bátor vagy! én egybõl rohantam... kórházba feküdtem pár napig, nem kelhettem fel, gyógyszereket kaptam, most 2 éves a fiam
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm érdeklõdésedet egyenlõre minden ok, hétfõn megyek dokihoz és akkor többet tudok majd.
Szia, mi van veled? Voltál dokinál? Az is lehet korházban vagy..de ahogy leszel írd meg mi történt, hogy tanuljunk belõle. 5-6 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm válaszokat. Majd írók remélem nincs nagy gond.
A kérdező hozzászólása: Nem volt annyira sok, csak a mostanihoz képest és az olyan rózsaszínes volt szóval nem olyan mint amikor megjön. Influenzás vagyok és sokat köhögtem, köhögök gondoltam az miatt talán. Elment volna a babám? én mindig azt olvastam, hogy nagy görcsökkel és sok vérzéssel jár, de még nem történt velem ilyen.
sok, és darabos? tartok tõle nincs már babád! irány a doki!
Ezek jó hírek, vigyázz Magatokra.

5 hetes terhes vagyok, es idokozonkent iszonyuan faj a derekam, azutan elmulik. Ez normalis?

Legjobb válasz: Ez sajnos normalis!Nem akarlak elkeseriteni,de nekem is nagyon fajt vegig a kilenc honap alatt! Jartam orvosokhoz,de sajnos ezen nem tudnak segiteni!!!!!!

Ez sajnos normalis!Nem akarlak elkeseriteni, de nekem is nagyon fajt vegig a kilenc honap alatt! Jartam orvosokhoz, de sajnos ezen nem tudnak segiteni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: ez engem mar egyaltalan nem zavar, csak mar volt ket vetelesem es nagyon felek.
Szia! Ha volt már vetélésed, elhiszem, hogy félsz és aggódsz. A derékfájást azért ne keverd össze a vetélés elötti erõs görcsökkel, vagy vérzéssel. Az enyhe görcsök, lüktetgetések, szúrások, derékfájás teljesen normális velejárói a terhességnek. Vegyél MagneB6-ot, folsavat, Elevitet, így együtt szedheted is õket. A derékfájásra annyit, hogy pihenj amennyit csak tudsz, ne emelj, ne most csinálj tavaszi nagytakarítást:) Ha véreznél, erõsebb görcseid lennének, akkor lenne okod félni, most nyugi, semmi baj nem lesz, élvezd a kismamaságot! Egy 6+5 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom, megnyugattal.Te jol erzed magad?
Köszi kérdésed én jól vagyok, de azért nekem is vannak derékpanaszaim, enyhe görcsök, sok pisilés, hányinger, kívánósság, álmosság:) Bennem is bennem van a félsz, hidd el, nekem is volt régen vetélésem, és a két gyerkõcömet sem problémamantesen hordtam ki. Próbálok pihenni, nyugiban lenni. Ha gondolod, írogathatnánk egymásnak, hogy mi újság:) A 6+5 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Nagyon orulnek, ha neha beszelnenk, kb egyidosek vagyunk, nekem egy 5es fel eves kislanyom van es mar nagyon vagyik egy kistestverre.Term.meg nem mondtuk meg neki, de mar nagyon szeretnenk.Neked tudjak mar a gyerekek?
Szia! A nagylányom aki 9 éves már tudja:) Kicsi fiam még túl kicsi, úgysem fogná fel, úgyis rájön, ahogy nõ a pocakom:) Igen nagyjából egy idõsek vagyunk, téged mikorra írtak ki?Engem október 1.De harmadik gyerek lévén szerintem elöbb jön majd. Te dolgozol még?Engem táppénzre vettek, veszélyes munkaköröm van, így szülésig 100%-os fizetés mellett táppénzen vagyok.Tudok legalább pihenni:) Mi 2 éve próbálkoztunk, és abban a hónapban sikerült elsõre, ahogy minden sz.a.r.s.á.g.o.t eldobtam, hõmérõ, ovuteszt, stb.Még egy nagyon drága nyelvtanfolyamra is beiratkoztam, erre tessék!Pozit teszteltem:) A heti UH szerint 11mm volt a petezsák hétfõn. Nálad mi újs? 6+5 kismami:)
A kérdező hozzászólása: Mi is regota probalkoztunk, mint irtam mar ket vetelesen vagyok tul, az egyik a 8. a masik a 6. heten, ugyhogy nagy a para.Az orvosom Utrogestant irt fel a biztonsag kedveert.Azt szedem most 2x1-el.Amugy En okt.13-ra vagyok kiirva.eddig nekem nem okozott gondot a 13 es babonas sem vagyok.

5 hetes terhes vagyok és nyomást veszülést érzek a méhemnél. Ez normális vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Ez tök normális. Ez így is lesz egy jó darabig. Ne izgulj!

Ez tök normális. Ez így is lesz egy jó darabig. Ne izgulj!
A méhszalagokat érzed ahogy tágulnak. NORMÁLIS!!!! Dia - 7 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi!Csak olyan izgatott vagyok, mert õ lesz nekünk az elsõ. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!