Találatok a következő kifejezésre: Ez nem Vagy hogy csináljam (163 db)

4. 5 éve vagyunk együtt práommal, az utóbbi 4 hónapban távkapcsolatban, egy hóapja regisztrálva van társkeresőkön(függetlenként) és ismerkedik, de elég rendesen, szerinte ez egy kapcsolatba még belefér, mert hogy ez nem megcsalás. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!

Ha ez az ismerkedés csak az interneten történik addig semmi gond, de ha találkozgat is más nõkkel szerintem már probléma.Én kicsaptam volna a cirkuszt, mert nagyon féltékeny vagyok (3 éves kapcsolatban).Volt a miénk is távkapcsolat...A flört azt mondják kell, de határok között.Beszéld meg a pároddal, hogy miért van erre szüksége és ha neki más nõk kellenek, kényszerítsd választás elé.Remélem a helyes utut választja!
Azzal, hogy mások elõtt függetlenek mondja magát, szerintem vérlází, hiszen van párja, Te. Én ezt nem tûrném. Ha gondol rá, már régen rossz.
Én meglepném azzal, hogy a társkeresõbe regisztrálnék független csajsziként. Ha összefuttok és kiakad szende mosollyal mondhatod: csak azt csinálom amit te! Lehet, még találnál is helyette egy hûségesebb fazont.

Van egy 1terrás külső hdd-m melyre xbox360 játékokat szeretnék rakni és róla játszani. Addig eljutottam hogy FAT32-re van formázva de nem tudok rárakni egy 8gb-s játékot sem. Miért van ez? Megoldás? Vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: A FAT32 rendszer nem kezel 4 GiB vagy annál nagyobb méretû fájlokat, így arra nem fogsz tudni akkora játékot rakni. Két lehetõséged van csak: vagy FAT32 a fájlrendszer és 4 GiB a korlát, vagy tudsz nagyobb fájlokat is tenni, de az nem FAT32 fájlrendszer lesz (ha az eszköz nem kezel mást akkor pedig nem tudod használni a merevlemezt vele). (terra = föld, tera = 10^12 B vagy 2^40 biB, adatmennyiség jelölésénél pl.)

A FAT32 rendszer nem kezel 4 GiB vagy annál nagyobb méretû fájlokat, így arra nem fogsz tudni akkora játékot rakni. Két lehetõséged van csak: vagy FAT32 a fájlrendszer és 4 GiB a korlát, vagy tudsz nagyobb fájlokat is tenni, de az nem FAT32 fájlrendszer lesz (ha az eszköz nem kezel mást akkor pedig nem tudod használni a merevlemezt vele). (terra = föld, tera = 10^12 B vagy 2^40 biB, adatmennyiség jelölésénél pl.)

14 eves vagyok, szeretnek fogyni mondjuk 3 kilot. Jo ez igy? Vagy ha nem akkor hogyan csinaljam? Mi lenne helyes es mivel ernek eredmenyt el?

Kicsit hosszas lesz, de ha nem irom le nem lehet megerteni :D...14 eves vagyok, szeretnek fogyni mondjuk 3 kilot.Tudom hogy mit kellene tennem.Sport es helyes etrend. Mert igazan a dietakat nem szeretnem nem is ajanljak. Nos az van hogy reggel 7kor kell kelnem es fel 8kor reggelizem egy jo kiadosat (ugy hallotam a reggeli kella legkiadosabb legyen)aztan sulizom egyet, ott egy egy almat szoktam megenni.Aztan fel negyre erek haza.4ig el ebedelek, ami levesbol es masodikbol all (kenyer nelkul). Majd hat korul 2 narancsot megeszem.es ezzel ennyi az etkezes, meg ha ugy erzem ritkan szoktam egy egy capucinot is meginni 6 korul.aztan 8 es 9 kozott 100 felulest szoktam csinalni. Tehat ez az en "rendem". Anyit szeretnek hogy mi a rossz ebben? mit tegyek hogy fogyajk is kerlek adjatok egy masik ilyen fajta rendet, szamba veve hogy mikor kerulok haza meg ilyesmik.koszi elore is

Legjobb válasz: Amugy nekem azt mondtak hogy reggeli a legkiadosabb, aztan egy atlagos ebed es koldus vacsora.Igy a leghatasosabb ezt mondta valaki. Mindegy modnj jobat s kesz. nem nagy dolog. :(

A kérdező hozzászólása: Amugy nekem azt mondtak hogy reggeli a legkiadosabb, aztan egy atlagos ebed es koldus vacsora.Igy a leghatasosabb ezt mondta valaki. Mindegy modnj jobat s kesz. nem nagy dolog. :(
A kérdező hozzászólása: Hat az iskolaban nem johet ossze. Tehat az ebed az muszaly fel 4 utan legyen. Igy ha tudtok javasolni...... ja es koszi
HÁt ez úgy rossz ahogy van. Kivétel a reggeli bár azt nem írtad mit reggelizel úgyhogy csak azért jó.
A kérdező hozzászólása: Tudom jol tudom h nem jo. Eppen azert kerek uj programot. Hat olyan nehez ezt megerteni??:(
Igen ez így van DE te gyakorlatilag csak 2x eszel 1 nap és az ebéd ami a fõétkezésed túl késõn van. Nem tudsz a suliban ebédelni? s akkor kb fél 5kor lehetne a normális vacsid, nem csak gyümölcs hanem mondjuk valami laktatóbb. Így lenne jó. Diet.
Szerintem ennel kevesebbet nem lehet enni, reggel eszel, ami ok, es ebedet eszel, vacsi meg narancs. Hogyha nem tudod az ebedet elore hozni, akkor szerintem nincs mit tenned. De hetvegen menjel el futni, vagy uszodaba, vagy valamit sportolj! Ami neked tetszik. A mozgas nagyon fontos!
A kérdező hozzászólása: Es az nem annyira jo sportnak, h minden nap amit leirtam, meg regelente (minden kedd szerda s scsutortok) 1 1 orat szoktam biciklizni felebredesert :D ?

Ez nem gond? Vagy hogy csináljam?

lehet hogy most gusztustalan vagyok de amikor megyek fürdeni nem megyek el pisilni.beülök a zuhanyzoba jó melegvizsugarat oda tartom a puncimhoz ujjazom magam és közbe elkezdek pisilni és anyira jóóóóóó érzés

Legjobb válasz: Hûha, ez nem rossz sztori. Picit tényleg beteg dolog, de ha neked így jó, akkor nyugodtan csináld, ettõl még nem tekint senki állatnak.

Hûha, ez nem rossz sztori. Picit tényleg beteg dolog, de ha neked így jó, akkor nyugodtan csináld, ettõl még nem tekint senki állatnak.
kinek mi jön be, van aki a kakiszexre gerjed, vagy állatokkal szereti, ez azokhoz képest sehol sincs :) Szal rá kell még gyúrnod.
Kicsit "furának" tartom. Valószínû a szex is így lesz jó neked... csak majd a pasidnak is meg kell értenie, hogy neked így jó.
Kicsit állatnak tartalak de ha ez neked jó akkor oké. De miért nem jó az ujjazás neked simán max. zuhannyal?
ha én is ott vagyok, ak igen :P
Hát ne mtermészetes az tuti. De ha jól esik csináld... Amúgy meg gyuri vagyok, és megkérhetnélek, hogy nefürgyéle?
Ezzel semmi probléma nincs, csupán ingerled magad, mindenkinek másképp jobb. Ha neked ez így jó, akkor miért ne? :) a szexben kevés dolog abnormális:)
ezzel nincs gond, de az hlyeség h mindenkinek másképp vazze. mé pöcökteted a manuládat akk elélvezel vagy WTF?
Nincs ezzel semmi gond!

Lábról és fenékrõl szeretnék fogyni csináltam egy edzéstervet de nem tudom hogy ez igy jó-e vagy hogy csináljam. Aki tud írjon lécci és elküldöm privibe?

Legjobb válasz: Én is nemrég kezdtem neki és ugyan így voltam vele, hogy nem tudtam, fog e használni. Küldd el, megnézem.

Én is nemrég kezdtem neki és ugyan így voltam vele, hogy nem tudtam, fog e használni. Küldd el, megnézem.
Mar meg ne sertõdj de ha fogalmad sincs hogy mit csinalsz akkor mit akarsz? Helyi zsírégetés NINCS! Ha ezt nem tudod nem tudsz semmit.. És hogy 80%-ban a kaján múlik..
A kérdező hozzászólása: 2.Valaszolo: tudom, hogy nincs helyi zsírégetés és azt is tudom, h a kaján is sok mulik de az étrendemen csak annyit tudtam változtatni h csoki, cukor stb-t nem eszemem.mert a szüleim nem engedik.h fogyozzak, szóval így eleve elég nehéz ezért kértem segítséget...
akkor étrendbeli tanácsokat kérj, mert azon fog ez múlni. különben is ha a szüleid azt látják, hogy 2-3 óránként eszel, ahogy egy diétában alap, meg folyamatosan csinálod, méred, készíted elõ a kaját, szerinted azt fogják gondolni, hogy bakker ez koplal, vagy azt, hogy hát ez egész nap csak eszik.
ha tudnád, hogy nincs helyi zsírégetést, akkor nem kérdeznél olyat, amiben helyi zsírégetést akarsz elérni. Olvasd el a Sárga kapszulát, és ezúttal értelmezd a megszerzett tudást.

Kettő éve elváltam, a gyermekemet annyira "húzták", hogy több, mint egy éve nem láttam. A tartásdíjat fizetem rendesen, de minek? Lehet ezt csökkenteni vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: A tartásdíj csökkentésére szerintem nincs lehetõség. hacsak anyagi körülményeid nem változtak. A helyedben inkább próbálnám a kapcsolatot felvenni, elérni a gyermek láthatását. Amíg nem késõ. Ha nem keresed a gyerek társaságát, õ maga fog eltávolodni tõled, mindenféle külsõ hatás nélkül is.

A tartásdíj csökkentésére szerintem nincs lehetõség. hacsak anyagi körülményeid nem változtak. A helyedben inkább próbálnám a kapcsolatot felvenni, elérni a gyermek láthatását. Amíg nem késõ. Ha nem keresed a gyerek társaságát, õ maga fog eltávolodni tõled, mindenféle külsõ hatás nélkül is.
Lehet, hogy a bírónõ ezt mondta, de jogilag valóban nem függ össze a kettõ. Az apának akkor is joga van a kapcsolattartásra, ha nem fizet gyermektartásdíjat. Mint ahogy a különélõ szülõ akkor is köteles tartásdíjat fizetni, ha nem látogatja a gyermekét. Igazából a gyermeknek van joga az apával való kapcsolattartáshoz, és persze a gyermektartásdíj is arra szolgál, hogy az õ megélhetése biztosítva legyen. A láthatás és a gyermektartásdíj két külön dolog, nem lehet egyik függvényévé tenni a másikat.
16:32 nem fogok vitatkozni, mert nem én mondtam, nem én találtam ki, nem én tartatom be.Ezt a bírónõ mondta és kész.Még akkor is ha te mást mondasz, ha te gúnyolódsz.Én nem szeretnék vitatkozni, ez nem az oldalra való, én csak megosztottam azt, amit nekünk mondtak.
Ne vitatkozzunk, vissza lehetne fejtegetni egészen az Alkotmányig. Tartásdíjat kötelezõ fizetni, ha akarja látni a gyermekét, ha nem. - A láthatás joga ehhez nem köthetõ. A Te Bíróságod logikája szerint, idõben is annyi órát mutatják meg a lurkót, amennyit fizetnek érte???
15:24 sajnálom, de hidd el így van! A tesóm gyerekének az apja hagy maga után kivetni valót és a bíróság azt mondta, hogy ha az apuka fizet, akkor láthatja a gyerekét...szóval ezt nem én találtam ki...
8:40 - "Ha fizetsz, akkor láthatod a gyereket is." Ez nem üzlet, ha nem tud fizetni akkor sem szünetel a láthatási jog, azt nem pénzzel váltjuk meg. Ellenben csökkenteni sem lehet a tartásdíjat, amit saját megélhetésének akadályai esetén is behajtanak.
Ha van érvényes bírósági végzés a láthatásról, akkor amennyiben az édesanya ezt meghiúsítja, tanúkkal felszerelkezve fordulj a gyámhatósághoz. Minden alkalommal. Végsõ esetben a rendõrséghez is lehet fordulni, mert a láthatás akadályozása kiskorú veszélyeztetésének minõsül, ami bûncselekmény. Remélem, hogy erre nem kerül sor, de jobb ha tudsz róla, hogy van egy ilyen lehetõség is. A gyermektartásdíjat pedig fizesd továbbra is pontosan. Kitartást és sok sikert kívánok!
Minden esetben a biróságra vagy a gyámhatóságra menni, mikor anya nem adja a gyereket. Anyát hatalmas összegekre birságolják majd, egyre többre. A gyerektartást fizetned kell, az a gyereked fenntartására kell, nincs köze a láthatáshoz.
Jogod van ahhoz, hogy lásd a gyermeket. Gondolom, te is szeretnéd, akkor pedig intézkedni kell! Elsõ lépésben én megmondanám az anyának, hogy megyek a bíróságra, ha nem láthatom a gyereket, ha ezután is elutasító, akkor pedig tényleg bíróság.
Bíróság.Neked is jogod van és elrendelik a láthatóságot, mégha az anyuka nem is akarja.Ha fizetsz, akkor láthatod a gyereket is.Ha már elrendelték, akkor is bíróság, hogy az anya nem tesz eleget a bírósági végzésnek.
A tartásdíjat fizetned kel, de ha az anya ellened neveli, ahogyan ma szokás, akkor nem sokat tudsz tenni. Max a Bíróságon vagy Gyámhatóságon próbálkozhatsz, de nem lesz sok eredménye. Hiába veszed fel ilyen esetben a gyerekkel a kapcsolatot, ha csak ritkán találkozhatsz vele, akkor inkább az anyjának fogja elhinni, hogy te vagy az ördög.
A bírónõ is ember lehetett magánvéleménye, ami kicsúszott a száján, de kizárt, hogy ilyet jegyzõkönyvbe mondott volna. Jogi anomália, nem függ össze a tartásdíj a láthatással.

Ez súlytartásnak jó? Vagy hogy csináljam, elértem a kívánt súlyt, de tovább már nem szeretnék fogyni mivel emeljem meg a napi adagot?

eggelire ettem egy szendvicset (2szelet tk kenyér (ilyen grahamm kenyér az a toast kenyér) 2 szlete csirkemell sonka+egy kis light margarinnal megkenve+hozzá ettem uborkát úgy 5-6 szelet+2 levél saláta+1levél lila káposzta

Legjobb válasz: szerintem vacsira ehetsz nyugodtan többet is. ne hagyd abba a mozgást, és akkor egy kis bûnözés is belefér néha :)

szerintem vacsira ehetsz nyugodtan többet is. ne hagyd abba a mozgást, és akkor egy kis bûnözés is belefér néha :)
ugye a 4 EVÕkanál lencsével csak vicceltél?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a 4 evõkanál meg nem volt vicc csak nem nagyon szeretem a lencsét, de mivel egészséges úgy gondoltam h tojással lenyomok magamon 3-4 kanállal természetes a többi fõzeléket meg a rizst szeretem ezért abból normál adagot szoktam enni:)
Még egy anorexiás. 1600 kcal a minimum sporttal fogyj ne koplalással.

Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és nem tudom mit csináljak, mert rögtön zavarba jövök és elpirulok ha egy lánnyal beszélek aki tetszik nekem, és megszólalni sem tudok. Tudom nehéz eset vagyok de ez van. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

Lehet hogy terhes vagyok, és az apjával most már nem vagyok együtt. Mit csináljak? Kb 2 hetes lehetek. Elvetetni nem akarom mert nem lenne szívem hozzá. Akivel most együtt vagyok lehet megértené ezt, de nem tudom. Mit csináljak?

Szüleimnek sem tudom hogy mondjam meg. Szeretném ha megmaradna de lehet ha így lenne akkor egyedül kéne felnevelnem azt meg nem szeretném mert nem olyan a hátterem hogy ez menne. Mit tegyek? Nagyon jó lenne ha tudnátok tanácsokat adni. /18/

Legjobb válasz: tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért

tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért
Mindenképpen meg kell beszélned a szüleiddel és a jelenlegi pároddal is! Egy idõ után úgyis kiderül nem gondolod? Am 2 hét? rem a mostani pasid elõtt történt:S
Én biztos nem mennék bele.... Nem azért mert nem az én gyerekem, hanem mert 2 hete lennék veled + nem kéne gyerek. 23f
18 vagy. lehet, hogy el kellene vetetni, de szerintem inkább add örökbe. akkor nem ölöd meg, és olaszokhoz kerül, akik mindent tudnak neki biztosítani :/
A kérdező hozzászólása: És azt is ki lehet matekolni hogy nehogy azt higyék hogy mástol van, szoval értitek hogy azt higgyék hogy a mostani páromtol van? vagy ezt nem lehet már eltitkolni?
A kérdező hozzászólása: És az gond hogy szedtem közbe fogamzásgátlót?
"Lehet hogy terhes vagyok" Nem kéne elõbb elslattyognod egy boltba, venned egy tesztet, s megbizonyosodnod a dologról, mielõtt még nagyon belemerülnél a tervezgetésbe? Ajánlom!
te hülye vagy? ember kapj már az agyadhoz, ilyen a mesébe sincs. remélem nem vagy terhes. amúgy az a minimum hogy csinálj már egy nyamvadt tesztet!
egyébként a két hetes terhesség meg azt jelenti, hogy épp most fogan meg a gyerek. amikor a menses elmaradásáról beszélünk, az egy négy hetes terhesség már. amit nem értek a sztoriban: te 18 vagy, gondolom a pasid sem sokkal több nálad. 2 hete sem vagytok együtt, hacsak nem aznap jöttél vele össze, mikor lefeküdtél az exeddel is. egy húsz éves gyerek 10 nap együtt járás után miért vállalná más gyerekét? sztem hanyatt-homlok menekülni fog, ha van esze
Volt itt a Gyk-en(is) olyan eset , hogy bánta a lány , hogy fiatalon abortált. És meddõ lett. Mivel szeretnéd a babát, rendszeres kontrollra is járnod kell! Igy nem titkolhatod a terhességet. Az idelyét meg ki leiet matekolni. A barátodnak meg komkrétan tudni kell: -terhes vagy, -megtartod, -és lesz tõled saját gyermeke.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy segítettél :)
A kérdező hozzászólása: Szedek fogamzásgátlót, és így jött.
végülis te ismered a szüleidet..ebben tanácsot adni nem tudok...de próbáld valahogy egy kis aláfestéssel elõadni: Anyu te mikor szeretnél unokát? Mit szólsz ha azt mondom nagymama lettél??? de azért akkor nem lennék ott az biztos:D
hát legközelebb okosabb leszel, és használod azt az óvszernek nevezett dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeret engem, és szerintem is megértené, nagyon fájna ha elveszteném a páromat is és a babát is. Ugy lesz felnevelve hogy õ az apja és õt kell szeretnie. Szüleimnek hogyan mondjam el ezt az egészet?
már hallottam ilyenrõl és a srác annyira szerette h elfogadta h lesz egy baba akit neki kell majd felnevelnie csak annyit kért cserébe h szeretne majd egy sajátot is:D tehát lehet h neked is sikerül és mivel csak 2 hétrõl van szó talán a szüleid nem is sejtenék h mi történt valójában:D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a pasim elõtt történt. És elfogadná szerintetek? Mert ha igen akkor, senkinek nem kéne tudni hogy ki az apja. Csak õ és én tudnánk. Szerintetek így jó lenne?
Add be az új pasidnak, hogy tõle vagy terhes!

Mit csináljak? Unalmas a nyaram, nem tudom mit csináljak. Önbizalomhiányos vagyok és ezért nincsenek barátaim akikkel elmehetnék szórakozni stb. Nincs pasim akivel lehetnék. Túl félénk vagyok ismerkedni. Ezen változtatni szeretnék, de nem tudom hogy.

14 éves vagyok ... sokak szerint kedves, szép lány vagyok.....

Legjobb válasz: Ugyan választ nem tudok adni, de én is hasonló cipõben járok... Jó tudni, hogy legalább nem vagyok egyedül :D

Ugyan választ nem tudok adni, de én is hasonló cipõben járok... Jó tudni, hogy legalább nem vagyok egyedül :D
foglald le magad rajzolással mint én :)
hasonlóan én is, csak én is 16 vagyok.Barátaim épp vannak, de hiába hivnak, nem megyek velük sehova, mert mindet szebbnek gondolom magamnál.Utálok emberek közé menni, mert mindenkit szebbnek látok , és mindig azt látom hogy rajtam nevetnek (még akkor is ha nem pont rajtam):/ Pedig nem vagyok ronda, komolyan, sõt.De 1xûen ez van, és nem tehetek ellene semmit :( de nem is akarok
Én is így vagyok vele, de nekem szerintem sokkal rosszabb mert én már 16 vagyok és én is lány.....
Szia!Hanyadikba mész? 14/L
A kérdező hozzászólása: ok... megpróbálom..
társkeresõkön lehet barátság és laza kapcsolat kategóriában is keresni, 1 próbát megér pl hotdog
ha nincs kivel menni, hát menj egyedül! :D az is lehet jó buli + ha valaki odamegy hozzád, ne tépd le a fejét azonnal de ha más nincs, akkor a családdal szervezz programokat...
"Nincs pasim akivel lehetnék. Túl félénk vagyok ismerkedni. Ezen változtatni szeretnék, de nem tudom hogy."
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem a pasizás az elsõdleges...
Társkeresõ oldal. Egy próbát megér, nem?
A kérdező hozzászólása: hehe köszi .. majd megpróbálok valami szépet alkotni ... 9.-be megyek..... persze a gimitõl is rettegek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!