Találatok a következő kifejezésre: Ez nem Vagy (14325 db)

Egy párkapcsolat úgy párkapcsolat, hogy vannak benne veszekedések, vagy az igazi "ő" vel ez nem vagy csak nagyon ritkán fordulhat elő?

Hello kíváncsi lennék hogy mennyire tesz jót, rosszat 1 kapcsolatban ha a párok néha néha megbeszélik, hogy mi zavarja ?ket mi az amit talán nem annyira szeret a másikban, vagy talán változtatni kellene. Én 8 hónapja vagyok kapcsolatban 18 éves vagyok eddig 2-3 szor kaptunk úgy össze a barátn?mmel, de nagyon szeretjük egymást lehet kés?bb ez romlani fog, ha már voltak kisebb problémák?

Legjobb válasz: néha muszáj kiengedni a fáradt gõzt...és ha rossz napod volt,akkor késõbb valószínûleg arra zúdítod,akit legjobban szeretsz sajnos...egy kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb viták!mi nagyon sokat veszekszünk,2éve vagyunk együtt,de ez azért van,mert hasonlítunk:mindketten makacsok vagyunk,és még a barátom is duzzog,"hisztizik" ha vmi nem tetszik neki,vagy épp olyan napja van..ráadásul nálunk vannak zavaró tényezõk is,mert csak lányosztálytársai vannak,akik utálnak engem,pusztán mert én járok vele!mindig kavarnak,félreérthetõ dolgokat tesznek,hívogatják a barátomat,mintha csak õ járna abba az osztályba!és tudom,h nem õ tehet róla,maximum annyiban h jó szíve van és mindig nyomtat másoknak ezt-azt ha kérik,de sokszor van a vita emiatt...kicsit sok már az osztálya nekem,és legtöbbször miattuk veszekszünk...

néha muszáj kiengedni a fáradt gõzt...és ha rossz napod volt, akkor késõbb valószínûleg arra zúdítod, akit legjobban szeretsz sajnos...egy kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb viták!mi nagyon sokat veszekszünk, 2éve vagyunk együtt, de ez azért van, mert hasonlítunk:mindketten makacsok vagyunk, és még a barátom is duzzog, "hisztizik" ha vmi nem tetszik neki, vagy épp olyan napja van..ráadásul nálunk vannak zavaró tényezõk is, mert csak lányosztálytársai vannak, akik utálnak engem, pusztán mert én járok vele!mindig kavarnak, félreérthetõ dolgokat tesznek, hívogatják a barátomat, mintha csak õ járna abba az osztályba!és tudom, h nem õ tehet róla, maximum annyiban h jó szíve van és mindig nyomtat másoknak ezt-azt ha kérik, de sokszor van a vita emiatt...kicsit sok már az osztálya nekem, és legtöbbször miattuk veszekszünk...
Feltétlenül muszály megbeszélni a problémáitokat... Persze van ami néha rosszul esik de nagyon fontos egy párkapcsolatban az õszinteség!!!
A veszekedés azért nem egyenlõ a problémák megbeszélésével. De mindkettõre szükség van egy kapcsolatban, ha kellemetlen is. Nagyon sok kapcsolat megy rá arra, hogy valamelyik (vagy mindkét) fél folyton csak elhallgatja a problémáit, elfojtja az indulatait (az egészségeseket persze), és ez egyszer robban. Nagyon jól meg lehet ismerni a másikat, ha néha veszekedtek. Meg egy idõ után össze is szoktok. :) Mi két és fél éve vagyunk együtt, eleinte nagyon sokat veszekedtünk, aztán rájöttünk, kinek mi a heppje, és egy idõ után megtanultunk alkalmazkodni a másikhoz.
A hosszú párkapcsolat titka a másik egyéniségének elfogadása néha a flúgjainak az elviselése. Kevés olyan ember van aki minden nap kiegyensúlyozott. Viták pedig vannak. Arra kell figyelni, hogy a vitát - veszekedést - este édes békülés :) zárja le. Gond akkor van, ha mindig az egyik fél enged.
A veszekedés nem jó. Egy jó kapcsolatban nincs helye rendszeresen. Úgy nem lehet boldogan élni (dolgozni, életet fenntartani, gyereket nevelni), ha közben még a pároddal is állandóan hadakoznod kell (nem beszélve arról, hogy a gyereknek a legrosszabb - mit lát a szüleitõl? Leginkább veszekedni tanul majd meg.). Ez nem a lelkileg boldog állapot. Minden veszekedéssel csak egyre romlik a kapcsolat, bár mindenkinél más ütemben, de hogy nem használ neki, az biztos. Persze szép mondani mindenfélét, hogy miért jó, de a gyakorlatban én még olyat nem láttam, hogy ne rontotta volna a kapcsolat, vagy az élet minõségét.
Hát a komoly, sorozatos veszekedések semmiképpen sem jók. De olyan nincs, hogy együtt élsz valakivel, és életetek minden pillanatában béke van. Kisebb veszekedések alkalmával ki lehet tapasztalni, hogy a másik mikor ingerült, mikor kell abbahagyni, és nem szólni többet. Úgyis lesznek komolyabb veszekedések, és ezeknél nagyon csúnya véget érhet egy kapcsolat, ha nem tanulta meg a két fél addigra, hogyan kezelje az esetleges konfliktusokat. A veszekedés az együttélés természetes velejárója, de ha túl sok van belõle, annak tényleg semmi értelme.
Én mindig kimondom a véleményem, és a párom is!Így meg tudunk mindent beszélni és harmonikus a kapcsolatunk!

14 hetes vagyok és már a 12. héttől elmúltak a rosszullétek, de most meg hihetetlen ingerült vagyok! Fékezem meg türtőztetem magam persze, azzal nincs gond, de normális ez? Nem vagyok agresszív típus de állandóan kötekszem mostanság!

Legjobb válasz: Szia! Ez a hormon változás. Nekem párom elvitt esténként vagy délután sétálni egy órát és lenyugodtam, ha meg kezdtem kötekedni akkor nem ment bele a vitába csak rám szólt hogy már megint kezded a sétálás/mozgás termel endorfint (boldogság hormont)? Elmúlik csak kitartást hozzá. Én olvasással foglaltam le magam vagy 4 d képeket néztem hogy kb hogy néz ki a babánk és az megnyugtatott. Boldog várakozást.

Szia! Ez a hormon változás. Nekem párom elvitt esténként vagy délután sétálni egy órát és lenyugodtam, ha meg kezdtem kötekedni akkor nem ment bele a vitába csak rám szólt hogy már megint kezded a sétálás/mozgás termel endorfint (boldogság hormont)? Elmúlik csak kitartást hozzá. Én olvasással foglaltam le magam vagy 4 d képeket néztem hogy kb hogy néz ki a babánk és az megnyugtatott. Boldog várakozást.
teljesen normális, az egész terhesség alatt hullámzik az ember kedélyállapota. Én a keményedés és görcsök ellen már régen szedem a MAGNEB6-ot, úgy tapasztalom, hogy azóta nyugodtabb vagyok. Próbáld ki Te is! (27 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Karissát szedtem régebb, de az ára miatt váltottam tri regolra? ! De ezzel nem vagyok megelégedve, fejfájás, ingerültség, hányinger? Jelentkezik az utolsó 10 szemnél végig. Vissza akarok térni a régi fajtához, de a gyógyszerésznö

a karissával ugyanolyan összetételüt ajánlott logest vagy harmonet ezek olcsóbbak,ha az az összetétel mindegyik akkor mi a különbség?a doboz?28n

Legjobb válasz: szerintem csak hasonló az összetétele, nem 100%osan egyeznek. szerintem mképp válts, ha ezzel nem vagy elégedett ettõl független.

szerintem csak hasonló az összetétele, nem 100%osan egyeznek. szerintem mképp válts, ha ezzel nem vagy elégedett ettõl független.
A kérdező hozzászólása: 0, 075mg gestoden, 0, 02mg etinilestradiol, mindegyiken ezt irja
A gyártó a különbség. A piacon kb. 10 féle gyógyszer van, de mind a 10 félét gyártja vagy 5 gyártó... Semmi különbség nincsen.
jó, sajnos ennyire nem értek ehhez, de lehet jobb lenne a nõgyógyászoddal megbeszélned, mint a gyógyszerésznõvel. engem pl vérvételre küldött mikor felírta az elsõt és a váltás elõtt is elküldött. :)
Ne tõlünk kérdezd! Mit értünk mi ehhez? Menj nõgyógyászhoz!
Jahj Istenem már. A gyógyszerész nem idióta. A betegtájékoztató sem ír hülyeséget. Ugyanaz a két gyógyszer, csak más gyártja, ennyi.
a hatóanyag ugyanaz. De a mellette levõ segédanyagok lehetnek másak, esetleg kis változtatás a formulálásban a gyártó részéröl és már nem ugyanaz a 2 gyógyszer. Ki kell próbálni másikat hátha az beválik.


hihetetlen vagy :) szerintem, te már úgy is tökéletes vagy ahogy most vagy.. -egy fiú véleménye-
Én is egymagas vagyok veled. Méreteim: mell: 95 cm, derék: 60 cm, csípõ: 88 cm.
Én 162 vagyok (88-64-88 és 50 kiló). Így is van rajtam kis felesleg. Kb. leírom mi az ideális: A te magasságodhoz a 49 kiló az ideális, persze +-2 kiló még jó! Mell:84-88 derék:60-68 csípõ:85-90 között. ha te kb ebben vagy szerintem tökéletes. Sporttal lehet alakítani az alakodon! 26.L
ja a comb olyan 49-53 cm körül jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ez sokat segít azért nekem! :) Amúgy nekem derék:70, csípõ:92, comb:52! És ez már -3 kiló mellett, vagyis ennyi leadás után! Akkor még egy kicsit megmakacsolom magam, és egy kis odafigyelés mellett sportolok még! :) Kíváncsi voltam más véleményére is, köszönöm! :) )

Láttam pár rockeren ilyen csillagos nyakláncot. Ezt miért hordják? Az A betűt értem, de ezt nem, vagy ez is az anarchizmus szimbóluma?

Legjobb válasz: Nem mindegy, hogy milyen csillag. Ha ötágú, lefele álló csillagra gondolsz, akkor azt pentagramnak hívják. Az ördög szimbóluma, elsõsorban black metalosok szokták hordani.

Nem mindegy, hogy milyen csillag. Ha ötágú, lefele álló csillagra gondolsz, akkor azt pentagramnak hívják. Az ördög szimbóluma, elsõsorban black metalosok szokták hordani.
Az (A) betût a punkok hordják és nem a rockerek, tisztázás kedvéért.
súlyos tévedés. nem CSAK a lefelé mutató csillagot nevezik pentagramnak, viszont az kétségtelen, hogy van egy ilyen változata is. Ezt általában a sátánisták hordják, és sokszor belerajzolják Baphometet, de eredetileg az energia áramlását hivatott jelképezni. nincs benne semmi rossz, leszámítva, hogy a köztudatban a sátánizmus jelképeként terjedt el.
PEdig erre a kerdesre a kezelo orvos tud valaszt adni!
A kérdező hozzászólása: hát igen, de azért ez furcsa volt :// na mindegy.

Még senkinek nem vettem karácsonyi ajándékot, ugye ezzel nem vagyok egyedül?

Legjobb válasz: Jó lesz, ha igyekszel, mert: - elviszik a javát - elviszik az olcsóbbját - vagy egyszerûen már nem fogsz találni sehol olyat, vagy azt, amit éppen terveztél

Jó lesz, ha igyekszel, mert: - elviszik a javát - elviszik az olcsóbbját - vagy egyszerûen már nem fogsz találni sehol olyat, vagy azt, amit éppen terveztél
Sohasem szoktam venni, mifelénk nem szokás.
Hát nem vagy egyedül én is az utolsó napokra szoktam hagyni
Nem vagy egyedül, én se vettem még semmit. Bár valószínû sok mindent nem is fogok mert pénz az egyáltalán nincs rá.
Nem az a fontos az ünnepben.Összejön a család, nálunk, és fõzünk szappant együtt, vagy készítünk szaloncukrot, és közben a vacsora is megfõ.Csinálok egy hatalmas tál gyümölcs salátát, sült hal, sült csirke kinek mi ízlik, és nagy dumálás, piálás, éneklés.Akkora buli pár nap mulva feltépni a szappanon a tejesdobozt, és felszeletelni, addig találgatunk milyen lett.Ajándék hát, hogy együtt voltunk készítettünk valamit, és izgulunk, hogy sikerüljön már a szappan :DD
Kedves Télapó! Egész évben mit csinálsz?
Nem vagy egyedül. Szerdán még vizsgázom, majd utána veszek valamit, de tojok rá igazából magasról.
Nekem már csak apué hiányzik, de az a baj, hogy neki ötletem sincs, vele mindig bajban vagyok. A többit már tegnap el is kezdtem becsomagolni. Hajrá, neked is meglesz minden! :)
háááát.. nekem még tesóm ajándékának a másik fele van hátra. meg esetleg barátomnak veszek még valamit. mondjuk tavaly én is tökre elcsúsztam nem is tudtam jó ajándékokat adni
Nekem inkább formálódni, izmosodni kéne.
*neked
A kérdező hozzászólása: Igen igen..azért irtam h inkább izmosodni mint fogyizni :) ) mert végülis semmi gond nincs a kg-al...csak a hasam...meg a combom lötyög:D nem tudom milyen mozgást v gyakorlatokat kéne csinálnom...ajánlották a rubint réka 20 perces gyakorlatait...sztetek ez bevállhat?
Rubint Réka 20 percesei nagyon kemények, de ezzel együtt eredménye is lesz, fõleg, ha rendesen csinálod.
A kérdező hozzászólása: Sikerülni fog! :) Nagyon remélem :D
Rubint Réka... xD

Sok képen ezt a 2 pózt látom, de mik ezek? Nem vagyok már tini, de honnan vannak ezek a figurák?

Az egyik, hogy a hüvelyk és mutatóujj közé teszi az állát és úgy pózol. A másik, hogy kis terpeszben áll és egyik keze a mellkasa el?tt a másik az ég felé, és a feje is az ég felé néz mint a keze oldalasan (nekem a superman ugrik be).

Legjobb válasz: Az elsõ az nem valami gondolkodós póz?? :D

Az elsõ az nem valami gondolkodós póz?? :D
Én sem tudom az elsõt:) ))
timbaland csinálta aklipjeiben mindig az elsõt és gondolom át lett véve..
"Az elsõ az nem valami gondolkodós póz?? :D" Azt hittem, h mélyebb tartalmat keresünk:D
xD az elsõt had ne mondjam...:D a második meg egy szuperhõs :D
az elsõt én sem vágom, divat lett úgy pózolni.gondolom egy hülye elkezdte a többi meg folytatta:D
Az elsõ csak tök oltás... Nálunk is egy csomó srácnak ilyenje van az osztályban. Amúgy csak így jön azt kész, nincs értelme.
Az 1. attól még gondolkodós marad vagy esetleg támasztják a fejüket.
az elsõ a nõk felé irányuló orális kényeztetést hivatja jelképezni.
A kérdező hozzászólása: NEM AZT ÍRTAM HOGY A SZÁJÁT? HANEM AZT, HOGY AZ ÁLLÁT!!!! Vagyis a 2 ujj alkot egy V betût és azon van a fej, máshogy nem tudom leírni......De az utolsó képet nem is értem...
a második az nemilyen Adolf bácsit utánozó póz?
szia:) én egy 12 éves lány vagyok:) ez álltalában a fiúknál szokásos mármint ezek a pózok:) a lányok inkább peace(písz) jelet szoktak mutatni:) és azért szoktunk így pózolni mert ez a menõ:) hogy mitõl azt én sem tudom:)
az elsõ az ilyen fluor tomi rajoskodós hülyeség a második meg nemtom valami szuperhõs..:d
Mint a lányoknak a nyelv nyújtogatás...szinte minden facebook profilon megtalálod.A másik , szintén lányoknál a fél arcukat fényképezni.Ezek is érdekes dolgok :) A kérdésedre a válasz az elsõ tipikus kisebbségi póz és "rajoskodásnak"hívják. Ezt én sem tudtam csak amióta a 14 éves lányom felvilágosított!

Eddigi 160 000-s bruttó kereset mellett, 11 éves munkaviszonnyal mennyi gyesre, gyedre számíthatok? Tgyásra ki jogosult, vagy hogy van ez? Nem vagyok ebben otthon, első baba: )

Legjobb válasz: A tgyás nincs maximalizálva, pláne nem 90 ezerre. A tgyásnak egyetlen esetben van maximuma, ha az igénylést megelõzõen nem volt legalább 180 bérezett napod. Minden más esetben korlátozás NÉLKÜL a bruttó jövedelem 70%-a. Akkor is el tudsz menni tgyás-ra, ha táppénzen vagy a szülésig, és ha jó a fizetésed, akkor ne menj szülés elõtt tgyás-ra, mert jobban megéri, mint a gyed. ҝ

A tgyás nincs maximalizálva, pláne nem 90 ezerre. A tgyásnak egyetlen esetben van maximuma, ha az igénylést megelõzõen nem volt legalább 180 bérezett napod. Minden más esetben korlátozás NÉLKÜL a bruttó jövedelem 70%-a. Akkor is el tudsz menni tgyás-ra, ha táppénzen vagy a szülésig, és ha jó a fizetésed, akkor ne menj szülés elõtt tgyás-ra, mert jobban megéri, mint a gyed. ҝ
Te jogosult vagy:) A tgyáshoz, és a gyedhez is kell a szülést megelõzõen két éven belül 365 nap biztosítotti idõ, plusz kell hozzá, hogy a szüléskor/igényléskor fennálljon a biztosítási jogviszony (munkaviszony). Ekkor a tgyás az igénylést megelõzõ évi bruttó jövedelmed 70%-a, levonás csak szja-elõleg. A gyed szintén ugyanennyi, csak felsõ korlátja van, maximum a minimálbér kétszeresének 70%-a lehet, jelenleg 102.900, levonás belõle nyugdíj+szja. Gyes a te esetedben nem lesz, ha jól értem, még nem született meg a kicsi, vagyis két éves koráig kapsz juttatást, ami gyed lesz a te esetedben, hiszen bõven megvan hozzá az 562 nap munkaviszony. ҝ
Tgyás: szülés elõtt nem mész tp-re, így a kiírt idõpont elõtt 28 nappal el tudsz menni tgyás-re. Ez az elõttem író szerint kb 103 ezer ft lesz, bár én úgy tudom 90 ezerre van maximával ez az összeg! Boldog babavárást Neked!
Én 140 000 bruttóra 97 000 ft tgyást kaptam, most járt le, a gyedem nem tudom mennyi lesz, azt még nem utalták.
140000-re kb. 82-84 ezer lesz a gyed (hónapfüggõ, hogy melyik hónapban mennyi) A 160000 több, mint a minimálbér kétszerese, így a kérdezõnek nem lesz több, mint 102900 (ebbõl 85-86 körül kap kézhez)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!