Találatok a következő kifejezésre: Ez most lesz Tegnap este (4 db)

Ez most menzi lesz? Tegnap este szeretkezés után elkezdtem barnázni.

Teljesen összetörtem, mindig így kezd megjönni a menzim. Vettem is be egyszerre görcsoldót, mert ilyenkor nagyon hirtelen szoktak er?s görcseim lenni, aztán lefeküdtem aludni. Reggel azt hittem, mikor ráültem a wc-re, hogy most már rendesen folyni fog, mert hogy úgy szokott, de legnagyobb meglepetésemre semmi! Egész nap várom, hogy mikor indul be, de semmi. Fel is nyúltam wc-papírral ,megnézni, hogy mi van, de semmi. Szerintetek meg fog jönni azért rendesen, vagy reménykedhetek, hogy nem? A hasam nem görcsöl. Ha baba lenne, nagy baj hogy bevettem a görcsoldót? elég er?s.

Legjobb válasz: Lehet belõle baba nekem is ez volt. Nekem is volt barnázás és vigyázni kellett az együttléttel. Vegyél tesztet és meglátod. Lehet,hogy egy kicsit megsérült a hüvely és ez okozta a vérzést. Ilyen kis terhességnél nem szokott gondot okozni a görcsoldó,de hogyha babás vagy már ne vegyél be többet orvos tudta nélkül. Szorítok!

Lehet belõle baba nekem is ez volt. Nekem is volt barnázás és vigyázni kellett az együttléttel. Vegyél tesztet és meglátod. Lehet, hogy egy kicsit megsérült a hüvely és ez okozta a vérzést. Ilyen kis terhességnél nem szokott gondot okozni a görcsoldó, de hogyha babás vagy már ne vegyél be többet orvos tudta nélkül. Szorítok!

Van egy yorkim, most lesz 4 hónapos. Tegnap este óta nagyon folyik a nyála és egyfolytában rág. Ez lehet attól hogy most vált fogat?

Legjobb válasz: Lehet..a fogváltás 4-6 hónapos kor körûl zajlik.Bár attól függ mennyire nyálzik.

Lehet..a fogváltás 4-6 hónapos kor körûl zajlik.Bár attól függ mennyire nyálzik.
Igen lehet, sõt biztos! :)
Valószínûleg attól van, az enyém is 4 hónapos kora körül kezdte :)
az enyémnél oltás után is ez van mindig....
a 39.2 azért elég súlyos, szerintem el kéne vinni gyorsan szakemberhez mert a tartósan magas láz veszélyes
ez már túl magas szerintem. borogatás, hûtõfürdõ! aztán ha nem javul -> doki!
Nekem azt mondta a dokink, hogy ettõl az oltástól nem lehet belázasodni. Gondolom, ez is orvos függõ, hogy ki mitt mond, mit a h1n1 körül, minden hír.
Szerintem is vidd el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: elvittem orvoshoz virusos torokgyulladása van és nem irt neki antibiotikumot csak köhögésre szirupot meg a nurofent lázra semmi mást ez fura

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!