Találatok a következő kifejezésre: Ez most lesz Tegnap (23 db)

Én 25 hetes kismama vagyok tegnap voltam UH-on és a doki ezt megelőzően 2 UH-on is azt mondta, hogy kisfiam lesz most viszont tegnap közölte velem, hogy lehet még sem fiú, mert nem látja a fütykösét! Ekkorát tévedhet egy orvos?

Eddig fiú most meg talán lány?

Legjobb válasz: Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.

Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.
27 hetes kismama vagyok. A nagyobbik fiam 5 éves. És most is kisfiút várok. Nem tudom, hogy hogyan tudják félrenézni, vagy elnézni a dokik a "dolgot", mert nálam mind a kettõnél nagyon látszott hogy fütykös van:) tisztán látszott a zacsi, és a hegye is:) még fordított helyzetet el tudok képzelni, hogy elõször azt mondják lány, utána meg hogy fiú, de így.... na mindegy! tudom, könnyû azt mondani, hogy ne legyél elkeseredve, de próbáld meg! a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen! örülj neki, hogy ez most a legnagyobb probléma!:) boldog babavárást!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsort, ahol mutatták a bébi fejlõdését a pocakban, és mondták is, hogy az elsõ hetekben (amikor már látszik a pici formája) mind a két nemû babának van egy kis "nyulványa" ott, ami maga az ivarszerv, és ez kislányoknál visszahúzódik.. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, csak lehet, hogy ilyesmi az oka. Még nem biztos így sem, hogy kislány lesz, állítólag a fiúk szégyellõsebbek és lehet, hogy épp elbújt. De gratulálok nagyon, bármilyen nemû is lesz a bébi!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást nagyon jól esik! Tiszta szívembõl kívánok mindenkinek Boldog babavárást!
Szia! Mi 27 hetesek vagyunk, az elsõ 3 UH-n kisfiút láttak, majd közölte az orvos, hogy fütyinek igen nagy lenne amit lát, ( egy férfi megirigyelhetné), végül beismerte, hogy a köldökzsinórt látta.Tegnap viszont a 4Dn mondta a dr.nõ, hogy egy mozgékony pici hölgy lakik odabenn.Ilyenek elõfordulnak! További szép babavárást!

Tegnap óta nagyon fáj a jobb forgóm. Ha ülök akkor nem fáj, csak felállás és menés közben. Elkezdtem calcium pezsgőtablettát szedni. Nem korai még ez? Most már végig igy lesz? 23 hetes vagyok

Legjobb válasz: hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :))) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)

hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :) )) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)
Szia. Én 18 hetes vagyok, nekem is van ilyen gondom. Hol az egyik oldalon fáj, hol a másikon, hol mindkettõn, ahol a comcsontom meg a csípõcsontom találkozik. És csk akkor ha megyek. És csinálni vele semmit sem tudok.
Én nem fizetnék többet... Ennyi volt amikor megrendeltem, ennyit szánok rá. Ha drágább, akkor majd más megveszi...
Az vonatkozik rád amennyiért a rendeléskor lenyomtad/megrendelted. Ha véletlenül 45-ért hozná ki a futár, akkor egy elég csúnya ám bevett fogás áldozata lettél, ne vedd át annyiért a csomagot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! nem neten rendeltem, hanem egy telenoros üzletben, mivel ott sem volt készlethiány miatt. Tehát ha hétfõn megyek a telenorhoz akkor nyugodtam mondhatom hogy amikor én rendeltem még nem ennyi volt?
Ha nem írásos volt a megrendelés akkor simán letagadják és megveheted 45-ért ha akarod.
A kérdező hozzászólása: felírták a nevemet, és a telefonszámomat
Az semmi. Akkor 45-ért fogod megkapni. Már ha kell annyiért persze

Van egy yorkim, most lesz 4 hónapos. Tegnap este óta nagyon folyik a nyála és egyfolytában rág. Ez lehet attól hogy most vált fogat?

Legjobb válasz: Lehet..a fogváltás 4-6 hónapos kor körûl zajlik.Bár attól függ mennyire nyálzik.

Lehet..a fogváltás 4-6 hónapos kor körûl zajlik.Bár attól függ mennyire nyálzik.
Igen lehet, sõt biztos! :)
Valószínûleg attól van, az enyém is 4 hónapos kora körül kezdte :)
az enyémnél oltás után is ez van mindig....

Reggel pozitívat teszteltem, tegnap is már halványan látszott délután, most barnázok - ez most vetélés lesz?

Volt valaki így és megmaradt a babája?

Legjobb válasz: Anyukámnak hugom alatt 2szer is megjött a mensese

Nagyon sajnálom! Talán karácsonyra egy baba lesz a legszebb ajándékotok:) Nagyon drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy gondoltatok rám. Sajnos csak volt baba...
Nagyon kíváncsian várjuk mi van veled?Van baba ugye?Nem a mensid jöt meg ugye?Nagyon drukkolok neked?
na, helyzet??
Nekem az elején ilyesmi volt, az elsõ két hónapban a nemvárt idején kicsit barnás folyásom volt. Mindig bepánikoltam, hogy elmegy a baba, de megnyugtatott a dokim, hogy ha nem görcsölök és nem piros a vér, nincs nagy gáz. Lassan 1 éves a babám :)
Nekem meg tegnap ste volt ilyen, fehér folyással.Ma csak fehér folyás van.Az alhasam meg olyan nyomás féle van.Én nem merek tesztelni.Hétvégére nem várom. Szerintem pihenj sokat, és ne idegeskedj, akkor nem lesz baj:)
Szia! Ne haragudj, hogy belekérdezek, ilyen vizes barnás folyásod volt? Mintha picit becsurgott volna a pisi, csak barna? Mára nem várom, eddig még nem is jött neg, de ilyen nekem is volt a hétvégén! Még nem teszteltem, de lehet hogy egycipõben járunk és kopogtat a gólya?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Addig lesem a betétet.
Anyukámnak hugom alatt 2szer is megjött a mensese
A kérdező hozzászólása: Köszi, de úgy néz ki, ez a második vetélés 2 hónap alatt, szóval nem a teherbeeséssel van a gond. Ráadásul most bonyolítja a helyzetet, hogy felmerült a méhenkívüli gyanúja, mert még mindig + a tesztem.
Amiatt ne aggódj a HCG még egy darabig benne lesz a szervezetedben. Ha méhen kívüli lett volna, akkor nagyon fájna a hasad!! De azért menj el dokihoz, csináljon egy UH-t. Nálam az volt a gond, hogy fiúkat nem tudok kihordani, mert összeférhetetlenek vagyunk, lehet Nálatok is hasonló probléma van. Ha elmondod az orvosodnak, hogy mi a helyzet, írni fog utrogestant, ami megtartja a terhességedet. Nagyon vigyázz magadra és drukkolok nagyon, tudom milyen rossz az ilyen...
Szia! Most húzzatok bele, ugyanis a vetélés után könnyebben teherbe lehet esni. Számold ki mikor van peteérésed(igaz, az nem mindenkinek pontos) Ha lehet 2 naponta szexeljetek és utána zsupsz gyertyába! Lehet viccesen hangzik, de én a második gyerekemmel vagyok terhes és mindkettõ elõtt volt egy vetélésem, sokkal könnyebben terhes lettem utána!!! Ne csüggedj, sikerülni fog!!! Drukkolok nagyon!!!
:( Ne add fel, jó babásodást!!:D
A kérdező hozzászólása: Hááát, nekem is lányom van...Hogy derült ki?
Van egy lányom, meg most is kislányt hordok, az orvos mondta, hogy 90%-ban ez a helyzet. Az elsõ elõtt volt 1 vetélésem, meg most is volt ez elõtt. Azért mondom, csak próbálkozzatok tovább. De az orvossal mindenképp beszélj, Õ segít!
szia! Azonnal ágynyugalom és hívj fel egy nõdokit vagy a nõdokid! Az esetek többségében , ha nincs görcs, ez figyelmeztetés csak, de lehet baj is.
Szia! Van valami változás? A teszted még vetélés után is lehet pozitiv pár napig.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, nagyon aranyosak vagytok. Azóta vérzek is sajnos, de a tesztem még +. A vér minimális. Holnap lát orvos.
Szia! Ez akár vetélés kezdete is lehet, de lehet a menszi is, minél hamarabb menj dokihoz, az a legbiztosabb. 8 hetesen barnáztam. Én úgy számoltam, hogy akkor kellett volna megjönnie, de azért elmentem oroshoz a biztonság kedvéért. Hála a jó égnek a babának semmi baja nem volt és nem is lett, most már 7 hónapos a kicsilányom. Remélhetõleg nálad is a menszi miatt van. Minden jót Neked!
A kérdező hozzászólása: Utánaolvastam az oldalon. Hol az a sok nõ, aki barnázik az elején?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mára nem vártam, és nem görcsölök, csak ilyen vizes barnás izé jött egyszer. Remélem, elmúlik. Este tudom a dokit hívni.
Szia! Amint lehet, menj el orvoshoz, utrogestannal meg tudja állítani a vetélést, ha egészséges a magzat. Ha nem, akkor meg bármit csinálsz mindenképp el fog menni. Sajnos ez az élet rendje, nekem is ilyen volt, következõ hónapban ismét terhes lettem. 21 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ha valakinek segíthet, megírom mi lett a vége: Progeszteronhiányom volt. Kaptam rá gyógyszert és egészséges kisfiam született.
Nem lesz baja. Örülj, hogy ilyen alapos a dokid!!!!
Normális. A rákszûrést mindenkinél elvégzik a terhesség elején. Ne aggódj. ;)
Így van, ahogy a 2. írta. Mindenkinél csinálnak a terhesség elején.
Ne aggodj! Örülj neki, hogy megnézik. Ilyenkor szoktak mintát venni klamidiára is. Az fontos a pici szempontjából. Boldog babavárást!
Igen, akinek nincs egy éven belül elvégzett rákszûrése, annak megcsinálják. (Elvileg évente kellene csinálni.) Bár az én doki nem a 12. hanem a 16. héten csinálta, azt mondta, hogy akkor jobb a baba miatt.

Ez most menzi lesz? Tegnap este szeretkezés után elkezdtem barnázni.

Teljesen összetörtem, mindig így kezd megjönni a menzim. Vettem is be egyszerre görcsoldót, mert ilyenkor nagyon hirtelen szoktak er?s görcseim lenni, aztán lefeküdtem aludni. Reggel azt hittem, mikor ráültem a wc-re, hogy most már rendesen folyni fog, mert hogy úgy szokott, de legnagyobb meglepetésemre semmi! Egész nap várom, hogy mikor indul be, de semmi. Fel is nyúltam wc-papírral ,megnézni, hogy mi van, de semmi. Szerintetek meg fog jönni azért rendesen, vagy reménykedhetek, hogy nem? A hasam nem görcsöl. Ha baba lenne, nagy baj hogy bevettem a görcsoldót? elég er?s.

Legjobb válasz: Lehet belõle baba nekem is ez volt. Nekem is volt barnázás és vigyázni kellett az együttléttel. Vegyél tesztet és meglátod. Lehet,hogy egy kicsit megsérült a hüvely és ez okozta a vérzést. Ilyen kis terhességnél nem szokott gondot okozni a görcsoldó,de hogyha babás vagy már ne vegyél be többet orvos tudta nélkül. Szorítok!

Lehet belõle baba nekem is ez volt. Nekem is volt barnázás és vigyázni kellett az együttléttel. Vegyél tesztet és meglátod. Lehet, hogy egy kicsit megsérült a hüvely és ez okozta a vérzést. Ilyen kis terhességnél nem szokott gondot okozni a görcsoldó, de hogyha babás vagy már ne vegyél be többet orvos tudta nélkül. Szorítok!
Igyál sok vizet ;) nekem bejött
An kristálgömböm azt mutatja, hogy kezdõdõ torokgyulladás. 0, 5 liter jéghideg sört egy nyelésre meginni. Ez a gyógymód.

Tegnap volt pozitív az ovutesztem, ma már negatív, de még mindig tojásfehérjés folyásom van és ovufájdalmam, ez normális? Vagy még nem volt tüszőrepedés, most lesz?

Eddig minden hónapban nagyon er?s volt a teszt, most meg éppenhogy csak egyforma, lehet hogy nem találtam el a napszakot?

Legjobb válasz: Ha ma negatív, akkor valószínûleg ma van ovulációd. Miért lenne furcsa, hogy ovulációkor ovufájdalmad és tojásfehérjés folyásod van?

Ha ma negatív, akkor valószínûleg ma van ovulációd. Miért lenne furcsa, hogy ovulációkor ovufájdalmad és tojásfehérjés folyásod van?
A kérdező hozzászólása: ma nem tudunk együtt lenni, a tegnapi együttlét elég lesz??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!