Találatok a következő kifejezésre: Ez most lesz (807 db)

A kétnapos akkor ez most lesz?

El?ször is azért ide teszem fel, mert meg akarom hódítani és össze akarok futni vele amikor hazaér. Kedd reggel mentek el kirándulni 2 napra! Ha 2 napos a kirándulás akkor elvileg ma vagyis szerda este jönnek haza ? 2 napos kirándulás

Legjobb válasz: Ma este, vagy holnap reggel. De van egy nagyon standard elavult módszer, amivel kiderítheted mikor ér haza: MEGKÉRDEZED.

Ma este, vagy holnap reggel. De van egy nagyon standard elavult módszer, amivel kiderítheted mikor ér haza: MEGKÉRDEZED.
Istenem, ezt a kérdést komolyan feltetted?Fogod a kis kezed bepötyögöd a számát a telefonba és felhívod.Ha nem akarsz egybõl randit kérni, akkor valami mondvacsinált indokkal..

Most akkor hogy is van ez a kötelező óvoda? Ha a fiam most lesz 3 éves, akkor amint betölti kötelező óvodába adnom?

Legjobb válasz: miért kérdezik meg naponta többször ezt???? 5 éves kortól óvodaköteles egy gyereket. ha most tölti be a 3, akkor van még 2 évetek. 2014-tõl lesz egy törvény, hogy 3 éves kortól be kell íratni oviba a gyereket, de mivel az 2 év múlva lesz és a te gyereked akkor egyébként is óvodaköteles lesz addigra, nem érint. és nem kell beadni, csak beíratni! off: honnan veszitek, hogy már él a törvény? vagy be kell adni? csak tényleg rengeteg ilyen kérdés van....

miért kérdezik meg naponta többször ezt???? 5 éves kortól óvodaköteles egy gyereket. ha most tölti be a 3, akkor van még 2 évetek. 2014-tõl lesz egy törvény, hogy 3 éves kortól be kell íratni oviba a gyereket, de mivel az 2 év múlva lesz és a te gyereked akkor egyébként is óvodaköteles lesz addigra, nem érint. és nem kell beadni, csak beíratni! off: honnan veszitek, hogy már él a törvény? vagy be kell adni? csak tényleg rengeteg ilyen kérdés van....
A kérdező hozzászólása: Próbáltam utánanézni de ahány hely annyi változat... És rémisztgetik egymást az anyukák :)
Igaza van az elõttem szólónak, de azért visszakerestem neked a törvényt: Itt találod a (2011. évi CXC.) törvény szövegét: http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.exe?docid=139880.209363 Ha a szövegben rákeresel az „éves”, majd a „hatályba” szavakra, megtalálod a téged érdeklõ részeket.
Én meg örülnék ha kötelezõ lenne már de sajnos még nem az. Nálunk 3x-os túljelentkezés van az ovikban, nálunk még az alapítványiba ovikba se lehet bekerülni pedig ott fizetni kell keményen. Szerintem kell már egy 3 évesnek az ovi, itthon már csak visszafelé fejlõdik.

Ez most komolyan milyen görbe? Ilyen nincs, hogy most sincs pé! Komolyan mondom, már nem is fogom mérni, mert ettől leszek mérges! Lett valakinek nem emelkedő hővel babája?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b20e21389a8f3144c2b5e1..

Legjobb válasz: Igen teszteltem! Már kettõt is! mind2 negatív. Az elsõt még 12-én lõttem el. Az korai volt sztem. Mert ha megint késõbb volt pém, mint a múlt hónapban, akkor csak a 41. napon kellett volna megjönnie, ami viszont most péntek. Viszont szombaton is nega lett a tesztem. De most kezdett emelkedni a hõm. Itt a görbém: akkor kezdett emelkedni, mikor meg kellett volna jönnie. Ha nem jön meg, jövõ héten még egyet tesztelek, aztán befejeztem. Most nagyon belehúztunk, és ilyenkor nincs pé? Ez a sors fintora. De én nagyon pozitív vagyok. Még lehet bármi! Bár semmi különös tünetem nincs. http://ciklus.hu/images/diagramok/b20e21389a8f3144c2b5e1ec99..

Mi újság veled? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fcd7fdaf38e803c28864d9.. Ez a mostani görbém.Nem volt ugyan menzim, de beírtam 20-tól, amikor kellett volna, mert enélkül nem húzta be a pé-m. Mivel produkáltam mostanában egy-két furcsa dolgot, ma délután hirtelen felindulásból csináltam egy tesztet, ami idõn túl pozi lett. Még a feltételezett 11.dpo-n vagyok, úgyhogy nem gond, de még úgyis van 11 napom a nemvártig (ciklus elején szokott lenni a pé-m). Szóval majd kedd körül rendesen reggelibõl is tesztelek. Bár nem sok esélyt látok rá :)
A kérdező hozzászólása: TE nem teszteltél?
Remélem hamarosan kiderül, hogy mi lehet veled... Az enyém sem túl biztató sajnos... : http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fcd7fdaf38e803c28864d9..
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem! Már kettõt is! mind2 negatív. Az elsõt még 12-én lõttem el. Az korai volt sztem. Mert ha megint késõbb volt pém, mint a múlt hónapban, akkor csak a 41. napon kellett volna megjönnie, ami viszont most péntek. Viszont szombaton is nega lett a tesztem. De most kezdett emelkedni a hõm. Itt a görbém: akkor kezdett emelkedni, mikor meg kellett volna jönnie. Ha nem jön meg, jövõ héten még egyet tesztelek, aztán befejeztem. Most nagyon belehúztunk, és ilyenkor nincs pé? Ez a sors fintora. De én nagyon pozitív vagyok. Még lehet bármi! Bár semmi különös tünetem nincs. http://ciklus.hu/images/diagramok/b20e21389a8f3144c2b5e1ec99..
Hát mi még az elején vagyunk, de ki akarom vizsgáltatni, hogy mi van, mert nem szeretnék hormonproblémákkal teherbe esni. Azért majd drukkolok nektek jövõre! :)
A kérdező hozzászólása: Igen úgy néz ki, hogy egyikünknek sem volt pé-je ebben a hónapban. Ti mióta próbálkoztok? Mi már 2, 5éve. Új év, új remény? Én ezt mondtam 2010-re is. Remélem most már tényleg jönni fog.
23-án negatív volt... Igazából szertintem nekem is kimaradt ez a hónap :( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fcd7fdaf38e803c28864d9.. Majd a következõ! Olvastam vmi horoszkópot a neten, az azt írta január 4-én babás leszek :) Kíváncsi vagyok rá hogy hogy :) (persze nem hiszek benne, de vicces lenne) Te teszteltél azóta? M 22
A kérdező hozzászólása: Ez is eléggé cikk-cakkos. Nálam még mindig semmi változás. Menszi se, tünet se. Legalábbis ami feltûnne. 24-én tesztelek egyet, aztán már többet nem. Várom hogy megjöjjön. Gondolom kimarad egy hónap. Majd megírom. Bár már kezdek nem bízni!
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Majd megírom! Holnap kellene megjönnie, ha pontos lenne. Nem tudom mennyit várjak. Mert most nem tudom, mikor volt pém. Lehet jövõ hét végéig várok.
Írd majd meg mi lett a teszt eredménye, köszi.
A kérdező hozzászólása: Idén márciusban áprilisban kimaradt. Nem volt pém. Voltam kivizsgáláson, mindent rendben találtak. Voltam hormonvizsgálaton, rendbe találtak mindent. Peteérés követésen viszont nem voltam. Elkezdtük a Kaálit, de úgy döntöttünk, hogy még inkább próbálkozunk egy kicsit! Ilyen még sosem volt, mint ebben a hónapban. A múlt havi alapján gondoltam, majd most is így lesz, és hó végén van pém. De most nem így néz ki a helyzet. Szép szokott lenni a görbém. Úgyis esedékes lesz most a napokban a menszi. Vagy csinálok egy tesztet. Próba szerencse :)
A múlt hónapi alapján volt pé-d de vagy úgy lett vége a ciklusnak, hogy kevés a luteális ciklus hossza, nincs meg a 14 nap..pé után és vérzés..vagy terhes vagy, valami hormon probléma, minden képpen csinálj egy darab tesztet, ha pozitív örülhetsz és nem kell tovább aggódni ha negatív akkor szépen orvoshoz mégy és kiderítik hormonvérvétellel, uh-os pé-követéssel, hogy mi van veled, ezeknek utána kell járni, fõleg ha babát szeretnél.
Az is lehet, hogy valamit rosszul csinálsz a mérésnél, meg az is lehet, hogy orvoshoz kéne menned mert valóban nincs peteérésed. Attól, hogy nem méred nem leszel se nyugodtabb, se több infód nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó4 Ó hogy én annak mennyire örülnék. Nem merek tesztelgetni. Elõzõ hónapban megvolt, görcsöltem is. Igaz, eléggé késõn volt pém. A remény hal meg utoljára. Eléggé cikk-cakkos nem? Múlt havi görbémet linkelem! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b20e21389a8f3144c2b5e1..
Ilyen hõvel én terhes voltam mint ami neked most van, nem vagy terhes? Mert az csak egy dolog , hogy mensiztél. Én csinálnék egy tesztet az tuti.Nekem is megvolt a mensim az elsõnél, egy nap erõsen aztán közepes és utána csak pecsételés aztán köv, hónapban nem jött meg amikor meg dokinál voltam már mondta, hogy elõzõ ciklusba fogant, volt valami hematóma a baba mellett amiatt véreztem.
Mult hónapban volt? lehet hogy ebben a hónapban kimarad, ez mindenkinél elõfordul! De ne háborogj:-)

A barátommal most leszünk együtt egy éve. Naponta veszekszünk és szakítunk ilyeneket mondd ( takarodj haza, nem szeretlek, minek vagy még itt. ) és amikor elindulnék elkezd könyörögni hogy maradjak ne menjek sehova. Most ez mi? Mit akar?

ő mehet mindenhova bezár a házba én nem mehetek szinte társaságba se ... már nem bírom.

Legjobb válasz: Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?

Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?
Mondd meg neki. Neked is van szád. Ha nem bírod, hagyd ott.
Nem tisztel, birtokol, mi értelme? Hosszú távon semmi! Merj kilépni, hidd el, kapsz jobbat!
Rendõrség, ha komolyan megfenyegetne, vagy egy nagyobb darab haverral elintéztetni. Nem szereted, csak fügssz tõle, menekülj ettõl.
Hát öcsém! ne csodálkozz ha pár év múlva el is ver! Megszoksz vagy megszöksz! Az én exem is evvel fenyegetõzött, 6 évig zaklatott, most lenyugodott.
Ezt minek? Ha ennyire bunkó p*cs minek vagy még vele?
Ha még egyszer ilyesmi kicsúszna a száján, tuti hogy úgy szájba vágnám! Ez hülye, csak uralni akar, ne legyél papucs lány!
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta tönkre tesz ha szakítunk. meg fogom bánni hogy meg ismertem meg ilyenek... meg még talán érzek iránta valamit...
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem tõle hogy mi a baja ... és utána nem mondd semmit folyton bocsánatot kér elhalmoz ajándékokkal... én még próbálnám rendbe hozni ezt az egészet...
Ugye tudod hogy ez nem normális dolog? hogy ez nem kapcsolat? Terrorba tartani a másikat...? Én nem kiokosítani akarlak, hiszen pont így jártam én is. NEkem is ilyen volt a párom az eleje fele, aztán nem votl elég a kiabálás, utána már ráncigált. kilökött az ajtón, mikor elhatároztam, h elmegyek, akkor hajamnál fogva rángatott vissza szakadó esõben. kék- lila foltok voltak rajtam szüleimnek mindent hazudtam, hogy ne buktassam le, hiszen szerettem. A végén már fojtogatás, és verés is volt, és soha nem felejtem el azt az agresszív arcot amit akkor vágott. Aztán persze könyörgött, sírt, mint egy kisgyerek, m hogy ne hagyjam el.. hogy bármit megtesz, hogy megváltozik. 2 nap múlva ugyanez. nagyon nehezen szakadtam ki ebbõl a kapcsolatból.És a mai napig viselem nyomait. Testileg, lelkileg is. Azóta csodás kapcsolatom van, Annyira hogy már az esküvõt szervezzük, viszont nagyon sokáig, hónapokig a volt pasim miatt aludni nem bírtam rendesen, pánikbeteg lettem. Nem mertem buszra szállni, egyedül nagyon féltem, többször elájultam, evési gondjaim voltak...stb...Kell ez neked? ... hidd el , nagyon sokat szenvedhetsz még, és ne várd meg hogy ide fajuljon.
meg kell nézni a hallgatói szerzõdést...van ahol még a jövõ évet is kifizettetik
A kérdező hozzászólása: nincs hallgatói szerzõdésem ... tanulói jogviszonom van, szakközépiskolai keretek közt tanulok ... így is érvényes az amit írtál?

51 kg volt barátnöm mikor megtudta, terhes (ez volt 2. honapba) most szülésig van 5 hete és 60 kg! Ez most jó vagy sem? És hogy azt mondta h a 3. honapba érezte a kicsit? Lehet? Nem lesz nehéz szülnie h nem csinált semmit kihordás alatt?

Legjobb válasz: Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi,vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni,ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb,se könnyebb.Nyugi!

Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi, vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni, ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb, se könnyebb.Nyugi!
Ha már csak 1-2 kilót hízik, akkor szerintem rendben van a súlya. 3.hónapban már simán érezhette a babát, én 13. héttõl minden nap éreztem és egyáltalán nem lehetett összetéveszteni a bélmozgással. A tágulást mint olyan biztos nem fogja befolyásolni az, hogy nem csinál semmit, de az állóképességet azt igen. Elvégre a szülés az egy több órás kemény fizikai megerõltetés, szerintem aki totál el van puhulva, az a szülésnél se tud úgy helyt állni. 27 heteske
A kérdező hozzászólása: Szó szerint semmit csak tv-t nézett!
2.nak.Hányadik babád?
A kérdező hozzászólása: az elsö!szülésre gondoltam hogy birni fogja-e vagy sem szuszal

Tegnap óta nagyon fáj a jobb forgóm. Ha ülök akkor nem fáj, csak felállás és menés közben. Elkezdtem calcium pezsgőtablettát szedni. Nem korai még ez? Most már végig igy lesz? 23 hetes vagyok

Legjobb válasz: hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :))) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)

hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :) )) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)
Szia. Én 18 hetes vagyok, nekem is van ilyen gondom. Hol az egyik oldalon fáj, hol a másikon, hol mindkettõn, ahol a comcsontom meg a csípõcsontom találkozik. És csk akkor ha megyek. És csinálni vele semmit sem tudok.

A lányom most lesz 16 hónapos és csak egy-két szót használ. Mikor kezd el igazán beszélgetni? A baj csak az, hogy mindent megért, de csak mutogat és hümmög. Ez a hümmögés meg elég fura.

Legjobb válasz: Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.

Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.
Az enyém is hümmögött meg mutogatott ennyi idõsen. Két és fél évesen kezdett rendesen beszélni, de akkor nagyon gyorsan belejött. Amikor még két évesen sem beszélt, kezdtem aggódni. Akkor logopédus azt javasolta, hogy sokat hintáztassam, ez fejleszti az idegrendszerét, a beszédközpontját. Nem tudom, hogy ez segített-e, de tényleg elkezdett utána nagyon hamar beszélni.
Az én fiam 26 hós és még csak szavakat mond!De mindent megért és megértet mindenkivel.Talán az elmúlt napokban egyre jobban és több szót mond utánunk és próbálgat új szavakat!Egyáltalán nincs elkésve a gyerkõcöd!Minden gyerek más ütemben fejlõdik, mindegyik másban "jobb"mint a társai.Az én fiam pl:már szobatiszta, már éjjelre is.Valakié még 4 évesen is bepisil -bekakil.
az én kislányom 18 hós és még õ se tud csak pár szót (anya, apa, nagyi, palcsi, reni, erik, kell, ad-ide) meg nagyon sokat motyog, halandzsázik, szóval mintha egy kis kínai baba volna olyan értelmetlenül beszél.szóval ne aggódj!én se teszem majd elkezd valamikor beszélni.én is sokat beszélek neki egész nap és meg is ért mindent(amit meg akar hallani, mert már most nagyon rafinált, van amit direkt nem ért).én inkább a bilizés miatt aggódom mert még nem akar a bilibe pisilni, kakilni.
szia, az enyém 19 hónapos, és ugyanígy vagyunk. Komolyan mondom neked hogy néha az az érzésem, hogy már simán tudná mondani, ha akarná, de sztem õ az a típus, aki akkor fog beszélni, amikor már szép kerek összetett mondatokat fog tudni mondani, addig meg gyûjti az infót. :) egy percet sem aggódom, mert szinte mindent megért, többek közt pl. viszonyszavakat is, ami még jóval késõbb követelmény csak, és ez csak egy példa volt. én is sokat dumálok hozzá , sztem nem ettõl függ, mikor kezdenek beszélni.
A kérdező hozzászólása: Egészen azóta beszélek, hozzá amióta hazajöttünk a kórházból, figyeli is erõsen mivel nagy duma gép vagyok.
Jól csinálod, mindig mondd neki, ami történik, aztán egyszer csak majd be nem áll a szája.
Nem szabad frusztrálni azzal, h úgy csinálsz mintha nem értenéd meg, mert így indul a beszéd, h elõször megtanulja magát a kölcsönös kommunikációt.Semmirõl nincs lekésve, majd ha egy év múlva is itt tart, akkor kezdj aggódni.Szinte minden gyerek így kezdi, h mutogat és ki mit csinál mellé, van aki ööööözik, van aki morog, van aki hümmög.Az égvilágon semmi baj nincs ezzel. Enyémek 2 évesen kezdtek szavakat mondani, de ma már gyõzzem hallgatni, hatalmas szókinccsel és nagyon szépen beszélnek.:)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi lesz. Mert amikor hümmög akkor mindig rászólok és mondom neki a szituációtól függõen : gyere, kérem stb.
Szia! Az én fiam 15 hós. Max az anya, esetleg apa, a mama, a hinta (ezesetben becézni is szokta, akkor azt mondja: inka ainta =hinta palinta), esetleg a kössz. A fiam az a lassan de biztosan tipus, én egyelõre cseppet sem aggódom. Persze az jó, ha mondatod vele, hogy kérek, gyere... Erõltetni viszont szerintem se erõltesd. Egyébként természetes, hogy hümmög mellé. Ezzel sincs baj, ettõl nem debil a gyerek, csak így fejezi ki magát. Hamarosan menni fog neki szavakban is, addig is gyakoroljatok és légy picit türelemmel. Aztán pár év és azt kívánod, bárcsak befogná egy kicsit! :D

Most gumi nélkül volt és eddig mindíg gumival szoktuk csinálni!Féltem is hogy majd lesz vmi gond...4-én kellett volna megjönnie de késett 4 napot szóval ma jött meg!de ez most olyan barnás...Most terhes lehetek? Vagy mitől van ez?

Lefeküdtem barátommal de nem most volt az els? alkalom!!hanem még nyáron!!!no de ez most lényegtelen!!!Most gumi nélkül volt és eddig mindíg gumival szoktuk csinálni!Féltem is hogy majd lesz vmi gond...4-én kellett volna megjönnie de késett 4 napot szóval ma jött meg!de ez most olyan barnás...miért lehet ez???!!!!!!

Legjobb válasz: Szia, Nem aggódsz picit sokat? Ez is elõidézheti. Ha megnyugtat, vegyél egy tesztet, és hajrá... Amúgy ha benned ment el a párod, akkor bizony lehetsz terhes. Elég egyszer, elsõ babám így fogant, abban a hónapban egyszer éltünk nemi életet, és nem védekeztünk... Egyéb kérdés, miért kell védekezni? Ugyanis fiatalon könnyebb teherbe esni... Legközelebb pedig ne legyen olyan, hogy nem védekezel... persze ha babát akarsz akkor hajrá.

Szia, Nem aggódsz picit sokat? Ez is elõidézheti. Ha megnyugtat, vegyél egy tesztet, és hajrá... Amúgy ha benned ment el a párod, akkor bizony lehetsz terhes. Elég egyszer, elsõ babám így fogant, abban a hónapban egyszer éltünk nemi életet, és nem védekeztünk... Egyéb kérdés, miért kell védekezni? Ugyanis fiatalon könnyebb teherbe esni... Legközelebb pedig ne legyen olyan, hogy nem védekezel... persze ha babát akarsz akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: dedee...sztem is sokat aggódok...dee a barátom az soha nem ideges ez végett!!!! nem mi még nem akarunk babát mert még csak 16 vok... :) ))
Ne csináljátok gumi nélkül! Nem egy ismerõsöm lett úgy terhes, hogy kivette a fiú mielött elment volna. Egy pár csepp sperma is elég ahhoz, hogy terhes legyél (fiú elõváladéka) Gondolkozzattok és védekezzetek Gondolom nem hiányzik 16 évesen egy abortusz?!
A kérdező hozzászólása: perszee perszee...én se akarom!!!!de nekem megjött csak olyan barnás...ez mitpl lehet???de nem sztem nem terhesség mert fájt is a hasam...mnoo úgy mint mikor meg szok jönni...
Az terhessé alatt is lehet. Vegyél egy tesztet!
A barnázás lehet attól, hogy mondjuk terhes voltál, csak felszívódott a baba és ezért is késett. De biztosat csak egy teszt és egy következõ menzesz fog mondani. Tesztelj!

Ez most igazi? És most hogy végignéztem, mi lesz? Figyelmeztetés: HORROR

Félek... www.youtube.com/watch?v=K1k3m1myh-E

Legjobb válasz: Nem igazi. Semmi bajod nem lesz. :)

Nem igazi. Semmi bajod nem lesz. :)
De nézd meg ezt a you tube-on: Top 10 horror movies of 2013.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!