Találatok a következő kifejezésre: Ez most is van (1526 db)

Szerintetek ez a srác minden csajnak bókol? Most is van barátnője, régebben is nagyon sok volt neki. És most is írja nekem a szíveket meg smiley-kat meg majd fogunk találkozni is . Szerintetek ez minden csajt megakar szerezni magának?

Legjobb válasz: Vannak ilyen nagydumás csajozógépek, lehet, hogy te is kifogtál egyet. Tisztázd magadban, hogy mit is akarsz; komoly kapcsolatot, vagy inkább "nyári kalandra" vágysz, és ennek függvényében lépj. ;)

Vannak ilyen nagydumás csajozógépek, lehet, hogy te is kifogtál egyet. Tisztázd magadban, hogy mit is akarsz; komoly kapcsolatot, vagy inkább "nyári kalandra" vágysz, és ennek függvényében lépj. ;)
Az ilyenek sosem változnak meg. Férfiak szégyene mondom férfiként.
Nem lehet, hogy szimplán csak kedves próbál lenni?
A kérdező hozzászólása: De van barátnõje !
Ha van barátnõje annak kellene írogatnia a szíveket nem neked!Barátnõjét se sokra becsüli ha közbe más lányoknak teszi a szépet, azaz jelenesetben neked! A kedveskedésnek is vannak határai ezt minden épeszû férfi tudja!Szerintem a több vas szitu esete ez ! Be akarja biztosítani magát ha ne adj isten a barátnõjével szakít, akkor legyen a tarsolyban egy ujjabb partiképes csaj!

Quantum összefonódás? Most akkor ez hogy is van? Bizonyították már? Tényleg az a teleportálás alapja?

Legjobb válasz: Igen, letezik ez a jelenseg. Einstein fedezte fel es o ugy hivta, hogy kiserteties tavoli hatas. Ugy tudom, hogy megmagyarazni meg most sem tudtak teljesen a jelenseget, de sikerult mar teleportaljanak ennek a segitsegevel. Ha jol tudom akkor talan 1997-be, de javitson ki aki jobban tudja. Ezt a teleportalast ne ugy kepzeld el, hogy egy embert vagy egy bogret teleportaltak, hanem fotonokat meg talan mar atomokat is. Ez az ugynevezet kvantum-teleportalas. Ennek a segitsegevel a jovobe majd tokeletesiteni lehet a kvantum szamitogepeket, illetve olyan kodolas lehet vele elerni amit nem lehet feltorni.

Igen, letezik ez a jelenseg. Einstein fedezte fel es o ugy hivta, hogy kiserteties tavoli hatas. Ugy tudom, hogy megmagyarazni meg most sem tudtak teljesen a jelenseget, de sikerult mar teleportaljanak ennek a segitsegevel. Ha jol tudom akkor talan 1997-be, de javitson ki aki jobban tudja. Ezt a teleportalast ne ugy kepzeld el, hogy egy embert vagy egy bogret teleportaltak, hanem fotonokat meg talan mar atomokat is. Ez az ugynevezet kvantum-teleportalas. Ennek a segitsegevel a jovobe majd tokeletesiteni lehet a kvantum szamitogepeket, illetve olyan kodolas lehet vele elerni amit nem lehet feltorni.
ujnevezett*
Én nem teleportálásnak hívnám, hanem másolásnak. Nem az eredeti anyag megy át, csak az új helyen pontosan olyan anyag lesz, mint az eredeti. Ez bizony így másolás.
Hívd csak nyugodtan teleportálásnak. Egyrészt az eredeti részecske kvantumtulajdonságai megváltoztak. Másrészt - és ez a fontosabb - az azonos kvantumállapotú részecskék megkülönböztethetetlenek egymástól. Ha tehát van pl. egy elektronod, amelynek minden kvantumtulajdonságát átvitted egy másikra, akkor az lesz az eredeti elektron, hiszen a részecskéket csak a kvantumállapotuk különbözteti meg egymástól.
Magánügy, kivel értesz egyet. A másolásnál megmarad az eredeti is, itt viszont nem, tehát hibás lenne másolásnak nevezni. Mellesleg ha az angol szaknyelvben megfelel a teleportáció szó, akkor a magyarban is meg kell felelnie. Nem jó, ha valaki okosabb akar lenni a tudósoknál, kutatóknál. http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_teleportation
"A másolásnál megmarad az eredeti is" Ott sem marad meg: fénnyel bombázzák, stb. Más kérdés, hogy ez csak kicsit rongálja... arra gondolj, hogy ha te kerülnél be a másolóba, percekig vakon bámulnál utána. A lényeg meg az, hogy a teleportálásnál _átmennek_ az atomok. Errõl itt szó nincs. Minden atom a helyén marad mindkét helyen - csak a tulajdonságai változnak meg. Ez bizony másolás.
"Mire alapozod azt az állítást, hogy átmennek az atomok?" Bocs, helyesen: "Mire alapozod azt az állítást, hogy NEM MENNEK ÁT az atomok?" Az atomi vagy kvantuminformáció átvitele egyenlõ az atom vagy részecske átvitelével. Tényleg olvass egy kis fizikát. :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, mindenkinek.

Nagyon hajlamos vagyok az aranyérre, régebben is volt többször.33 hetes terhes vagyok és eddig is kijött már párszor és sajna most is van. Úgy hallottam h érdemes erről szólni a nőgyógyásznak, mert lehet hogy akkor császározni fog? Igaz ez?

Egy aranyér ennyire tudja befolyásolni a szülés formáját?

Legjobb válasz: Egy aranyér miatt nem fognak császározni. Nekem is volt, már a terhesség elõtt is, és persze közben is kijött. A szülés után (hüvelyi szülés volt) talán jobban fájt, mint a gátmetszés helye, de elég hamar meggyógyult, és most olyan állapotban van, mint szülés elõtt. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Egy aranyér miatt nem fognak császározni. Nekem is volt, már a terhesség elõtt is, és persze közben is kijött. A szülés után (hüvelyi szülés volt) talán jobban fájt, mint a gátmetszés helye, de elég hamar meggyógyult, és most olyan állapotban van, mint szülés elõtt. Ne aggódj, minden rendben lesz!
Nekem is elég sûrûn jött ki szülés elõtt, úgy volt, hogy már mûttetem is, de meg akartam várni míg szülök. Szülésznõ és orvos is tudott róla, de ezért nem szülesztenek császárral! Másfél órán keresztül toltam ki a gyereket, gondolhatod, hogy szülés után kb. két hétig nem tudtam ülni. Fájdalmasabb volt, mint maga a hüvelyi szülés...Azóta viszont egyszer jött ki, még a télen. Mindenképpen mondd el a nõgyógyásznak, ha rizikósnak ítéli elküld egy szakorvosi vizsgálatra ami megmondja, hogy szülhetsz-e vagy nem rendesen. 16 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Most szültem 5 napja, már elõtte is kijött az aranyerem, hát még a kitolásnál. Kibújt a baba, és utána a doki (ügyeletes) mondta is, hogy ”visszateszi”. Az elsõ 2 babámnál szenvedtem eleget, pedig az fizetõs doki volt, mégse figyelt rá. Szerintem szólj az orvosodnak róla! Ég és föld a különbség, legalább az ne fájjon…
Szerintem az aranyér nem indok, amiatt nem fognak megcsászározni. Nekem az elsõ szülés után olyan aranyerem lett, hogy 2-3 hétig alig tudtam mozogni. A gátsebet már rég elfelejtettem, de az aanyér egyszerûen borzalmas volt. Ha leültem, nem tudtam felállni. Ha lehajoltam, nem tudtam felegyenesedni. Mintha kést vágtak volna belém minden mozdulatnál. Aztán éreztem még párszor késõbb is, bár nem ennyire intenzíven. Nagyon féltem emiatt a második szüléstõl, hogy ugyanígy megszenvedem majd a szülés utáni heteket az aranyér miatt. De csodák csodája, akkor nem jött elõ, pedig nyomtam akkor is keményen! :-) Semmi probléma nem volt utána, azóta se jött még elõ egyszer sem. 9 hónapos a kisebbik gyerekem.

Most akkor ez hogy is van? Fajtatiszta, keverék kutya betegség.

Ugye a fajtatiszta kutyáknak vannak tipikus fajta betegségei, amik vagy előjönnek vagy nem. Sokan mondják hogy a keverék kutyák sokkal immúnisabbak a betegségekre. Akkor például ha adott egy keverék kutya mondjuk amiben 2-3 fajta van csak, akkor immúnisabb a betegségekre vagy épp hogy nem? Mert itt már 3 kutya tipikus betegségei jöhetnek elő rajta. Akkor az lenne a logikus hogy mivel itt már több betegség is játszhat, kevésbé ellenállóbbnak kéne lennie, vagy nem? Vagy ezt arra értik hogy az átlag kutya betegségekre ellenállóbak (pl: szopornyica) vagy a tipikus fajta betegségekre? Sosem értettem hogy akkor ez hogy is van. Akkor a keverékek ellenállóbak vagy nem? (Ez csak puszta érdeklődés, van kutyám, ő fajta tiszta, de keverék kutyám is volt, tehát ettől nem függ semmi, csak érdekel.)

Legjobb válasz: Azért mondják a keverékekre, hogy ellenállóbbak mert elvben a génkészletük sokkal változatosabb. Ez teljes tiszta több generációs keverékekre igaz lehet ahol nem kavartak be közeli rokonok... de ilyen nincs. Falun nálunk pl minden kutya rokon kb sok sok keverék de össze vissza szaporodnak, örökletes betegségek is vannak dögivel pl catarcta, szívbetegség elég gyakori errefelé. Kóbor kutyáknál is igaz, hogy a falkán belül történik a párosodás és ha a populáció kicsi és nincs javító génkészlet akkor lassan felszaporodnak bizonyos betegségek. Apukámnak is van egy a közeli menhelyrõl befogadott labradorszerû keveréke aki disszpláziás és catarctás. A fajtákra jellemzõ betegségek többségét klinikailag vagy genetikailag szûrik az állományromlásból adódó betegségeket pedig új vonalakkal próblják enyhíteni. (persze minden fajtatiszta kutya rokona a másiknak így ha valaki nem ésszel tenyészt akkor mindegy mit csinál ) Fertõzõ betegséggel szemben való ellenállás nemfeltétlen függ attól, hogy egy kutya keverék e vagy sem, inkább az, hogy mondjuk hányszor találkozik a vírus egy gyengébb formájával mondjuk kölyök korában vagy mennyire patogén az alap vírus. Igazán a beltenyésztettségbõl eredõ betegségek (félheréjûség, fog problémák, erõs allergiás reakciók stb) azok amik gyakoribbak lehetnek egyes fajtatiszta állományokra ezek jelzik ugyanis az alap populációs romlást. Amit te leírsz pl heterozigóta módon történõ (más génen öröklõdõ betegségek esetén fõleg) örökletes betegségek esetén nem valószínû, hogy lesznek a kutyának fajtajellemzõ örökletes betegségei (kivétel mondjuk dp... ahol mindegy, hogy keverék e vagy fajtatiszta) viszont ha pl hordozója ilyen betegségnek és mondjuk egy olyan fajtával vagy keverékkel kerül össze ami ugyanazon a génpáron hordozza a betegséget akkor lehetnek olyan kölykei aki fajtajellemzõ örökletes betegséget örökölnek

Azért mondják a keverékekre, hogy ellenállóbbak mert elvben a génkészletük sokkal változatosabb. Ez teljes tiszta több generációs keverékekre igaz lehet ahol nem kavartak be közeli rokonok... de ilyen nincs. Falun nálunk pl minden kutya rokon kb sok sok keverék de össze vissza szaporodnak, örökletes betegségek is vannak dögivel pl catarcta, szívbetegség elég gyakori errefelé. Kóbor kutyáknál is igaz, hogy a falkán belül történik a párosodás és ha a populáció kicsi és nincs javító génkészlet akkor lassan felszaporodnak bizonyos betegségek. Apukámnak is van egy a közeli menhelyrõl befogadott labradorszerû keveréke aki disszpláziás és catarctás. A fajtákra jellemzõ betegségek többségét klinikailag vagy genetikailag szûrik az állományromlásból adódó betegségeket pedig új vonalakkal próblják enyhíteni. (persze minden fajtatiszta kutya rokona a másiknak így ha valaki nem ésszel tenyészt akkor mindegy mit csinál ) Fertõzõ betegséggel szemben való ellenállás nemfeltétlen függ attól, hogy egy kutya keverék e vagy sem, inkább az, hogy mondjuk hányszor találkozik a vírus egy gyengébb formájával mondjuk kölyök korában vagy mennyire patogén az alap vírus. Igazán a beltenyésztettségbõl eredõ betegségek (félheréjûség, fog problémák, erõs allergiás reakciók stb) azok amik gyakoribbak lehetnek egyes fajtatiszta állományokra ezek jelzik ugyanis az alap populációs romlást. Amit te leírsz pl heterozigóta módon történõ (más génen öröklõdõ betegségek esetén fõleg) örökletes betegségek esetén nem valószínû, hogy lesznek a kutyának fajtajellemzõ örökletes betegségei (kivétel mondjuk dp... ahol mindegy, hogy keverék e vagy fajtatiszta) viszont ha pl hordozója ilyen betegségnek és mondjuk egy olyan fajtával vagy keverékkel kerül össze ami ugyanazon a génpáron hordozza a betegséget akkor lehetnek olyan kölykei aki fajtajellemzõ örökletes betegséget örökölnek
a fajtára jellemzõ betegségekkel szemben ellenállóbbak... van mondjuk egy beagle német juhász labrador keveréked... a beagle-nél van xy fajtára jellemzõ betegség... mondjuk ami 100%ban elõfordul a beagleknél (persze ilyen betegség nincs) mivel a te kutyád egyik felmenõi ága csak beagle a másik pedig németjuhász-labrador így csak 50% az esély arra hogy elkapja azt a bizonyos nemlétezõ de 100%ban terjedõ fajtára jellemzõ betegséget.
Attól függ milyen tipus a keverék, melyik szülõre hasonlít, mert egy tacskó forma rövid lábú kutyának ugyan annyi esélye van csípõgondokra. Viszont már amerikában elkezdenek "hibrid" fajtákat létre hozni, hogy pl. a fajtát egy másik fajtával "mentesítsék" a fajtabetegségektõl pl.: pitbull x boxer= nagyobb termet ÉS nincs légzési probléma!
hasonló barátnõm van jó pár éve hát kilehet bírni szerintem de ha nem akarod akkor most dobd.
A kérdező hozzászólása: na igen itt a baj, hogy eszméletlenül szeretem..és mindent megadok neki de õ mégis ilyen..egyén ötletet esetleg tudnál adni ?
Mivel szokott megbántani?
A kérdező hozzászólása: hülye beszólások meg amikor kérdezem, meg pl. ma suliban megkérdeztem hogy menni akar-e haza erre õ "ja jó lenne"..
Hát... az utóbbiban nem tudom mi volt a bántó, de gondolom akkor a stílus, ahogy mondta, nem? Szerintem üljetek le és beszéljétek meg, h ilyenkor bántja-e valami vagy veled van-e valami baja, amiért bántón viselkedik veled. Erre remélhetõleg elmondja h mi baja és ketten megpróbáljátok megoldani. De mivel lányról van szó, az is lehet, h csak hangulatingadozás és nem tud rá különösebb indokot mondani. Na ilyenkor azt kell csinálni, h igyekszel nem megsértõdni, megölelgeted és megvárod amíg lenyugszik. Sajnos sokan vagyunk ilyenek. 21L
haver teljesen megértelek, nekem is ilyen sajnos a barátnõm...vagyis csak ilyen lett egy pár hónapja...hogy mit tegyél? semmit...ha szereted, akkor úgy sem fogod kidobni amíg valami nagyon rosszat nem csinál (és talán még akkor sem), addig meg tök mindegy....de hogy mi a megoldás azt még én sem tudom egészen....próbálok úgy viselkedni ahogy õ, ha õ nemtörõdöm akkor én is, ha õ normális akkor én is....persze nem tudom hova fog ez vezetni :S

Állítólag szerelmes volt belém, most amikor magába bolondított közölte hogy nem érdeklem. Akkor most ez hogy is van? Lent.18/L

Eddig engem hidegen hagyott,megmaradt ismer?snek..(Többször próbálkozott) Aztán egyre érdekesebbé vált számomra,egyre jobban izgatott,végül teljesen belebolondultam. Volt egy alkalom,amikor tudtára adtam hogy többet érzek iránta (csókolóztunk a városban egyik találkozón),utána közölte hogy már nem érdeklem,és csak azért csókolt meg mert a találkozónk el?tt a barátaival ivott egy kicsit... Most akkor ez mi ?://

Legjobb válasz: Ez az..Piált,de egyébként józanul már nem akar tõled semmit,régen akart,már nem.Régen leszartad a fejét,most meg már késõ.Dióhéjban.22/F

Ez az..Piált, de egyébként józanul már nem akar tõled semmit, régen akart, már nem.Régen leszartad a fejét, most meg már késõ.Dióhéjban.22/F
Hogy elsõre nem kellett neked, már cseszheted magyarán.

Hullámos papagáj! Normális ez így? Most akkor ez hogy is van? Baj vagy jól van ez így? Egy odúban költhet két pár? Részletek lent!

Egy nagyobb helyen elvileg három pár hullámos papagájom van,de mindenki csõrözik mindenkivel,mindenki etet mindenkit!Egy odúba két tojó ül, kb 6-7 tojáson!

Legjobb válasz: Hullámos papagájoknál elõfordul ,hogy 2 pár is egy helyre tojik. Viszont az is hogy 2 tojó áll párba ...

Hullámos papagájoknál elõfordul , hogy 2 pár is egy helyre tojik. Viszont az is hogy 2 tojó áll párba ...

Kövérnek szamit, ha egy fiu 178 cm és 75kg. Az a problémám, hogy látszanak a bordáim de hasam is van ez most mitöl van? L

Kèpet teszek fel holnap ha kértek hozzá

Legjobb válasz: Most lány vagy vagy fiú? Dönts már el! Egyébként attól, hogy hájas vagy! Nem a kiló a legfontosabb, hanem a testkompozíció. 178/75-el lehet valaki gyönyörû izmos, sportos, egy deka háj nélkül, de lehet egy guruló hordó is.

Most lány vagy vagy fiú? Dönts már el! Egyébként attól, hogy hájas vagy! Nem a kiló a legfontosabb, hanem a testkompozíció. 178/75-el lehet valaki gyönyörû izmos, sportos, egy deka háj nélkül, de lehet egy guruló hordó is.
Nem mozogsz semmit és emiatt a hasadra megy minden háj, nem oszlik el egyenletesen rajtad. Én is ilyen vagyok, 175 centimmel voltam már 95 kg is, legnagyobb része a hasamra ment, 115 cm volt körbe a belem. Bár én ebbõl nem csináltam soha nagy ügyet.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok es epp ez bosszant, hogy napi szinten mozgok, megis van hasam , ha felgeszek egy polot ami nem szük nem is lalàtszik a hasam, azert k3rdem mert èn kövèrnek tartom magam ès kiváncsi vagyok más vèlemènyère
A kérdező hozzászólása: Amugy az L betüt vèletlnül írtam oda bocs
Azért mert rosszul mozogsz és kajálsz. Nincs rajtad izom és zsíros vagy. Skinny Fat testalkat.
hát én csak 4 centivel vagyok magasabb, de 12 kilóval könnyebb és nem látszanak a bordáim és hasizmom is van, amin nincs semmi zsír. Sztem túl sok szénhidrátot eszel és nem erõsítesz semmit.

Most ez, hogy is van, a t-mobile-nál előfizetésesen az iphone 3gs, 8 gigás 24hónapig 990ft? 2évig ezer forintot fizetek rá? Annyi ár van ott, h már én nem értem.

http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSSpecialProduc..

Legjobb válasz: Nagyon nem. 990 ft-ot fizetsz, amikor elhozod. Havonta utána 2 évig fizetsz 17.690 Ft-ot. Tehát 24*17690 = 424.560 424.560 +990= 425.500. Ennyit a legrosszabb rémálomba sem ér ez a [email protected] Azért ennyi, mert ott van rajta az alma logó. Jailbrake nélkül egy buta telefon, de jailbrake után sem egy nagy durranás. Reális ára a tudásához mérten 60-70 ezer lenne. hd2-es htc, ami bõven jobb, 102-ért lehet kapni. Én is arra cseréltem ezt a telefont. Soha nem a reális áron fog árulni az apple semmit. Minden terméke túl van árazva.

Nagyon nem. 990 ft-ot fizetsz, amikor elhozod. Havonta utána 2 évig fizetsz 17.690 Ft-ot. Tehát 24*17690 = 424.560 424.560 +990= 425.500. Ennyit a legrosszabb rémálomba sem ér ez a [email protected] Azért ennyi, mert ott van rajta az alma logó. Jailbrake nélkül egy buta telefon, de jailbrake után sem egy nagy durranás. Reális ára a tudásához mérten 60-70 ezer lenne. hd2-es htc, ami bõven jobb, 102-ért lehet kapni. Én is arra cseréltem ezt a telefont. Soha nem a reális áron fog árulni az apple semmit. Minden terméke túl van árazva.

A párom és én együtt élünk, babát várunk. Õ gyakran járt el nélkülem szórakozni korábban, ami akkor sem zavart, kivéve ha azt éreztem, ez előbbrevaló, mint az én érzéseim, szükségleteim stb. Ilyen most is van. Szerintetek mit tegyek?

A konkrét szituáció az, hogy mindketten salsázunk. Emiatt gyakran járunk bulikba. Az utóbbi egy hónapban úgy alakult, hogy amikor nekem kedvem volt, jól voltam (a baba miatt néha rosszul vagyok), akkor nem akart menni. Én mindig megértettem. Múlt héten is volt két ilyen alkalom is, amikor nagyon szerettem volna, ő lefújta. Azt mondja, menjek én is egyedül, de én nem annyira élvezem nélküle, mert a pasik rám nyomulnak, az nekem nem élvezet. Emellett meg éjszaka nem szeretek egyedül mászkálni. Szóval ez így nincs egálban, mert ő nyilván gond nélkül megy ide-oda éjjel. Ma süt a nap, kedve lett menni, de én nem akarok, mert holnap kell mennem reggel vérvételre, és korán kelek. Így nem tudok éjszaka kimaradni. Ezért kértem tőle, hogy ne ma menjünk, mire ő közölte, hogy de neki ma van kedve, és ha nem megyek, ő lehet megy akkor is, és ne kérjek olyat, hogy ne, mert akkor ő bekorlátozva érzi magát. Mindig mehet mindenhova, soha nem korlátozom, megbízom benne, pedig általában ilyenkor iszik, és a salsás lányokat se kell félteni ugye... De bízok, még ha néha zavar is. De most inkább az bánt, hogy ennyire nem képes alkalmazkodni? Hogy mi lesz majd ha megszületik a baba, akkor én egyáltalán nem fogok tudni menni egy ideig sehova.. Akkor is eljár majd? Nem törődve azzal, hogy esetleg szükségem van rá stb? Mert azt elég nehezen tolerálnám.... Nem akarok veszekedni, mert tudom, hogy az csak olaj a tűzre, de ez nagyon aggaszt...

Legjobb válasz: Szia!Ne haragudj de rossz kategóriába írtad ki a kérdést,tedd át a "Családi kapcsolatok"-ba. Egyébként párod úgy viselkedik mintha szégyellne téged.Mikor neked lenne kedved valamihez akkor neki nincs és fordítva.Azt nem írtad,hogy mennyi idõsek vagytok de nekem úgy jött le,mintha a pasi nem akarná elfogadni,hogy õ nem sokára apa lesz és nem mehet állandóan szórakozni úgy,ahogy eddig tette.Akkor van baj,ha a szülés után is így viselkedik.Én elgondolkodnék azon,hogy tényleg ezzel az emberrel akarok élni?Mert ha továbbra is így viselkedik a gyermek ellátása teljesen rád fog maradni és elõbb vagy utóbb el fogtok távolodni egymástól.Sok sikert!

Szia!Ne haragudj de rossz kategóriába írtad ki a kérdést, tedd át a "Családi kapcsolatok"-ba. Egyébként párod úgy viselkedik mintha szégyellne téged.Mikor neked lenne kedved valamihez akkor neki nincs és fordítva.Azt nem írtad, hogy mennyi idõsek vagytok de nekem úgy jött le, mintha a pasi nem akarná elfogadni, hogy õ nem sokára apa lesz és nem mehet állandóan szórakozni úgy, ahogy eddig tette.Akkor van baj, ha a szülés után is így viselkedik.Én elgondolkodnék azon, hogy tényleg ezzel az emberrel akarok élni?Mert ha továbbra is így viselkedik a gyermek ellátása teljesen rád fog maradni és elõbb vagy utóbb el fogtok távolodni egymástól.Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!