Találatok a következő kifejezésre: Ez most akar velem (64 db)

Vagy találd ki a legbelsõ gondolatait rúnák segítségével. Vagy inkább majd én?
Mi lenne ha õt kérdeznéd? Nekünk honnan kéne tudnunk hogy miért csinálja ezt? Ha meg nem hajlandó válaszolni vagy átlátszó hazugságot akar megetetni veled akkor ne költözz össze vele.
A napi 3x az ugysem marad orokke. De viszont a 2 honap szunet mar sok.
KÉRDEZD MEG! Hogy mi a baj.
nem mindig a férfinak kell kezdeményezni!! két hónap rengeteg. nekem már az is furcsa lenne ha egy hétig ilyen történik. másrészt ki se bírná egyikünk se.
Ez rossz hozzáállás! Próbáld a szexuális életeteket felpezsdíteni. Táncolj neki, vagy mikor átmész hozzá a kabátodat tárd ki és legyen alatta csak szexi fehérnemû, vagy bármi olyat ami felpezsdíti. Hidd el sokat segíthet :) hogy ha akkor se akarja, akkor már tényleg gond van és nincs értelme a kapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: Ha eddig nem akart, szerintem ezután sem fog....
Mióta vagytok együtt? Próbálkoztál azzal, hogy elcsábítsd? Lehet arra vár h kezdeményezz. Vegyél fel egy szexi fehérnemût és ülj az ölébe;) ha így is elutasít, ott tényleg gondok vannak:S 21/L
Ha nincs kommunikáció mert az egyik fél nem hajlandó rá akkor szerintem keresztet is vethetsz a kapcsolatotokra.
A kérdező hozzászólása: Szeretném nyugodtan megbeszélni, de nem lehet.... Azt nem értem hogy miért nem dob ki akkor...Könnyebb lenne neki. Köszönöm a válaszokat...én már kivagyok...
Hát benned is van hiba, az egészen biztos.
Fogadjunk h mikor azt mondta te egybül kiverted a hisztit. Meg kéne ezt komolyan beszélni. Hiszti nélkül, részletesen.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem.Elég sokszor probáltam beszélni erröl, a válasz, hogy sokat bántom....persze...érdekesek a férfiak!!! Biztosan bennem van a hiba!!!
Talán kérdezd meg tõle h mi a baj. Ha ennyit nem tudtok megbeszélni akk tényleg nincs értelme összeköltözni. Nem a szex miatt hanem mert nem vagytok képesek megbeszélni a bajaitok.
Elképzelhetõ, hogy az a baj, hogy túl rámenõs vagy.Hülye sztereotípia, hogy minden férfi csak a szex után megy minden hogy kivel stb.a férfi is érez és ha sok a melója és még otthon is csak azt érezteted, hogy miért nincs szex, mi bajod, biztos nem szeretsz stb. akkor elõbb utóbb azt fogja érezni, hogy szétrobban, mert a meló is sok és még neked is meg kell felelni.beszélj vele, légy empatikusabb, ha nem lelkizõs és nem akar beszélni kérdezd meg nyugodtan, hogy ez a baj?(amit írtam).Ilyenkor már az is felmerülhet, hogy a kedveskedés is elmúlik, mert azzal ha pl. odabújna hozzád te azt kezdeményezésnek vélnéd, szeretkezni akarnál, de õ fáradt.Tudja, ha elutasít Te kiborulsz, és hogy elkerülje ezt a procedúrát már nem is kedveskedik.Ha ez így van, nyugi nincs semmi gáz, csak ne érezze hogy a szex kötelesség.Ennyi

1csaj 1hónappal ez előtt össze akart jönni velem de én elutasítottam mert előtte szakítottam mással és most szeretnék vele össze jönni, mert érzek iránta valamit. De még bántja h elküldtem, és nem akar velem szóba állni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Keresd a társaságát, szemezz vele, hívd el valahová. Légy vele õszinte, akkor nem kavarodsz bele a történetekbe. Küldj neki e-mailt, levelet, képeslapot vagy bármit. Ha leírod neki az érzéseidet hátha tudatosul benne a dolog, és összejön. Drukkolok!

Keresd a társaságát, szemezz vele, hívd el valahová. Légy vele õszinte, akkor nem kavarodsz bele a történetekbe. Küldj neki e-mailt, levelet, képeslapot vagy bármit. Ha leírod neki az érzéseidet hátha tudatosul benne a dolog, és összejön. Drukkolok!
Szerintem hívd el valahová, mondjuk egy teára vagy kávéra, vagy egyszerûen csak beszélgetni, és mondd meg neki, hogy akkor még nem voltál túl az elõzõ barátnõdön, és nem akartad Õt áltatni, sem hirtelen beleugrani egy új kapcsolatba. Mondd meg, hogy idõre volt szükséged, hogy elfelejtsd a régi barátnõdet. Annyi a lényeg, hogy érezze a lány, hogy Te csak jót akartál neki azzal, hogy nem vágtál bele olyan hamar egy új kapcsolatba. Szerintem mindig pozitív, ha egy fiú õszintén beszél az érzéseirõl :) Sok sikert :)
hogy hagyd békén
A kérdező hozzászólása: Valaki pozitív tanácsot tud adni ?
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi tanácsokat. De! ma reggel találkoztam vele a buszmegbe mielõtt mentem volna suliba és ha nem köszönök rá el megy mellettem szó nélkül :S tegnap 3x is rá írtam msnen de nem írt vissza és nem vesztem vele össze se nem szóltam be.:SNem akar velem beszélni :Sszerintetek küldjek levelet neki ?
sztem is hagyd a francba..keress mást .. aki törödik is veled :)

Amióta ezeket megtalálta nálam, nem akar velem beszélni, most mit tegyek? !

A legjobb barátom átjött hozzám vendégségbe, és mikor a kis porcelán cuccaimat nézegette talált egy pengét, és azóta nem beszél velem. Régebben vagdostam magam, és azt mondta, hogy nem fog velem szóba állni, ha folytatom, ezért abbahagytam, de nagyon rossz napjaimon... hasznát veszem még. Félek, hogy elmondja a szüleimnek!!! Mit csináljak, hogy ez ne történjen meg, és ismét beszéljen velem?

Legjobb válasz: ne legyél hülye.. ne vagdosd magad még rossz napjaidon se.. hidd el õ csak jót akart neked ezzel.. mond el neki h csak miatta hagytad abba és ha szóba áll veled esküszöl h az összes pengét kidobod! és tartsd is be az ígérteted.. mert gondold bele magad a helyébe.. egy barát aki megígért valamit akiben bízott átvágta.. mekkora csalódás az?! ha nem akar meg hallgatni te akkor is mondelneki..

ne legyél hülye.. ne vagdosd magad még rossz napjaidon se.. hidd el õ csak jót akart neked ezzel.. mond el neki h csak miatta hagytad abba és ha szóba áll veled esküszöl h az összes pengét kidobod! és tartsd is be az ígérteted.. mert gondold bele magad a helyébe.. egy barát aki megígért valamit akiben bízott átvágta.. mekkora csalódás az?! ha nem akar meg hallgatni te akkor is mondelneki..
Én õszintén kíváncsi vagyok, hogy a "vagdosás" tulajdonképp mire jó? Ezt mindig is meg akartam kérdezni.
A legjobb barátod akkor lenne, ha segítene neked elhagyni azt a rossz szokásodat. A vagdosás betegség.
Nekem is van pár vágás a karomon..bár nem mélyek. Ha szomorú vagy és ideges akkor nyúlsz érte..
arra jó h felfigyeljenek rá.. h neki igenis szüksége van segítségre..
"arra jó h felfigyeljenek rá.. h neki igenis szüksége van segítségre.." sok falcoló direkt olyan helyeken vagdal, ahol senki se láthatja meg (pl comb), mivel szégyenlik. Kérdezõ: Valóban lelki probléma, amennyiben feszültség levezetésére használod. A barátod érzelmi zsarolós technikája nem jó, segítenie kellene inkább, támaszt nyújtani - érthetõ, hogy nem akarja hogy falcolj, de ezzel pont nem segít, ezt kellene megértetni vele.
A kérdező hozzászólása: Abba akarom hagyni, csak hát... egy ideig megy, aztán már nem. Ha valami rossz történik, ideges vagy dühös vagyok, ez jut eszembe, de tartom magam. Én tényleg próbálom nem csinálni, miatta is, de nem megy... néha meg elszakad a cérna, és megtörténik a baj.

Segitseg. A baratom ongyilkos akar lenni. Amiert szakitottam vele . Nem tudom h ezt most komolyan gondolja vagy csak zsarolni akar? Jajj nagyon felek

Legjobb válasz: Zsarolni akar. Aki tényleg öngyilkos akar lenni, az megteszi, nem pedig fenyegetõzik vele.

Zsarolni akar. Aki tényleg öngyilkos akar lenni, az megteszi, nem pedig fenyegetõzik vele.
Ha már háromszor bejött neki, miért ne jönne be negyedszer is? Te meg olyan butus vagy, hogy negyedszerre is beveszed.
Nem vagy felelõs mások elmebajáért.
ha meg öngyilkos lesz neattán aminek kicsi az esélye kb 1% akkor jobb is ha az lesz, mert ilyen gyenge szánalmas pszichiátriai esetek képesek a körülöttük élõket szintén depresszióba sodorni..azaz inkább 1 vesszen odam int mnodjuk 10 ember! de tuti h zsarol!
ezt nem tudhatjátok! egy barátom bátyjára is pont ezt mondták aztán a srác eltûntette a csajt magát meg felkötötte! szóval óvatosan!
ott a pont. de azért nyugtasdgasd (xD)-ezt a szót jól leírtam
zsarolni akar!
úgyse ha folyton rajtad lóg. aki hülye haljon meg!lehet lepontozni...
A kérdező hozzászólása: mar vagy 3 szor zsarolt evel de mindig megbocsatottam neki, de most nem fogok , csak azert nagyon felek h nehogy megis megtegye, mert nem tudnam leelni igy az eletem h tudom h valaki ertem halt meg :(
Elhiszem, hogy félsz. De akkor így akarod leélni az életed, hogy már nem szereted, de együtt vagy vele, mert félsz, hogy kárt tesz magába?
A kérdező hozzászólása: hat igen igazatok van , csak felek h kart tesz magaban , es azt sohasem bocsatanam meg magamnak , nme tudnam ugy leelni az eletem h tudom h vlki miattam hallt meg :(
Pff. NEkem is volt ilyen pasim.. Elõször én is visszamentem hozzá. Jó hülye is voltam.. Általában csak zsarolni akarnak.. Ez már több mint 4 éve volt.. És még mindig él.. Volt, hogy a halálát is eljátszotta.. Csak nagyon szarul.. Ha mindig megbocsájtasz neki, akkor sosem szabadulsz, mert mindig ezzel fog zsarolni..
Nagyon szerethet, legyél vele kíméletes ..
akkor rontottad el, amikor elõször engedtél neki :P Nem lesz az öngyilkos... :P van egy barátnõm, annak a pasija már legalább 6öx leírta sms ben, meg körüzenetben h meg akar halni és sose tett semmit :) )) feltünési viszketekség :P
A kérdező hozzászólása: de tobbe mar nem veszem be , mert elegem van mar belole
Mit mondott Csernus? Ilyenkor elõbb hívd ki hozzá a mentõket, aztán szakíts.
ne parj
A kérdező hozzászólása: nem , persze h nem es mostmar tobb mint valoszinu h csak zsarolni akar

Mihez kezdjek most? Nagyon szeretem még mindig. A férjem "szakítani" akar egy kis időre. Nem válni akar csak egy kis szabadságra vágyik. Nincs másik nő az életében, ez biztos. Azt mondja szeret de nem akar velem lenni. Van 3 közös gyermekünk.

Legjobb válasz: Egy családapa, férj ne "szüneteljen". Miféle dolog ez? Unja a banánt? Utána meg te mehetsz szünetre, vagy hogyan képzeli mégis? Ott a helye mellettetek. Tessék nevelni a gyerekeket veled együtt. Majd ha már felneveltétek õket közösen, esetleg mehet egy maga választotta útra. Addig ott a helye a családban. Minden nap! Állj a sarkadra és olvass be neki.

Kérdezd meg, hogy Te mikor mehetsz szabadságra?
nem megfojtani kéne a másikat, beszélgessetek, a jó kommunnikáció csodákra képes.
Egy családapa, férj ne "szüneteljen". Miféle dolog ez? Unja a banánt? Utána meg te mehetsz szünetre, vagy hogyan képzeli mégis? Ott a helye mellettetek. Tessék nevelni a gyerekeket veled együtt. Majd ha már felneveltétek õket közösen, esetleg mehet egy maga választotta útra. Addig ott a helye a családban. Minden nap! Állj a sarkadra és olvass be neki.
Csak osztani tudom a többiek véleményét. És miután ezt elmondtam neki, ha még mindig szabadságra vágyna, akkor közölném vele, hogy le is út, fel is út. Most várom a harmadik gyerekemet a férjemtõl, de biztos, hogy nem nyelném le neki.
Az ilyen szünetekbõl mindig végleges szakítás lesz. Amúgy meg mi az, hogy 3 gyerekkel és feleséggel szabadságra vágyik? Ez a házas élet tudtommal, évekkel korábban õ választotta.
Nem tudom mit tennék, ha az én férjem közölné ezt velem, de tuti kiakadnék. 100%, hogy megmondanám neki, hogy ha elmegy, vissza se jöjjön. Ez nem úgy mûködik, mint egy szimpla kapcsolatban, ahol semmi elkötelezettség, se gyerek, se semmi. Gondolom már õ sem 20 éves. Nem teheti ezt veletek. Ahogy elõttem is írták, a családalapításhoz 2 ember kell! Szabadság? Munkának nézi az életét, a családot? Ilyen nincs, hogy szüneteltetni akar. Lehet ez csak burkolt magyarázat és csak nem akarja kerek perec megmondani, hogy nem akar titeket többé? Egy nõnek sokkal nehezebb, amit a pasik SOHA az életben nem fognak megérteni!!! Te mégsem futsz ki az életedbõl, mert szabadságra vágysz. Állj a sarkadra, tisztázd le normálisan, mert amit õ neked mondott, az úgy ahogy van nem stimmel!
Mond csak meg neki, hogy ne fusson el a felelõség elõl, és álljon melléd. Ha én megérem azt hogy lesz három szép gyerekem biztosan hogy kiállok a nõm mellett :)
Ezaz.....basszus ez akkora egy undorító dolog, mert nem egyszer olvastam, hogy a férfi szabadságot akar meg "pihenést".Mert neki milyen nehéz a munka, mellette otthon is dolgozni, blaba.És a nõ?A nõknek nem nehéz az élete?Egy családalapításhoz 2 ember kell.Te is és õ is annak idején így döntöttetek, hogy közös családotok lesz és együtt éltek.Milyen dolog az hogy szabadság?Ez nem valami munka?:S Na mindegy, szerintem ilyen nincs.Vagy veled marad vagy elválnak útjaitok végleg. Mert ha szünetelni és kocsmázni meg tombolni fog, akkro tuti összeszed majd egy két nõt is.Ez után a pofátlanság után meg esetleg megcsalás után mág te képes lennél egy ágyba aludni vele?Mert szerintem ennek ugyan úgy nincs értelme.Sajnálom, hogy ezt akarja a férjed, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok.Teljesen mindegy, hogy mi miatt, de nincs olyan hogy szabadság:S
mit tehetnél, ha nem engeded, csak rosszabb lesz, kényszerbõl marad. engedd el... csodálkozni fog! mondd meg neki, hogy nagyon szereted, de ha ez kell a boldogságához, hát menjen. mondd meg neki, hogy reméled, hogy még idõben visszajön, mert nem tudhatod, mikor fordulsz te át, és akkor már késõ lesz. valószínûleg 2nap után hívni fog. nem kell üvöltözni, meg hisztizni, meg "dobd ki a francba és ne is engedd vissza" meg a többi, amit tanácsolnak / fognak... õszinte beszéd, higgadtság, ennyi. remélem, minden rendbe jön.
Mi az h szeret de nem akar veled lenni??? Ha én szeretek valakit imádok a másikkal lenni nem még ilyet jelentek ki.. Szerintem itt az az igazság hogy szeret de nem szerelembõl és már csak megszokásból vagy a gyerekek miatt vagytok még együtt.. Egyébként honnan veszed h nincs más nõ az életében??
Szakítani? Ez azt jelenti, hogy el is akar költözni vagy nyitott házasságot akar? Én biztos megmondanám, hogy "jól van drágám, menj, de nem tudom neked garantálni, hogy megvárlak.Addig én sem fogok itthon ülni és rád várni, hogy vajon vissza jössz-e, hanem én is élem a "szabadságom".Lehet, hogy mire vissza akarsz jönni, már más lesz a helyeden.Ha így is akarod menj". Az az igazság sajnos, hogy aki menni akar az úgyis el fog.De ha tudja, hogy nem biztosíthatja be magát és nem biztos, hogy lesz hova hazamennie, ha megunta az agglegény életet, akkor talán mérlegel és átértékel.Ha nem, akkor nincs olyan praktika, amivel maradásra bírhatnád, csak a gyerekekkel zsarolás, az meg senkinek nem jó.
Ezek a legaljasabbak. Õ kétnaponta bulizik, az anya meg 24 órában ügyeletes. Nekem is van egy ilyen szemétláda ismerõsöm. Van egy gyönyörû felesége, tündéri gyereke, õ meg hetente egyszer focizni megy, hetente egyszer-kétszer meccsre, hétvégén meg a haverokkal bulizni (ami kocsmázást jelent) A felesége meg egyedül neveli a gyereket. Ráadásul külön kasszán vannak, a férj még egy ruhát, egy csomag pelenkát nem vett a gyereknek. Minden pénze a szórakozásra megy el.Persze a feleség is hibás, tudom én, már rég ott kellett volna hagynia. Mint ahogy neked is.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:remélem nem igy van mert azt nem tudnám elviselni.Amugy meg nem hiszem , hogy megfolytom a szerelmemmel mert én minden második este elengedem egyedül a haverokkal kikapcsolódni én meg egyedül vagyok a gyerekekkel.Ebböl lett elegem és mertem szólni , na szerintem ezért tartunk ott ahol tartunk.
A romantikus hétvége annyi ebben az esetben, mint halottnak a csók. Ez a férfi megunta a házasságot, a gerekzsivajt, a felelõsséget és ki akar törni. Elég szomorú.
Ja, és az ilyen állandóan a másikban keresi a hibát, õ ugye tökéletes, mindenrõl a másik tehet. Tipikus érzelmi bántalmazó.
Kérdezõ. Mondd meg õméltóságának, hogy ezentúl õ csinálja a házimunka és a gyerekek körüli teendõk FELÉT, és akkor nem leszel ingerült. Könnyen p.ofázik az, akinek annyi dolga van, hogy munka után sörözzön a fotelban meg tévézzen. Azért gondolom, hogy a férjed ilyen, mert az ilyen stílusú "férfiak" szoktak így viselkedni.
Szerintem szimplán arról van szó tényleg, hogy rámásztál teljesen... õ maga akarna lenni te meg futsz utána. Hagyd béként!!! ha már nem szeret téged akkor úgyis mindegy. de ha igen, akkor hadd menjen "szabira" bár hozzátenném, hogy a gyerekek elõl nem illik szabira menni, tehát ha el is költözik otthonról egy idõre a szüleihez, vagy nem tudom hogy tervezte, akkor vigye egy idõre a gyerekeket is nagymamázni!!! Szerintem a szerelmeddel megfojtottad, ez a baja. 31/N
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy velem van a probléma.A beszédstílusommal, az állandó ingerültségemmel.Most megbeszéltük , hogy a hétvégéig eldönti, hogy együtt maradunk e vagy sem.Én már nem birom ezt tovább.Örülten szeretem.De felhozom neki ezt a romantikus nyaralást hátha csak ennek a hiány miatt akar elmenni tölünk.Lehet mindkettönknek jót tesz majd.Köszi a válaszokat.
Beszéld meg vele hogy a kis szabija elött menjetek el kettesben 1 romantikus nyaralásra, amúgy közöld vele hogy 3 gyerek mellõl nem léphet csak úgy le ha válást akkar hivatalosan intézitek.
Én azt nem értem hogy akarja ezt kivitelezni. Elmegy kilép az életetekbõl Te viszede egyedül a gyerekekkel a hétköznapokat majd egyszercsak visszajön mint ha mi sem történt volna és boldogan éltek mig meg nem haltok. Az élet nem igy müködik. Ebben mindenképpen sérülnek a gyerekek és Te is kiborulsz idegileg csak õ érzi jól magát. Egy apa nem viselkedhet igy ez igy nagyon önzõ dolog lenne.

Pasim. Több hete nem találkoztunk, mert nem akarok vele. Régen szerettem. Most szakitani akarok vele, de nem merek. FÉLEK hogy rossz döntés lesz. Nem jó vele csókolózni, mert cigizik. Meg mopndtam ezt neki, és flegmázik. Mit csinálljak?

Legjobb válasz: egyszerû..ha nem figyel rád,nem különösebben érdekli h mit mondasz vagy mik az igényeid,akkor legalább van érved h alátámaszd a döntésed .. 33f

Ha már több hete nem találkoztatok, akkor az már rég nem "járás". Amúgy meg nem értem hogy lehetnek a lányok/nõk ennyire buták, hogy azt hiszik, ha nem szólnak semmit akkor minden rendben lesz... -.- Van szátok, evésre és egyéb dolgokra elõszeretettel használjátok, de arra, hogy megmondjátok az igazat bátor ember módjára, arra már nem tudjátok?
egyszerû..ha nem figyel rád, nem különösebben érdekli h mit mondasz vagy mik az igényeid, akkor legalább van érved h alátámaszd a döntésed .. 33f
ne legyél már puding. mond meg neki, hogy nem akarsz vele találkozni többet.
A kérdező hozzászólása: jó tudom.. csak félek hogy olyan döntés lesz.. meg most nagy családi baja van a fiunak.. és nem akarom egyedül a szarban hagyni.. ;((
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. akkor a ai napon lesz vége. vagy inkább élõben kéne vele közölni??
irónikusan*
Szerintem közöld vele, hogy neked nem kell egy füstös... És addig van ideje eldobni a cigit amíg fel nem bukkan valaki aki nálad kopogtat.
iróniukan mondtam h maradj vele te agyatlan tyúk.
A kérdező hozzászólása: köszi. :D Mindd kettem mást mondtok.:) na de melyik lenne a jó.. Szerintem megvárom hogy õ szakitson
Maradj vele :)
hany evesek vagytok?Miota vagytok egyutt? Tobb okod is van ra, amiert szakitani akarsz vele? El tudod kepzelni nelkule a mindennapjaidat?

18 éves vagyok, barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, és ugy érzem, h most egyáltalán nem akarok vele találkozni. Mi ez? Mi történik velem/velünk?

nem hiányzik, pedig szerintem szeretem, és eddig is szerettem, de eddig szinte minden nap taliztunk, nekem kicsit sok vagy nem tudom.. de fogalmam sincs mii van most... vagy lehet, h egy kis szabadságra vágyom? mit tehetnék? szakítani tuti nem akarok vele, mert egyrészt megbánnám, másrészt pedig nagyon hiányozna... de mi történik most velem??

Legjobb válasz: Csinálj olyan programokat, ahol nincs ott a barátod! Ha többször mész el nélküle, mint vele, akkor rájössz arra, hogy hiányzik-e neked, tehát hogy tényleg szereted-e. Lehet, hogy összesen arról van szó, hogy (tudat alatt) kicsit megijedtél attól, hogy 18 évesen egy komoly kapcsolatban vagy benne. Ha át tudsz lendülni ezen a ponton, akkor kiderül, hogy valójában mit szeretnél.

Csinálj olyan programokat, ahol nincs ott a barátod! Ha többször mész el nélküle, mint vele, akkor rájössz arra, hogy hiányzik-e neked, tehát hogy tényleg szereted-e. Lehet, hogy összesen arról van szó, hogy (tudat alatt) kicsit megijedtél attól, hogy 18 évesen egy komoly kapcsolatban vagy benne. Ha át tudsz lendülni ezen a ponton, akkor kiderül, hogy valójában mit szeretnél.
beszéld meg vele.. mondd h ez így nem fog mûködni :)
A kérdező hozzászólása: Probáltam már párszor de mindig lerázzot Enyhén szólva bele fáradtam már
Szerintem rád unt, viszont nem akar szakítani, mert jó, ha van egy lyuk. :/
Akkor meg hagyd ott.
Már nem szeret. Addig tepert, míg lett egy nõje/pasija, hogy esetleg elmondhassa, hogy nincs egyedül, szóval így kirakatba kellesz neki csak talán mutogatni... :/ Ha mindig leráz, akkor nem is törõdik veled, ennél az alaknál találsz jobbat.
Már nem szeret téged. Jobb, ha te szakítasz vele, mint ha megvárod, hogy õ tegye meg (amit kényelembõl csak jó sokára fog megtenni), addig meg szenvedsz.
mi az hogy leráz? és ha akkor megmondod neki, h ne rázzon le?
A kérdező hozzászólása: azt még is h csináljam megmondod?

Lehet-e a fiú kutyám meleg? Mert most kaptunk egy kölyök kutyát ő is fiú és mindig azt akarja vele csinálni. Mit lehetne tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Szia! A dominánsabb kutyák nemtõl függetlenül ezekkel az intim mozdulatokkal szokták a másik tudomására adni, hogy õk a fõnökök. Tehát teljesen természetes, ha egy új kölyökkel egy már meglévõ kutya ezt csinálja. Majd abbahagyja idõvel. Szukák is szokták ezt szukákkal produkálni. A kutyáknak nincsenek szerelmi vágyaik/érzéseik, náluk ez ösztön, hol fajfenntartó, hol dominancia viszony kérdése.

Szia! A dominánsabb kutyák nemtõl függetlenül ezekkel az intim mozdulatokkal szokták a másik tudomására adni, hogy õk a fõnökök. Tehát teljesen természetes, ha egy új kölyökkel egy már meglévõ kutya ezt csinálja. Majd abbahagyja idõvel. Szukák is szokták ezt szukákkal produkálni. A kutyáknak nincsenek szerelmi vágyaik/érzéseik, náluk ez ösztön, hol fajfenntartó, hol dominancia viszony kérdése.
ez csak dominancia miatt csinálja ezt
És még a lányok is csinálhatják, és még nemtõl függetlenül az emberekre is "ráfanyalodhatnak". :-)
rá kell szólni, ennyi. A kutyák általában vannak olyan értelmesek, hogy néhány "NEM!" után szót fogadnak.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, de egyébként tudományos tényekkel bebizonyították, hogy állatoknál is létezik homoszexualitás, úgy mint az embernél. Tehát elméletben elõfordulhat, hogy a kutyád az, de ennek nagyon kicsi az esélye, ráadásként az általában késõbb derül ki. Mivel még kölyök, fölösleges ilyesmi miatt aggódnod, jóval nagyobb esélye van a dominancia-verziónak. :)
Igaza van az elõttem szólóknak csak megint azt nem rétem, hogy ha ez már a 2. kutyád akkor miért új neked a dominanciaprobléma kifejezés?? Ha ide tudsz írogatni akkor kutyás oldalakat is tudsz olvasgatni nem??
Nem rászólni kell, hanem a kicsit nem elkényeztetni, többet adni az idõseb kutyának, h iszen õ följebb van.
szia akkor szerintem ivartalanisd és akkor már nem fogja csinálni senkivel

Ez most égö? Az égö ha megmondom ezt 1 fiunak? Mert van 1 fiu aki akar velem járni és nem tudja h én nem tudok smárolni.

A helyzet a következö. 13 évet betöltöttem és azt veszem észre, hogy még 1 fiuval se csókolóztam... Volt már 1 barátom akivel 2 hétig jártam és azért szakitott velem , mert nem smároltunk és mert féltem megpuszilni. Már máshogy fogok fel mindent de azért szeretnék már én is tudni smárolni.. Jah.. És amugy nésztem videokat a youtubon de ez nem elég ki kell probálnom.

Legjobb válasz: Észre vetted? Grat... Terhes vagy. Ha szeretnéd, gyakorolhatunk, veled egy korú vagyok... :D

Észre vetted? Grat... Terhes vagy. Ha szeretnéd, gyakorolhatunk, veled egy korú vagyok... :D
terhes vagy gratulálok anyuka.
"smárolás".. gratulálok gyerekek, inkább menjetek vissza babázni..
A kérdező hozzászólása: engem leakart smarolni 1 fiu de elhuztam a fejem igaz rosszul tettem? esha nem mondom meg neki h nem tudok smarolni az baj?
Szia! Dehogy égõ! Én 16 éves voltam, mikor egy srác meg akart csókolni. Akkor már több, mint egy hónapja odavoltam érte, úgyhogy nagyon is akartam a dolgot, de sajnos elõtte még senkivel nem csókolóztam. Megoldottam. Irulva-pirulva elmondtam neki a dolgot (vagyis hogy: tudod... hmmm én még senkivel nem csókolóztam eddig), õ csak megvonta a vállát és annyit mondott: semmi gond. Majd megcsókolt. Irtó fura volt. :D De képzeld, késõbb kiderült, hogy nagyon is tetszett neki, hogy még ilyen kis , , érintetlenke" voltam. :) 3 hónapja vagyunk együtt. (Bocsi, hogy hosszú lett.) Sok sikert!
9:04-es ez enm igaz hogy kb.13 évesen smárol mindenki nemsokára 14 leszek és még nem volt barátom így nem is smároltam és szerintem rá is ér még nem kell elsietni a dolgokat (szerintem)
A kérdező hozzászólása: megbesz. hol laksz?
Miért lenne égõ? Még csak 13 éves vagy, ebben a korban ez a normális.
Gyakorolj a kezeden, a randin meg majd a fiú száján =) én is az elsõ randi elõtt nagyon izgultam és a kezemen gyakoroltam, és a mondanivalókat meg a tükör elõtt =) amúgy meg kb. 13 évesen smárol mindenki elõször, úgyhogy meg fogja érteni, hogy ez lesz az elsõ =)
Szeged mellett lakok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!