Találatok a következő kifejezésre: Ez mit az, (20241 db)

Mi az a CW? Olyan ez mit az AM vagy az FM. Ezt használják a morse-sok is. De ez akkor most mi?

Legjobb válasz: Morze üzemmód, CW-nek rövidítik, egy fajtája az AM modulációnak.

Morze üzemmód, CW-nek rövidítik, egy fajtája az AM modulációnak.

Ez mi? Azon kíül, hogy óriás vagina?

http://dajlike-blog.eu/2013/03/no-dobreco-to-je/

Legjobb válasz: valószínûleg egy kamu :) ugyanis semmi tudományos leírást nem találni róla csupán video potáloök ezreit amin ugyanaz a video szerepel annyit irva hogy bizar japán állat.. de semmi tovább hogy hol találták és mi lehet ez, míg a többi valós állatnál elmondják hogy hol találták illetve hogy mi az.. pl a blobfish latin néven Psychrolutes marcidus ami hasonlit egy torzitott rajzfilm ember fejre

valószínûleg egy kamu :) ugyanis semmi tudományos leírást nem találni róla csupán video potáloök ezreit amin ugyanaz a video szerepel annyit irva hogy bizar japán állat.. de semmi tovább hogy hol találták és mi lehet ez, míg a többi valós állatnál elmondják hogy hol találták illetve hogy mi az.. pl a blobfish latin néven Psychrolutes marcidus ami hasonlit egy torzitott rajzfilm ember fejre
Itt egy hosszabb változat, még az eleje hitelesnek is tûnik, ahogy mozog ez a lény, de aztán ahogy a végén felrobban - Mentos cukorkával van kibélelve, hogy kólára reagál vagy mi? :) http://www.youtube.com/watch?v=_oPxa3C3iu0

DH gate vásárlásnál miért Írja ezt ki? mi ez? Mi az a 3d password?

Your card has failed to pass the 3D security verification. Please contact customer service of the issuing bank, or try again after you enter the correct 3D password.

Mit jelent ez? Mi az a foll?

Voltam nõgyógyászati ultrahangon és ezt írták a papírra . Bal ovárium mérsékelten nagyobb benne 12-13 foll . Illetve azt mondták h a méhemben lehet sövény van ez mit jelent ? azt mondta a doki h ez a gyerek vállalásnál játszik majd szerepet . nagy a baj ?

Legjobb válasz: A foll. nem tudom mi. Viszont nemrég voltam kórházban és mellett egy olyan nõ feküdt, akinek sövénye volt. Megmûtötték, mert ez megakadályozta, hogy beágyazódjon a magzat. Esetleg olvass utána ennek a sövénynek. Nem tudom, hogy minden esetben szükséges-e a mûtét, biztos számít, hogy mekkora, meg hogy helyezkedik el.

A foll. nem tudom mi. Viszont nemrég voltam kórházban és mellett egy olyan nõ feküdt, akinek sövénye volt. Megmûtötték, mert ez megakadályozta, hogy beágyazódjon a magzat. Esetleg olvass utána ennek a sövénynek. Nem tudom, hogy minden esetben szükséges-e a mûtét, biztos számít, hogy mekkora, meg hogy helyezkedik el.
Folliculus rövidítése.
Folliculus (=tüszõ).

Mit jelent ez? Mi az oka?

Van valami, amit már nagyon régóta próbálok bevonzani. Elképzelem, ahogyan megtörténik. Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy megtörténik és tényleg nem pedig elképzelem. Egyébként nem pontosan úgy, voltak eltérések.

Legjobb válasz: ilyen már nekem is volt:D sztem érkezni fog vmi lehetõség, vagy egy személy(attól függ mit vonzol) ami/aki közelebb visz a hõn áhított dologhoz:) legalábbis velem ez történt... lehet h hamarosan meg is érkezik, de járj nyitott szemmel a világban

ilyen már nekem is volt:D sztem érkezni fog vmi lehetõség, vagy egy személy(attól függ mit vonzol) ami/aki közelebb visz a hõn áhított dologhoz:) legalábbis velem ez történt... lehet h hamarosan meg is érkezik, de járj nyitott szemmel a világban
A kérdező hozzászólása: Jaaj, nagyon remélem hogy igazad van:) ) Köszönöm a választ!

Ez mi : Az eljárás belépési pontja (GetCurrentProcessorNumver) nem található a DLL-ben (KERNEL32. dll)?

Hali. Az lenne a gondom, hogy egy pár órája feltettem a bf3-mat.Szenvedtem a crack-el, mindennel.Örülök hogy mindjárt elindítom, és végre játszhatok rajta.Erre rámegyek, és kidob egy ablakot, ezzel az ünetettel: Az eljárás belépési pontja (GetCurrentProcessorNumver) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll). Szóval azt kérném tőletek és nagyon nagyon kérem, hogy segítsenek.Most gyűjtöttem az új gépemre nagy nehezen a pénzemet, csak azért hogy vigye a bf3-mat, és nem jó. Előre is köszönöm ha válaszoltok!!!

Legjobb válasz: Ez szoftverhiba nem pedig a gépedé, csak nyugi:) Mivel ugye crackelni kellett a cuccost, akkor gondolom letöltötted. Szerintem tölts le egy másikat, mert nincs benne az indító fájl, hiányos. Én egy játékomat úgy hoztam létre hogy mindenféle oldalt bejártam és le tudtam szedni hozzá a DLL-t. De az nagyon macerás, és sok piszok fájl letöltésével jár. Szóval sztem szedj le egy másikat:)

Ez szoftverhiba nem pedig a gépedé, csak nyugi:) Mivel ugye crackelni kellett a cuccost, akkor gondolom letöltötted. Szerintem tölts le egy másikat, mert nincs benne az indító fájl, hiányos. Én egy játékomat úgy hoztam létre hogy mindenféle oldalt bejártam és le tudtam szedni hozzá a DLL-t. De az nagyon macerás, és sok piszok fájl letöltésével jár. Szóval sztem szedj le egy másikat:)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy az a baja, hogy xp van rajta?
Ez meg a másik, hogy mikor régebben XP-Win7 között ingáztam akkor ami az XP-n nem ment az ment a Win7-en.(és fordítva) Szóval lehet hogy csak simán egy új oprendszert kellene felraknod, és azon a legtöbb cucc futna:) Egy Win Xp és egy Win7 Ultimate 64 elfér egymás mellet egy gépen! Csak külön-külön partíción legyen a kettõ!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!

Ez mi az isten?

http://www.facebook.com/AntiAnonymusHungary

Legjobb válasz: Facebookon alapított csoport, amely egy másik Facebookon alapított csoport ellen irányul. Történetesen ez ellen: https://www.facebook.com/OpHungary Hogy mi értelme van, azt az alapítóktól kérdezheted.

Facebookon alapított csoport, amely egy másik Facebookon alapított csoport ellen irányul. Történetesen ez ellen: https://www.facebook.com/OpHungary Hogy mi értelme van, azt az alapítóktól kérdezheted.
Húha, van egy ember aki lájkolta, ez biztos a magyar szélsõjobb fõ bázisa, ugye elõzõ? Édes Istenem...
A magyar szélsõjobb (vagy radikális jobb, tökmindegy) hatalmasat csalódott, amikor az Anonymousról kiderült, hogy nem a zsidó világuralom ellen küzdenek, ahogy azt eddig õk hitték. Ettõl fogva folyamatosan olvashatók a gúnyolódások és gyalázkodások a csoporttal szemben, valószínûleg ez a facebook csoport is ennek érdekében született.
Végre! Ezek magyar emberek!
gombás fertõzés pl...menj dokihoz
Vagy ha dohányzol akkor lehet hogy attól jött ki!
herpes?
Afta? En a helyedben elmennek orvoshoz.
Kerüld az orált..

Mégis mi volt ez? Mi az, hogy gondoltam, hogy ezen IZÉLSZ?

Nem járunk,de naponta beszélünk,órákat.Jóét sms-eket ír stb.Hétvégenként fent a városban is mindig együtt vagyunk.De múlt szombaton egész délután msn-eztünk,és megbeszéltük,hogy majd a városban találkozunk,mert tudta,hogy hétf?t?l elutazok 2 hétre.

Legjobb válasz: Mi van, ha csak barátként tekint rád? Barátok is hiányozhatnak egymásnak, smsek, msn...

Mi van, ha csak barátként tekint rád? Barátok is hiányozhatnak egymásnak, smsek, msn...
szerintem csak féltékennyé akart tenni.
A kérdező hozzászólása: nem barátként tekint rám, mert akkor nem járkálna velem kézenfogva meg nem csókolgatna
Szerintem többet éreztek egymás iránt, mint barátság és valószínûleg kicsit szarul eshetett neki, hogy nem mentél ki hozzá és azzal a másik csajjal csak féltékennyé akart tenni. És azért mondta hogy "gondoltam, hogy ezen izélsz", mert valószínûleg észrevette rajtad, hogy nem tetszik neked hogy a másik csajjal táncol. Hogy hogy nem jöttök össze?
Ez a megoldás lehet, hogy nem fog neked tetszeni. Én amíg még tart a két hét nem nagyon írogatnék neki. Ha õ ír, tuti, hogy akkor sem válaszolnék, de legalábbis nem rögtön (ha lehet, nem is aznap). Akkor majd kiderül, ha tényleg hiányzol! 30/L

Első babámat várom és nem aggódok h: jajj Istenem ez mi, az miért nem . Stb. Teljesen természetesnek vélem a sok hányást és rosszúllétet. Hagyom h a dolgok történjenek a maguk sorrendjében és idejében. Vajon ez normális?

Legjobb válasz: Pont ezt akartam írni hogy ez fogadjunk nekem szól, aki az elõzõ kérdést feltettem:))nem lehetünk egyformák, téged nem izgat semmi, engem egy kicsit több na puff. Boldog Babavárást Neked, és kívánom hogy tényleg probléma mentes legyen a terhességed:) Üdv: 18 hetes kismami

Pont ezt akartam írni hogy ez fogadjunk nekem szól, aki az elõzõ kérdést feltettem:) )nem lehetünk egyformák, téged nem izgat semmi, engem egy kicsit több na puff. Boldog Babavárást Neked, és kívánom hogy tényleg probléma mentes legyen a terhességed:) Üdv: 18 hetes kismami
2. vagyok, csak nagyon furán jött ki pont ez a kérdés feltétel, nekem is úgy jött le hogy ez egy gúnyos kérdés lenne az én túlaggódásomra, de úgy látszik nem:)
Ezzel semmi baj. Úgyis érzed magadon, ha komolyabb baj van és akkor felkeresed az orvost. Hidd el, sokan irigyelnek, hogy ilyen nyugodt tudsz lenni. De jobb is, mert legalább nem stresszelsz, görcsölsz folyamatosan, mert az is árthat a babának, vagy aki mindent bebeszél magának. Boldog babavárást! És ne veszekedjetek! :)
Szerintem teljesen normális, attól mert terhesek vagyunk, az élet ugyanúgy zajlik.
Kedves kérdezõ! Gondolom Te vagy az egyik, aki lehurrog általad butának titulált kérdéseket.. A nemtörõdömség nem erény. Biztos van olyan heveny hányás és rosszullét, amivel már bizony foglalkoznod kellene. Kívánom, hogy ne juss el erre a pontra. És valami anoním nevet ki kellene találnod minden válaszod végére, hogy tudjuk: téged nem kell komolyan venni.
Nem menstruálok! (ugyanis ez terhességgel foglalkozó oldal)
A kérdező hozzászólása: Te mirõl beszélsz? Én ezt a kérdést komolyan gondoltam, és nem szokásom mást lehurrogni! Mi alapján vádaskodsz?Álljon meg a menet!Menstruálsz v mi a bajod? Soha senkit nem hurrogtam le! Vegyél vissza!
A kérdező hozzászólása: Miért gúnyolodnék más kérdésén? Teljesen normális h különbözõek vagyunk!Van aki aggódik és van aki kevésbé! Ez így természetes. Az meg h így jött le a kérdés...hát sorry! Csak az a sajnálatos h ilyen emberek vannak itt a fórumon-lásd elsõ válaszoló- aki arogáns és tiszteletlen. Olvastam az alattam levõ kérdést-MIKRO- hát szégyelhetik magukat páran.. Mindenesetre boldog babavárást!
Lehet, hogy fajta kérdése is, hogy ki mennyire aggódik. De szerintem azok, akik nehezen estek teherbe, jobban aggódnak, mint a többiek. (magamból indulok ki) Bár én általában megvárom, amíg mások megkérdezik ugyanazokat a dolgokat helyettem, ill. sokat olvasgatom a kérdéseket, hogy ne kérdezzem meg még egyszer ugyanazt. Szóval szerintem teljesen normális, ha nem aggódsz. Nem vagyunk egyformák :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!