Találatok a következő kifejezésre: Ez mit Szeret (397 db)

Miért csinálja ezt mikor szeret?

Neten ismerkedtünk össze egy véletlen során, aztán a hónapok alatt szépen lassan egymásba szerettünk. Ugyanolyan éretékrend, hasonló ízlés zene, filmek és szórakozás terén, és tényleg mintha megtaláltuk volna a másik felünket. Az első perctől kezdve mintha ismernénk egymást... Randiztunk háromszor, ez idő és a rengeteg beszélgetés alatt eljutottunk egy olyan szintre, hogy legutolsó alkalommal lefeküdtünk. Egyébként 2-3 naponta szoktunk hosszabban beszélni, de a randi után 3 nappal én kerestem. Éppen családi zűr van náluk és meg is betegedett, így nem volt túl hosszú a beszélgetés. Azóta eltelt 4 nap és semmi... Ismerősök szerint nagyon szerelmes belém, de nem akar 'zaklatni' és beijedt. Én sosem nyomultam túlságosan nem tudom mitől ijedhetett be. Nagyon aggaszt, hogy abszolút nem keres, de van annyira mély a kapcsolatunk, hogy biztos lehetek benne, nem használt ki. Beleszerettem és most szenvedek miatta, de nem akarom megint én keresni... 23/L, Szeged (A fiú 24 éves)

Legjobb válasz: Nagyon szerethet. NEM.

Nagyon szerethet. NEM.
Ez az ember téged nem szeret, hanem megdöntött és simán tovább lépett. Az ismerõsödet meg tessékeld ki az életedbõl egy életre.
"Ismerõsök szerint nagyon szerelmes belém, de nem akar 'zaklatni' és beijedt ... és most szenvedek miatta, de nem akarom megint én keresni" Valaki elmagyarázná nekem egyszer és mindenkorra hogy hol van ebben a dologban a logika és az értelem? Õt nem akarod te keresni, mert az téged lealacsonyít, viszont mindenki másnak a földkerekségen elmeséled a sztoritokat és a bánatod. Ez nem alacsonyít le? Hogy te minden követ megmozgatsz a háttérben, gondolod ez nem jut el hozzá? Dehogynem, hisz épp ezért csinálod. Nem lenne logikusabb kihagyni a tömeget és csak vele megbeszélni ezt négyszemközt? Ráadásul akkor még meg is kapnád a választ a kérdésedre. Vagy csak pletyizni akarnak ilyenkor a nõk, mert igy lesz pörgös és értelmet nyerõ az életük? Van 20Ft kimenõd a telefonodon, hivd fel azt a gyereket és kérdezd meg hogy mi a fene van? Ha meg mellébeszél akkor menj át hozzá és adj neki egy nagy tockost egy nagy hallal, aztán slussz. Miért igényed az hogy errõl az egész világ tudjon, ha valóban szégyenled és neked derogál hogy te keresd... egyszerüen nem értem.
milyen barátod van? beijedt? ilyen még nem is hallottam tuti más van a dologban ha nem õ megy hozzád vagy nem õ hiv akkor már rég nem jó!
Atya ég! Õ biztos, hogy NEM szeret! Mi az hogy beijedt?:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Közben kiderült róla egy s más, úgyhogy ejtve a pasi... :/
az ilyen nem férfi! jobb is neked szerintem hogy nem õ a barátod majd találsz egy sokkal jobbat nála aki nem fél és tesz is azért valamit hogy együtt legyetek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most még nagyon nagy a szomorúság, fõleg, hogy életemben elõször nyíltam meg valakinek (gyermekkori trauma miatt nagyon nehezen adom önmagamat), és ezt nagyon undorító módon kihasználta. Nem keresem a miérteket mert nem lenne értelme, de annyi lenne a minimum, hogy miután írtam neki egy e-mail-t amiben 1-2 kérdésemre várnám a választ, megtisztelte annyira, hogy reagál. Lezárom, elfelejtem, de ez most nagyon fájó pontja az életemnek. Tényleg hálás vagyok a válaszolóknak! :)

A barátom szinte sose mondja, hogy szeret vagy, hogy hiányzom neki. Néha nagyon hiányzik ez. Mit tehetnék?

Távkapcsolatban vagyunk. Amikor együtt vagyunk, semmi gond, minden pillanatban érezteti,hogy szeret, imád. Amikor külön, sokszor hivjuk egymást, de az érzelmei egyáltalán nem jönnek át. Ha azt mondom szeretem, azt mondja ö is, de néha olyan jól esne ha magától mondaná... Tudom, ez kis apróság, de nekem olyan sokat jelentene.

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a problémám. Vannak férfiak, akik nem a szavak emberei, de ölni tudnának érted. Nekem is hiányoznak a gyengéd, romantikus szavak, mi hetente 1-szer találkozunk, de tudom, hogy szeret, különben nem vállalná ezt így. De azért csak szorgalmazd, hogy a nõknek fontosak a szavak...Én is ezt teszem, egyszer csak lesz valami foganatja:)

Nekem ugyanez a problémám. Vannak férfiak, akik nem a szavak emberei, de ölni tudnának érted. Nekem is hiányoznak a gyengéd, romantikus szavak, mi hetente 1-szer találkozunk, de tudom, hogy szeret, különben nem vállalná ezt így. De azért csak szorgalmazd, hogy a nõknek fontosak a szavak...Én is ezt teszem, egyszer csak lesz valami foganatja:)
Beszéld ezt meg vele. mond meg neki mit akarsz, mert nem gondolatolvasó. Sajnos a pasik nem találják ki ezeket... Ha akarsz valamit mond meg! (Nekem sokszor ezt tanácsolták, megmondtam mi a bajom, és mit szeretnék, Õ örült, mert nem volt gond és azóta teljesíti az ilyen óhajom, mert tudja mire figyeljen!)
Annyira nem apróság ez. Nekem ez mindig is nagyon fontos volt, enélkül nem tudok boldog lenni egyszerûen, kételyek vannak bennem, meg amúgy is, jó érzés ezt hallani. Távkapcsolatom nem volt, de úgy gondolom, hogy ott ez még sokkal fontosabb! Én szóltam anno a barátomnak, hogy jól esne, ha mondaná néha, de utána se volt rá hajlandó sajnos, én szakítottam. és visszagondolva, szerintem tényleg nem is votl igazán szerelmes, csak szeretett. Persze nem azt mondom, hogy szakíts, csak azt, hogy mondd el neki, hogy szeretnéd, ha néha mondaná, mert neked ez fontos. Ha ezek után változás lesz, akkor tuti fontos vagy neki, legalább kiderül. Ha nem, ... hát, akkor talán megéri megnézni, hogy mi lehet a probléma. 22L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos válaszokat:) Gondoltam rá, hogy jelzem neki, de azt szerettem volna, hogy magától érezze, hogy ki akarja mondani:) Beszélni fogok neki erröl, mert úgy hiányoznak ezek a dolgok. Néha olyan érzésem van mintha csak barátok lennénk...

Mik ezek a szerek?

Ti tudjátok, mi az a szer, amit vérvétel el?tt a kézre fújnak? És amit szemvizsgálat el?tt a szembe cseppentenek? Fájdalomcsillapító, azt tudom, de mi a hatóanyaga?

Legjobb válasz: Amit a kézre fújnak, az közönséges alkohol, ezzel fertötlenitik a bört. Amit a szembe csöppentenek, az meg nagy valószinüséggel Atropin, ami kitágitja a pupillát. A kettönek semmi köze egymáshoz (mellékesen szembe alkoholos szer igencsak fájdalmas lenne), de egyik sem fájdalomcsillapító. Viszont létezik olyan szer is, ennek Lidokain a hatóanyaga.

Amit a kézre fújnak, az közönséges alkohol, ezzel fertötlenitik a bört. Amit a szembe csöppentenek, az meg nagy valószinüséggel Atropin, ami kitágitja a pupillát. A kettönek semmi köze egymáshoz (mellékesen szembe alkoholos szer igencsak fájdalmas lenne), de egyik sem fájdalomcsillapító. Viszont létezik olyan szer is, ennek Lidokain a hatóanyaga.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a néni, hogy fájdalomcsillapító. Mármint a szemes. Nem tágított pupillát, csak nyomásmérés volt. Azért kérdezem, mert elvágódtam tõle, és én konkrétan lidocain-érzékeny vagyok. Utólag jutott eszembe, mikor mondta, hogy ez fájdalomcsillapító. Köszönöm a választ!


Ez mit jelenthet? Már nem szeret?

Tegnap lefeküdtem a pasimmal (nekem ez volt az 1.) és mikor elélvezett, egy nevet súgott a fülembe...és az nem az enyim volt :( Ez azt jelenti hogy nem is szeret? és ma hívott hogy még se jön mert dolga van... Lehet megcsal? Ti mit csinálnátok ha a helyemben lennétek? én 17/L ? 18/F és bocsánat hogy ilyen kérdéssel zavarok csak nem tudom hogy mit csináljak, nagyon félek hogy megcsal, mert nagyon szeretem...

Legjobb válasz: Hát ha 3-4 hónapot vár egy fiú a mai világban, az már valami. Szép és jó. Na de ez, hogy más nevét mondta...ez olyan dolog, amire nem létezik elfogadható magyarázat. Azóta nem is keres téged? Eddig milyen volt a kapcsolatotok? Mindig keresett, komolyan érdeklõdött irántad? Meg akarta ismerni a családodat, bemutatott az övének? Érdekelte minden veled kapcsolatban? Ha ezekre nem a válasz, akkor csak arra várt, hogy megkaphasson. Ez után, hogy pont a szüzességed elvesztése után más nevét mondta, térden csúszva kellene azóta is könyörögnie elõtted, virággal és sírva, hogy bocsássál meg neki, HA szeret téged, ha fontos vagy. De ez a srác egy nagyon gerinctelen alak lehet. Hagyd a fenébe, mert vannak rendes fiúk...akik épp egy olyan lányra vágynak, aki nem dobja magát oda, és 2-3 hónapot vár az elsõ alkalommal....Megérdemled ezt Te is. Ezt az utolsó szemétládát meg dobd ki. 19/l

Hát ha 3-4 hónapot vár egy fiú a mai világban, az már valami. Szép és jó. Na de ez, hogy más nevét mondta...ez olyan dolog, amire nem létezik elfogadható magyarázat. Azóta nem is keres téged? Eddig milyen volt a kapcsolatotok? Mindig keresett, komolyan érdeklõdött irántad? Meg akarta ismerni a családodat, bemutatott az övének? Érdekelte minden veled kapcsolatban? Ha ezekre nem a válasz, akkor csak arra várt, hogy megkaphasson. Ez után, hogy pont a szüzességed elvesztése után más nevét mondta, térden csúszva kellene azóta is könyörögnie elõtted, virággal és sírva, hogy bocsássál meg neki, HA szeret téged, ha fontos vagy. De ez a srác egy nagyon gerinctelen alak lehet. Hagyd a fenébe, mert vannak rendes fiúk...akik épp egy olyan lányra vágynak, aki nem dobja magát oda, és 2-3 hónapot vár az elsõ alkalommal....Megérdemled ezt Te is. Ezt az utolsó szemétládát meg dobd ki. 19/l
Ha más lány nevét súgja a füledbe, valószínûleg szex közben más lányra gondolt. Szerintem megcsal.
Mégis milyen nevet? Lányt? Fiút? Mennyi ideje vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Lány nevet mondott és 3-4 hónapja

Megkérdeztem a pasimat hogy mit szeret bennem, és azt mondta hogy mindent és hogy nem tudja miért szeret. Ez mit jelent pontosan? Én kitudtam emelni hogy mit szeretek benne, de õ nem.

Legjobb válasz: Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...

Ha igazán szereted, akkor minden tulajdonságát egyformán szereted, nem külön külön ezt azt, szval...
Az szeret igazán, aki nem a segged, vagy a cukiságod szereti... Hanem így, egybe mindent, ami te vagy.
Nem tudja hogy mit szeret benned? Bunkóság ilyet mondani egy lánynak. Lehet azért mondta ezt mert hirtelen nem tudta hogy mit mondjon és összezavarodott. Mondjuk azért mondhatta volna azt hogy a hajad vagy a mosolyod. Ez azért elég gáz.
Hogy õ szeret jobban... Mert a szerelmet nem lehet megmagyarázni, az csak úgy van, sokszor minden racionális érv nélkül, esetleg fel is rúgva azt....
Ezt vedd jó jelnek. Tõlem is pont ezt kérdezte a bnõm, amikor összejöttünk, és én sem tudtam a választ. Pedig szerettem. :) 27/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
te egyvalamit szeretsz benne, õ pedig téged ... ki szeret jobban?
Ha szeret és figyel rád akkor tudnia kéne... Én mindig tudtam erre a kérdésre a választ :)
ez szeretet. nem szerelem. nem sorolhatja föl hogy miket mert azzal ujabb csapda kérdésbe kerülne.

Sustanon. Ez valamilyen szer amivel lehet izmot novelni. Mik a mellékhatásai?

A haverom fogja magát ezzel szúrni hogy izmosabb legyen. probálom ot lebeszélni, és utána szeretnék nézni a szerrel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Ez a szteroid, amit a leggyakrabban használnak Európa szerte. Nem véletlenül, mert ez igen hatásos szer, vizet csak a legritkább esetben tart vissza, rendkívül gyorsan hat, nagy erõnövekedés érhetõ el alkalmazása esetén és elhagyása után csak kis erõ és izomtömeg csökkenés tapasztalható. Amitõl még igen népszerû ez az anyag az, hogy az elsõ kúra mennyiségével hasonlóan jó eredmények érhetõk el a következõ kúrák során. Ez egy nagyon elõnyös tulajdonság, mert az adagokat nem szükséges emelni. A Sustanon 250 mg-os kiszerelésben létezik. Elegendõ lehet a heti kétszeri injekciózás. Forrás: tesmester.net

Ez a szteroid, amit a leggyakrabban használnak Európa szerte. Nem véletlenül, mert ez igen hatásos szer, vizet csak a legritkább esetben tart vissza, rendkívül gyorsan hat, nagy erõnövekedés érhetõ el alkalmazása esetén és elhagyása után csak kis erõ és izomtömeg csökkenés tapasztalható. Amitõl még igen népszerû ez az anyag az, hogy az elsõ kúra mennyiségével hasonlóan jó eredmények érhetõk el a következõ kúrák során. Ez egy nagyon elõnyös tulajdonság, mert az adagokat nem szükséges emelni. A Sustanon 250 mg-os kiszerelésben létezik. Elegendõ lehet a heti kétszeri injekciózás. Forrás: tesmester.net
Gondolom a srác nem érte még el a határait csak büdös neki a munka... Hát gratulálok neki, jó h*lye. Én a tiszta edzés híve vagyok, és a PROFIknál nem ítélem el a koxolást de kezdõknél igen. Mellékhatás: úgy tudom tökre jól össze tudnak zsugorodni tõle a herék, meg hajhullás...
ha azért nyomja mert ahogy említették büdös a munka, sõt, szerintem a kajája sincs rendben, akkor már kérheti is a beutalót a klinikára máj és veseelégtelenségre. aki a fenti miatt akar koxolni az többet árt magának mint használ. a Sustanon tesztoszteront tartalmaz, az alapból elõállított hormon sokszorosát. haverom nyomott egy kúrát pár hónapja bár õ akkora is mint egy hegyomlás meg jól kajál, és õ csak a folyamatos kangörcsökre panaszkodott :D
MOst olvastam utána: hajhullás, pattanásosodás stb ja és leáll a test saját teszto termelése, ergo borul a hormonháztartás... hajrá
4komponensû tesztoszteron, ha érzékeny rá akkor rá fog baszni, mivel nemhiszem, h szed majd ösztrogénblokkolót, ha a kaja meg az eddzés nincs rendben, akkor szúrhati heti 1000et is...
mellékhatások lehetnek: kopaszodás, csökkent spermatermelés, nõiesedési jegyek, pattanások, magas vérnyomás, zsíros olajos bõr, agresszivitás. heti 500mg susta+ heti 200mg deca 6 vagy 8 hétig ezekkel már jó eredményt el lehet érni. 800mg sustánál semmiképpen nem ajánlok többet mert a mellékhatások felé tolódik a dolog. a kúra után levezetés szükséges: hcg +clomid és sohasem fordítva, valahogy így: A 17-dik napon 3000IU HCG A 22-dik napon 3000IU HCG A 27-dik napon 1500IU HCG A 32-dik napon 1500IU HCG Emellett: A 17-diktõl a 34-dik napig 100mg Clomid/nap A 35-dik naptól a 49-dik napig 50mg Clomid/nap

Használtam Solutio Antisudoricát erõs izzadás ellen. Ez a szer igazából bevált, de mikor elmegyek suliba, akkor mégis még egy picit büdöset izzadok. Mi lehet a gond szerintetek? Többi lent!

Amúgy este, fürdés után használom a Solutiót és reggel pedig golyós dezodort használok. Elmegyek suliba és szerintem túlparázom, mert mindig azt gondolom, hogy ne izzadjak le. Nem tudom, hogy hogy lehetne ezt könnyen megoldani, de ha tudtok valami jó lehetõséget mondani, azt nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: Valószínûleg a stressz miatt izzadsz,hiszen folyton ez jár a fejedbe,nézd akkor kipróbálhatod akár reggel is a szer használatát ,de akkor mást ha használj a hónajadra,és max a felsõdre fúj egy kis parfümöt,és csak kis mennyiségû solutinot használj reggel.

Valószínûleg a stressz miatt izzadsz, hiszen folyton ez jár a fejedbe, nézd akkor kipróbálhatod akár reggel is a szer használatát , de akkor mást ha használj a hónajadra, és max a felsõdre fúj egy kis parfümöt, és csak kis mennyiségû solutinot használj reggel.

Van egy pasi és szeretem öt de hogy ö szeret nem tudom beszélünk telefonon ha meglát integet és buszon egy folytában engem bámul és ha meg lát zavarba jön és voltunk már úgy együtt is (Szex) Szerintetek ez mit jelenthet?

Szeret csak titkolja mert fél kimutatni az érzését?? Vagy csak nem akarja kimutatni?

Legjobb válasz: Tyû ez aztán és szép hosszú mondat xDD Nagyon remélem, hogy a szex nem csak valami hébehóba dolog volt, ha nem, akkor szerintem szeret. Azonban az is lehet, hogy pl. van barátnõje (akár titokban) és azért jön zavarba, mert szégyelli magát a történtek miatt és hogy megcsalta a barátnõjét. Ez persze csak a rosszabb eset, simán lehet, hogy csak félénk, egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy nem akar-e veled összejönni.

Tyû ez aztán és szép hosszú mondat xDD Nagyon remélem, hogy a szex nem csak valami hébehóba dolog volt, ha nem, akkor szerintem szeret. Azonban az is lehet, hogy pl. van barátnõje (akár titokban) és azért jön zavarba, mert szégyelli magát a történtek miatt és hogy megcsalta a barátnõjét. Ez persze csak a rosszabb eset, simán lehet, hogy csak félénk, egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy nem akar-e veled összejönni.
A kérdező hozzászólása: A szex nem hébehóba amúgy már megkérdeztem és nem tudja:(
Meg akar baszni mert egy olcsóóóó ku*va lehetsz... ennyi nem ritka

A San Andreas multiba minden szerver belepesnel azt irja ki, hogy The server didn't respond. Ez minek lehet? 1 szerora tudok felmenni idaig kb a 10 kozul?

Legjobb válasz: SA-MP 0.3b-van es latom h kik vannak bent a szeroban meg minden de mikor akarnek csatlakzoni ezt irja ki... vagyis a szerver fut de megse tudok belepni

A kérdező hozzászólása: SA-MP 0.3b-van es latom h kik vannak bent a szeroban meg minden de mikor akarnek csatlakzoni ezt irja ki... vagyis a szerver fut de megse tudok belepni
A kérdező hozzászólása: Es az erdekes hogy ezelott mentek a szerverek... csak mostanaba kezdte el ezt a dolgot
A szöveg azt jelenti, hogy: "A szerver nem válaszolt". Lehet olyan okból kifolyólag, hogy nem engedted ki a játékot a tûzfaladon.
Vagy lehet átálltak 0.3C-re Bocs a késõ válaszért xD :d

Szerintetek is gyönyörű ez a szerkó? Mi az, ami a legjobban tetszik rajta?

http://kephost.hu/image-66B2_4D767E24.jpg

Legjobb válasz: A Louboutin verhetetlen <3, a testhezálló nacival gyönyörûen mutat, a kabi szintén nagyon dögös az egyszerû fehér pulcsival, a haj meg nagyon illik a szerkóhoz. A táska meg a napszemcsi is nagyon ott van, szóval tökéletesen illenek egymáshoz a darabok. Az összeállítás nõies, mégis dögös és egy átlagos napon is viselhetõ, mert nem fog kitûnni az ember a tömegbõl pl. az eltúlzott eleganciával, de mégis igazi nõ marad. A lényeg: nagyon tetszik ez a szerelés, a hétvégi vásárlásomkor hasonló cuccok után fogok kutatni, tehát köszönöm, hogy megmutattad nekem. :) 19L

A Louboutin verhetetlen <3, a testhezálló nacival gyönyörûen mutat, a kabi szintén nagyon dögös az egyszerû fehér pulcsival, a haj meg nagyon illik a szerkóhoz. A táska meg a napszemcsi is nagyon ott van, szóval tökéletesen illenek egymáshoz a darabok. Az összeállítás nõies, mégis dögös és egy átlagos napon is viselhetõ, mert nem fog kitûnni az ember a tömegbõl pl. az eltúlzott eleganciával, de mégis igazi nõ marad. A lényeg: nagyon tetszik ez a szerelés, a hétvégi vásárlásomkor hasonló cuccok után fogok kutatni, tehát köszönöm, hogy megmutattad nekem. :) 19L
nekem nem jön be :S
EZ??? gönyörûûû???? omg, van itt fogalomzavar rendesen. Még jó, hogy különböznek az ízlések... Cipõ: az a vörös talp undorító, csak emel a cipõ amúgyis igencsak k.rvásságán, amit a 15 centis tûsarok és a platform rész, nameg az anyag kölcsönöz neki. A táska semmi különös, gagyi, tucat. Egy fekete leggingsben fekete kabáttal és fehér, hosszított felsõvel meg mi a különös? Akkora átlag, hogy az már fáj. A napszemcsi is a tipikus divatos cucc. Magyarán: az ocsmány cipõt leszámítva, ez egy teljesen mindennapi szerkó...
10/4... elég unalmas.
Szerintem ronda.Semmi gyögyörû nincs benne.
A kérdező hozzászólása: Basszus, akkor nektek mi a gyönyörû, ha ez nem?! Kíváncsi lennék, mutassatok már pár szerkót:)
15:01es válaszoló az ocsmány cipõ egy Christian Louboutin, már ha mond ez neked valamit megnéznélek, hogy akkor neked milyen a jó összeállítás, de van egy tippem :D
sztem totál jó...10/10...igy van:) 22L
Attól, h a cipõt Christian Louboutin tervezte, attól még lehet ronda. Kinek tetszik kinek nem. Attól még nem kell lenézni másokat: "már ha mond ez neked valamit" NEM 15:01 es voltam
Én nem tudom, ki az a Louboutin, de õszintén szólva nem is érdekel. Attól, hogy egy cipõ valami hûdemárkás cucc, még lehet ronda, nekem nem tetszik, ez van. HOgy szerintem mi a gyönyörû? ez pl., ha valami nem olyan extra-elegánsat akarok mutatni. http://www.fairygothmother.co.uk/newimages/70-m29f.jpg De õszintén szólva tetszik a legtöbb dolog, ami csinosan nõies, és egy kicsit extrém vagy nem mindennapi.
Mielõtt félreértenétek: az a cipõ közönséges, nem csinos vagy nõies. Extrémnek extrém, az tény.
Nektek ez komolyan tetszik??? fúúha szerintem a cipõ elég krvás, a haja nem nagy szám, a zakóó hááát... ha szembe jönne velem, nem hiszem, h megfogna, az a fehér cucc alatta nem is látszik, a táska meg... tömegcucc
Szerintem õ Kim. És a szerkó így divatos.
Õ Nicole? Gyönyörû. Tudja viselni... Rajta így tetszik. A cipõ tetszik nagyon, a nadrág, és a táska! A blézerben nem tetszik az, hogy hátul rövid, elöl hosszú. A tunikát meg nem tudom kinézni, hogy milyen is valójában, de mintha kicsit buggyosodna hátul... Ha buggyosodik, az nekem nem tetszik. Akkor jó, ha tapad.
Én nem látok benne semmi gyönyörût..
A gatyája tetszik. A cipõ sem rossz, bár nem hétköznapi viselet. A többi nem az én világom.
Egyáltalán nem gyönyörû és semmi sem tetszik rajta.
A felsõje lehetne egy egyszerû zakó, de amúgy tetszenek a cuccok.
Nekem nagyon tetszik! A legjobb maga az összhatás, de egyenként is jók a cuccok.
imádom <3
Nekem az összeállítás nem tetszik, a csizma viszont gyönyörû... HIába, Louboutin. (: 22L
10/10! Én is szívesen beszereznék egy erre hajazó szerelést, bár a sarokból jöhet egy -5 cm minimum :D (170 cm vagyok..:D)
van ilyen cipõm, fehér pulcsim, ilyen nadrágom, és a kabáthoz hasonló kardigán. ennyi. táskám meg másmilyen van, de fekete és szegecses. semmi extra amúgy.
A kérdező hozzászólása: Ez a ruha tényleg szép:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!