Találatok a következő kifejezésre: Ez minek szöveg (409 db)

Samsung S5230-as telefonom bekapcsolás után -üdvözlő szöveg- majd ahogy a beállitott háttérkép megjelenik, kiirja, hogy változnak az idők. Ez mit jelentene?

Egy I betü jelenik meg majd Változnak az id?k... felirat. A ... után semmi nem jelenik meg, a telefon rendesen müködik nincsen semmi baja. Gyárilag független.

Legjobb válasz: Ember.. szerintem valami haverod vicces kedvében lehetett, s üdvözlõ szövegnek beállította. A Samsung felirat nem üdvözlõ szöveg. Ezt te állítod be, hogy mit írjon ki. Anno énis csináltam ilyet haverom telóján, s meglepõdött, másnap mondta, hogy mi volt, én meg röhögtem rajta. Most is tuti röhög, hogy ezt kiírtad.

Ember.. szerintem valami haverod vicces kedvében lehetett, s üdvözlõ szövegnek beállította. A Samsung felirat nem üdvözlõ szöveg. Ezt te állítod be, hogy mit írjon ki. Anno énis csináltam ilyet haverom telóján, s meglepõdött, másnap mondta, hogy mi volt, én meg röhögtem rajta. Most is tuti röhög, hogy ezt kiírtad.
A kérdező hozzászólása: ez nem üdvözlõ szöveg, nekem az eredeti üdvözlés van az EDGE kiirással. Mint már irtam is, hogy ez már akkor jelenik meg amikor a szolgáltató neve, dátum és a beállitott háttérkép látható.
nem tudom aktuális-e még, de nekem is samsungom van(s5230), is ugyanezt csinálja, kivéve h nálam Random idõközökben jelenik meg pontosan úgy, mint bármilyen hibaüzenet.
A kérdező hozzászólása: szia, igen még mindig ezt csinálja.
Nekem is ezt csinálja, bármikor kiírja, h "Változnak az idõk..." vicces :D
Szintúgy, nekem is random kiírta, de azóta már leváltottam, és mikor elõveszem a régi mobilokat, és ezt is bekapcsolom, még mindig kiírja!! :DDD

Nem tudom mi ez a szám? Csak egy foszlányt hallottam belőle valami ilyesmi volt:do make me tell it up. Ez ének volt de sok volt benne a rap de nem hallottam jól szóval vlszeg nem ez a szöveg

Legjobb válasz: Masterboy - I Got To Give It Up https://www.youtube.com/watch?v=vrzJ9lZRJiA Ez? Mondjuk így, hogy abszolút nem biztos, hogy mi a szöveg, és más infó nincs, elég nehéz lesz megtalálni. Hacsak nem ez az, amit írtam.

Masterboy - I Got To Give It Up https://www.youtube.com/watch?v=vrzJ9lZRJiA Ez? Mondjuk így, hogy abszolút nem biztos, hogy mi a szöveg, és más infó nincs, elég nehéz lesz megtalálni. Hacsak nem ez az, amit írtam.
A kérdező hozzászólása: nem sajnos nem ez az. ez mostani szám asszem meg férfi ének van benne

Némely letöltésnél, vagy regisztrációnál be kell másolni egy előre megadott szöveget, ezzel jelezve, hogy nem gép regisztrál. Miért kell ezeket a szavakat szinte olvashatatlanná eltorzítva megjeleníteni? Nem értem, hogy ez mire jó?

Legjobb válasz: Akik ellen megvédenék a regisztrációt, azok a robotok is egyre fejlettebbek. A simán kiírt karaktereket már képesek felismerni és ezért egyre bonyolultabb CAPTCHA-val próbálkoznak védekezni. Ez sokszor át is esik a ló túlsó oldalára, mert az emberek sem tudják értelmezni a szöveget sokszor. Voltak már próbálkozások arra, hogy más módszert is alkalmazzanak, de egyelõre még ez az elterjedt módszer. Van, aki már logikai feladványt ad fel, mert azt nem tudja egy program megfejteni (például egy kérdésre egy adott válasz a helyes).

Akik ellen megvédenék a regisztrációt, azok a robotok is egyre fejlettebbek. A simán kiírt karaktereket már képesek felismerni és ezért egyre bonyolultabb CAPTCHA-val próbálkoznak védekezni. Ez sokszor át is esik a ló túlsó oldalára, mert az emberek sem tudják értelmezni a szöveget sokszor. Voltak már próbálkozások arra, hogy más módszert is alkalmazzanak, de egyelõre még ez az elterjedt módszer. Van, aki már logikai feladványt ad fel, mert azt nem tudja egy program megfejteni (például egy kérdésre egy adott válasz a helyes).


Valaki letudná nekem ezt fordítani? Nekem elég nehéz ez a szöveg. A szöveg alapján válaszolni kell arra, hogy mi ez a folyamat.

In the ecosystem plants build simple molecules into complex ones with the use of the energy of the sun. The building blocks of the process are basically carbon-dioxide and water. Plants get carbon-dioxide from the air by their leaves, and intake water (and other minerals) from soil by their roots.

Legjobb válasz: köszönöm szépen :))

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )

Mit jelent ez a szöveg? Légyszíves ezt a rövid szöveget fordítsa már le nekem valaki, fontos volna.

"Who is but the form following the function of what......and what I am is a man in a mask.

Legjobb válasz: Ha beírod webfordítóba akk lefordítja neked: www.webforditas.hu

Ha beírod webfordítóba akk lefordítja neked: http://www.webforditas.hu
1. válaszoló: igen barátom, a webforditas.hu 1 nagy kalap sz*r. nem tudja rendesen lefordítani az adott szöveget és ráadásul max. 500 karaktert tud csak lefordítani! szerintem keress valami jó angolost a közeledben..

Zur Erlnnerung an das 6. Schlesw. Holstein landesturnier. Bad Segeberg . Mit jelent ez a szöveg :D?

Mert nem tudok egy szót se németûl és a google fórdítóba nem bízok

Legjobb válasz: A 6. Schleswig Holsteini országos turné megemlékezésére. Bad Segeberg (város). Megjegyzés: Németországban szövetségi államok - Bundesland - vannak. Erre is vonatkozhat az országos turné, nem biztos, h egész Németországra. Nekem 1 pólón lenne ismerõs ilyen szöveg valamelyik rockbandától...

A 6. Schleswig Holsteini országos turné megemlékezésére. Bad Segeberg (város). Megjegyzés: Németországban szövetségi államok - Bundesland - vannak. Erre is vonatkozhat az országos turné, nem biztos, h egész Németországra. Nekem 1 pólón lenne ismerõs ilyen szöveg valamelyik rockbandától...

Letöltöttem a C++-t és amikor le akarom tesztelni a Hello Word programot akkor kiadja ezt a szöveget (lent), mit rontottam el?

"proba - Debug": The compiler's setup (GNU GCC Compiler) is invalid, so Code::Blocks cannot find/run the compiler. Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?! Goto "Settings->Compiler and debugger...->Global compiler settings->GNU GCC Compiler->Toolchain executables" and fix the compiler's setup. Skipping... Nothing to be done (all items are up-to-date).

Legjobb válasz: A fejlesztõkörnyezeted nem találja a fordítót (magyarul így csak szöveget tudsz szerkeszteni benne, mást nagyon nem) Vagy nincs fordítód, vagy rossz helyen keresi a GCC-t. Azt ajánlom, töltsd le a Code::BLocks-ból a ~70MB-os verziót, abban benne van a fordító, és együtt települ fel vele, úgyhogy egybõl menni fog,

A fejlesztõkörnyezeted nem találja a fordítót (magyarul így csak szöveget tudsz szerkeszteni benne, mást nagyon nem) Vagy nincs fordítód, vagy rossz helyen keresi a GCC-t. Azt ajánlom, töltsd le a Code::BLocks-ból a ~70MB-os verziót, abban benne van a fordító, és együtt települ fel vele, úgyhogy egybõl menni fog,
A "C++"-t nem tudod letölteni, mert az nem egy valami. Maximum C++ fordítót tölthettél le és/vagy amint látom egy Code Blocks fejlesztõ környezetet. És elég egyértelmûen leírja mi a hiba és hogy mit kell csinálni, be kell állítani a fordítót, mert a Code Blocks nem találja.
Kell még bele egy l betû is, hello WorLd. Nem mindegy.

Mit jelent ez a szöveg magyarul? (Lent a szöveg) (a DMU a Döntéshozatali egység rövidítése)

However, the extent to which any of these results can be interpreted in a context which is relevant to managing the organization, is not clear at this point. In practice, assessment questions can be analyzed through the type of mathematical and statistical analysis described in this chapter, but extensive and detailed subsequent analysis of selected DMU’s is required before any sound decision by senior management regarding closure, investment, target setting, etc. can be made.

Legjobb válasz: google fordítóval szerintem könyebben meg tudnátok fejteni.próbáld meg!

google fordítóval szerintem könyebben meg tudnátok fejteni.próbáld meg!

Tetováltatni szeretnék magamra szöveget. Mit jelentenek pontosan ezek a szövegek?

"Believe the impossible" "Never a failure, always a lesson" "Life is what you make it" "Follow the moon" "A good beginning" "Believe in yourself" mit jelentenek pontosan??mert tudom csak nem tudom hogy helyesen vannak e fordítva

Legjobb válasz: Hidd a lehetetlent. Sosem bukás, de mindig tanulság. Az élet az, amivé teszed. Kövesd a holdat! Egy jó kezdet Higyj magadban!

Hidd a lehetetlent. Sosem bukás, de mindig tanulság. Az élet az, amivé teszed. Kövesd a holdat! Egy jó kezdet Higyj magadban!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!