Találatok a következő kifejezésre: Ez mi hogy olyan érzés van (31 db)

Ez mi lehet, hogy olyan érzés van bennem, hogy nem akarom, hogy kibújjon?

Valahogy nem akarok elvállni t?le.... tiszta agyrém... ha nem rakom ezt helyre magamba kemény egy szülésem lesz....

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nem agyrém...de azért inkább gondolj arra, hogy végre megpillanthatod, magadhoz ölelheted, megpuszilhatod, szeretgetheted és minden pillanatban mellette lehetsz mert szüksége van rád...te leszel neki a legfontosabb, az ANYUKÁJA!!Ez a legszebb dolog a világon! Próbáld így felfogni!Könnyû szülést kívánok!

Szia! Szerintem ez nem agyrém...de azért inkább gondolj arra, hogy végre megpillanthatod, magadhoz ölelheted, megpuszilhatod, szeretgetheted és minden pillanatban mellette lehetsz mert szüksége van rád...te leszel neki a legfontosabb, az ANYUKÁJA!!Ez a legszebb dolog a világon! Próbáld így felfogni!Könnyû szülést kívánok!
Szia.Ez normális érzés, mindenkinek van, csak nem mindenki vallja be magának.Arra gondolj, ha kibújik sokkal nagyobb lesz közöttetek a kötelék, és még inkább a tiéd lesz, mert akkor már megérintheted, és puszilgathatod, amikor csak akarod.A gondolataid nemfogják befolyásolni a szülést.Ne aggódj.
Bennem egyáltalán nincs ilyen, sõt, én alig várom, hogy kibújjon a kis boszorkány, mert már nagyon nehéz vele egy testben.Mindkettõnknek egyre kevesebb a helye, és ezért rendszeresen vannak összetûzések, amiket többnyire õ nyer.Tudom, hogy õ is kis szeretne hamarosan jönni, csak arra kértem meg, hogy egy 1, 5 hetet bírjon még ki odabent, mert addig dolgom van, de utána az elsõ adandó alkalommal hajlandó vagyok megszülni.Mivel õ is teljesértékû anyukát szeretne, így azt hiszem megfohadja a kérésem.
Nekem is vannak ilyen érzéseim fõleg amikor simogatom a pocim és õ mocorog a kezem alatt, amikor komunikálunk a pici kopogtatásokkal.Ez az elsõ babám és olyankor rámtör az az érzés , hogy ezek olyan dolgok amik csak a kettõnké , és ha megszületik akkor már osztoznom kell másokkal is , de ettõl függetlenül már alig várom hogy a karomban tarthassam, lássam ahogy az apukája szeretgti õt - mert õ kijelentette hogy sokkal joban fogja szeretni mint én :) és ezek is legalább olyan nagyszerû dolgok lesznek ...szerintem. Mert az anyaság a legjobb dolog a földön akár kint akár bent van a bébi.
Nekem is nagyon fog hiányozni a pocakom, nem fog bennem lakni senki pedig milyen jó érzés.... Viszont- utána a kezemben tarthatom azt a kis életet akivel eddig egy testben éltem és eggyértelmûbb reagálásokat kapok és alig várom, h ogy rám mosolyogjon.Szerintem, hogyha ebbe belegondolsz azonnal elfejted ezt az érzést.A saját gyermeket a szemedbe néz és rád grimaszol...isteni :oD
Szia! Én ugyanilyen érzésekkel voltam a babám iránt és állítólag ezért sikerült túlhordanom.Próbálj meg arra gondolni, hogy milyen jó lesz ha már a kezedben tarthatod és egymás szemébe nézhettek.Hidd el, sokkal jobb, mint a hasadban érezni. A kisfiam most múlt egy hónapos, az elsõ babám és nagyon erõs kötõdés érezhetõ közöttünk.Én a szülés után 3 hétig attól voltam depressziós, hogy nincs a hasamban és máig érzem a rúgásait a hasamban ott ahol a lábacskái voltak. Ez a 3 hét nem tett jót sem a babámnak, sem nekem, és valószínûleg ezért ment el a tejem is. Próbálj meg másképp hozzá állni a terhességedhez, ne a "magzathoz" ragaszkodj, hanem a születendõ gyermekhez.Én legközelebb biztos megpróbálnám. Sok sikert és szép szülést kívánok!

Az mit jelent, hogy olyan érzésem van a hüvelyemben mintha lüktetne meg huzodna? Semmim nem fáj, a baba mocorog stb. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: nem valószínû. akkor jósló fájásaid lennének, az egyértelmûen görcsszerû és fájdalmas is. de azért innen nehéz megállapítani, h valójában mi a helyzet veled :)

nem valószínû. akkor jósló fájásaid lennének, az egyértelmûen görcsszerû és fájdalmas is. de azért innen nehéz megállapítani, h valójában mi a helyzet veled :)
szerintem a méhszalagok nyúlását érzed. nekem olyan volt, mintha egy billiárdgolyó törne utat lefelé és én a hüvelyemmel szorítanám, h ki ne essen. hülyén hangzik, de ennek ellenére nem volt fájdalmas érzés, inkább olyan húzó-feszülõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Azért kérdeztem meg mert elsö baba és most vagyok 36+4 hetes. Akkor ez nem az hogy hamarosan meg akkar születni.

Mi lehet ez? Neha ha leulok olyan erzesem van hogy levego preselodne ki a huvelyembol vagy mikor pisilek olyan mintha kibuggyanna a pisi. Tapasztaltatok hasonlot?

31 hetes multam.Elvileg minden rendben.A kislanyom mar fejjel lefele van,mocorog...

Legjobb válasz: Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...

Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...
Szia! Nekem is van ilyen érzésem , vagy valami hasonló. Az elõttem szóló jókat irt , csak én még azt tenném hozzá, hogy attól is lehet , hogy õ a mozgásával "ingerli" belülrõl a hólyagod és a hüvelyed. Ezt én éreztem már , elég korán. Hála za égnek , nem sokszor jön elõ, csak olyan kényelmetlen , hogy belülrõl vannak folyamatok és nyomás nehezedik azokra a területekre... 33 hetes km
Nagyon tudja nyomni a baba feje a hólyagot, és ettõl még egy-két pisi is becsurranhat. Nekem rendesen fájt a hólyagom minden lépésnél, annyira nyomta a baba. 3 hós kislány anyucija
szóval egy-két csepp....bocsi :)


Mi lehet ez az érzés a felső nyakcsigolyámnál? Általában ébredéskor, mikor mozdulatlanul fekszem, de van, hogy napközben is olyan érzésem van, mintha homokszemcsék sercegnének ott.

Nem mozgatáskor, hanem nyugalmi állapotban. Már évek óta megvan ez az érzés, de mostanában tompa, gyenge fájdalmam is van azon a tájékon. 29/N

Legjobb válasz: tudom ez,hülyén hangzik,de olyankor éhes vagy,amikor serceg?

tudom ez, hülyén hangzik, de olyankor éhes vagy, amikor serceg?
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, még nem figyeltem meg, hogy éhes lennék-e. Miért?
mert nekem akkor szokott ilyen lenni, fõleg mikor hajnalban felkelek, és korog a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: :-/ De mi ez az érzés? Mi történik ott ilyenkor?
Voltál már CT-n, vagy MR-en?
Elnézést kérdezõ --de elõször is mennyi idõs vagy? Mert nem mindegy ám hogy az unokám érzi aki 18 vagy én érzem aki 70.- szóval?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam még orvosnál vele, és 29 éves vagyok, mint írtam is :)
Elõször is menj orvoshoz attól függ hol laksz lehet beutaló kell a háziorvostól a reumatológiára. Nem ártana ha nyak-fej körzéseket végeznél, és nyaki válli illetve háti izomzatot kellene fellazítani-- vagy olyan munkád van vagy feszült vagy gyakran és az izomzat ha bekeményedik akkor a nyakcsigolyák közötti porcok elnyomódhatnak. Tehát fellazítani az izmokat majd fej és nyak körzéseket kell gyakrabban végezned.

Mit csináljak, ha hülye nevem van? Tök gáz így bemutatkozni! Ha azt mondom, sziaödönvagyok, kb olyan érzésem van, hogy úr isten, hogy mondhattam ezt.

Szerintetek használjak hamis 3. nevet? Nem lenne kellemetlen, hogy az ismerőseim meg tök máshogy hívnak?

Legjobb válasz: Igazad van, az Ödön szerintem is hülye név :$ Miért adták ezt neked? Reméljük, a vezetékneved nem "Tök"... Egyébként ha ennyire nem szereted, miért nem változtatod meg a keresztneved? Bármikor lehetõségedben áll! Én tuti azt tenném... 23/F

Igazad van, az Ödön szerintem is hülye név :$ Miért adták ezt neked? Reméljük, a vezetékneved nem "Tök"... Egyébként ha ennyire nem szereted, miért nem változtatod meg a keresztneved? Bármikor lehetõségedben áll! Én tuti azt tenném... 23/F
Még mindig jobb, mintha te lennél Végh Béla...:DDDD
Semmi gáz a neveddel! Az enyém sokkal gázabb... :D
A kérdező hozzászólása: Én tudom folytatni... Érted. 2 egész éve nem hallottam... Megyek és vezetem az indulataim egy hajlktalanon. (természetesen invitálom sütire és teára, mert tudom mi a szenvedés :/) (amúgy nem, megölöm és eltemetem) (:D nem nem amúgy nem ölöm meg, élve temetem el :D!)
"Lacika szép, lacika bájos, csak az a baj, hogy egy kicsit..." Na, ki tudja folytatni?:D 20l
A kérdező hozzászólása: Mother of God! Ezek még rosszabbak. Ennél már csak az rosszabb, ha le lacikáznak... fuuuuuu arra nagyon be tudok állni idegileg
figyelj, unokatesóm is László, de mindenki csak Lac-nak, vagy Lackónak hívja. ha ezek neked jobban tetszenek... akkor így mutatkozz be.
Én például Gábor vagyok, marha nagy elõnyt még nem láttam ebbõl. Mellesleg, akkor meg majd az nem tetszene, ha valaki elkezd Gabizni. Nekem sem tetszik.
A kérdező hozzászólása: nem kell feltételnül gábor jó például a tibor is csak nem legyen már ilyen két szótagos akármi amirõl süt, hogy feszült vagyok
Sztm csak önértékelési zavaraid vannak... mibe, hogy van olyan ismerõsöd, aki Gábor nevû, és csajok terén szerencsés... de ha nincs, akkor is lehetnek önértékelési gondjaid :)
A kérdező hozzászólása: most is majd fel állt a szõr a hátamon erre a szia lacira... grrrrrr olyan mintha a komolyzenei koncert közepén bevágnál egy kis dubstepet. sokkal természetesebben tudnék fogodni bármit ha mondjuk gábornak hívnának
Lacika, te nem vagy szerintem több 14-nél.
A kérdező hozzászólása: de több vagyok 17 vagyok te szolga
Változtasd Segg Elekre az flessebbül hangzik :D De a Füty Imre se semmi....
lehet, hogy túl sok negatív élmény társul hozzá amikor még nem voltam kigyúrt meg jóképû :/ Na jó, ezen most lehaltam:D
..és nagyon el tudta venni a kedvemet, amikor elkezdte markolászni a seggemet.. :D jajj de mennék most egy alvinkoncira:)
Kisebb koromban en sem szerettem a nevem, mert a varosban, ahol lakom eppen egy kisegito iskola viseli ugyanezt a nevet...:D Egyszer meg az egyik rajztanarom is viccelodott ezzel az egesz osztaly elott. (raadasul rajzolni sem tudtam, hogy legalabb valami kubista mestermuvel visszavagjak neki:D) Amugy a Laci nev teljesen rendben van, ezen nem erdemes turaztatnod az agyad!
30-as. Én tudom. Lacika szép, Lacika bájos, csak az a baj, hogy kicsit lányos! :D
A Laci nem gáz név, és egy halom becenevet ki lehet rá találni.
te vagy Csöcs Ödön? xD Amúgy 18 felett nevet válthatsz, de ha meg egy lánynak bejössz, akkor [email protected] milyen hülye neved van, mert veled foglalkozik, nem azzal hogy "fuuuuuh de [email protected], azta, Ödön, hogy lehet ilyen neved"
én is utálom a nevem, lánylétemre, de ez van szüleink ezt adták én biztos nem sérteném meg õket azzal, hogy megváltoztatom.. amúgy a Laci az nagyon nem gázos név..az Ödön már jobban, de még az sem lett volna olyan vészes..nem egy jópasit ismerek, akiket Lacink hívnak.. és hidd el hogy egy értelmes és normális lány k.urvára lesz.arja hogy hogy hívnak ha amúgy normális vagy!!20l
Most mi a baj a Lacival? Van ilyen nevû ismerõsöm, nem is egy és sose gondoltam, hogy idétlen vagy gáz lenne. Telesen jó név az. ;) 24/l
szia Laci :D
Találj ki valamilyen jó becenevet a nevedre. Minden névnek van. Ha laci vagy, akkor egyáltalán nincs hülye neved. De lehetsz komoly lászló, vagy játékos lacka, vagy lacc, leslie, vagy bármi, csak fantázia kérdése.
én meg nem tudnám változtatni a keresztnevem. ugy érezném h ezzel megsérteném a szüleimet...
mi a neved?csömör ödön?akkor azt mondanám csömör ödön ettõl a névtõl csömör ödöm:) viccelek, becézd le, vagy ilyesmi.van ismim aki szintén ödön de mi csak döninek hívlyuk
A kérdező hozzászólása: nem ödön vagyok hanem laci de kb így érzem magam, mintha legalábbis komolyan végh béla lennék
vagy Masztur Bálint...:P
hát inkább találj ki valami becenevet hogy mittudom én Szia Kovács Ödön vagyok, de az ismerõseim csak Atesznak hívnak.
Változtasd meg!
:DD
de mi a bajod a lacival?XD
A Lacival semmi gond, teljesen hétköznapi név:) Apukám és Bátyám és Laci, ha fiam lesz, õ is László lesz. Nyugi, nincs gáz a neveddel.:)
bazeg én is laci vagyok :((((
Miért lenne hülye név az Ödön? :D egyik osztálytársamat is Ödönnek hívják. Veled nincs rendben valami odabent..
Hehe, de! XD Szerintem a Laci tényleg olyan f.sz név, és annyira nem értem, hogy tudnak a szülõk kib.szni szegény kölökkel, hogy ilyen full általános, gagyi, egyediségmentes névvel áldják meg... :D De csak ez sose tartana vissza, összejöttem én már Laci nevû sráccal, csak gyorsan kitaláltam neki egy becenevet. :D Találj ki magadnak valami becenevet és mutatkozz be azzal. :D
elsõ nagy szerelmem is Laci volt.. ha egyáltalán te is Laci vagy. semmi baj sincs a neveddel.
'zdmeg, nincs is baj a neveddel, ne idegelj! :D Teljesen korrekt, ráadásul elég gyakori név.
hát te hülye vagy, sorry :D
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy túl sok negatív élmény társul hozzá amikor még nem voltam kigyúrt meg jóképû :/
Ödön a neved v vmi más? Ne szégyeld szerintem.Ha meg iszonyatosan tetszik egy másik név, akkor 18 év felett változtasd meg.

Úristen nem tudom minek a jele ez? De ez már nagyon rossz! Néha olyan érzésem van mintha álmodnék, vagyis olyan amit korábban mondtak akkor most azt gondolom hogy nem!

Például egy n?vel ma lenne találkozom 4óra után, de nem jött még, félek hogy csak álmodtam! Olyan mintha összefolyna az álmom az élettel!

Legjobb válasz: Pszichiáter!

Pszichiáter!
NAGYON sürgõsen pszichiáter. ha nem tudod, hogy kell, vagy merre, akkor menj el a háziorvosodhoz, és számolj be a tünetekrõl, õ mindent el fog mondani... de nagyon sürgõsen!!
drogozol vagy csak nem aludtad ki magad?
Ehhehehehehe... LOL... Menj és aludd ki magad.. hátha lesz még pár betáblázott napod xDXDXDXDXDXD
Most hoznak ki a Mátrixból.

35 éves vagyok és alkalmanként olyan rosszul lét jön rám, hogy szédülök és egyik pillanatról a másikra nem látok. Lecsukom a szemem és olyan érzésem van mint ha nem tudnám kinyitni. Mi okozhatja ezt?

A pulzusom 60 a vér nyomásom 105.Ez normális és ebben a korban egyáltalán mi az ideális?Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Legjobb válasz: vércukor?

vércukor?
Nos... bizonyára kezded megkedvelni, méghozzá a személyisége alapján.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mit kéne tennem mert nem szeretném, hogy kitöröljön ezért nem írok neki minden nap meg ilyenek ?
A kérdező hozzászólása: *mondtátok
A kérdező hozzászólása: De várjatok montátok, hogy talizak vele személyes de hogy térjek r ha nem is nagyon szeretne ismerkedni szerintem vagy is olyan hogy néha érdeklem néha nem és most meg nem tom mi a fane van.
A kérdező hozzászólása: fiú
Kérdezõ...fiú vagy vagy lány? :)
No igen, valószínûleg a gondolkodásmódja/stílusa tetszik! Szerintem is próbálj meg találkozni vele!
A kérdező hozzászólása: szóval kicsit olyan mintha néha leszeretne rázni vagy valami ilyesmi
A kérdező hozzászólása: Értem csak ezzel meg az a gáz, hogy úgy érzem mintha nem szeretne megismerni meg hogy én megismerjem õt
Hát szerintem simán lehetnek érzéseid fészbukon keretûl is, de egészen más, ha valaki személyesem mond valamit, pláne, hogy azt nem mondhatja mennyire gyönyörûen csillognak a szemeid, mert azt nem látja, ugyanígy a személyiségedet sem látja igazán, és te sem az övét. Szóval, szerintem lehetnek érzéseid, de azokat megkéne "erõsíteni" egy egy találkozással, hogy valódiak-e.
Valahol normális, de szerintem próbálj meg találkozni is vele.
A kérdező hozzászólása: õ 17 én meg 18

Mindig olyan érzésem van mintha szédülnék. Az orvos azt mondta hogy ez nem igazi szédülés csak úgy érzem! Mi okozhat ilyet?

Még annyit hogy pajzsmirigy alulm?ködésem van. Ez lehet kiváltó ok?

Legjobb válasz: Igen, a legtöbb esetben valóban pszichés problémák okozzák, bár ezt mostanában szinte minden létezõ betegségre ráfogják. Azt még kifelejtettem, hogy a Gingko Biloba hatóanyagú gyógyhatású készítmények javítják az agyi vérellátást, így ilyen tünetekre is használnak. Recept nélkül kaphatóak.

Igen, a legtöbb esetben valóban pszichés problémák okozzák, bár ezt mostanában szinte minden létezõ betegségre ráfogják. Azt még kifelejtettem, hogy a Gingko Biloba hatóanyagú gyógyhatású készítmények javítják az agyi vérellátást, így ilyen tünetekre is használnak. Recept nélkül kaphatóak.
A palyzsmirigy alulmûködés alacsony vérnyomással jár, ezt az orvosodnak is tudnia kell.És milyen válasz az hogy csak úgy érzed, csak akkor érzed ha tényleg szédülsz.Mértek vérnyomást?Lehet hogy normális az értéked általában, de pl ha hirtelen felállsz v hajlongsz v ha fáradtabb vagy leesik.Amit magadtól tehetsz az az, hogy fokozod a napi folyadékbevitelt min napi 3 l-re.Ez lehet , hogy segít.És tényleg jók lehetnek az agyi keringésfokozók is, de hát azt is az orvosodnak kellene felírnia, mert ebben a betegségben hasznos lenne.És ne hagy magadnak bemagyarázni, hogy nem is érzed csak gyagyás vagy.Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Én 24 éves múltam! Nekem is azt mondták hogy idegi alapon van, az utóbbi idõben elég sokat stresszelek és nem pihenek(2 pici baba :) , és volt 2 komolyabb pánikrohamom is! De már jártam pár orvosnál, és nem igazán találtak sehol semmit.
Hólyaghurut. Orvoshoz kell menned, de igyál is nagyon sokat!
Felfázás, fertõzés, igazából elég sok minden. Orvoshoz kellene menned, mert nem mindegy ugye, mi a baj.
Akkor, fiú vagy vagy lány? Lányoknál ez hólyaghurut, fiúknál meg még prosztata is belejátszhat. De legyél bármilyen nemû, menj el az urológiára, ott pisibõl csinálnak tesztet és megmondják, hogy fertõzés-e.
Hólyaghurutod van. Igyál sok folyadékot(ha lehet tõzegáfonya teát) és menj el orvoshoz még ma(jön a hét vége). Nem baj ha nem urológiára mész, hanem a háziorvosodhoz, õ is meg tudja nézni a vizeletedet, de az az igazság, h a tüneteid alapján ez nem feltétlenül szükséges. És kapsz rá gyógyszert.
Ha friss dolog, lásd fent, ha régi , lásd OCD.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) lány vagyok és voltam vele dokinál, egyenlõre õ sem tudja mi lehet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!