Találatok a következő kifejezésre: Ez mi hogy olyan érzés (52 db)

Ez mi lehet, hogy olyan érzés van bennem, hogy nem akarom, hogy kibújjon?

Valahogy nem akarok elvállni t?le.... tiszta agyrém... ha nem rakom ezt helyre magamba kemény egy szülésem lesz....

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nem agyrém...de azért inkább gondolj arra, hogy végre megpillanthatod, magadhoz ölelheted, megpuszilhatod, szeretgetheted és minden pillanatban mellette lehetsz mert szüksége van rád...te leszel neki a legfontosabb, az ANYUKÁJA!!Ez a legszebb dolog a világon! Próbáld így felfogni!Könnyû szülést kívánok!

Szia! Szerintem ez nem agyrém...de azért inkább gondolj arra, hogy végre megpillanthatod, magadhoz ölelheted, megpuszilhatod, szeretgetheted és minden pillanatban mellette lehetsz mert szüksége van rád...te leszel neki a legfontosabb, az ANYUKÁJA!!Ez a legszebb dolog a világon! Próbáld így felfogni!Könnyû szülést kívánok!
Szia.Ez normális érzés, mindenkinek van, csak nem mindenki vallja be magának.Arra gondolj, ha kibújik sokkal nagyobb lesz közöttetek a kötelék, és még inkább a tiéd lesz, mert akkor már megérintheted, és puszilgathatod, amikor csak akarod.A gondolataid nemfogják befolyásolni a szülést.Ne aggódj.
Bennem egyáltalán nincs ilyen, sõt, én alig várom, hogy kibújjon a kis boszorkány, mert már nagyon nehéz vele egy testben.Mindkettõnknek egyre kevesebb a helye, és ezért rendszeresen vannak összetûzések, amiket többnyire õ nyer.Tudom, hogy õ is kis szeretne hamarosan jönni, csak arra kértem meg, hogy egy 1, 5 hetet bírjon még ki odabent, mert addig dolgom van, de utána az elsõ adandó alkalommal hajlandó vagyok megszülni.Mivel õ is teljesértékû anyukát szeretne, így azt hiszem megfohadja a kérésem.
Nekem is vannak ilyen érzéseim fõleg amikor simogatom a pocim és õ mocorog a kezem alatt, amikor komunikálunk a pici kopogtatásokkal.Ez az elsõ babám és olyankor rámtör az az érzés , hogy ezek olyan dolgok amik csak a kettõnké , és ha megszületik akkor már osztoznom kell másokkal is , de ettõl függetlenül már alig várom hogy a karomban tarthassam, lássam ahogy az apukája szeretgti õt - mert õ kijelentette hogy sokkal joban fogja szeretni mint én :) és ezek is legalább olyan nagyszerû dolgok lesznek ...szerintem. Mert az anyaság a legjobb dolog a földön akár kint akár bent van a bébi.
Nekem is nagyon fog hiányozni a pocakom, nem fog bennem lakni senki pedig milyen jó érzés.... Viszont- utána a kezemben tarthatom azt a kis életet akivel eddig egy testben éltem és eggyértelmûbb reagálásokat kapok és alig várom, h ogy rám mosolyogjon.Szerintem, hogyha ebbe belegondolsz azonnal elfejted ezt az érzést.A saját gyermeket a szemedbe néz és rád grimaszol...isteni :oD
Szia! Én ugyanilyen érzésekkel voltam a babám iránt és állítólag ezért sikerült túlhordanom.Próbálj meg arra gondolni, hogy milyen jó lesz ha már a kezedben tarthatod és egymás szemébe nézhettek.Hidd el, sokkal jobb, mint a hasadban érezni. A kisfiam most múlt egy hónapos, az elsõ babám és nagyon erõs kötõdés érezhetõ közöttünk.Én a szülés után 3 hétig attól voltam depressziós, hogy nincs a hasamban és máig érzem a rúgásait a hasamban ott ahol a lábacskái voltak. Ez a 3 hét nem tett jót sem a babámnak, sem nekem, és valószínûleg ezért ment el a tejem is. Próbálj meg másképp hozzá állni a terhességedhez, ne a "magzathoz" ragaszkodj, hanem a születendõ gyermekhez.Én legközelebb biztos megpróbálnám. Sok sikert és szép szülést kívánok!

Az mit jelent, hogy olyan érzésem van a hüvelyemben mintha lüktetne meg huzodna? Semmim nem fáj, a baba mocorog stb. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: nem valószínû. akkor jósló fájásaid lennének, az egyértelmûen görcsszerû és fájdalmas is. de azért innen nehéz megállapítani, h valójában mi a helyzet veled :)

nem valószínû. akkor jósló fájásaid lennének, az egyértelmûen görcsszerû és fájdalmas is. de azért innen nehéz megállapítani, h valójában mi a helyzet veled :)
szerintem a méhszalagok nyúlását érzed. nekem olyan volt, mintha egy billiárdgolyó törne utat lefelé és én a hüvelyemmel szorítanám, h ki ne essen. hülyén hangzik, de ennek ellenére nem volt fájdalmas érzés, inkább olyan húzó-feszülõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Azért kérdeztem meg mert elsö baba és most vagyok 36+4 hetes. Akkor ez nem az hogy hamarosan meg akkar születni.

Mi lehet ez? Neha ha leulok olyan erzesem van hogy levego preselodne ki a huvelyembol vagy mikor pisilek olyan mintha kibuggyanna a pisi. Tapasztaltatok hasonlot?

31 hetes multam.Elvileg minden rendben.A kislanyom mar fejjel lefele van,mocorog...

Legjobb válasz: Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...

Ha a "tünetet" lekicsinyítem. Ez a jelenség nálam, a levegõsség, enyhe puffogás érzés a mens. elõtt volt, laikusként azt gondoltam, hogy akkortájt mindig kissé nyitott volt a méhszájam, ez akkor természetesen leginkább az együttlétek során volt a legintenzívebb érzés. Levegõsség aligha lehet nálad, mert lakója van a méhednek, így nehogy megijedj a tapasztalatomtól. Nem akarok hülyeséget írni, csupán hasonlítottam az érzést...
Szia! Nekem is van ilyen érzésem , vagy valami hasonló. Az elõttem szóló jókat irt , csak én még azt tenném hozzá, hogy attól is lehet , hogy õ a mozgásával "ingerli" belülrõl a hólyagod és a hüvelyed. Ezt én éreztem már , elég korán. Hála za égnek , nem sokszor jön elõ, csak olyan kényelmetlen , hogy belülrõl vannak folyamatok és nyomás nehezedik azokra a területekre... 33 hetes km
Nagyon tudja nyomni a baba feje a hólyagot, és ettõl még egy-két pisi is becsurranhat. Nekem rendesen fájt a hólyagom minden lépésnél, annyira nyomta a baba. 3 hós kislány anyucija
szóval egy-két csepp....bocsi :)

Minden vágyam ez, miért nincs olyan lány, aki megsajnálna és megengedné nekem ezt? Hogyan tapasztalhatnám meg ezt az érzést végre, ami másnak hétköznapi érzés, mivel jól néz ki és magas?

Próbálkoztam lányoknál, de nincsenek sikereim és rájöttem azért, mert csúnya fiú vagyok. Szeretném egyszer az életben érezni milyen a farkamat berakni egy igazi punciba gumi nélkül. Sajnos a lakásos prosti nem vállalják ezt, az útszéliekkel meg nem foglalkozom, azért igényes vagyok. Arra gondoltam, hogy spontán ráírok facebookon csajokra, hátha valaki megsajnálna és megengedné ezt nekem. Semmmi szex nem kéne, csak betenni egy kevés ideig aztán ki is venném, csak érezni akarom milyen érzés lehet, hogy legalább úgy haljak meg, hogy ezt is megéltem, ha már barátnőm sosem lehet a külsőm miatt.

Legjobb válasz: http://www.2perc.hu/wp-content/uploads/2013/02/500x2420x2per..

"Arra gondoltam, hogy spontán ráírok facebookon csajokra, hátha valaki megsajnálna és megengedné ezt nekem." Hogy egy idegen, ronda srác betegye gumi nélkül? Esélyes.
Kétlem hogy valaki megsajnál, de azért sok szerencsét.
A lányok leszarják milyen magas vagy! És az sem feltétlenül érdekli õket, hogy csúnya vagy. Tudod hány ronda férfit láttam már gyönyörû nõvel az oldalán? Az a te bajod, hogy szereted sajnálni magad! Egy önbizalomhiányos, önmagát sajnáló, prostikhoz járó férfi senkinek nem kell. A nõk inkább jönnek össze csúnya férfival, akinek van tartása és önbizalma mint olyannal akinek nincs és jóképû. Hagyd végre abba az önsajnálatot és kezdj el ismerkedni normális nõkkel. Azt mondja egy régi közmondás, hogy "ha egy férfi egy fokkal szebb mint az ördög, az már jó". A külsõddel simán találsz párt, a nyafogásod gátol csak benne!
elõször is nincs olyan ronda ember aki ne találna párt, ha akar. Fejben dõl el Te már esályt sem adsz mert ugysem jönne össze szerinted mert ronda vagy. A másik. Nem is értem ezt a kicsit berakom dolgot hogy gondolod. Egy nõnek fel kell hogy legye izgulva ahhoz hogy be tudd tenni neki. Nem ugy megy hogy letolja a bugyit aztán bumm bele.
1: Ez egy beteg gondolat és senki nem fog belemenni. 2: Én nem tartom magam csúnyának , sõt inkább normálisnak vagy szépnek de nem volt még barátnõm pedig 19 éves vagyok. Kalandjaim voltak csak de nem adom fel és ha kell halálomig küzdök hogy végre egy lány lássa hogy alkalmas vagyok hogy a barátja legyek. Egyébként meg vannak emberek akiknek sokkal rosszabb dolguk van mint neked. Mutattak a napokban a Tv-ben egy 250 kilós férfit aki szegény volt , ronda volt , nem voltak abrátai mégis volt egy gyönyörû barátnõje aki szerette õt. Kérdem én ha neki sikerült és nem adta fel akkor neked vagy nekem vagy bárkinek mért ne sikerülhetne?
A lányoknak nem csak az a lényeg h jól nézz ki, ahogy írod csúnya vagy, nincs semmi önbizalmad ha sajnáltatod magad nem lesz barátnõd, állj talpra és küzdj érte, ha nem megy lépj tovább a következõre és így tovább. A lényeg h egyik lánynak sem kell egy önbizalom hiányos pasi.. Neked amúgy számít, hogy hogyan nézz ki a lány?
Nem tudom, ez kielégít-e, de nekem elhiheted: nem jobb. Ugyanolyan érzés mint kotonnal és ezt teljesen komolyan mondom. Egyáltalán nem olyan szuper. Amúgy ha már szoptak le: az sokkal jobb. Felejtsd el a pinát, maradj a szájaknál. Amúgy is, azt bárhol találsz és mindegyik ugyanolyan. Ajánlom pl. a chat.hu meleg szobáját
Azhogy bántalmaztak egy szomorú dolog de nem kifogás, nem ok rá hogy ne legyen társad. Megint csak egy ujabb kifogás ami mögé bujhatsz hogy Te nem tehetsz róla.
Akár milyen problémád is van, soha nem szabad feladni! Nem tudom milyen testi hibáról beszélsz, de tuti, hogy lesz olyan nõ aki azzal együtt fog elfogadni és szeretni.
A kérdező hozzászólása: Honnan veszitek, hogy nekem nincs semmi problémám? Sõt van testi hibám is, ami miatt lehet nem is lenne lány, aki elfogadna, tele vagyok gátlásokkal is emiatt, apám egy vadállat, aki gyakran bántalmazott minket stb.. Nem akartam errõl mesélni, de ha már így letámadtatok, hogy nekem arany életem van...
Vannak akik kerekesszékben, vagy süketnémán találnak maguknak párt, te meg itt sírsz, mert nem olyan a képed mint Brad Pittnek! De mondjak valamit, baz+? Az emberek 99%ának nem olyan a képe mégis talál párt. Hány éves vagy amúgy? Mert ha 15 akkor külön szánalmas hogy itt aggódsz az egyedúllét miatt. Nagyon sok barátom csak 18 után volt nõvel, és addig nem sírtak, hogy "jaj egyedül fogok meghalni, sosem tudom meg milyen egy nõvel". Tanulj, dolgozz, sportolj, élj normálisan, legyél kedves és korrekt az emberekkel, és tuti hogy elõbb utóbb találsz párt.
Ne vedd sértésnek, de nekem elegem van a fajtádból. Sok ilyen emberrel ismerkedtem már meg, és próbáltam meg kirángatni õket a depresszióból. Volt, akinél sikerül, õket nagyon megkedveltem. De volt olyan (szerintem te is ilyen lehetsz), aki foggal-körömmel ragaszkodott az önsajnálathoz, meg a hatalmas világfájdalmához, ami mellesleg legtöbbször oktalan, elnagyolt, vagy változtatható volt. Már megbocsáss, de másoknak sokkal hatalmasabb problémájuk van, hogy egy közelebbi példát vegyünk, gondolj azokra a családokra, akiket egy alkoholista családfõ rettegésben tart, vagy akik feje felõl árverezik a házukat, mert nincs pénzük kifizetni a számlákat. (Én is átéltem már pár dolgot.) Az ilyenek mellett eltörpül a te bajod. Egyszerûen képtelen vagyok felfogni ezt az életfelfogást. Ha mész az úton, és ott van elõtted egy útra kidõlt fa, mit csinálsz? Ott állsz és sírsz, várva hogy eltûnjön, vagy egyszerûen átléped, legyõzve ezzel az akadályt?
Bocsáss meg, de ha ezt mondod egy lánynak, nem megsajnál, hanem szánalmasnak fog tartani, és még meg is undorodik tõled. A legkönnyebb azt mondani, hogy csúnya vagy, és ezért nem kellesz senkinek. Másoknak sikerült, mert azt mondták, hogy nem érdekel, hogy nézek ki, akkoris megtalálom azt a lányt, aki szeretni fog úgy, ahogy vagyok.
És te mi vagy, 6-os?
Szerinted ez egy olyan könnyed, laza dolog hogy majd egy lány azt mondja egy vad idegen pasinak hogy gyere bennem kipróbálhatod?! Ez elég szánalmas! Inkább gondolkoznod kéne és tenni valamit azért hogy legyen egy normális lány aki nem csak sajnálatból engedné, hanem esetleg szeretne is! Vagy ez neked lényegtelen?
Ezt a kérdést mintha egyszer már felteted volna, ha nem te voltál bocs. De, mit gondolsz valaki itt megsajnál és azt mondja:Hé bébi gyere ide rakhatod. Vagy mégis mi a terv?
idióta :D
Látod bakker! Ezért nem ezen a hülyeségen kellene nyavalyognod, hanem megoldani valahogy ezt a családi problémát! Istenem... Ismerd már fel a problémák súlyát!

Mi lehet ez az érzés a felső nyakcsigolyámnál? Általában ébredéskor, mikor mozdulatlanul fekszem, de van, hogy napközben is olyan érzésem van, mintha homokszemcsék sercegnének ott.

Nem mozgatáskor, hanem nyugalmi állapotban. Már évek óta megvan ez az érzés, de mostanában tompa, gyenge fájdalmam is van azon a tájékon. 29/N

Legjobb válasz: tudom ez,hülyén hangzik,de olyankor éhes vagy,amikor serceg?

tudom ez, hülyén hangzik, de olyankor éhes vagy, amikor serceg?
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, még nem figyeltem meg, hogy éhes lennék-e. Miért?
mert nekem akkor szokott ilyen lenni, fõleg mikor hajnalban felkelek, és korog a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: :-/ De mi ez az érzés? Mi történik ott ilyenkor?
Voltál már CT-n, vagy MR-en?
Elnézést kérdezõ --de elõször is mennyi idõs vagy? Mert nem mindegy ám hogy az unokám érzi aki 18 vagy én érzem aki 70.- szóval?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam még orvosnál vele, és 29 éves vagyok, mint írtam is :)
Elõször is menj orvoshoz attól függ hol laksz lehet beutaló kell a háziorvostól a reumatológiára. Nem ártana ha nyak-fej körzéseket végeznél, és nyaki válli illetve háti izomzatot kellene fellazítani-- vagy olyan munkád van vagy feszült vagy gyakran és az izomzat ha bekeményedik akkor a nyakcsigolyák közötti porcok elnyomódhatnak. Tehát fellazítani az izmokat majd fej és nyak körzéseket kell gyakrabban végezned.

Olyan próblémám lenne hogy a barátommal nem szeretkeztünk két hónapja és mikor most újra próbáltuk, nekem eléggé fájt. Olyan érzés volt mintha egy kampó lett volna bennem. Mitől lehet ez? Valami bajom van?

A legjobban akkor fájt mikor kihúzta.Régebben semmi baj nem volt,Rosszabb volt mint amikor elvesztettem a szüzességem.A szeretkezés abba is maradt,a barátom nagyon türelmes és vigyáz rám.Még annyi:az óvszeren mikor kivette olyan fehér nyálkás folyadék volt(bel?lem jött az 100%)

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, õ tud neked segíteni. Szerintem is valami fertõzés lehet, amit persze nem feltétlen a barátodtól kaptál el. Hibás lehet egy nyilvános vécé, vagy mûszálas bugyi is... Nekem akkor fájt iszonyatosan, amikor elég csúnya gombafertõzést kaptam, össze kellett szorítanom a fogam, mikor mintát vett az orvos a nyálkahártyáról. Azt mondta, hogy csoda, hogy egyáltalán tudtunk szexelni az elmúlt pár hétben, ahogy ez kinéz. Szóval könnyen lehet ilyesmi a gond forrása. Ez egyáltalán nem ciki, menj dokihoz!

Szerintem mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, õ tud neked segíteni. Szerintem is valami fertõzés lehet, amit persze nem feltétlen a barátodtól kaptál el. Hibás lehet egy nyilvános vécé, vagy mûszálas bugyi is... Nekem akkor fájt iszonyatosan, amikor elég csúnya gombafertõzést kaptam, össze kellett szorítanom a fogam, mikor mintát vett az orvos a nyálkahártyáról. Azt mondta, hogy csoda, hogy egyáltalán tudtunk szexelni az elmúlt pár hétben, ahogy ez kinéz. Szóval könnyen lehet ilyesmi a gond forrása. Ez egyáltalán nem ciki, menj dokihoz!
Valami fertõzés lehet a dologban.. sztem jobb lenne ha elmennél dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ez tuti biztos hogy fertõzés?Amúgy az a váladék olyan volt mint a sperma kb. az mi lehetett(hansúlyozom:nem sperma volt)
Én is jártam már így. Azaz, hogy fájt az eggyüttlét, mert régen voltunk együtt. A folyadékról pedig kérdezz meg egy nõgyógyázt, én is azt tanácsolom. Remélem, nem hülyeség amit írok. Minden jót.
Vársz valamit?
A kérdező hozzászólása: Nem varok semmit ezert nem ertem :(

Kinek van a szíve mélyén olyan érzése hogy bálvány, sztár, híresség akar lenni? Tudom hogy ez butaság, de nincs mit veszíteni végül is!

Mert én biztos hogy az szeretnék lenni és kérlek válaszoljatok mert akkor lehetne egy mondhatni együttesünk,én jól éneklek és táncolok ,de nem tudok dalt írni ! Szóval kéne egy olyan valaki/valakik akik ezt tudják ,de persze ők is lehetnek a csapatban!! :)

Legjobb válasz: "Bizonyított tény: a vágy hogy az ember fontosnak érezze magát, olyan fiziológiai szükségletet is felülmúl mint az éhség, hiszen miután evett valaki, nem éhes többé."

"Bizonyított tény: a vágy hogy az ember fontosnak érezze magát, olyan fiziológiai szükségletet is felülmúl mint az éhség, hiszen miután evett valaki, nem éhes többé."
Majd kinövöd.

Nem tudom mi ez, mitől van, de néha rám jon egy olyan érzés, hogy gyakrabban kell mély levegot vennem (? )

ezzel nem is lenne baj, csakhogy 10 esetbol ez kb 2-3-szor sikerul :/ és amikor pedig nem, akkor kicsit bepánikolok, aztán még gyakrabban próbálok mély levegot venni. Mitől lehet ez? Utánanéztem már az interneten is, ott írtak a pánikbetegségről amik hasonló tunetekkel járnak, de én NEM gorcsolok, hányok, nem reszketek és nem szédulok.. Veletek is elofordult már ez?? 14L

Legjobb válasz: Ez nem pánik.Néha mindenkinek van ilyen.Egyszer olvastam erre egy jó módszert: fújd ki lassan teljesen a levegõt, hogy semmi ne maradjon, aztán lassan vegyél egy mély levegõt, alaposa...sikerülni fog!Ezt jobb a friss levegõn csinálni, mivel oxigén hiány okozza.Én ilyenkor mindig ásítani vágyom folyamatosan egymás után, persze nem sikerül és ez rossz, de elmúlik hamar.

Ez nem pánik.Néha mindenkinek van ilyen.Egyszer olvastam erre egy jó módszert: fújd ki lassan teljesen a levegõt, hogy semmi ne maradjon, aztán lassan vegyél egy mély levegõt, alaposa...sikerülni fog!Ezt jobb a friss levegõn csinálni, mivel oxigén hiány okozza.Én ilyenkor mindig ásítani vágyom folyamatosan egymás után, persze nem sikerül és ez rossz, de elmúlik hamar.
A kérdező hozzászólása: koszonom.. kicsit megnyugodtam, most már jobban sikerul mint kb 1 órával ezelott venni a levegot, szóval tobbszor sikerul mély levegot vennem :) hát meglehet hogy oxigénhiányom van, mivel nem tartózkodok túl sokat a friss levegon, ma is csak akkor voltam kint amikor mentem és jottem a suliba/ból..
Velem is szokott ilyen lenni egy nap többször.. valamikor nem sikerül, szintén bepánikolok, és olyankor néha én is ásításba "vezetem át". Nekem feszültség, idegeskedés és néha pánik miatt van. Én sem reszketek, szédülök, és nincs hányingerem.
Ez csak sima oxigénhiány. Nem jó a légzéstechnikád, azt jelzi.
Valószinû, hogy olyan környéken laksz, ahol nagy a forgalom ezáltal sok ólom kerül a levegõbe, ugyanakkor kevés az oxigén. Javaslom a Spirulinát (ami megtisztítja a tüdõdet a nehézfémektõl, az ólomtól is valamint egy tüdõ tisztító táplálékkiegészítõt. De lehet kapni folyékony OXIGÉN-t is, amibõl 1/2 deciliter vízbe minden reggel 10 cseppet kell tenni és meginni. Ha nem tudod beszerezni én segítek.
A kérdező hozzászólása: utolsó: koszonom a választ, csakhogy én nem városban, hanem egy kisebb faluban lakom, sot mellékutcában.. de így pár napra a kérsédem kiírása után jobban érzem magam, kevesebbszer fordul elo.. és ásítással konnyebben megy :) ..

Úristen nem tudom minek a jele ez? De ez már nagyon rossz! Néha olyan érzésem van mintha álmodnék, vagyis olyan amit korábban mondtak akkor most azt gondolom hogy nem!

Például egy n?vel ma lenne találkozom 4óra után, de nem jött még, félek hogy csak álmodtam! Olyan mintha összefolyna az álmom az élettel!

Legjobb válasz: Pszichiáter!

Pszichiáter!
NAGYON sürgõsen pszichiáter. ha nem tudod, hogy kell, vagy merre, akkor menj el a háziorvosodhoz, és számolj be a tünetekrõl, õ mindent el fog mondani... de nagyon sürgõsen!!
drogozol vagy csak nem aludtad ki magad?
Ehhehehehehe... LOL... Menj és aludd ki magad.. hátha lesz még pár betáblázott napod xDXDXDXDXDXD
Most hoznak ki a Mátrixból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!