Találatok a következő kifejezésre: Ez mi hogy (16632 db)

Mellbe lévő daganat mindenféle képen rák vagy ez mi, hogyan működik?

Segítsetek, nagyon félek, sok folt van amire azt mondta a doki, hogy nem az és van egy nagy folt is amire azt mondta, hogy nem tudja, majd lesz még vizsgálat amivel ezt ki lehet deríteni. :(

Legjobb válasz: "Még ha rák is, az is jó eséllyel gyógyítható." Úgy bírom az ilyen hozzászólásokat. Azt sem tudja mi is pontosan egy tumor... Egyébként amiket írtál, hát mittudomén... Ezeket mondhatnád a sógornõmnek, aki belehalt 42 évesen csak mert olyan jól gyógyítható szerinted. Kérdezõ: ne idegeskedj, mert belebolondulsz. Tudom min mész át. Nekem urológiai daganatom volt, tehát tisztában vagyok vele, mit érzel. A szövettan mire megjön az is minimum 2 hét. Nekem 34 évesen diagnosztizáltak rákot, nem kívánom senkinek, mikor az orvos megmondja... Ne pánikolj az a lényeg.

"Még ha rák is, az is jó eséllyel gyógyítható." Úgy bírom az ilyen hozzászólásokat. Azt sem tudja mi is pontosan egy tumor... Egyébként amiket írtál, hát mittudomén... Ezeket mondhatnád a sógornõmnek, aki belehalt 42 évesen csak mert olyan jól gyógyítható szerinted. Kérdezõ: ne idegeskedj, mert belebolondulsz. Tudom min mész át. Nekem urológiai daganatom volt, tehát tisztában vagyok vele, mit érzel. A szövettan mire megjön az is minimum 2 hét. Nekem 34 évesen diagnosztizáltak rákot, nem kívánom senkinek, mikor az orvos megmondja... Ne pánikolj az a lényeg.
Egyelõre nyugi. Ne lássa rajtad, hogy aggódsz. Ne kelljen miattatok is idegeskednie, elég baj van amúgy is. Majd írd meg mi történt, hátha tudok segíteni infóval vagy egy-két normális szóval...
Lehet ciszta, lehet begyulladt tejmirigy, lehet bedugult tejcsatorna, lehet egy kiadós pattanáskezdemény, lehet furunkulus. Kismillió dolog lehet, nemcsak rák. Ne láss már mindjárt rémeket!
Ha azt mondta, hogy lesz még vizsgálat, akkor úgy készülj, hogy mintát vesznek belõle. Azt 100% biztosan kimutatja a szövettan, hogy rosszindulatú-e vagy nem.
A kérdező hozzászólása: igen szövet tani lesz, de csak két hét múlva, addig megbolondulok! :(
Rengeteg dolog lehet, ne kezdj el idegeskedni. Elöl vannak vagy hátrébb, hónalj környékén? Rák ritkán van elöl. Tudod mozgatni a göböket vagy le vannak tapadva? Ami mozgatható, az csak zsírcsomó. Még ha rák is, az is jó eséllyel gyógyítható. Szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék pontosítani! Anyukámnak van ez!! :SSS Én még csak 17 leszek, de nem szeretnék anyuka nélkül maradni. Félek nagyon :(( Bocsi mindenkitõl!! Nem tudom mi lenne velünk nélküle itt maradna 3 fiú, én belebolondulnék. :S :(
A kérdező hozzászólása: De nem szeretnék még nagyon rosszra gondolni, de akkor is az jár az agyamba, hogy mi van ha....
"Úgy bírom az ilyen hozzászólásokat. Azt sem tudja mi is pontosan egy tumor... Egyébként amiket írtál, hát mittudomén... Ezeket mondhatnád a sógornõmnek, aki belehalt 42 évesen csak mert olyan jól gyógyítható szerinted." Sehol nem is írtam, hogy mindenki meggyógyul, de a mellrák pont azok közé tartozik, ahol 70% fölött van a túlélési arány, éppen mert hamar észrevehetõ. Egy petefészekráknál 30% körül van, tüdõnél 10% alatt. Sajnálom a sógornõdet, de az, hogy ezt ide beírtad, pont nem fogja megnyugtatni a kérdezõt, aki aggódik.
Nálam is volt ilyen, de én sem értettem, ugyhogy töröltem az embert.
Nekem is volt ilyen. Akkor azt mondták, van ilyen opció, hogy "ismerõs ajánlása", és ha azt az illetõ elfogadja, akkor olyan, mintha visszaigazolta volna a felkérést. Tehát valaki ajánlott téged. Nem tudom, hogy ez tényleg így van-e.
Feltörték a Facebookodat.
De az is lehet, hogy akit a múltkor bejelöltél, az azóta megváltoztatta a Facebook nevét és a profilképét.

Valami furcsaság? Ez mi? Hogy magyarázom ezt magamnak?

Tegyük fel,hogy valaki nem magyar házastársat választ magának. Mondjuk másik országból. Vagy más bőrszínűt. Afrikai, ázsiai. A gyerekei(k) már nem biztos,hogy magyarok leszenek vagy annak érzik magukat. Lehet valaki úgy "hazafi" szeretheti úgy az országát, népét ha más népből vallót választ magának? Nem tudom jól megfoglamazni. Számít egyáltalán még ez? Hogy magyar legyen. Így is elég sok házasság bomlik fel. Ha valaki mondjuk megtalálja az igazit,de ő épp nem magyar ? Nem tudom ezt az ambivalens érzést megfoglamzni. Szeretném ha a gyerekeim magyarok lennének (feltéve ha lesznek),de mi van ha párom nem magyar, nem fehér lesz? Vagy értelmetlen ilyennel fogllakozni és ide írni ? :-/

Legjobb válasz: Ha valakit szeretnél, mindegy onnantól, hogy honnan származik, kivéve ha te mindenféle mondvacsinált dolognak meg akarsz felelni, és ezért eltaszítod magadtól. Mit zavar az téged, ha mongolnak és magyarnak IS fogja magát tartani a gyereked? Mert kinézik a turul alól?

Ha valakit szeretnél, mindegy onnantól, hogy honnan származik, kivéve ha te mindenféle mondvacsinált dolognak meg akarsz felelni, és ezért eltaszítod magadtól. Mit zavar az téged, ha mongolnak és magyarnak IS fogja magát tartani a gyereked? Mert kinézik a turul alól?
Akkor ehhez a „magyarsághoz“: Minden embernek van ugye két szülõje, négy nagyszülõje, nyolc dédszülõje, tizenhat ükszülõje. Ez folytatódik így tovább, minden egyes generációval megkétszerezõdik az õsök száma. Ez azt jelenti, hogy ha tíz generációt visszamegyünk, akkor ez összesen 2¹⁰ = 1024 õst jelent. Ha 20 generációt megyünk vissza, akkor ez már 2²⁰ = 1048576 õs, amennyiben nem számolunk azzal, hogy egy idõ után a különbözõ szálak egy része összefut. Ha egy generációra 25 évet veszünk, akkor a 20 generáció az 20 x 25 = 500 év. Ha csak 500 évre vezetnéd vissza a családfádat, akkor mit gondolsz, ki mindenkit találnál ott az õsök között? Ha meg visszamegyünk ezer évet, akkor szerintem mindenkinek gyakorlatilag ott van egész Európa és fél Ázsia az õsei között. Akkor most próbáld meg elképzelni, hogy 2000 évre vezeted vissza a családfát. El tudod képzelni, hogy mit fogsz akkor kapni? Ezt azért mondom, hogy tudatosítsd, nincsen olyan, hogy „tisztavérû“ magyar (legalábbis ma már nehéz lenne ilyesmirõl beszélni). Vagy nézd meg a vezetéknevek eredetét. Annak az alapján is többé-kevésbé meg lehet határozni, hogy milyen õsöktõl származnak és az utódaik ma már magyarok. Persze kicsit macerásabb a dolog, ha egy ázsiairól derül ki, hogy õ az igazi, de bizonyított tény (legalábbis az Élet és Tudomány szerint), hogy a mongolok rokonai a magyaroknak, úgyhogy szerintem még ettõl se kellene olyan nagyon megijedni.

Ez mi? Hogy van ez? Mi ez?

Mi az, amikor egy nő elélvez, és belőle jön valami fehér izé, ami nem a g*ci? Pár videóba látam, és hallottam róla, de nemtudom miaz...

Legjobb válasz: Nõi ondó? Olyan nem létezhet. Az vagy a férfi visszafolyt váladéka amit creampie-nek neveznek, vagy gomba jelenlétére utal, amit fehér büdös folyást eredményez. Aztán van a squirting de az nem fehér.

Nõi ondó? Olyan nem létezhet. Az vagy a férfi visszafolyt váladéka amit creampie-nek neveznek, vagy gomba jelenlétére utal, amit fehér büdös folyást eredményez. Aztán van a squirting de az nem fehér.
igen az nõi g*ci más néven pleforba
Az a nõi g*ci. A középkorban azt hitték hogy a nõi és férfi g*ci keveredésébõl jönnek létre az utódok.
Nõi g*ci és azt hivják 2.8%-os tejnek
Azt a puncikobold csinálja, hogy elvegye a kisgyerekek kedvét a szextõl.
Valóban az a nõi ondó és a nõknek ez ilyen ^^

Mennyi a folyadékigénye és mikor, mennyi folyadékot (tea, víz) adtok a babának, amikor elkezdtétek a hozzátáplálást? Ezt mikor, hogyan növelitek?

Üvegb?l vagy pohárból?

Legjobb válasz: Szia! Csatlakoznék az elsõ hozzászolohoz...mi is elejétõl kezdve teázunk. Kicsimnek 3,5 hotol kellet potolni tápszerrel, és 4hotol hozzátáplálom. Szerintem éjjel probáld meg, hogy üvegbõl elfogadja e a teát vagy vizet, és hátha visszaalszik igy is. Napközben is kinálhatod nyugodtan, hidd el jelezni fogja ha nem szomjas, hanem éhes- nem zavart nálunk a szopiba az hogy teázott. simán tudta mikor mi kell és jelezte is a drágám. 8hos baba anyuja

Szia! Csatlakoznék az elsõ hozzászolohoz...mi is elejétõl kezdve teázunk. Kicsimnek 3, 5 hotol kellet potolni tápszerrel, és 4hotol hozzátáplálom. Szerintem éjjel probáld meg, hogy üvegbõl elfogadja e a teát vagy vizet, és hátha visszaalszik igy is. Napközben is kinálhatod nyugodtan, hidd el jelezni fogja ha nem szomjas, hanem éhes- nem zavart nálunk a szopiba az hogy teázott. simán tudta mikor mi kell és jelezte is a drágám. 8hos baba anyuja
Én születése óta adok neki Bébi Mecsek teát (is), mert félig anyatejes félig tápszeres.. És hiába mondják, hogy nem kell neki, na de ha elfogadja, akkor nyilván jólesik neki, úgyhogy én nem hallgattam azokra, akik azt mondják , nem kell más folyadék. Cumisüvegbõl kapja a mai napi is .(4 hónapos). Hozzátáplálás 3, 5 hónapos kora óta van (a tápszer miatt).
én üvegböl adom a vízecskét most a nagy melgbe kezdtem mert a cici már csak estére telitödik igen krupli után is kinálgatom még mi csak kostolgatunk mert eddig ö nem fogadta el a kaját. 5 hós igaz veszek csörös poharat is. De gondoltam még nem zavarokbe mert cumisüveg, cici, kanál hát nálunk bezavarna a pohár.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, mivel éjszaka még 1-2-3-4 óránként felébred (ilyenkor cici, pedig tudom, hogy inkább csak cumizik, de amúgy teljesen felébredne és oda a nappal-éjszakai ritmus), tehát arra gondoltam, ilyenkor kéne a folyadékot adni. Valami emésztést elõsegítõ teát. De elég csak éjjel? Vagy nappal evés után/elõtt/2 evés között is kellene? Evés elõtt nem próbálkoznék, mert nem esett eddig túlzásba.
A kérdező hozzászólása: És ha éjjel, akkor cumisüvegbõl kellene, mert a szemét sem nyitja ki. (Csak nyûgös, sír és ha nem történik semmi, éberre sírná magát. Sajn simogatás, cumi nem elég.) Viszont ha cumisüveg, akkor nem hagyja abba az anyatejet a mellbõl? Vagy éjszaka cumisüveg, nappal pohár?
Lemaradt: napközben is adhatod még üvegbõl simán.
A kérdező hozzászólása: Hogyan jelzi? Mert eddig is sokat nyöszörög, ki tudja mikor miért. Ha unalmas, ha nem lát, ha fáradt...stb. Szopikor 1-2 perc után fel akar ülni, már az elejétõl, és nyöszörög, sír, ki tudja miért. (Ezt egy másik kérdésben tettem fel, mások is vannak így, az orvos is csak találgat.)
Hát annyit tudok, hogyha tiszta a pelus az 1 bizti pont, majd nagyjábol tudod, hogy mikor éhes szerintem 2-3 ora eltelik egy egy hami között-> igy ha annak az ideje van kináld cicivel, ha ez sem megy megkinálhatod a teával...vagy ha épp nem evés idõ van akkor pedig jöhet elõször a tea. (persze vagy viz) Vagy lehet még napközben is álmos és azért nyügi, vagy lehet, hogy az elsõ fogak is uton vannak...ennyi jutott eszembe. Kitartást Neked és hidd el felismered majd, hogy mi kell neki:) Ha végképp nem kell neki semmi és nyügös menjetek el sétálni ebben a szép idõben, igy tud aludni és utána ha hazaértek majd eszik...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hogy segíteni próbált!

Ha megaupload oldalra ha mentek fel akkor nektek is egy kep jelenik meg 3 logoval es szoveggel? Ez mi? Hogy tudok az oldalra jutni?

Legjobb válasz: Hát valószínûleg már sehogy. Ha jól értelmezem az oldalt lefoglalták, a sok illegális cucc miatt. Mostanság már ezt a BayFiles -t látom, hogy ezt használják helyette.

Hát valószínûleg már sehogy. Ha jól értelmezem az oldalt lefoglalták, a sok illegális cucc miatt. Mostanság már ezt a BayFiles -t látom, hogy ezt használják helyette.
Az oldal megszûnt, mások a megszûnés hatására maguktól leálltak. Szöveg: "A mega*upload.com oldalhoz tartozó domain név lefoglalásra került az Amerikai Kerületi Bíróság által. A szövetségi esküdtszék vádat emelt több egyedi, a mega*upload.com oldalhoz kapcsolódó szervezet ellen a következõ szövetségi bûncselekményekben: összeesküvés elkövetése zsarolással, összeesküvés elkövetése szerzõi jog megsértésében, összeesküvés elkövetése pénzmosásban, és szerzõi jogok elleni bûncselekményben." Ha letölteni akarsz, inkább válaszd a torrentet a tárhelyek helyett.
nem olvastál mostanában híreket? tv-t se nézel? rádiót se hallgatod? http://index.hu/24ora?tol=1999-06-30&ig=2012-02-12&s=megaupl..

Ez mit hogy van?

Matlag Cintia hogyan van angolul?

Legjobb válasz: Bocs a kérdésért! Ez hogy van...ezt akartam irni.+helyesírási hibák bocsi

A kérdező hozzászólása: Bocs a kérdésért! Ez hogy van...ezt akartam irni.+helyesírási hibák bocsi
Nem nagyon értem, mit akarsz le fordítani, de bármire kíváncsi vagy, és a http://www.webforditas.hu oldalt ajánlom fordításra.

Nem tudom hogy ez mi, hogy tényleg csak birtoklási vágy de megesküdött nekem hogy miota szakitottunk nem volt senkivel meg balhézik lehet hogy csak a büszkesége nem engedi hogy bevallja hogy szeret? Vagy nem vallja be magának?

Az az érdekes hogy még együtt voltunk 1 év 9 hónapig nem féltékenykedett igy mint most egy hónap alatt de én nagyon szeretem

Legjobb válasz: Hm..érdekes. Lehet most jött rá mennyire szeret. Vagy azt tudom még elképzelni, hogy még nincs tisztáa vele, hogy mit akar tõled, és szeretné, hogy amíg nem dönt, addig te nehogy más párt találj...

Hm..érdekes. Lehet most jött rá mennyire szeret. Vagy azt tudom még elképzelni, hogy még nincs tisztáa vele, hogy mit akar tõled, és szeretné, hogy amíg nem dönt, addig te nehogy más párt találj...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!