Találatok a következő kifejezésre: Ez mi Hirtelen olyan (17 db)

18 éves fiú vagyok és barátnőm van élünk nemi életet normálisan de sűrün van az h szex közben egy hirtelen mozdulat vagy gyors tempó alatt fáj és ott a fityma vonalán keletkezik egy, minta késsel vágták volna olyan kis seb. Ez mi lehet?

(egyszer már vérzett is)fitymaszükületem nem hiszem h lenne mivel normálisan letudom húzni igaz h merev állapotban kicsit túlfeszes a b?r.

Legjobb válasz: így hirtelen két dolog jutott eszebe. az egyik, hogy száraz a bõröd, ekcéma, vagy valami hasonló. a kiszáradt bõr, meg szakad, mintha elvágnák. a másik a szõrvágás. Az intimszörzet nem hengeres, mint haj vagy a szemöldök, vagy a többi szõrzet, hanem lapos. Ennek több oka is van, de ezek igazából jelenleg lényegtelenek. A lényeg az, hogy képes elvágni a bõrt különösen ahol az vékony, mint a makk, vagy pl. a hüvely fala. Ha az elsõ, akkor el kell menni megmutatni doktorbácsinak, valószínûleg semmi komoly, kapsz rá egy kenõcsöt és el fog múlni. Normál száraz bõrre való krémekkel nem kisérletezz, mert ez egy különleges terület. Ha a második, akkor nyírjátok magatok legalább rövidebbre (játéknak sem utolsõ), lehet a te szõröd és az õ szõre is. Hullik mindkettõ. Nem kell kopaszra, elég egy nullás géppel trimmelni.

így hirtelen két dolog jutott eszebe. az egyik, hogy száraz a bõröd, ekcéma, vagy valami hasonló. a kiszáradt bõr, meg szakad, mintha elvágnák. a másik a szõrvágás. Az intimszörzet nem hengeres, mint haj vagy a szemöldök, vagy a többi szõrzet, hanem lapos. Ennek több oka is van, de ezek igazából jelenleg lényegtelenek. A lényeg az, hogy képes elvágni a bõrt különösen ahol az vékony, mint a makk, vagy pl. a hüvely fala. Ha az elsõ, akkor el kell menni megmutatni doktorbácsinak, valószínûleg semmi komoly, kapsz rá egy kenõcsöt és el fog múlni. Normál száraz bõrre való krémekkel nem kisérletezz, mert ez egy különleges terület. Ha a második, akkor nyírjátok magatok legalább rövidebbre (játéknak sem utolsõ), lehet a te szõröd és az õ szõre is. Hullik mindkettõ. Nem kell kopaszra, elég egy nullás géppel trimmelni.
A fityma relatív szûkületéhez, nem szorosan véve, de hozzátartozik a rövid fitymafék (kantár). Ez merev állapotban nem engedi az egyébkent kellõ tágasságú fitymát hátracsúszni. Ilyenkor a pénisz alsó felén egy kis feszülõ húr látható. Ennek az állapotnak, a panaszokon kívül, az a veszélye, hogy nemi aktus közben elszakadhat. Komoly, néha nehezen csillapítható vérzést okozva, melyet végül, helyi érzéstelenítésben egy öltés behelyezésével tudunk csak megoldani. Ennek megelõzésére a rövid fék átvágása javasolt. Forrás: http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re..
Egyértelmû: rövid fitymafék. Egyáltalán nem ritka eset, ha mereven kicsit feszes akkor valószínûleg relatív szûkületed is lehet.
Hülyeség. Teljesen másra válaszoltao mint ami a gondja. Tudom, mert velem is elõfordult már. De nekem nem szex közben, hanem napok alatt alakult ki, úgy hogy sokat szexeltünk gumi nélkül, és a lány puncinedve valamennyire maró hatású. Hosszútávon ez készíti ki a péniszt. Megszárad a bõr a fitymán, és ha hátrahúzod, csíkokban sebes lesz. Több nap mire elmúlik.

Ez mi lehet? Hirtelen olyan hányingerem lett, és kakilnom kellett. Most is tart a hányinger, szédülök is.37hetes vagyok. Keményedni kemányedek, azt szoktam. De ez a "rosszul lét" most tényleg egyik pillanatról a másikra jött.

Legjobb válasz: Hát nem tudom, vagy beettél vmit ami nem jött jól, vagy indul a szülés lassan. Milyen a székleted? Hig? Ahányinger lehet erõs fájdalomtól is, vagy görcstõl. De lehet hogy csak vmi olyat ettél, vagy talán skat voltál napon, vagy a meleg. Kérdezds meg a dokit.

Hát nem tudom, vagy beettél vmit ami nem jött jól, vagy indul a szülés lassan. Milyen a székleted? Hig? Ahányinger lehet erõs fájdalomtól is, vagy görcstõl. De lehet hogy csak vmi olyat ettél, vagy talán skat voltál napon, vagy a meleg. Kérdezds meg a dokit.
lehet a hányinger és a székelési inger is attól, ha a baba kitámyssza magát ezeken a kényes pontokon, mint a gyomrod , esetleg elszoríthat egy-egy eret amitõl szédülhetsz. Kérd meg , hogy úgy helyezkedjen, hogy ne legyen ilyen érzésed-azt mondják beválik. A közeledõ szülést pedig jelzi , ha sokat mész nagyvécézni és híg, mert a szervezet tisztítja magát az eseményre.. Ne aggódj, pihenj le amikor ilyen van , ha nem tudsz nyugodni a dokit ajánlom!
En ugy tudom hogy a szules kozeleg...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. nem híg a székletem, (úgy érzem, mintha menne a hasam, de nem jön semmi) nem ettem semmi rosszat.most is változatlanul vagyok.2percenként pisilnem kell.nem görcsölök, nem érzek fájdalmat, csak bekeményedik a hasam.elég gyakran.
szerintem befog indulni hamarosan a szülés.ne aggódj szép babázást
Nekem is ez van:)
A kérdező hozzászólása: sziasztok jól vagyunk, még egyben. talán a front tette, bár egész éjjel gyakran keményedtem, most is.szóval elég sûrûn. de rájöttem a legfontosabb, hogy ne pánikoljak.mert ha a szülés is indulna be, örülnöm kell hogy végre találkozhatok a kisfiammal. mindenkinek sok boldogságot kívánok
Szia. Ha legközelebb is lesz ilyen, akkor állj négykézlábra 10-15 percig.Ekkor a babád is megkönnyebbül és tud helyezkedni, és a belsõ szerveid is felszabadulnak picit a nyomás alól, az ereknek is kifejezetten jót tesz.nekem vénafájdalomra javasolta a doktornõ a napi 2szeri négykézlábazást, de nagyon jót tesz érzem.Én most kezdem a 38. hetem, de voltak nekem is hasonló tüneteim, hányinger, hasmenéssel, sõt pocikeményedés és görcsök is.Nagyon jó volt olyankor négykézlábazni, próbáld ki.remélem nmsokára könnyû és kellemes szülésetek lesz, és találkozhatsz a kisbabáddal. Én már nagyon várom az enyémet!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenképp kipróbálom (remélem azért nem lesz rá szükségem ) neked is hasonló jókat kívánok :D

Mi lehet ez? Hirtelen olyan érzésem volt, mintha megjött volna, rohantam a wc-re, de csak színtelen folyadék jött ki belőlem. Nem sok, mintha picit bepisiltem volna, csak ez színtelen! Ugye ez még nem a magzatvíz? 30 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a magzatvíznek "szaga" van. Legtöbben halhoz hasonlítják. Nem lehet, hogy vizelettartási probléma volt? Ilyenkor már elõfordul?

Én úgy tudom, hogy a magzatvíznek "szaga" van. Legtöbben halhoz hasonlítják. Nem lehet, hogy vizelettartási probléma volt? Ilyenkor már elõfordul?
Szia!Nekem is uganez van! Én is 30hetes vagyok és én is azt hittem, hogy magzatvíz! De remélem hogy nem! Csak az orvosom meg nincs itthon és csak jövõhéten jön haza.de azt mondták, hogy ne aggódjak, még nem az!
Szerintem normális, nekem is szokott ilyen lenni. Tuti nem a magzatvíz mert akkor nekem már nem is lenne, annyi ilyen vmi kijött belõlem. Nekem általában akkor van mikor pisilek, utána kezet mosok elindulok és akkor kezd el folyni.:( Akkor visszamegyek a wc-be megnézni mi az, de nem mindig van egyébként. Szóval nyugi, szerintem teljesen normális dolog! 32 hetes kismami
Szia! A terhesség alatt sokaknak van vízszerû folyásuk, aminek nincs szaga. Egy kicsit tényleg ijesztõ, de általában tényleg csak egyszerû terhességi folyás. Én 38 hetes vagyok, a napokban nekem is sokkal vizesebb lett. Bennem is felmerült, hogy magzatvíz, de ma vizsgált a doki, és nem az. Nyugodj meg. Ez ilyenkor természetes, amíg nincs színe (vízszerû vagy fehér), és szaga, addig nincs vele gond.
Nekem is van már elég régota ilyen vizszerû folyásom, a dokim megvizsgált, de azt mondta ez nem magzatviz. általában pisilés után jön belõlem, mikor elindulok.38 hetes vagyok
Ez turi nem magzatviz, hiszen akkor már fájásaid lennének, ilyenkor sokkal többet kell WC re menni, és ilyen elöingert érzel , majd meglátod, ha szülsz olyan ingerek leszenk mintha kellene wc-ni, ez komoly, arra figyelj hogyha jönnek a fájások akkor kell menni
A kérdező hozzászólása: Szaga nincsen, nagyon remélem hogy csak egy kis vizelet volt (bár elég színtelen ahhoz). Nem volt még ilyen nagyon megijedtem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors és megnyugtató választ, valószínû tényleg nem az volt, mert fájások még mindig nincsenek, és azóta eltelt egy éjszaka. :) Boldog babavárást mindenkinek!
Alacsony vérnyomás. Igyál több folyadékot.
A kérdező hozzászólása: Köszönööm a választ:)
Leesik a vérnyomásod ilyenkor. De pl. vérszegénység is hozzájárulhat ehhez. Egy vérképvizsgálat szerintem jót tenne.
ugyan az van velem! pontosan ugyan ez
Nekem is ez a problémám, most egyre erõsödik. Én mondjuk örülök neki, mert szeretem az ilyen helyzeteket, de Azt szoktam csinálni, hogy ilyenkor gyorsan visszafekszem az ágyba, lehunyom a szemem és elmúlik. Ha nem feküdnék vissza, akkor valószínû elájulnék... :/

Mi ez a hirtelen változás? Talán már nem vagyok olyan "fontos"?

A legjobb barátomról lenne szó. Mikor megismerkedtünk, el sem tudtuk képzelni egymás nélkül a napokat, szinte minden nap találkoztunk. Napi rendszerességgel írtunk egymásnak Facebook-on. Mindig piszkáltuk egymást, csipkelődtünk, hülyéskedtünk. Mindent megbeszéltünk egymással. Sokszor mondta nekem, hogy imád és hogy fontos vagyok neki. De az utóbbi 1 hónapban sokminden megváltozott. Alig beszélünk, olyan, mintha kerülne. Ha mégis találkozunk, akkor olyan távolságtartó velem . Nem mondta el, hogy miért ilyen. Mit tehetnék, hogy "visszakapjam" a régi barátom? 18/L és 19/F

Legjobb válasz: Valami változás állt be az életében, és ahhoz úgy érzi, most arra van szükség, hogy ne legyél fókuszban neki. Van jópár kézenfekvõ tipp, de nincs értelme felsorolni. Rengeteg minden lehet a dolog mögött. Egyik lehetõséged, hogy a lehetõ legkevéséb kötekedõen rákérdezel. "Jenõ, érzem, hogy valami nem stimmel a kapcsolatunkban. Tudod, hogy velem õszinte lehetsz. MEgbántottalak valamivel?", és zippzár a szájadra. Akkor is, ha igaztalanul vádol valamivel. A cél most, hogy megtudd az okot. Azt is csinálhatod, hogy hagyod távolodni. Aztán 1-2 hónap múlva felhívod, és érdeklõdsz. Addigra biztosan lecseng, ami most van. Ha igazán erõs a barátságotok, akkor nem hal meg pár hónap szünettõl. Nekem van ellenkezõ nemû nagyon jó barátom. Mostanában sokszor van, hogy pár hétig nem beszélünk, de nem szûnt meg a barátság, csak nem egyfelé megy az életünk.

Valami változás állt be az életében, és ahhoz úgy érzi, most arra van szükség, hogy ne legyél fókuszban neki. Van jópár kézenfekvõ tipp, de nincs értelme felsorolni. Rengeteg minden lehet a dolog mögött. Egyik lehetõséged, hogy a lehetõ legkevéséb kötekedõen rákérdezel. "Jenõ, érzem, hogy valami nem stimmel a kapcsolatunkban. Tudod, hogy velem õszinte lehetsz. MEgbántottalak valamivel?", és zippzár a szájadra. Akkor is, ha igaztalanul vádol valamivel. A cél most, hogy megtudd az okot. Azt is csinálhatod, hogy hagyod távolodni. Aztán 1-2 hónap múlva felhívod, és érdeklõdsz. Addigra biztosan lecseng, ami most van. Ha igazán erõs a barátságotok, akkor nem hal meg pár hónap szünettõl. Nekem van ellenkezõ nemû nagyon jó barátom. Mostanában sokszor van, hogy pár hétig nem beszélünk, de nem szûnt meg a barátság, csak nem egyfelé megy az életünk.
Én két dolgot tudok elképzelni. Vagy lett neki barátnõje, emiatt hanyagol vagy éppen ellenkezõleg beléd szeretett beléd. Lehet, hogy idõvel kialakult egy érzelem ami most tudatosult benne és emiatt "kerül". De ha legjobb barátodról van szó, akkor beszéljétek meg.
Szegény srác! Belédszeretett...
Esetleg szólj anyukádnak vagy menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Már mondtam anyának. De mi lehet a baj? :D
Hát szerinted ide orvosok járnak vagy mivan??? -.-" Még csak nem is jó témakör.
A kérdező hozzászólása: De ha nem ide teszem akkor nem veszi észre senki. De elõbb tudni szeretném hogy mi ez és utána majd jöhet az orvos.
Bár most már átrakattam, de a kamaszok témakörbe nem olyan emberek járnak akik ehhez értenek. Szóval nem hiszem hogy kaptál volna értelmes választ!
A kérdező hozzászólása: De több lett volna az esélyem mint itt. Itt az életben nem kapok választ a kérdésemre... :(
A problémád ortopédiai-reumatológiai. Jó szórakozást a szakrendelésen.
Tessék itt a válasz a kérdésedre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

A hangom hirtelen mély lett, olyan, mint amikor fáj a torkom, de nem vagyok beteg. (Bár náthás vagyok, de ez nem "orrhang", hanem úgy érzem a torkomból ered a probléma. ) Mit egyek/igyak? Nem dohányzom.18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Nézesd meg orr-fül gégésszel. A lányomnak ugyanez a problémája volt a Péterfy S. kórházban . Azt mondták neki hogy a hangszálain van valami kis picike bigyula / bocs , de nem tudom konkrétan mi a neve /ami okozza ezt a mély hangot. Persze nem lehet hangosan beszélnie ill. kiabálnia... füszerest , cigarettázást mellõznie kell. Szerintem idegesség -stressz is okozhatja. Mûteni még nem kell , de javasolta a doki hogy beszéd technikára menjen. Neki olyan a hangja , mintha erõlködve beszélne. De nem mindig.

Nézesd meg orr-fül gégésszel. A lányomnak ugyanez a problémája volt a Péterfy S. kórházban . Azt mondták neki hogy a hangszálain van valami kis picike bigyula / bocs , de nem tudom konkrétan mi a neve /ami okozza ezt a mély hangot. Persze nem lehet hangosan beszélnie ill. kiabálnia... füszerest , cigarettázást mellõznie kell. Szerintem idegesség -stressz is okozhatja. Mûteni még nem kell , de javasolta a doki hogy beszéd technikára menjen. Neki olyan a hangja , mintha erõlködve beszélne. De nem mindig.

28 hetes vagyok, hirtelen begörcsölt a gyomrom, és olyan érzésem van mintha mindjárt menne a hasam, és kicsi hányingerem is van, mi lehet ez?

na két piritóst ettem, azután ebédre krumplit paprika paradicsom káposzta tejfölösen egybesütve csirkemellel,tejföllel, de tegnap is ezt ettem nem volt bajom t?le, és ettem még nutellás palacsintát, ezeket fél négy-kor, azóta 3 db nápolyit ettem. nagyon görcsöl a gyomrom, mi ez

Legjobb válasz: SZIA, Paprika, paradicsom, káposzta tejföllel? Ez igen, egyesével is kikészítene, nem hogy együtt.. Fog is fájni, basszus, jól kiszúrtál magaddal. Ezek mind szelesítenek.....húúú..... nem irigyellek.. kitartás, valahogy csak túl leszel rajta..:SS

SZIA, Paprika, paradicsom, káposzta tejföllel? Ez igen, egyesével is kikészítene, nem hogy együtt.. Fog is fájni, basszus, jól kiszúrtál magaddal. Ezek mind szelesítenek.....húúú..... nem irigyellek.. kitartás, valahogy csak túl leszel rajta..:SS
A kérdező hozzászólása: de tegnap is ezt ettem, római tálban sütöttem meg együtt és nem volt bajom. nem lehet hogy mástól van?
a jobbik eset, egy kis gyomorrontás, de ha három napon belül nem szûnik, illetve nincs széklet azonnal orvos!!! A terhesség alatt egyébként is érdemes kerülni a fûszeres vagy nehéz kajákat, mert ebben az állapotban alapból lelassult az emésztés

8 éves a rottim. Mik lehetnek ezek amik jönnek ki rajta ilyen dudor, olyan mint a pattanás és kemény? Most viszem állatorvoshoz de azért megkérdezem. Hirtelen lett rajta.

otti,bőrbetegségek

Legjobb válasz: lehet hõguta amikor már súlyos akkor jönnek ki rajta ilyesfélék de ez csak tipp gyorsan orvoshoz vidd el

lehet hõguta amikor már súlyos akkor jönnek ki rajta ilyesfélék de ez csak tipp gyorsan orvoshoz vidd el
ha bõr alatt van, zsírcsomók. Ha bõr felett van, valamire allergiás tüneteket produkált.
Mit mondott a doki, mi okozza az elváltozást?
finomabban a kuplunggal, vagy több gáz kell
A kérdező hozzászólása: tudom vezetni a kocsimat:) nem ez volt a baj
Késõ válasz, de... tiltásig húzasd ki 1-2-3-ba... aztán hagyd egy kicsit pörögni a motort magas fordulaton kipucolja a lerakódott szutykot. És táádáám már jó is. Gyakori probléma a lerakódás náluk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!