Találatok a következő kifejezésre: Ez mi Hirtelen (180 db)

18 éves fiú vagyok és barátnőm van élünk nemi életet normálisan de sűrün van az h szex közben egy hirtelen mozdulat vagy gyors tempó alatt fáj és ott a fityma vonalán keletkezik egy, minta késsel vágták volna olyan kis seb. Ez mi lehet?

(egyszer már vérzett is)fitymaszükületem nem hiszem h lenne mivel normálisan letudom húzni igaz h merev állapotban kicsit túlfeszes a b?r.

Legjobb válasz: így hirtelen két dolog jutott eszebe. az egyik, hogy száraz a bõröd, ekcéma, vagy valami hasonló. a kiszáradt bõr, meg szakad, mintha elvágnák. a másik a szõrvágás. Az intimszörzet nem hengeres, mint haj vagy a szemöldök, vagy a többi szõrzet, hanem lapos. Ennek több oka is van, de ezek igazából jelenleg lényegtelenek. A lényeg az, hogy képes elvágni a bõrt különösen ahol az vékony, mint a makk, vagy pl. a hüvely fala. Ha az elsõ, akkor el kell menni megmutatni doktorbácsinak, valószínûleg semmi komoly, kapsz rá egy kenõcsöt és el fog múlni. Normál száraz bõrre való krémekkel nem kisérletezz, mert ez egy különleges terület. Ha a második, akkor nyírjátok magatok legalább rövidebbre (játéknak sem utolsõ), lehet a te szõröd és az õ szõre is. Hullik mindkettõ. Nem kell kopaszra, elég egy nullás géppel trimmelni.

így hirtelen két dolog jutott eszebe. az egyik, hogy száraz a bõröd, ekcéma, vagy valami hasonló. a kiszáradt bõr, meg szakad, mintha elvágnák. a másik a szõrvágás. Az intimszörzet nem hengeres, mint haj vagy a szemöldök, vagy a többi szõrzet, hanem lapos. Ennek több oka is van, de ezek igazából jelenleg lényegtelenek. A lényeg az, hogy képes elvágni a bõrt különösen ahol az vékony, mint a makk, vagy pl. a hüvely fala. Ha az elsõ, akkor el kell menni megmutatni doktorbácsinak, valószínûleg semmi komoly, kapsz rá egy kenõcsöt és el fog múlni. Normál száraz bõrre való krémekkel nem kisérletezz, mert ez egy különleges terület. Ha a második, akkor nyírjátok magatok legalább rövidebbre (játéknak sem utolsõ), lehet a te szõröd és az õ szõre is. Hullik mindkettõ. Nem kell kopaszra, elég egy nullás géppel trimmelni.
A fityma relatív szûkületéhez, nem szorosan véve, de hozzátartozik a rövid fitymafék (kantár). Ez merev állapotban nem engedi az egyébkent kellõ tágasságú fitymát hátracsúszni. Ilyenkor a pénisz alsó felén egy kis feszülõ húr látható. Ennek az állapotnak, a panaszokon kívül, az a veszélye, hogy nemi aktus közben elszakadhat. Komoly, néha nehezen csillapítható vérzést okozva, melyet végül, helyi érzéstelenítésben egy öltés behelyezésével tudunk csak megoldani. Ennek megelõzésére a rövid fék átvágása javasolt. Forrás: http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re..
Egyértelmû: rövid fitymafék. Egyáltalán nem ritka eset, ha mereven kicsit feszes akkor valószínûleg relatív szûkületed is lehet.
Hülyeség. Teljesen másra válaszoltao mint ami a gondja. Tudom, mert velem is elõfordult már. De nekem nem szex közben, hanem napok alatt alakult ki, úgy hogy sokat szexeltünk gumi nélkül, és a lány puncinedve valamennyire maró hatású. Hosszútávon ez készíti ki a péniszt. Megszárad a bõr a fitymán, és ha hátrahúzod, csíkokban sebes lesz. Több nap mire elmúlik.

Mitől van az ha hirtelen felállok a székről vagy felülök az ágyon mindig megszédülök? És ez minek lehet tünete?

Legjobb válasz: Leesik a vérnyomásod a hirtelen pozícióváltás miatt, magyarul a gravitáció segítségével több vér lesz a lábaidban mint az agyadban... Ez nem egy kórkép tünete, ha erre gondolsz, nincs vele teendõ. Óvatosabban, lassabban kelj fel és ennyi.

Leesik a vérnyomásod a hirtelen pozícióváltás miatt, magyarul a gravitáció segítségével több vér lesz a lábaidban mint az agyadban... Ez nem egy kórkép tünete, ha erre gondolsz, nincs vele teendõ. Óvatosabban, lassabban kelj fel és ennyi.

Mi lehet a bajom? Edzés közben nagyon dobog a szívem, a fejem is dobog vele együtt, ezzel még hirtelen gyengeség is rámjön.

(néha el?fordult velem már korábban is)

Legjobb válasz: A megemelkedett pulzusszámot érzed, lüktet az ér , dolgozik a szív. A hirtelen gyengeség valószínû akkor jön rád, amikor megállsz. levezetésnek mindig lenni kell,

A megemelkedett pulzusszámot érzed, lüktet az ér , dolgozik a szív. A hirtelen gyengeség valószínû akkor jön rád, amikor megállsz. levezetésnek mindig lenni kell,

Mióta vegetáriánus vagyok, rohamszerűen, hirtelen leszek éhes. és ez rendszeres. Mitől van ez? Mi a megoldás?

Legjobb válasz: Ahogy az elõttem szóló írta ez a vércukorszinted és az ezt kompenzáló insulin extrém ingadozása miatt van. Fehérjebevitellel lehet kompenzálni. Nem tudom mit vagy hajlandó enni (tej, tejtermék, hal, tojás) de kompenzálnod kell.

Ahogy az elõttem szóló írta ez a vércukorszinted és az ezt kompenzáló insulin extrém ingadozása miatt van. Fehérjebevitellel lehet kompenzálni. Nem tudom mit vagy hajlandó enni (tej, tejtermék, hal, tojás) de kompenzálnod kell.
mert a normál, kiegyensúlyozott táplálkozás arányait eltoltad a szénhidrátok irányába. lényegileg egész nap szénhidrátot (keményítõt, cukrot) eszel (kiegészítve növényi zsiradékkal), ami jól felnyomja a vércukrod. ez hirtelen le is esik - ezért is vagy éhes. másrészt azért vagy éhes, mert a táplálkozás nemcsak mennyiségi, hanem minõségi szempontokat is figyelembe kell, hogy vegyen. valószínûleg nem eszel fontos anyagokat, amelyeket kíván a szervezeted.
A vega életmód hátránya a protein és néhány ásványi anyag, valamint az omega-3 zsírsav nem elégséges bevitele. Tudatos vega étrenddel ez kompenzálható. Szivesen javasolnék neked egy könyvet, de ez nem a reklám helye. Ha érdekel, írj privit
Miért lettél vegetáriánus, ha megkérdezhetem? Mert van olyan ember, akinek nincs szûksége húsra(pl én... kiskoromtól alig ettem). És van olyan, akinek a szervezetéhes nélkülözhetetlen. Te ilyen vagy. Szertintem legyél olyan vega(nem tudom mi a neve), aki eszik tojást is, mert az laktat nagyon! Én is eszek, tojást, tejterméket, sajtokat, de húst azt nem. Ha EÜ-okokból tértél át erre az életmódra, beszélj az orvosoddal!!
A glikémiás index is segíthet! "A magas glikémiás indexû ételek azonban gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek hirtelen megemelik a vércukor és inzulin szintet, amit a vércukorszint hamar leesése követ, ÉHSÉGÉRZETET okozva". http://www.tutitippek.hu/blog/glikemias-index.php
A vega életmód divat ugyan, de nagyon egészségtelen, m égha a vegások ezt nem is akarják belátni. Az ember NEM növényevõ, hanem mindenevõ. A természetet nem lehet büntetlenül megerõszakolni. Ma még csak éhes vagy, késõbb sokkal komolyabb bajod is lesz , ha vega maradsz.
gondolom akkor elõtte sem ettél húst, ha nem szereted, akkor mi az hogy "amióta vega lettem?"
Hogy mi a megoldás? Étkezz normálisan!!!!
Kicsit Offolok a témához: 12:04 Elõttem szóló... Bocsi, de a Depresszió miért is lenne kitalált betegség? Szerinted a skizofréneket mi motiválja? a Depresszió semmiféleképp sem lehet kitalált betegség, hisz elég sok helyen elõfordul, és az ember nem tehet ellene semmit. Ha kitalált betegség lenne, nem hiszem hogy ilyen sokféle gyógyszert készítettek volna ellene. Édesanyám depressziós, napi 3-4 tablettát szed ellene, egyszer a család szeme láttára öngyilkos akart lenni. 1 hónapig elmegyógyintézetben volt (azt hiszem abban), és az orvosok és a pszichológus is kijelentették, hogy a depresszió miatt van. Úgyhogy kérlek szépen, te inkább ne mondd azt hogy a depresszió kitalált betegség. Lehet hogy azért gondolod ezt mert a mai "Emo" divat a "depresszió" miatt van, stb.stb.... na az tényleg csak a mai divatos irányzat miatt van, azok 80%-a szerintem egyáltalán nem depressziós. És most hogy a témához is kapcsoljak valamit, szerintem a vegetáriánus élet butaság. A hús én szerintem nélkülözhetetlen az életben, és messze nem egészségtelen. Csak mértékkel kell enni. Nem hiába vagyunk mindenevõk, a természet így akarta. Tudtommal 2 fajta vegetáriánus létezik: a Vegetáriánus: aki csak húst nem eszik, a zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek, tojások, szóják mellett, még a halat is képesek megenni, mert a hal "húsa" elvileg nem számít húsnak. és a Vega: aki CSAK gyümölcsöt, zöldséget, és szójákat eszik, semmiféle húst, tejterméket, semmiféle állati eredetû ételt. A Vega élet szerintem az élet elpocsékolásával egyenlõ. A Vegetáriánus még mindig egy szinttel jobb, de azt sem ajánlom senkinek. Az hogy nem szereted a húst, nem mentség arra, hogy ne is egyél. Nekem gyerekkorom óta mondogatták szüleim, hogy azt is meg kell enni, amit nem szeretünk, mert a változatos étrend fontos. Attól még mert nem szeretjük, meg kellene enni, mert egészséges, vitaminokkal teli, és egyáltalán nem árt. Suliba is kell járnod, mégsem szeretsz ;)
Utolsónak:DE igenis mentség az ha valaki nem szereti!Hidd el szarul érzed magad amikor megeszed, amikor már benned van, és lehet hogy hányingerrel is jár! Én pl. a sült marha hússal jártam így ami Gyrosban volt!Most az hogy sok vitamin van benne az rendben van, de máshogy is hozzá lehet ezekhez jutni!
Talán rendesen kéne kajálni húst meg minden neeeeem?
Szerintem a 2 dolog egyáltalán nem függ össze. Az a lényeg, hogy milyen mennyiségû, tápanyagtartalmú, vitamintartalmú, rosttartalmú, stb. táplálékot fogyasztasz. Táplálkozni lehet megfelelõen hús nélkül is, és lehet egészségtelenül, rosszul táplálkozni hússal is.
erre csak egy megoldás van: egy finom cupákos csülök!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...
Ui.: Vagy pacal
A hús szerintem is nagyon fontos :) Am még a fehér húsokat se szereted? Esetleg azzal próbálkozhatnál, csak egy icipicit...:) Am milyen húsokat ettél eddig?
Inkább derítsd ki a problémád igazi okát, mert a húsevés nem megoldás, rendkívül kockázatos!Rengetegen betegednek meg tõle, és szinte soha nincs kimondva, hogy a hús okozta a bajt.
Menjetek már a piccsába... akárki akármit mond az ember mindenevõ = muszáj húst ennie ha normális akar lenni.
Túl civilizált világban élünk ahol azért esznek az emberek mert finom és jólesik. én azt is megeszem aminek nem tetszik az íze mert tudom hogy szüksége van rá a szervezetemnek, én antivegetáriánus is lehetnék mert legszívesebben húst hússal ennék de sok zöldséget eszek mert kell a szervezetnek a változatos étrend. különben meg ha finnyás vagy Úgy kell neked, majd megbánod késõbb hogy ilyen hülyeségbe kezdtél "vegetáriánus" elég vicces... ez is olyan kitalált betegség mint a depresszió
A vegetarianizmus egy nyugati divat? "A vegetarianizmus – mint fogalom és jelentékeny mértékben elterjedt táplálkozási gyakorlat – elsõ feljegyzései a Bibliából valók amint megemlíti, hogy Isten az embernek, megteremtése után növényi táplálékot rendel[1]. Dániel és társai csak zöldségféléket fogadtak el eledelül [2]. További említések az ókori Indiából, Egyiptomból és az ókori görög civilizációkból származnak. Az ó-egyiptomi papok, a perzsa Zarathustra hívei, a buddhizmus, késõbb a zen-buddhizmus követõi mind vegetáriánusok voltak. A híres ókori görög filozófusok, orvosok: Platón, Szókratész, Püthagorasz, Epikurosz, Hippokratész szintén vegetáriánusok voltak és tanítványaikat is szigorú és egészséges étrendre szoktatták, mivel felismerték annak az az emberi szervezetre tett hatását. Platón az ideális államról írt könyvében kitér a polgárok táplálkozására is, amelyben csak növényi eredetû étel kerül az asztalukra. A táplálkozási gyakorlat mindkét elõfordulása szorosan kötõdött az állatok irányában felvállalt erõszakmentességhez (melyet Indiában ahimsza néven ismernek), fõ pártfogói pedig a vallási csoportok, illetve filozófusok voltak". Ezt egy természetgyógyásznak illene tudni!
A kérdező hozzászólása: Azért lettem vegetáriánus, mert nem szeretem a húst. Tejterméket eszem rendesen, sõt, sokat, Néha tojást is.
A kérdező hozzászólása: Elõtte valamennyit ettem, mert családi összejöveteleken "rákényszerítettek". "Azóta" egyáltalán nem eszem, és ez a hivatkozási alap.
Szerintem azért mert eddig húst ettél és ehhez hozzá szokott a szervezeted.. ha esetleg 1 évig kibírod hogy ne egyél húst akkor biztos hogy utána már jobb lesz..De te tényleg nem szeredet a húst vagy csak poénból csinálod??
Természetgyógyászként egyszerûen badarságnak tartom a vegetáriánus életmódot, mert teljesen ellentmond a szervezet mûködésének. Rengeteg ásványi anyag és a mûködéshez szükséges fehérje és zsír kerül így elvonásra, amit semmiféle étrendkiegészítõvel nem lehet pótolni. Példaként az omega3-6-9 zsírsavak hiányát megsínyli a szervezet és követeli a pótlást. Javaslom, hogy tanulmányozd egy kicsit a kinai, vagy thai konyhát. Meglátod hogy milyen harmónikusan állítják össze a zölségek, és a külömbözõ húsok, gyümölcsök arányát.Ezekben a több ezer éves kultúrákban ismeretlen a vegetarilmus. Ez egy nyugati divat. Én több évig tanultam kínában és thaiföldön, és láttam mit jelent a kiegyensúlyozott táplálkozás. Ott nincsenek elhízott emberek, pedig szinte egész nap esznek, mert a szervezetnek folyamatosan szüksége van az energia bevitelre. A nálunk divatos napi háromszori étkezés teljesen ismeretlen. Ne tedd tönkre a szervezeted, ha nem muszály, mert zölségek valóban csak szénhidrátot tartaálmaznak, és az állandó vércukorszint ingadozás elõbb-utóbb tönkreteszi a hasnyálmirigy mûködésedet. Változtass amíg nem késõ.
nem vagyok természetgyógyász, de egyetértek az elõttem szólóval. én szimpla cukorbeteg vagyok, és így fogytam le, így tartom karban a súlyom: naponta 6-szor keveset eszem. nincs hasi diszkomfortérzetem, sosem vagyok sem túl éhes, sem túl jóllakott.
Néhány évvel ezelõtt (akkor voltam kb. 18 éves) én is kitatláltam, hogy vega leszek, mert az milyen "trendi" Aztán mikor másfél év húsmentes élet után egyszercsak dobtam egy hátast -minden különösebb elõzmény nélkül- és ezt követõen a gyönyörû göndör hajamnak kb. a fele kihullott, mélyen elgondolkoztam, hogy megérte e...a hús elengedhetetlen és PÓTOLHATATLAN része a táplálkozásnak. És nem hiszem el, hogy valaki nem képes a húst megenni, az már csak hiszti.
egyél húst
A kérdező hozzászólása: Kis plusz infó: több mint egy éve vagyok vegetáriáus (kb. 1, 5 éve) úgyhogy nem az a baj, hogy nem elég régóta. Kb.1 évig semmi bajom nem volt. Lehet, hogy egyszerûen a sietõs, semmire idõt nem hagyó életmód az oka (vizsgaidõszak), mert tény, hogy a vegaságtól függetlenül sokszor nincs idõm enni, amikor éhes vagyok. Kedves Természetgyógyász! Már hogyne lenne a szénhidráton kívül más a zöldségben (növényi zsír, fehérje). Úgy tudom, a hüvelyesek ha nem is teljesértékû, de nagyon jó fehérjeforrások. És nagyon sok kultúrában régi hagyomány a vegetarianizmus. Másrészt én nem tudom elképzelni pl. azt, hogy nyers húst egyek. Márpedig az ember nem tudott mindig sütni-fõzni. Elhiszem, hogy annak idején nyersen is evett húst az ember, de mindebbõl arra következtetek, hogy a húshoz való viszonyunkat elég erõteljesen meghatározza a "delikát dresszúra".
Nem is kérte senki hogy nyersen edd meg a húst. Fõzd vagy süsd meg. Szerintem ha valaki minden áron vegetáriánus akar lenni, akkor legalább kérje ki az orvos véleményét, vagy táplálkozás szakértõ segítségét.
kedves kérdezõ, nem tisztem a természetgyógyász nevében beszélni, én csak egyetértek vele. lapozz fel egy tápanyagtáblázatot, és nézd meg, légy szíves, hogy mennyi zsiradék és fehérje van a zöldségekben, gyümölcsökben. és majd el fogsz képedni.
"A jól megtervezett vegán vagy másféle vegetáriánus típusú diéta az élet bármely szakaszában alkalmazható, akár a terhesség, a szoptatás, a csecsemõkor, a gyermekkor és a pubertáskor idején is." ( Az Amerikai Dietétikai Szövetség és a kanadai Dietetikusok állásfoglalálsa)

Mire véljem ezt? Mit gondoljak most? Hirtelen fellángolás lehetett, vagy várja, hogy én is keressem õt?

Van egy fiú, akivel tavaly ismerkedtem. Jól elvoltunk együtt, de végül a fiú nem gondolta annyira komolyan, mint én. Kicsit összevesztünk ezen, s ezzel véget ért köztünk minden. Több, mint fél évig nem beszéltünk, nem tudtunk egymásról semmit. Még Facebookon is letiltott.

Legjobb válasz: Nem szoktam ilyet csinálni mert ez dedós dolog. Fingja nincs mit akar..a facebokrol nem is beszélve :)

Nem szoktam ilyet csinálni mert ez dedós dolog. Fingja nincs mit akar..a facebokrol nem is beszélve :)
Ne keresd... Szerintem nem akar semmit, csak rájött hogy nincs értelme sértõdöttet játszani, vagy lehet szóba jöttél valahogy, és kíváncsi volt mi újság veled. Ha szeretne folytatást, írt volna már õ.
Ez valami vérkeringési probléma vagy valami hegyen élsz ahol kevés a levegõ vagy nem tudom.
Lehet hogy egyszerûen nem iszol eleget ebbena hõségben. Ha nem az, akkor viszont más keringési probléma, aminél teljes elsötétülés már nagyon komoly. Figyelj rá hogy egyél-igyál rendesen, inni naponta legalább 2-3 litert, és ha pár napon belül nem jösz rendbe, menj orvoshoz.
Ez teljesen normális, a nagyon sok embernek van ilyen (nekem is). Nagyon egyszerû az oka: hogyha ülsz, fekszel, az erek a lábadban nincsenek annyira összehúzódva, mintha állnál. Amikor felállsz, hirtelen lezuhan a vér a lábadba, az fejbe emiatt nem jut elég- elsötétül egy kicsit a kép, káprázik a szemed. Aztán közben kapcsol a test, és összehúzódnak a lábadban az erek, normalizálódik a fej vérellátása is, és minden mehet tovább. Próbálj meg egy kicsit lassabba felállni, akkor nem lesz annyira rossz :)
#3 Éppen, hogy össze vannak szorulva az erek a végtagokban, majd a felálláskor ezek kitágulnak, ezért leesik a vérnyomás, mely a legjobban az agyat dekoncentrálja, hisz neki van a legnagyobb szüksége a vérre. Egyébként az elsötétülés már kicsit sok.
Miért lennének fekvéskor jobban összehúzódva, mint álláskor? Fekvéskor a vér egyenletesebben oszlik el, mintha állnál, ezért nem kell annyira a testnek a gravitációval küzdeni, kb. annyi a nyomás a lábban, mint az agyban. Ha felállsz, nyilván a gravitáció következtében lezúdul a vér a lábba, ezért kell ott az ereknek összehúzódni, nagyobb nyomást fenntartani, hogy a szív az agyba is megfelelõ mennyiségû vért küldhessen. Ilyenkor a lábban nagyobb lesz a nyomás, mint az agyban. Ennek van egy átfutási ideje, ezért van az elsötétülés. Ha alapjáraton is alacsony a vérnyomásod, mindig is ilyen volt, ha hirtelen álltál föl, akkor nincs teendõ, valószínûleg alkati dolog. Annyit tehetsz tényleg, hogy lassabban állsz föl. Ha ez mostanában kezdõdött, vagy eszméletvesztés is társul hozzá, akkor fordulj orvoshoz. 3-as voltam.
azért mert a szíved nem kezeli jól azt hogy hirtelen felálsz le esik a vér a lábadba és az agyadban e-miatt kevés a vér egy megoldás van lassabban kelj fel és akkor nem lesz semmi velem is ez van nyugi :)

Mikor hirtelen felálltam megszédültem, és majdnem teljesen elsötétült minden. Miért van ez?

Eddig 1x-2x már előfordulz,hogy reggel/délelőtt mikor hirtelen felállok a gép elől kicsit megszédülök,majd elkezd elsötétülni minden,általában pár másodperc alatt újra látok,és már megszoktam,várom hogy végre újra lássak.Viszont ma nem így történt,felálltam,és teljesen elsötétült minden,és csak annyit hallottam,hogy a földre esek,majd mikor kinyitottam a szemem,ott ültem és a kezemmel támasztottam magam.Mitől van ez? Akkor még nem reggeliztem,és inni sem ittam még az nap.Talán ez volt a gond?

Legjobb válasz: Nálam ugyan ez van az esésen kívûl. Engem is érdekelne mitõl van, de nekem azt mondták hogy olyankor leesik a vérnyomás...

Nálam ugyan ez van az esésen kívûl. Engem is érdekelne mitõl van, de nekem azt mondták hogy olyankor leesik a vérnyomás...
Ilyen velem is van, de elég ritkán. De csak a szédelgés, de esni még nem estem el. Anyukám, aki egy-egy gyógyászati témában elég jártas, vashiányra tippel(t). Próbálkozz a vastablettával. (Én is szedtem, de mivel elég szórakozott vagyok, néha elfelejtettem, elfelejtem. Szóval sajnos azt nem tudom neked megmondani, hogy konkrétan nekem bevált-e, vagy sem. ><) Lehetséges, hogy a kaja hiánya is hozzájárult a dologhoz nálad. Ha máskor is elõfordulna veled ilyen szintû rosszullét, kérdezd meg a dokidat, hátha tud kommentárt fûzni hozzá.

Mi ez a hirtelen jött félelem az Együtt 2014-től, mármint a Fidesz részéről?

Nem azt mondták, hogy a baloldalt 20 évre megsemmisítették? Egyébként is "tündérmesében" élünk, akkor az embereknek is érezni kell ezt és újból rájuk fognak szavazni vagy nem?

Legjobb válasz: 1. Egy jól mûködõ modern demokráciában nem az egyik párt dönt a másik sorsáról, hanem a választók és soha nem lehet egy pártnak célja a másik megsemmisítése. Ennyit a magyar politikai kultúráról. 2. Félni ilyenkor az fél, akinek vaj van a füle mögött és nem is tett semmit azért, hogy a hibáit kijavítsa. (Ezt az elvet még Orbán is hangoztatta a parlamentben az elszámoltatás kapcsán, igaz ellentétes elõjellel.) 3. Egyébként a félelem valahol érthetõ, mert úgy áll a dolog, hogy még kormányváltás lesz a végén. Igaz a fidesz most mindent elkövet, hogy ezt elkerülje. 4. A kormány idõzavarban van: a 2 hét alatt rend sem jött be, kicsit késnek vele, a 20 év sem fog.

1. Egy jól mûködõ modern demokráciában nem az egyik párt dönt a másik sorsáról, hanem a választók és soha nem lehet egy pártnak célja a másik megsemmisítése. Ennyit a magyar politikai kultúráról. 2. Félni ilyenkor az fél, akinek vaj van a füle mögött és nem is tett semmit azért, hogy a hibáit kijavítsa. (Ezt az elvet még Orbán is hangoztatta a parlamentben az elszámoltatás kapcsán, igaz ellentétes elõjellel.) 3. Egyébként a félelem valahol érthetõ, mert úgy áll a dolog, hogy még kormányváltás lesz a végén. Igaz a fidesz most mindent elkövet, hogy ezt elkerülje. 4. A kormány idõzavarban van: a 2 hét alatt rend sem jött be, kicsit késnek vele, a 20 év sem fog.
Nem tudom, de fideszes ismerõseim állandóan ezt hajtogatják, hogy hú mennyire szánalmas, úgyse tudnak összefogni, libások, ez csak egy lufi, ami ki fog pukkadni. Én meg kérdezem, hogy most magadat nyugtatod vagy engem próbálsz meggyõzni?
Nézzük meg hogy kik és mivel próbálják már megint hülyíteni a választókat. A fidesznek sikerült két éve rendesen megvezetni a választók jelentõs részét. Amit a fidesz mond az köszönõviszonyban sincs azzal amit csinál. Nem vagyok fideszes, de Bajnai sem tetszik. Nincs politikai mozgástere bármit is mond. Mit tud tenni az ország érdekében ? El fogja törölni a különadókat és a bankadót. Szabadjára engedi a rezsiköltségeket. Ez a mögötte álló gazdasági körök érdeket. Mivel fog kompenzálni ? Egekig emeli a személyi jövedelemadót azért hogy igazságos legyen. És még mi lesz ? Nem vagyok biztos benne, hogy szeretném látni Bajnai valós programját a 2014-es választások után. Mert elõtte biztos, hogy nem fogja elmondani.
orbán sertésgyülekezete retteg mindentõl, ami megzavarhatja az õ kis homokozójukat. fujj fidesz, vesszen a fidesz, vesszen a kormány.
Szerintem is csak lufi - maga a kérdésbe foglalt válasz is. Nem látom azt, hogy valami okozna a Fidesznek páni félelmet. Nem mintha a FIDESZ politikájával mindenben egyetértenénk, mert a lenyúlások balról vagy jobbról jönnek sehogyan sincs ínyemre. Baloldal módszeresen megosztásos politikára törekszik. Fõleg ezért van ellene az egy kulcsos adórendszernek. Nekem semmilyen próblémám nincs azzal, ha valaki 10-szer annyit keres az fizessen 10-szer annyi adót. Azzal már nagyobb problémám van, hogy a baloldal által munkából kinevelt szavazógépezeti csürhe semmit ne fizessen, aki meg dolgozik annak lóghat a bele is, akkor sem él jobban az elõbb említetteknél, akiket ráadásul el is tartatnak velünk. Sajnos ennek az áldásos "szociálisan érzékeny" politikának köszönhetõen a gazdaságunk úgy megnyomoródott, hogy sok jóravaló, munkát szeretõ ember is állás nélkül maradt. A FIDESZ annyiban igazságosabb, hogy mindenkit le akar húzni, és az aki még dolgozik annak se lett jobb egy kicsivel sem, de azért próbálja a léhûtõk zsebébõl is kiszedni a sápot. Szinte észre sem veszem a világbajnok 27 %-os ÁFÁ-t és jókat röhögök a különbözõ szektorokat sújtó különadókon, melyekbõl Én rám, mint a lakosság többi részére semmisem hárul át. Nem tudtam örülni és magyarságomban is meghasonultam, amikor a baloldal tudatosan - nem is sikertelenül - velünk szembeállította a határon túli testvéreinket. A FIDESZ is ugyanezt megteszi, amikor a határon túlit a határon túlival állítja szembe. A baloldal mellett a jobboldal is megsemmisíti saját legitimációját a következõ 20 évre. A nagyobb probléma az, hogy mindegyik oldal hiteltelenné vált és tök mindegy, hogy melyik oldal kerül újra hatalomra. Nincs alternatíva. Egy rétegnek meg úgyis mindegy, mint a fülemüle perben a bírónak "...Jobb felõl szól, nekem fütyül, bal felõl szól, nekem fütyül...". Az a baj a maradék 10 millió???-nak is mindegy lesz, mert így is, úgy is kárvallott lesz.
Rosszindulatú gyomordaganat.
Ha lány vagy ez természetes jelenség. DE HA FIÚ. Akkor bu*z*íííííí.
Ha bármilyen fiúra, vagy ha egy bizonyos fiúra? Nem mindegy.. Szerintem szerelmes vagy :D
Szerintem nem feltétlen szerelem. Vagyis nekem a szerelem ennél több. Felteszem, hogy még annyira nem ismered a srácot, vagyis abból amit írtál úgy jön le, hogy még csak ismerkedtek vagy talán még az se.. Szóval bejön neked a srác, tetszik és kíváncsi vagy rá. Én is ezt éreztem a mostani barátomnál amikor megismertem. Ha megláttam, hívott, írt, rágondoltam akkor görcsbe állt a gyomrom, a torkomba gombóc volt. Ez mostanra elmúlt 3 hónap után és helyette egyfajta megnyugvás, kellemes, teljesség érzése cserélte ki ezt a fajta "szorongást". Én akkor nem mondtam, hogy szerelmes voltam belé. Szerettem, kedveltem, de szerelmes most lettem csak. Kiismertem milyen is valójában és elmúlt az újdonság. Egyik sem jobb a másiknál, teljesen más érzés. Mind a kettõ fantasztikus szerintem. Próbáld vele felvenni a kapcsolatot és beszélgess vele sokat! Sok sikert ;)
Ez nem betegség, ez szerelem! Ó, bár igaz, a szerelem is egy betegség:) .
Akkor meg menny orvoshoz :D
A kérdező hozzászólása: Egy bizonyos fiúra.:) 2.: nem vagyok..
Szerelem :o)
Szerelmes vagy
Vesekõ

Jól veszem észre, hogy a teltebb lányok sokkal kelendőbbek mostanában? Mi ez a hirtelen váltás?

Legjobb válasz: Hagyjátok már ezt! Mindenkinek más kell,más jön be.Ez csak egy újabb hülyeség a gyk-n!

Hagyjátok már ezt! Mindenkinek más kell, más jön be.Ez csak egy újabb hülyeség a gyk-n!
#3..Nem vagyok kövér de egy kicsit teltebb.. és NAGYON jól fõzök.!!...ezt beszoptad..
Kedves hármas! Szerintem a mai csont ideál amit elém rakna, attól elköltöznék! Szertetem én a salátát, de fõtt kaját is! A világon három dolog ér valamit, a gyors kocsik, zsíros kaják, és a ribanc nõk! ;) Neked is igazad lehet, de egy telt csaj még mindig esélyesebb, hogy tudja hol a konyha, no meg a meggi is, egy vékony csak a norbi oldalakat tudja! :) )) No, és a teltebb nõk inkább a termékenység jelei is...
3. Ne írjál baromságot. Nem tudhatod mitõl lesz valaki telt. Örülnék neki, ha visszajönne mondjuk az 50-es évek nõideálja, unalmasak már ezek a kiálló csontú modellek mindenütt. Azt propagálják, hogy ez az egészséges. Rémes.
Nagyobb rá az esély, hogy tud fõzni!!!
"Nagyobb rá az esély, hogy tud fõzni!!!" Mi ez a hülyeség? Pont a gyorskajától, mekis hambitól és pizzától lesz a lány "telt", vagyis kövér. Aki csinos, az valószínûleg többet ad arra, hogy mivel tömi be az etetõjét (egészségesebb kaják, gyümölcsök, zöldségek).
ÉN teltebb vagyok, de nem így vettem észre...( nem kellek én a kutyának se.:(......) 16/l 150cm, 56kg.....
én mindig csak úgy hallottam hogy "szép kövér" olyat még sosem hogy "szép SOVÁNY" xD najó csak vicc:)
Én ezt nem vettem eddig észre. És kedves 3. kissé teltebb vagyok, és iszonyatosan jól tudok fõzni!!!! (jó, és persze sütni is...) úgyhogy ezt benézted...20/N
Ezt most úgy írjátok, mintha csak az egészségesen étkezõ fõzni nem tudó csonti lenne, meg a fõzni jól tudó husis lány. Hát, én tudok fõzni, egészségesen és egészségtelenül is, mégis teljesen átlagos/vékony alkatom van. Egyébként a kérdésre válaszolva: én is úgy vettem észre, a teltebb lányok többségének van barátja. Gondolom, ízlések és pofonok, ezek a lányok talán kevésbé válogatósak. Bár az igaz, hogy a legtöbbnek nem is akármilyen pasija van :D
Nem, nem jól veszed észre.
Kedves nyolcas! Én nem akartam megbántani senkit, csak a hirtelen váltás egyik tippjének írtam, hogy talán jobban tudnak fõzni! Ami nem zárja azt ki, hogy a vékonyabb lányok nem tudnak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!