Találatok a következő kifejezésre: Ez mi A menszim (27 db)

Ez mi lehet? Meddig normális menszi után a barnázás? Ha sokáig van az mitől lehet?

Megjött a menszim normális időben, de kicsit kevesebb volt, mint szokott, de élénk piros. Nem gondoltam, hogy gond lenne. Majd elmúlt 5 napon belül, ahogy szokott. vagyis 3. napon már alig volt valami, csak valami barnázás van de az még most is a pedig már 9 napon vagyok. Ilyenkor már nem szokott lenni semmi, vagy már a peteérést szoktam érezni. A storyhoz az is hozzátrtozik, hogy császárral szültem és a dokim a varratszedéskor megnézett, és minden oké volt, majd nem mentem vissza a 6 hetes kontrollra, mert nem tudtam... Nem részletezem, de nem mentem. Volt már egy méhen kívüli terhességem az is ilyen volt, hogy megjött aztán csak barnázgattam. Elmennék dokihoz, de ugye most ünnep van. A dokimat nem merem hívni, mert nem váltunk el valami jól. Mitől lehet ez? Terhességi tesztem nincs itthon, de nem hiszem, hogy terhes lennék, mert nem voltunk úgy együtt a párommal. Most kb 2 hete semmi nem volt, mert összevesztünk, meg temetés volt, aztán meg is jött. Peteérés előtt voltunk együtt, de ha abból lett volna valami azon meglepődnék, mert megszakítással védezetünk, már 6 éve, és soha nem volt gond. Most sem hinném, hogy ott volt a gond, vagyis nagyon remélem. A másik, hogy csak egy petevezetékem van meg. Így kb kizártnak tartom, hogy terhesség lenne. De ha mégis akkor megőrülök, mert akkor lehet méhen kívüli megint... Abba belehalok, mert még egy gyereket szeretnénk majd, de nem most, de akkor annak az esélyét is elveszítettem...

Legjobb válasz: Még annyi, hogy ma megmértem a hõmet és 35,5 ahogy szokott lenni. Ezért reménykedem, hogy baba kizárt. Elmegyek majd dokihoz szerdán, ahogy lehet... Most már félek picit, hogy ez mi lehet, mert ilyen nem nagyon volt.

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ma megmértem a hõmet és 35, 5 ahogy szokott lenni. Ezért reménykedem, hogy baba kizárt. Elmegyek majd dokihoz szerdán, ahogy lehet... Most már félek picit, hogy ez mi lehet, mert ilyen nem nagyon volt.
Mi lett veled?
meg fog jönni.
ÖÖÖÖÖÖ hát azt hiszem meg fog jönni.Szerinted ez értelmes kérdés volt??
Lehet ez is, az is. Majd írd meg!
Meg fog jönni..

Mindig barnázok 3-5 napig a menszim előtt és babát szeretnénk! Miben befolyásolja ez a teherbeesést? Mitől van ilyen barnázás?

Legjobb válasz: Szerintem nem befolyásoja, ez elöjelez neked, ha siki a baba akkor szetm nem lesz már ilyen. Sok sikert

Szerintem nem befolyásoja, ez elöjelez neked, ha siki a baba akkor szetm nem lesz már ilyen. Sok sikert
Hát egy tesztet csinálhatnál, vagy menj el dokihoz.
mint neten doktorált nõgyógyász, menj orvoshoz.

Mi lehet ez? A menszim utoljára 2011.10.31-én jött meg 2011.11. 05-ig tartott most december 8. -ára kellene (nem várom) megjönnie . De méhpempőt szedek.

2011.11.28.án arra lettem figyelmes hogy pár csepp pecsétel? vérzésem inkább sötét vér,barnás volt 2 napig tartott de nagyon kevés volt a wc papíron vettem észre..ja és a jobb petefészkemnél néha beleszúrkál valami..ez mi ?

Legjobb válasz: Ahogy nèzem,nem 28 napos ciklusaid vannak,hanem hosszabbak...Ezt figy vève,a peteèrèsed sem kozèpidoben lehet,(màrmint nem a 28 napot szàmolva kozèpidoben,hanem a Te ciklusod kozèpideje kèsobbre esik) lehetett akàr ovus pecs vèrzès,vagy akàr beàgyazodàsnàl is elofordulhat...(Engem règebben vizsgàltak rendszeres barnàzàs miatt,nekem kisebb hormon problèmàm volt) Szoval igazàbol tobb oka is lehet,de hàtha sikerult...:)

Ahogy nèzem, nem 28 napos ciklusaid vannak, hanem hosszabbak...Ezt figy vève, a peteèrèsed sem kozèpidoben lehet, (màrmint nem a 28 napot szàmolva kozèpidoben, hanem a Te ciklusod kozèpideje kèsobbre esik) lehetett akàr ovus pecs vèrzès, vagy akàr beàgyazodàsnàl is elofordulhat...(Engem règebben vizsgàltak rendszeres barnàzàs miatt, nekem kisebb hormon problèmàm volt) Szoval igazàbol tobb oka is lehet, de hàtha sikerult...:)

Tegnap este valami kicsi barna volt a bugyimon ejjel semmi ma megint semmi, ez mi volt a menszim meg nem jott meg ez lehetett? Az 1 ora ez igy nem jo! 12 eves vagyok

Legjobb válasz: igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)

igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)
Igen, biztos, hogy az volt. Az elején még ilyen aztán majd beáll. Ne ijedj meg, ha most akár 2-3 hónapig nem lesz semmi, de az is lehet, hogy már most is lesz. A lényeg, hogy tényleg mindig legyen nálad betét.
A kérdező hozzászólása: az baj ha mindig hordok magamon egyet?az baj lehet?meg ha nem is jon

Mi lehet a bajom? A menszim 26 napra jött meg (Éppen csak egy picit) az amugy (27-28nap) helyett, ez vol szerdán tegnap óta meg semmi! Lehet, hogy nem tud beágyazodni rendesen?

Már szeretnénk babát!!De ez nem tudom miért van,aggaszt a dolog,mert együtt is voltonk pé-környékén.Volt már igy valaki??

Legjobb válasz: Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.

Szia! Én is úgyan így vagyok vele...csak nekem a 24. napon jött meg, most vagyok a 3. napon. Mi is babát szeretnénk, nekem félidõben még reggeli vérzés is jelentkezett. Sajna most én se igazán tudom, hogy sikerült-e.....majd kiderül.
várd ki a28 napot és ha nem lesz rendes vérzés tesztelj!! A beágyazódás ha volt már meg kellett történnie, a teszt pedig válaszolni fog. Ha negatív említsd meg a dokinak ha mész.Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nekem ez már a 4.napom.Most kicsit lehet, hogy megeröltettem magam, mert hirtelen pici vérzés jelentkezett!Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: válaszoljatok létszi
Szerintem lehet a mensi elõjele. Nekem is ilyen volt 3 napig és ma 29. napon megjött. (de persze azért csináltam tesztet tegnap:-) )

Mit gondoltok? Pé után vagyok 8 nappal. Fáj a mellem bár a menszi előtt is szokott fájdogálni. De esetleg elképzelhető hogy ezt most baba okozza? Lent bővebben.

Pé után 5 nappal barnáztam 2 napig és fájt a hasam mint amikor meg akar jönni. Tegnap pedig fájt a méhemnél.Jelenthet ez babát???Kérlek válaszoljatok.

Legjobb válasz: Szia! Ilyen korán még nem igazán lehet megállapítani, de mindenképpen jelezheti a kisbabát :):) A peteérés utáni barnázás is felfogható jó jelként :):):) Tiszta szívembõl szurkolok neked :)

Szia! Ilyen korán még nem igazán lehet megállapítani, de mindenképpen jelezheti a kisbabát :) :) A peteérés utáni barnázás is felfogható jó jelként :) :) :) Tiszta szívembõl szurkolok neked :)
Hát erre nagyon nehéz válaszolni.Te is tudod hogy ez sok mindentöl lehet.Reménykedj hogy baba.

27 hetes vagyok. Kb már 2 hete olyan érzésem van néha, mint ha lenne valami a hüvelyemben. Mi és mitől lehet ez? És esetenkénti menszi szerű fájás ilyenkor is normális még?

Ez a van valami kb olyan érzés, mint ha a bébi ledugná a kezét, vagy lábát. Azt tudom, hogy az nem lehet. De akkor mi ez? kb 4-6x volt ilyen érzésem az elmúlt 2 hétben.

Legjobb válasz: Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :)). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája

Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :) ). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája
Nekem is fájt és görcsöltem, az orvos szerint normális volt. Néha én is éreztem olyat, mintha a baba vakargatna, lehet h igaz:) Ha nagyon görcsölsz, viszont menj el orvoshoz, az a legbiztosabb, nehogy valami baj legyen!
Én is éreztem ilyet, a doki azt mondta a méhszájat rugdossa a kicsi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!