Találatok a következő kifejezésre: Ez mi A (44275 db)

Ezeknek mi a hosszú alakja és mikor használjuk őket?

I'ma

Legjobb válasz: I'ma... ez nem ez akarna lenni?: I'm ? Szóval, I'm azt jelenti: I am - ez mindenkor használható, míg az I'm szlengebb, lazább: vizsgán, dolgozatban lehetõleg ne használd. Ain't = am not, are not, is not, have not, has not. Nagyon laza, semmiképp ne használd hivatalos célból (pl. nyelvvizsgán).

I'ma... ez nem ez akarna lenni?: I'm ? Szóval, I'm azt jelenti: I am - ez mindenkor használható, míg az I'm szlengebb, lazább: vizsgán, dolgozatban lehetõleg ne használd. Ain't = am not, are not, is not, have not, has not. Nagyon laza, semmiképp ne használd hivatalos célból (pl. nyelvvizsgán).
Az "I'ma" egy rövidítés rövidítése, pl. az "I'ma call you back" a már eleve szleng "I'm gonnna call you back" még tovább rövidítése, aminek persze az "I'm going to call you back" az eredetije, azaz vissza foglak hívni.
Elõzõ vagyok: A 'gonna' persze csak két n-nel akart lenni ;)

(Y) (R) (D) (X) (Y) mit jelentemnek ezek? Facebookra kivan írva és nem tom h mik ezek? Ki szokták írni de nem tom h mi ez . Mi a válasz?

Legjobb válasz: MSN hangulatjelek... itt megtudod nézni melyik mit ábrázol: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/smilefaces/uploads/0..

MSN hangulatjelek... itt megtudod nézni melyik mit ábrázol: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/smilefaces/uploads/0..
A kérdező hozzászólása: köszi!

Mi ez? Mi a neve? Hol lehet kapni? Kép

http://kepfeltoltes.hu/view/130716/f_lbeval___www.kepfeltolt..

Legjobb válasz: Ez nem olyan fülbevaló, amit te díszíthetsz fel?

Ez nem olyan fülbevaló, amit te díszíthetsz fel?
A kérdező hozzászólása: De igen, csak fogalmam sincs, hogy mi a neve, és hogy hol vehetném meg :( Nem tudja valaki?
Próbáld meg ékszerkellékes boltban megkérdezni. Mert van rengetegféle fülbevalóalap (gondolom ez is az), de amilyet te linkeltél olyat nem láttam. Amúgy honnan van a kép? Mert ha internetrõl, akkor onnan esetleg ki lehet deríteni a nevét.
A kérdező hozzászólása: Igen, netrõl van, néztem is, de az írásban csak annyi volt: " fülbevaló szerelék". És így sajnos nem találtam olyan ékszeres boltot, ahol ilyet árultak volna :(
Ezen a blogon találtad te is? http://kreativekszer.blogspot.hu/2010/11/rombusz-alaku-fitye.. Oldalt fent van az elérhetõségük, ha minden igaz náluk kell lenni olyan típusú fülbevalóalapnak. Vagy legalább mondják meg, hogy hol lehet kapni. :-)


taskmgr = Taskmanager = Feladatkezelõ
Pontosan ahogy #1 írja - amikor azokat a százalékokat nézed, akkor ez a program van megnyitva.
Valószínûleg nem egy túl izmos géprõl lehet szó, mert az én kb. 10 éves P4-es egymagos procimmal, 1 giga RAM-mal és nevetségesen alacsony alaplapi átviteli frekvenciákkal (magyarul elektronikai hulladék az egész, az 1 TB-s külsõ vinyó kétszer többet ér mint a gép) is csak 2-3 százalék a feladatkezelõ felhasználása.
Ja és, EGYSZER ÚGY IS ELKAPLAK, KACSCSÕRÛ KERRY !
Nem lehet valami erõs géped, ha a tasmgr.exe képes 5-6% erõforrást elvenni, nem ettõl akad, hanem attól hogy gyenge. Nálam folyton megy, bootoláskor indul, és esetleg néha 1%, de általában 0. Rendezd CPU-használat szerint csökkenõ sorrendbe alistát, aztán meg fogod látni mi az ami sokat zabál.
Érdekes, én meg amikor felhívom a saját számomat, mindig foglaltat jelez -- ki a fenével beszélek egyfolytában? Nem te voltál, aki a minap panaszkodott, hogy amikor minden programot kikapcsol, akkor valami lappangó szörnyûség 99 százalékra ugratja az üresjáratot? Csak, mert ismerõs a logika... Ha az eddigiekbõl nem volt világos: A taskmgr.exe az a program, amelyikkel megnézed, hogy mi fut a gépeden. Mivel korrekt, jelzi, hogy például õ is. Aligha okozhat neked lassulást, hacsak nincs folyton bekapcsolva, hogy figyeld a gyanús Feladatkezelõt, miként gyalázza meg szegény gépedet... 5-6% tényleg sok, ez azt a valószínûsíti inkább, hogy gyönge a gép a játékhoz.
Ez egy paradoxon ! xD
Ez már kvantumfizika :) a rendszer megfigyelése befolyásolja a rendszer mûködését :)
A kérdező hozzászólása: A játéknak minimális a gépigénye, de valamiért néha fps laggot okoz. Próbálkoztam már Razer Game Boosterrel is, de ez sem segített. A gépem: Pentium Dual-Core CPU E5400 @ 2, 7GHz, 2GB RAM és egy NVIDIA GeForce 9600 GT vidikari. Milyen háttérprogramok a leggyakoribbak amik lassíthatják a gépet?
Például egy vírusirtó. Szereti átvizsgálni a fájlokat futtatás, beolvasás, lemezre írás, úgy általában bármi elõtt, és közben. Ameddig nem végzett vele, nem enged hozzáférni (ezek század vagy tizedmásodpercek, de okozhatnak akadást)
A kérdező hozzászólása: Be lehet állítani valahol, hogy ezt ne tegye? Azaz csak ennél a játéknal vagy úgy ámblokk!?
Amíg játszol kapcsold ki teljesen, utána majd visszakapcsolod. Néhány program szeret az X hatására csak minimalizálódni a tálcára, de attól ugyanúgy fut. Ha ez (a teljes kikapcsolás) nem opció valamiért, akkor a real-time, azaz valósidejû ellenõrzést kell kiiktatni.

Ez mi a jóisten?

Sajnos most csak így tudok linkelni, bocsi:

Legjobb válasz: Ez kérlek Marilyn Manson:) Miért,mit hittél?

Ez kérlek Marilyn Manson:) Miért, mit hittél?
A kérdező hozzászólása: Najó de ez még csajnak is elmenne... Lehet hogy az? :D (Mondjuk a haja tetszik :P Amikor ilyen hosszú fekete parókát adtak rá)

Ez minek a logója, vagy mi ez?

http://kepfeltoltes.hu/110814/i_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Angry Birds "sportos" verziója :)

Angry Birds "sportos" verziója :)
ez nem fakopáncs frici? :D
Woody Woodpecker, alias Fakopáncs Frici, animált karakter, rajzfilmhõs. Olyan mint Magyarországon Pom-Pom vagy Frakk. A képen látható autósszõnyegen azért van feltehetõleg szivarral a szájában ábrázolva mert így "bad-ass"-nek hat.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mit jelent az, hogy bad ass? Az autó egy Pontiac Trans Am (V8).
A kérdező hozzászólása: http://s3.amazonaws.com/bonanzleimages/afu/images/6221/6507/.. Így hogy látom mi van aláírva, már kezdem érteni.
A kérdező hozzászólása: http://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Horsepower Megfejtve.
Valami kártya kivan lazulva az alaplapba vagy hibás
inkább hálózati hiba. nem tud csatlakozni valami távoli szerverhez.
Hibás külsõ hivatkozások. Lehet, hogy a neteddel van baj.
A kérdező hozzászólása: az alaplapban csak 1 kártyám van: hálózati kártya remélem nem ezzel van a baj, de van itthon még 1 pár amit másik gépbõl szedtem ki utolsó esetben majd megcsinálom(netem mûködik és minden zavartalanul megy) csak ezzel az ablakkal van baj ha csatlakoztam a netre ha nem :(

Miért érzem ezt? Mi a baj velem?

Egy jó ideje küzdök egy lányért, és most mire kezd összejönni a dolog már nem is érdekel a lány.

Legjobb válasz: ez nagyon sok mindenkivel elõfordul. nekem is volt ilyen, hogy egy csomó ideig akartam egy sráccal lenni, de amikor megkaptam akkor már nem is kellett igazán.. "Amikor végre megkapod azt, amit szerettél volna, úgy tûnik, egyáltalán nem ez volt, amit annyira akartál."

ez nagyon sok mindenkivel elõfordul. nekem is volt ilyen, hogy egy csomó ideig akartam egy sráccal lenni, de amikor megkaptam akkor már nem is kellett igazán.. "Amikor végre megkapod azt, amit szerettél volna, úgy tûnik, egyáltalán nem ez volt, amit annyira akartál."
Én is mindig így járok a fiúkkal. Ez tök normális szerintem.
Szerintem ez egyáltalán nem normális.(Velem is elõfordult már) Vannak hasonló kérdések az oldalon, nézegess ott válaszokat.

Barátom kijelentette, hogy nem akar szeretkezni! Mostanában sokat veszekszünk. Ezzel mi a célja? Így akar valamit megtorolni?

Elutasít,szivatásból viccel?dve persze nem éleen komolyan még azt is mondja Isten ?rizz!

Legjobb válasz: Szerintem ez már nem vicc, és nem szivatás, ezzel tudatni akarja hogy te már nem kellesz neki

Szerintem ez már nem vicc, és nem szivatás, ezzel tudatni akarja hogy te már nem kellesz neki
Én szoktam a barátnõmmel, (igaz, mink egyáltalán nem veszekszünk)...mindenesetre igen, pl. szeretkezés elõtt szoktam õt "húzni" ilyenekkel hogy nem, meg minden, persze csak viccbõl, ezzel hogy értsd azt akarom hogy legyen kicsit olyan "durci" és oankor mindnig megvigasztalom :) persze õ is nevet közben tehát nem komolyan...vagy azért is szoktam, mert azzal "bevadítom" hogy távolodom el tõle, és õ meg úgy gerjedve jön felém, és kérdezgeti hogy, nem ? nem ? tehát nálunk ez így van (azért mondtam ezt, mert kérdezted hogy mink fiúk szoktunk-e ilyet csinálni...sztem igen, DE csak bizonyos határokig) amúgy meg, ha azt mondod hogy sokat veszekedtek akkor személyszerint én, lehet h ugyan ezt csinálnám, egy ideig...azután szereveznék egy romantikus vacsorát és azután...kettesben lennénk, és átbeszélnénk a dolgokat...nem tudom, hogy a TE barátod milyen típus, vagy hasonló...mindenesetre, ha tényleg sokat veszekedtek, akkor nem "igen" csodálkoznák rajta... (DE ez csak az én véleményem..SENKIT sem akarok vele megbántani)...
Veszekedés közben nem az érveire reagáltál és nem azokkal vitatkoztál hanem õt, mint embert sértetted meg. Próbáld meg felgöngyölíteni ezt és megtudni mi lehetett az. És ne felejts el valami nagyon fontosat: nem vagyunk egyformák.
Szerintem ez nem normális, én elmennék dokihoz minél hamarabbb, hogy kikúráljon!
biztos valami fertõzés, menj el minél hamarabb az orvoshoz!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!