Találatok a következő kifejezésre: Ez mi A (46394 db)

Ezeknek mi a hosszú alakja és mikor használjuk őket?

I'ma

Legjobb válasz: I'ma... ez nem ez akarna lenni?: I'm ? Szóval, I'm azt jelenti: I am - ez mindenkor használható, míg az I'm szlengebb, lazább: vizsgán, dolgozatban lehetõleg ne használd. Ain't = am not, are not, is not, have not, has not. Nagyon laza, semmiképp ne használd hivatalos célból (pl. nyelvvizsgán).

I'ma... ez nem ez akarna lenni?: I'm ? Szóval, I'm azt jelenti: I am - ez mindenkor használható, míg az I'm szlengebb, lazább: vizsgán, dolgozatban lehetõleg ne használd. Ain't = am not, are not, is not, have not, has not. Nagyon laza, semmiképp ne használd hivatalos célból (pl. nyelvvizsgán).
Az "I'ma" egy rövidítés rövidítése, pl. az "I'ma call you back" a már eleve szleng "I'm gonnna call you back" még tovább rövidítése, aminek persze az "I'm going to call you back" az eredetije, azaz vissza foglak hívni.
Elõzõ vagyok: A 'gonna' persze csak két n-nel akart lenni ;)

(Y) (R) (D) (X) (Y) mit jelentemnek ezek? Facebookra kivan írva és nem tom h mik ezek? Ki szokták írni de nem tom h mi ez . Mi a válasz?

Legjobb válasz: MSN hangulatjelek... itt megtudod nézni melyik mit ábrázol: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/smilefaces/uploads/0..

MSN hangulatjelek... itt megtudod nézni melyik mit ábrázol: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/smilefaces/uploads/0..
A kérdező hozzászólása: köszi!

Mi ez? Mi a neve? Hol lehet kapni? Kép

http://kepfeltoltes.hu/view/130716/f_lbeval___www.kepfeltolt..

Legjobb válasz: Ez nem olyan fülbevaló, amit te díszíthetsz fel?

Ez nem olyan fülbevaló, amit te díszíthetsz fel?
A kérdező hozzászólása: De igen, csak fogalmam sincs, hogy mi a neve, és hogy hol vehetném meg :( Nem tudja valaki?
Próbáld meg ékszerkellékes boltban megkérdezni. Mert van rengetegféle fülbevalóalap (gondolom ez is az), de amilyet te linkeltél olyat nem láttam. Amúgy honnan van a kép? Mert ha internetrõl, akkor onnan esetleg ki lehet deríteni a nevét.
A kérdező hozzászólása: Igen, netrõl van, néztem is, de az írásban csak annyi volt: " fülbevaló szerelék". És így sajnos nem találtam olyan ékszeres boltot, ahol ilyet árultak volna :(
Ezen a blogon találtad te is? http://kreativekszer.blogspot.hu/2010/11/rombusz-alaku-fitye.. Oldalt fent van az elérhetõségük, ha minden igaz náluk kell lenni olyan típusú fülbevalóalapnak. Vagy legalább mondják meg, hogy hol lehet kapni. :-)


taskmgr = Taskmanager = Feladatkezelõ
Pontosan ahogy #1 írja - amikor azokat a százalékokat nézed, akkor ez a program van megnyitva.
Valószínûleg nem egy túl izmos géprõl lehet szó, mert az én kb. 10 éves P4-es egymagos procimmal, 1 giga RAM-mal és nevetségesen alacsony alaplapi átviteli frekvenciákkal (magyarul elektronikai hulladék az egész, az 1 TB-s külsõ vinyó kétszer többet ér mint a gép) is csak 2-3 százalék a feladatkezelõ felhasználása.
Ja és, EGYSZER ÚGY IS ELKAPLAK, KACSCSÕRÛ KERRY !
Nem lehet valami erõs géped, ha a tasmgr.exe képes 5-6% erõforrást elvenni, nem ettõl akad, hanem attól hogy gyenge. Nálam folyton megy, bootoláskor indul, és esetleg néha 1%, de általában 0. Rendezd CPU-használat szerint csökkenõ sorrendbe alistát, aztán meg fogod látni mi az ami sokat zabál.
Érdekes, én meg amikor felhívom a saját számomat, mindig foglaltat jelez -- ki a fenével beszélek egyfolytában? Nem te voltál, aki a minap panaszkodott, hogy amikor minden programot kikapcsol, akkor valami lappangó szörnyûség 99 százalékra ugratja az üresjáratot? Csak, mert ismerõs a logika... Ha az eddigiekbõl nem volt világos: A taskmgr.exe az a program, amelyikkel megnézed, hogy mi fut a gépeden. Mivel korrekt, jelzi, hogy például õ is. Aligha okozhat neked lassulást, hacsak nincs folyton bekapcsolva, hogy figyeld a gyanús Feladatkezelõt, miként gyalázza meg szegény gépedet... 5-6% tényleg sok, ez azt a valószínûsíti inkább, hogy gyönge a gép a játékhoz.
Ez egy paradoxon ! xD
Ez már kvantumfizika :) a rendszer megfigyelése befolyásolja a rendszer mûködését :)
A kérdező hozzászólása: A játéknak minimális a gépigénye, de valamiért néha fps laggot okoz. Próbálkoztam már Razer Game Boosterrel is, de ez sem segített. A gépem: Pentium Dual-Core CPU E5400 @ 2, 7GHz, 2GB RAM és egy NVIDIA GeForce 9600 GT vidikari. Milyen háttérprogramok a leggyakoribbak amik lassíthatják a gépet?
Például egy vírusirtó. Szereti átvizsgálni a fájlokat futtatás, beolvasás, lemezre írás, úgy általában bármi elõtt, és közben. Ameddig nem végzett vele, nem enged hozzáférni (ezek század vagy tizedmásodpercek, de okozhatnak akadást)
A kérdező hozzászólása: Be lehet állítani valahol, hogy ezt ne tegye? Azaz csak ennél a játéknal vagy úgy ámblokk!?
Amíg játszol kapcsold ki teljesen, utána majd visszakapcsolod. Néhány program szeret az X hatására csak minimalizálódni a tálcára, de attól ugyanúgy fut. Ha ez (a teljes kikapcsolás) nem opció valamiért, akkor a real-time, azaz valósidejû ellenõrzést kell kiiktatni.

Ez mi a jóisten?

Sajnos most csak így tudok linkelni, bocsi:

Legjobb válasz: Ez kérlek Marilyn Manson:) Miért,mit hittél?

Ez kérlek Marilyn Manson:) Miért, mit hittél?
A kérdező hozzászólása: Najó de ez még csajnak is elmenne... Lehet hogy az? :D (Mondjuk a haja tetszik :P Amikor ilyen hosszú fekete parókát adtak rá)

Ez minek a logója, vagy mi ez?

http://kepfeltoltes.hu/110814/i_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Angry Birds "sportos" verziója :)

Angry Birds "sportos" verziója :)
ez nem fakopáncs frici? :D
Woody Woodpecker, alias Fakopáncs Frici, animált karakter, rajzfilmhõs. Olyan mint Magyarországon Pom-Pom vagy Frakk. A képen látható autósszõnyegen azért van feltehetõleg szivarral a szájában ábrázolva mert így "bad-ass"-nek hat.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mit jelent az, hogy bad ass? Az autó egy Pontiac Trans Am (V8).
A kérdező hozzászólása: http://s3.amazonaws.com/bonanzleimages/afu/images/6221/6507/.. Így hogy látom mi van aláírva, már kezdem érteni.
A kérdező hozzászólása: http://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Horsepower Megfejtve.
Valami kártya kivan lazulva az alaplapba vagy hibás
inkább hálózati hiba. nem tud csatlakozni valami távoli szerverhez.
Hibás külsõ hivatkozások. Lehet, hogy a neteddel van baj.
A kérdező hozzászólása: az alaplapban csak 1 kártyám van: hálózati kártya remélem nem ezzel van a baj, de van itthon még 1 pár amit másik gépbõl szedtem ki utolsó esetben majd megcsinálom(netem mûködik és minden zavartalanul megy) csak ezzel az ablakkal van baj ha csatlakoztam a netre ha nem :(

Mióta vegetáriánus vagyok, rohamszerűen, hirtelen leszek éhes. és ez rendszeres. Mitől van ez? Mi a megoldás?

Legjobb válasz: Ahogy az elõttem szóló írta ez a vércukorszinted és az ezt kompenzáló insulin extrém ingadozása miatt van. Fehérjebevitellel lehet kompenzálni. Nem tudom mit vagy hajlandó enni (tej, tejtermék, hal, tojás) de kompenzálnod kell.

Ahogy az elõttem szóló írta ez a vércukorszinted és az ezt kompenzáló insulin extrém ingadozása miatt van. Fehérjebevitellel lehet kompenzálni. Nem tudom mit vagy hajlandó enni (tej, tejtermék, hal, tojás) de kompenzálnod kell.
mert a normál, kiegyensúlyozott táplálkozás arányait eltoltad a szénhidrátok irányába. lényegileg egész nap szénhidrátot (keményítõt, cukrot) eszel (kiegészítve növényi zsiradékkal), ami jól felnyomja a vércukrod. ez hirtelen le is esik - ezért is vagy éhes. másrészt azért vagy éhes, mert a táplálkozás nemcsak mennyiségi, hanem minõségi szempontokat is figyelembe kell, hogy vegyen. valószínûleg nem eszel fontos anyagokat, amelyeket kíván a szervezeted.
A vega életmód hátránya a protein és néhány ásványi anyag, valamint az omega-3 zsírsav nem elégséges bevitele. Tudatos vega étrenddel ez kompenzálható. Szivesen javasolnék neked egy könyvet, de ez nem a reklám helye. Ha érdekel, írj privit
Miért lettél vegetáriánus, ha megkérdezhetem? Mert van olyan ember, akinek nincs szûksége húsra(pl én... kiskoromtól alig ettem). És van olyan, akinek a szervezetéhes nélkülözhetetlen. Te ilyen vagy. Szertintem legyél olyan vega(nem tudom mi a neve), aki eszik tojást is, mert az laktat nagyon! Én is eszek, tojást, tejterméket, sajtokat, de húst azt nem. Ha EÜ-okokból tértél át erre az életmódra, beszélj az orvosoddal!!
A glikémiás index is segíthet! "A magas glikémiás indexû ételek azonban gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek hirtelen megemelik a vércukor és inzulin szintet, amit a vércukorszint hamar leesése követ, ÉHSÉGÉRZETET okozva". http://www.tutitippek.hu/blog/glikemias-index.php
A vega életmód divat ugyan, de nagyon egészségtelen, m égha a vegások ezt nem is akarják belátni. Az ember NEM növényevõ, hanem mindenevõ. A természetet nem lehet büntetlenül megerõszakolni. Ma még csak éhes vagy, késõbb sokkal komolyabb bajod is lesz , ha vega maradsz.
gondolom akkor elõtte sem ettél húst, ha nem szereted, akkor mi az hogy "amióta vega lettem?"
Hogy mi a megoldás? Étkezz normálisan!!!!
Kicsit Offolok a témához: 12:04 Elõttem szóló... Bocsi, de a Depresszió miért is lenne kitalált betegség? Szerinted a skizofréneket mi motiválja? a Depresszió semmiféleképp sem lehet kitalált betegség, hisz elég sok helyen elõfordul, és az ember nem tehet ellene semmit. Ha kitalált betegség lenne, nem hiszem hogy ilyen sokféle gyógyszert készítettek volna ellene. Édesanyám depressziós, napi 3-4 tablettát szed ellene, egyszer a család szeme láttára öngyilkos akart lenni. 1 hónapig elmegyógyintézetben volt (azt hiszem abban), és az orvosok és a pszichológus is kijelentették, hogy a depresszió miatt van. Úgyhogy kérlek szépen, te inkább ne mondd azt hogy a depresszió kitalált betegség. Lehet hogy azért gondolod ezt mert a mai "Emo" divat a "depresszió" miatt van, stb.stb.... na az tényleg csak a mai divatos irányzat miatt van, azok 80%-a szerintem egyáltalán nem depressziós. És most hogy a témához is kapcsoljak valamit, szerintem a vegetáriánus élet butaság. A hús én szerintem nélkülözhetetlen az életben, és messze nem egészségtelen. Csak mértékkel kell enni. Nem hiába vagyunk mindenevõk, a természet így akarta. Tudtommal 2 fajta vegetáriánus létezik: a Vegetáriánus: aki csak húst nem eszik, a zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek, tojások, szóják mellett, még a halat is képesek megenni, mert a hal "húsa" elvileg nem számít húsnak. és a Vega: aki CSAK gyümölcsöt, zöldséget, és szójákat eszik, semmiféle húst, tejterméket, semmiféle állati eredetû ételt. A Vega élet szerintem az élet elpocsékolásával egyenlõ. A Vegetáriánus még mindig egy szinttel jobb, de azt sem ajánlom senkinek. Az hogy nem szereted a húst, nem mentség arra, hogy ne is egyél. Nekem gyerekkorom óta mondogatták szüleim, hogy azt is meg kell enni, amit nem szeretünk, mert a változatos étrend fontos. Attól még mert nem szeretjük, meg kellene enni, mert egészséges, vitaminokkal teli, és egyáltalán nem árt. Suliba is kell járnod, mégsem szeretsz ;)
Utolsónak:DE igenis mentség az ha valaki nem szereti!Hidd el szarul érzed magad amikor megeszed, amikor már benned van, és lehet hogy hányingerrel is jár! Én pl. a sült marha hússal jártam így ami Gyrosban volt!Most az hogy sok vitamin van benne az rendben van, de máshogy is hozzá lehet ezekhez jutni!
Talán rendesen kéne kajálni húst meg minden neeeeem?
Szerintem a 2 dolog egyáltalán nem függ össze. Az a lényeg, hogy milyen mennyiségû, tápanyagtartalmú, vitamintartalmú, rosttartalmú, stb. táplálékot fogyasztasz. Táplálkozni lehet megfelelõen hús nélkül is, és lehet egészségtelenül, rosszul táplálkozni hússal is.
erre csak egy megoldás van: egy finom cupákos csülök!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...
Ui.: Vagy pacal
A hús szerintem is nagyon fontos :) Am még a fehér húsokat se szereted? Esetleg azzal próbálkozhatnál, csak egy icipicit...:) Am milyen húsokat ettél eddig?
Inkább derítsd ki a problémád igazi okát, mert a húsevés nem megoldás, rendkívül kockázatos!Rengetegen betegednek meg tõle, és szinte soha nincs kimondva, hogy a hús okozta a bajt.
Menjetek már a piccsába... akárki akármit mond az ember mindenevõ = muszáj húst ennie ha normális akar lenni.
Túl civilizált világban élünk ahol azért esznek az emberek mert finom és jólesik. én azt is megeszem aminek nem tetszik az íze mert tudom hogy szüksége van rá a szervezetemnek, én antivegetáriánus is lehetnék mert legszívesebben húst hússal ennék de sok zöldséget eszek mert kell a szervezetnek a változatos étrend. különben meg ha finnyás vagy Úgy kell neked, majd megbánod késõbb hogy ilyen hülyeségbe kezdtél "vegetáriánus" elég vicces... ez is olyan kitalált betegség mint a depresszió
A vegetarianizmus egy nyugati divat? "A vegetarianizmus – mint fogalom és jelentékeny mértékben elterjedt táplálkozási gyakorlat – elsõ feljegyzései a Bibliából valók amint megemlíti, hogy Isten az embernek, megteremtése után növényi táplálékot rendel[1]. Dániel és társai csak zöldségféléket fogadtak el eledelül [2]. További említések az ókori Indiából, Egyiptomból és az ókori görög civilizációkból származnak. Az ó-egyiptomi papok, a perzsa Zarathustra hívei, a buddhizmus, késõbb a zen-buddhizmus követõi mind vegetáriánusok voltak. A híres ókori görög filozófusok, orvosok: Platón, Szókratész, Püthagorasz, Epikurosz, Hippokratész szintén vegetáriánusok voltak és tanítványaikat is szigorú és egészséges étrendre szoktatták, mivel felismerték annak az az emberi szervezetre tett hatását. Platón az ideális államról írt könyvében kitér a polgárok táplálkozására is, amelyben csak növényi eredetû étel kerül az asztalukra. A táplálkozási gyakorlat mindkét elõfordulása szorosan kötõdött az állatok irányában felvállalt erõszakmentességhez (melyet Indiában ahimsza néven ismernek), fõ pártfogói pedig a vallási csoportok, illetve filozófusok voltak". Ezt egy természetgyógyásznak illene tudni!
A kérdező hozzászólása: Azért lettem vegetáriánus, mert nem szeretem a húst. Tejterméket eszem rendesen, sõt, sokat, Néha tojást is.
A kérdező hozzászólása: Elõtte valamennyit ettem, mert családi összejöveteleken "rákényszerítettek". "Azóta" egyáltalán nem eszem, és ez a hivatkozási alap.
Szerintem azért mert eddig húst ettél és ehhez hozzá szokott a szervezeted.. ha esetleg 1 évig kibírod hogy ne egyél húst akkor biztos hogy utána már jobb lesz..De te tényleg nem szeredet a húst vagy csak poénból csinálod??
Természetgyógyászként egyszerûen badarságnak tartom a vegetáriánus életmódot, mert teljesen ellentmond a szervezet mûködésének. Rengeteg ásványi anyag és a mûködéshez szükséges fehérje és zsír kerül így elvonásra, amit semmiféle étrendkiegészítõvel nem lehet pótolni. Példaként az omega3-6-9 zsírsavak hiányát megsínyli a szervezet és követeli a pótlást. Javaslom, hogy tanulmányozd egy kicsit a kinai, vagy thai konyhát. Meglátod hogy milyen harmónikusan állítják össze a zölségek, és a külömbözõ húsok, gyümölcsök arányát.Ezekben a több ezer éves kultúrákban ismeretlen a vegetarilmus. Ez egy nyugati divat. Én több évig tanultam kínában és thaiföldön, és láttam mit jelent a kiegyensúlyozott táplálkozás. Ott nincsenek elhízott emberek, pedig szinte egész nap esznek, mert a szervezetnek folyamatosan szüksége van az energia bevitelre. A nálunk divatos napi háromszori étkezés teljesen ismeretlen. Ne tedd tönkre a szervezeted, ha nem muszály, mert zölségek valóban csak szénhidrátot tartaálmaznak, és az állandó vércukorszint ingadozás elõbb-utóbb tönkreteszi a hasnyálmirigy mûködésedet. Változtass amíg nem késõ.
nem vagyok természetgyógyász, de egyetértek az elõttem szólóval. én szimpla cukorbeteg vagyok, és így fogytam le, így tartom karban a súlyom: naponta 6-szor keveset eszem. nincs hasi diszkomfortérzetem, sosem vagyok sem túl éhes, sem túl jóllakott.
Néhány évvel ezelõtt (akkor voltam kb. 18 éves) én is kitatláltam, hogy vega leszek, mert az milyen "trendi" Aztán mikor másfél év húsmentes élet után egyszercsak dobtam egy hátast -minden különösebb elõzmény nélkül- és ezt követõen a gyönyörû göndör hajamnak kb. a fele kihullott, mélyen elgondolkoztam, hogy megérte e...a hús elengedhetetlen és PÓTOLHATATLAN része a táplálkozásnak. És nem hiszem el, hogy valaki nem képes a húst megenni, az már csak hiszti.
egyél húst
A kérdező hozzászólása: Kis plusz infó: több mint egy éve vagyok vegetáriáus (kb. 1, 5 éve) úgyhogy nem az a baj, hogy nem elég régóta. Kb.1 évig semmi bajom nem volt. Lehet, hogy egyszerûen a sietõs, semmire idõt nem hagyó életmód az oka (vizsgaidõszak), mert tény, hogy a vegaságtól függetlenül sokszor nincs idõm enni, amikor éhes vagyok. Kedves Természetgyógyász! Már hogyne lenne a szénhidráton kívül más a zöldségben (növényi zsír, fehérje). Úgy tudom, a hüvelyesek ha nem is teljesértékû, de nagyon jó fehérjeforrások. És nagyon sok kultúrában régi hagyomány a vegetarianizmus. Másrészt én nem tudom elképzelni pl. azt, hogy nyers húst egyek. Márpedig az ember nem tudott mindig sütni-fõzni. Elhiszem, hogy annak idején nyersen is evett húst az ember, de mindebbõl arra következtetek, hogy a húshoz való viszonyunkat elég erõteljesen meghatározza a "delikát dresszúra".
Nem is kérte senki hogy nyersen edd meg a húst. Fõzd vagy süsd meg. Szerintem ha valaki minden áron vegetáriánus akar lenni, akkor legalább kérje ki az orvos véleményét, vagy táplálkozás szakértõ segítségét.
kedves kérdezõ, nem tisztem a természetgyógyász nevében beszélni, én csak egyetértek vele. lapozz fel egy tápanyagtáblázatot, és nézd meg, légy szíves, hogy mennyi zsiradék és fehérje van a zöldségekben, gyümölcsökben. és majd el fogsz képedni.
"A jól megtervezett vegán vagy másféle vegetáriánus típusú diéta az élet bármely szakaszában alkalmazható, akár a terhesség, a szoptatás, a csecsemõkor, a gyermekkor és a pubertáskor idején is." ( Az Amerikai Dietétikai Szövetség és a kanadai Dietetikusok állásfoglalálsa)

Miért érzem ezt? Mi a baj velem?

Egy jó ideje küzdök egy lányért, és most mire kezd összejönni a dolog már nem is érdekel a lány.

Legjobb válasz: ez nagyon sok mindenkivel elõfordul. nekem is volt ilyen, hogy egy csomó ideig akartam egy sráccal lenni, de amikor megkaptam akkor már nem is kellett igazán.. "Amikor végre megkapod azt, amit szerettél volna, úgy tûnik, egyáltalán nem ez volt, amit annyira akartál."

ez nagyon sok mindenkivel elõfordul. nekem is volt ilyen, hogy egy csomó ideig akartam egy sráccal lenni, de amikor megkaptam akkor már nem is kellett igazán.. "Amikor végre megkapod azt, amit szerettél volna, úgy tûnik, egyáltalán nem ez volt, amit annyira akartál."
Én is mindig így járok a fiúkkal. Ez tök normális szerintem.
Szerintem ez egyáltalán nem normális.(Velem is elõfordult már) Vannak hasonló kérdések az oldalon, nézegess ott válaszokat.

Barátom kijelentette, hogy nem akar szeretkezni! Mostanában sokat veszekszünk. Ezzel mi a célja? Így akar valamit megtorolni?

Elutasít,szivatásból viccel?dve persze nem éleen komolyan még azt is mondja Isten ?rizz!

Legjobb válasz: Szerintem ez már nem vicc, és nem szivatás, ezzel tudatni akarja hogy te már nem kellesz neki

Szerintem ez már nem vicc, és nem szivatás, ezzel tudatni akarja hogy te már nem kellesz neki
Én szoktam a barátnõmmel, (igaz, mink egyáltalán nem veszekszünk)...mindenesetre igen, pl. szeretkezés elõtt szoktam õt "húzni" ilyenekkel hogy nem, meg minden, persze csak viccbõl, ezzel hogy értsd azt akarom hogy legyen kicsit olyan "durci" és oankor mindnig megvigasztalom :) persze õ is nevet közben tehát nem komolyan...vagy azért is szoktam, mert azzal "bevadítom" hogy távolodom el tõle, és õ meg úgy gerjedve jön felém, és kérdezgeti hogy, nem ? nem ? tehát nálunk ez így van (azért mondtam ezt, mert kérdezted hogy mink fiúk szoktunk-e ilyet csinálni...sztem igen, DE csak bizonyos határokig) amúgy meg, ha azt mondod hogy sokat veszekedtek akkor személyszerint én, lehet h ugyan ezt csinálnám, egy ideig...azután szereveznék egy romantikus vacsorát és azután...kettesben lennénk, és átbeszélnénk a dolgokat...nem tudom, hogy a TE barátod milyen típus, vagy hasonló...mindenesetre, ha tényleg sokat veszekedtek, akkor nem "igen" csodálkoznák rajta... (DE ez csak az én véleményem..SENKIT sem akarok vele megbántani)...
Veszekedés közben nem az érveire reagáltál és nem azokkal vitatkoztál hanem õt, mint embert sértetted meg. Próbáld meg felgöngyölíteni ezt és megtudni mi lehetett az. És ne felejts el valami nagyon fontosat: nem vagyunk egyformák.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!