Találatok a következő kifejezésre: Ez mi 23hetes (3 db)

Ez mi lehet? 23hetes terhes vagyok és ülök és egyszercsak, mintha süllyedne a hasamban valami. máshogy nem tudom megfogalmazni. nem jár görccsel, nem fáj.

Legjobb válasz: A baba mozog,lefelé,nézd meg ilyenkor,lehet kidugja a felyét a szeméremdombodon,óvatosan tapogasd ki.Nincs baj,nagyon aktívak ebben az idõszakban. 23 hetes kismama

A baba mozog, lefelé, nézd meg ilyenkor, lehet kidugja a felyét a szeméremdombodon, óvatosan tapogasd ki.Nincs baj, nagyon aktívak ebben az idõszakban. 23 hetes kismama
nekem is szokott ilyet csinálni, és egyszer láttam uh-n is amikor felhúzta a fejéhez a lábát teljesen.Az volt.

23hetes kismami vagyok és sokat fáj a szegcsontom a bal mellemnél. Mi okozhatja ezt a fájdalmat? Ha bal oldalt fekszem erösebb.

Legjobb válasz: szia! Elõfordulhat, hogy a savtól fáj, ha egyáltalán van ilyen problémád. Esetleg a cici növekedésétõl, fõleg, ha van gerincferdülésed is. Ezenkívül a mell rengeteg változáson megy keresztül ez is befolyásolhatja. Ha nagyon fáj érdemes szólni a védõnõnek, majd az orvosnak! Kellemes babavárást

szia! Elõfordulhat, hogy a savtól fáj, ha egyáltalán van ilyen problémád. Esetleg a cici növekedésétõl, fõleg, ha van gerincferdülésed is. Ezenkívül a mell rengeteg változáson megy keresztül ez is befolyásolhatja. Ha nagyon fáj érdemes szólni a védõnõnek, majd az orvosnak! Kellemes babavárást
Nekem is volt egy ilyen idõszak, utáltam. Sehogy nem volt jó! De elmúlik majd. Az izmok dolgoznak, feszülnek, ahogy nõl a hasad és máshova tevõdik a súly-legalábbis nekem több doki is ezt mondta, és pár hét alatt elmúlt a fájdalom, de addig borzalom volt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Második válaszoló neked mikor mult el?Kb hány hetesen?

A Vércukor szint mérésre ki az beutalót, a védőnő? Most 23hetes vagok, mikor kérjek beutalót? Ha jól tudom 26hetesen esedékes ez a vizsgálat. Miből áll? Szóval mennyi idő, hogy zajlik?

A válaszokat el?re is nagyon köszönöm

Legjobb válasz: Nálunk is hasonló volt a cukorterhelés mint ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyi különbséggel hogy nekem 3x vettek vért. Éhgyomorra, aztán megittam a cukros vizet, 1 és 2 óra múlva is vettek vért.

Nálunk is hasonló volt a cukorterhelés mint ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyi különbséggel hogy nekem 3x vettek vért. Éhgyomorra, aztán megittam a cukros vizet, 1 és 2 óra múlva is vettek vért.
Nekem a védõnõ adta, aki a nõgyógyásztól hozta.Elvonulsz laborba x gramm gyógyszertári szõlõcukorral(majd a védõnõ azt is megmondja).Leveszik a vért, a cukrot bekeverik vízzel.Megiszod, 2 óra múlva visszamész és vesznek vért megint.A leletért du. vissza kell majd menned, amit a dokid fog megnézni.
Még annyi hogy nálunk 24 hetesen van a cukorterhelés.
Szia!Én 22hetes vagyok és én 24hetesen fogok menni.Nálunk ez van elõírva.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy 24hetsen van itt is, sõt valószínû, mert mindenki ezt írja.:) Nem voltam vele tisztában. Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!