Találatok a következő kifejezésre: Ez mi 23 (118 db)

23 évesen lehet merevedési zavar? Vagy ez mi? !

Mostanába egyre gyakrabban fordul elő, hogy nehezebben merevedik a nemi szervem vagy elkezdjük , és le lankad, 23 évesen ez normális?! Kívánom a páromat, meg minden ö is nagyon kíván de nem mindig megy... Lehet hogy sokat csináljuk, vagy mi lehet? félek kicsit... Nem kávézom, nem cigizem, nem drogozom....

Legjobb válasz: te nem a legjobb bnõm pasija vagy?!:D õ is ilyen gondokkal küzd,de már annyira megunta a próbálkozást, h a szex náluk heti 1 vagy 2 heti 1 alkalom, dokihoz is ment, hormongyógyszert is kapott....asszem õ is 22-23 éves.

te nem a legjobb bnõm pasija vagy?!:D õ is ilyen gondokkal küzd, de már annyira megunta a próbálkozást, h a szex náluk heti 1 vagy 2 heti 1 alkalom, dokihoz is ment, hormongyógyszert is kapott....asszem õ is 22-23 éves.
A kérdező hozzászólása: nalunk mindennap van:) csak kevésnek érzem:)
ha nem ugy áll ahogy kéne hogy lenne miden nap?
én is ezt nem értem:)
változtass az étkezézéseden. jót tesz a csípõs, a kapszaicin kitágítja a vérereket, könnyebben áramlik a vér..a dió arginin tartalmaz, az is jó...tojás, mert kolin és inozitol van benne. a méz a természetes ásványi anyagok miatt. a kukorica, mert olyan anyagok vannak benne, amik segítik a tesztoszteron termelõdését...további olajos magvak, zöld tea..ja, és tökmag.
A kérdező hozzászólása: olajostól épp az h nem rosszabb? most néztem egy ilyen vérserkentõs teát, , , de nem tudom , hogy segitene e.
nem, az olajos magvakban jó olaj van és e-vitamin, stb...keress rá, nagyon jót tesz a potenciának mind.
ha szex közben is lankad, ott már a baj nem kevés. amit leirok ide, nem poénnak szánom, hanem haveromnak volt ilyesmi problémája mint most neked: egyetemen voltunk, szobatársam mesélte ugyan igy a problémát hogy ujabban nem mindig áll neki meg lankad menet közbe, harmadik szobatársunk egy vietnámi srác volt, mondta hogy erõset egyen meg tojást dögivel, nála ez bevált, telítõdött a szervezete a tojással meg a csipõssel, és utánna soha nem panaszkodott hogy nem áll. megjegyzem, I. évfolyamosok voltunk az Orvosin debrecenbe, azóta már mind orvosok vagyunk de ma is ezt a módszert választanánk elsõként ha ilyen problémával állnánk szembe: csipõs+tojás néhány napig erõsen adagolva
probald lannyal, hatha akkor vissza zokkensz!!!!!! biztos azert nem megy a paroddal, mert fiu:P

2Sám 23, 13-17; Miért csinálta ezt Dávid? Ez mit jelent?

Én szerintem e víz nem a vitézei vére, hanem, inkább a fáradozásuk jele, és szerintem azzal, hogy kiöntötte a vizet, csak azt érte el, hogy hiába kockáztatták az életüket, hiszen nem ivott.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ: Dávid, ’az Isten szíve szerint való férfi’ megértette a vérrel kapcsolatos isteni törvény mögött rejlõ alapelveket (Cselekedetek 13:22). Dávid úgy tekintette ezt a vizet, mintha az emberei vére lett volna.Számára a víz egyenlõ volt az életvérrel, amit a vízért kockáztattak. Dávid annyira mélyen tisztelte Istennek az élettel és a vérrel kapcsolatos törvényét, hogy visszatartotta magát attól, hogy akár csak a látszatát is keltse annak, hogy megszegi ezt a törvényt. Nekünk is ilyen szemléletmódot kell kifejlesztenünk Isten összes parancsa iránt.

Kedves Kérdezõ: Dávid, ’az Isten szíve szerint való férfi’ megértette a vérrel kapcsolatos isteni törvény mögött rejlõ alapelveket (Cselekedetek 13:22). Dávid úgy tekintette ezt a vizet, mintha az emberei vére lett volna.Számára a víz egyenlõ volt az életvérrel, amit a vízért kockáztattak. Dávid annyira mélyen tisztelte Istennek az élettel és a vérrel kapcsolatos törvényét, hogy visszatartotta magát attól, hogy akár csak a látszatát is keltse annak, hogy megszegi ezt a törvényt. Nekünk is ilyen szemléletmódot kell kifejlesztenünk Isten összes parancsa iránt.
Szia! Ez az elbeszélés szép példáját adja a katonák Dávid iránti szeretetének. Életüket is kockára tették kívánsága teljesítéséért. Láthatjuk azonban azt is, mennyire megbecsülte Dávid ezt a ragaszkodást. Tisztelte ezeket az embereket. Méltatlannak érezte saját személyét ilyen áldozat elfogadására. Úgy tekintett a vízre, mint a három vitéz vérére, hiszen életük kockáztatásával szerezték. Ezért nem itta meg, hanem „Istennek adta”. Ilyen áldozat egyedül Istennek jár. A három férfi hõsiessége mellett Dávidnak ez a magatartása is szerepet játszhatott ennek az eseménynek a megörökítésében. Üdv. Péter
A kérdező hozzászólása: Oké azt hiszem megértettem, köszönöm.
Dávid megértette a vérrel kapcsolatos isteni törvény mögött rejlõ alapelveket. Dávid annyira mélyen tisztelte Istennek az élettel és a vérrel kapcsolatos törvényét, hogy visszatartotta magát attól, hogy akár csak a látszatát is keltse annak, hogy megszegi ezt a törvényt. Nekünk is ilyen szemléletmódot kell kifejlesztenünk Isten összes parancsa iránt.
És az mit jelent, ha a Hold a Kígyótartóban van?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek, aki megpróbált segíteni :) Kedves Utolsó, nagyon igaz az anyagiakkal kapcsolatos írásod! Köszönöm még egyszer! Mindenkinek ment a szavazat!
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy a Skorpió jegyében áll a Vénusz és a Plútó, a Jupiter a Vízöntõben, MC a Rákban.
@03:04 Valóban az, mint ahogy a Skorpió, a Vízöntõ meg a Rák is. Csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy az asztrológia hivatalos (ha egyáltalán van ilyen) álláspontja szerint mit jelent, ha a Hold (felõlem a Nap vagy bármelyik bolygó is lehet) a Földrõl nézve éppen ebben a csillagképben látható.
14:14-nek: a Kígyótartó egy csillagkép :D
Meglehetõsen erõs és szélsõseges a kapcsolatod az anyagi javakkal. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kell vigyáznod hogy ne vállj birtoklóvá. Ha mindig mindent birtokolni akarsz akkor elõbb-utóbb a tárgyak fognak birtokolni téged. Valószínûleg a Plútó mindkét oldalra fog lökni az életed folyamán (persze szigorúan tanító jelleggel :) ). Fogsz hatalmas luxusban élni és elveszítheted mindenedet is. Ezzel egyébként is sokszor bünteti az élet a túlzottan anyagias embereket, és Neked nagy a kísértés. Esélyes az is hogy vagyonodat nem teljesen törvényes úton szerzed (erre persze nem árt ha más is ráerõsít a horiban, de ha ezek közül vmelyik személyi bolygó akkor talán már az sem szükséges). Sok függ attól hogy mi a Nap és a Hold jegyed illetve hogy honnan jön a kvadrát, meg úgy amúgy az egész horoszkóp. Így külön elég nehéz. Persze lehet tuti dolgokat is írni (mint pl. élethitvallásod része a pénz sex rock and roll :) ), de azok nagyon általánosak lennének. Keress mást akinek ilyen van és elemezd úgy, úgy könnyebben fejted meg te is.
Ja ez kimaradt: Vénusz együttállása a Plútóval:Szexuális vonzerõ ésszenvedély jelöli ezt az aspektust. Egészen gyakran jelöl elõzõ életekkel való kapcsolatot. Öntudatos egyéniségekben ez a fényszög a spirituális szerelem és szenvedély olyan magasságaiba vezethet, mely átalakítja minden vele kapcsolatba kerülõ ember életét. Mûvészi képesség, ami nagy valószínûség szerint a drámán vagy zenén keresztül fejezõdik ki. Mint minden Plútó fényszöggel fennáll a veszélye anak, hogy pozitív és negatív módon egyaránt felhasználható, átalakíthat vagy pusztíthat.
"Dogmatikus nézeteket vall vallási és spirituális kérdésekben. Hitrendszere oly mértékben rugalmatlan, hogy nem képes tolerálni az övétõl eltérõ hitû embereket." Ez speciel bejött. :D
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat kértem, ami a témához kapcsolható. Aki nem ért hozzá, ne írjon.
Aha...aha... ahha... Teljesen logikus... A bolgyók mozognak... Az élet telik... Az emberi elme pedig fejlõdik... Visszafelé... Nincsen neked túl sok szabadidõd???
Egészségedre.
A Jupiter az nem anyilas bolygója?:O Eddig úgy tudtam..na de mindegy.Bocsi, hogy nem tudtam értelmes választ adni, és azért írtam ide, mert hátha valaki megfejti..
Szívesen segítenék de egy mukkot sem értek... Remélem lesz olyan aki tud segíteni :)
hát.. nagy házad lehet..
Nagyon jó dolgokat írtál!:) Megtudhatnám, hogy mi a forrás? Elõre is Köszönöm!!!
De mi az a B? Ezt én se értem.
biszex? :P
B-t én még sosem láttam ...:D
Lehet, hogy boy akar lenni az a B?
a szám az 'kora' az betû pedig a neme(vagyis anak a kezdõ betûje) Én "B"-t még nem láttam...:O
A B vagy elírás vagy a szexuális orientáltságra utal:biszex H:hetero...talán..
Szerintem meg mivel nem tudja a kérdezõ, hogy mit jelent, így azt hiszi, hogy bármilyen betû szerepelhet ott, és hasra ütés szerûen írt 1 betût.
23/F 23 éves fiú 19/L 19 éves lány 16/B 16 éves B.....
Lehet, hogy tényleg Boy :D 24/G :D
B-t még én sem láttam, de az nem b*zi?
Mert a b.zi meg a biszex az tényleg nemet kifejezõ minõség... :) Már bocsánat. Aki b-t írt az vagy a boy-ra gondolt, vagy halvány lila gõze nincs, hogy mit jelent, és csak írt egy betût :D
Béla
Lehet, hogy melltartóméret! XD
Hát így végiggondolva 23/F = 23 éves fiú 16/B = 16 éves bizonytalan... szegény nem tudja micsoda:D Én 25/L (25 éves lány) vagyok.
11:56 Kedves 24 éves! és mi az a G?(Gimnazista nem lehet:) )
G:girl amúgy én írtam h.biszex.végülis csak találgattam:XD
16:40 valszeg girl az a G.

23 hetes terhes vagyok, de még elég kicsi a hasam, alig nőtt valamit. Nem baj ez? Mikor lesz már nagyobb?

Elég magas vagyok és széles a csíp?m, ez számít? A babámmal minden rendben. Az uh-n 20 hetesen voltam, és a babám szépen fejl?dik.

Legjobb válasz: Szia! Saját tapasztalatom nincs e téren, mert "csak" 13 hetes vagyok. DE sógornõm is ebben a cipõben járt. Alig látszott a hasa 2-3 héttel ezelõttig (25 hetes most). Pedig nem is magas és nem széles. Csak egy kicsit telt csípõben. Ez nagyon alkatfüggõ. A lényeg, hogy a doki mindent rendben talált! Lehet még elég ideig nagy pocid...:)) A széles csípõ lehet az oka. Szerencsés alkat vagy. (nekem tetszik a kismamis stílus és a pocim). Egyébként uncsitesóm olyan, aki ma újságolta (teltebb), hogy hirtelen "nagyot" nõtt a pocija. Nem tudhatod, hogy mikor indul rohamos növésnek! Gratula a babóhoz! 13 hetes kismami

Szia! Saját tapasztalatom nincs e téren, mert "csak" 13 hetes vagyok. DE sógornõm is ebben a cipõben járt. Alig látszott a hasa 2-3 héttel ezelõttig (25 hetes most). Pedig nem is magas és nem széles. Csak egy kicsit telt csípõben. Ez nagyon alkatfüggõ. A lényeg, hogy a doki mindent rendben talált! Lehet még elég ideig nagy pocid...:) ) A széles csípõ lehet az oka. Szerencsés alkat vagy. (nekem tetszik a kismamis stílus és a pocim). Egyébként uncsitesóm olyan, aki ma újságolta (teltebb), hogy hirtelen "nagyot" nõtt a pocija. Nem tudhatod, hogy mikor indul rohamos növésnek! Gratula a babóhoz! 13 hetes kismami
a csipõd miatt van ha széles akkor van helye bõven ezért nem nõl de ha rendesen fejlõdik a pici akkor nem kell izgulni majd megnõl a hasid is azért még van majdnem enyi idöd szülésik csak türelem elõbujik majd a poci is :)
Nezd meg ezt az oldalt, itt megtudod nezni, h hany hetesen kinek mekkora a pocija.De szeritnem semmi baj nincsen veled, es a babaddal sem, Te egyszeruen ilyen alkat vagy.Nekem van egy ismerosom aki 6 honapos kismam volt, es senki nem mondta vna meg rola, aztan a 9 honapra szep nagy kerek pocija lett, es egeszseges babaja. Ne izgulj, minden rendben van. Boldog babavarast 10 hetes kismama http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model419
Szia! Én is ugyanebben a cipõben jártam, 174 cm vagyok és nekem is széles a csípõm. A 20. héten azt sem lehetett látni, hogy egyáltalán terhes vagyok és még híznom sem nagyon sikerült. Aztán nem tudom pontosan megmondani neked, hogy hanyadik héttõl kb. 23-24. héttõl olyan gyorsan elkezdett nõni, hogy még én is meglepõdtem. Most töltöttem be a 28. hetet és már elég szép kismamás pocim van, úgyhogy ne aggódj, többfele utánna olvastam és azt írták, hogy a legjelentõsebb növekedések a 24-32. hét között következnek be, mind a poci, mind a kismami súlyában. Boldog babavárást!
Szia! Ne aggódj, van akinek alig van hasa, van akinek egy hordó! Ha minden rendben van az orvos szerint, és szépen fejlõdik, az UH is oké, akkor nincs gond! Nekem is viszonylag széles a csipõm, ergó nagyobb a hely bennem, ezért olyan kis gömb pocakom van 7 hónaposan. Ez alkati kérdés is! Ellenben a sógornõmnek már 4 hónaposan is brutális nagy hasa volt. Örülj neki, minél nagyobb a poci, annál nehezebb felvenni a zoknit, közlekedni vele...stb. :) 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :-)
a legtöbb esetben igen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) deh bõvebben az igen mit takar?
szájra puszi csók

Ezt mire véljem? 23/F

Budapesten van egy étterem, ahova gyakran betérek. Az utóbbi időben találkoztam ott egy szimpatikus felszolgáló hölgyek. A hölgy nagyon kedves, szimpatikus, pozitív kisugárzású. Beszédbe elegyedtünk, megkérdezte hány éves vagyok, hol tanulok, mi a horoszkópom stb. Válaszoltam, hogy 23 vagyok, Bp-en tanulok xy egyetemen, skorpió. Erre azt a választ kaptam, hogy a volt barátja is ilyen csillagjegyű és féltékenyek a skorpiók. Ekkor megkérdeztem, hogy ő mennyi felelte: 34 (ekkor kicsit megdöbbentem, mert max 28-nak tűnt.) Ekkor csak mi 2-en voltunk az étteremben. Szerintetek ez kezdeményezés akart lenni részéről, vagy csak szimpla szimpátia? :)

Legjobb válasz: Ezt már kérdezted.:) Csak nem szerelmes vagy?

Ezt már kérdezted.:) Csak nem szerelmes vagy?
horoszkóp.. NEEEEE:(
A kérdező hozzászólása: Hm... szóval te vagy az aki az elõbb írt? Ismét lennék vele 2-esben, mert ma valahogy nem sikerült. Meghívom egy italra! :)
atyaég:) . alap, hogy egy nõnek, fõleg ismerkedéskor soha ne adj egyenes választ. hány éves vagy-találd ki hol tanulsz-most szabadultam.csupaszöklû verekedõ vagyok, pl nevetés. mi a csillagszegyed-gondolkozol-buszjegy ennyi magaslabdát bakker.:D ezt a csajt aznap megdughattad volna. egyébként meg igen. egyértelmû éj-eket küldött-érdeklõdés jelzõ.
Tényleg elbasztad az egyenes válaszaiddal :)
Ez nem egy 16 éves tini liba.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez már el van baszva...? Rájöttem mekkora hülye voltam. De most mit tehetek?
nincs ez [email protected], de ne tetézd azzal, hogy megveszed egy piával. mivel ezoterikus beállítottságú megvan a téma. legközelebb jósolsz neki tenyérbõl-simogatod a tenyerét magyarul-közben általánosságokat mondasz neki viccekkel megtûzdelve. ha nem húzza el a kezét jóslás végén, akkor enyhén szorítsd meg, ha viszonozza, akkor már megkérdezheted tõle, hogy meg akar-e csókolni.

Mit jelenthet ez? :"93:23. ^. ^. " Bővebben lennt!

Valamelyik nap beszéltem az egyik csajjal msn-en és ez volt neki kiírva és nem tudom mit jelent ha tudjátok légyszi mondjátok el mert ? nem mondta meg:(

Legjobb válasz: ezt csak õ tudhatja-.-" gondolkodj már...

ezt csak õ tudhatja-.-" gondolkodj már...
Eddig 93 orgazmusa volt, míg a párjának 23 mióta együtt járnak :D Csak õ tudhatja...
A kérdező hozzászólása: Gondolkodok de egyszerûen nem találom rá a választ és nem mondja meg hogy mi az:(:(
úúh gondolkodj...már mint azon, h mi honnan a p.csából tudnánk?!
Esetleg kosarazik? 93:23-ra nyertek. Mögötte pedig egy .^.^. jel a boldogságra utal.
:"93:23 síró, és szomorú fejek, ^. ^ kis cuki fej azt se tudja mit csináljon.... -.-

17 hetes vagyok, az afp és a hcg értékem is alacsony. Ez mit jelent? A 21-triszómia számított kockázata 1/23. Volt (van ) vki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a középsõ lányommal volt ilyen eredményem.Nálam a 21 és a 18 triszómia.A genetikus nagyon durva rendellenességet mondott,ha valóban ez a baj.De nem kell rögtön aggódni,meg kell ismételtetni a vérvételt.Ha ugyanezt az eredményt kapjátok,akkor genetikai UH.Ha ott is igazolják a bajt,akkor amniocentézist ajánlott végeztetni.Nálam már a 2-ik vérvétel is csekélyebb eltérést mutatott már,az UH meg mindent rendben talált.De azért csináltattam vízvételt is,ami nem volt kellemes,viszont minden rendben volt.Azóta 3 éves elmúlt már,és hála istennek makkegészséges a lányom,sõt van egy féléves húga is. Egyébként az afp egy nagyon megbízhatatlan vizsgálat,túl sok a fals eredmény. Minden jót,jó egészséget nektek.

Szia! Nekem a középsõ lányommal volt ilyen eredményem.Nálam a 21 és a 18 triszómia.A genetikus nagyon durva rendellenességet mondott, ha valóban ez a baj.De nem kell rögtön aggódni, meg kell ismételtetni a vérvételt.Ha ugyanezt az eredményt kapjátok, akkor genetikai UH.Ha ott is igazolják a bajt, akkor amniocentézist ajánlott végeztetni.Nálam már a 2-ik vérvétel is csekélyebb eltérést mutatott már, az UH meg mindent rendben talált.De azért csináltattam vízvételt is, ami nem volt kellemes, viszont minden rendben volt.Azóta 3 éves elmúlt már, és hála istennek makkegészséges a lányom, sõt van egy féléves húga is. Egyébként az afp egy nagyon megbízhatatlan vizsgálat, túl sok a fals eredmény. Minden jót, jó egészséget nektek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, egy kicsit megnyugtattál. A dokim szerint a genetikai uh után mindenképpen meg kellene csinálni a magzatvívételt is, mert az a biztos.De nagyon félek tõle...Nem maga, at féltem, hanem a Picurkámat...
Ne félj a beavatkozástól, rajtad is múlik, hogy lesz-e baj.Nagyon szigorúan tarts be utána a pihenést.Sõt, talán tovább mint amit javasolnak.Végül is átszúrják a hasfalat a méhet a burkot, mindennek be kell gyógyulni rendesen.Ne erõltesd magad utána, ne emelj, semmi hirtelen mozdulat vagy bármi ami vízfolyást eredményezhetne.a beavatkozás inkább nagyon kellemetlen, de nem fájdalmas.Én végig a babámat féltettem, nagyon rossz érzés volt.de jó volt tudni mikor megjött az eredmény, hogy semmi gond. Minden jót, és addig is ne aggódj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!