Találatok a következő kifejezésre: Ez megcsalásnak Nagyon (3 db)

Nemrég ünnepeltem a születésnapomat (21), és elmentem bulizni, nagyon sokat ittam és rámmászott egy pasi, én meg annyira sokat ittam, nem is emlékszem nagyon az egészből semmire. Ez megcsalásnak számít?

Arra emlékszem, hogy csókolóztunk, aztán, teljesen rá,nyomult, én meg hagytam. Aztán feljött hozzánk, hazakísért, ? aránylag józan volt én meg nem, aztán fel akart volna izgatni, belenyúlt a bugyimba én meg teljesen kiszolgáltatott állapotban voltam, de nem reagáltam rá semmit, nem izgatott fel, csak ott feküdtem, nem történt semmi, mert látta, hogy nem akarom, er?szakoskodni nem akart, aztán hazament. Egyébként van barátom, ez megcsalásnak számít?

Legjobb válasz: ami megtörtént megtörtént. nem tök mindegy hogy megcsalásnak számított-e? felejtsd el, ne csinálj ilyet többet és kész

ami megtörtént megtörtént. nem tök mindegy hogy megcsalásnak számított-e? felejtsd el, ne csinálj ilyet többet és kész
Miért nem a barátoddal ünnepelted a születésnapodat? Amúgy meg én szeretem a páromat és akármennyit is iszok eszembe sem jut más pasira ránézni.De ez egyénfüggõ.Neked kell elszámolnod a lelkiismereteddel, én biztos nem tudnám megemészteni.
Igen, annak számít. Ha nem tudod magad kontrollálni, ne igyál annyit. Gondolom te is megcsalásnak vennéd ezt a barátod részérõl.
hát gondolj bele hogy ha a barátod ünnepelte volna a szülinaját rámászott volna egy csaj smárolt volna vele utána felment volna hozzá és elkezdte volna kiverni a farkát. ha szerinted ebben az estben a barátod megcsalt volna téged akkor az megcsalásnak számit, ha pedig ugy gondolnád hogy nem csalt meg csak baleset volt akkor pedig nem számit annak. de szerintem a barátod mindenképp megcsalásnak minõsitené tehát lényegében ez megcsalás.
Teljesen hülye vagy kisanyám, egy nõ egyébként sem teheti meg hogy majdnem önkívületig igya magát, aztán az alkohol elõhozza a valódi énjét és átmenjen kurvába! Egyszerûen undorodom az olyan nõktõl akiknek nincs tartása, és képtelenek uralkodni magukon. Ha a pasid lennék és megtudnám hogy nélkülem járkálsz olyan helyekre ahol csontrészeg leszel biztos kivágnálak!
A kérdező hozzászólása: Ez elõször fordult elõ velem, és utoljára, nem rendszeres, tudok annyit inni, amennyi pont elég.
Szerintem ne rágódj azon, megcsalás-e. Inkább annak örülj, hogy annyira részeg voltál, hogy érdemben nem tudtál az ingerlésre reagálni. Így nem lett aktus. Mert ha lett volna, akkor neked tuti nem jutott volna eszedbe a védekezés. És szerintem annak a pasinak se, aki képes egy láthatóan sík részeg csajjal szobára menni!! Így legalább a nemkívánt terhességet megúsztad!

Ez megcsalásnak számít? Nagyon szeretek/szeretnék prosztata-masszázzsal kielégíteni férfiakat. A baj csak az, hogy a férjem pont nem akarja. Sajna még csak egy pasival csináltam, de jó lenne "gyakorolni".

Ez a pasi benne lenne, hogy máskor is, többször is...stb. Ezzel is megcsalom a férjemet? Õ elég gyengécske az ágyban, viszont ezért elhagyni nem akarom. És tényleg csak proszimasszázsról lenne szó.

Legjobb válasz: Szerintem minden olyan szexuális tartalmú tevékenység,a mit nem a férjeden végzel, az megcsalás. El kellene gondolkodnod, hogy le akarod-e élni valakivel az életedet, akit szeretsz ugyan, de nem tesz boldoggá az ágyban. Tudoma szexsz nem minden, de ha ez valóban így van, akkor nincs is szükség más férfi álltal nyújtott örömre.

Szerintem minden olyan szexuális tartalmú tevékenység, a mit nem a férjeden végzel, az megcsalás. El kellene gondolkodnod, hogy le akarod-e élni valakivel az életedet, akit szeretsz ugyan, de nem tesz boldoggá az ágyban. Tudoma szexsz nem minden, de ha ez valóban így van, akkor nincs is szükség más férfi álltal nyújtott örömre.
Szerintem is megcsalás. Én tuti nem tenném, de nem is gondolnék ilyenre. Viszotn a páromat finoman megpróbálnám hozzászoktatni a gondolathoz, hogye legalább próbálja ki, és meglátja, hogy jó -e neki. De ha nem, azt el kell fogadnod. Hisz egy kapcsolatban az a lényeg, hogy mindét félnek jó legyen. Nem tudom hány éves vagy, de feleség létedre nem túl érett a gondolkodásod...
De mi ennek az értelme? Minek akarnád igy kielégiteni a pasikat? Valami masszõr vagy? vagy csak úgy? Mert tökre nem értem akkor, minek kell idegen pasiknak örömöet okoznod? Én csak a saját pasimnak akarnák okozni, idegenek nem érdekelnek. ÉS gondolj bele, ha a barátod nõket kézzel elégitene ki, te azt minek vennéd? Megcsalásnak? Vagy ez normális? Sztem ugyanolyan megcsalás.
igen, az. gykorolhatnál rajtam is ;)
Az, hogy 28 évesen igényeid vannak, az teljesen normális. (40 évesen is az lenne) Az, hogy a férjed nem tudja ezeket kielégíteni az probléma. Semmi kivetnivaló nincs abban, ha szeretnéd megkapni az, amire szükséged van. Csak szerintem rossz megoldás felé kacsingatsz. Még azt is elhiszem, hogy úgy gondolod látni egy férfit kielégülni általad, az elég lesz. Tálán egy ideig tényleg. De el fog jönni a pillanat, amikor ott leszel az ujjaddal a fenekében, nézed, ahogy élvez, ezer lesz a pulzusod, úszni fog a puncid a nedveidben és akkor úgy fogsz dönteni, hogy azt az ágaskodó forró kemény dolgot azt azon nyomba oda be neked. Hidd el, ez lesz. Az pedig tényleg megcsalás akárhogy is nézzük. Egy szeretõi kapcsolat persze mûködhet. Szakítasz rá idõt, kielégítenek, megy minden rendben. Amíg valaki nem hibázik és kiderül az egész. Egy ilyen pedig lerombolhatja az egész eddigi életed. 3 gyerekkel nem kispályás kockázat ez. Nem tudom milyen a férjed, mennyire bevállalós, sõt még rólad sem tudok szinte semmit. De a helyedben elöbb máshogy próbálkoznék. Együtt a párommal. Swinger klubb, egy harmadik fiú vagy lány. Valamit közösen. Az nem megcsalás, ha õ is belemegy. Persze ennek is vannak veszélyei, de messze kissebbek, mint annak, amit te szándékozol csinálni. Ha akarsz beszélgetni keress meg nyugodtan emailben. Nem felszedni akarlak, van kapcsolatom, bár szóbakerült már egy harmadik, de most éppen nem aktuális. Idõm meg amúgy sem lenne. :(
nimfomán kurva!
hülye ribanc
A kérdező hozzászólása: Kár... A válaszadóimnak: Elõször is köszönöm a válaszokat, mindenkinek. Tulajdonképpen nem akárkivel tenném, de vannak olyan pasik, akik annyira vonzanak szexuálisan, hogy megtenném. És igen, nekem örömet okoz a férfiaknak a vágyát felkelteni és kielégíteni. Lehet, hogy ez perverzió, vagy nimfománia, vagy ribanc-ság, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben. Ennél perverzebbek is vannak. De lehet, hogy csak a hét évnyi rossz szex beszél belõlem. 28 éves vagyok, 3 gyerekem van. Mindent megteszek a családomért, a háztartást egyedül vezetem úgy, hogy otthon vagyok a 3 kicsivel. Nappal anya vagyok, este nõ. Aki mindent megtesz a férje boldogságáért, és a kielégítéséért. Ennyire elítélendõ, hogy nekem is kell valami más?! Ami nekem is jó?? Természetesen a gyermekeim adta boldogságon kívül.
Szia! Szerintem nem megcsalás. Ha kiéled a vágyaidat akkor a családra is jobban tudsz figyelni. Én 35 éves ffi vagyok szeretném, de a feleségem nem csinálja. Nem segítünk egymáson? Irj: [email protected] Zsolt
ártó szándékú hazugság?
Neked kell tudni mit akarsz, mi a fontos neked egy kapcsolatban. Én így biztosan nem folytatnám, mert nekem a bizalom az, amire épül minden. Nem akarnék magamnak szenvedést okozni azzal, hogy vele maradok, közben pedig folyton agyalok dolgokon. Nem. Ennek már nincs jövõje. 21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!