Találatok a következő kifejezésre: Ez még baba 3 napom van (6 db)

Ez még lehet baba? 3 napom van a nem vártig... eddig csak annyi volt, hogy húzott egy kicsit a hasam, folyás szinte nem volt, csak amikor pisilés után töröltem magam.

Most viszont rózsaszín?t töröltem. :-( Ez már pecsételgetés a mensi el?tt vagy okozhatja más is? Tapasztalata van hasonló valakinek?

Legjobb válasz: Ez lehet a mensi elöjele is! Várj és ha nem jön meg akkor tesztelj:DD! Szoritok!

Ez lehet a mensi elöjele is! Várj és ha nem jön meg akkor tesztelj:DD! Szoritok!
Lehet mensi elõjele is, viszont a terhesség elején lehet pecsételõs vérzés. Ha nem jön meg normálisan, akkor tesztelj majd.
ezt még korai lenne megmondani .mert lehet menzi elõjele is. de ha megáll és holnapi semmi nem jön akkor tuti baba.és ez csak pecsételés volt. egyépként soknak van ilyen terhesség alatt. de nekem mikor menzi elõjeleként jelentkezik akkor kicsit rozsaszin és késõbb 12. orával mindenképp megindul több is. szoval ha neked nem ûakkor gondolhatsz babára is

3 nap van a nem vártig. A szívem mélyén már most érzem, hogy nem sikerült a baba. A párom az utolsó utáni pillanatig reménykedik, én meg már most feladtam. Normális ez?

Tudom, hogy nem szabad görcsölni és ebben a hónapban idáig nem is agyaltam ezen állandóan, de most minden percben azt figyelem, hogy feszül-e még a mellem, szurkál-e még a méhem táján, szaladgálok a mosdóba, hogy barnázok-e már.

Legjobb válasz: Persze hogy normális! Ne keseredj és el, és ne aggódj: talán már ott is van a kisbabád a pocidban, de az is lehet, hogy még egy felhõn csücsül és figyel téged. Aztán ha úgy hozza kedve, vissza se tarthatod, és jön!

Persze hogy normális! Ne keseredj és el, és ne aggódj: talán már ott is van a kisbabád a pocidban, de az is lehet, hogy még egy felhõn csücsül és figyel téged. Aztán ha úgy hozza kedve, vissza se tarthatod, és jön!
ha jól olvasom feszül a cicid is! Ez is jó jel! Egy barátnõm hasonlóan volt mint te, több hónap volt, mire összejött a baba. Mindig aggódva leste, mikor nem jön meg végre. És aztán egyszer csak a nagy aggódás közepette pozitív lett a teszt :) Nagyon drukkolok neked, hogy a baba már veletek legyen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nagyon aranyos vagy. Engem már agyon-vissza vizsgáltak, uh most a párom jön. Akár hányszor megjön a nem várt õ mindig megkérdezi, hogy mit csináltunk rosszul és én már nem tudok mit mondani, mert mindig jó idõben voltunk együtt, volt pém is, szedek vitamint is és mégsem jön össze!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak is nagyon köszönöm. Fura dolog, de a legjobb barátnõm sem tud ilyenkor megnyugtatni, de ezektõl a válaszoktól kicsit jobban érzem magam!
Szióka! Én is hasonló cipõben járok mint te. Tényleg minden klappol, mindent szedek, mindent megtettünk, szervileg semmi bajunk, mégsem jön össze, pedig már ott tartok, hogy nekem már nem is kell gyerek, mert ezt már nem bírom idegileg. A görcsösen akarást már megszüntettük, csak szeretjük egymást, és még a jeleket sem figyelgetem, de amikor megjön a mensim, akkor mindig összetörök egy picit. Remélem egyszer a sors hozzánk is kegyes lesz. Sok sikert sorstársam.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak:nagyon köszönöm, hogy írtál néhány bíztató sort. Igazándiból most olyan lelki állapotban vagyok, hogy egyik percben még reménykedek, a másikban meg úgy érzem, hogy úgy sincs baba. Pedig pé körül olyan biztos voltam a dolgomban! Tudom, hogy jókor vagyunk együtt és mindennek passzolni kellene, de valami mégis hiányzik a sikerhez! Hát, végülis péntek még messze van, majd csak akkor adom fel teljesen, ha meg jön. Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy írt!
Szerintem kitarthat, legalábbis nekem ezt mondták. Nekem is hasonló tüneteim vannak a 34 héten.
Teszteltél már?
Gratulálok és élvezd ezeket a csodálatos hónapokat mert ez nem ér fel semmivel az életben. 3 kislány anyukája. És mindenkinek szorítok. Nekem is nehezen sikerült a két kissebbik és tudom min mentek keresztül. Kitartás.++++++ mindenkinek.
nagyon gratulálok! esetleg tudod, hogy most hogyan sikerülhetett? úgy értem valamivel rásegítettél, hogy ennyi idõ után most sikerült? hátha tudnál tapasztalataiddal másoknak is segíteni.
Teljesen úgy érezted, mintha megjönne?? Vagy azért másabb mint máskor?
Gratulálok, nekem 1-én van a nem várt, remélem sikerül.:) ) Sok Boldogságot!!!
Gratulálok, tiszta szívbõl!Kérlek, mondd el a férjednek!Ne foszd meg Õt egy ekkora boldogságtól!Ez egy csoda!Mi 8+1 hetesek vagyunk, és annyira örült a Drágám, és jön haza, és egybõl megy Bogyóhoz, -a pocaklakómat hívjuk így-had sírdogáljon Õ is örömében, így 20 hónap után.Nem lesz semmi baj, de mostantól a cipelésnek, emelgetésnek vége, vigyázz nagyon magatokra!Én is aggódom, h mi lesz a köv UH-on, de majdcsak megsegít a Jóisten:)
GRATULÁLOK!!!!! Boldog Babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Csajok! 20 keserves hónap után ma reggel pozitívat teszteltem!!! Remegek a boldogságtól, a könnyeimmel küzdök amióta megtudtam, de vissza kell fognom magam, mert nem akarom még elmondani senkinek, a 12. hétig. A férjemnek sem a 8.-ig. Köszönöm mindenkinek a biztatást és a drukkot!
Mi 3. hónapja próbálkozunk. Az elõzõ két hónapban nekem is késett, pont ilyen tüneteim voltak, de megjött. Most is ezek vannak, már nem is izgulok... majd lesz, ahogy lesz.
Megy a drukk! :)
11:08-as, nagyon szorítok!!! Számolj be, hogy milyen lett a teszt.:) ))
A kérdező hozzászólása: Akkor holnap reggel tesztelek, el kell még mennem venni. Igazad van. Nem veszíthetek, vagy baba, vagy nem. Legalább nem aggódom, tudom a biztosat és kész.
Nekem is szúrkál a hasam hol az egyik, hol a másik oldalon, a petefészkek körül, az jó jel? Bárcsak sikerülne:)
Már nyugodtan tesztelhetsz, ígyis ugyis megjön teszttõl független ha nem vagy terhes, ha meg az vagy kimutatja és boldog leszel:-)))A hasszurka, fehér folyás jó jelek:-) Várjuk a jó hírt, írd majd meg!
A kérdező hozzászólása: 2 éve várjuk a csodát, még nem mertem tesztelni. Úgy gondoltam, várok még pár napot. Annyit csalódtam már!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! A kérdésekre válaszolva: Pont úgy voltam, mint bármikor, még a mensi elõtti idegbajom is megvolt, mondta is a férjem, hogy tuti megint megjön majd. Tehát, nekem semmi jele nem volt igazából. Az, hogy miképp sikerült ennyi idõ után, nem tudom. Valahogy spontán összejött. A férjemnek elmondtam, nagyon boldog volt és az orvosommal is közöltem, már holnap látni akar. Mindenkinek kívánok mielõbbi hasonlókat! :)
Igen, normális.
Igen, kora terhességi tünet ez. Tesztelj egyet holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat!háát nem is tudom hogy baba lesz e..a derekam is fájdogál a hasam is.csak az a fura hogy reggelre minden tünet megszûnik.mondjuk a cicim szokott fájni mensi elõtt, de most nem fáj.mikor teszteljek hogy tuti legyen?
Holnap reggeli elsõ pisibõl (vagy hajnaliból, attól függ mikor ébredsz, az a lényeg hogy elõtte vagy 6 órát ne pisilj). Szerintem már kimutatja. Kivéve ha kései peteérésed volt, akkor elõfordulhat, hogy még negatív. Ez esetben két naponta érdemes újra tesztelni, amíg meg nem jön, vagy pozitív nem lesz. Ha pedig nem is jön meg, és marad negatív, akkor nem rendszeres ciklus esetén én 10 nap késé után is dokihoz mennék.
A kérdező hozzászólása: oké.köszi a választ!holnap nem tudok tesztelni mert nincs itthon de majd holnapután!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!