Találatok a következő kifejezésre: Ez még baba 3 (45 db)

Igen lehet baba... A reggeli höd 36, 8??
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, igen, mindíg ébredés után mérem és már 6.ik napja minden reggel 36, 8.
Szia!Én is szombat-vasárnapra nemvárom.Vasárnap, hétfõn épp egy kicsit barnáztam, hétfõ este szex után enyhén pirosasan jött ki belõlem a "cucc", tegnap megint barnáztam.Meg ma is.Cicim fájt a 16.naptól, de két napja elmúlt.Én nem mérem a hõmet.Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Már nem merek tesztelni, a 1, 5 év sikertelenség.Most úgy vagyok, majd lessz valahogy.
Puffadás. Nekem is ilyen volt 7 hetesen, csak 1. babánál.
A kérdező hozzászólása: Ma nem volt egyszerû az elindulás mert semmit nem tudtam begombolni:-)
Lehet, hogy csak fel vagy puffadva, én is 7 hetes vagyok és harmadik baba, kb az enyém is ilyen.
egy link se jo
11-es vagyok és 27 hkm
http://www.msichicago.org/whats-here/exhibits/you/the-exhibi.. ...Fel vagy puffadva, velem is így volt az elején, 12 hét után újra rám jöttek még egy darabig a nadrágjaim. A babától elég késõn kezdett el nõni a pocak. Még most is van ami rám jön!
Nem lehet hogy csak fel vagy puffadva? :) nekem kb 12-13 hetesen volt ilyen
Hát ez nem nagy, nekem az elsõ babával volt ilyen 8 hetesen.
nekem is ekkora kb 9 hetes 5 napos
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120723/IMG_1746_www.kepfeltoltes.. Ez már jó...bocsánat!
rossz a link..
A kérdező hozzászólása: 11 es! Köszi! Nagyon tetszik a linked:-)

Ez még lehet baba? 3 napom van a nem vártig... eddig csak annyi volt, hogy húzott egy kicsit a hasam, folyás szinte nem volt, csak amikor pisilés után töröltem magam.

Most viszont rózsaszín?t töröltem. :-( Ez már pecsételgetés a mensi el?tt vagy okozhatja más is? Tapasztalata van hasonló valakinek?

Legjobb válasz: Ez lehet a mensi elöjele is! Várj és ha nem jön meg akkor tesztelj:DD! Szoritok!

Ez lehet a mensi elöjele is! Várj és ha nem jön meg akkor tesztelj:DD! Szoritok!
Lehet mensi elõjele is, viszont a terhesség elején lehet pecsételõs vérzés. Ha nem jön meg normálisan, akkor tesztelj majd.
ezt még korai lenne megmondani .mert lehet menzi elõjele is. de ha megáll és holnapi semmi nem jön akkor tuti baba.és ez csak pecsételés volt. egyépként soknak van ilyen terhesség alatt. de nekem mikor menzi elõjeleként jelentkezik akkor kicsit rozsaszin és késõbb 12. orával mindenképp megindul több is. szoval ha neked nem ûakkor gondolhatsz babára is

Az utólsó menzstriáció jan. 3-án volt. Most ez a 47. nap. ennyit még sosem késett. De a menzis érzések még néha előjönnek. És a mellbimbóim is érzékenyek. Már pár hónapja nem védekezünk. Ez lehet baba?

Legjobb válasz: Szia!Mire vársz????Szerintem már tesztelhetnél,mondjuk holnap!Elötte tabit szedtél?Mert az legalább 3hónap mig kiürül a szervezetedböl.

Szia!Mire vársz????Szerintem már tesztelhetnél, mondjuk holnap!Elötte tabit szedtél?Mert az legalább 3hónap mig kiürül a szervezetedböl.
Szia Lehet bizony baba! Nekem kb.a 8.hetig megvolt a mindjart megjon erzes, es a mellem is nagyon fajt. Csinalj tesztet holnap, es akkor mar tuti kiderul. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én még sosem szedtem tabit.de mikor cisztám volt 42. napra jött meg a menzim.
Akkor terhes vagy.
Szia, tesztelj mindenfelekeppen!!!! Nalam ugyanez a helyzet nekem is pont jan 3-an volt meg. Sajnos nekem az elso ket teszt nega lett, de meg mindig hasonlo tuneteim vannak. Ugyhogy remenykedem es jovo het orvos. Remelem neked elsore pozitiv lesz!!!!! Sok sikert!!!!!

60 kg-os kismamák. Szült közületek 3, 50 kg körüli babát? 37 hetes vagyok 3300 g-ot mért a doki. Mennyi lesz ez még a végére? Második baba az elsõ 3100 g volt alig bírtam megszülni. Mi lesz velem? Vagy a második tényleg könnyebb?

Legjobb válasz: Ezek a meresek megbizhatatlanok, es minden szules mas. En a masodikrol nem tudok nyilatkozni, mert csak egyszer szultem. Viszont 60kg korul vagyok, a fiam 3160-nal szuletett, es nagyon gyorsan, konnyen ment minden. Szoval szerintem nincs osszefugges. A masodik mehet teljesen egyszeruen is. Keszulj ra pozitivan, es menni fog :-)

Ezek a meresek megbizhatatlanok, es minden szules mas. En a masodikrol nem tudok nyilatkozni, mert csak egyszer szultem. Viszont 60kg korul vagyok, a fiam 3160-nal szuletett, es nagyon gyorsan, konnyen ment minden. Szoval szerintem nincs osszefugges. A masodik mehet teljesen egyszeruen is. Keszulj ra pozitivan, es menni fog :-)
Ez a 60kiló melyik súlyra vonatkozik, a terhesség vége felére, vagy teherbeesés elõtti súlyra? Én kb ennyivel estem teherbe 3900gramm és 57cm lett a babám, császár lett, de azért, mert rosszul feküdt!
Ezt nem lehet tudni, hogy mennyi lesz a végére. Lehet meglepõdsz és születik egy 2970 grammos babád. De lehet lesz 3800 gramm. Ezt nem tudni. Ugyanis ezek nem pontos mérések, csak becslések. Van amikor egész pontosan becsülnek, de van amikor jönnek a meglepetések, hogy vagy fél kg-al kisebb vagy nagyobb gyerek születik a becsült súlynál. Amúgy most már egyrészt bármelyik pillanatban akár megszülhetsz, a másik meg, hogy a legvégén azért már nem híznak olyan sokat a babák. Az átlagoshoz képest túl nagy súlyú babád nem lesz ezek a becslések alapján. Nekem 33 hetesen becsülték 3300 grammra a fiamat, õt jól tippelték, mert mondták, hogy 4 kg körüli súllyal fog születni. Egészen pontosan a 38. héten született 3960 grammal.
Én 57 kg-al estem teherbe, 67 voltam mikor szültem. 4100 grammos fiamat természetes úton szültem, igaz mindent vitt, annyira hogy a második császár lesz valószínûleg. De nem ez a lényeg szerintem, hanem a csípõ szélessége is közrejátszik, nekem elég széles.
60 kg-al indultam neki a terhességnek. 40+0-ra született a fiam 57 cm-el és 3780 g-al. Azt mondta az orvosom, hogy a második baba általában nagyobb súllyal születik. 12 hetes terhes vagyok, de már most félek.
Nekem a második gyerekem 1100grammal és 9 cmel volt kisebb mint az elsõ, pedig Õ is idõre született.

Előfordult mással is szülés utáni szél- és székletvisszatartási probléma? Én 3 hete szültem, elég nehéz szülés volt, és nagyon nagy baba. Néha előfordul, hogy kicsusszannak a "dolgok". Ugye ez még gyógyulóban van, s nem marad igy?

Legjobb válasz: nyugi teljesen normális dolog.szülés után nálam is voltak ilyen dolgok-jókat is mosolyogtam rajta.most még minden izom ki van tágulva és kell egy kis idõ,amíg visszaáll minden az eredeti állapotába.csak türelem.

nyugi teljesen normális dolog.szülés után nálam is voltak ilyen dolgok-jókat is mosolyogtam rajta.most még minden izom ki van tágulva és kell egy kis idõ, amíg visszaáll minden az eredeti állapotába.csak türelem.
Húúú, nekem is van errõl kellemetlen sztorim, én a kórházi szobatársaim elõtt szégyelltem magamat rettenetesen, friss gátsebbel elég nehezen tudtam visszatartani a szeleket, sõt többnyire semennyire.Bocsánatot is kértem tõlük, de így utólag ez már picit sem volt ciki.

Szeretném majd igény szerint szoptatni a babámat, de most még 2-3 óránként kell ébreszteni, mert sárga és aluszékony (1 hetes a baba). Ez az időszak nem fog az igény szerinti szoptatás rovására menni ugye?

Csak mert úgy tudom, az a legjobb a babának, úgy termelődik a megfelelő mennyiségű tej, ha igény szerint van szoptatva.

Legjobb válasz: Nekem azért kellett ébresztenem, mert nagyon visszaesett a súlya. Aztán amikor elindult rendesen, akkor igény szerint etettem. Nem volt gond :)

Nekem azért kellett ébresztenem, mert nagyon visszaesett a súlya. Aztán amikor elindult rendesen, akkor igény szerint etettem. Nem volt gond :)
Majd ha már nem lesz sárga miden beáll magától ne aggódj. Nekem 2 gyerekem is besárgult. De addig etesd, ahogy teszed. Ha nem komolyak az értékei (de csak akkor), akkor este fel ne keltsd 3 óránként. Hagyd egyszer 6 órát aludni.
Dehogy megy a rovására! Eleinte fõleg a sárgaság miatt fontos, hogy rendszeresen mellre kerüljön a baba a tejtermelés és a sárgaság megsztetése miatt is. A lehetõ legjobban csinálod, hogyha 2 óránként "ébreszted" enni. LAssan õ is belerázódik a külvilágba és képes lesz annyira ébren maradni, hogy jelezze az igényeit. :)
Jól tudod! Én az enyémet hiába ébresztettem, mert vagy nem szopott, vagy csak egy kicsit, de amikor végre kialudta magát, akkor rákapott:) . Nálunk ez egy hetesen már nem volt gond, remélem, már nálatok is megy a dolog:)
Biztos, hogy hiányozni fog neki a társa, úgyhogy én azt javaslom, szerezz neki egy párt.
Szerintem is egy új barát jól jön ilyenkor :) minél hamarabb mert lehet õ is eltávozik :S a depresszió miatt
Szerintem nehéz lenne, ugyanis a papagájok akkor lesznek igazán emberhez szokottak, ha már nagyon pici korukban kézbe vesszük õket és foglalkozunk velük. Idõsebb madárnál szerintem ez már nemigen mûködik, jobbat tenne neki egy fajtárs.
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam, hogyha minden nap kivenném akkor jobban megszelídülne és úgymond engem fogadna el barátjának. Meg lehet szelídíteni egy olyan papagájt aki 3 vagy annál is több évig (állatkereskedésbõl vettük nem tudjuk pontosan hány éves) fajtársával/fajtársaival élt? Köszi a válaszokat!
Tapasztalatom szerint még meg lehet szelídíteni, de vehetsz is egy párt neki, de ha nem tudod miért pusztult el a másik akkor vegyél az állatkereskedésben vitamint és féreghajtót vagy vidd el az állatorvoshoz kivizsgáltatni, hogy nem-e elkapott valami betegséget a máiktól
A kérdező hozzászólása: öreg volt.
Sajnos nem lehet megszelíditeni a papagájodat. És nam akkarlak elkeseríteni, de lehet, hogy õ is utánna fog menni. Az enyém például bele volt teljesen betegedve párja hiányába, amikor vettem mellé egy másik madarat akkor azt a madarat idegileg kikészítette és amikor takarítottam a helyét elment az új madár. a régi pedig ott maradt, de annyira depis volt hogy halálra ette magát. És szó szerint értsd. Sajnálom hogy semmi biztatót nem tudtam mondni. ne haragudj!
Nekem is ez volt.Nekem egy fiú és egy lány pár élt együtt.Neked is? Mert az én fiú papagájom, Palika már idõsebb volt egy kicsit, amikor megvettük hozzá a kislányt, Fiónát. Szerelmesek lettek, de mivel Palika már idõs volt, elment.És nem akartuk, hogy egyedül maradjon, így vettünk egy fiút, Móriczkát. Fióna még nagyon fiatal volt, semmi baja nem volt, és mégis elment.Szerintünk a kislány "Palika után ment", mert nagyon szerelmes volt.Úgyhogy ha neked egy fiú és egy lány volt, és valamelyik elment, és venni akarsz egy ellenkezõ nemût, akkor inkább ne tedd, nem fog beleszeretni, mert a papagájok egy életre választanak társat.De ha azonos nemût veszel, akkor számíts rá, hogy vagy összekapnak, vagy az új papszi bántani fogja a gyenge papszit, vagy pedig elmegy.Számíts mindenre.Remélem nem ez fog történni a te kis papagájoddal is.Sok szerencsét. 14/L
A kérdező hozzászólása: Szia! Nálam is egy fiú és egy lány volt, és a kislány halt meg. De azóta a fiú jobban van, sokszor összeengedem õt a 2 tengerimalaccal, mert õk a fürdõben vannak, szabadon, és olyankor ott dumálnak, nagyon édik. Szóval túl tette magát rajta.. De azért köszi véleményed!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!