Találatok a következő kifejezésre: Ez még baba (774 db)

Ma vagyok a 23. ik napos, két napja barnázok. Lehet ez még baba vagy megint mensi lessz?

Legjobb válasz: Mérd meg a hõd, ha magas akkor még lehet baba! Sok sikert!

Mérd meg a hõd, ha magas akkor még lehet baba! Sok sikert!
Hali! Én ma vagyok a 22. napon és én is barnáztam 3 napig most a napokban. Mostanra elmúlott. Cicim feszül és az alhasam is. Remélem nem mensi lesz. Nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 25.ik napos, még mindíg csak barnázok vagy inkább már feketlek(fekete a folyásom).Most már tényleg nemtudom, hogy mi van.
Utolsó vagyok! Poz. lett a mai tesztem. Veled mizu?
Igen lehet baba... A reggeli höd 36, 8??
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, igen, mindíg ébredés után mérem és már 6.ik napja minden reggel 36, 8.
Szia!Én is szombat-vasárnapra nemvárom.Vasárnap, hétfõn épp egy kicsit barnáztam, hétfõ este szex után enyhén pirosasan jött ki belõlem a "cucc", tegnap megint barnáztam.Meg ma is.Cicim fájt a 16.naptól, de két napja elmúlt.Én nem mérem a hõmet.Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Már nem merek tesztelni, a 1, 5 év sikertelenség.Most úgy vagyok, majd lessz valahogy.

Nagyon fáj a mellem, ha megnyomom váladék jön belőle, márc 5-6-7. én kellett volna megjönnie, 6. án teszteltem negativat délután lehet ez még baba?

Cukrom is elkezdett ingadozni eddig nem volt vele semmi baj! Az édesseget nagyon kívánom! A nőgyógyászom asszisztense azt mondta mennyek csütörtökön lehet baba! Már most úgy fel vagyok fujodva mintha terhes lennék! Teszteljek hétfőn???

Legjobb válasz: Ha azóta se jött meg akkor annak nyilván van vmi oka. Máskor is szokott összevissza lenni? Egyébként igen, csinálnék tesztet hétfõn mindenképp és ha nega akkor is orvoshoz fordulnék, mert ez a tejcsorgás lehet hormonzavar is (magas prolaktin szint terhesség nélkül) ami megzavarja a ciklust.

Ha azóta se jött meg akkor annak nyilván van vmi oka. Máskor is szokott összevissza lenni? Egyébként igen, csinálnék tesztet hétfõn mindenképp és ha nega akkor is orvoshoz fordulnék, mert ez a tejcsorgás lehet hormonzavar is (magas prolaktin szint terhesség nélkül) ami megzavarja a ciklust.
Lehet terhesség, de nekem nagyon gyanús a váladék a mellbõl, ami inkább hormonzavarra utal. Azért csinálj egy tesztet, hátha baba, de orvoshoz menj el mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Beált 28napra....Nagyon rég nem voltam pasival(3év) vele is 2hónapja vagyok!Azt mondják ilyenkor nagyobb az esély!?
Miért nem tesztelsz újra? Amúgy védekeztetek? Már csak azért, mert ha csak 2 hónapja vagy együtt a pasival, akkor furcsállom, hogy egybõl gyereket akarnátok. A mellbõl való váladék pedig magas prolaktin szintre utal, nem terhességre.
A kérdező hozzászólása: Õ a fiam apukája! Elvaltunk 3 éve és most újból együtt vagyunk!
Lehet baba igen:) de miért nyomkodod a cicid? Ha fáj amúgy sem szabad nyomkodni.Ha magától szivárog a váladék akkor oks, de te ne nyomkodd!
A váladék a mellbõl inkább prolaktin problémára utal. De miért nem tesztelsz?

Lehet ez még baba? Megnéznétek a görbém?

Tudom hogy nem voltunk pont jókor együtt,de már 4 napja késik,és soha nem szokott.

Legjobb válasz: hát ha tényleg késõi p.éd volt akkor igen kicsit korai volt... én egy 3 nap mulva tesztelnék ujra ha addig nem jön meg sok szerencsét és Kellemes Ünnepeket!!

hát ha tényleg késõi p.éd volt akkor igen kicsit korai volt... én egy 3 nap mulva tesztelnék ujra ha addig nem jön meg sok szerencsét és Kellemes Ünnepeket!!
szerintem a 21. napodon volt az ovud, és szerintem 3 nap múlva esedékes a mensid, mert én is úgy látom hogy nem voltatok együtt amikor volt a peteérésed! Áldott Békés Karácsonyt!
Nem késik még neked, mivel az ovuhoz kell számítani a köv mensit, nem pedig ahhoz, hogy mennyi szokott lenni... Láthatod te is, hogy ovud a 22.napodon volt és ehhez kell hozzáadni kb 14 napot. Nem tudom neked mennyi a luteálisod, ha vezetsz görbét rég óta, akkor abból megtudod. De 4 nap múlva lesz esedékes a köv. cikus. Reméljük nem jön meg, mert a hõd jól fent van, nem cikkcakkos, ez bíztató. De igazán bíztató akkor lesz, ha nem jön meg 4 nap múlva. :)

Lehet ez még baba?

A 14-15.napon volt peteérésem 1-én csináltam egy ovu tesztet reggel első vizeletből(jóstesztnek)az pozitív lett.Ma reggel csináltam még egy tesztet,de alig lehet rajta látni valamit,nagyon-nagyon halványan látszik a második csík.A hőm az szépen fent van,a derekam is fájdogál. Van még esély a babára,vagy ennek a hónapnak is annyi?

Legjobb válasz: Persze hogy van esély:)

Persze hogy van esély:)

November 20-án kellett volna megjönnie, de elmaradt, 5-6 napja esténként fáj a mellem, érzem a szagokat, éhes vagyok, hányingerem van. A teszt negatív, lehet ez még baba?

Legjobb válasz: teszt negativ 24nap késés után? és a hõd? itt a hcg növekedés számokban, te kb. a 38.dpo-n jársz.tesztelj más teszttel!! 14 DPO - 48 mIU/ml (17-119 mIU/ml) 15 DPO - 59 mIU/ml (17-147 mIU/ml) 16 DPO - 95 mIU/ml (33-223 mIU/ml) 17 DPO - 132 mIU/ml (17-429 mIU/ml) 18 DPO - 292 mIU/ml (70-758 mIU/ml) 19 DPO - 303 mIU/ml (111-514 mIU/ml) 20 DPO - 522 mIU/ml (135-1690 mIU/ml) 21 DPO - 1061 mIU/ml (324-4130 mIU/ml) 22 DPO - 1287 mIU/ml (185-3279 mIU/ml) 23 DPO - 2034 mIU/ml (506-4660 mIU/ml) 24 DPO - 2637 mIU/ml (540-10,000 mIU/ml)

teszt negativ 24nap késés után? és a hõd? itt a hcg növekedés számokban, te kb. a 38.dpo-n jársz.tesztelj más teszttel!! 14 DPO - 48 mIU/ml (17-119 mIU/ml) 15 DPO - 59 mIU/ml (17-147 mIU/ml) 16 DPO - 95 mIU/ml (33-223 mIU/ml) 17 DPO - 132 mIU/ml (17-429 mIU/ml) 18 DPO - 292 mIU/ml (70-758 mIU/ml) 19 DPO - 303 mIU/ml (111-514 mIU/ml) 20 DPO - 522 mIU/ml (135-1690 mIU/ml) 21 DPO - 1061 mIU/ml (324-4130 mIU/ml) 22 DPO - 1287 mIU/ml (185-3279 mIU/ml) 23 DPO - 2034 mIU/ml (506-4660 mIU/ml) 24 DPO - 2637 mIU/ml (540-10, 000 mIU/ml)
A kérdező hozzászólása: Negatív, :( A hõm az 36-36, 5. Köszi a választ!

Mit gondoltok a diagram alapján, lehet ez még baba?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..

Legjobb válasz: Tompán szur a hasam nagy az étvágyam és sokat alszok !

A kérdező hozzászólása: Tompán szur a hasam nagy az étvágyam és sokat alszok !
A kérdező hozzászólása: 19 napon volt pé , 34 naposra vártam a ciklust de egy nappal korábban jött de az erös se olyan volt mint szokott csak az elsö naphoz képest erös volt ma meg alig valami.
A kérdező hozzászólása: szerinted nézzek holnap egy tesztet???utsó válaszoló
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. ezzel fejeztembe a havi ciklust!
Szia. Mivel a hõd is visszaesett nem is kicsit, illetve vérzésed is volt, erõs ráadásul, így nem hiszem.Majd legközelebb.
Szia! Ha jól gondolom akkor a 13. napon lehetett a peteérésed. Hány naposak egyébként a ciklusaid?
Utolsó vagyok. Most néztem meg jobban, hogy a 20. napon volt pozitiv az ovu teszted, akkor talán mégsem 13. nap volt a peteérés.
Szia! Nekem is volt egy hónapom amikor ugyan megjött de mégis azt éreztem, hogy terhes vagyok, mert a mell feszülés nem enyhült. Sajnos a tesztem negativ lett. Vegyél egy tesztet és majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet megfogadom a tanácsod valoszinü már annyira akarom hogy csak a testem játszik velem nembaj majd legközelebb!!! :((((

Szerintetek ez most mi lehet? Lehet még baba ebből?

Ápr.26.-án volt az utolsó mensim..Kb egy hete esti vizeletb?l lett egy halvány +,meg azóta még négy de még mindig halvány..Ma voltam orvosnál UH-án,de nem látott semmit,csak 10mm-es nyálkahártyát.Pete érésem biztos volt ,mert a jobb oldali petefészek kicsit nagyobb,meg a petevezeték is szélesebb,tehát kilök?dött onnan legalább egy biztos,a doki mondta..Ciszta biztos nincs..Tüneteim vannak...Vérzés görcsök nem voltak..!! Volt már valaki ilyen helyzetbe,és mi lett a vége..?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen kétszer is. Pozitív teszt, baba sehol. Véremben HCG kimutatva, két nap múlva még növekedett is - bar nem olyan mértékben, ahogy kellett volna - UH-n nem latszott semmi. Majd 2 hét késéssel megjött. A masik alkalommal nemvart elõtt 3 nappal halvany pozi, nemvart napjan erõs pozi, majd két nap múlva full nega teszt... Megjött 5 nap késés utan. Lehet, hogy baba volt a dologban, csak nem tudott beagyazodni. A méhen kívüli terhességet valoban meg kellene még nézni, ha a doki nem nézte. Bízom benne, hogy neked ott van a baba! De ne keseredj el, ha mégsem. Sajnos vannak ilyen furcsasagok.

Nekem volt ilyen kétszer is. Pozitív teszt, baba sehol. Véremben HCG kimutatva, két nap múlva még növekedett is - bar nem olyan mértékben, ahogy kellett volna - UH-n nem latszott semmi. Majd 2 hét késéssel megjött. A masik alkalommal nemvart elõtt 3 nappal halvany pozi, nemvart napjan erõs pozi, majd két nap múlva full nega teszt... Megjött 5 nap késés utan. Lehet, hogy baba volt a dologban, csak nem tudott beagyazodni. A méhen kívüli terhességet valoban meg kellene még nézni, ha a doki nem nézte. Bízom benne, hogy neked ott van a baba! De ne keseredj el, ha mégsem. Sajnos vannak ilyen furcsasagok.
Szia elsõ terhességemnél csináltam pozitív és negatív tesztet is! 2 hét késés után mentem el dokihoz! Aki nem látott semmit, sõt kijelentette hogy tuti nem vagyok terhes! 3 hét múlva visszamentem (egy másik orvoshoz), és kiderült hogy 9 hetes terhes vagyok (voltam)! Szóval még bízhatsz benne! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia..Köszi a nyugtatást..Csak azt nem értem hogy miét nem lett erõsebb pozitív egy hét után sem, vagy ez normális lenne..?Nagyon szeretnénk bár már a 3. lenne, de imádjuk a gyerekeket..Az elsõ kettõnél nem volt ilyen..
Vettek vert? mehen kivuli terhesseget kozartak?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem nincs baba! Ha neked április 26-án volt az utolsó mensid, akkor 6 hetesnek kellene lenned. Ha annyira rossz a gépe, hogy nem is látja, akkor sem 10 mm-es kellene lenni a nyálkahártyádnak, hanem vastagabbnak!
A kérdező hozzászólása: Vért azt nem vettek, de méhen kívül sem láttak semmit..Nekem 30-32 naposak a ciklusaim, kb. 28.-án kellett volna megjönnie.2.án lett elösször + a teszt 31.-én még reggelibõl negatív lett..X-epil volt mindkettõ, de csináltam utána Lilit, meg Pregimaxot is...Halvány poz de látható idõn belûl lett az..
Szia!Szerintem te nagyon nagyon szeretnél babát és beképzeled a tüneteket.Van ilyen, a barátnõm is így volt és lett is halvány pozitív eredménye.Persze nem azért mert terhes volt.Ne görcsölj rá ennyire és hidd el elöbb teherbe esel.Drukkolok neked nagyon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!