Találatok a következő kifejezésre: Ez már számít a (327 db)

Hogyan szoktatahatnam le a férjemet arról hogy minden hétvégén aktív házaséletet akarjon élni? Ez mar fárasztó a számomra így senior korban.

Legjobb válasz: Hát én is sokszor hallottam Nagyanyust, hogy mondta a másik szobában nagyapusnak, hogy már megint nem nyughatsz? Ezért utálom a vasárnapokat. Akkoriban nagyapus olyan 75 éves lehetett.

Hát én is sokszor hallottam Nagyanyust, hogy mondta a másik szobában nagyapusnak, hogy már megint nem nyughatsz? Ezért utálom a vasárnapokat. Akkoriban nagyapus olyan 75 éves lehetett.
Kérem szépen használja a száját... és most nem beszédre gondolok.
Nem leszoktatni kell, hanem beszélgetni. Elmondani, hogy ki-mennyit igényel. (Én mondjuk biztos örülni fogok, ha idõsebb koromban is kívánni fog a férjem és nem másnál keresi az örömöket. 20 éve vagyunk házasok, remélem a következõ 20 évben is olyan aktív marad, mint eddig.)
remélem nem ilyen feleségem lesz mint maga
ezek szerint hétköznaponta "passzívan" éltek házaséletet? lehet, ezen kéne változtatni!
A kérdező hozzászólása: A férjem hétköznap dolgozik a nyugdíj mellett így akkor õ is fáradt hamar elalszik de hétvégén erõre kap.és egy picit sok ez nekem. Másoktól azt hallom pl. A senior torna után beszélgetünk a saunában, hogy már nem csinálják vagy havonta, alkalmanként.
Ha a négyes válasz nem tetszik, akkor meg keresni kell egy fiatalabb hölgyet, aki bevállalja az Úr karbantartását. Jó pénzért van ám erre jelentkezõ..csak utána nem kell idejönni sírni, hogy "jaj mit tegyek, félrekufircol a párom???"

Tegnap néztem meg a Tron: Legacy-t és azt a zenét keresem belőle, ami akkor ment, amikor Sam elment a játékterembe. Bekapcsolt mindnen gép és elindult a zene. Ez a szám akkor ment, amikor lent volt már a pincében. Mi a számnak a címe?

Legjobb válasz: Két szám ment ekkor. Az elsõ szám (amikor bekapcsolta gépeket): Journey - Separate Ways A második szám, amikor már lent volt a pincében: Eurythmics-SweetDreams

Két szám ment ekkor. Az elsõ szám (amikor bekapcsolta gépeket): Journey - Separate Ways A második szám, amikor már lent volt a pincében: Eurythmics-SweetDreams
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Journey - Separate Ways

4 hónapos múlt a babám és már 2szer volt megfázva de úgy rendesen, valamint volt neki egy olyan 1 délutános hányásos vírusos kis betegsége. Ez soknak számít? (anyatejes baba)

Legjobb válasz: Az én "babám", aki már 2,5 éves 1 éves koráig nem volt beteg egyáltalán, pedig tápszeres volt elsõ pillanattól. Azóta úgy 4-5X voltunk dokinál, ebbõl 2X kellett antibiotikum, egyszer megfázás, egyszer hasmenéses vírus miatt. Úgyhogy ehez képest a tied soknak számít. Esetleg van közösségbe járó testvére, akitõl elkaphatja, vagy mi lehet az oka? Amíg anyatejes addig nem nagyon tudsz neki plusz vitamint adni, elvileg az anyatejnek ezt a funkciót el kell látnia. Ha már elkezditek a hozzátáplálást akkor törekedj a vitamindús, immunerõsítõ ételek adására: Pl sütõtök, csipkebogyó tea

Az én "babám", aki már 2, 5 éves 1 éves koráig nem volt beteg egyáltalán, pedig tápszeres volt elsõ pillanattól. Azóta úgy 4-5X voltunk dokinál, ebbõl 2X kellett antibiotikum, egyszer megfázás, egyszer hasmenéses vírus miatt. Úgyhogy ehez képest a tied soknak számít. Esetleg van közösségbe járó testvére, akitõl elkaphatja, vagy mi lehet az oka? Amíg anyatejes addig nem nagyon tudsz neki plusz vitamint adni, elvileg az anyatejnek ezt a funkciót el kell látnia. Ha már elkezditek a hozzátáplálást akkor törekedj a vitamindús, immunerõsítõ ételek adására: Pl sütõtök, csipkebogyó tea

Felírtuk egy táblára az 1, 2, 3, .9, 10 számokat, majd valamelyik kettőt letörölve visszaírtuk a különbségüket. Ezt addig ismételtük, amíg csak egyetlen szám maradt . Lehet-e ez a szám a 0?

Legjobb válasz: Az eredmény valahogy így fog kinézni: a+b+c+d+e - (f+g+h+i+j). Mivel az elsõ 10 számot összeadva 55-öt kapunk, ezért a+b+c+d+e = x (f+g+h+i+j) = (a+b+c+d+e+f+g+h+i+j)-(a+b+c+d+e) = 55 - x Ha x páros, akkor 55-x páratlan, tehát a fenti mûvelet eredménye is páratlan. Ha x páratlan, akkor 55-x páros, tehát a fenti mûvelet eredménye újfent csak páratlan. Tehát a fenti mûvelettel csak páratlan eredmény jöhet ki. Mivel a 0 páros, ezért nem jöhet ki eredményként.

Az eredmény valahogy így fog kinézni: a+b+c+d+e - (f+g+h+i+j). Mivel az elsõ 10 számot összeadva 55-öt kapunk, ezért a+b+c+d+e = x (f+g+h+i+j) = (a+b+c+d+e+f+g+h+i+j)-(a+b+c+d+e) = 55 - x Ha x páros, akkor 55-x páratlan, tehát a fenti mûvelet eredménye is páratlan. Ha x páratlan, akkor 55-x páros, tehát a fenti mûvelet eredménye újfent csak páratlan. Tehát a fenti mûvelettel csak páratlan eredmény jöhet ki. Mivel a 0 páros, ezért nem jöhet ki eredményként.
A páratlan számok számának a paritása invariáns tulajdonság (vagyis nem változik egy-egy lépés során). Ez könnyen leellenõrizhetõ esetszétválasztással aszerint, hogy milyen számokat törölsz le (két páros, két páratlan, páros-páratlan). Kezdeti állapot: páratlan (1, 3, 5, 7, 9, azaz 5 darab, azaz páratlan sok páratlan szám van. Kívánt végállapot: páros (nincs, azaz 0 darab, vagyis páros sok páratlan szám van). Ezért a kezdeti állapotból a kívánt végállapot nem érhetõ el, mert az invariáns tulajdonságnak változnia kellene "páratlan"-ról "páros"-ra.

Hétfőn szedtem be az utolsó fogamzágátló tablettát az első levélből. Ma pedig barnás színű lett a folyásom, olyan, mintha vér lenne. Akkor ez már menstruációnak számít?

Legjobb válasz: Szia! Nekem utolsó szem után 4 dik napra jön meg mindig, ugyh ez valószinû az lesz:), de nem mindegy hogy annak számít e?Remélem tudod hogy a 7 nap szünetet mindig be kell tartani..egyik bartánõm egy éve szed tablettát és most derült ki hogy rosszul szedte, mert mindig amikor megjött neki akkor kezdte el az uj levelet...állítólag az orvos igy mondta..nemrég világosítottuk fel hogy ez nem így van!!!!

Szia! Nekem utolsó szem után 4 dik napra jön meg mindig, ugyh ez valószinû az lesz:) , de nem mindegy hogy annak számít e?Remélem tudod hogy a 7 nap szünetet mindig be kell tartani..egyik bartánõm egy éve szed tablettát és most derült ki hogy rosszul szedte, mert mindig amikor megjött neki akkor kezdte el az uj levelet...állítólag az orvos igy mondta..nemrég világosítottuk fel hogy ez nem így van!!!!
Ezt tudd be mensinek. Én is kétségbe estem az 1. levél után. 3. napon jött meg, 3 nap tisztasági betéttel, olyan drasztikusan lecsökkentette a vérzés mennyiségét...
nem cseszegetésbõl kérdezem de ez miért fontos??? úgyis idõvel alakul ki a gyógyszertõl ( pár hónap) hogy hogyan áll be a menzeszed
megvédeni??? mitõl?? látom egy ostoba kis fruska vagy. ilyennek nem való gyógyszer.. BYE
mondtam h.p. tombold ki magad de nem veszekedni jöttem [email protected] amit mondasz ugyse érted meg amit irok.. irásomba is belekötsz.. te ezért jöttél erre az oldalra?? tudnék még mit irni de nem érdkekel a gyerekes vitád...irj annak aki majd reagál rá
A kérdező hozzászólása: Hát tudod azért fontos, mert nem szoktam még hozzá, hogy eltér a menszim, ezért kicsit félek, nehogy terhes legyek. Áhhh, nem cseszegetésbõl írtad -.-", de akkor minek írsz, ha még csak nem is a kérdésre válaszolsz?
tényleg menstruálsz , mert látom hibbant vagy kicsit:P azt akartam vele kérdezni amit a második válaszoló elmondott... hogy ehhez igazítanád a következõ levelet...már álljál le....nem azért vagyok ezen az oldalon hogy kötekedjek és itt vezessem le a dühöm...ezért elmondom nem reagálok semmidre hiába támdasz te le..ln amit mondtam nem gyunyosan mondtam erre nekem esel....
A kérdező hozzászólása: Hát már csak megvédem magam... és ez nem menszitõl függ. Nem mindenki lesz hp... -.-" Ne magadból indulj ki. Különben meg ha legalább ide írkálsz ne msn-stílusban nyomd, tudod, vesszõ pont nagybetû...mindegy. Amúgy meg mellesleg mivel elsõ levéllel szedtem be, talán elõfordulhat némi kíváncsiság ezzel kapcsolatban. A kérdésemre felelj azzal töltsed az idõd. Ha már feljársz. És ne oktass ki. Köszi.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó válaszadó. Már megnyugodtam, és furcsa módon egy kicsit émelyegtem tegnap, meg görcsöltem, mint amikor megjön. De ez nem is igazi menszi. :O Azért betudható annak. XD Köszikeee. ^______^

A 2/A-n lehet menni 50ccm-s, rendszám nélküli segédmotorral- (simsonnal) legálisan vagy ez már autó-útnak számít?

Legjobb válasz: Nem csak annak számít, az is bár már egy ideje M2-nek nevezik: https://maps.google.hu/maps?q=dunakeszi&hl=hu&ll=47.595051,1..

Nem csak annak számít, az is bár már egy ideje M2-nek nevezik: https://maps.google.hu/maps?q=dunakeszi&hl=hu&ll=47.595051, 1..

Egy (kezdődő) párkapcsolatnál mennyire számít a szüleitek véleménye? Már mint az, h. mit gondolnak a lányról/fiúról, szimpatikus-e nekik? Ez mennyire befolyások titeket?

20 év felettieknek szól a kérdés, meg legfőképpen olyanoknak, akik még otthon laknak, tehát a szülők viszonylag gyakran találkoznak a párotokkal.

Legjobb válasz: Számít, mert ha anya azt mondja, hogy kislányom kapj már a fejedhez, ez egy semmirekellõ hazug disznó, akkor valszeg az úgyis van, csak nem látok a szememtõl. Az én szüleim elég modernek, lelkesen állnak az udvarlóimhoz, úgyhogy ha õk azt mondják, hogy õ bizony gáz, akkor hiszek nekik és megpróbálom más szemmel figyelni a srácot. De eddig erre amúgy sosem volt példa, minden barátomat szimpatikusnak találták. 20L

Számít, mert ha anya azt mondja, hogy kislányom kapj már a fejedhez, ez egy semmirekellõ hazug disznó, akkor valszeg az úgyis van, csak nem látok a szememtõl. Az én szüleim elég modernek, lelkesen állnak az udvarlóimhoz, úgyhogy ha õk azt mondják, hogy õ bizony gáz, akkor hiszek nekik és megpróbálom más szemmel figyelni a srácot. De eddig erre amúgy sosem volt példa, minden barátomat szimpatikusnak találták. 20L
"ha anya azt mondja, hogy kislányom kapj már a fejedhez, ez egy semmirekellõ hazug disznó, akkor" azt kell mondani: Tudom anya, nem férjnek kell viszont 30" a pénisze és jelenleg az a lényeg!
Ha sokan mondanak rosszat a párodra nem csak a szülõk hanem a fél város akkor azt mérlegelni kell vagy utána járni tényleg igaz-e.Ha sokan mondják , hogy pl:alkoholista nem csak a szülõk akkor gondolkozni kell.
Azt viszont nem szabad, hagyni, hogy manipuláljon.Ha valóban rendes, odaadó a pasi csak anyukádnak nem tetszik mert pocakos és mindent elkövet, hogy ne gyere össze vele akkor azt nem szabad engedni.Az én anyukám olyan volt.Már 2 pasival összeboronált egyrõl meg lebeszélt és nem volt igaza.Kétszer is rábeszélt egy pasira mert jól állt anyagilag de amúgy bunkó, zsarnok, önzõ volt és kihasznált.Lehet nem célszerû a szülõket mindenrõl tájékoztatni pont azért mert befolyásolhat.Lehet te jobban rá érzel ki való hozzád mint õ.Óriási tévhit, hogy ami jó a szülõnek azzal boldog lesz a gyerek.
Elõször is racionálisan meg kell vizsgálni mi a szülõi kritika tárgya.Lehetnek olyan dolgok aminek nincs nagy jelentõsége pontosabban nem mindenkinek zavaró pl:a pasi nagyon szétszórt/kétbalkezes/nem ügyes a férfimunkába/ nem fõz ügyesen a barátnõ/horkol/izgága/hisztis/aggályos/szeret a tükör elõtt lenni/nem pénzes Amiket felsoroltam azok mellett lehet:jólelkû, önzetlen, segítõkész, családcentrikus Ha ilyeneket hall édesanyád, hogy az elõzõ nõjét verte vagy zsarnok akkor arra oda kell figyelni
Elsõ vagyok, ha ilyenekbe kötnének bele a szüleim, hogy nem szõke kék szemû, akkor lesz.rnám, mert ez felszínes, lényegtelen dolog. De természetesen a szüleimnek az ilyesmi mindegy lenne, õk csakis a jellemes szerint szokták elemezgetni, hogy van e vele valami gáz. Ha szüleid belekötnek abba, hogy nem szõke kék szemû, szerintem ne törõdj vele.
Na ilyenekre gondoltam én is. :) Az a véleményem, hogy ha a páromnak jó az összképe rólam, akkor jól esne, ha ki állna mellettem a szüleivel szemben és nem rájuk hallgatna. Nem örülnék, ha miattam vesznének össze, de a tisztelet ismeretlenül mindenkinek kéne járjon. Kb. Mondjuk én mindig meg találom a közös hangot. :)
A kérdező hozzászólása: Ezek után mi a véleményetek a dolgokról? Mármint az én konkrét helyzetemrõl.
A kérdező hozzászólása: Nekem tetszik a fiú, jóképû, kedves, aranyos, rendes, szorgalmas. Nagyon szimpatikus, csak kicsit tartok tõle, h. mit fognak szólni hozzá a szüleim.
A kérdező hozzászólása: Nekem most alakul egy kapcsolatom. 23 éves korom ellenére még nem volt barátom. Anyu mindig azt mondogatja, h. egy magas, szõke, jóképû srácot tudna mellettem elképzelni. Meg ha találkozunk egy barátnõmmel, megállapítja, h. milyen jóképû, magas fiúja van. Most egy kb. olyan magas sráccal alakul vmi, mint én, és kicsit kövérkés is. Engem ezek a dolgok nem zavarnak, meg azok sem, amiket mindjárt leírok, de lehet, h. szüleimnek nem tetszene. Pl. én diplomás vagyok, õ "csak" szakmunkás. Õ szeret politizálni, és teljesen a másik politikai oldalhoz tartozik, mint a szüleim. (Én nem politizálok, nem is értek hozzá.)
Olyan nem volt eddig. Ez részint a szülõkön múlik (apróságokba nem kötnek bele) részben a saját választásunkon. Mivel az én értékrendem - bár nem azonos, de - hasonló a szüleimével, ezért nagy gubanc nemigen akad.
És ha szerintetek rendben van és tényleg minden oké vele, csak nem tetszik a szülõknek?
Úgy vagyok, mint az elsõ. A szüleim alapból jól állnak hozzá, ha van valakim, megpróbálják szeretni, elfogadni. Egyszer volt, hogy egy komolyabb kapcsolatomat Anyu helytelenítette, akkor 20-21 voltam, és hát... bárcsak hallgattam volna rá. De a többieket szerette, és a mostanit is, pedig elég fura fickó. :)
A kérdező hozzászólása: Szüleim még nem találkoztak vele. Meg igazából nem ismerik, szóval nem hallhattak még róla semmit, mármint h. azt beszélik róla a városban, h. ez meg az. Csak hát nem tudom, h. mi lesz a véleményük róla. Még nem volt barátom, ezért nem tudom, h. hogy fogják fogadni. Nõvérem barátját elfogadták, mondjuk kiderült, h. a szülõk ismerik egymást régebbrõl, szóval nem volt probléma. Igazából attól tartok, h. a végzettsége nem tetszik nekik, mert most csinálja estin az érettségit, még 1 éve van hátra, és egyébként szakmunkás. Én, a nõvérem, és a szüleim is diplomásak. Tudom, h. a papír nem jelent semmit, meg engem tényleg nem zavar, h. õ nem diplomás ember.

Kerested már Balogh Brigi -A szerelem fáj címü számának a dalszövegét? Szereted ezt a számot?

Törékeny érzelem fut át a szívemen

Legjobb válasz: én szeretem,szép szám:)

én szeretem, szép szám:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!