Találatok a következő kifejezésre: Ez már számít (516 db)

Tegnap néztem meg a Tron: Legacy-t és azt a zenét keresem belőle, ami akkor ment, amikor Sam elment a játékterembe. Bekapcsolt mindnen gép és elindult a zene. Ez a szám akkor ment, amikor lent volt már a pincében. Mi a számnak a címe?

Legjobb válasz: Két szám ment ekkor. Az elsõ szám (amikor bekapcsolta gépeket): Journey - Separate Ways A második szám, amikor már lent volt a pincében: Eurythmics-SweetDreams

Két szám ment ekkor. Az elsõ szám (amikor bekapcsolta gépeket): Journey - Separate Ways A második szám, amikor már lent volt a pincében: Eurythmics-SweetDreams
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Journey - Separate Ways

Mit lehet tudni a 28-as szám szimbolikájáról, jelentéséről? Egész életemben végigkísér ez a szám. Ezért nagyon-nagyon érdekelne most már, hogy mi ez a szám?

Ha végigtekintek a családomban, öten születtünk 28-i napon. A barátaim körében is vannak 4-en, akik szintén 28-i napokon születtek. Továbbá minden jelent?sebb, fontosabb esemény, utazások id?pontjában rendszeresen fellelhet? a 28-as szám.

Legjobb válasz: Szerintem ez neked való film :) http://www.port.hu/a_23-as_szam_the_number_23/pls/fi/films.f.. Amúgy az emberi agy arra van programozva, hogy mintázatokat keressen. Ha egyszer felismerünk, vagy felismerni vélünk egyet, akkor akárhányszor meglátjuk az újabb elemet, igazolva érezzük az elméletet, még akkor is, ha a véletlenszerûnél nem nagyobb valószínûséggel botlunk bele. Persze azt sem lehet kizárni, hogy ennél sokkal több van a megfigyelésed mögött, de az általam vázolt jelenség bizonyítottan létezik, tehát érdemes figyelembe venned, mielõtt levonod a végsõ következtetést.

Szerintem ez neked való film :) http://www.port.hu/a_23-as_szam_the_number_23/pls/fi/films.f.. Amúgy az emberi agy arra van programozva, hogy mintázatokat keressen. Ha egyszer felismerünk, vagy felismerni vélünk egyet, akkor akárhányszor meglátjuk az újabb elemet, igazolva érezzük az elméletet, még akkor is, ha a véletlenszerûnél nem nagyobb valószínûséggel botlunk bele. Persze azt sem lehet kizárni, hogy ennél sokkal több van a megfigyelésed mögött, de az általam vázolt jelenség bizonyítottan létezik, tehát érdemes figyelembe venned, mielõtt levonod a végsõ következtetést.
Hasonló cipõbe járok, engem a 2es szám kisér végig, az mit szimbolizál? Eddig azt hittem véletlen, de egész eddigi életem során végigkisér, 2 szemem van, 2 lábam, 2 kezem, 2 fülem 2 autónk, eddig 2 munkahelyem volt stb....rengetegen vannak igy a csaladba is és a környezetembe is, ez csak véletlen lehet vagy van vmi jelentése???
28=7x4. A hetes a gonosz száma (v.ö. "heten mint a gonoszok"), a négyes a teljességet jelképezi.
A kérdező hozzászólása: ma 20:24-kor írónak: Viszont nincs ki a 2 kereked. Ez biztos, és nem véletlen! ;)
Látod még ez is XD Én mondtam, sõt 2 ember kell hogy egy gyerek megfoganjon, ami vagy fiú vagy lány lesz ez is 2 lehetõség (szélsõséges esetekbe vannak 2 nemüek) Tehát kijelenthetjük, hogy az élet alapja a 2es szám :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Morfologus! Valóban gyakori ez a 2-es szám is. Sõt eddig pontosan 2 válaszod érkezett ide! Nahát! Gondolom, most vagy nem válaszolsz többet, vagy meg sem állsz 22 válaszig minimum. XD XD XD
én ugyanígy vagyok a 23-as számmal!23-án születtem és a legtöbb fontos dolog az életemben 23-án történt!egyszer egy asztrológus ismerõsöm azt mondta érettségi elõtt, hogy legjobban azokat a tételeket tanuljam meg, amelyek ebbõl a számból "nyerhetõk" szóval az 5-öst, a 2-est és a 3-ast!Az egyik tantárgyból az 5-öst húztam a másikból meg a 3-ast!durva volt:P!!szóval szerintem ha van egy ilyen számod az még segíthet is!!

Felírtuk egy táblára az 1, 2, 3, .9, 10 számokat, majd valamelyik kettőt letörölve visszaírtuk a különbségüket. Ezt addig ismételtük, amíg csak egyetlen szám maradt . Lehet-e ez a szám a 0?

Legjobb válasz: Az eredmény valahogy így fog kinézni: a+b+c+d+e - (f+g+h+i+j). Mivel az elsõ 10 számot összeadva 55-öt kapunk, ezért a+b+c+d+e = x (f+g+h+i+j) = (a+b+c+d+e+f+g+h+i+j)-(a+b+c+d+e) = 55 - x Ha x páros, akkor 55-x páratlan, tehát a fenti mûvelet eredménye is páratlan. Ha x páratlan, akkor 55-x páros, tehát a fenti mûvelet eredménye újfent csak páratlan. Tehát a fenti mûvelettel csak páratlan eredmény jöhet ki. Mivel a 0 páros, ezért nem jöhet ki eredményként.

Az eredmény valahogy így fog kinézni: a+b+c+d+e - (f+g+h+i+j). Mivel az elsõ 10 számot összeadva 55-öt kapunk, ezért a+b+c+d+e = x (f+g+h+i+j) = (a+b+c+d+e+f+g+h+i+j)-(a+b+c+d+e) = 55 - x Ha x páros, akkor 55-x páratlan, tehát a fenti mûvelet eredménye is páratlan. Ha x páratlan, akkor 55-x páros, tehát a fenti mûvelet eredménye újfent csak páratlan. Tehát a fenti mûvelettel csak páratlan eredmény jöhet ki. Mivel a 0 páros, ezért nem jöhet ki eredményként.
A páratlan számok számának a paritása invariáns tulajdonság (vagyis nem változik egy-egy lépés során). Ez könnyen leellenõrizhetõ esetszétválasztással aszerint, hogy milyen számokat törölsz le (két páros, két páratlan, páros-páratlan). Kezdeti állapot: páratlan (1, 3, 5, 7, 9, azaz 5 darab, azaz páratlan sok páratlan szám van. Kívánt végállapot: páros (nincs, azaz 0 darab, vagyis páros sok páratlan szám van). Ezért a kezdeti állapotból a kívánt végállapot nem érhetõ el, mert az invariáns tulajdonságnak változnia kellene "páratlan"-ról "páros"-ra.


Ez már ülésnek számít?

7 hónapos kislányom mászásból felült,nem támaszkodik,max. 1-2 percig ücsörög,utána mászik tovább.Ez már ülésnek számít vagy amikor fekvésb?l ül fel?

Legjobb válasz: Ez az, ami ülésnek számit, olyan gyerek nincs, aki magától fekvésböl ül fel, csak ha a szülö erölteti. Most már ültetheted, de egyelöre még ne sokáig - figyeld, hogy magától mennyi ideig marad ülve.

Ez az, ami ülésnek számit, olyan gyerek nincs, aki magától fekvésböl ül fel, csak ha a szülö erölteti. Most már ültetheted, de egyelöre még ne sokáig - figyeld, hogy magától mennyi ideig marad ülve.
Igen, ez ülés :) Enyém oldalfekvésbõl nyomta fel magát, de általában úgy ülnek fel a babák, ahogy a tied is :) Gratulálok hozzá!!!! Nagyon ügyi!
Az én lányom hónapokig hanyatt fekvésbõl akart felülni, majd nagy nehezen rájött hogy egy kicsit oldalra dõlve fog menni a dolog, és sikerült neki.Mászni viszont nem mászik csak egy kicsit elõre hajol, már majdnem négykézláb állásba és onnan is vissza tud már ülni.És én nem erõltettem, bár a védõnõnk azt mondta hogy ha megtud ülni akkor hadd üljön!:) Ez volt 6 hónaposan és most 9hónapos.

4 hónapos múlt a babám és már 2szer volt megfázva de úgy rendesen, valamint volt neki egy olyan 1 délutános hányásos vírusos kis betegsége. Ez soknak számít? (anyatejes baba)

Legjobb válasz: Az én "babám", aki már 2,5 éves 1 éves koráig nem volt beteg egyáltalán, pedig tápszeres volt elsõ pillanattól. Azóta úgy 4-5X voltunk dokinál, ebbõl 2X kellett antibiotikum, egyszer megfázás, egyszer hasmenéses vírus miatt. Úgyhogy ehez képest a tied soknak számít. Esetleg van közösségbe járó testvére, akitõl elkaphatja, vagy mi lehet az oka? Amíg anyatejes addig nem nagyon tudsz neki plusz vitamint adni, elvileg az anyatejnek ezt a funkciót el kell látnia. Ha már elkezditek a hozzátáplálást akkor törekedj a vitamindús, immunerõsítõ ételek adására: Pl sütõtök, csipkebogyó tea

Az én "babám", aki már 2, 5 éves 1 éves koráig nem volt beteg egyáltalán, pedig tápszeres volt elsõ pillanattól. Azóta úgy 4-5X voltunk dokinál, ebbõl 2X kellett antibiotikum, egyszer megfázás, egyszer hasmenéses vírus miatt. Úgyhogy ehez képest a tied soknak számít. Esetleg van közösségbe járó testvére, akitõl elkaphatja, vagy mi lehet az oka? Amíg anyatejes addig nem nagyon tudsz neki plusz vitamint adni, elvileg az anyatejnek ezt a funkciót el kell látnia. Ha már elkezditek a hozzátáplálást akkor törekedj a vitamindús, immunerõsítõ ételek adására: Pl sütõtök, csipkebogyó tea
A kérdező hozzászólása: állítólag Kör címû filmben is benne volt ez a szám.
én nem mertem felhívni , ezért barátnõm kérdeztem meg h nem hívja fel , és felhívta.... 2szer hívta , kicsöngött de nem vette fel senki... kb 5 perccel rá meg visszahívta az a szám , és h vmi férfi hang bele 'morgott' ... nagyon durva:oo nem tudom mi lehet.. de jó h nem hívtam fel , szívrohamot is kaptam volna xdd
Konferenciabeszélgetés a Matávnál » Március 15-tõl akár 28 résztvevõvel - lehetnek köztük külföldön tartózkodók is - is vállalja konferenciabeszélgetések létrehozását a Matáv. A 190-es számra kell bediktálni vagy a 80-222-111 zöld, azaz ingyenesen hívható faxszámra azoknak a telefonszámát, akikkel a konferenciabeszélgetés kezdeményezõje kapcsolatot szeretne teremteni. Lehet azonnali szervezést kérni, illetve egy késõbbi idõpontra megrendelni a beszélgetés megszervezését. http://tudakozo.us/kozerdeku.php (fontos hívószámok fülön belül) van még pár ilyen kérdés.. rejtély megoldva
Emberek... hívjatok már fel egy fax számot...!!! Jesszusmarisfaszaaa
a T-Com Ügyfélszolgálati Igazgatóságának a Központi hívószáma ez
Csakhogy ez nem mobilszám, hanem zöld szám. Az pont ennyi jegyû.
A kérdező hozzászólása: köszi!
A kérdező hozzászólása: NEM AKAROK MEGHALNI!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló:csak kíváncsi vagyok hogy azokkal akik felhívták ezt a számot történtek-e balszerencsétlenségek, mert én nem hiszek benne hogy meghalok...elsõ válaszoló:erre nem tudok mit mondani tényleg furcsa
"Nemrég felhívtam mert olyanokat hallottam róla hogy ez a pokol száma meg, hogy aki felhívja az 7 nap múlva meghal" LOL
ez csak 10 számjegy, a hivatalos mobilszámok pedig 11 jegyûek...
Ugyanmááááár.... § Ügyfélszolgálati Igazgatóság Cím: Budapest, XI. kerület 1119, Fehérvári út Telefon: fax (80) 222-111

Ez már túladagolásnak számít?

Darmol hashajtóból bevettem hármat, vagy négyet, nem is tudom már. Ez túladagolásnak számít? Ma történt meg először, de lehet valami komoly következménye?

Legjobb válasz: Nem számít annak. Ez semminek számít.

Nem számít annak. Ez semminek számít.

Ez már önálló járásnak számít?

Kiciském egyedül megy át egyik helyiségb?l a másikba, körbejárja a szobát, stb. De! Ha leül valamit játszani, vagy esetleg elesik, akkor nem tud egyedül felállni. Ilyenkor elmászik valamihez és úgy feláll, aztán szépen lépeget tovább. Az udvaron is járkál, de ott azért még ingatag. Mondhatom, hogy már jár a gyerek? Vagy ez még nem az?

Legjobb válasz: Ha kapaszkodás nélkül megyen akkor már önállóan jár. Az hogy kapaszkodva áll fel az nem számit,hiszen több métert megy egyedül.Szóval igen már önnálló a pici:)

Ha kapaszkodás nélkül megyen akkor már önállóan jár. Az hogy kapaszkodva áll fel az nem számit, hiszen több métert megy egyedül.Szóval igen már önnálló a pici:)
Mondhatod :-) Néhány nap és belejön :-)
Igen. :-) Nálunk is így van még, de már magától feláll. Majd meglátod, egyik napról a másikra így lesz nálatok is!

Ez már elindulásnak számít?

abám ma este szerintem elindult,egyedül ment vagy 1,5 métert,nagyon élvezte,jó nagyokat kacagott közben és sajnos apa nem volt ithol és nem látta

Legjobb válasz: Igen, ez annak számít. :-) Gratulálok! Mennyi idõs? Nálunk 1-2 hét volt a magabiztos járás, most már fél éve jár, és 1-1,5 km meg se kottyan neki. Csak ámulok, hogy hogy bír ennyit gyalogolni.

Igen, ez annak számít. :-) Gratulálok! Mennyi idõs? Nálunk 1-2 hét volt a magabiztos járás, most már fél éve jár, és 1-1, 5 km meg se kottyan neki. Csak ámulok, hogy hogy bír ennyit gyalogolni.
A kérdező hozzászólása: 10 hónapos és egy hetes ma még nem próbálgata


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!