Találatok a következő kifejezésre: Ez már második (198 db)

Tegnap a dokim megvizsgálta a méhszájamat, úgy mint korábban is vérezgettem, de ez már második napja tart nem erős, de van és görcsölgetek is, lehet hogy ezek már fájások vagy hívjam a dokim hogy nincs-e valami baj? 38+3hkm

Legjobb válasz: én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama

én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama
Hívd fel, annyit megér a nyugalmatok és biztonságotok! Tudod, végig azt mondták, hogy két esetben kell menni, vérzés és görcsök. Lehet, hogy természetes, de miért kockáztatnál?

8 hetesen missed ab volt. Nagyon megviselt mert ez mar masodjara fordul elo velem. Lehet, hogy ha ujra probalkozunk megint megtortenik?

Az orvosom nem talalt semmi gondot pedig.

Legjobb válasz: Szia! Tegnap hallottam a Kossuth Rádión a Vendég a házban mûsorban, hogy van egy újfajta módszer ami kiküszöböli a vetélést nagy százalékban. Nem tudok többet errõl írni de talán megnézheted a honlapjukat vagy felhívhatod a rádiót, mert nagyon meggyõzõ érveket mondtak. Azt is mondták, hogy érdemes már az elsõ vetélés után menni erre a kezelésre illetve vizsgálatra. Szerintem megér egy próbát. Ne csüggedj:)

Szia! Tegnap hallottam a Kossuth Rádión a Vendég a házban mûsorban, hogy van egy újfajta módszer ami kiküszöböli a vetélést nagy százalékban. Nem tudok többet errõl írni de talán megnézheted a honlapjukat vagy felhívhatod a rádiót, mert nagyon meggyõzõ érveket mondtak. Azt is mondták, hogy érdemes már az elsõ vetélés után menni erre a kezelésre illetve vizsgálatra. Szerintem megér egy próbát. Ne csüggedj:)
Szerintem menj el egy másik orvoshoz is. általában a korai vetélés a hormonszint problémával van összefüggésben, a progeszteronszintet kell ellenõrizni folyamatosan.. akinek már volt több vetélése szoktak adni neki ugynevezett "terhességvédõ" gyógyszert (ultrogestan). Próbálkozz nyugodtan, pozitiv gondolkodás! Sok sikert!
én csak annyit tudok mondani hogy imádkozz istenhez õ megsegit.sok sikert
En viszont annyit mondanek, mint a masodik valaszado, h keress fel masik orvost is, mert van, h ez a megoldas.Tudok ajanlani pesten orvsot, ha erdekel, nekem mar bizolnyitotta, h ert ahoz amit csinal! 11 hetes kismama
Szia! Én is ezen paráztam a második vetélésem után és annyira féltem, hogy a köv. kisbabát is elveszitem, hogy el is vesztettem. Nálunk is minden rendben. Mi már genetikusnál is jártunk aki kromoszomavizsgálatra is elküldött. Ott is minden rendben volt. A Kossuth rádiót én is hallgattam és azoknak tudnak segiteni, akiknél immunologiai ok van a háttérben. /Dr Fülöp Vilmos/ a keresõben több mindent megtudsz a dologról. Mivel én fizikálisan rendben vagyok, megpróbáltam lelki sikon gyógyitani magam. Havonta kineziologushoz járok. Õ segitett feldolgozni a kisbabák elvesztését is. Ebben a hónapban újra probálkozunk. Meglátod a következõ alkalommal minden rendben lesz! Drukkolok!
8 hetesen nekem is volt egy vetélésem amitõl teljesen kétségbe estem, mert régóta szerettünk volna babát.Nekem azt mondták, hogy a vércsoportom miatt vetéltem ( B-). A mütét után kaptam ellenanyagot injekcióban 3 hónap után teherbe estem, most 28 hetes kismama vagyok és minden O.K.

Miért írja ki ezt már másodjára is?

http://i43.tinypic.com/34q0f11.png

Legjobb válasz: mit nem értessz? ott van leírva......

mit nem értessz? ott van leírva......
A kérdező hozzászólása: letörölte a képet, lol :DD

Miért álmodtam ezt már másodjára?

A bátyám amerikában dolgozik, nemsokára jön haza. Azt álmodtam, hogy hazajön, ölelgetem, örülök neki, elöször ? is, de utána bunkó lesz, és nem érdeklem, nem foglalkozik velem és mintha haragudna..már 2x ezt álmodtam..Miért??

Legjobb válasz: Szerintem olyan jelentése lehet, hogy tényleg nagyon város haza és azt akarod h minden tökéletes legyen, nem akarsz vele veszekedni, nem akarod megbántani.

Szerintem olyan jelentése lehet, hogy tényleg nagyon város haza és azt akarod h minden tökéletes legyen, nem akarsz vele veszekedni, nem akarod megbántani.
Esetleg attól félsz, hogy megváltozott és már nem szeret téged...

One Step ovu tesztet mikor csináljam (hány órakor)? Tegnap este 8 körül csináltam és most először láttam rajta a második csíkot, bár nem volt még olyan erős, mint a kontroll csík. Ez már túl késői időpont?

És a teszt eredménye mennyi id? után pontos? Eddig csak kb fél percig figyeltem, most viszont több percig és így jött el? a 2. csík.Ciklusom 16. napján vagyok, tegnap volt halvány második csík... Akkor a napokban számíthatok az ovu-ra? Köszönöm a segítséget, kezd? bénázó vagyok... :)

Legjobb válasz: szia, én már 3.hónapja csinálom ezt a tesztet tapasztalataim :este csináld(amennyiben nem elõtte keltél fel mondjuk éjszakás mûszak elõtt !)a legjobb 18-20 óra között, ne igyál és pisiljél elõtte 2órával , minimum 15 másodpercig tartsd a tesztet a vizeletbe , tedd le és kb.20-30 perc múlva nézz rá.Akkor jó , ha a második csík erõsebb vagy ugyanolyan színû , mint a control csík.Ki kell tapasztalni a csík színét , mert nem mindenkinek ugyanolyan és már megismerem mikor pozitív.

szia, én már 3.hónapja csinálom ezt a tesztet tapasztalataim :este csináld(amennyiben nem elõtte keltél fel mondjuk éjszakás mûszak elõtt !)a legjobb 18-20 óra között, ne igyál és pisiljél elõtte 2órával , minimum 15 másodpercig tartsd a tesztet a vizeletbe , tedd le és kb.20-30 perc múlva nézz rá.Akkor jó , ha a második csík erõsebb vagy ugyanolyan színû , mint a control csík.Ki kell tapasztalni a csík színét , mert nem mindenkinek ugyanolyan és már megismerem mikor pozitív.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) Hát jó béna voltam eddig, mert én azt hittem, hogy ha 1-2 perc alatt nincs második csík, akkor ki is lehet dobni. :D Na majd ma este újra csinálok, mert szerintem ma van ovum, a jelek alapján...

Ez a második nap, hogy erősebb a teszt csík, mint a kontrolcsík az ovu tesztemen. Nagyon feszül a pocim már második napja. Clostit kellett szednem. Normális ez?

Nem kellett volna ma már halványodni a második csíknak? Ja, és 13.00 körül csináltam a tesztet, de el?tte 2 órán keresztül nem sokat ittam.

Legjobb válasz: Azt hiszem a baba tervezõk otthona oldalán olvastam, hogy ha 2 nap is pozitiv akkor a másodikat kell figyelembe venni! Szoval valószinüleg, ma hajnalban volt a tüszórepedés! De azért nézd meg a honlapot, mert a gyogyszereseknek nem tudom! :)

Azt hiszem a baba tervezõk otthona oldalán olvastam, hogy ha 2 nap is pozitiv akkor a másodikat kell figyelembe venni! Szoval valószinüleg, ma hajnalban volt a tüszórepedés! De azért nézd meg a honlapot, mert a gyogyszereseknek nem tudom! :)
az elõzõt megcáfolnám, mert tegnap elött volt halvány ami ugye negatívnak számít, és a tegnapi második teszt volt erõs csíkos, ezért az a pozitív és a pozitív teszt napjától számított 24-36 órán belül van tüszõrepedés tehát neked kedves kérdezõ, ma estére vagy holnap hajnalra reped meg a tüszõd úgyhogy mai napon mindent bele a pároddal, és még a holnapoin is, mert a pozitív teszt utáni elsõ negatív napon is kell szexelni:) )

16 hetes terhes vagyok de még nem érzem a manómat pedig ez már a második babu mikor fogom érezni talán 20 heti genetikai vizsgálat körül?

Legjobb válasz: Szerintem már bármelyik pillanatban elkezdheted érezni, de lehet, hogy még 1-2 hét. Én az elsõ babát 17., a másodikat a 16. héten kezdtem el érezni, de ez mindenkinél eltérõ lehet. Türelem :)

Szerintem már bármelyik pillanatban elkezdheted érezni, de lehet, hogy még 1-2 hét. Én az elsõ babát 17., a másodikat a 16. héten kezdtem el érezni, de ez mindenkinél eltérõ lehet. Türelem :)
Én az elsõ babám 20+5, a másodikak 20+1 hetesen éreztem csak!! Ne izgulj, lehet, hogy csak a 20. hét környékén fogod Õt érezni, és az is normális!! Boldog babavárást!
ugyanez nalam is, 16. het, masodik baba, meg nem ereztem, pedig nagyon vekony vagyok...

Dominó cicám elszökött, ez már a második, elsőre a szomszéd utca egyik házából (vagy háza felől ) jött ki. Most már ez a második nap, két nappal ezelőtt este szökött el. Hívogatom, hívigatom, de nem jön. Hazajöhet? Vagy nem?

És lehet plakátokat kiraknio villanyoszlopra,vagy ezért büntetnek?

Legjobb válasz: Hat nem tudom nekem is volt elszokve a macskam 4 napig de haza jot remenykedj.

Hat nem tudom nekem is volt elszokve a macskam 4 napig de haza jot remenykedj.
Félõ, hogy elütötték. Egyik barátnõmnek is elûnt a macskája és nem jött vissza többet.:(
de azért tegyél plakátokat, mert nem büntetnek miatta:D
Szia Nem mindegy hogy ivartalanítva van e vagy sem. Nekem az egyik amikor még nem volt ivartalanítva egy hétig nem került elõ, aztán meglett. Amúgy ivartalanítás után is 3-4 napra elkóborolhatnak. Tudom aggódsz, de kétségbe esni még nem kell. remélem meg lesz a cica!
Mi kiplakátoltuk az egész kerületet, de nem büntettek meg. Egyébként nem került elõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást. Plakátok startra készen, ha nem jön haza hamarosan, kirakom õket. Nincs ivartalanítva, de picinek találom(6 hónapos ma!!!!)

Milyen érzés, hogy először vagy terhes, de a párodnak ez már a második/harmadik gyermeke lesz?

Nem aggódtatok, hogy lerágott csont lesz neki a terhesség? Hogy már semmi újdonság nem lesz neki benne, pl nézd, ilyenkor már ekkora a baba... Kicsit félek, hogy ett?l nem lesz olyan, mintha valóban újdonság lenne egy baba érkezése. Esetleg ha valaki az apuka oldalról átélt tapasztalatokat elmondaná, segítene.

Legjobb válasz: Nálunk hasonló a helyzet. A páromnak második gyereke lesz, ..DE.. az elsõnél nem is tudta hogy terhes a barátnõje (szóval ez "új" neki. A nevelésben nem nagy szerepe volt (a csaj lelépett a gyerekkel), majd most lesz benne része. Remélem érthetõen írtam le, mert ha részletezném itt ülhetnénk egy napig is.

Nálunk hasonló a helyzet. A páromnak második gyereke lesz, ..DE.. az elsõnél nem is tudta hogy terhes a barátnõje (szóval ez "új" neki. A nevelésben nem nagy szerepe volt (a csaj lelépett a gyerekkel), majd most lesz benne része. Remélem érthetõen írtam le, mert ha részletezném itt ülhetnénk egy napig is.
Ja és nekem ez most az elsõ terhességem..18 hkm

Star Wars force unleashed ultimate sit edinton. A második pályán kikapcsol a játék és ez már a második verzio amit letöltök miért van ez?

már kiprobáltam sokszor és mindig ugyanott a második pálya egyik részében..miért van ez??

Legjobb válasz: Hát mert ne a játékot szedd le megint te hanem cracket a reloaded crack fix tökéletes

Hát mert ne a játékot szedd le megint te hanem cracket a reloaded crack fix tökéletes
Van hozzá egy javítás, torrenten megtalálod.
A kérdező hozzászólása: akkor egy másik crack ot tölcsek le hozzá?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!