Találatok a következő kifejezésre: Ez már a szülés elö jele (5 db)

Erősen fáj a gátamnál és a hüvelyemnél mikor mocorog a picim. A derekamba is belejött a fájdalom. Lehet hogy ez már a szülés elő jele?

38+2napos

Legjobb válasz: Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Igen a 36-ik héttõl egy folytában van jósló fájásaim.De most reggelre elmúltak a fájdalmak, csak a hátam fáj.

Ezek már a szülés elõjelei lennének?

38. hétbe lépett kismama vagyok.Harmadik babám lesz.A legkisebb gyermekem 2 éves múlt.Az elõzõ terhességeimnél nem voltak jósló fájásaim,most már több mint 2 hete mindennap vannak.Több mint egy hete pedig reggelente hasmenésem van.(Gondolom tisztul a szervezetem belül)Egy hónappal ezelõtt nézett a doki méhszájat,az akkori érték c:2100 volt.Az orvos azt mondta 2 hete hogy lent van a hasam.Az elõzõ kettõ gyermekem túlhordtam,most nem szeretném.A lepény érettsége II.stádiumban van.A doki szerint nagy baba lesz:BPD:91,AD:94,FL:68 Holnap megyek NST-re,és megvizsgál is.Szerintetek közel a szülés,vagy csak beképzelem magamnak?Ha holnap megvizsgál,lehet beindul tõle a szülés?

Legjobb válasz: Szia! En is a 38. hetet taposom. Igaz elso baba. Joslok vannak, hasmenes is volt. Iszom a malnalevel teat, azóta normalis a szeklet. Minden nap vmi uj furcsasagot erzek... Mult heten a doki azt mondta, h meg van idõ. Most pénteken kell mennen

Szia! En is a 38. hetet taposom. Igaz elso baba. Joslok vannak, hasmenes is volt. Iszom a malnalevel teat, azóta normalis a szeklet. Minden nap vmi uj furcsasagot erzek... Mult heten a doki azt mondta, h meg van idõ. Most pénteken kell mennen
Elso vagyok! Elobb lemaradt. Most kezdtem erezni h megint duzzadnak a melleim. Pedig el voltam keseredve, h leengedtek.. Egyre aluszekonyabb vagyok, szinte allandoan menzi gorcseim vannak. Rengetegszer jarok pisilni. Es elkezdtek dagadni a labaim, kezeim... Ugyh en is varom mar a nagy napot! 24.re vagyok kiirva
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ!Mintha csak magamat hallanám!Ugyanezek vannak nálam is!Lassan már a papucs sem jön rám!Te hol fogsz szülni?
Jé ugyan ez van nálam is szintén 3. méhszáj is ilyen értékkel bír...de nekem nincsenek illúzióim, pedig most van jóslóm is (korábban nem volt) ja és nekem nem mondanak nagy babát, de nem nagyon hiszem el, hogy kicsi lesz, mert a másik kettõ nagy volt :D Én csak abban bízom, hogy nem kell indítani és hogy gyorsan túl leszek rajta (na meg, hogy megkegyelmez rajtam és beindul a héten max jövõ héten)
Elsõ vagyok. Én külföldön élek... Kíváncsi vagyok mi lesz pénteken az orvosnál. Már jó lenne túl lenni rajta... Ma éjjel kb 10x pisiltem, reggelre meg ugy elzsibbadt mindenem h alig birtam mozdulni... Nektek sem mozog már túl sokat a pici?
A kérdező hozzászólása: Szia elsõ!Nekem nem zsibbad semmim, nálam inkább reggelente van izomgörcs a vádlimban.Voltam kedden dokinál, megvizsgált azt mondta zárva van a méhszáj.Nagyon meglepõdtem, de õ is, mivel sok jóslófájásom van azt gondoltam és a doki is hogy nyitva van a méhszáj, de nem. :( Most homeopátiás golyókat szedek, doki mondta hogy segíteni fog.Tegnap kezdtem el a Caulophyllum CH 30, és Cimicifuga CH30 szedni, egyik nap egyik félébõl 5 golyót, másik nap másik félébõl.Tegnap voltam vásárolni, azt hittem megszülök a hipermarketben, olyan erõs jóslóim voltak.Szombaton mennem kell dokihoz, kíváncsi leszek.Majd írd meg mi volt pénteken.
A kérdező hozzászólása: 4/6-os veled mi újság? :)
Semmi még egyben és szerintem ez így is marad egy darabig :) Illetve ma nagyon nyüszlött vagyok , de nem tudtam aludni és pihenni sokat mert hát mikor máskor kapjanak el a nagyok egy jófajta fosós vírust, mint most, de legalább túl lesznek rajta mire születik a kicsi :) De ha szülök vagyis megszültem ígérem szólok :D

Ez már lehet a szülés elö jele? Reggelente, meg éjszaka sokat szurodik, meg görcsölget a hasam, de annyiba marad. És a babám is reggel rengeteget ficánkol, szinte már fáj.

Nem bánnám már ha megszülnék,mert idegileg is kivagyok,meg mindenhogy.A derekam leszakad,a csipö csontom szétszakad,kezd torzulni az arcom,csunyának látom magam,és dagadnak az ujjaim is. 38 hetes vagyok

Legjobb válasz: plusszba a hüvelyem annyira fáj már estére hogy alig birok felülni az ágybol,éjszaka már egyik oldalamrol a másikra 10 perc mire átfordulok. Normális hogy ennyire nyilal?

A kérdező hozzászólása: plusszba a hüvelyem annyira fáj már estére hogy alig birok felülni az ágybol, éjszaka már egyik oldalamrol a másikra 10 perc mire átfordulok. Normális hogy ennyire nyilal?
Szia. Nekem is nagyon kényelmetlen volt az utolsó idö.Az arcom is feldagadt, a kezem zsibbadt, nem bírtam ülni, feküdni, mégis 5 nappal túlhordtam a babámat.nekem egész a születésig mozgott a babám. Könnyü szülést. 15 hetes kislány anyukája.


37+2 hetes vagyok és már több éjjel arra keltem hogy görcsöl a hasam és nagy wc lett belõle! Hol fél óráig tart hol egy óráig az egész! Lehet ez szülés elõjele?

Legjobb válasz: Tisztul a szervezeted, készül a szülésre. Ez nem jelenti azt, hogy meg is szülsz hamarabb, de elképzelhetõ.

Tisztul a szervezeted, készül a szülésre. Ez nem jelenti azt, hogy meg is szülsz hamarabb, de elképzelhetõ.
Nekem szülés elõtt ment a hasam, és azt olvastam, hogy inkább az a szülés elõjele. Persze, nem kizárt, hogy nálad a székrekedés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!!! :) Hát remélem minden okés lesz mert már több éjjel is arra kelek hogy nagyon görcsölök és wc lesz a vége és utána megszûnik minden ......
Nalam igy kezdodott. Aztan hamarosan meg is szultem, nagyon hamar.
Szia!Nálam ugyanez van 1hete, bár nem minden nap de többször elõfordult már.nálam este jön elõ. derékfájás és wczni kell.miután sikerült wc-zni megszûnik a fájdalom is.Ja, és nem hasmenésem van ilyenkor hanem normál.minden mint máskor.Én csütörtökön töltöttem a 38.hetet.Kitartást Neked!!:)

Éjszaka 3-szor is erős nyílalást éreztem. Rendszertelenül vannak fájások (nem sűrű) de nem erősek a derekam fáj picit. Ezek már elő jelei a szülésnek vagy jóslók?

Azt hittem nagy fájással kezd?dik. Kérlek írjatok! 39 hetes és 5 naposak vagyunk. Els? baba.

Legjobb válasz: Sziasztok! Sajnos csak jósló fájások vannak még egybe vagyunk.

1. vagyok Sajnálom... De kitartás, már nem sok van hátra!!!! Remélem minél hamarabb megszületik a pocaklakód! Tudod, bent biztos, hogy nem marad! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos csak jósló fájások vannak még egybe vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen meg van a picurkám. :-)) Március 24-én este 21.24 kor született Emma Róza kislányunk 4200g-al és 53cm-el. :-)császárral . Sajnos! Reggel 9kor megrepedt a magzatburok. Kaptam oxitocint este 9-ig két ujjnyit tágultam a fájások nem voltak elég hosszúak és egybe folytak. Már nagyon vizesedtem így az orvosom döntött hogy muszáj a mûtõbe menni nagyon el is fáradtam. Reggel 9kor Emma vért hányt át vitték másik kórházba teljesen ki bórultunk! Ki derürlt vért nyelt a császár alatt. Ezt tanulságként írom mert nagyon megviselt hogy még a gyerekem a kezembe sem foghattam mert 10kor engedtek ki a szülõszobáról a gyereket pedig másik kórházba szállították! Bajcsyba szültem! De most már túl vagyunk rajta Emma ma 1 hetes :-) Nekem fáj még a seb de gyógyulgatok. Puszi
Szia!Régóta nem írtál, mi a helyzet a babaérkezéssel?Lehet már gratulálni nektek? Egy 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Semmi. Voltunk NST-n még fájásom sincs egyenes csikk van. Jól érzi magát bent a kisasszony. :-) Pénteken este 8-ra kell be mennem a kórházba (akkor van ügyeletbe a doki) és megbeszéljük a továbbiakat. Jó lenne ha már meg indulna magától!
Nos itt a szerda!!! Eredmény:) :) ???
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy nem marad bent :-) de már annyira szeretném látni öt. Éjszaka is vele álmodtam olyan boldog voltam! :-) Család is ismerõsök is kérdezik hogy még egybe vagyunk? Gondolom mindenkinél így van ez.... Holnap megyek a kórházba NST-re meg a doki is megnéz. Szerdára vagyok kiírva. Drukkoljatok!
Nekem indították a szülést, így csak a saját fájásaimat mondhatom. Menziszerû görcsökkel kezdõdött, aztán egyre erõsebb és egyre sûrûbb lett. Ha kezd rendszeresen jelentkezni, akkor szerintem spuri a kórházba! Szerintem már ezek nem jóslófájások 39 hetesen. Drukkolok neked! Ha tudod, majd írd meg mi lett a végeredmény! Könnyû és gyors szülést!
Izgulunk!Jóslók vagy igaziak voltak a fájások?Írjál majd hogy mi a helyzet! :) Egy 35 hetes kismama
Nekem is a derekam fájt. Az igazi fájásokat nem nagyon leet mihez hasonlítani sûrûk is és hidd el észreveszed ha igazi szülési fájdalmaid vannak! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!
Bármelyik lehet, ülj be egy kád meleg vízbe, ha csillapodnak vagy elmúlnak, akkor jóslók, ha maradnak, akkor kezdõdik. Sok sikert!
1. válaszoló vagyok GRATULÁLOK! Sajnálom, hogy ilyen stresszt kellett átélnetek már az elsõ napon, de kívánom, hogy ennél nagyobb baj sosem legyen!!! Pihenj sokat, gyógyulj gyorsan! Kívánok Nektek nagyon sok boldogságot, örömet, egészséget és türelmet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!