Találatok a következő kifejezésre: Ez már a szülés (285 db)

Ez már a szülés jele lehet? 38 hetes kismama vagyok, 2 napja érzem hogy néha-néha fájdogál a hasamalja, 1-2 percig és elmulik, mostanában elég nyugtalannak is érzem magam, külsö méhszáj 1 ujjnyira nyitva van!

jelentheti ez már a babó érkezését?

Legjobb válasz: Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei,az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani,hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja,kétszer már olyan is volt mikor azt hittem,hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni,pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi,könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))

Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei, az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani, hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja, kétszer már olyan is volt mikor azt hittem, hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni, pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi, könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, viszont a hasam csak egy picurkát van lejjeb mint ezidáig!
Szia, nekem 32.héttõl nyitva van a külsõ 1 ujjnyira, mostanában kezdtem el szedni a szülést könnyítõ homeos bogyókat, és azoktól szokott fájdogálni a hasam, szerintem készül a méhed a szülésre, de akár még ki is húzhatod a végéig!Üdv: 36 hetes kismama

Mensi szerű görcsök ês hasmenes ez a második napja. étkezésemm nem valtozott semmiben! Ez már a szülés közeledtét jelzi? 37 hetes km.

Elöre is köszi a vâlaszokat!!

Legjobb válasz: Szia. Igen,ezek már jelezhetik a szülés közeledtét :) A mensi szerû görcs jóslófájás,a hasmenés pedig azért lehet,mert a szervezet öntisztulást végez a szülés elérkezése elõtt :) Könnyû szülést neked :) 9 hetes kisfiú anyukája

Szia. Igen, ezek már jelezhetik a szülés közeledtét :) A mensi szerû görcs jóslófájás, a hasmenés pedig azért lehet, mert a szervezet öntisztulást végez a szülés elérkezése elõtt :) Könnyû szülést neked :) 9 hetes kisfiú anyukája
Mensi szerû görcs: amíg elmúlik, addig jósló fájás. Hasmenés van akinél végig van. 37, persze, hogy közel van. Össze vagy pakolva?
A kérdező hozzászólása: Tegnap keztem pakolni ma màr csak egy két aprosàgért kell elmennem...de nagyon izgulok màr....nem tudom mire szàmitsak.. Tudom ezt senki nem tudja...de màt nem tudok másra gondolni...lehet hogy mar egy het mulva kinnt lesz????Anyumnal es tesomnal sose jottek elobb a babak mint ahogy a kiirt napjuk volt....bar nem tudom ez jelent e valamit....mind1 a lênyeg h paràzok!!!!
Nincs kizárva, gyorsan szerezz be még mindent, ami kell. Azt hogy a rokonoknál hogy volt, nem jelent semmit. Ráadásul most jönnek mennek a durva frontok, az is sokban befolyásolhatja, hogy mikor jön a baba! Könnyû szülést! :)

Szerintetek ez már a szülést jelenti?

35 hetes terhes vagyok reggel ota fáj a derekam és néha belehasogat a hasamaljába, és egy kicsit erösebb a folyásom is. A közérzetem is már napok ota fura. Mindenki véleménye és tapasztalata érdekel.

Legjobb válasz: Ebben az idõszakban sok minden mutathat a szülésre de még van idõ, nem biztos h ez a szülést jelenti, ez ilyenkor elég gyakori lehet.Könnyü szülést neked ha eljõn az idõ!!!

Ebben az idõszakban sok minden mutathat a szülésre de még van idõ, nem biztos h ez a szülést jelenti, ez ilyenkor elég gyakori lehet.Könnyü szülést neked ha eljõn az idõ!!!
még ilyenkor nem szülhetsz. csak tested felkészül a könnyû gyors szülésre van majdnem 5-6 heted
Szerintem ezek csak joslok, ha igazan beindulna a szules tuti nem volna kedved ideulni a gep ele kerdezni:)

Szerintetek ezek már a szülés előjelei?

36 hetes kismama vagyok második babámat várom!

Legjobb válasz: Hát igazán ahogy én a császáros mamiktól olvasom, itt a doki véleménye a döntõ term,szülés ügyben, h milyen a varrat , hegtávolság...stb. De amúgy a szülés....Hát...mit írjak neked, mi biztatót? Én okt. 30-ra voltam kiírva, azt hittem már a hónap közepén meglesz, lent is volt a hasam, mindenem fájt, ...és 3 napot túl is hordtam :S De ettõl lehet hogy már holnap mész szülni....

Hát igazán ahogy én a császáros mamiktól olvasom, itt a doki véleménye a döntõ term, szülés ügyben, h milyen a varrat , hegtávolság...stb. De amúgy a szülés....Hát...mit írjak neked, mi biztatót? Én okt. 30-ra voltam kiírva, azt hittem már a hónap közepén meglesz, lent is volt a hasam, mindenem fájt, ...és 3 napot túl is hordtam :S De ettõl lehet hogy már holnap mész szülni....
Nekem szülés elõtt, hányingerem és hasmenésem volt 2-3 napig.

Erősen fáj a gátamnál és a hüvelyemnél mikor mocorog a picim. A derekamba is belejött a fájdalom. Lehet hogy ez már a szülés elő jele?

38+2napos

Legjobb válasz: Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Igen a 36-ik héttõl egy folytában van jósló fájásaim.De most reggelre elmúltak a fájdalmak, csak a hátam fáj.

Ezek már a szülés jelei?

Nem tudok elmenni a szervezetemen.38hetes leszek vasárnap.Kb 3napja éjszakánként hányingerem van, és éjszaka hánytam is, meg megy egyfolytában a hasam.A pocim még elég fenn van, és a nyákdugóm sem ment még el.Viszont elég ingerlékeny vagyok, olyan máshogy érzem magam, be vagyok vizesedve, rossz már mindenhogy, és vannak enyhe görcseim, néha pedig olyanok, mintha gyomorrontásom lenne, korog a hasam és fáj, és ha wc-zek, minha az aranyeremet is érezném!Nagyon rossz...Mi lehet ez?El?re is köszönöm a válaszokat!!

Legjobb válasz: Szia. Èn is így voltam.sem aludni,sem ülni nem tudtam.Sehogy sem volt jó.nagyon vizes is voltam,mégis 5 napot húzott rá a lányom.azért érzed,mert közeleg a szülés,és a baba nyom,mert nincsen már heje. Könnyü szülést. 13hetes kislány anyukája.

Szia. Èn is így voltam.sem aludni, sem ülni nem tudtam.Sehogy sem volt jó.nagyon vizes is voltam, mégis 5 napot húzott rá a lányom.azért érzed, mert közeleg a szülés, és a baba nyom, mert nincsen már heje. Könnyü szülést. 13hetes kislány anyukája.
Szio!Tegnap ota nekem is ilyen tüneteim vannak kivéve a hasmenést és én kedden kezdem a 38.hetet!Föleg éjszakánként vagyok rosszul görcsöl a hasam és hányingerem is van ráadásul én is bevizesedtem rendesen és alig tudok mozogni!Lehet lassan megyünk szülni:) !

Nagyon fáj néha a medencecsontom, alig bírok mozdulni. Ez már a szülés jele, vagy mitől van?

38hetes kismama

Legjobb válasz: szia, Lehet hogy már beilleszkedett a baba fejecskéje és tágít. Már biztos nincs sok idõ a szülésig, de jó lenne ha kibírnátok a 40. hétig. Tudom, hogy nehéz ,mert ilyenkor már minden percben indulna az ember lánya, hogy mihamarabb a kezében tartsa a várva várt cseppséget, de jobb neki odabent hidd el (ameddig maradni akar), jó meleg van bent. :)) Pihengess sokat, de a napi sétát ne hagyd ki. Amikor mensis görcsöket érzel, keményedésekkel együtt, és az nyilall a lágyékodba, na akkor lehet indulni....persze csak, ha szabájos 5 percesekre csökken a sûrûségük és erõsödik a fájdalom. Vagy egyértelmû jel, ha elfolyik a magzatvíz. Kitatrás, türelem. Könnyû szülést kívánok. Egy 12 hetes kicsilány anyukája.

szia, Lehet hogy már beilleszkedett a baba fejecskéje és tágít. Már biztos nincs sok idõ a szülésig, de jó lenne ha kibírnátok a 40. hétig. Tudom, hogy nehéz , mert ilyenkor már minden percben indulna az ember lánya, hogy mihamarabb a kezében tartsa a várva várt cseppséget, de jobb neki odabent hidd el (ameddig maradni akar), jó meleg van bent. :) ) Pihengess sokat, de a napi sétát ne hagyd ki. Amikor mensis görcsöket érzel, keményedésekkel együtt, és az nyilall a lágyékodba, na akkor lehet indulni....persze csak, ha szabájos 5 percesekre csökken a sûrûségük és erõsödik a fájdalom. Vagy egyértelmû jel, ha elfolyik a magzatvíz. Kitatrás, türelem. Könnyû szülést kívánok. Egy 12 hetes kicsilány anyukája.
szerintem ez lehet a szülés elöjele.... nekem 37 héten, szülés elötti du-tol fájdogált a hasam és méhösszehuzodások voltak, reggel elfolyodt a magzatvizem estére meglett a kisfiam.És most 8hónapos....szoritok a szüléshez, garutálok, jó babázást
Szia! Ez attól van, hogy a medencét tágul mert felkészül a szülésre és már nehéz minden egyébként is. A szülés jele, ha pl. elmegy a magzatvíz, és az is, ha rendszeres idõközönként fájásaid vannak. Sok sikert!
Nekem is fájt a medencém a terhességem elején és a végén ismét. Én is alig tudtam mozdulni, de csak a 40.héten szültem meg, pedig már a 9. hónap elején éreztem én is ugyanezt. Akár lehet az elõjele is, nem kizárt a dolog, de addig amíg nem folyik el a magzatvíz, vagy nincsenek fájásaid nem szülsz meg. Szorítok neked a szüléshez. Én ebben az idõszakban már annyira izgultam. Sok sikert a babához és a szüléshez!

Ez már a szülés előjele?

Reggel 10 óra óta szinte elviselhetetlenül fáj a hátam,a hasam is bekeményedik id?közönként és átfut rajtam a melegség teljesen lever a víz!!Ez már az lehet?38+5hkm

Legjobb válasz: Milyen idõközönként keményedik be? félóránként pl? vagy rendszertelen? Mert leírásod alapján ez már az, de lehet erõsebb jósló is. Könnyû szülést mindenesetre, ha elindulnának a fájások is!:)

Milyen idõközönként keményedik be? félóránként pl? vagy rendszertelen? Mert leírásod alapján ez már az, de lehet erõsebb jósló is. Könnyû szülést mindenesetre, ha elindulnának a fájások is!:)
16:35-ös vagyok! Akárhogy is alakul, már nem sokági viccelõdhet!:) Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: rendszeresek voltak 15 percesek!!Most egy órája pedig meg szüntek!!!Na mi lehetett ?Jósló vagy lehet hogy újrakezdõdik az este folyamán ?vagy csak a kis szarosom megviccelt??
Nekem dettó ez volt 2 nappal ezelõtt, mondjuk nekem még a derekam is fájt mellé, de az már fájt több mint gy hete. Tegnap derékfájásom nem volt, de keményedés igen, én arra gondoltam, hogy az idõ változás okozhatta, mert azóta meg semmi bajom, pedig már a kórházba is készültem vele. Mindenesetre ha szülni fogsz csakis a legjobbakat kívánom neked :)
Anno Nekem is rendszertelenül indultak a fájásaim.Belefeküdtem egy kis meleg vizes fürdõbe és pár perc múlva biztos voltam benne, hogy indulás.Rögtön 3-4 percesekre besûrûsödött!Állítólag ha meleg vizes fürdõt veszel elválik, hogy rövidesen szülsz-e vagy csak jóslók!Könnyû szülést Neked!
utolsó vagyok!Nekem folyamatosan vese görcsnek érezhetõ fájdalmam volt az elsõ szülésemnél!
Az Én tippem az volna, hogy ez már bizony a szülés!Zuhanyozz le kellemes meleg vízbe, tusold a pocid, és ahol fáj.Ha elmúlik, vagy enyhül akkor csak egy komoly jósló. Ha indul akkor rendszerezõdni fog, mérd a vekkert!:) Nagyon szurkolok, könnyû szülést és egészséget nektek! 32hkm írj, hogy mi lett a vége!
Szerintem hívd fel a dokidat, hogy ilyenkor mi van? ... Mert sajna nem szakemberek ülnek itt, lehet ha megvizsgál, bent is tart-vagy azt mondja még nincs itt az idõ...
A kérdező hozzászólása: hát most kezdtem nézni hogy mikor keményedik be a hasam most olyan 15 perc volt de most már nézem a következõt!!De a hátam az egyfolytában fáj az nem baj?fõleg jobb oldalt és felül
Szia. Én már keményen vajúdtam a kórházban, mikor pont ezeket éreztem, amiket írtál.

36+3 hetes kismami vagyok. Látványosan leszállt a hasam, mérséklődött a magzatmozgás és keményedek az elmúlt 2 napban. Ez már a szülés jele, vagy van még időm?

Legjobb válasz: Hát ha már leszállt a hasad akkor kezdj el készülõdni a szülésre. Vigyázz magadra és könnyû szülést, egészséges babát kívánok!

Hát ha már leszállt a hasad akkor kezdj el készülõdni a szülésre. Vigyázz magadra és könnyû szülést, egészséges babát kívánok!
Szia! Hogy szállt le a hasad? Nekem asszem még olyan, mint volt, illetve nem veszek észre rajta semmi változást. Azt olvastam, hogy a 36-37. hét körül leszáll a pocak, mert a baba feje beékelõdik a medencébe. Ez még nem jelent szülést... A keményedés pedig... van akinek a 27. héttõl van, mégse szül. Abbahagytad a magnéziumot?
Lematradt: 36+2 hetes kismama :)

Már 2 órája menstruáció szerűen, néha erősebben görcsöl a hasam. Ez már a szülés jele lehet? :-) ) Ezek nem olyan jósló szerű fájások. Azok már a 30 héttől voltak.

39 hetes 3 napos kismami vagyok

Legjobb válasz: Szia mindegy, milyen erõsek/gyengék a görcsök, ha rendszeresek, akkor itt az idõ. Nekem se volt igazán görcs, de elõbb 10, majd 5percenként jöttek. Az elsõ igazi görcsöm már a vajúdóban ért a kórházban. Könnyû szülést és jó egészséget kívánok! 4hetes kislány anyukája

A kérdező hozzászólása: nem babázok még sajnos!! :-(( Fájásaim vannak hajnali 1 óta.reggel 9kor voltam nst-n, de a doki azt mondta, hogy ezek csak jóslók.ami szerintem nem igaz, mert azok másmilyenek voltak eddig.hajnal óta 3szori pisilésre elment a nyákdugó.szóval elvileg már közel a cél.már csak kitartás kell.de ez a derék fájás kibírhatatlan......
Szia mindegy, milyen erõsek/gyengék a görcsök, ha rendszeresek, akkor itt az idõ. Nekem se volt igazán görcs, de elõbb 10, majd 5percenként jöttek. Az elsõ igazi görcsöm már a vajúdóban ért a kórházban. Könnyû szülést és jó egészséget kívánok! 4hetes kislány anyukája
remélem mire ezt írom már megvan a picur! figyeld csak tovább és 5prcesekkel indulás! jó h nem vagy egyedül, ez téged is megnyugtat! Sok sikert!
Biztosan már babázol :) Majd ha hazamentek, és van 2 perced, írd meg, hogy mi történt :)
Akkor hajrá, érkezzen a kis drága :)
Akkor hamar itt lesz a babócád kitartás és nagyon sok erõt :) Kicsikéd mindenért kárpótolni fog :) elsõ voltam-asszem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 25-én reggel negyed 9-kor elfolyt a magzatvíz.Este 18:50-re meg lett a kis Roland. Már itthon vagyunk, babázunk.
gratulálok a picihez! jó pihenést és nagyon sok babázást! Élvezd h végre veled lehet!! Gratula
Wlsõ voltam anno: GRATULÁLOK!!!!!!
Szerintem akkor az még nem az igazi fájás. 5 percesekkel kell kórháza menni, ha az igazi jön, azt meg fogd ismerni. Amíg még filózol rajta, akkor az még nem az.
A kérdező hozzászólása: még itthon vagyok! figyelgettem, nagyjából 30 percenként jönnek, de van, hogy csak 15.lezuhanyoztam, nem múltak el.most édesanyámnál vagyok, mert nem akarta, hogy egyedül legyek ha menni kell. a derekam folyamatosan fáj a görcsök meg kibírhatóak egy kis fintorral.szóval nem vészes.olyan mintha egy közepes erõsségû menseses görcs lenne.
hogy vagy? én is azt írom, amit már írtak neked, hogy a rendzerességet figyeld a fájásokban, és amikor sûrûsödik, akkor indulás :) Könnyû szülést neked
A kérdező hozzászólása: köszönöm! a csomagom már a 30 héttõl össze vannak pakolva a jóslók miatt.
Utolsó elõtti vagyok! Ha eddig nem tetted akkor mostantól kezdd el figyelni h mennyire rendszeresek na és persze ha még nincs teljesen kész a csomagod akkor rakd össze:D úgy néz ki hamarosan szükséged lesz rá :D Sok sikert, könnyû szülést és gyönyörû kisbabát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Már megyek is tusolni!! :-) A görcsök olyan 20 percenként jönnek, de igazából még nem figyeltem meg.Majd most figyelem azt is.A derekam folyamatosan fáj. Remélem itt a nagy nap.
Igen, lehet az elõjele. Figyeld, van-e benne rendszer. Esetleg tusolj le, a meleg víz a jóslófájást megszünteti, viszont a rendes fájás nem szûnik. :) Ha rendszeres 5 perces fájásaid vannak, akkor irány a kórház. Ha aggódsz, akkor már elõbb is, amint rendszeresek lesznek. 14 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: rendben, megírom.Egyenlõre nem változott semmi. De ez már tényleg az lehet? Az, hogy ezt érzem attól még lehet, hogy csak éjszaka kell indulni, nem?? Fogalmam nincs, hogy mûködik.....mármint értitek! Annyira örülnék ha tényleg a fiacskám szeretne kijönni végre.Már hívtam apucit, hogy lehet lassan indulni kell.Úgy dolgozzon.
szurkolunk neked nagyon:) azért ha lesz idõd írd meg h mi lett veletek :D
Én is gratulálok! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!