Találatok a következő kifejezésre: Ez már a (13799 db)

Ez már a szeparácós szorongás lenne?

Kisfiam 4 hós,és kb 1 hete ha valaki megfogja (apán,anyán kívül),vagy megpuszilja ordítani kezd,aztán van,hogy kés?bb már mosolyog az "idegennek" is.Ha átvesszük nálunk egyb?l nevetgél.Ez már ilyen korán is jelentkezhet?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár ez inkább 6-8 hó között szokott jelentkezni. Lehet egy ez olyan korszak is, mikor már rájön, hogy te meg õ külön személy vagytok. De el fog mulni:-)

Lehetséges, bár ez inkább 6-8 hó között szokott jelentkezni. Lehet egy ez olyan korszak is, mikor már rájön, hogy te meg õ külön személy vagytok. De el fog mulni:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Tudom, ez már a sokadik ilyen kérdés, de megnéznétek az oldalam?

a címe: <[link]

Legjobb válasz: Hát már megszokhattam volna hogy folyamatosan elcseszettnél elcseszettebb tini fruzskák blogjai látnak napvilágot, de blogot írni egy kutya szemszögébõl, ez mér nálam is ledobja az égszíjat....

Hát már megszokhattam volna hogy folyamatosan elcseszettnél elcseszettebb tini fruzskák blogjai látnak napvilágot, de blogot írni egy kutya szemszögébõl, ez mér nálam is ledobja az égszíjat....
A kérdező hozzászólása: Ez is egy vélemény, de szerintem ezt szebben is meg lehetett volna fogalmazni...

Szerintetek ez már a magzat mozgás lehet?

16 hetes voltam tegnap.Már tegnap éreztem pici "tompa" mozgásokat.össze vissza.ma már egyre erősebbek és egyre többször. Szerintetek ezek már rendes magzat mozgások? Főleg akkor érzem őket mikor fekszem és ülök.

Legjobb válasz: Szerintem biztos az. Én is korán éreztem már meg sok mindenki írta itt is hogy ennyi idõsen már érezték :)

Szerintem biztos az. Én is korán éreztem már meg sok mindenki írta itt is hogy ennyi idõsen már érezték :)
Igen! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, hogy tényleg ezek a mocorgások azok amire vártam. Evés után még aktívabb volt. Köszönöm nektek hogy írtatok nekem :)


Ez már a vajudás lenne?

tegnap óta nagyon hányingerem van, megy a hasam és émelygek és néha görcsölgetek de most reggel elég sokat görcsöl alul a hasam és folyamatosan keményedik elsö baba kérlek adjatok tanácsot h ez már az? 39 hetes kismama!

Legjobb válasz: hasmenésrõl nem hallottam, mindegy, hogy ez már az-e vagy csak valami fertõzés, meg kéne nézetni egy dokival

hasmenésrõl nem hallottam, mindegy, hogy ez már az-e vagy csak valami fertõzés, meg kéne nézetni egy dokival
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitségteket 2011.07.13án megszületet a kisfiam!!!
Hááát 11 óta nem írt! :) Lehet, hogy lebabázott? :)
Reméljük ma meg lesz a baba:D könnyû szülést! 31+4hkm
Elõfordulhat, majd írd meg, hogy mi volt.Könnyû szülést!
Ha még nem mérhetõk az idõközök (fájások), akkor csak jósló. Ha nem is a fájás mérhetõ, hanem a keményedés idõköze, akkor is vajúdás már! Hányás, hasmenés nekem is volt, ezek gyakoriak.
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem a szülésznõvel azt monta h várjak még sürüsödni fog a fájás legalább 5 percesre és akor menyünk korházba de lehet h meglesz ma:) olyan jo lenne már!!
Ez akár lehet a vajúdás is. Nekem is hányingerem volt napokig, hasam is ment, de sajna a szülés nem indult meg. Remélem nálad megindul! Sok sikert!
Ha görcsölsz menj a kórházba! Én 9-10 perces fájásokkal indultam el! Lehet, hogy ma baba lesz! :) Gratulálok!
A hányás és a hasmenés ilyenkor már lehet a szülés jele, a szervezeted így tisztítja ki a beleidet, és készül fel a szülésre! Ezért van hogy sok kismama közvetlen szülés elõtt, vajúdás közben hány, illetve hogy hasmenése van.
Ne kapkodj! És írd meg, hogy mi történt!
39 hetesen? Persze, elég nagy rá a sansz, hogy ez már a vajúdás része. Szerintem hívd fel a kórházad szülészetét, mond el mit érzel. Nagyon valószínû, hogy be fognak hívni, megvizsgálnak, vagy bent tartanak, vagy akár haza küldenek. Igen-igen a finisben vagy. Én egy csomó kismamáról hallottam, aki szülés közben és elõtt is hányt. Szóval mély lélegzet és hívd a kórházat.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam NST-n és ott is mutata a gép elég sürünk a fájásokat a doki megvizsgált aztmonta h a méhszáj zárt és figyeljem a keményedést, örülnék ha ma meglenne:) van rá esély?
nekem volta aznap reggel hasmenés , hányás is, mérd az idöt, lehet ez már az lesz :)
Mérd az idõt, ha 5 perces irány a kórház vagy ha elfolyik a magzatvíz akkor is!
Gratulálok! :) És?mekkora?

Ez már a szülés jele lehet? 38 hetes kismama vagyok, 2 napja érzem hogy néha-néha fájdogál a hasamalja, 1-2 percig és elmulik, mostanában elég nyugtalannak is érzem magam, külsö méhszáj 1 ujjnyira nyitva van!

jelentheti ez már a babó érkezését?

Legjobb válasz: Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei,az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani,hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja,kétszer már olyan is volt mikor azt hittem,hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni,pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi,könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))

Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei, az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani, hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja, kétszer már olyan is volt mikor azt hittem, hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni, pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi, könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, viszont a hasam csak egy picurkát van lejjeb mint ezidáig!
Szia, nekem 32.héttõl nyitva van a külsõ 1 ujjnyira, mostanában kezdtem el szedni a szülést könnyítõ homeos bogyókat, és azoktól szokott fájdogálni a hasam, szerintem készül a méhed a szülésre, de akár még ki is húzhatod a végéig!Üdv: 36 hetes kismama

Ez már a kapcsolat vége?

3 és fél éve vagyunk együtt,viszont jó ideje tapasztalom,hogy az égvilágon semmi közös nincs bennünk,nincs közös témánk,nincs amirõl beszélnünk,már nem járunk színházba ,sem elõadásokra.Más és más az érdeklõdési körünk,õ csak a fociról,horgászásról meg a munkájáról tud beszélni,engem meg a tudományos dolgok,filmek,könyvek érdekelnek.Társaságba már nem járunk el,mert...nem is tudom,miért.Megszünt az is.

Legjobb válasz: Valószínûleg a korai összeköltözés volt az oka ennek. Az összeköltözéssel vártam volna még vagy 5 évet, hogy kiismerjem a párom. Úgy hiszem elsiettétek ( jó tudom jönnek az érvek, hogy de hát már benne vagyunk a korban) Szertintem meg tökre ráértetek volna még ezzel... Ha már most ráuntál, akkor te is tudod hogy mit kell tenned. Ez már nem vófog fellendülni pláne hogy a pasi már beleszokott a jóba, a kényelembe... 32 éves vagy. Elõtted az élet, szóval nem kell beszürkülnöd..

Valószínûleg a korai összeköltözés volt az oka ennek. Az összeköltözéssel vártam volna még vagy 5 évet, hogy kiismerjem a párom. Úgy hiszem elsiettétek ( jó tudom jönnek az érvek, hogy de hát már benne vagyunk a korban) Szertintem meg tökre ráértetek volna még ezzel... Ha már most ráuntál, akkor te is tudod hogy mit kell tenned. Ez már nem vófog fellendülni pláne hogy a pasi már beleszokott a jóba, a kényelembe... 32 éves vagy. Elõtted az élet, szóval nem kell beszürkülnöd..
Nalunk is hasonlo a helyzet bár en 20 eves vagyok es 3 eve vagyunk egyutt. En sem tudom mi tevo legyek. Nekem azt tanacsoltak itt hogy gyorsan hagyjam el. Nincs ertelme egyutt lenni.Ha gondolod be masolom az en problemam uziben. Ha kivancsi vagy rá, irj privatba.
Ez itt inkább a szexuális vonzalom hiánya lehet. Most lehet, hogy bunkónak fogok tûnni, de engem kb. nem érdekel, hogy a partneremet mi érdekli. Ha közös az érdeklõdési körünk, akkor természetesen sokkal több témánk van, és nagyobb szerepet töltünk be egymás életében. A kevés közös téma azért nem akkora probléma, mert nem elengedhetetlen, hogy egyetlen társ legyetek egymás életében. Egy jó ismerõs, barátok, esetleg egy másik pár, akikkel sokat vagytok együtt, ugyanúgy megadja azt, amit a párod ad meg, ha van közös témátok. Azért is nem érdemes elsõdlegesen a közös érdeklõdésre alapozni a kapcsolatot, mert az érdeklõdése az embernek folyamatosan változik. Talán neki 41 évesen már kevésbé, de pl. az én 30-as ismerõseim közül sokan járnak még egyetemre, szélesítik a látókörüket, stb. Persze tapasztalatlan vagyok én még ehhez, de 20 éves létemre már évekkel ezelõtt elköltöztem a szüleimtõl, sõt, több mint 2 éve már együtt élek egy lánnyal, tehát némi tapasztalatom van. Úgyhogy szerintem a legfontosabb: az ízlésetek legyen hasonló, és tudjátok magatokat jól érezni egymás társaságában. Ezen kívül szerintem még a jó szex a fontos. 20/F

Lányok! Ugye ez már a betegesen féltékeny kategória, nyugtassatok meg h nem velem van a baj, ez nálatok szakító ok lenne?

arátom 25 éves,én 22. fél éve vagyunk együtt. ha facebookra pl felveszem egy régi osztálytársamat,be kell neki számolnom,5 percen keresztül arról kell beszélnem,hogy honnan ismerem,van e barátnője, stb..... Ezt egy ideig még bírtam. Most viszont nemrég ráköszöntem egy ismerősömre,akinek vigyáztam sokat a gyerekére,a feleségével meg bnők vagyunk,erre leállt velem veszekedni,hogy miért köszönök rá mosolyogva...... Másik eset: Megyek vele a városban,szembe jön velem az unokaöcsém ráköszönök,ő is vissza többes számban,erre a párom bunkó mód arra nem veszi a fáradtságot,hogy visszaköszönjön,holott unokaöcsém udvariasan rám köszönt,megjegyzem 14 éves,de párom megint jött azzal,hogy minek köszöngetek minden pasinak.....mikor mondtam,h unokaöcsém,akkor is ő szapult engem,otthagytam a város közepén,nem érdekelt....eddig bírtam,már 100x megmondtam neki,hogy én ezt nem fogom hosszú távon elviselni. most hívogat,sms-eket küldözget,de végleg kidobtam. Ti mit tettetek vna?

Legjobb válasz: Jól tetted, ez már beteges.

Jól tetted, ez már beteges.
Szerintem egész türelmes voltál... :)
Ez már valóban beteges. Azért az, hogy nem lehet köszönni másnak, elég bunkó dolog részérõl.
Ugyanezt. Kuka xD
A kérdező hozzászólása: Olyanokat írogat, h megbánom a szakítást, meg hogy minden pasi féltékeny valamilyen szinten, meg ezt szeretetbõl csinálja.....ilyenkor néh elbizonytalanodom, viszont tudom, hogy õ ezen nem tud változtatni.....
szeretetbõl:DD
minden emberben van féltékenység, de ez már beteges, sõt primitív viselkedés, hogy egy rokonnak, aki 14 éves nem köszön, szóval jól tetted N
A kérdező hozzászólása: ma 19:45 ugy érti, hogy azért ennyire féltékeny, elmondása szerint, mert neki rossz érzés ha szépen, kedvesen nézek pl egy pasira viszont szerintem ez inkább már birtoklási vágy volt nála
Én már sokkal hamarabb kidobtam volna. Nem bírtam volna elviselni.

3 hónapos Stafford kiskutyám megugatja a tápját és csak a tenyerembõl eszik onnan is keveset. Ez már a sokadik féle tápja amivel ezt teszi! Kapott már Happy Dogból 2félét, Brit prémium, Most a Brit care puppy tápot ugatja jelenleg :D Mit tegyek?

Legjobb válasz: 3 hónapos, tehát egy hónapja van nálad és ez alatt már 4 tápot kipróbáltál? Egyáltalán nem szerencsés hetente váltogatni a tápokat. Kérdezd meg a tenyésztõt mit kaptak a picik, és etesd azzal. Reggel leteszed neki az elõírás szerinti mennyiséget (ha hízik, vagy fogy annak megfelelõen lehet változtatni a mennyiséget) kap 10 percet, ha nem eszi elveszed, délután ugyanezt megismétled és este is. Ne váltogasd állandóan, és legfõképpen ne hagyd, hogy ugráltasson már most. Kõkemény fajtát választottál, ha már a kajálásnál õ diktál, késõbb nagyon komoly problémáid lehetnek vele.

3 hónapos, tehát egy hónapja van nálad és ez alatt már 4 tápot kipróbáltál? Egyáltalán nem szerencsés hetente váltogatni a tápokat. Kérdezd meg a tenyésztõt mit kaptak a picik, és etesd azzal. Reggel leteszed neki az elõírás szerinti mennyiséget (ha hízik, vagy fogy annak megfelelõen lehet változtatni a mennyiséget) kap 10 percet, ha nem eszi elveszed, délután ugyanezt megismétled és este is. Ne váltogasd állandóan, és legfõképpen ne hagyd, hogy ugráltasson már most. Kõkemény fajtát választottál, ha már a kajálásnál õ diktál, késõbb nagyon komoly problémáid lehetnek vele.
Hagyj ki egy étkezést, hogy legyen éhesebb... szórj pár szem tápot a tál köré...majd a tálba...hagyd, hogy urrá legyen rajta a kíváncsiság és az éhség, és kiegye belõle. Valószínüleg a tállal van baja... hagyd, hogy szokja. Ne váltogasd a tápot, mert nem tesz jót neki. Miután nincs baja a tállal, tartsd be az etetési szabályokat, leteszed, és 10 perc múlva elveszed...majd következõ etetsénél ugyan ez.

Ez már a szülés előjele lehet, tapasztalt kismamák?

olyan érzésem van, mintha a két lábam között, ahol találkozik a testemmel beleszurkál élesebb fájdalom mind a két oldalra, ahol a nemiszervemmel találkoznak. Ennek van köze a szüléshez? Tegnap kezdődött, akkor éreztem néhányszor, ill. ma reggel zuhanyzás közben. Köszönöm a normális válaszokat előre is! 38+4 hkm

Legjobb válasz: ezek mar a joslofajasok.sok sikert es jo egeszseget nektek.

ezek mar a joslofajasok.sok sikert es jo egeszseget nektek.
Igen.lehet. Nekem igy kezdodott.vasarnap igy nyilalltam (kinyilt a mehszajam 2ujjnyira) elment a nyakdugom. Hetfo koradelutan meg is lett a lany;) 38+3 hetesen;)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, akkor hamarosan babázhatunk? Elsõ baba lesz. :-) Köszönöm, hogy írtatok!
A kérdező hozzászólása: Most vettem észre, hogy ha állok, a mellem alatt a hasam nagyon puha, nem olyan kemény, mint eddig volt. Ez mitõl lehet? Nincs baj, ugye?
Gondolom lejjebb ment a baba, nekem is ilyen volt.Nincs baj nyugi!
Minden lehet!Legjobb ha felhívod a dokidat!Vagy menjél CTG-re, ott azért biztosabbat mondanak!Nekem a végén már 2naponta kellett járnom!Elsõ babás leszel, akkor remélhetõleg kialudtad, kipihented magad, mert most jön csak a kemény meló!Csodálatos, de iszonyat kemény idõszak kezdõdik, vagy inkább folytatódik!Nekem most 25hetes a pici fiam, és kb.a terhességem harmadik trimeszterétõl számítva nem aludtam egy igazán jót, és legalább 6órát egyben, pedig a fiam egy tündér!Hamar átaludta az éjszakát, csak elõbb hasfájós lett, aztán most a foga jön...Könnyû szülést! 6hónapos pici fiú anyukája
Irj ha megvan a baby;))))
A kérdező hozzászólása: Eddig semmi. A fájások elmúltak, a combszurkálás is. Ami viszont most elõjött, bár eddig is megvolt, de most nagyon brutálisak, hogy iszonyatosan be van dagadva, vizesedve mindenem. A kezeimet már nem tudom ökölbe szorítani, mert annyira fájnak. De a baba még nem akar kijönni. :-) De írok mindenképpen, ha megvan a baby!
;)
csak tél van
Szerintem nincs sötétebb mint tegnap ilyenkor. "Ez már a holnapi események elõszele lehet?" kérdést meg figyelmen kívül hagyom...és remélem a legtöbben már csak poénból tesznek fel világvégével kapcsolatos kérdéseket, mert ha nem, akkor inkább ezektõl az elme roggyant emberektõl kellene félni, nem pedig a világvégétõl.-.-'
Igen ez már annak az elõjele. ÉS igen holnap még sötétebb lesz. Tudod ezt a jelenséget hívják téli napfordulónak!
Igen, ez már a holnapi események elõjele. Holnap lesz ugyanis az év legrövidebb napja. Ezt úgy hívják: téli napforduló. Minden évben bekövetkezik. Olvass utána ennek is.
Nem látom, hogy sötétebb lenne, mint tegnap ilyenkor, 15.48-kor volt naplemente.
Mindennap picit sötétebb lesz a napéjegyenlõségig.
Ez egy összefoglaló név számos olyan cselekedetnek, mely csökkenti a bennünk levõ spirituális szinted kondenzitását. Ez azt jelenti, hogy olyan alkalmakkor, amikor egy ilyen belsõ dimenzióátlépésre készülünk (pl.: új életlecke tanulásakor, gyarapodás a szeretetben), akkor az ilyen cselekedetek csökkentik ennek az energiának a telítettségét bennünk, innen a kondenzitás, és ezért kevésébé tudjuk megélni. A tisztátalan érintés, ami ilyenkor kerülendõ, például az állatok óljának tisztítása, mások ellen való uszítás, az önkielégítés vagy más kielégítése manuális úton.
mit jelent az h " ne végezz magadon tisztátalan érintést"?
Úristen itt valaki prófétának képzeli magát :) ) Biztosan lekapcsolta a villanyt azért van sötétsége :DDD
Nagyon kedves kérdezõ biztosan akkor te teszed fel a kérdést több miliószor hagyd abba mert unalmas tanálj ki valami újat mert ez lerágott csont :DD
Valóban ebbõl áll ez a ezotéria téma hogy mikor lesz világvége :D de most komolyan minden ezotériás kérdés abból áll hogy pénteken lesz világvége vagy nem :DD
Tele van a hócipõm ezel a világvége maszlaggal nem lesz világvége de nem ártana!!!!!!
Nálad biztos sötétebb van! Idióta!
Persze, hogy sötétebb lett. -a fejetekben!
A téli napfordulóig, azaz holnapig (mivel az északi féltekén vagyunk) egyre rövidebbek a nappalok. Holnaptól pedig egyre hosszabbak lesznek.
Hát igen a holnapi elõzmény jele. Ennek a jelenségnek az a neve, hogy nappalból éjszaka lesz, holnap meg újra világos... Ha nem tudnád elárulom neked, hogy most lesz az év leghosszabb éjszakája, és télen hamarabb lesz sotét. És világvégesem lesz.
A kérdező hozzászólása: aha
Goku, Goku... :) ismerni kell a különbséget vicc és hülyeség között ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!