Találatok a következő kifejezésre: Ez már a (14331 db)

Ez már a szeparácós szorongás lenne?

Kisfiam 4 hós,és kb 1 hete ha valaki megfogja (apán,anyán kívül),vagy megpuszilja ordítani kezd,aztán van,hogy kés?bb már mosolyog az "idegennek" is.Ha átvesszük nálunk egyb?l nevetgél.Ez már ilyen korán is jelentkezhet?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár ez inkább 6-8 hó között szokott jelentkezni. Lehet egy ez olyan korszak is, mikor már rájön, hogy te meg õ külön személy vagytok. De el fog mulni:-)

Lehetséges, bár ez inkább 6-8 hó között szokott jelentkezni. Lehet egy ez olyan korszak is, mikor már rájön, hogy te meg õ külön személy vagytok. De el fog mulni:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Szerintetek ez már a "rágörcsölés" kategória?

A párommal gyermeket szeretnénk, most 3 hónapja próbálkozunk. Mindenkitõl azt hallom, hogy nem szabad "rágörcsölni" a dologra. Én nem kapok sírógörcsöt ha megjön, nem töltök hosszú órákat az interneten a téma iránt kutakodva és nem nézegetem csorgó nyállal a gyermekholmikat, de bevallom naponta néhány percet megengedek magamnak amikor eszembe jut (és elábrándozok), hogy milyen jó is lenne, ha...

Legjobb válasz: Nem, ez még nem rágörcsölés, ez még csak szimpla vágyakozás. Én a rágörcsölésen mondjuk azt értem, ha valaki még csak pár hónapja próbálkozik, de már ki akarja magát és párját vizsgáltatni, hormon, spermavizsgálat, mi egyéb, már hõmérõzik, már ovutesztel, figyeli a naptárt és nála a szex nem az élvezetrõl szól, hogy jó legyen mindkettejüknek, hanem már a gyerekcsinálásról szól. Tehát kijelenti, hogy most kell együtt lenni, mert most esélyes a terhesség. Na, nálam ez már a rágörcsölés kategória.

Nem, ez még nem rágörcsölés, ez még csak szimpla vágyakozás. Én a rágörcsölésen mondjuk azt értem, ha valaki még csak pár hónapja próbálkozik, de már ki akarja magát és párját vizsgáltatni, hormon, spermavizsgálat, mi egyéb, már hõmérõzik, már ovutesztel, figyeli a naptárt és nála a szex nem az élvezetrõl szól, hogy jó legyen mindkettejüknek, hanem már a gyerekcsinálásról szól. Tehát kijelenti, hogy most kell együtt lenni, mert most esélyes a terhesség. Na, nálam ez már a rágörcsölés kategória.
maximálisan egyet értek az elsõ válaszolóval
Szerintem a tetteid alapján ez még nem a görcsölés kategória.
Szerintem sem rágörcsölés ez. De nagyon sokat számít, hogy pozitívan állj a dologhoz. Vizualizáld, amikor csak teheted, hogy a kezedben tartod az újszülött babádat és éld át azt a boldogságot magadban. Vagy ugyanezt egy pozitív teszttel. Ha már úgyis gondolkodsz rajta (természetes, hisz már tervezitek), akkor ezt így tedd. Szerintem sokat segíthet.:) Szurkolok.
Hát akkor én rágörcsöltem, mert én nagyon is szerettem olvasgatni a neten mindenfélérõl, szerettem ábrándozni a babáról és nem volt olyan nap hogy ne jutott volna eszembe! Nekünk a 4. hónapban jött össze, abból az utolsó 3 hónapban méhpempõt szedtem és nagyon bíztam benne, ezért szorgalmasan ettem minden nap! Meg is hozta a várva várt eredményt!:) Csak ajánlani tudom!! Sok sikert és mielöbbi babásodást kívánok!:) 9 hkm
Nem :) teljesen reálisan éled meg a dolgot. Én rágörcsölõs fajta voltam, pedig 5 hónap után összejött. Ez egy akkora hülyeség szerintem, hogy nem szabad rágörcsölni... Ezt csak olyanok mondják általában, akiknek hamar összejött és fogalmuk sincs, hogy milyen várni. Azt hittem a másodiknál tök lazán fogom már kezelni ezt a dolgot, de tévedtem :) ugyanúgy olvasgatok, pedig már mindennel tisztában vagyok. Adj idõt magatoknak, 3 hónap még nem olyan sok. Álmodozni pedig lehet, sõt kell is ;)

Tudom, ez már a sokadik ilyen kérdés, de megnéznétek az oldalam?

a címe: <[link]

Legjobb válasz: Hát már megszokhattam volna hogy folyamatosan elcseszettnél elcseszettebb tini fruzskák blogjai látnak napvilágot, de blogot írni egy kutya szemszögébõl, ez mér nálam is ledobja az égszíjat....

Hát már megszokhattam volna hogy folyamatosan elcseszettnél elcseszettebb tini fruzskák blogjai látnak napvilágot, de blogot írni egy kutya szemszögébõl, ez mér nálam is ledobja az égszíjat....
A kérdező hozzászólása: Ez is egy vélemény, de szerintem ezt szebben is meg lehetett volna fogalmazni...

Szerintetek ez már a magzat mozgás lehet?

16 hetes voltam tegnap.Már tegnap éreztem pici "tompa" mozgásokat.össze vissza.ma már egyre erősebbek és egyre többször. Szerintetek ezek már rendes magzat mozgások? Főleg akkor érzem őket mikor fekszem és ülök.

Legjobb válasz: Szerintem biztos az. Én is korán éreztem már meg sok mindenki írta itt is hogy ennyi idõsen már érezték :)

Szerintem biztos az. Én is korán éreztem már meg sok mindenki írta itt is hogy ennyi idõsen már érezték :)
Igen! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, hogy tényleg ezek a mocorgások azok amire vártam. Evés után még aktívabb volt. Köszönöm nektek hogy írtatok nekem :)

Ez már a vajudás lenne?

tegnap óta nagyon hányingerem van, megy a hasam és émelygek és néha görcsölgetek de most reggel elég sokat görcsöl alul a hasam és folyamatosan keményedik elsö baba kérlek adjatok tanácsot h ez már az? 39 hetes kismama!

Legjobb válasz: hasmenésrõl nem hallottam, mindegy, hogy ez már az-e vagy csak valami fertõzés, meg kéne nézetni egy dokival

hasmenésrõl nem hallottam, mindegy, hogy ez már az-e vagy csak valami fertõzés, meg kéne nézetni egy dokival
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitségteket 2011.07.13án megszületet a kisfiam!!!
Hááát 11 óta nem írt! :) Lehet, hogy lebabázott? :)
Reméljük ma meg lesz a baba:D könnyû szülést! 31+4hkm
Elõfordulhat, majd írd meg, hogy mi volt.Könnyû szülést!
Ha még nem mérhetõk az idõközök (fájások), akkor csak jósló. Ha nem is a fájás mérhetõ, hanem a keményedés idõköze, akkor is vajúdás már! Hányás, hasmenés nekem is volt, ezek gyakoriak.
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem a szülésznõvel azt monta h várjak még sürüsödni fog a fájás legalább 5 percesre és akor menyünk korházba de lehet h meglesz ma:) olyan jo lenne már!!
Ez akár lehet a vajúdás is. Nekem is hányingerem volt napokig, hasam is ment, de sajna a szülés nem indult meg. Remélem nálad megindul! Sok sikert!
Ha görcsölsz menj a kórházba! Én 9-10 perces fájásokkal indultam el! Lehet, hogy ma baba lesz! :) Gratulálok!
A hányás és a hasmenés ilyenkor már lehet a szülés jele, a szervezeted így tisztítja ki a beleidet, és készül fel a szülésre! Ezért van hogy sok kismama közvetlen szülés elõtt, vajúdás közben hány, illetve hogy hasmenése van.
Ne kapkodj! És írd meg, hogy mi történt!
39 hetesen? Persze, elég nagy rá a sansz, hogy ez már a vajúdás része. Szerintem hívd fel a kórházad szülészetét, mond el mit érzel. Nagyon valószínû, hogy be fognak hívni, megvizsgálnak, vagy bent tartanak, vagy akár haza küldenek. Igen-igen a finisben vagy. Én egy csomó kismamáról hallottam, aki szülés közben és elõtt is hányt. Szóval mély lélegzet és hívd a kórházat.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam NST-n és ott is mutata a gép elég sürünk a fájásokat a doki megvizsgált aztmonta h a méhszáj zárt és figyeljem a keményedést, örülnék ha ma meglenne:) van rá esély?
nekem volta aznap reggel hasmenés , hányás is, mérd az idöt, lehet ez már az lesz :)
Mérd az idõt, ha 5 perces irány a kórház vagy ha elfolyik a magzatvíz akkor is!
Gratulálok! :) És?mekkora?

Ez már a szülés jele lehet? 38 hetes kismama vagyok, 2 napja érzem hogy néha-néha fájdogál a hasamalja, 1-2 percig és elmulik, mostanában elég nyugtalannak is érzem magam, külsö méhszáj 1 ujjnyira nyitva van!

jelentheti ez már a babó érkezését?

Legjobb válasz: Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei,az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani,hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja,kétszer már olyan is volt mikor azt hittem,hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni,pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi,könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))

Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei, az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani, hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja, kétszer már olyan is volt mikor azt hittem, hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni, pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi, könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, viszont a hasam csak egy picurkát van lejjeb mint ezidáig!
Szia, nekem 32.héttõl nyitva van a külsõ 1 ujjnyira, mostanában kezdtem el szedni a szülést könnyítõ homeos bogyókat, és azoktól szokott fájdogálni a hasam, szerintem készül a méhed a szülésre, de akár még ki is húzhatod a végéig!Üdv: 36 hetes kismama

Ez már a kapcsolat vége?

3 és fél éve vagyunk együtt,viszont jó ideje tapasztalom,hogy az égvilágon semmi közös nincs bennünk,nincs közös témánk,nincs amirõl beszélnünk,már nem járunk színházba ,sem elõadásokra.Más és más az érdeklõdési körünk,õ csak a fociról,horgászásról meg a munkájáról tud beszélni,engem meg a tudományos dolgok,filmek,könyvek érdekelnek.Társaságba már nem járunk el,mert...nem is tudom,miért.Megszünt az is.

Legjobb válasz: Valószínûleg a korai összeköltözés volt az oka ennek. Az összeköltözéssel vártam volna még vagy 5 évet, hogy kiismerjem a párom. Úgy hiszem elsiettétek ( jó tudom jönnek az érvek, hogy de hát már benne vagyunk a korban) Szertintem meg tökre ráértetek volna még ezzel... Ha már most ráuntál, akkor te is tudod hogy mit kell tenned. Ez már nem vófog fellendülni pláne hogy a pasi már beleszokott a jóba, a kényelembe... 32 éves vagy. Elõtted az élet, szóval nem kell beszürkülnöd..

Valószínûleg a korai összeköltözés volt az oka ennek. Az összeköltözéssel vártam volna még vagy 5 évet, hogy kiismerjem a párom. Úgy hiszem elsiettétek ( jó tudom jönnek az érvek, hogy de hát már benne vagyunk a korban) Szertintem meg tökre ráértetek volna még ezzel... Ha már most ráuntál, akkor te is tudod hogy mit kell tenned. Ez már nem vófog fellendülni pláne hogy a pasi már beleszokott a jóba, a kényelembe... 32 éves vagy. Elõtted az élet, szóval nem kell beszürkülnöd..
Nalunk is hasonlo a helyzet bár en 20 eves vagyok es 3 eve vagyunk egyutt. En sem tudom mi tevo legyek. Nekem azt tanacsoltak itt hogy gyorsan hagyjam el. Nincs ertelme egyutt lenni.Ha gondolod be masolom az en problemam uziben. Ha kivancsi vagy rá, irj privatba.
Ez itt inkább a szexuális vonzalom hiánya lehet. Most lehet, hogy bunkónak fogok tûnni, de engem kb. nem érdekel, hogy a partneremet mi érdekli. Ha közös az érdeklõdési körünk, akkor természetesen sokkal több témánk van, és nagyobb szerepet töltünk be egymás életében. A kevés közös téma azért nem akkora probléma, mert nem elengedhetetlen, hogy egyetlen társ legyetek egymás életében. Egy jó ismerõs, barátok, esetleg egy másik pár, akikkel sokat vagytok együtt, ugyanúgy megadja azt, amit a párod ad meg, ha van közös témátok. Azért is nem érdemes elsõdlegesen a közös érdeklõdésre alapozni a kapcsolatot, mert az érdeklõdése az embernek folyamatosan változik. Talán neki 41 évesen már kevésbé, de pl. az én 30-as ismerõseim közül sokan járnak még egyetemre, szélesítik a látókörüket, stb. Persze tapasztalatlan vagyok én még ehhez, de 20 éves létemre már évekkel ezelõtt elköltöztem a szüleimtõl, sõt, több mint 2 éve már együtt élek egy lánnyal, tehát némi tapasztalatom van. Úgyhogy szerintem a legfontosabb: az ízlésetek legyen hasonló, és tudjátok magatokat jól érezni egymás társaságában. Ezen kívül szerintem még a jó szex a fontos. 20/F

Lányok! Ugye ez már a betegesen féltékeny kategória, nyugtassatok meg h nem velem van a baj, ez nálatok szakító ok lenne?

arátom 25 éves,én 22. fél éve vagyunk együtt. ha facebookra pl felveszem egy régi osztálytársamat,be kell neki számolnom,5 percen keresztül arról kell beszélnem,hogy honnan ismerem,van e barátnője, stb..... Ezt egy ideig még bírtam. Most viszont nemrég ráköszöntem egy ismerősömre,akinek vigyáztam sokat a gyerekére,a feleségével meg bnők vagyunk,erre leállt velem veszekedni,hogy miért köszönök rá mosolyogva...... Másik eset: Megyek vele a városban,szembe jön velem az unokaöcsém ráköszönök,ő is vissza többes számban,erre a párom bunkó mód arra nem veszi a fáradtságot,hogy visszaköszönjön,holott unokaöcsém udvariasan rám köszönt,megjegyzem 14 éves,de párom megint jött azzal,hogy minek köszöngetek minden pasinak.....mikor mondtam,h unokaöcsém,akkor is ő szapult engem,otthagytam a város közepén,nem érdekelt....eddig bírtam,már 100x megmondtam neki,hogy én ezt nem fogom hosszú távon elviselni. most hívogat,sms-eket küldözget,de végleg kidobtam. Ti mit tettetek vna?

Legjobb válasz: Jól tetted, ez már beteges.

Jól tetted, ez már beteges.
Szerintem egész türelmes voltál... :)
Ez már valóban beteges. Azért az, hogy nem lehet köszönni másnak, elég bunkó dolog részérõl.
Ugyanezt. Kuka xD
A kérdező hozzászólása: Olyanokat írogat, h megbánom a szakítást, meg hogy minden pasi féltékeny valamilyen szinten, meg ezt szeretetbõl csinálja.....ilyenkor néh elbizonytalanodom, viszont tudom, hogy õ ezen nem tud változtatni.....
szeretetbõl:DD
minden emberben van féltékenység, de ez már beteges, sõt primitív viselkedés, hogy egy rokonnak, aki 14 éves nem köszön, szóval jól tetted N
A kérdező hozzászólása: ma 19:45 ugy érti, hogy azért ennyire féltékeny, elmondása szerint, mert neki rossz érzés ha szépen, kedvesen nézek pl egy pasira viszont szerintem ez inkább már birtoklási vágy volt nála
Én már sokkal hamarabb kidobtam volna. Nem bírtam volna elviselni.

Ez már a menszesz jele? Es ha igen kb mikor erkezik? (tobbi lent)

sziasztok!.

Legjobb válasz: Szerintem ez már az elsõ volt. Elõször csak. Barnás jön, aztán pár napon belül, vagy csak a következõnél fogsz vérezni. De beszélj anyukáddal, õ majd megmutatja mit hogyan.:)

Szerintem ez már az elsõ volt. Elõször csak. Barnás jön, aztán pár napon belül, vagy csak a következõnél fogsz vérezni. De beszélj anyukáddal, õ majd megmutatja mit hogyan.:)
A kérdező hozzászólása: most 12 augusztusban leszek 13 :) !!
Figyu!! Én most leszek 13 éves és 3 éve menstruálok. :) Hány éves vagy?? :)
A kérdező hozzászólása: beszeltem vele. neki 13/14 evesen jott meg a mamamnak 11.
Egyszerûen mondd meg neki mi a helyzet. ;) Meg fogja érteni hiszen õ is nõbõl van. :)
A kérdező hozzászólása: es hogy mondjam el anyanak hogy lehet hogy hamarosan megjon???
A kérdező hozzászólása: hat igen . fejem az most is iszonyt faj. de hasam az altalaban van ugy hogy egyszer csak elkezd kegyetlenul aztan 10 percig faj es elmullik. koszonom szeen a vaaszotokat!! :) varom a tobbit.
Igen ez már a menstruációd jele. :) Készülj fel fájdalomcsillapítókkal is mert van olyan hogy nagyon fáj az alhas, fej stb...
A kérdező hozzászólása: elnezest nem akartam masodszorra ! :( meg elrontottam . csak sargas feheres de a nagyobb menyiseg marad!!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a gyors valaszt. az szamit hogy gyakran jon sok ?(sargas feheres enyhen barnas)
Akkor ez már biztos az.:) Szerelkezz fel betéttel!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a gyors valaszt. az szamit hogy gyakran jon sok ?(sargas feheres enyhen barnas)
Na akkor én három hónappal vagyok idõsebb tõled ;)

3 hónapos Stafford kiskutyám megugatja a tápját és csak a tenyerembõl eszik onnan is keveset. Ez már a sokadik féle tápja amivel ezt teszi! Kapott már Happy Dogból 2félét, Brit prémium, Most a Brit care puppy tápot ugatja jelenleg :D Mit tegyek?

Legjobb válasz: 3 hónapos, tehát egy hónapja van nálad és ez alatt már 4 tápot kipróbáltál? Egyáltalán nem szerencsés hetente váltogatni a tápokat. Kérdezd meg a tenyésztõt mit kaptak a picik, és etesd azzal. Reggel leteszed neki az elõírás szerinti mennyiséget (ha hízik, vagy fogy annak megfelelõen lehet változtatni a mennyiséget) kap 10 percet, ha nem eszi elveszed, délután ugyanezt megismétled és este is. Ne váltogasd állandóan, és legfõképpen ne hagyd, hogy ugráltasson már most. Kõkemény fajtát választottál, ha már a kajálásnál õ diktál, késõbb nagyon komoly problémáid lehetnek vele.

3 hónapos, tehát egy hónapja van nálad és ez alatt már 4 tápot kipróbáltál? Egyáltalán nem szerencsés hetente váltogatni a tápokat. Kérdezd meg a tenyésztõt mit kaptak a picik, és etesd azzal. Reggel leteszed neki az elõírás szerinti mennyiséget (ha hízik, vagy fogy annak megfelelõen lehet változtatni a mennyiséget) kap 10 percet, ha nem eszi elveszed, délután ugyanezt megismétled és este is. Ne váltogasd állandóan, és legfõképpen ne hagyd, hogy ugráltasson már most. Kõkemény fajtát választottál, ha már a kajálásnál õ diktál, késõbb nagyon komoly problémáid lehetnek vele.
Hagyj ki egy étkezést, hogy legyen éhesebb... szórj pár szem tápot a tál köré...majd a tálba...hagyd, hogy urrá legyen rajta a kíváncsiság és az éhség, és kiegye belõle. Valószínüleg a tállal van baja... hagyd, hogy szokja. Ne váltogasd a tápot, mert nem tesz jót neki. Miután nincs baja a tállal, tartsd be az etetési szabályokat, leteszed, és 10 perc múlva elveszed...majd következõ etetsénél ugyan ez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!