Találatok a következő kifejezésre: Ez lehet vagy már (1229 db)

Sajnos ez már a mensi jele! Sajnálom! Én is így jártam a múlt hónapban! :(
Sajnos ez már a mensi!
Én is :-(

Ez még a szorongás lehet, vagy már több nála szerintetek?

Próbálom rövidre fogni. A barátnőmnek már kb 6éve van szorongása, de már kb egy hete egyre rosszabbul néz ki,és ő is mondja. Egyre inkább úgy érzi, hogy süllyed le, hogy egyre jobban elmegy mindentől a kedve, és már nincs kedve egyáltalán semmihez, csak ahhoz, hogy az ágyban feküdjön, és ennyi. Nem nagyon eszik, csak ha rászólok, hogy egyen valamit, akkor nagy nehezen megteszi, amúgy meg nem. Előző két nap többször sírt. Továbbá már nincs annyira kedve a szexhez, meg a tisztálkodáshoz. Megemlítette, hogy öngyilkos lesz. Azt hallottam, hogy ha valaki említést tesz róla, akkor nem teszi meg. Ebből mennyi igaz? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: a szülei semmit nem vesznek észre?? ez már orvosi eset. nem mindenki olyan hogy nem teszi meg.az a baj hogy ö már annyira elhagyja magát hogy én el tudnám hinni hogy megteszi.mindenképp szakemberre szorulna.

a szülei semmit nem vesznek észre?? ez már orvosi eset. nem mindenki olyan hogy nem teszi meg.az a baj hogy ö már annyira elhagyja magát hogy én el tudnám hinni hogy megteszi.mindenképp szakemberre szorulna.
ha valóban szorong és nem kezelik rosszabb lehet
A kérdező hozzászólása: Nincs nagyon jóban a szüleivel.
Ejnye, semmi sem használt neki?! :( Akkor lehet a korral jár ez nála vagy nincs baja a szüleivel vagy ilyesmi??
A kérdező hozzászólása: Nem kapott semmit. Csak miután ki jött, rosszabbul lett. Bár mikor utoljára volt bentfekve, es ki jött, jobban volt. Most mégis egyre rosszabbul van. Pszichologushoz jart másfél évig, de nem használt neki.
Hogyhogy rosszabbul érzete magát? Gyógyszert kapott? Mert attól lehet, hogy rosszul érezte magát. De neki inkább pszichoterápia kéne, keressetek egy pszichológust!
A kérdező hozzászólása: Õ 16, én 19
A kérdező hozzászólása: Meg nem igazán akarna elmenni orvoshoz. Sokáig járt, de csak rosszabbul érezte magát.
Beszéld rá, hogy menjen el orvoshoz. Kísérd is el õt. Különben mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: az anyja azt mondja nem kell figyelni arra amit mondd, mert csak azért teszi, hogy figyeljenek rá.
Azt kérdezted már tõle, hogy 6 éve mi történt amióta szorongása van? Mi válthatta ki? Mert ha az ok megvan, akkor könnyebb segíteni is. Figyeld a viselkedését, mert az, hogy mondta neked hogy öngyilkos lesz ez egy jelzés volt. Ezt úgy is hívják, hogy cry for help... Szóval figyelj rá oda, beszélgess vele.
kineziologus? pénzbe kerül de ö fel tudja oldani a lenyelt szarságokat.a szülei amint látom nem igazán akarnak rajta segiteni.... viszont ha magán nem akar segiteni akkor a kineziologus se fog használni.a feladatokat neki kell elvégezni igy ha szarik rá akkor nincs értelme.

MIért érzem ezt? Lehet h már nem vagyok belé szerelmes?

egy ideje azt érzem ha nem vagyunk együtt a barátommal,nem szexre gondolok, hogy nem szeretem annyira és kételkedem a szerelmemben, de csak akkor ha felmérgel, vagy idiótának néz, közben meg nincs oka rá. de ah abba marad a veszekedés lenyugszom akk is érzem h bizonytalan vagyok, de nem érzem h kevésbé szeretném.De ha velem van, vagy meglátom amikro beengedem azt érzem h imádom és szerelmes vagyok belé. és nagyon jól érzem magam vele, imádom, és ? is engem ,de nemtudom h miért lehet ez a bizonytalanság:( sztetek???

Legjobb válasz: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???

A kérdező hozzászólása: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???
Szerintem ezzel nincs baj..legyél vele minél többet és imàdd :) aztàn kiderül úgyis, hogy ki lesz
hogy mi* lesz

Szerintetek ez igaz lehet, vagy már csak minden szalmaszálba belekapszkodik az ember? (bővebben lennt)

Itt olvastam, hogy a holdállás befolyásolhatja a teherbeesést. Szóval, akkor a legtermékenyebb a n?, ha a hold ugyanolyan állású, mint a születésekor volt. Én 8 hónapja próbálok teherbe esni, sajnos sikertelenül. Most néztem csak meg, hogy a születésemkori holdállás és az ezzel megegyez? éppen a peteérésem idejére esett ebben a hónapban. Eddig soha nem így volt (utólag visszakeresve). Lehetséges, hogy eddig ezért nem sikerült, és most fog?

Legjobb válasz: A Hold eleve összefüggésben van a nõi ciklussal, ezt a kutatók sem tagadják, csak nem tudják miként? (Ilyen az ár/apály jelenség is, ott is találgatnak). Szerintem nem kell pont olyan holdállásban lenni. Egyszerûen csak a peteérés számít. Ugyanis érett petébõl lesz a megtermékenyülés lehetõsége. Abban hiszek, hogy a holdállásoknak van jelentõsége és pl. a telihold is hatással lehet a termékeny idõszakra.

A Hold eleve összefüggésben van a nõi ciklussal, ezt a kutatók sem tagadják, csak nem tudják miként? (Ilyen az ár/apály jelenség is, ott is találgatnak). Szerintem nem kell pont olyan holdállásban lenni. Egyszerûen csak a peteérés számít. Ugyanis érett petébõl lesz a megtermékenyülés lehetõsége. Abban hiszek, hogy a holdállásoknak van jelentõsége és pl. a telihold is hatással lehet a termékeny idõszakra.
A kérdező hozzászólása: http://kalender-365.de/holdnaptar.php?yy=2010 Itt néztem meg, hogy én pont telihold utáni napon születtem, és ebben a hónapban a peteérésem is telihold után egy nappal volt (legalábbis valószínûleg).
én utólag megnéztem a Jónás napomat és közel-távol nem volt ahhoz képest, amikor a babánk fogant. én nem hiszek benne. mármint konkrétan a Jónás módszerben. Az, hogy a Hold hatással van ránk, lehet benne valami... de nem ennyire drasztikusan, hogy rendkívüli peteérést produkáljon.
Úgy döntöttem, hogy csak felteszem a Jónás kérdést. Lehet lehurrognak, de egy próbát megér! Köszi szépen E.
Én nem hiszek benne de meg kell próbálni van akinek ez van akinek a Jónás napok jönnek be... egy próbát megér. Drukkolok!!!
Belinkelnéd hol nézted meg a holdállást?
Ez a Jónás módszer. Nekem bejött, de szinte minden hónapban akkor volt a jónás napom, amikor a naptár módszer szerint számított peteérésem.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Valóban hasonlatos a Jónás módszerhez, csak én abban a módszerben nem igazán értem, hogy vannak úgynevezett zöld-vonalas napok (a meses elsõ napjától számított 15. nap +-6 nap), állítólag, ha ezek egybeesnek a Jónás napokkal, akkor az nem jó. Na most ez vicces, mert ugye a menses elsõ napjától számított 15 nap +-6 nap: szinte minden hosszúságú ciklusnál beleesik ebbe a számított peteérés. XD
Micsoda véletlen! Pont fel akartam tenni azt a kérdést, hogy a Jónás módszer kiszámolásában segítene valaki? Mert kerestem a neten, de szerintem leszedték. Elõre is köszi E.

34 hetes vagyok. Már egy hete érzem, hogy nőtt a hasam megint, de közben nagyon kemény. Nem érzek fájdalmakat és sokat pihenek. Mindenki azt mondja, hogy nagyon lent van már a pocim és minden órásnak nézek ki. Ez lehet, hogy már a szülés előjele?

Legjobb válasz: Regen azt mondtak,de En meg nem tapasztaltam magamon,h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast,es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama

Regen azt mondtak, de En meg nem tapasztaltam magamon, h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast, es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama
Nekem is mindig ezt mondták, valójában sosem volt "fenn" a hasam, egyébként imádtam a jósolgató, mindenttudor emberkéket, leglább elszórakoztak valamivel, nem kell adni semmit sem ezekre sztem... Egy családtag pl megnézett hátulról, és közölte, lányom lesz. Mondtam, tudom, UH-n már látszott :D
Vmit nagyon rosszul mérsz sztem xd
Az zsír:D
de ha a seggedtõl méred, akkor még több lesz.
Nem kell méregetni és az eredményen idegeskedni! Használni kell és ha sikeres a tevékenység, akkor semmi probléma! Én még egyszer sem mértem meg az enyémet és nem is fogom. Amikor kellett jól mûködött! Akik pedig beírkálják a 20-25 centit, azoknak fele hazudik, ez biztos. Úgy hogy emiatt nem kell kétségbeesned!
Jesszus fasza 6 centi zsir ott lent? Szoba sem allnek veled nem hogy odaig eljutni h ezt megtudjam......fujjjjjj
a leírtak alapján valószínûleg a testsúlyod miatt tûnik 10 cm-nek a péniszed (s valójában tényleg ennyit is tudsz használni). Hogy a teljes méret a felszínre kerüljön, szerintem jelentõsebb súlyveszteség kellene
annyit mérj, amennyit be tudsz rakni !
menj el plasztikázni és a 100kg zsírt kérd meg h dobják rá a farkadra.
fogyjál le és méteres faszod lesz
Nem azért, de mindegy mekkora, ha 10 cm látszik ki, annyit tudsz berakni.
A kérdező hozzászólása: nem mérem messzebrõl, hogy elhitessem magammal hogy nagyobb lenne.csak onnan tényleg ahonnan kezdõdik.és inkább az a kérdésem hogy lehet a testsúlyom 6 cm takarás ugymond?
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mert szerintem lehet jol mértem mert ha benyulok és meg nézem a zsír alól meg a péniszem tetejétõl akkor 16 cm..
Engem meg az õrületbe kergetnek lassan ezek a pénisz méretes kérdések! Miért kell állandóan ezzel foglalkozni? Hát semmi nincs ezeknek a "méretes" kérdezõknek az életében, csak a péniszük mérete? Akkor borzasztó sivár a lelkiviláguk, az biztos!

1 évesemnek tegnap délután óta láza van. Hol lemegy hol felszökik. Ez még a fogától lehet vagy már nem?

Tegnap 6-kor mértem neki 38 fokot,ekkor kapott nurofent,majd éjjel 39-et mértem neki ekkor is nurofent kapott.Ma reggel 38,3-at mértem most kúpot kapott. Volt hasmenése is a héten,de már 2x kakilt keményet is. A nurofent és a kúpot hogy lehet váltogatni,milyen id?közönként? Egyébként 6 foga jön neki egyszerre( 2 lent,4 fent.felül már látszik,de még nem törte át.

Legjobb válasz: Tudom, hogy mindenhol azt mondják/írják, hogy a fogzás lázat okozhat, de én ilyet két gyerek után még nem tapasztaltam, illetve a gyerekorvos is azt mondta, hogy attól nem lehet lázas. Szerintem vidd el orvoshoz, nézze meg. Te is nyugodtabb leszel.

Tudom, hogy mindenhol azt mondják/írják, hogy a fogzás lázat okozhat, de én ilyet két gyerek után még nem tapasztaltam, illetve a gyerekorvos is azt mondta, hogy attól nem lehet lázas. Szerintem vidd el orvoshoz, nézze meg. Te is nyugodtabb leszel.
Mi orvosunk is azt mondta, hogy nem lehet a fogzástól láza. Én is elvinném a helyedben, lehet, hogy bújkál benne valami betegség. Jobb lenne, ha orvos látná.
A kérdező hozzászólása: Voltunk dokinál, semmi hasznosat nem tudott mondani, ellenben felírt egy rakat gyógyszert, mindjárt ott hagytam a patikában 5000 Ft-ot :( Csütörtökön megyünk vissza ellenõrzésre.

35 hetes kismama vagyok! Reggel óta fáj a szeméremcsontom, ez a tágulás miatt lehet? Vagy már szülni kell?

Els? terhességem, így nagyon parázok minden miatt!

Legjobb válasz: Ne parázz mert az senkinek nem jó !!! Szerintem a tágulás jele, közeleg a szülés, de még nem ma fogosz szülni:-) A szülés jele az erõs összehúzódás, mely ritmikusan ismétlõdik vagy a magzatvíz elfolyása.. Addig pihenj sokat.-)

Ne parázz mert az senkinek nem jó !!! Szerintem a tágulás jele, közeleg a szülés, de még nem ma fogosz szülni:-) A szülés jele az erõs összehúzódás, mely ritmikusan ismétlõdik vagy a magzatvíz elfolyása.. Addig pihenj sokat.-)
Szerintem is tágulás, nem kell megijedni. Én mikor szültem, elõzõ este inkább szúrkált a derekamba. Valami más fájdalom az, meg lehet ismerni.
Én járok jógázni és ott nagyon sok kismama panaszkodik erre. Van akinek már a 25. héten jelentkezik. Nekem meg van más:)
Semmi baj, ne aggódj, ez normális, kezd beilleszkedni, "ráhangolódni" hogy nemsokára ki kell jönnie. :) Ez kicsit kellemetlen, de ne félj, nem lesz baj! Pihenj nagyon nagyon sokat! Nem kell házimunkát végezni, ilyenkor már, (ha eddig nem) el kell fogadni a rokonok, barátok maximális segítségét! Gratula!

Ez még a gyermekágyas vérzés lehet, vagy már menstruáció?

3.5 hete szültem, egy hete már csak barnázom hol jobban hol kevésbé. Ma viszont elkezdtem megint vérezni, élénk piros vér jön. A hasam nem fáj, nem görcsöl, a baba szopik.

Legjobb válasz: hát elvileg, ha a baba kizárólag (nincs táp') és igény szerint szopizik, akkor azért a három hó szünet általában megvan (nálam 5 hó volt, barátnõm 7 hó, nõvérem 3,5 hó...) elõfordul, hogy egy nagyobb aktivitásnál még egy kicsit vérezget az ember lánya 1-2 hét után is... ha nem erõsödik, és nem lesz lázad, szerintem csak még egy kis méh-munkáról van szó :) ui: azoknál szokott 4 hét után megjönni, akik nem szoptatnak egyáltalán, én úgy tudom...

hát elvileg, ha a baba kizárólag (nincs táp') és igény szerint szopizik, akkor azért a három hó szünet általában megvan (nálam 5 hó volt, barátnõm 7 hó, nõvérem 3, 5 hó...) elõfordul, hogy egy nagyobb aktivitásnál még egy kicsit vérezget az ember lánya 1-2 hét után is... ha nem erõsödik, és nem lesz lázad, szerintem csak még egy kis méh-munkáról van szó :) ui: azoknál szokott 4 hét után megjönni, akik nem szoptatnak egyáltalán, én úgy tudom...
Szerintem ez még gyermekágyi vérzés, nálam is volt hasonló anno. Nekem hat hétig tartott szintén változó erõsséggel, úgy, hogy szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Kap pótlást, mert sokat eszik, de rendszeresen 4-5 óránként szopizik, nem marad ki egy evés sem. Ma nem csináltam semmit, amiben megerõltettem volna magam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!