Találatok a következő kifejezésre: Ez lehet vagy (8854 db)

Ez lehet? Vagy nem? (lent! )

ha fogszabival cigizek,akkor nem lesz fekete a szabi? és nem tartja meg jobban a szagot?

Legjobb válasz: hát.. ha fémszínû fogszabid van akkor nem látszik.. ha porcelán(fehér) akkor van rá esély és akk sem fekete hanem inkább sárgás lesz. ha meg 1 nap többször is fogat mosol ami fogszabinál elengedhetetlen akkor nem.. és rágózni is lehet fogszabival nem ragad bele.. nekem aztmondta a fogtechnikusom h nemszabad.. de nembirtam ki, kipróbáltam és ez hülyeség mert u. úgy tudtam ahogy eddig..

hát.. ha fémszínû fogszabid van akkor nem látszik.. ha porcelán(fehér) akkor van rá esély és akk sem fekete hanem inkább sárgás lesz. ha meg 1 nap többször is fogat mosol ami fogszabinál elengedhetetlen akkor nem.. és rágózni is lehet fogszabival nem ragad bele.. nekem aztmondta a fogtechnikusom h nemszabad.. de nembirtam ki, kipróbáltam és ez hülyeség mert u. úgy tudtam ahogy eddig..
A kérdező hozzászólása: fémszínû. tudom, már énis régóta rágózok! *-*
Vmit nagyon rosszul mérsz sztem xd
Az zsír:D
de ha a seggedtõl méred, akkor még több lesz.
Nem kell méregetni és az eredményen idegeskedni! Használni kell és ha sikeres a tevékenység, akkor semmi probléma! Én még egyszer sem mértem meg az enyémet és nem is fogom. Amikor kellett jól mûködött! Akik pedig beírkálják a 20-25 centit, azoknak fele hazudik, ez biztos. Úgy hogy emiatt nem kell kétségbeesned!
Jesszus fasza 6 centi zsir ott lent? Szoba sem allnek veled nem hogy odaig eljutni h ezt megtudjam......fujjjjjj
a leírtak alapján valószínûleg a testsúlyod miatt tûnik 10 cm-nek a péniszed (s valójában tényleg ennyit is tudsz használni). Hogy a teljes méret a felszínre kerüljön, szerintem jelentõsebb súlyveszteség kellene
annyit mérj, amennyit be tudsz rakni !
menj el plasztikázni és a 100kg zsírt kérd meg h dobják rá a farkadra.
fogyjál le és méteres faszod lesz
Nem azért, de mindegy mekkora, ha 10 cm látszik ki, annyit tudsz berakni.
A kérdező hozzászólása: nem mérem messzebrõl, hogy elhitessem magammal hogy nagyobb lenne.csak onnan tényleg ahonnan kezdõdik.és inkább az a kérdésem hogy lehet a testsúlyom 6 cm takarás ugymond?
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mert szerintem lehet jol mértem mert ha benyulok és meg nézem a zsír alól meg a péniszem tetejétõl akkor 16 cm..
Engem meg az õrületbe kergetnek lassan ezek a pénisz méretes kérdések! Miért kell állandóan ezzel foglalkozni? Hát semmi nincs ezeknek a "méretes" kérdezõknek az életében, csak a péniszük mérete? Akkor borzasztó sivár a lelkiviláguk, az biztos!

Kindle-vel ezt lehet? Vagy árt neki?

Nem sokára végre hozzájutok egy Kindle-hez, ami már nagyon régi vágyam. Közben végiggondoltam az eddigi olvasási szokásaimat, és rájöttem, hogy talán egy esetben nem biztos, hogy tudnám úgy használni, ahogy én megszoktam. Tudniillik imádok a kádban olvasni, sokszor csak arra eszmélek fel, hogy már jég hideg a víz :D Na, a gondom az lenne, hogy nem tudom, lehet-e ezt csinálni az e-könyv olvasókkal is. Nem annyira a víz miatt, a papír könyveimet se áztattam szét sose, nem vizes kézzel fogdostam azokat sem, meg még a kádba sem ejtettem bele egyiket sem soha (kopp kopp). Inkább a pára miatt kérdezem. Mert azért elég forró vízben fürdök (egy darabig), csupa pára minden, ez gondolom nem túl előnyös semmilyen kütyünek sem. Csak mondjuk én azért a telefonomat is szoktam nyomkodni a kádban olykor, meg mindig viszem magammal, aztán annak sosem lett semmi baja a párától. Van rá valami ötlet, hogy továbbra is tudjak így olvasni, csak éppen már elektronikus formában?

Legjobb válasz: Másfél éve elég gyakran használom a fent említett körülmények között, és semmi baja:D Az egyedüli látható nyom, hogy a tok befogta a kütyü hátulját, valószínûleg a pára kioldotta a festéket. De ez csak egy olcsó tok, eredeti toknál nem hiszem hogy elõfordul.

Másfél éve elég gyakran használom a fent említett körülmények között, és semmi baja:D Az egyedüli látható nyom, hogy a tok befogta a kütyü hátulját, valószínûleg a pára kioldotta a festéket. De ez csak egy olcsó tok, eredeti toknál nem hiszem hogy elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez megnyugtató :)

Most akkor hogy is van ez? Lehet, vagy nem lehet? Ha nem, miért nem?

Sok helyen olvasom, hogy az anyatejet nem lehet mikróban melegíteni. Nem a fagyasztottra gondolok, mert az oké, hogy nem ott engedjük fel, hanem a frissen fejtre.

Legjobb válasz: Bocs az offért. És on: a túlforrósodás veszélye miatt sem ajánlják, és a mikrohullám + mûanyag kombinációja sem a legegészségesebb. Bár gondolom a bpa-mentes cuccoknál azért kisebb a károsanyag-kioldódás rizikója.

Bocs az offért. És on: a túlforrósodás veszélye miatt sem ajánlják, és a mikrohullám + mûanyag kombinációja sem a legegészségesebb. Bár gondolom a bpa-mentes cuccoknál azért kisebb a károsanyag-kioldódás rizikója.
Az fura... Mi a NIC-et tapasztaltuk meg sajna, és ott vízben melegítették az anyatejet és a tápszert is!
Ha mentek valahová, inkább vigyél külön forró vizet és egy adag tápszert egy száraz dobozban (én Aventes pohárban szoktam). 1+3.
Mi is PIC-esek voltunk, nálunk cumisüveg melegítõben melegítettek mindent. Én is beszereztem egyet, nem nagyon mikrózom. Ráadásul nekem azt mondta a doki, hogy elõre elkészített tápszer nem melegítünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 1x muszáj volt elõre elkészíteni, de csak egy adagot, mert kórházba mentünk kontrollra, vittem magammal termoszban. Védõnõ azt mondta, ha nem tudom máshogy megoldani, akkor csináljam így.
A kórházakban elõre, 24 órára készítik el a tápszereket, hûtõbe teszik azonnal. Elvileg így lehet. De otthon biztosan jobb a friss.
A kérdező hozzászólása: Nekem is fura volt, azért is lepõdtem meg. Üvegben voltak az anyatejek/tápszerek, úgy melegítették. Na meg az, elõre elkészítettek egy nagy adag tápszert, hûtõbe tették, majd adagonként melegítették. Ezt lehet? Én mindig evés elõtt, frissen készítem a tápszert, nem szoktam elõre egy egész napi adagot megcsinálni.
A túlforrósodás veszélye miatt nem lehet, mert nem egyenletesen melegít a mikro. Én így tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Igen, ezt jelenti. :) 7 hónap mi? Milyen kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: csak néha össze futottunk dumálni de nem tudja mit akar s ezt mondta erre.elfogadom barátként?de mire gondolt passz
ez tipikusan egy megosztó kérdés, hogy lehet-e, vagy sem férfi és nõ között tisztán barátság. szerintem általában nem, az egyik fél mindig többet akar, persze ezt sokszor nem vallja be, nehogy lerombolja amit felépített, néha még magának sem ismeri be az érzéseit. persze vannak akik szerint létezik. meg a fogtündér is, mikulás meg raptor jézus...
lehet, de nem barátság max haverság, vagy hak özös ismerõsötök van, pl a pasid a legjobb barátja stb

Ez lehet? Vagy valami bajom van?

Ujazzás után véreztem. (nem ez az els? alkalom)

Legjobb válasz: Igen ez lehetséges, sõt elég valószínû ha hosszú a körmöd.

Igen ez lehetséges, sõt elég valószínû ha hosszú a körmöd.
Igen a körmök könnyen felsértik, még ha rövidek is. Finomabban kell csinálni, lehetõleg úgy hogy az ujjhegy minél kevesebbet érjen a falához.

Oktv-n ezt lehet, vagy nem? Tudtok errõl valamit?

Most még nem megyek,jövõre sem terveztem konkrétan,csak felvetõdött bennem a kérdés.

Legjobb válasz: Itt kell nézni fönt az Általános tudnivalókat: [link] Gyakorlatilag 11.,12. évfolyamon (vagyis utolsó és utolsó elõtti)tanulók vehetnek részt, a magántanulóság nem akadály. Az osztályozóvizsga csak akkor érdekes, ha normálisan nem tanulod azt a tantárgyat. Idegen nyelvnél az számít, hogy a szülõnek ne legyen anyanyelve, nem pedig az, hogy hol született. errõl nyilatkozatot kell aláírni.

Itt kell nézni fönt az Általános tudnivalókat: [link] Gyakorlatilag 11., 12. évfolyamon (vagyis utolsó és utolsó elõtti)tanulók vehetnek részt, a magántanulóság nem akadály. Az osztályozóvizsga csak akkor érdekes, ha normálisan nem tanulod azt a tantárgyat. Idegen nyelvnél az számít, hogy a szülõnek ne legyen anyanyelve, nem pedig az, hogy hol született. errõl nyilatkozatot kell aláírni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ :) Ment a zöld.

Ezt lehet vagy véletlenül sikerült?

Az AVP3-ban ha a Predatorral més akkor a válladon lévó fegyverrel a Plasma Casterrel be lehet fogni az ellenséget és beméri ilyen háromszöggel,na és én nemtom hogyan csináltam azt hogy bemértem és utánna ugymaradt akkor is ha elengedem a gombot és ha újra megnyomom akkor l? eggyet de csak egyszer sikerült.

Ez lehet vagy csak kifogás? (Sűrgős)

Az lenne a kérdésem h a barátomnak van priusza(még 5.-be lopott a büféb?l). Nem rég nekem jött egy n?...elég er?sen megfogta a kezem és a nyakam. Én üvöltöttem vele Õ pedig megse szólalt. Mikor jöttünk haza azt mondta h azért nem tett semmit mert h priusza van és h lecsuknák ha feljelentik. Az ha megvéd azért is megbüntetik?

Legjobb válasz: hány év telt el az eset óta?

hány év telt el az eset óta?
Ha megvéd azért még biztosan nem büntetik meg, de gondolom nem akar semmi balhéba belekeveredni. :\ Bár, ha a barátnõmrõl lenne szó, biztosan nem érdekelne van-e priuszom vagy nincs.
Barátért ölni tudnék..
A kérdező hozzászólása: 5 éve volt most 17 éves. de nem évül el a priusza. Elég rosszul esett. MIt tegyek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!