Találatok a következő kifejezésre: Ez lehet jel az (184 db)

Mi ez a jel az iPhoneomon? Hogy lehet kikapcsolni? /Kép lent/

Szóval, a cím magáért beszél.

Legjobb válasz: dupla home gomb, alul jobbra húzod a megjelenõ sávot ott lesz a zeneindító mellett ez a jel, nyomj rá és kész

dupla home gomb, alul jobbra húzod a megjelenõ sávot ott lesz a zeneindító mellett ez a jel, nyomj rá és kész
b*ssz rám egy felpontozást ha sikerült
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget. :)
Ez a képernyõt rögzíti. Ha be van kapcsolva hiába fordítod el a kijelzõt, akkor is állítva marad.

Ezt a jelet az imént találtam a Windows szimbólumai közt: ℅ Mi lehet ez?

Mit jelent? Hol szokták használni? A százalékjelhez van valami köze (csak mert némileg hasonlít rá)?

Legjobb válasz: Ez nem egy Windows szimbólum, hanem egy Unicode karakter. "care of"-nak hívják és semmi köze a %-hoz, levelezésnél használják. http://en.wiktionary.org/wiki/care_of

Ez nem egy Windows szimbólum, hanem egy Unicode karakter. "care of"-nak hívják és semmi köze a %-hoz, levelezésnél használják. http://en.wiktionary.org/wiki/care_of
A kérdező hozzászólása: Word-öt akartam írni, elvégre ott találtam. Elnézést kérek az elírásért! A választ pedig köszönöm! :)

Szűlés előtti napokban valóban lelassul a babóca mozgása? Ez lehet jele annak, hogy közeleg az idő? -35 hetes km-

Legjobb válasz: Szia! Nekem is mindig ezt mondták, hogy nem fog annyit mocorogni, nem tudom nekem végig ugyanolyan aktív volt. Már csak szülés elõtt pár órával nem rugdosott, de nem napokban volt mérhetõ.

Szia! Nekem is mindig ezt mondták, hogy nem fog annyit mocorogni, nem tudom nekem végig ugyanolyan aktív volt. Már csak szülés elõtt pár órával nem rugdosott, de nem napokban volt mérhetõ.
Anno nekem sem lassult le feltûnõen...sõt, vkitõl épp itt olvastam, h az õ babája szülés közben is végig rugdosott. Szóval, sztem ez is olyan vagy-vagy :)
Én 38 hetes vagyok és már nekem sem olyan aktív a babám mint pár hete volt.Remélem nincs semmi baj!

Rendes folyásom fehér, ha ez esetleg elmúlik az a terhesség jele is lehet? (fogamzásgátló mellett is rendes fehér folyásom van. )

Legjobb válasz: Nem világos a kérdés... folyás lehet a terhesség jele, de ha neked amúgy is van folyásod akkor miért lenne a terhesség jele? Pláne fogamzásgátló mellett... bocsi de nem világos...

Nem világos a kérdés... folyás lehet a terhesség jele, de ha neked amúgy is van folyásod akkor miért lenne a terhesség jele? Pláne fogamzásgátló mellett... bocsi de nem világos...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, én sem tudtam pontosan, hogy is fogalmazzam meg. Arra lennék kíváncsi igazság szerint milyen folyás jelzi ha valaki terhes? És hogy ez pontosan mennyi idõ után lehet észrevenni ezt a folyást?
Mióta szeded a fogamzásgátlót?Mert ha több mint 2 hónap akkor biztos nem vagy terhes:) biztos nem te vagy a az az egy százas százalék xD Ha nemrég kedzted szedni normális az ilyen folyás.De nem értem a kérdésedbõl tisztán azt h fehér folyáson van CSAK vagy rendes mestruáció mellett van még olyan?
A kérdező hozzászólása: Mestruáció mellett nincs, és több mint 2 hónapja szedem a fogamzásgátlót.
Ha sokat késik a mensid, mért nem tesztelsz?A mellfeszülés lehet bizony a terhesség jele is.Én a helyedben már holnap tesztelnék!
Nem értem, hogy mi a baj.Késik a mensid, sokat.Akkor miért nem csinálsz egy tesztet, vagy mész el orvoshoz?De nem is értem a kérdést...a mensi kimaradása a baba egyik legalapvetõbb jele.Ezt már 12 évesen az elsõ felvilágosításoknál elmondják, meg késõbb biológia órán is.A mellbimbó fájdalma is gyanujelek közé tartozik.
TESZT!!!!!!
teszt az megmond mindent
Gondolom mar sokat teszteltel ezelott, es nem akarsz ujbol csalodni, ezert nem csimaltal meg?! De amikor meg nem is tudtam, h babas vagyok a melleim annyira fajtak, h a paromnak nem is engedtem h hozzaerjen. Aztan kiderult, h babas vagyok, de mostanra rendezodott egy kicsit a dolog es mar nem erzekeny annyira. Mostmar szeritnem csinalj tesztet, ha tenyleg nagyon sokat kesik akkor nem is kell a reggeli elso vizeletbol. Drukkolok nektek!!!!!! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött és azt mondják biztos a mensi miatt van de már nagyon szeretnénk babát mit tegyek?

Múlt hét szerda óta az alhasamban nyilalást, illetve tompa fájdalmat érzek, és gyakran kell pisilni. Ez lehet egy esetleges terhesség jele? Bővebben lent.

Nem szoktak ilyen fájdalmaim lenni,olyan érzés mintha meg akarna jönni.Elvileg 30.ára várom,csináltam tesztet,ami negatív lett.Nem minden áron azt akarom hallani,hogy ez biztosan terhesség,csak sajnos nem tudok még egy pár napig orvoshoz menni,és érdekel,hogyha valakinek voltak ilyen tünetei,az terhesség volt-e,vagy gyanakodjak inkább valami másra!? Egyébként pár hónapja nem védekezünk a férjemmel,szóval nem lenne baj,ha baba lenne :)

Legjobb válasz: A teszt nagyon korai volt. Ha 30.-ára nem várod, akkor majd aznap csináld meg a tesztet. A tüneteid pedig lehetnek terhesség jelei, a gyakori vizelést leszámítva pedig sajnos a menzesz tünete is. Szorítok, hogy baba legyen! Sok sikert! És próbáld meg kibírni még ezt a pár napot a tesztig!

A teszt nagyon korai volt. Ha 30.-ára nem várod, akkor majd aznap csináld meg a tesztet. A tüneteid pedig lehetnek terhesség jelei, a gyakori vizelést leszámítva pedig sajnos a menzesz tünete is. Szorítok, hogy baba legyen! Sok sikert! És próbáld meg kibírni még ezt a pár napot a tesztig!
Igen, korán teszteltél. Általában a nem várt napján szoktak, reggeli pisibõl. Türelem! :) Szorítok!
Én a nemvárt elõtt már 3 nappal pozit teszteltem, és pont azért csináltam meg, mert gyanús tüneteim voltak. Többek között, hogy állandóan pisilni jártam, furán szúrt a hasam és elkezdett nõni a mellem. :) Szóval a teszt még lehet korai volt (barátnõmnek az elmaradt mensi után csak a 6. napon mutatta ki, tehát ne add fel könnyen :) ), de próbálkozz még a teszttel nyugodtan. :)
ugyanez volt a hónapban velem is, és csak felfázás volt:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, majd megírom 30-án, hogy mi a helyzet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer mindenkinek a válaszokat! Tegnap délután csináltam egy tesztet és pozitív lett! :) Annyira meglepõdtem, hogy ma reggel csináltam még kettõt, de nem hazudott az elsõ teszt! Valóban baba van a pocakban! :D
juhúúúú, ez nagyon jó hír! Istenem, ki is rázott a hideg és elkezdtem bõgõzni. :D Jajj, ez annyira jó! Örülök Nektek! Vigyázz magatokra nagyon! ÉS sok örömet és boldogságot!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :D

Ma vagyok a 21. napon, és rózsaszínű nyákot vettem észre a wc papíron. Ez lehet beágyazódás jele? Tapasztalatok? Ha volt ilyen, mi lett az eredmény? 30 napos ciklusom van. Jó lenne ha végre örülhetnék, 1, 5 év után.

Legjobb válasz: A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!

A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, hát remélem!!!A babákhoz nagyon gratulálok!
2 hónapja próbálkozunk, mind a két hónapban ez volt, a végén mind a kétszer megjött. Remélem, a többiek többel tudnak biztatni téged.
Igen lehet beágyazodás!Nálam is igy volt! Az eredmény már egy kintlévõ 6 hónapos kisfiú! Drukkolok!

Ha a bimbó körül kicsi "dudorok" lettek egy pár napja az lehet a terhesség jele? Holnap kellene megjönnie, de nem vagyok kitágulva, és a mellem ezeket a jeleket vettem észre, viszont a teszt neg. lett 2 napja. (legérzékenyebb)

Legjobb válasz: A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.

A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.
Szia. Mi lett megjött??Bíztass minket kicsit:) :)

Furcsa kérdésben lehet most részetek, azt megkell hagyni, de fogalmam sincs ez mi lehet jelen pillanatban?

A barátnőmmel már igen régóta elterveztük a gyereket, és össze is hoztuk a dolgot, legalábbis úgy tűnt, de rá másnapra megjött neki, ez miért lehet? Esetleg csupán a véletlen, vagy valami más probléma lehet a dologban?

Legjobb válasz: elõször nézzetek utána a szaporodásnak és utána próbáljatok gyereket csinálni.... Komolyan eldobom az agyam ha ez most komoly kérdés.

elõször nézzetek utána a szaporodásnak és utána próbáljatok gyereket csinálni.... Komolyan eldobom az agyam ha ez most komoly kérdés.
ja. hát akkor jobb is. Elöbb járjátok ki a 8 osztályt és figyeljetek nagyon biológia órán.
Szerintem pont ahogy írod a véletlen v vmi más lehet a dologban.
Mitõl tûnt úgy már rögtön a dugás napján, hogy összejött a gyerek? Már bocs, de a kérdésedbõl ítélve így biztos felfogod, amirõl érdeklõdök.
Elõfordulhat az a probléma, hogy nem nagyon vágjátok az alap biológiát. Javaslom felütni az AblakZsiráfot a peteérés, a ciklus, és a teherbeesés címszavaknál, hátha segít. :) Na, most komolyan! Mennyi idõsek vagytok?
Ez tényleg furcsa kérdés! Már elmúlt április elseje! Tisztában vagytok a dolgokkal, az látszik!
Tyûha, nem jött össze elsõ próbálkozásra a baba? ez tényleg fura, nem gyakori eset az biztos! lehet a bnõd vmi ufonauta és talán ezért nem sikerült megtermékenyitened. A birka himivarsejt köztudottan taszitja a földönkivüliek petesejtjeihez való vonzódást.
Valóban furcsa kérdés amit feltettél, de szerintem jobb szó rá, hogy buta kérdés. Hihetetlen, hogy úgy akartok gyereket, hogy nem vagytok tisztába alapvetõ dolgokkal.
pozitív volt a teszt? Valszeg elment a baba, volt dokinál?
A kérdező hozzászólása: Mint leírtam, két nap alatt történt az egész, elsõ este megtettük amit kellett, másnap estére pedig már meg is jött neki a menszesze. Annyit nem igen értünk most, hogy ez miért lehet.
vagyis pozitiv lett a teszt aztán másnap megjött neki? A terehsség korai szakaszban, akár amikor még nem is tudja anõ hogy megfogant a megfogant terhességek kb fele végzõdik ugymond vetéléssel. Sajnos nagyon gyakori dolog. Azért ha elmult neki mindneképp menjen el orvoshoz hogy megnézze mi a helyzet belül....
Na, akkor én most egy kicsit beavatlak, hogy miért vannak kiakadva az elõttem szólók: A ciklus általában 28. napos. Peteérés a 14. nap körül van, a ciklus közepén. A kiszabadult petesejt 12-24 óráig megtermékenyíthetõ. Ha találkozik a hímivarsejt a petesejttel, megtörténik a megtermékenyítés. Elkezd vándorolni a petevezetékben a méhig. A megtermékenyítéstõl számolva 7-10 nap múlva beágyazódik. Ezért van az hogy, aktus (peteérés) után 14 nappal érdemes tesztelni...

Ez lehet már a fogzás jele? Napi 3 híg kaki és egész nap a kezecskéjét rágja vagy éppen azt, ami a kezében van!

Nagyon ny?gös is,szinte egész nap csak kézben volt,pedig el szokott egyedül szórakozni!!

Legjobb válasz: Szia! Lehet a fogától, attól se ijedj meg, ha egy kicsit nyálkás a széklete! Nézd meg az ínyét meg van-e duzzadva. Az én lánykámnak 4 hónaposan jött ez elsõ, aztán szép sorba a többi:) (most 10 hónapos és 8 foga van).Kend be az ínyét Dentinox-géllel. Nekünk használt:)

Szia! Lehet a fogától, attól se ijedj meg, ha egy kicsit nyálkás a széklete! Nézd meg az ínyét meg van-e duzzadva. Az én lánykámnak 4 hónaposan jött ez elsõ, aztán szép sorba a többi:) (most 10 hónapos és 8 foga van).Kend be az ínyét Dentinox-géllel. Nekünk használt:)
lehet a fogától.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!