Találatok a következő kifejezésre: Ez is jele (364 db)

Ma délelött itt-ott kis fajdalmakat ereztem a bal mellemben oldalt, most pedig olyan kissé nehézkesnek erzem mindkettöt.14nappal vagyok mensi utan, holnap lesz a pé napja, lehet ez is jele a pé-nek? Vagy masnak a jele is lehet?

A mensim ota mjdnem mindennap akcioztunk a parommal 1-2 nap kivételével,a mensim 2.napjan is.

Legjobb válasz: De ha tegnap voltunk együtt es holnap lesz a pé akkor mama ne legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: De ha tegnap voltunk együtt es holnap lesz a pé akkor mama ne legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Haho, semmi válasz? :(

Holnapra nem várom szurkál a hasam de a mellem nem nagyon fáj azt vettem észre h sokat pisilek de az lehet attól is h mindig szomjas vagyok pár napja ez is jel? Lehetek babás?

Legjobb válasz: Én is pont így vagyok, most hajtottam fel fél liter vizet, és ki vagyok száradva mindig, pedig sosem voltam nagy ivó. Remélem, mindketten azok vagyunk :)

Én is pont így vagyok, most hajtottam fel fél liter vizet, és ki vagyok száradva mindig, pedig sosem voltam nagy ivó. Remélem, mindketten azok vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: Én is remélem:) sok sikert neked írj h hogy alakultál!!!:)

38 hetes kismama. Ahogy a baba mozog úgy egy ideget eltalál és belenyilal a combom belső részébe. Lehet ez valamilyen jel is? Kb.1 hete van ez.

Legjobb válasz: Ilyenkor már mindent jelnek vélnek az anyukák, akár az, akár nem az :) Igazán, a babád tudja, mikor jött el az idõ.. Az, hogy ki milyen tüneteket, kellemetlenségeket érez az utolsó hetekben egyénenként és terhességenként is változó. Én sosem éreztem hasonlót, mégsem maradt egyik gyerkõcöm bent a kiírt napig :) De ettõl még nálad akár "jel" is lehet... De az is lehet, hogy csak a buksija nyom valami ideget, ami miatt ezt a kellemetlenséget érzed. Beilleszkedett már a feje? Minden jót, könnyû szülést!

Ilyenkor már mindent jelnek vélnek az anyukák, akár az, akár nem az :) Igazán, a babád tudja, mikor jött el az idõ.. Az, hogy ki milyen tüneteket, kellemetlenségeket érez az utolsó hetekben egyénenként és terhességenként is változó. Én sosem éreztem hasonlót, mégsem maradt egyik gyerkõcöm bent a kiírt napig :) De ettõl még nálad akár "jel" is lehet... De az is lehet, hogy csak a buksija nyom valami ideget, ami miatt ezt a kellemetlenséget érzed. Beilleszkedett már a feje? Minden jót, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: az utolsó uh alapján még faros volt, de most megyek csütörtökön uh-ra és rákérdezek
Ha faros, akkor még nagyobb az esély, hogy meg-megrúg néha egy ideget. Ez nagyon fájdalmas tud lenni, akár olyan érzés is, mintha valami forró és fájdalmas dolog futna végig az adott testrészen (én a könyökömet tudom néha úgy beütni, hogy ideget találok el).
Nekem kb egy hónapja ez van, és még nem szültem meg azóta. 37 hetes vagyok. Szerintem nem vagy nem feltétlenül jel, ellenben ténylg eléggé fájdalmas.
igen ha menzis érzéseket érzel akkor lehet pé jele is.

Mellfájás és viszketés, Van mikor fehér de van mikor sárga folyásom van. Has puffadás, Szerintetek ez terhesség jelei? 1-én kellene megjönnie de azelőtt többször is voltunk együtt a párommal és nem védekeztünk.

Legjobb válasz: Mellfájás attól is lehet h jelzi h hamarosan meg fog jönni, meg a sárga folyás is általában nálam is az van csak nekem sosem viszket! szóval szerintem ez nem terhességre utaló jel..

Mellfájás attól is lehet h jelzi h hamarosan meg fog jönni, meg a sárga folyás is általában nálam is az van csak nekem sosem viszket! szóval szerintem ez nem terhességre utaló jel..
A kérdező hozzászólása: A folyás nekem sem viszket csak néha a mellem .
ebbõl még bármi lehet ha ma nem jön meg, akkor teszt

Kiszakadt a gumi és elélveztem barátnőmben, bevette az esemény utánit még időben, ez pár napja történt és fáj a hasa, hányingere is van, és a feje is fáj, ez valami jel a terhességre?

Vagy csak meg fog jönni neki? Mert ez a tabletta felboríthatja a menstruációját. Akármikor megjöhet neki. De ez csak feltételes módban van.

Legjobb válasz: a fogantatás a közösülés után pár nappal következhet be ezért is lehet esemény utáni tablettával védekezni a terhesség tünetei pedig még jóval késõbb fognak jelentkezni, hetek múlva ez nem attól van de nem árt figyelni a jelekre késõbb

a fogantatás a közösülés után pár nappal következhet be ezért is lehet esemény utáni tablettával védekezni a terhesség tünetei pedig még jóval késõbb fognak jelentkezni, hetek múlva ez nem attól van de nem árt figyelni a jelekre késõbb
vagy nagyn fél hogy terhes lett mégis és ezért produkálja a tüneteket.
asszem 1-2 hét minimum ameddig megfogan a gyerek, ilyen korán annak még nem lehetnek ilyen jelei valószínû, hogy a tabi miatt van
ahogy a 3.mondja de a 72órás sem életbiztosítás..
Az esemény utáni tabletta nem nyújt 100 %-os biztonságot a teherbeesés ellen, de nem valószínû, hogy állapotos lenne. Ezek a tünetek a tabletta és az idegeskedése mellékhatásai. Ha nem javulna a helyzet, akkor nõgyógyászhoz kell fordulni.
Elolvastátok a betegtájékoztatót? Azon fel vannak tüntetve a mellékhatások, többek között ezek is és még ideges is, ami szintén okozhat ilyen és hasonló tüneteket. Szóval nyugi, a terhesség kockázata nagyon kicsi. 19/L
Igen kedves utolsó hozzászóló...nagyon kicsi abban az esetben ha nem volt éppen ovulációja...akkor nem használ az esemény utáni bárki bármennyit is könyörög érte! A tünetek meg szerintem a félszbõl lettek - annyira parál a terhességtõl, hogy már tudat alatt el is könyvelte, hogy Õ "úr isten terhes!". De ha biztosra akartok menni akkor menjetek el nõgyógyászhoz.

Interneten az egyes újságcikkek alatti megosztások jeleknél mit jelent: a g+1 (nyilvánosan ajánlva a Google-on) jel és a Tmblr (ez is egy közösségi oldal) jel?

Legjobb válasz: A megosztásoknál van a jel, vagyis ha megnyomod az adott oldal gombját akkor azon a felületen a saját nevedben és profilodban/oldaladon, annak bejegyzései között megjelenik.

A megosztásoknál van a jel, vagyis ha megnyomod az adott oldal gombját akkor azon a felületen a saját nevedben és profilodban/oldaladon, annak bejegyzései között megjelenik.

Sokan, sok helyen írják ezeket a jeleket a testbeszédről ismerkedésnél, akik olvastak erről és ezután figyelték is ezeket azok mit tapasztaltak? Tényleg ennyire biztosak ezek a jelek?

Legjobb válasz: Én buszon tudtam leginkább megfigyelni a lányok testbeszédét. Volt, akivel csak szemeztünk, de volt, aki simítgatta a haját vagy a száját nyálazta, miközben szemeztünk vagy volt ilyan is, aki elõkapta a kis tükrét, hogy megnézze jobban néz ki, na meg volt, aki a ruháját igazgatta a közelemben vagy épp a kezeit piszkálta mellettem ülve. De hogy valóban bejöttem-e nekik azt sajnos sosem tudtam meg, mert nem volt képem leszólítani egyiket sem.

Én buszon tudtam leginkább megfigyelni a lányok testbeszédét. Volt, akivel csak szemeztünk, de volt, aki simítgatta a haját vagy a száját nyálazta, miközben szemeztünk vagy volt ilyan is, aki elõkapta a kis tükrét, hogy megnézze jobban néz ki, na meg volt, aki a ruháját igazgatta a közelemben vagy épp a kezeit piszkálta mellettem ülve. De hogy valóban bejöttem-e nekik azt sajnos sosem tudtam meg, mert nem volt képem leszólítani egyiket sem.
Én olvasgatok õket, és ha eszembe van akkor figyelem is és akkor nagytöbbségben be is jönnek :) ) Úgy kb. 80%-ba.
nagy %-ban bejönnek
Nekem épp ellenkezõ tapasztalatom volt... céges rendezvényen volt egy kis beszélgetés állva kb 6-7 fõ kör alakban. Abszolút idegen csinos lány állt mellettem miközben beszélgettünk 2 szer is velem kapcsolatban szólalt meg majd mind a két megszólalása közben egy szer a felkarom egyszer pedig az alkarom simitotta meg finoman.... Utána vége lett a beszélgetésnek.... elkezdtem gondolkodni pont nemrég kb 3 hete mesélt haverom errõl a testbeszéd dologról... gondoltam kipróbálom mert ez eléggé egyértelmû jelnek tûnt... el is kezdtem keresni a lány társaságát... de, különösebben le sem szart.... szóval szerintem 50-50 % ban lehet igaz....

Milyen betegségre utalhatnak ezek a jelek? Tegnap hasmenésem volt, jött is dolog (nem folyékony), és ma is az volt, ismét elmentem, nem volt semmi gáz, de megint rámtört a hasmenés érzet, és nem jött semmi.

Az elmúlt napokban borzasztó keveset eszem, szinte semmi étvágyam, ha éhes is vagyok akkor se sok mindent tudok magamba gyömöszölni. Ugye nem terhesség?

Legjobb válasz: Szerintem vagy elrontottad a gyomrod (pl. valami romlott ételtõl) vagy valami vírusos fertõzést kaptál. Ezek a jelek nem igazán utalnak terhességre.

Szerintem vagy elrontottad a gyomrod (pl. valami romlott ételtõl) vagy valami vírusos fertõzést kaptál. Ezek a jelek nem igazán utalnak terhességre.
Nem. Ez annak a jele, hogy túl hajszoltad magad! Pihizz!!
Igen, lassíts a tempón. Nem a szülés jele, hanem annak, hogy nemmindennapi teljesítményt nyújtottál tegnap. Lehet, hogy kell 2-4 nap is, mire járni tudsz újra normálisan.... Tapasztalat, - a fészekrakás engem is lerokkantosított egy párszor. :) 40 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat, ma már nem fáj semmim ha kéne végig bírnám csinálni újra:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!