Találatok a következő kifejezésre: Ez igy time proceed (1 db)

Ez igy helyes: time proceed (vagyis hogy az idő halad) vagy nem jó igy?

Legjobb válasz: Biztos hogy igék angol nyelvben E/3ban egyszerû jelen idõben(õ, az) kapnak egy "s"-t a végükre... Most nem állok neki keresni meg szótárba lesegetni, ugorj fel egy angol csetoldalra, és kérdezd meg.

Biztos hogy igék angol nyelvben E/3ban egyszerû jelen idõben(õ, az) kapnak egy "s"-t a végükre... Most nem állok neki keresni meg szótárba lesegetni, ugorj fel egy angol csetoldalra, és kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen tényleg jó ötlet. tudnátok esetleg egy angol chat oldalt mondani? köszi köszi
time goes by time passes by Én ezeket javasolnám.
Csatlakozom az elottem levohoz. Time goes by itt a leggyakoribb de a passes by is jo. A proceed semmikeppen sem ilyen ertelemben hasznalatos. Process szo inkabb egy feladat elvegzesenel hasznaljuk, vagy egy munkafolyamat leirasanal. de nem idore, nem hangizk jol. Website-ot nem tudok.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent ez magyarul?

you death her and nows'''1

0

A kettő közül melyik a helyes?

Es war wirklich nett von dir, mich zu einladen.
Es war wirklich nett von dir, mich einzuladen.

3

Milyen lesz majd az első óra? ( angol, többi lent)

Jövőhét keddtől járok majd angol tanfolyamra, de olyan tanárnőhöz, aki csak angolul tud, nem beszél magyarul, és az órák is csak beszélgetésből fognak állni. Elvileg még két másik emberkével, nem láttam még őket. Kicsit félek az első órától, mert nagyon ritkán beszélek angolul és félek is megszólalni angolul. Egy-egy ilyen órán miről szoktak beszélni, vagy hogy zajlik egy ilyen óra?

3

Valaki segítene lefordítani németre?

Most kezdtem el nyelvtanfolyamra járni és a házi feladatként azt kaptuk, hogy fordítsuk le ezt a két szöveget németre. Ez még elég nagy falatnak bizonyul sajnos a számomra. Remélem tud nekem valaki segíteni ebben.

Kedvenc könyvem a Nicholas Sparks által írt Szerelmünk lapjai című romantikus olvasmány. A mű a végtelen szerelem szívszorítóan gyengéd történetéről szól. A történetben egy 31 éves férfi folyton egy gyönyörű lányra gondol, akivel tizennégy évvel korábban találkozott, és akit eddig mindenkinél jobban szeretett. Az emlékeinek él, egészen addig, amíg a lány meg nem érkezik a városba. Mi történt velük az elmúlt években, és hogyan alakul további életük? Mindezt megtudhatjuk e páratlanul szép, mesterien szőtt, megrendítő és igaz szerelmi regény lapjairól. A mű azért is tetszik annyira, mert teljesen bele tudom élni magam.

Tudomásunkra jutott, hogy hazaért osztrák vendégtanári munkájából, ezért szeretném önt meghívni a német csoportunk nevében egy magának szervezett bulira. A party 2013.10.26-án lenne szombaton este 7 órakkor a Szarvas étteremben. Nem kell semmit hoznia és venni, mi álljuk az ételt és italt is. A vacsora várhatóan 8 és fél 9 között lenne. Az éjszaka alatt a világhírű Snoop Dogg fog zenélni és szórakoztatni a közönséget. Ha később megéhezne, svédasztal fogadja vendégeinket. Éjfél körül a díszteremben várhatóan disco lesz és a hangulatfelelős Dj Bobo lesz. Szívből reméljük, hogy meghívásunkat elfogadja és megjelenik a rendezvényen! Üdvözlettel: A német csoportja.

5

Igekiegészítök táblázata Németül?

http://www.mein-deutschbuch.de/lernen.php?menu_id=22

3

Hogy mondják angolul, hogy "szöszmösz"?

2

Hogy mondják angolul helyesen, hogy "Bárcsak ott lehettem volna"?

5

Van olyan német szótár amit gépen lehet használni és nem kell hozzá net? E-book féleségre gondoltam, de nem olyanra, ami 10 ezer Ft-ért megvásárolt szótárak mellé jár.

0

Mondana valaki oldalakat ahol le lehet tölteni nyelvvizsga feladatokat?

Igazából mindegy ,hogy melyik nyelvvizsgáról, csak a gyakorlás szempontjából akarom megcsinálni,és még nem tudom melyikre szeretnék menni.Előre is köszi !

2

Ha angolt akarok tanulni filmekkel, akkor hogyan?

Angol felirattal, magyar felirattal vagy felirat nélkül a hatásosabb?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!