Találatok a következő kifejezésre: Ez felfázás Úgy (15 db)

Fáj az alhasam, csíp amikor pisilek. Ez felfázás, ugye? Terhesség semmiképp se lehet?

Legjobb válasz: Lehet felfázás lehet fertõzés is. Szted innen lát is vki és megtud vizsgálni fõleg itt nõdokit tudsz? Terhes kétlem ,h lennél bár ezek mellett még lehetsz de ezek a jelek nem azt jelentik..

Lehet felfázás lehet fertõzés is. Szted innen lát is vki és megtud vizsgálni fõleg itt nõdokit tudsz? Terhes kétlem , h lennél bár ezek mellett még lehetsz de ezek a jelek nem azt jelentik..
Lehet rossz helyre dugta a pasid...
De...a gyerek ki akar jönni a húgycsöveden -.-
Habár az elõzõ válasz értelmetlennek tûnik, de ne tévesszen meg az is. Terhességnek nincs ilyen tünete, valószínûleg felfázás. dr.black
Ezek a tüneten nem utalnak terhességre. Lehet felfázás és lehet fertõzés is. Mindkettõ súlyos, kezeletlen esetben akár hegesedéshez és meddõséghez is vezethet. Mindenképp nõgyógyász kell és kezelés! Ez nem játék!
Felfázás vagy fertõzés. Orvoshoz kell fordulni fele mielõbb. Ezek nem terhességi tünetek, afelõl megnyugodhatsz.
Nemibetegség?

Pisilés után (nem mindig)feszül a hólyagom.Olyan, mint amikor már nagyon kellett és utána kicsit érzékeny marad egy darabig.Ez felfázás? Ugye nem?

Ha keveset iszok nincs ilyen.Nem csíp!

Legjobb válasz: Nekem is volt,van ilyen.Amikor érzed,hogy akár egy kicsit is van vizelési ingered,menj el rögtön vécére,ne tartogasd,még akkor se,ha csak kevés jön.Igyál sok folyadékot,ha esetleg kis gyulladás lenne az oka,akkor hamar kitisztuljanak a húgyutak,de szerintem a terhesség velejárója,hogy a pisiléssel gondok vannak néha.Ahogy nõ a méhünk,úgy egyre több mindent nyom odabennt.

Nekem is volt, van ilyen.Amikor érzed, hogy akár egy kicsit is van vizelési ingered, menj el rögtön vécére, ne tartogasd, még akkor se, ha csak kevés jön.Igyál sok folyadékot, ha esetleg kis gyulladás lenne az oka, akkor hamar kitisztuljanak a húgyutak, de szerintem a terhesség velejárója, hogy a pisiléssel gondok vannak néha.Ahogy nõ a méhünk, úgy egyre több mindent nyom odabennt.

Tegnap nem volt semmi bajom, ma hajnalban pedig úgy keltem fel, hogy nagyon fáj a puncim ( szerintem a hugycsövem ), mert sokszor volt vizelési ingerem, pisiltem is egy kicsit, de nagyon fájt. Ez felfázás? Vagy valamilyen fertőzés?

Most nem fáj annyira, éppen kibírom, de lenne valami krém vagy valami ami enyhítené a fájdalmat? És légyszi írjátok meg azt is, h csíp-e vagy kellemetlen-e.

Legjobb válasz: Szerintem ahogy írtad,vagy felfázás,vagy fertõzés,nem tudom hány éves vagy,élsz-e nemi életet,ha igen onnan is átterjedhet,ha a hüvelyben gyulladás van, de lehet sima felfázás is. Magad kezelgetni nem érdemes,sokszor az antibiotikum segít csak,úgyhogy ha tudsz orvos!Addig is vagy kamillateás, vagy cickafarkos ülõfürdõ,és ezeket a teákat inni is lehet,bõ folyadékfogyasztás,tudom kellemetlen a pisilés, de minél többet iszol, annál elviselhetõbb lesz,hidd el évek óta visszatérõ hólyaghurutom van,És tényleg orvos!

Szerintem ahogy írtad, vagy felfázás, vagy fertõzés, nem tudom hány éves vagy, élsz-e nemi életet, ha igen onnan is átterjedhet, ha a hüvelyben gyulladás van, de lehet sima felfázás is. Magad kezelgetni nem érdemes, sokszor az antibiotikum segít csak, úgyhogy ha tudsz orvos!Addig is vagy kamillateás, vagy cickafarkos ülõfürdõ, és ezeket a teákat inni is lehet, bõ folyadékfogyasztás, tudom kellemetlen a pisilés, de minél többet iszol, annál elviselhetõbb lesz, hidd el évek óta visszatérõ hólyaghurutom van, És tényleg orvos!
Sajnos nekem is volt ilyenem.Rettegtem, ha már éreztem egy kicsi fura érzést, mert féltem, hogy felerõsödik.Menni sem bírtam, mindig kikellett hívni az orvost.A lényeg:sokat kell inni, mert a lappangó vizeletben van a baktérium.Érdemes óránként pisilni, fõ, hogy színtelen legyen a vizelet.Ha nagydolgodat végzed, mindenképp úgy töröld ki a feneked, hogy ne a hüvelyed felé húzd a papírt.És utána töröld meg nedves toalettkendõvel. Nekem már vérdarabok jöttek ki, azt hittem, beledöglök, úgy fájt.És a cickafark, kamilla.
A kérdező hozzászólása: hú, köszönöm a tanácsodat! Amugy Én nem használok tisztaságit... csak ritkán...
Vegyél Urogint a patikában, nekem segített többször, de az a ...cillin végzõdésû az igazi. Tíz darab /5 nap, 2 tabletta/ kettõezerötszáz forint! Most tudtam meg a dokitól, hogy a tisztasági betéttõl is megkapható!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! nem is hallottam errõl az áfonyás dologról... :) de megfogadom a tanácsot! :)
szerintem ha többször elõfordul Nalad, ez a felfázósdi, akkor egyjél vörös áfonya tartalmú bogyókat, vagy madát a gyü, üécsöt, lehet kapni aszalt formában, hasonló mint a mazsola es hat. hidd el, én is úgy jártam, mikor a férjemmel összekerültem az elsõ 3 hónapban ez volt nalam is és utánnaolvastam, majd megláttam az áfonyás megoldást. ugyanis az áfonyának van egy olyan összetevõje, ami kifejetezetten a húgyholyagban válsztódik ki, és ott fertõtlenit is. a sumetrolim, szerintem csak tüneti megoldas lehet, mert a bakterium rezisztensse valhat es ez a kesobbiekben nem fog hatni. ha esetleg újra elõjönne, ez a nyavaja, akkor meg gyogyszer elotti pisivel menjel el a dokihoz, ezzel idõt is megsprolsz es hamarabb lesz eredmenyed, es tuti a megfelelo kezelést fogid kapni! mielõbbi jobbulast!
A kérdező hozzászólása: Na az hasznos lenne nekem! :) köszönöm!!
lehet kapni domestosos törlõkendõt, s ha idegen helyen wc-re mész le tudod törölni a wc-t, ha már rá akarsz ülni. És köszönöm a jókívánságot.
A kérdező hozzászólása: Ja, apa szerint azért jött ez most elõ, mert pénteken felmentünk barátnõimmel, és szerinte megfáztam, és attól van. De nem hiszem, h megfáztam volna, mert semmi orrfújás, vagy torokfájás, vagy akármi... de szerinte amiatt van, bár lehet van benne valami, nem tudom... :S
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló! Nekem is ilyen. Csak az a baj, h nyáron is ez volt a bajom, fürdõbe is alig mehettem, az akkori barátommal voltunk a tengerparton, és csak belementem a vízbe, de utána nagyon fájt, és annyira rossz volt! Azóta nem jelentkezett, most megint itt van. Remélem, mostmár nem fog Neked elõjönni többet... és gratulálok a Kisbabádhoz is, és jó egészséget Nektek!!! Köszönöm a másik válaszolónak is a választ! A higiéniára Én is figyelek, apának mondtam is, hogy attol nem kaphatok el semmit, ha ráülök a vécére idegen helyen? azt mondta nem.. ( persze ugy ülök rá, h körültekerem vécépapírral jó vastagon mert gugolva nem tudok pisilni x) ), de nem értem apa miért mondja, h nem kaphatok el így fertõzést, és nem tudom h magyarázhatnám el neki is, h de igenis kaphatok. Na mindegy... remélem ez a gyógyszer hatni fog vmennyire, de orvoshoz csak elmegyek megint akkor... muszáj.. :( Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Ááh, pont ebben szenvedek én is egy hete kábé... Nagyon rossz, de a lényeg, h rengeteget igyál!!! Az nekem segített. És nagyon ügyelek a higiéniára is.
Még annyit, hogy sokszor én is bevettem ami itthon volt, mondván jó rá, meg nincs idõm dokihoz menni.
Igen olyan, égõ csípõ érzés pisiléskor, van hogy ha elõrehaladottabb, már félek wc-re menni, mert félek a fájdalomtól.Nekem az elsõ szexuális együttlét után alakult ki, és azóta folyton visszatér, nem tudok szabadulni tõle, sajnos van akinek krónikussá válik.Hosszabb ideig , akár évekig kellene szednem az antibiotikumot, legalábbis ahogy utána olvastam, csak az orvosok amikor pillanatnyilag elmúlik a tünet, nem írnak fel újabb gyszert, mondván meggyógyultam.Amióta szültem, 3 hónap, még nem jelentkezett, remélem elmúlik.De ne ijedj meg sokszor, csak egy egyszeri dolog, biztos nálad is errõl van szó.A Sumetrolim jó lehet, de gondolj az én példámra és ne kezelgesd magad, mert ha nem az a baci amire a sumetrolim hat....Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsodat! 18éves vagyok, már nem vagyok szûz, volt barátommal kb egy hónapja szakítottunk, azóta nem is volt senkivel semmi. Most elkezdtem szedni a sumetrolim-t, remélem az használ. Ha nem, akkor majd elmegyek orvoshoz. Amugy Neked ez a betegséged mitõl jön elõ? És mit érzel? Neked is fáj és olyan, mintha fel lennél fázva?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Nekem is így van, alig bírok menni, de körültakarom magam 2takaróval és még ugy is érzem, de ha felállok vagy menni kell, borzasztó! :( Már elegem van ebbõl az egészbõl... :( és az a furcsa, h reggel a legrosszabb, este meg mintha semmi bajom nem lenne... :O köszönöm a tanácsokat és, h írtál!!!
Gyulladás, hurut.A felfázás csak elõsegíti.
Ha csíp a vizeleted az lehet a felfázás jele is, de csíphet attól is, hogy kevés folyadékot ittál.
Nah ha ilyen felelõsségteljesen védekeztek, akkor tényleg felesleges a para. Persze, semmi sem 100%, de felesleges minden egyes nap, minden egyes kis dolog miatt ezen szenvedni. Akkor kell elkezdeni aggódni, ha késik a lány vérzése. Nagy eséllyel nem terhes, csak felfázott.
Itt miért aggódik mindenki állandóan azon, hogy terhes? Ha nem akarsz gyereket, akkor normálisan kell védekezni. Ha vki normálisan védekezik, akkor nem kell minden egyes dologban terhességet látni, mert nagy eséllyel nem lesz terhes az ember. Ha meg b.szik rendesen védekezni, akkor nem itt kell vinnyogni, hogy "jajj uristen, ugye nem vagyok terhes?". Egyébként ha csíp a pisilés, akkor az vszínûleg felfázás vagy vmi húgyúti probléma. De ettõl még lehetsz terhes, ha nem védekezel rendesen.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védekezünk, mindig, kivétel egyszer sem volt..SOHA nem csináltuk védekezés nélkül...sosem szakadt ki, nem fogtam meg elõváladékos kézzel a gumit sem a barátnõmet...stb..van eszünk..csak megkérdeztem..am kösz a válaszokat...a barátnõm hajlamos a felfázásra..szóval eléggé nagy a gyanúm, h felfázott...köszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: a legutóbbi nem késett..vagyis sosem pontos, de normálisan megjött..elõtte volt pecsételõ vérzése közvetlen mensi elõtt, ami nem szokott, de nem gond..meg mostanában fel puffadozgatott, ami terhességi jel, de az is igaz, h õ nagyon ilyen fajta..nagyon könnyen puffad..szóval ezen sincs mit aggódni..köszi a választ
Ha a puffadás terhességi jel, akkor én minden hónapban terhes vagyok a menstruációm elõtti 1-2 hétben:D Bár a korai terhesség tünetei hasonlatosak a menses elõjeleivel, azért a puffadás, mellfeszülés tipikusan a menstruàció elõhirnökei:) Nem kell félnetek:)
Inkább szorulásra hasonlít a tüneted.
Érzel csípést pisilésnél? Sokszor jársz pisilni, és kevés jön?
A kérdező hozzászólása: Nincs szorulásom, nem úgy fáj a hasam. A rákszûrésemen P3 volt, kaptam Klion-d 100-at, ma tolom a 7. kúpot. De nem volt semmi tünetem elõtte sem. Ma van elméletileg az ovulációm, lehet hogy azt érzem, de eddig nekem soha nem volt ilyen. És az egész alhasom be van keményedve. Legközelebb ápr. elején kell visszamennem rákszûrésre, ellenõrzésre. Ezért gondoltam a megfázást. Pisilek kb. 2 óránként, de nem csíp.
Felfázásnál megkeményedhet az alhas, de az erõs vizelési ingerrel is párosul. Esetleg még petefészek gyulladásnál keményedhet be a has, nekem attól volt kõkemény hasam egyszer. Ha P3 volt a citológiád, akkor lehet, hogy azzal van összefüggésben, elvégre az is valószínûleg gyulladást jelent.
Lehet, hogy csak a peteérés miatt van.
A kérdező hozzászólása: Elképzelhetõ, hogy a peteérés miatt volt, de nekem sose szokott lenni fájdalom akkor. Ma van az utolsó KLION-D kúpom, remélem áprilisban minden ok lesz, köszi a véleményeket!! :)

Ez felfázás jele? Elmegyek pisilni és 10 perc mulva megint ugy érzem hogy pisilnem kell.

Legjobb válasz: Nem fáj, csíp, vagy nem csak pár csepp jön, akkor csak sokat ittál.

Nem fáj, csíp, vagy nem csak pár csepp jön, akkor csak sokat ittál.
attól hogy nem fáj, meg csíp még lehet felfázás igyál rengeteget és 2 nap múlva kutya bajod mikor ezt elõször mondták nekem kijelentettem hogy hülyeség de mikor ittam jó sokat 1-2 nap múlva oda is lett a felfázás Ja és ha felfázáskor sokat iszol nem kell többet vécére menned mintha felfázás alatt keveset innál szóval attól hogy több a folyadék nem kell mondjuk 5 perc helyett 10 perc mulva menni de majd lassan 1 órát és kibírsz és egyre többet és szépen lassan elmúlik
10 perc helyett 5 perc mulva*
Nálam a terhesség elö jele volt pont ilyen.

Ez felfázás jele? Úgy görcsöl a hasam, mint amikor megjön, a derekam is görcsöl. Állandóan pisilnem kell, de megpróbálom visszatartani.. Aludni meg csak az oldalamon tudok összekucorodva.. Ám még csak a ciklusom közepénél tartok.

Legjobb válasz: Mivel a ciklusod közepénél vagy lehet ovulációs fájdalom is, de ha ilyen eddig nem jelentkezett, akkor valószínûleg tényleg felfáztál :S Ha ennyire fáj a hasid, akkor irány a doki, és mindig legyen zokni a lábadon!!

Mivel a ciklusod közepénél vagy lehet ovulációs fájdalom is, de ha ilyen eddig nem jelentkezett, akkor valószínûleg tényleg felfáztál :S Ha ennyire fáj a hasid, akkor irány a doki, és mindig legyen zokni a lábadon!!

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap óta fájdalmas a vizelés, csíp és az egész alhasam fáj. Vizelés után pedig úgy érzem mintha még mindig kellene pisilni. Ma reggel pedig a vizelet színe rózsaszínű volt. Nagyon megijedtem tőle. Ezt okozhatja valamilyen felfázás? V

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap óta fájdalmas a vizelés, csíp és az egész alhasam fáj. Vizelés után pedig úgy érzem mintha még mindig kellene pisilni. Ma reggel pedig a vizelet színe rózsaszínű volt. Nagyon megijedtem tőle. Ezt okozhatja valamilyen felfázás? Valamint mit javasol mit lehet rá szedni, hogy elmúljon? Válaszát előre is köszönöm. Erzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben az Urzinol szedését javaslom. Ez egy növényi alapú készítmény, amely húgyúti fertőzések kezelésére való. Amennyiben a panaszok nem mérséklődnek néhány napon belül, feltétlenül forduljon szakorvoshoz, mert antibiotikum-kezelés is szükséges lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben az Urzinol szedését javaslom. Ez egy növényi alapú készítmény, amely húgyúti fertőzések kezelésére való. Amennyiben a panaszok nem mérséklődnek néhány napon belül, feltétlenül forduljon szakorvoshoz, mert antibiotikum-kezelés is szükséges lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap óta fájdalmas a vizelés, csíp és az egész alhasam fáj. Vizelés után pedig úgy érzem mintha még mindig kellene pisilni. Ma reggel pedig a vizelet színe rózsaszínű volt. Nagyon megijedtem tőle. Ezt okozhatja valamilyen felfázás? V

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap óta fájdalmas a vizelés, csíp és az egész alhasam fáj. Vizelés után pedig úgy érzem mintha még mindig kellene pisilni. Ma reggel pedig a vizelet színe rózsaszínű volt. Nagyon megijedtem tőle. Ezt okozhatja valamilyen felfázás? Valamint mit javasol mit lehet rá szedni, hogy elmúljon? Válaszát előre is köszönöm. Erzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben az Urzinol szedését javaslom. Ez egy növényi alapú készítmény, amely húgyúti fertőzések kezelésére való. Amennyiben a panaszok nem mérséklődnek néhány napon belül, feltétlenül forduljon szakorvoshoz, mert antibiotikum-kezelés is szükséges lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben az Urzinol szedését javaslom. Ez egy növényi alapú készítmény, amely húgyúti fertőzések kezelésére való. Amennyiben a panaszok nem mérséklődnek néhány napon belül, feltétlenül forduljon szakorvoshoz, mert antibiotikum-kezelés is szükséges lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mostanában úgy érzem mindig tudnék pisilni még wczés után is? Ez a felfázás? Majd elmúlik?

Legjobb válasz: Elmúlhat magától is, de szövõdményekkel. ha nem mész el vele orvoshoz, akkor rendszeresen ki fog újulni, és végül krónikussá válik. ocsmány egy betegség ez, nem érdemes otthon kúrálgatni. annyit azonban tudok tanácsolni, hogy igyál rengeteg vizet, napi 4 litert. tehát a saját érdekedben: irány az orvos!

Elmúlhat magától is, de szövõdményekkel. ha nem mész el vele orvoshoz, akkor rendszeresen ki fog újulni, és végül krónikussá válik. ocsmány egy betegség ez, nem érdemes otthon kúrálgatni. annyit azonban tudok tanácsolni, hogy igyál rengeteg vizet, napi 4 litert. tehát a saját érdekedben: irány az orvos!
A sok folyadékon kivül én még javasolnám, hogy ülj meleg párnára és a hasadra is tegyél valami meleget /melegvizes palack, villanypárna/. Ha nem segit irány az orvos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!
Ja ez már velem is elõfordult, majd elmúlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!