Találatok a következő kifejezésre: Ez beágyazódás ciklusaim (21 db)

Ez nem beágyazódás, ez max. peteérés.
A kérdező hozzászólása: akkor jókor voltunk együtt? ezek szerint? elõtte való nap és aznap és együtt voltunk
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/sub/grafikon_print.php?homerseklet=37&u..
Elsõ vagyok: igen jokor voltatok akkor együtt.

A beágyazódás mikor történik? Peteérés után hány nappal? Lehet beágyazodás környékén hányingerem, mellbimbó fájás? Viszont az nem korai ha ezek a ciklus 17. napján vannak? Tegnap is volt hányinger, meg barna folyás is.

Legjobb válasz: babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.

babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.
A kérdező hozzászólása: nekem máj. 23-án volt meg utoljára. Most kellene lennie a peteérésnek. 28-30 naposak a ciklusaim. Peteérésnél is lehet érzékeny amellbimbóm meg hányingerem?
Lehet peteérésnél ilyen tünet de az valószínû valami hormon túltengés miatt van!Nekem annó pé-tõl volt erõs mellfájdalmam és hányinger mensiig és kiderült, hogy magas a prolaktin hormonom!Kaptam rá gyógyszert és ezek a kellemetlenségek mostmár csak mensi elõtt egy-két nappal jelentkeznek!Persze lehetett korai peteérésed is ami már beágyazódott mert elõfordul ilyen is!Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha negatív menj el orvoshoz, küldjön hormonvizsgálatra!

Lehetek terhes? Pár napja késik, viszont a ciklusom mindig nagyon rendszertelen, úgyhogy ez a pár nap csúszás nem teljesen biztos! A hőm 36, 92! Kicsit barnázom is! Ez beágyazódás vagy a menzi kezdete lehet?

Legjobb válasz: Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid,úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni,akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe,akkor csinálj egy tesztet.Szoritok,hogy + legyen!

Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid, úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni, akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe, akkor csinálj egy tesztet.Szoritok, hogy + legyen!

Ez beágyazódás? A ciklusaim általában 30 naposak. Tegnap voltam a 21. napon, de már vasárnaptól éreztem, hogy fájdogál a hasam, a mellbimbóm fáj.

Tegnap és ma pecsétel? vérzésem van. Kiváncsi lennék a véleményetekre! Csak jöv? hét csütörtökön nem kellene megjönni.

Legjobb válasz: A pecsételõ vérzés lehet a beágyazódás jele, de igazából ne nagyon éld bele magad mindaddig, amíg a teszt is ki nem mutatja. Sok sikert!

A pecsételõ vérzés lehet a beágyazódás jele, de igazából ne nagyon éld bele magad mindaddig, amíg a teszt is ki nem mutatja. Sok sikert!

Ez a ciklusom mitől ilyen? Azt hittem megvolt a peteérésem, de ezek szerint mégsem? Elvileg mára írta kismama.hu a beágyazódást, de ebből mi lesz?

http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. Általában 24 naposak a ciklusaim, bár most 18.napra megjött, de ezt így nem értem. A pete érésem biztos hogy akkor volt amikor a ciklus.hu behúzta, éreztem is, és most nem értem akkor mi lehet.

Legjobb válasz: Szia! Nem volt még ovulációd. Még van esélyed ha nem egy egy peteérés nélküli hónap lesz.

Szia! Nem volt még ovulációd. Még van esélyed ha nem egy egy peteérés nélküli hónap lesz.
szia itt nem volt még peteérés

5.-én volt peteeresem a ciklus.hu szerint, egyutt is voltunk a ferjemmel, mar 7 honapja probalkozunk, de ma reggel erosen gorcsolt a hasam kb 30 percet, nem mensi erzes szeruen, teljesen maskeppen, lehet ez beagyazodas jele?

kerem irjon aki erzett mar ilyen dolgot, nagyon fura volt es elegge fajdalmas ,barcsak a baba miatt lenne ,koszonom a valaszokat

Legjobb válasz: 5 napja volt a peteeres ...csak sietek egy kicsit ezert hagytam ki ...bocsi

A kérdező hozzászólása: 5 napja volt a peteeres ...csak sietek egy kicsit ezert hagytam ki ...bocsi
Ha 5 napja volt, akkor még nem érezhetnél semmit, ha terhes is lennél. Elõször "találkozik" a két sejt, jó esetben megtermékenyül a petesejt, ezután indul osztódásnak, és indul útjára az embrió. Mensi szerû görcsök a mensi rendes idején kellene, hogy legyenek. Persze, vannak csodák, úgyhogy reménykedjünk! Én szorítok nektek!! :) )

Lehet ez beágyazódás? A pé-mnek 18. -a körül kell lennie, mert a ciklusaim 31 naposak.

De úgy két napja szurkálást érzek a méhemben, hol bal oldalt, hol középen, hol jobb oldalt. De f?ként balra lent. Tegnap cipekedtem egy kicsit, és nagyon meger?södött a fájdalom, görcsölt is. Közvetlenül mensi után voltunk együtt, a ciklus 4. napján. Akkor teherbe lehet esni? Lehet ez beágyazódás, vagy csak pé? S?r?, krémes folyásom van, és feszül a mellem, a mellbimbóm körül meg kifejezetten fáj, szurkál. Lehetséges lenne, hogy ez baba? Esett valaki így teherbe? Kiváncsi vagyok a véleményetekre. A petefészkem egyáltalán nem fáj, pedig pé-kor nagyon szokott görcsölni. Köszönök minden segítséget! :-)

Legjobb válasz: Teherbe esni még menstruáció alatt is lehet. A tüneteid eléggé babás tünetek, de biztosabbat majd egy teszt fog mutatni. Én például a menstruációm elõtt pár nappal estem teherbe, amikor már elvileg kizárt... :)

Teherbe esni még menstruáció alatt is lehet. A tüneteid eléggé babás tünetek, de biztosabbat majd egy teszt fog mutatni. Én például a menstruációm elõtt pár nappal estem teherbe, amikor már elvileg kizárt... :)
Anya ketszer esett ugy teherbe, hogy igazabol nem kellett volna :-) Tobbek kozott velem. Ha az egyuttlet nagyon jo elmeny, siman lehetseges a teherbeeses akkor is, amikor elvileg nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :-) Valahogy nekünk mindig úgy jön össze, hogy nem pont pé-kor, hanem vagy elõtte, vagy utána vagyunk együtt. Remélem így is lesz baba. De most észrevettem átlátszó, tojásfehérjés nyákot is, úgyhogy a peteérés valószínûbb lesz. De hátha akkor most összejön! .-)

Ma vagyok a ciklus 24. napján.14. napon volt pé. Kb.2-3 napja, pici hasszúrkákat érzek a méhemnél. Mi lehet ez, talán a beágyazódás? Meg lehet egyáltalán érezni?

Legjobb válasz: Akkor ma vagy a 9dpo-n és hát lehet, hogy a beágyazódást érzed. Van aki megérzi, van aki nem. Van akinek van egy csepp vérfolt is, de ez nem szabály. Te akkor megérzed. Drukkolunk.

Akkor ma vagy a 9dpo-n és hát lehet, hogy a beágyazódást érzed. Van aki megérzi, van aki nem. Van akinek van egy csepp vérfolt is, de ez nem szabály. Te akkor megérzed. Drukkolunk.
Szió! Na van baba?
A kérdező hozzászólása: Igen lett belõle, nagy a boldogság:)

A ciklusom 28-29 napos. Mitől vérezhetek enyhén a 17-18. napon? A 14-15 napon szerelmeskedtünk, de ez ovulációnak későn van, beágyazódásnak korai. Szerintem.

Legjobb válasz: Még az is lehet, hogy beágyazódás... Lehet, hogy még volt ott érett petesejt a 14. napon is. Ezt csak pár hét múlva tudod meg :) Mindenesetre szerintem aggódni fölösleges.

Még az is lehet, hogy beágyazódás... Lehet, hogy még volt ott érett petesejt a 14. napon is. Ezt csak pár hét múlva tudod meg :) Mindenesetre szerintem aggódni fölösleges.
haaaaaat...lehet peteeres jele.

Ma vagyok a 21. napon, és rózsaszínű nyákot vettem észre a wc papíron. Ez lehet beágyazódás jele? Tapasztalatok? Ha volt ilyen, mi lett az eredmény? 30 napos ciklusom van. Jó lenne ha végre örülhetnék, 1, 5 év után.

Legjobb válasz: A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!

A havim után 12 nappal volt 4 napos pecsételõ vérzés ami, mint kiderült a beágyazódás jele volt akkor. (kb 7-12 nappal az együttléttõl számítva szokott lenni) Elvileg egy érzékenyebb teszt a beágyazódástól számított 3. napot már kimutatja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, hát remélem!!!A babákhoz nagyon gratulálok!
2 hónapja próbálkozunk, mind a két hónapban ez volt, a végén mind a kétszer megjött. Remélem, a többiek többel tudnak biztatni téged.
Igen lehet beágyazodás!Nálam is igy volt! Az eredmény már egy kintlévõ 6 hónapos kisfiú! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!