Találatok a következő kifejezésre: Ez az terhességem. 11 (15 db)

Egyuttlet utan a 11. napon nincs 2 csik terhessegi teszten. Ez azt jelenti, hogy nem is lesz 12-14 napon sem?

Nem mutathat 11. napon esetleg 2 halvany csikot?

Legjobb válasz: Túl korán teszteltél. Ajánlott olvasmány: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Túl korán teszteltél. Ajánlott olvasmány: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
Általában minden terhességi tesztre rá van írva, az elmaradt menstruáció elsõ napján kimutassa!Tehát korán teszteltél.Aktus után 11 nappal még jó hogy nincs semmi.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Igy legalabb meg remenykedhetem, hogy talan sikerult.
nekem nem várt után 5 nappal lett elõször pozi a tesztem. Úgyhogy tuti, hogy te túl korán teszteltél.
Én amennyire végignéztem a terhességi teszteket, van amelyik 10 napos terhességet is kimutat! A márkára nem emlékszem már. Kérdés ilyet választottál vagy sem?
Kedves utolsó! Igen az a Corax terhességi teszt, de arra is rá van írva hogy az elmaradt menstruáció 1 napján.Ez biztos mert most teszteltem ilyennel.
Korán teszteltél. Van, hogy már ilyen korán is kimutatja, de az sem mindegy, hogy milyen tesztet használtál. A másik, hogy az ovuláció számít, nem feltétlenül az együttlét. Például lehet, hogy együttlét után 2 nappal ovuláltál, akkor lehet terhesség, de a teherbeesés óta csak 9 nap telt el, és akkor meg pláne nagyon korai volt a teszt. Jobb ha megvárod a mensi napját, és akkor tesztelsz elõször.

6nappal mensi elött lehetett peteérésem, s akkor történt az együttlét (nem volt közösülés csak petting) volt mensim, nem nagyon sok (utolsó 2 nap inkább barnázás volt). Ma (a 11. napon barnáztam) Ez lehet terhesség?

Legjobb válasz: Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.

Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.
Az attól függ milyen petting volt. Pl ha spermás újjal nyúlkált akkor lehetsz terhes de ha nem akkor nem vagy az.
Igen, kimutatná! Irány a patika és tesztelj! :)
11 nap késés szerintem jó jel:) Máskor is késett már?
A kérdező hozzászólása: Nagy az esely a picire?
A kérdező hozzászólása: Nagyon orulnek, ugy szeretnek mar egy kis jovevenyt.Sokat probalkoztunk mar.Gondolom ti is igy vagytok ezzel.
Szerintem baba vagyis nagyon valószínû. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Holnap megyek dokihoz.Amugy mit gondoltok?
Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj! Az mutatja a legbiztosabb eredményt!
Igen, a jelek utalhatnak arra is! Egyetértek az elõttem szólókkal, irány a patika:) Szorítok!!!
Igen, a teszt kimutatja, akar mar most delutani vizeletbol is:) Szaladj gyorsan csinallj egyet, es ird meg a valaszt. Drkkolok nagyon. 22hetes kismama
NAGYON bíztató amit írtál, szerintem tuti baba!!! Tesztelj és írj hogy mi volt! Gratulálok!!!! :DDD

10 napja késik a menszeszem.11-én voltam uh-on egy műtét miatt, ott azt írták a papírra, nagy uterus, fundusközelben 3szor 5mm echodens képlet, ez lehet terhesség? Endometrium 7mm. A teszt tegnap negatív volt.

Legjobb válasz: Nem akarlak ijesztgetni, de szerintem inkább ciszta lehet (nem vagyok orvos, szóval nehogy pánikba ess!!!!). A 7 mm tudomásom szerint kevés is lenne a beágyazódáshoz. És a teszt nem mutatott hormonális változást, pedig 10 nap késés után már mindeképpen kellene.

Nem akarlak ijesztgetni, de szerintem inkább ciszta lehet (nem vagyok orvos, szóval nehogy pánikba ess!!!!). A 7 mm tudomásom szerint kevés is lenne a beágyazódáshoz. És a teszt nem mutatott hormonális változást, pedig 10 nap késés után már mindeképpen kellene.
A kérdező hozzászólása: Az a furi, hogy 8napja ugyanúgy fáj mindenem, mint mikor megjön, de mégse jön semmi:(
Nekem is volt ilyenem (elsõ vagyok szintén), képzeld 6 hetet késett. Tudtam, hogy nem vagyok terhes, és éreztem, hogy nincs semmi gáz, majd megjön. Nálam akkor a stressz és kevés pihenés okozta, ebben biztos vagyok. Én is éreztem végig, hogy "mintha megjönne". Fura dolog a szervezet, azonnal látványosan reagál mindenféle hatásra. Nálad nem lehet valami külsõ tényezõ, stressz stb?
A kérdező hozzászólása: laparra mentem volna a hónapban, de így nem tudok, csak jövõ hónapban.Pedig lélekben már nagyon vártam.

Terhességem 11+0. hetében vagyok. Megkértem az orvosomat nézze meg a Babám nyaki redőjét, ami 1, 2 mm volt. A 12. heti ultrahang vizsgálatig változni fog ez még? Ha igen, kb. mennyit?

Legjobb válasz: Naná, hogy változni fog nem véletlenül kell pont akkor nézni ilyenkor még rengeteget nõnek egy hét alatt.

Naná, hogy változni fog nem véletlenül kell pont akkor nézni ilyenkor még rengeteget nõnek egy hét alatt.
Kb. 1-2 mm-t nõhet még, tehát biztos, hogy teljesen normális lesz, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló 1-2 tized mm-t akartál írni ugye?:)
Igen, bocsi!!

11 hetes kismama vagyok, most tudtam meg, hogy RH negatív a vércsoportom. Én eddig abban a hitben éltem, hogy RH pozitív vagyok. Ez az első terhességem. Kell valamitől félnem?

Az anti-d tesztemhez ezt a választ írták: ellenanyagot kimutatni nem sikerült.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy elcserélték volna,bár ott is emberek dolgoznak.Szerintem kérd meg a védõnõt, hogy csináltassatok egy újabbat ha ennyire gyanús hogy tévedtek.Az jó ha ellenanyagot nem mutattak ki!!!Úgyanis ha a baba és a te vércsop. rh része különbözik,akkor a baba ellenanyagot termel,ami az anyára nézve veszélyes.Én RH+ a baba pedig RH- lett, de nem termelt ellenanyagot és nem is lett gond.Egyébként késõbb is fognak nézni ellenanyagtermelõdést.

Nem hiszem hogy elcserélték volna, bár ott is emberek dolgoznak.Szerintem kérd meg a védõnõt, hogy csináltassatok egy újabbat ha ennyire gyanús hogy tévedtek.Az jó ha ellenanyagot nem mutattak ki!!!Úgyanis ha a baba és a te vércsop. rh része különbözik, akkor a baba ellenanyagot termel, ami az anyára nézve veszélyes.Én RH+ a baba pedig RH- lett, de nem termelt ellenanyagot és nem is lett gond.Egyébként késõbb is fognak nézni ellenanyagtermelõdést.
Szia....az elozo valaszadonak uzenem, hogy nem a baba termeli az ellenanyagot hanem a kismama szervezete...:-) Semmi okod aggodalomra......ha az ellenanyag nincs jelen akkor azt jelenti, hogy nem termeli a szervezeted.... En rh negativ vagyok...a parom meg pozitiv....elso ellenanyag szurest most vegeztek az 5 honapban..s ezutantol minden honapban.Ha nincs gond akkor szulesnel megnezik a baboca rh-at es ha a baboca is negativ akkor minden rendben..ha meg kesobb termelodik ellenanyag a szervezetedben akkor kapsz majd egy inj. ami semlegesiti ezeket az anyagokat a szervezetedbol.Ez amiatt kell, mert a masodik terhessegnel ez az adag megno es kilokheti a babocat a szervezeted= vetelessel:-(....de ne aggodj...a dokik tudjak mit csinalnak es kuldenek vizsgalatokra..te csak szolj mindenhol, hogy rh negativ vagy! Boldog babavarast es egeszseges kisbabat kivanok neked:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!
Szia! Én is rh neg vagyok, és a 3-ik babámat várom. Mindenféle beavatkozásnál(pl:amniocentézis), szülésnél, vagy bármilyen vérzésnél kapsz antiD injekciót. A fiam az elsõ gyermekem az én vércsoportom örökölte, de általában az elsõ tehességnél nem is okoz semmilyen galibát. A kislányom RH pos lett.De nála már az elsõ vérvételnél is néztek ellenanyagot, és nem árt a terhesség elõrehaladásával egyre sürûbben nézni.Addig jó, amíg nem mutatnak ki semmit.Ellenkezõ esetben, ha nagyon magas a szint, be kell felyezni a terhességet, mert életveszélyes állapotot idézhet elõ. Kérd az orvosod, vagy a védõnõd, hogy világosítson fel errõl, ami egyébként ugye a kötelességük lenne. Boldog babavárást, üdv

Ez az első terhességem. 11 hetes kismama vagyok, mikor fogant meg a baba, ha október 22-én volt az utolsó menszeszem?

Legjobb válasz: Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást

Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást
Én nem értek egyet az elõttem válaszolóval. Nagy valószínûséggel akkor volt peteérésed, de spontán peteérést kiválthat az orgazmus is.Én is így jártam, és a csiklusom 3.hetében fogant meg a kicsi a második helyett.Errõl közelebbit majd a genetikai UH alapján lehet kiszámolni.(Ott megadják, h a mér értékek alapján hány hetes a babád, és azt kell viszonyítani a naptári hetekhez.)De az esetek nagy részében tényleg félidõben van peteérés.De az érett pete ott van még a méhben.
Ha 11 hetes a terhesség, a magzat 9 hetes, tehát október 22-bõl számolj vissza 9 hetet és kb. akkor! Ez tuti, dokid is ezt fogja mondani.

Ez is a terhesség velejárója? Vagy már tul aggodom az egészet? Ti is féltetek? 11 hkm?

Átlagban nem érzem hogy terhes vagyok a hányinger elmult,a mellem is csak akkor fáj a megnyomom vagy hozzá érek.Viszont tegnap óta a hüvelyem miközben wc zek olyan mint ha nyomodna,tompám fáj..De ugy simán is el?szokott fordulni.Nem görcsölök,nem csip ha pisilek,nincs folyásom..Tehát panaszmentes vagyok de rettegek hogy nehogy valami rosszat mondjanak a 12 hetes uh-n.

Legjobb válasz: Én sem éreztem semmit, egészen addig amíg megmozdult.Fura is volt, hogy terhes vagyok??? A többin szerintem ne aggódj, mert 11 hetesen, ha gond lenne,az más lenne.Nem lehet, hogy az alhasadban érzel kisebb menzi szerû fájdalmat?Nekem az fájt, de az a méh növekedése, tágulása.Mert ha feljebb érzed, hogy fájdogál, sztem az az.

Én sem éreztem semmit, egészen addig amíg megmozdult.Fura is volt, hogy terhes vagyok??? A többin szerintem ne aggódj, mert 11 hetesen, ha gond lenne, az más lenne.Nem lehet, hogy az alhasadban érzel kisebb menzi szerû fájdalmat?Nekem az fájt, de az a méh növekedése, tágulása.Mert ha feljebb érzed, hogy fájdogál, sztem az az.
A kérdező hozzászólása: szia, nagyon köszönöm a válaszod:D
Én a szülésig végig paráztam, ugyhogy megértelek, de ez a méh növekedése nyugi:)
Gratulálok! Reggel az elsõ pisibõl szebb lesz nyugi, az izgalom árt a babának:-D Boldog babavárást!
A halvány csík is csík, eséllyel mutatja ki 11 nappal együttlét után. Vegyél egy érzékeny tesztet és reggel pisi, vagy várj pár napot és utána tesztelj, de a legjobb, ha megvárod a mensit, mert sajnos vannak igen korai vetélések, amikrõl nem is tudnánk, ha nem lennének érzékeny tesztek... De tiszta szívbõl kívánom, hogy erõsödjön a teszt és legyen egy csodás pocilakód! :) Remélem jó hírekkel jössz :)
Igen, ez pozitívnak tûnik! Remélem örülsz neki! (gratulálhatunk?) Reggel ismételd meg. Írj majd mi a helyzet!
Szia! Mintha én tettem volna fel a kérdést, köszi! Én azzal a különbséggel vagyok így, hogy a nemvárt napján teszteltem ilyet, de tényleg nagyon halvány a csík. (párom elõször nem is látta, de szegény, nem tudta, hogy mit kéne látnia) Én már vettem egy másik fajtát, és holnap reggel fogom megnézni. Remélem mostmár erõsebb lesz. (korábban a tesztjeim abszolut hófehérek voltak a tesztcsíkon kívül, így én is örülök egy kicsit, remélem nem csalódok holnap sem) Neked is szurkolok, majd írd meg, mi lett vasárnap, hogy örülünk!!!! :o)
nekem volt lilivel halvány pozitiv:(és nem baba volt
De most másikkal teszteltél, vagy ugyanúgy lilyvel? Én a Rossmannban vettem Easy a neve, ez már mûanyagborítású. Szerintem próbáld meg még, másik fajtával! Amíg nem jön meg, mindenképp van remény! tudod...! Szurkolok!!! :o)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez pozitív. Easy-n is egy halvány, de jól kivehetõ csík:)
Szia! Elõzõ vagyok! teszteltél mégegyet azóta? Babó? Megerõsödött a csík?
A kérdező hozzászólása: Szia:) Nem teszteltem, de már minden tünet adott, már tuti baba! :) Még várok pár hetet és megyek majd uh-ra.
A kérdező hozzászólása: Nem, épp olyan halvány, semmivel sem sötétebb a ma reggeli. Gratulálok neked! Mivel teszteltél?
A 4. vagyok. Mi lett a vasárnapi teszteddel? Képzeljétek tegnap + teszteltem másikkal! Még kedden csinálok egyet, aztán doki.. Kérdezõ, veled miújság? Remélem neked is jóhírek a mai teszttel!!!
nem redült ki hogy miért volt téves!cystám sem volt mert dokinál voltam utánna megint mert mikor megjjött utánna viszamentem pét nézni.
A kérdező hozzászólása: hm:( Kiderült, hogy miért volt téves?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi utolsó válaszoló az infót, hisz természetesen kételkedek:) és épp azt kérdeztem volna, hogy milyen az, amikor nem terhes valaki, akkor egyáltalán semmi nem látszik a terhességet jelzõ csíkból? Válaszod szerint nem. Akkor ez bizony tényleg baba:) , hisz ez egy halvány rózsaszín csík, míg a kontroll csík mélylila. Köszi mindenkinek a válaszokat mégegyszer és Neked /utolsó hsz/ is sok sikert:) ..és ha minden jól megy decemberi babánk lesz:)
A kérdező hozzászólása: :) )) Köszi mindenkinek! Írni fogok, de a következõ tesztet csak vasárnap reggel végzem el!
A kérdező hozzászólása: És veled mi újság?:) Jól vagytok?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!