Találatok a következő kifejezésre: Ez az terhességem (667 db)

Meg csak 8 es fel hetes terhes vagyok, de hihetetlenul kifaradok egy kis gyaloglastol. Ez a terhesseg miatt lenne? Vegig ez lesz vagy az elso trimeszter utan elmulik?

a munkahelyemre 10-15 percet megyek hegyre fel. eddig nem volt gond, mert ki lehet minden tovabbi nelkul birni, de most mar feluton kifulladok, foleg ha meg beszelek is kozben. de a munkahelyemen is, ha csak 1 emeletet gyalog megyek es nem lifttel, mar kapkodom a levegot. Mikor este megyek le a hegyen, meg akkor is kifulladok, pedig hat az LEFELE van.

Legjobb válasz: Igen ez a terhesség miatt van.2-3. hónap után elmúlik, utána jobb lesz az utolsó hónapig.Az elsõ idõben én is 3-4 megállással mentem fel a negyedikre, utána meg 1 huzamba szatyorral sem volt gond.Aztán a végén meg a súly miatt nem bírtam olyan jól , de fáradékyony akkor sem voltam. Ne ijedj meg ez a terhesség eleji gyengeség, hiszen a szervezet most átalakul kissé, rentgeteg energiára van szükség. Majd figyeld hogy meg fogsz erõsödni.De ne hagyd el magad.

Igen ez a terhesség miatt van.2-3. hónap után elmúlik, utána jobb lesz az utolsó hónapig.Az elsõ idõben én is 3-4 megállással mentem fel a negyedikre, utána meg 1 huzamba szatyorral sem volt gond.Aztán a végén meg a súly miatt nem bírtam olyan jól , de fáradékyony akkor sem voltam. Ne ijedj meg ez a terhesség eleji gyengeség, hiszen a szervezet most átalakul kissé, rentgeteg energiára van szükség. Majd figyeld hogy meg fogsz erõsödni.De ne hagyd el magad.
Ja bocsi az elõbb kimaradt, hogy nagyon sokat is fogsz aludni mostanában, ha még nem így van.
Én 7. hetes vagyok most, de kezd tele lenni a hócipõm az örökös fáradtsággal. Van egy rakás tanulnivalóm és állandóan aludnék, nem tudok tanulni eleget , nem tudok koncentrálni. Remélem elmúlik nagyon hamar, mert ezt nem bírom tovább. Legalább látom nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: Allandoan alszom. :-) Ha eppen nem alszom, akkor asitozom. :-) Ez a resze mar nagyon jol megy a terhessegnek. :-) eddig nem lehetett ejszakankent leutni sem, hogy aludjak. most este 8-kor mar ugy alszom a TV elott, mint ahogy az a nagy konyvben meg van irva, aztan folytatom a helyemen. Csak ez a kifullados resz zavar. Nem akarom elhagyni magam, elterveztem, hogy peldamutatoan fitt es egeszseges, sportos kismama leszek, de nem, hogy uszni, futni, meg biciklizni nem tudok, de meg gyalogolni sem. De ha lassan tulleszek rajta, akkor jo. Koszi a valaszt.
A terhesség alatt fokozatosan megnõ a szervezetedben a vér mennyisége, a szívednek sokkal többet kell dolgozni a mint eddig.Emelkedik a pulzusszámod is, ettõl vagy fáradékonyabb. Van akinél elmúlik, van akit végigkísérnek a kellemetlen tünetek.Nekem az elsõ terhességemnél semmi nem volt, teljesen jól voltam, a második már rosszabb volt, a harmadikkal végig eléggé rosszul voltam.Ez változó, hogy tolerálja a szervezeted. Minden jót, sok boldogságot a babához
Velem is ez történt az elsõ hónapokban, egy szimpla takarításban ugy kifáradtam.. Este pedig 9 óránál tovább nem tudtam fentmaradni. Most a 2. trimeszterben már sokkal jobb. (De még nem a régi)
1 válaszoló Azért ne most akarj elkezdeni futni úszni meg ilyenek, ha elõtte nem tetted.A nagy séták is nagyon jók.És én a helyedben nem mennék úszni.Félnék a nõgyógy.fertõzésektõl.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok uj dolgokat csinalni, csak annyit, mint eddig. De egy sima gyaloglastol teljesen kesz vagyok, ami azert gaz. Uszason en is gondolkoztam mar, de valoszinuleg megyek majd terhes tornara a 16. hettol. A noverkevel legalabb is ebben egyeztunk meg.

Az escpalle tabletta bevétele után 6 nappal szerintetek jeletnkezhet hányás, és hasmenés mellékhatásként (előtte semmi bajom nem volt) vagy ez a terhesség jele?

Egy hete, a 15. napomon volt a baleset, bár pharmetex krémmel védekeztünk. Van ovulációs mikroszkópom, ami az eset reggelén nem jelzett semmit, este viszont igen... 32 óra múlva tudtam bevenni az Escapelle-t. Utána semmi bajon nem volt (pár pattanás csak), kicsi alhasi szurkáló érzést leszámítva. De ma reggel a gyógyszerbevételt követő 6. napon hánytam, és hasmenésem is volt. Szerintetek ez terhességre utalhat? Ma van amúgy a ciklusom 22. napja. Köszi előre is!

Legjobb válasz: az Escapelle levonorgesztrelt tartalmaz, ami hasonló a petefészekben termelõdõ sárgatest-hormonhoz, létrejövõ terhességek 84%-át lehet megakadályozni vele 72 órán belül, de nem mindig hatásos!!! viszont ha az aktust követõ 12 órán belül veszed be, nagyobb az esélye hogy kifejti hatását (ez nagymértékben függ a szervezetedtõl is!). Mûködési mechanikája az lenne, hogy meggátolja a petesejt kiszabadulását és hogy gátolja azt hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már kiszabadult petesejtet. namármost te 32 órával késõbb vetted be, lehet hogy mikor bekerült a spermium még, nem volt kiszabadult érett petesejted, de ugyebár a spermium 5-7 napon át termékeny marad, reggel nem, de este már jelzett a mikroszkópod tehát volt peteérésed, és amint írtam a spermium 5-7 napig életképes, tehát ott a hiba!! ettõl kezdve az escapelle már hatástalan, mivel nem a terhesség megszakítására (megtermékenyült állapot) van kifejlesztve, hanem a megtermékenyítés blokkolására, lényegében már felesleges beszedni (ha jól értelmezem, te 6.-ik napja szeded az escapelle-t). ha egy menstruációs ciklusban többször is használod a gyógyszert, a hatása legyengül valamint nagy valószinüséggel felboritja a ciklusodat (vérzést), mivel nem a fogamzásgátlók elvén mûködõ készitmény! mellékhatásai: alhasi fájdalom, émelygés, rendkivüli vérzés, fáradság, fejfájás- ebbõl következik hogy a hányinger és hasmenés már mást jelent. Ha összejött a megtermékenyülés, a petesejt ennyi idõ elteltével már rég beágyazódott, és elkezdte a HCG-t termelni, és megjelent a vizeletben is, ezt a hormont mutatja ki a tehességi teszt. menj el e patikába és vegyél egy tesztet, bár én 95%-ra mondom hogy összejött a baba! egyébként hány éves vagy? majd ird meg hogy mit mutatott a teszt. egy orvostanhallgató (23F)

az Escapelle levonorgesztrelt tartalmaz, ami hasonló a petefészekben termelõdõ sárgatest-hormonhoz, létrejövõ terhességek 84%-át lehet megakadályozni vele 72 órán belül, de nem mindig hatásos!!! viszont ha az aktust követõ 12 órán belül veszed be, nagyobb az esélye hogy kifejti hatását (ez nagymértékben függ a szervezetedtõl is!). Mûködési mechanikája az lenne, hogy meggátolja a petesejt kiszabadulását és hogy gátolja azt hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már kiszabadult petesejtet. namármost te 32 órával késõbb vetted be, lehet hogy mikor bekerült a spermium még, nem volt kiszabadult érett petesejted, de ugyebár a spermium 5-7 napon át termékeny marad, reggel nem, de este már jelzett a mikroszkópod tehát volt peteérésed, és amint írtam a spermium 5-7 napig életképes, tehát ott a hiba!! ettõl kezdve az escapelle már hatástalan, mivel nem a terhesség megszakítására (megtermékenyült állapot) van kifejlesztve, hanem a megtermékenyítés blokkolására, lényegében már felesleges beszedni (ha jól értelmezem, te 6.-ik napja szeded az escapelle-t). ha egy menstruációs ciklusban többször is használod a gyógyszert, a hatása legyengül valamint nagy valószinüséggel felboritja a ciklusodat (vérzést), mivel nem a fogamzásgátlók elvén mûködõ készitmény! mellékhatásai: alhasi fájdalom, émelygés, rendkivüli vérzés, fáradság, fejfájás- ebbõl következik hogy a hányinger és hasmenés már mást jelent. Ha összejött a megtermékenyülés, a petesejt ennyi idõ elteltével már rég beágyazódott, és elkezdte a HCG-t termelni, és megjelent a vizeletben is, ezt a hormont mutatja ki a tehességi teszt. menj el e patikába és vegyél egy tesztet, bár én 95%-ra mondom hogy összejött a baba! egyébként hány éves vagy? majd ird meg hogy mit mutatott a teszt. egy orvostanhallgató (23F)
A kérdező hozzászólása: a rosszullétem utáni napon megjött a menstruációm. Bár sötétebb a színe, de darabos, és közepes mennyiségûnek mondanám. Nekem amúgy sem szokott mostanában túl erõs lenni. És azóta sem éreztem magam rosszul, csak akkor reggel. A terhességi tesztet a rosszullétem utáni napon reggel végeztem el (vagyis amikor megjött, csak reggel akkor még nem tudtam, hogy meg fog jönni), és negatív lett. Szerinted így is lehet, hogy terhes vagyok? 26 éves vagyok amúgy.
A kérdező hozzászólása: ja és azt félreértetted, nem 6 napja szedem egyfolytában az escapelle-t, egyet vettem be, csak a bevételét követõ 6. napon lettem rosszul, és a betegtájékoztatójában hányás, és hasmenés fel vannak mellékhatásként sorolva, csak nekem az volt fura, hogy miután bevettem a gyógyszert napokig semmi bajom sem volt.
9-13 nap kell hogy a teszt mutasson valamit, ami hiteles is, amig a HCG nem jelenik meg a vizeletbe, addig nem tud mit kimutatni. Hányás a bevételt követõ 3 órában jelentkezhet, de hasmenés az nem velejáró.
Nincs összefüggés! Nincs két egyforma terhesség, nemtõl függetlenül.
Egyáltalán nem mérvadó, hogy más ez, mint az elõzõ. Nekem is mindegyik terhességem más volt, 2 fiam, 2 lányom van a 4 különbözõ várandósságból :)
Nekem az elsõ fiú lett. Semmi panaszom nem volt, csak a végén égett a gyomrom. Most 19 hetes vagyok, minden tünetem jelentkezett: émelygés, fáradtság, orrdugulás, gyomorégés, és már a lábam is görcsöl. Mindenki azt mondta, hogy biztos lány. A 18 hetes uh-n azt mondták, hogy fiú. :) Szóval minden terhesség más.:) Viszont a hasam alakja ugyanúgy "fiús".Jó babázást!

Az elmúlt néhány napban magas a vérnyomásom, illetve ingadozó. Lehet ez a terhesség jele? Ha sikerült a baba, akkor a beágyazódás már jó ideje lezajlott, ma vagyok a pé utáni 15. napon, és ez a vérnyomás dolog kb. egy-másfél hete tart.

Mindeddig nem hallottam, hogy változik a vérnyomás a terhesség kezdetén, de nem tudom mivel magyarázni, mert nekem inkább alacsony-normális a vérnyomásom, eddig legalábbis úgy volt.

Legjobb válasz: Szia! A vérnyomást jobb lenne állandóhoz közeli értékre beállitani,mert ha babás vagy,akkor az nem jó egy terhesség elején.Meg attól is függ,mi az a magas,mert 130/90-ig elfogadható.De általában terhesség elején inkább alacsonyabb szokott lenni a pulzus emelkedettebb.

Szia! A vérnyomást jobb lenne állandóhoz közeli értékre beállitani, mert ha babás vagy, akkor az nem jó egy terhesség elején.Meg attól is függ, mi az a magas, mert 130/90-ig elfogadható.De általában terhesség elején inkább alacsonyabb szokott lenni a pulzus emelkedettebb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd szólok a dokinak, ha tényleg terhes vagyok, hogy ezt is nézze meg. Nekem 146/88 volt vasárnap délután, délelõtt pedig normális 125/72, akkor mértem utoljára.
Szia! Az jó ötlet, hogy szólsz a dokinak, legalább ha gond van, akkor tud gyógyszert felirni, hogy állandó maradjon.De lehet csak idegesebb voltál vagy valamiért az vagy és ezért magasabb.Ha megoldódik a probléma, akkor majd visszaáll normálisra!Ne aggodj!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem úgy lesz, ahogy mondod :)

Ivott valaki a terhesseg elött cickafark teat? Olvastam, hogy nem javallt a terhesseg idejen. Palastfüvet irnak, tapasztalatok? A cickafark elött problemaim voltak a peteeressel. Kihathat ez a terhessegre? Ha nincs hanyingerem az rossz jel 6hetesen?

Legjobb válasz: Szia! Úgy kell inni hogy mikor megjön elkezdeni inni a cicjafarkot,a Pé napjától meg már a palástfüvet! A palástfüvet ihatod a terhesség 10-12 hatéig de már nem fontos! Én köszönhetem e két teának is hogy most babás vagyok :)!! Nem baj ha nincs hányingered nem mindenkinél van!!

Szia! Úgy kell inni hogy mikor megjön elkezdeni inni a cicjafarkot, a Pé napjától meg már a palástfüvet! A palástfüvet ihatod a terhesség 10-12 hatéig de már nem fontos! Én köszönhetem e két teának is hogy most babás vagyok :) !! Nem baj ha nincs hányingered nem mindenkinél van!!
Szia! Én is úgy tudom, hogy csak a peteérésig lehet inni a cickafarkot, mert utána vetélést okozhat. Ha esetleg nem tudod, mikor van a peteérés, akkor érdemes a ciklus elsõ két hetében inni csak, utána lehet nyugodtan a palástfüvet. Nekem egyszer sem volt hányingerem, pedig már a 11.héten járok. :)

Jelenthet terhességet ez az lh teszt? +kép

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy az LH-tesztet úgy lehet jóstesztként csinálni, hogy minden nap kell csinálni és ha erõsödik akkor jelenthet terhességet. A tied nagyon erõs valóban, bár még nagyon korán van szerintem, hogy ki tudná mutatni a terhességet. Egyébként ha ma vagy 7. dpo-n, akkor elvileg 7 nap múlva kell megjönnie szerintem. Sok sikert!

Szia! Én úgy tudom, hogy az LH-tesztet úgy lehet jóstesztként csinálni, hogy minden nap kell csinálni és ha erõsödik akkor jelenthet terhességet. A tied nagyon erõs valóban, bár még nagyon korán van szerintem, hogy ki tudná mutatni a terhességet. Egyébként ha ma vagy 7. dpo-n, akkor elvileg 7 nap múlva kell megjönnie szerintem. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kicsit elõbb volt peteérésem, nem pont félidõben :) Amúgy köszi az infót , hasznos volt :)
En elõttem miután már volt egy pozi terhességi tesztem és full negativ volt.
(Azt akartam irni hogy ellõttem két l- el.)
csak 1-2 nappal korábban kezdi el kimutatni, ennyivel nem :O fogalmam sincs hogy lehet ilyen erõs, elvileg 12. dpo körül kell az LH tesztnek így kinéznie.
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok...leírom kicsit részletesebben a történetemet. Május 6.án volt meg utoljára a menzeszem, 6-7nap helyett 2 nap barnázásom volt...azóta figyeltem magam ovu teszttel is, de hcg tesztem halvány pozi lett, voltam orvosnál 6 mm-es felritkulást látott most csütörtökön, véleménye szerint nem terhesség (bár kételkedtem az alaposságában) és meg kell , hogy jöjjön idõben a mensim, majd ez kiürül belõlem-állította. Peteérésem ovu teszt szerint egy hete volt...viszont azóta ilyeneket tesztelek mint a képen...jövõ héten jutok csak el másik orvoshoz.

Bemásolnátok nekem a vérképetek laboreredményét? Össze szeretném hasonlítani, kissé vérszegény vagyok. De gondolom ez a terhességgel összefügg, mert máskor nem voltam az.

A limfocyta% még érdekel,mert nekem alacsony.

Legjobb válasz: :) aranyos vagy, de nem szükséges a ministatisztika, a terhesség alatti vérszegénység szinte törvényszerû, a 15-28. hét között van a "mélypont" ilyen szempontból. A lymfocita szám kilengése is abszolút élettani terhességben.

:) aranyos vagy, de nem szükséges a ministatisztika, a terhesség alatti vérszegénység szinte törvényszerû, a 15-28. hét között van a "mélypont" ilyen szempontból. A lymfocita szám kilengése is abszolút élettani terhességben.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezt én is tudom, attól még szerettem volna összehasonlítani, de hát látom itt senki se hajlandó, de sebaj, majd körbenézek máshol.
Szia! Mostani babánál 10 hetesen Limfocyta %: 28, 2 % a mért érték. A referencia-tartomány 25-40% Amikor a fiammal voltam terhes, volt hogy lement 22, 6%-ra, én is megijedtem, de a doki azt mondta, ez természetes. Neked mennyi lett?

Egyuttlet utan a 11. napon nincs 2 csik terhessegi teszten. Ez azt jelenti, hogy nem is lesz 12-14 napon sem?

Nem mutathat 11. napon esetleg 2 halvany csikot?

Legjobb válasz: Túl korán teszteltél. Ajánlott olvasmány: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Túl korán teszteltél. Ajánlott olvasmány: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
Általában minden terhességi tesztre rá van írva, az elmaradt menstruáció elsõ napján kimutassa!Tehát korán teszteltél.Aktus után 11 nappal még jó hogy nincs semmi.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Igy legalabb meg remenykedhetem, hogy talan sikerult.
nekem nem várt után 5 nappal lett elõször pozi a tesztem. Úgyhogy tuti, hogy te túl korán teszteltél.
Én amennyire végignéztem a terhességi teszteket, van amelyik 10 napos terhességet is kimutat! A márkára nem emlékszem már. Kérdés ilyet választottál vagy sem?
Kedves utolsó! Igen az a Corax terhességi teszt, de arra is rá van írva hogy az elmaradt menstruáció 1 napján.Ez biztos mert most teszteltem ilyennel.
Korán teszteltél. Van, hogy már ilyen korán is kimutatja, de az sem mindegy, hogy milyen tesztet használtál. A másik, hogy az ovuláció számít, nem feltétlenül az együttlét. Például lehet, hogy együttlét után 2 nappal ovuláltál, akkor lehet terhesség, de a teherbeesés óta csak 9 nap telt el, és akkor meg pláne nagyon korai volt a teszt. Jobb ha megvárod a mensi napját, és akkor tesztelsz elõször.

Jók ezek az adatok? Szív működés van, Szívfrekvencia:154 min CRL:67mm, BPD:25mm, THQ:20mm, Fl:11mm, HL:12 mm, NT:2, 1mm, Orrcsont látható. Terhességi hét:12+5nap

2 hete voltam Uh-án és ott akkor azt mondta a doki 11hét3 napos vagyok.Most ha számolnám akkor 13 hetes,és 4 naposnak kellene lennem.Most akkor hogy számoljam?Meg az lemért adatok alapján szerintem nem 12 hetes.

Legjobb válasz: Szia! ne legyél már így elfoglalva a terhességi koroddal!:))))Az adatokból ami lényeges a szívfreki, az tökéletes és van orrcsontja, avagy a down-kór nagy valószínûséggel kilõve!:) az uh nem 100%ig pontos, 1-2 mm csúszás aztán már plusz-mínusz egy héttel csúszik a számítás. Nekem se egyezett meg soha az uh meg a terhességi naptár szerint számolt idõ, és egészséges babát szültem a 39. (naptár szerint 38.) hétre.

Szia! ne legyél már így elfoglalva a terhességi koroddal!:) )))Az adatokból ami lényeges a szívfreki, az tökéletes és van orrcsontja, avagy a down-kór nagy valószínûséggel kilõve!:) az uh nem 100%ig pontos, 1-2 mm csúszás aztán már plusz-mínusz egy héttel csúszik a számítás. Nekem se egyezett meg soha az uh meg a terhességi naptár szerint számolt idõ, és egészséges babát szültem a 39. (naptár szerint 38.) hétre.

Párommal majd 1 éve nem voltunk együtt. (terhesség, szülés) se kedvem+energiám+fáj a szex sokat veszekszünk ezen, azt mondogatja, hogy keres magának egy másik nőt. Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: A terhesség és a szülés egy nagyon fontos dolog az ember életében. Ennek vannak elõnyei és sajnos hátrányai is, ami a szexet érinti. Ha a párod komolyan gondolta, hogy keres másik nõt, akkor valószínûleg csak a szexért volt veled együtt és nem is szeret, nem beszélve a közös gyermeketekrõl! Ilyen szavakkal nem szabad dobálózni még akkor sem, ha nem gondolja komolyan a párod, mert ez sértõ és fájó a te számodra! Egy komoly beszélgetés megoldás lehet a problémára (átmenetileg), de ezt mindenképpen nektek kell megoldanotok!

A terhesség és a szülés egy nagyon fontos dolog az ember életében. Ennek vannak elõnyei és sajnos hátrányai is, ami a szexet érinti. Ha a párod komolyan gondolta, hogy keres másik nõt, akkor valószínûleg csak a szexért volt veled együtt és nem is szeret, nem beszélve a közös gyermeketekrõl! Ilyen szavakkal nem szabad dobálózni még akkor sem, ha nem gondolja komolyan a párod, mert ez sértõ és fájó a te számodra! Egy komoly beszélgetés megoldás lehet a problémára (átmenetileg), de ezt mindenképpen nektek kell megoldanotok!
nekem nincs ilyen császáros élményem, de a férjednek is tudnia kéne, hogy ez most nem az az idõpont, amikor csak rámondod, hogy fáj a fejed és a falnak fordulsz. Ha egészségügyi okok elmúlnak, akkor hajlandó vagy vele szexelni? Természetes valahol, hogy most nem kívánod, de ne várd tõle, hogy hónapokig vegetáljon. Amint az orvos felold a szexmentesség alól, még ha foghegyrõl is, de érdemes lenne megpróbálnotok, mert a kapcsolat ez által is szorosabb...
Ez nem kapcsolat! Én is voltam így nagyon ritka volt a szex volt amikor 4 hónapig semmi azt volt 1x 2x azt megint hónapikig semmi! :/ Hát szét mentünk! Szerintem szakítanod kéne vele mert ez nem kapcsolat! Idõ rablás. 24F
Nem saját tapasztalatom van, de van egy barátnõm, aki ilyen kapcsolatban él hosszú ideje, mint te. Nincs szex köztük egyáltalán már, max. ha a nõ odaadja magát kényszerbõl, a sok hiszti hatására. A házasságuk rémes. Katasztrófa.. Már nem azért, de ilyet akarsz te is? :( Ha már nem kívánod, akkor semmi értelme. Õt is meg lehet érteni, hogy ha egy évig nincs szex akkor az elég sok már...
A kérdező hozzászólása: Nemcsak arrol van szó hogy nem akarom, hanem az is közbetesz hogy 3 hónapja a 2. gyerkõccel is császároztak.a terhesség alatt orvosi utasításra nem feküdtem le vele(a lepény közel volt a méhszájhoz) Ha lehet akkor olyan írjon akinek volt ilyen tapasztalata!
De azzal, hogy egyáltalán nem fekszel le vele, nem romlik meg? A folyamatos visszautasítás még rosszabb, mintha magadban elintézed, hogy bár nincs épp libidód, mégis megadod neki az örömet, mert szereted. Meg ugye, evés közben jön meg az étvágy ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bár van egy kérdésem?Szerintetek azzal, hogy lefekszek vele kényszerböl nem romlik meg egy kapcsolat? mert szerintem igen
A szex az élet része, megerõltetném magam, és boldoggá tenném a páromat. Az egyik elõzõ válaszolónak: Attól, hogy ilyen megfordul egy férfi fejében egy (!) év után, attól még nem csak a szex miatt volt a párjával. Ha így lenne, már egy hónap után félrelépett volna. Egy év nagyon hosszú idõ, biztos, hogy én is nagyon nehezen viselném. 24/N
természetesen kényszerbõl is szexelnék vele, addig amíg ismét vissza nem tér a libidóm. elég ronda dolog zsarolnia téged, hogy meg fog csalni, de ha már ilyen szituba keveredtél, ez lehet a legjobb megoldás, hogy ideig óráig visszatartsd a qrvázástól. Egyébként az ilyenekkel csinálhatsz bármit, lehetsz szép és vékony és okos és házias egyszerre, és még a szexet is megkapná, õ akkor is megcsalna, mert ilyen az észjárásuk. Több esetet ismerek, amikor a nõre semmi panasz nem lehetett, és a férje megcsalta egy öregebb, kövérebb, elvált nõvel.
Most erre mit mondjunk? Menj el egy szakértõhöz, beszélgess vele a dolgokról, mert elhiszem, hogy semmi kedved hozzá, de nem várhatod, hogy szex nélkül éljen élete végéig..
Egy kapcsolatban azért muszáj figyelembe venni a másik igényeit is. Nyilván neki is a tiéd, de azért ha már egy éve nem szexeltetek, akkor neked is az övét. Ez pedig igenis azt jelenti, hogy tessék néha szexelni. Nyilván ne te legyél nagyon aktív (bár az is egy megoldás lehet, ha te vagy fölül és úgy csinálod, ahogy nem fáj), csináljátok lassan, érzékien, te arra koncentrálj, ahogy átölel, megcsókol közben, így azért csak nem olyan rossz. Én legalábbis biztosan ezt csinálnám. Alapelvem, hogy egy héten egyszer legyen szex, ha valamiért nem lehet épp vagy nagyon nem akarom, akkor csak kielégítem, de nem várhatom el, hogy hetekig, hónapokig, neadjisten évekig kelljen szex nélkül élnie!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!