Találatok a következő kifejezésre: Ez az honap mikor (412 db)

Hogyan kezeljem ezt az érzést? Mi segítene? Különös, megmagyarázhatatlan! Az egyik percben azt érzem, hogy sikerül elsőre a másik percben hosszú hónapokat kell majd a babára várni! Félek és ezt az érzést nem tudom feldolgozni! Részletek lent!

Közös babát szeretnénk,a párom még egyenlőre várna mivel albérletben lakunk,ha minden jól megy szeptember körül tudunk majd házat venni.Sokszor beszéltünk már róla,de mindig az albérlet ürügyhöz jutunk.Én már 36 leszek,a párom 35.

Legjobb válasz: Ebben szerintem semmi különös nincs, csak nem volna szabad, "csak egy érzésként" felfogni a gyermekvállalást. A gyermek világra hozatala felelõsség, nem csak albérlet, és hangulat kérdése. Lehet albérletben is jó szülõnek lenni, és saját otthonban is csapnivalónak. Ebbõl kellene kiindulni.

Ebben szerintem semmi különös nincs, csak nem volna szabad, "csak egy érzésként" felfogni a gyermekvállalást. A gyermek világra hozatala felelõsség, nem csak albérlet, és hangulat kérdése. Lehet albérletben is jó szülõnek lenni, és saját otthonban is csapnivalónak. Ebbõl kellene kiindulni.

4 hónap után is iszonyatosan hiányzik. Nem értem miért nem múlik már el végre ez az egész. Mikor lesz már az, hogy ha rágondolok nem fájni fog hanem csak mosolygok az egészen?

20 éves srác vagyok 4 hónapja ért véget az elsõ nagy szerelmem, õ dobott állítólag azért mert már nem szeret úgy mint régen. Nem múlik ez a sz*r érzés, nem tudok más lánnyal se lenni mert mindenkiben õt keresem. De ez nem állapot már 4. hónapja megy ez. Soha nem fog már véget érni? 20/F

Legjobb válasz: legyél haverokkal, családdal, koncentrálj másra, majd elmúlik

legyél haverokkal, családdal, koncentrálj másra, majd elmúlik
A kérdező hozzászólása: 2 évig tartott...
"Alattomos és csak néha bukkan fel de akkor nagyon rossz." Látod, ez már a gyógyulás jele. Ezek a néhák idõvel egyre ritkulnak, aztán végképp elmaradnak. "Én erõs jellemnek tartom magam..." Az erõs jellem leteszi a cigarettát, pedig elõzõleg láncdohányos volt. De az, hogy letette, nem jelenti azt, hogy nem szenved a hiányától. Szenved, de elviseli.
Ezt sajnos nem mi döntjük el:( Nekem összesen 3 volt mert 2 év gyász, 1 év alatt meg sorra olyanokkal találkoztam, akikbe sose tudtam volna beleszeretni.
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretnék 2 évet várni arra, hogy megint szerethessek.... :(
Nekem 1 év kapcsolat után volt 2 év gyász. Nem tagadom, hogy voltak depressziós pillanataim, amikor megkérdeztem magam, hogy valóban jól döntöttem-e? Azt hittem sokáig, hogy csak rosszabb lesz ezek után nem találok olyat, mint õ. De megérte várni, egy sokkal jobbat találtam. És ezt kívánom neked is tiszta szívbõl!
Elméletek szerint, ha X ideig együtt vagy valakivel akkor 1/2X ideig "gyászolod" Vagyis, ha 2 évig jártatok, akkor ~ 1évig még "keresed"... mindig kevésbé. Én is anno' 25 hónap után szakítottam, és tényleg ~ 16 hónappal késõbb ismertem meg a jelenlegi Párom. Ennek lassan 7 éve. :) Fel a fejjel! :)
Az a helyzet, hogy ez akkor lesz csak jobb, ha megtalálod azt a csajt aki el tudja veled feledtetni.... Én kb 4 évig voltam így egy sráccal, akibe, mint azóta ki derült számomra nem is voltam igazán szerelmes....4 évig ilyen hullámokban mindig rámtört miatta a depressziós idõszakom, és olyankor nagyon nagyon szar volt ... akkor maradt abba amikor megismertem mostani barátomat. Mintha egy csapásra kikapcsolták volna :) Legyél türelemmel én azt mondom neked, el fog majd jönni az a csaj aki a helyébe tud lépni, csak ki kell várnod :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív kommenteket.
Türelem... ezt csak az idõ tudja meggyógyítani, ebbõl is látszik, hogy érzelmes ember vagy, és erre légy nagyon büszke, mert keveseknek adatik meg. Nekem 2 év kellett feldolgozni egy szakítást (én hagytam ott) érdekes módon neki 1 hónap múlva meglett "az új igazi" de egy barátnõm elmondtad, hogy csak az én bosszantásom volt a célja az egésznek. 2 év után már kapcsolatképes voltam, de a szerelem nem jött egy évig. Mást nem lehet ilyenkor tenni. "Az ilyen dolgokat át kell vészelni", ahogy egykoron nekem egy nagyon okos idõs bácsi mondta.
Én például egyszer 2 évig szenvedtem egy srác után, de aztán szépen lassan rá kellett jöjjek ha nem megy nem kell erõltetni! Ha nem kellek neki feleslegesen is szenvedek! Persze nagyon rossz! Ez akkor fog elmúlni ha megkeresed azt amiben örömödet leled! Ami boldogságot okoz a számodra! Légy a haverokkal, hallgass jó zenét, egyél finomakat! Ismerkedj új emberekkel! Aztán minden jön majd magától!! :) )
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem fogok nála kezdeményezni azzal szépen le is aláznám magam. Majd ha akar valamit keres de nem alázkodok meg megint. Sz*r érzés nagyon de azt, hogy keressem meg kell állnom.
próbálj meg vele mégegyszer összejönni...lehet hogy hülyeség, de egy próbát meg ér
„Azt mondják az idõ minden sebet begyógyít. Szerintem ez nem így van. A sebek megmaradnak. Idõvel az agy, hogy megõrizze józanságát szövetekkel vonja be a sebet és csökken a fájdalom. De sosem múlik el.” – Rose Kennedy
Nekem 2 éve hiányzik. Ez van. 21l
nem kell parázni. lazítsál.
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan ezt csinálom és már nem fáj úgy mint az elején. Már máshogy fáj de ez rosszabb mint az elején. Alattomos és csak néha bukkan fel de akkor nagyon rossz. Egy barát által közölt kép a facebookon amin rajta van és már meg is zuhanok. Pedig nem is pasival láttam csak egy egyszerû képen egy baráttal, de mégis. Nem értem miért van ez. Én erõs jellemnek tartom magam és 4 hónap alatt már rég túl kellett volna jutnom rajta. Talán az taposott le, hogy õ dobott ki engem? Nem tudom..... :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon okos vagy, hogy általánosítgatsz......

Clostylbegytet szedek már a 2. hónapja, mivel nincs peteérésem. Az orvosom azt mondta ezt 3 hónapig lehet szedni. Ha addigra sem érem el vele hogy peteérésem legyen akkor a 3 hónap után mi vár rám? Nem lehet majd babám?

Legjobb válasz: Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.

Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.
Szia énis szedem a clostilt most volt a 3. hónap most volt peteérésem, de én 4×1 szedtem és azt mondta a dokim ha mostis megjönne akkor még 1 kúrát szedjek ugyan így.Most ettõl nekemettõl 4 éret petesejtem volt.Remélem neked is sikerül szurkolok.

Menstruációt megelőző három-négy nap nagyon erős derékfájásom van. Mi lehet az oka? Nyolc hónapja szültem, kb. három hónapja érzem ezt az erős derékfájást.

Legjobb válasz: Azt bizonyára észrevetted már, hogy idõnként változik a tested, a menstruációd és az azt kísérõ tünetek sem mindig egyformák. Én úgy gondolom, hogy most egy ilyen "szakaszba" léptél, amikor ez a kellemetlen derékfájás jelzi a közelgõ menzeszedet. Ahogy jött, úgy pár hónap múlva el is fog múlni és jön majd helyette valami más bosszantó tünet. Nekem volt idõszak, amikor nagyon erõs hasgörcseim voltak már néhány nappal elõbb, máskor hányingerem volt, pár boldog hónapig pedig semmilyen kínzó elõjele nem volt... Ettõl függetlenül, a magad megnyugtatására elmehetsz a nõgyógyászhoz, de valószínûleg ugyanezt fogja mondani.

Azt bizonyára észrevetted már, hogy idõnként változik a tested, a menstruációd és az azt kísérõ tünetek sem mindig egyformák. Én úgy gondolom, hogy most egy ilyen "szakaszba" léptél, amikor ez a kellemetlen derékfájás jelzi a közelgõ menzeszedet. Ahogy jött, úgy pár hónap múlva el is fog múlni és jön majd helyette valami más bosszantó tünet. Nekem volt idõszak, amikor nagyon erõs hasgörcseim voltak már néhány nappal elõbb, máskor hányingerem volt, pár boldog hónapig pedig semmilyen kínzó elõjele nem volt... Ettõl függetlenül, a magad megnyugtatására elmehetsz a nõgyógyászhoz, de valószínûleg ugyanezt fogja mondani.

Három és fél éves kislányom minden lépésben követ, amerre megyek fut utánam. Mit tegyek hogy erről leszokjon? Az apjuk 1 hónapja nincs itthon lehet hogy ez az oka?

Szinte egész nap mikor otthon vagyok jön utánam, két méternél messzebb vagyok van már nyafog, mintha állandó félelemben lenne hogy elmegyek. Dolgozom hétköznap, fél ött?l velük vagyok, a testvére 9 éves. Este velem alszik sokszor megölelem, megszeretgetem, de amint elindulok bármely irányba befejezi a játékot és fut utánam.

Legjobb válasz: szia,az én férjem is külfõldön dolgozik már hét éve.A lányunk nyolchonapos volt mikor elment,én akkor voltam igy mint most te.Borzasztó volt,állandoan sirt éjjelente is,mindig felsírt éjjszaka.Télen is vinnem kellet mindenhova magammal pedíg lett volna aki vigyázzon rá,ha elmentem wc-re ott várt az ajto elõtt amig ki nem jöttem,semmit nem tudtam csinálni.Már ugy kivoltam hogy elvittem orvoshoz,és a doki azt mondta hogy azért csinálja ezeket mert azt hiszi hogy én is itt hagyom mint apa.Nállunk ez eltartott egy jo pár honapig,most már hétéves és abszolult megérti,neki ez már így természetes.Csak akkor nagyon rossz(szerintem nállatok is akkor lessz)mikor apa hazajön szabira és vissza megy ezt az én kislányom még mindíg nehezen viseli,mi is szoktuk számolgatni hogy mennyit kell még aludni hogy apa jöjjön.Biztos hogy a kislányod is megfogja szokni.

szia, az én férjem is külfõldön dolgozik már hét éve.A lányunk nyolchonapos volt mikor elment, én akkor voltam igy mint most te.Borzasztó volt, állandoan sirt éjjelente is, mindig felsírt éjjszaka.Télen is vinnem kellet mindenhova magammal pedíg lett volna aki vigyázzon rá, ha elmentem wc-re ott várt az ajto elõtt amig ki nem jöttem, semmit nem tudtam csinálni.Már ugy kivoltam hogy elvittem orvoshoz, és a doki azt mondta hogy azért csinálja ezeket mert azt hiszi hogy én is itt hagyom mint apa.Nállunk ez eltartott egy jo pár honapig, most már hétéves és abszolult megérti, neki ez már így természetes.Csak akkor nagyon rossz(szerintem nállatok is akkor lessz)mikor apa hazajön szabira és vissza megy ezt az én kislányom még mindíg nehezen viseli, mi is szoktuk számolgatni hogy mennyit kell még aludni hogy apa jöjjön.Biztos hogy a kislányod is megfogja szokni.
persze, hogy ez az oka, mivel azt hiszi, hogy te is kimész majd az ajtón aztán sosem jösz vissza, mert õ nem tudja, hogy az apuka vissza fog jönni. Ugye vissza jön???
A kérdező hozzászólása: Igen vissza jön, csak sajnos külföldön vállalt munkát. Mondtam a lányomnak hogy apa hazajön, számoljuk a napokat visszafelé.
Azt hiszi szegényem, hogy egyzser csak Te is eltûnsz, mint az édesapja! Ez természetes reakció egy ekkora gyereknél. Õ majd akkor jön rá, hogy az apja tényleg visszajön, mikor már látja. Légy vele türelmes, ne "rázd le". Jelenleg Te vagy az egyetlen biztos pont az életében. Kitartás, és reméljük, ha apuka hazajön ez elmarad!

Barátnőm megcsalt és kavart másokkal, kb-10el Megbocsátotam mert nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé 10 hónapja járunk, ezek az első 3 hónapban voltak! Utána csak veszekedések az elhalgatott megtörtént csalások miatt voltak gondok, ti mit tenétek?

Legjobb válasz: Hiába szereted akármennyire is, én elhagynám. Figyelj három hónap alatt 10 megcsalás. Mi lesz ha több idõt lesztek együtt. Mert még 1 csalás az nem nagy bûn, de 10, az már számomra megbocsáthatatlan. Én már ne bíznék benne.

Hiába szereted akármennyire is, én elhagynám. Figyelj három hónap alatt 10 megcsalás. Mi lesz ha több idõt lesztek együtt. Mert még 1 csalás az nem nagy bûn, de 10, az már számomra megbocsáthatatlan. Én már ne bíznék benne.
megcsalt 10-szer? na és? szereted, nem? õ is szeret téged, nem? akkor meg mit problémázol? miért nem lehet szépen együtt lenni? minek kell a feszkó? legyél vele kedves, és megértõ :D Sok boldogságot!!
Hiába szereted, ha õ nyilvánvalóan nem szeret téged. Hagyd ott minél elõbb, hogy minél hamarabb túllegyél rajta.
Ha megbocsájtottál neki, akkor fejben is meg kellene, nem csak szavakban. Ez aztt jelenti, hogy újra meg kellene bíznod benne és elhinni, hogy többet ilyen nem fordul elõ és nem felhozni a régi sérelmeket. DE neki meg tepernie kellene, visszaszerezni a bizalmad. 1megcsalás ebbõl a szempontból még megbocsájtható és kiheverhetõ, de 10???? Nagyon gáz...ne haragudj, hogy ezt írom, de a barátnõd egy ribanc. Egyszer megbocsájtasz és õ ahelyett, hogy küzdene a kapcsolatotokért, inkább félrekefél újra és újra.
el kell hagyni
Sok boldogságot!
Te tökre zakkant vagy! Nem tudom...tényleg ennyire elmentek neked hazulról?
Nincs ezzel gond, ha neked jo a nyilt kapcsolat... Gondolom nem fog ellenkezni akkor, ha neha te is kavarsz massal..
Már 10-en megdugták, mióta veled van (legalábbis ennyirõl tudsz) és ennek ellenére vele maradnál?:D Te vagy a legnagyobb lábtörlõ ezen a világon, ha vele maradsz.
Szerintem páros lábbal rúgd ki. Oké, hogy szerelmes vagy de ez nem azt jelenti, hogy legyél hülye is... Úristen 10szer?? Én röhögve dobtam volna ki a pcsába...
10? már bocs, de normális vagy, hogy még vele vagy? én megértem, hogy szereted, de ez nem épkézláb dolog. én sosem tudnám megcsalni a barátom még nõdokihoz sem akartam menni, mert még arra is azt mondtam, hogy az megcsalás (erre õ nyugtatgatott hogy nem) bocsi, hogy ezt írom, de szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme vagy. beszéljétek meg az egészet még egyszer és kezdjétek a legelejérõl. tényleg elõröl. elsõ randi, stb. mert lehet, hogy azóta többet lát benned mint elõször gondolta volna
várj. jól értem? 3 hónap alatt rajtad kívül 10 pasi volt még benne, és még vele vagy? ezt a ringyót én az elsõ alkalom után úgy vágtam volna ki az utcára, mint macskát szarni...

1 hete hétfőn kezdtem el szedni a lindynette 20 fog. Gátlót amikor megjött. És már 10. napja, hogy menstruálok, de változó a mennyiség... Valamikor több, valamikor sokkal kevesebb? Ez miért van? Mikor fog beállni rendesen? Csak az első hónap ilyen?

Legjobb válasz: nálam is ez volt, 18napig kb megvolt:S:S, most vagyok az elsõ szünetben, ma jött meg rendesen, de elõtte is barnáztam 3 napot.elvileg ez az elsõ néhány hónapban normális, ha 3. után is van, akkor tabiváltás.addig sajnos nincs mit tenni!ez azért van, mert a hormonok "hatnak".

nálam is ez volt, 18napig kb megvolt:S:S, most vagyok az elsõ szünetben, ma jött meg rendesen, de elõtte is barnáztam 3 napot.elvileg ez az elsõ néhány hónapban normális, ha 3. után is van, akkor tabiváltás.addig sajnos nincs mit tenni!ez azért van, mert a hormonok "hatnak".

Az orvos megállapította a peteérésem időpontját és mivel ez a hónap 28 napos akkor is ugyanakkor van?

Legjobb válasz: A nõi ciklus nem a naptári hónap 1. napjától számít, hanem a MENSTRUÁCIÓ ELSÕ NAPJÁTÓL!! A kérdésed szerint,neked minden hónap elsején jön meg?! Ugye nem.. Egy ciklus = a menstruáció elsõ napjától a következõ mensi elsõ napjáig tart. vagy valamit félreértettem volna a kérdésben?!

A nõi ciklus nem a naptári hónap 1. napjától számít, hanem a MENSTRUÁCIÓ ELSÕ NAPJÁTÓL!! A kérdésed szerint, neked minden hónap elsején jön meg?! Ugye nem.. Egy ciklus = a menstruáció elsõ napjától a következõ mensi elsõ napjáig tart. vagy valamit félreértettem volna a kérdésben?!
Én nem értem a kérdést.

Gyógyszertárba mentem, mert a szám 2 széle kirepedezett és már ked fájni! 1 hónapja is ez volt, akkor 2 hét kellett mire elmúlt-nem voltam vele sehol) A patikus csajtól kaptam ecsetelőt, mert azt mondta, h ez szájzug gomba. Mit tegyek?

Eddig sohanem volt ilyenem!

Legjobb válasz: Nem vagy aidses! nekem masfel honapig kivoltak repedve a szam szelei,es b-komplex vitamint szedtem ra 2 hetig es elmult! te is probald ki ezt:-)udv 21eves Lany

Nem vagy aidses! nekem masfel honapig kivoltak repedve a szam szelei, es b-komplex vitamint szedtem ra 2 hetig es elmult! te is probald ki ezt:-)udv 21eves Lany
A kérdező hozzászólása: De nekem nagyon csúnya és ilyen barnás..... :( most kicsit pánikolok!
hogylennélmár éces?:D ilyenje mindenkinek van :D legfõképp attól ha megerölteted a szád szélét. és ez nem gomba. ezcsak az h ott a száj szélén, ahol vékony a bõr, az kireped...fõleg ebben a hidegben, mikor amúgyis jobban szárad a száj. plusz aki kevés folyadékot fogyaszt annak gyakrabban van.
A kérdező hozzászólása: Gondolom, hogy a patikus vagy a gyógyszerész azért jobban tudja, mint te! Mivel 1 hónap alatt másodjára jön ki...és immunerõsítõt is kaptam....
oké, akkor gombás vagy...:D tudod, nekemmeg a háziorvosom mondta h ez nem gomba, hanem kirepedt a széle....akkor úgyláccik te gombás vagy, nekem meg csak simán kirepedt.
ja és aids-es is vagy.

Ki az aki 12. -ére nem várja? Miben más ez a hónap, és hogy vagytok?

Kb.most tartunk a beágyazódás folyamatában...ha sikerült:)Szeretnék beszélgetni veletek, akik kb ugyanígy vannak!Ha gondoljátok a görbéinket is átbeszélhetjük.Köszi el?re is:)

Legjobb válasz: Szia. Én is 12-re nem várom. Nekem semmiben nem különbözik ez a hónap a többitõl. De megmondom õszintén mi már 2,5 éve próbálkozunk, s már eléggé belefáradtam ebbe az egészbe. Nem azt mondom, hogy feladtam, de már nem figyelgetem magam annyira. Ti mióta próbálkoztok?

Szia. Én is 12-re nem várom. Nekem semmiben nem különbözik ez a hónap a többitõl. De megmondom õszintén mi már 2, 5 éve próbálkozunk, s már eléggé belefáradtam ebbe az egészbe. Nem azt mondom, hogy feladtam, de már nem figyelgetem magam annyira. Ti mióta próbálkoztok?
Én is pontosan akkorra nem várom, sajna nem érzem, hogy bármi más lenne, de reménykedem egészen addig, míg meg nem jön...Fájdogál a hasam, de ez mindíg így van, amikor menszi lesz a vége...:(
2. vagyok, én nem figyeltem a folyásoma, csak tt mindenki írja hogy krémes, meg ilyen olyan. Gondoltam pár napig figyelem, aztán az lett a gyanús hogy nekem nincs krémes, ovu környékén emlékszem, hogy volt tojásfehérje, de utaztunk akkor, és nem emlékszem melyik nap, ezért nem írtam be. Hát ennyi. Sok sikert mindenkinek aki nem várja.
Nekem is pont akkorra kellene megjönnie, de remélem nem fog! :)
Még mindig az elsõ válaszoló vagyok. Ha elfogadtok tõlem egy tanácsot, ne figyeljétek nagyon magatokat. Érdekes dolgokat tud mûvelni a testünk, ha nagyon rákattanunk a témára. Persze tudom nem könnyû de 2, 5 év után be kellett látnom, hogy ez így van. Nekem pl. mindig volt krémes folyásom ovu után, de mikor elkezdtem figyelni minden rezdülésem, folyásom egész egyszerûen elmaradt. Ezért van az, hogy már csak a hõmet nézem, illetve, ha van tojásfehérje folyásom azt beírom. De az is volt, hogy néhányszor kimaradt, pedig volt ovum.
Elsõ válaszoló vagyok. Nem szedtem gyógyszert, de érdekes, hogy minden doki mást mond. Nekem a meddõségiben azt mondta a doki, hogyha valaki abbahagyja a gyógyszert rögtön utána kell próbálkozni, mert akkor lehet a legkönnyebben teherbe esni. Most ilyen a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a8f9fdb506d4616fa34798..
nem szedtem semit, ill júniusban 1 hónapig barátcserjét. látom te nézed a hüvelyváladékot, és az nem akkor jelzi az ovut mint a hõd. viszont most is tojásfehrjés, ez lehet a beágyazódás, úgy hallottam olyet hogy van akinek két ovuja van. nekem mindíg krémes szokott lenni, még néha kicsit a bugyim is, most meg semmi. ezmiért van? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4b97d432fb9abea526acca..
Sziasztok, én is 12-re nem várom. Ez az elsõ hónapom hogy figyelem a jeleket. Júniusban kezdtük el az igazi próbálkozást, de nem hõmérõztem, csak többet voltunk együtt meg probáltunk idõzíteni. Egyébként már év elején megbeszéltük hogy jöhet a baba. Nekem ami feltünt hogy más mint máskor, hogy a krémes folyásom szinte nincs is.ez nem tudom mit jelent , hallottam hogy jót is jelenthet. Megnézném a görbéteket ha lehet .ti mit éreztek?
Szia Kata, én is szájban mérem , ráadásul digitálissal , az én görbém ilyen. Vélemény? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f80673a00232f1cb43035f..
Szia utolso.Kata vagyok nekem akkor tényleg alacsony az alaphöm, mert ha hüvelyben mérem akkor olyan a höm kb. mint a tied, hüvelyben nagyon magas lehet neked, mérted már ott.Nekem kb 1fok eltérés van a két mérési hely közt, mig szájban 36.1, hüvelyben37körül mozog.
ismét Kata vagyok, utolso, jol áll a höd.
Szia, nem mértem még hüvelyben, de majd pl holnap megnézem.
Ja Mona voltam.Köszönöm a dicséretet.
Sziasztok! Írnátok véleményt az én görbémrõl is? Csin. ma tesztet, de - lett.Talán korai volt(az hiszem, hogy kb vasárnapra nem várom) http://ciklus.hu/images/diagramok/f012243675b442762091f1ac66..
Sziasztok Brigi vagyok és én is 11-12-re nem várom a görbém még jól áll, cicifájdalmaim vannak és feszûl meg érzékeny de nagyon. Nagyon fáradékony vagyok tegnap óta és teljesen más kajákat kívánok mint elõtte. Hol majd éhen halok hol meg nem eszem egész nap mert nem vagyok éhes. Szerintetek hogy állok? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8c7c137029040d05c3578f..
Sziasztok!12.21-s vagyis Kata vagyok.én még nem érzek semmit.bár csak 14-re kéne nem megjönnie.Anna, ne keseredj, még ez lehet baba, ha most nem majd a következö honapban, és ezt mindenkinek üzenem, még én se adom fel a reményt, 4.5év után sem.
Mona vagyok ismét, Annának üzenem , hogy még ne adja fel , 1-2 tized fok ide v oda, még nem jelenti hogy nm sikerült. És te kedves eredeti kérdezõ, hogy vagy (talán ERA)
hello mindenkinek. Mona vagyok (negyedikei 2-es) nekem annyi a tüneteem, hoyg tegnap egy csomo kaja gondolatától is rosszul voltam , se süti, semmi... folyásom nincs, hányinger annál inkább, kicsit van ha szurka de furi. 12-ig még sok idõ van , ezért még mindíg úgy vagyok hogy bármi lehet. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f80673a00232f1cb43035f..
Igen, mert már vagy három napja fáj a hasam. A hõ leesés csak megerõsített abban, hogy ennyi volt. Már hozzá szoktam, azon lepõdtem volna meg, ha összejött volna. Anna
Ne keseredj el Anna. Elõzõ vagyok.Nekem is esett 2 napja és visszakúszott. Vagy úgy érzed ennyi? Te ismered a tested.
Sziasztok. Nekem esett 2 tizedet a hõm, úgyhogy nekem ennyi volt ez a hónap. Anna
szia! Igaz hogy csak fél fokot de picit feljebb kúszott a hõm. De nekem csak jövõhét szombaton kéne megjönni. :-( messze van. Ja sokat járok pipilni. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5db834dd59b0ada6839b17.. Neked drukkolok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nekem iszonyatosan fáj a mellbimbóm és feszül a mellem!De nem úgy mint mensi elõtt szokott.Meg akkor csak elõtte 2 nappal fáj, most meg már tegnap óta, és még csak 12.én kell megjönnie.A hõm ma is és tegnap is 36.8 volt.Olyan tapintásúak a melleim a párom szerint, mintha szilikonosak lennének.Veletek mi zujs???
Na sziasztok csajok.12.21-s vagyok.Hogy vagytok?
Szia. Utolsónak. Láttam már a görbédet más kérdésben is, és szerintem nagyon babás görbének néz ki. Valószínûleg korai volt még. Reggelibõl csináltad? Anna
Szia Anna! Nem reggelibõl csináltam.Most csináltam... Már türelmetlen vagyok:(
Szia Era! Szívbõl gratulálok! :) Minden Jót Nektek. Anna
Gratulálok, Mona voltam , nekem ma megjött:-((
Juhé!!! Ez aztán a jóhír!!!! Szívbõl gratulálok!!!! Puszi Zsanett
gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Csajok pozitívat teszteltem nagyon boldog vagyok!!!!
Brigi szépen fent van.
Zanett , miért csak jhét szombatra nem várod, 13-án volt az elsõ napod akárcsak nekem , de én 12-re nem várom. 34 naposra számolod a ciklusodat? egyébként ez nem nagy ingadozás, és a lényeg hogy fent marad a hõd. az enyém is hasonlóhttp://www.ciklus.hu/images/diagramok/19ff5e5ef354a0f3cf407f..
Sziasztok csajok. Most már én is inkább nevet írok. El vagyok ma szontyolodva. mondtam is reggel a férjemnek szerintem nem lesz semmi ebben a hónapban. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5db834dd59b0ada6839b17.. Mondjuk még messze a jövõ szombat. de ingadozik. Puszi Zsanett
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Itt Era.Hát én elég szarul vagyok.Már egy hete, úgy a beágyazódás környékétõl kb.Nagyon fájnak, és érzékenyek a melleim és a mellbimbóim.A hasam is görcsöl.Éjjel sokszor felébredek, akkorát beleszúr!De nem olyan mint a mensis görcs.Olyan élesebb.Hát remélem összejött a dolog, és mindenkinek aki ide írt, ha nem most mihamarabb szerencséje lesz, és a 2010-es év kisbabát hoz!
18.10-es vagyok. Vasárnapig nem tesztelek. Remélem addig nem jön meg:) ! Akkorra már tuti lesz az eredmény. Remélem +! Drukkolok Nektek is!
18:10 esnek, én is várnék még 2 napot, én is nehezen bírom ki, de nem tesztelek.még talán hétvégén. bár csak 12-re nem várom. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f80673a00232f1cb43035f..
Brigi, szerintem még van 7 napod ahogy a göbédet nézem.
:) Igen Anna, én is úgy számolom, bár egy kicsit bizonytalan vagyok, mert mostanság összevissza jön meg.Hol 41-re, hol 26-ra... Próbálok, türelmes lenni. Majd leszakad a hátam.Kicsit hányingerem is van, csak nem reggelente, hanem ilyenkor este...
Megértelek. Ilyen görbével én is türelmetlen lennék. De kitartás, ha jól láttam most vagy 12. dpo-n, úgyhogy már "csak" 2 nap a nem várt. Anna
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mi lett azóta veletek?Sikerült teherbe esni valakinek???Remélem igen.Írjatok:) ))
Hát ez jó kérdés, én inkább próbálkoznék a jó forró mézes teával, bár én a Coldrexet amúgysem bírom.
én 15-re nem várom, ám me lebetegedtem. orrfolyás, hõemelkedés, fájó torok. szerintetek szedjem a coldrexet és akkor 3nap múlva jobban leszek, vagy ne?...
12.21-s vagyok, a görbém lemaradt.Ime:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/97c82873775ed0b65bdbb1..
utolsónak lemaradt a görbéd.
Had kérdezzem már meg , ti a hüvelyben méritek a hötöket?Azért kérdem mert én most ebben a honapban szájban mértem és mint tudjuk, a hüvely és száj közt lehet kb 1fok különbség is.Én is csatolom a görbémet, nekem 14-n nem kéne megjönnie.Ez a honap nekem annyiban más hogy szárazabb vagyok, alig van folyásom.Ja, azért, megmértem ám hüvelyben is, ott 37fok volt.mindenkinek drukk, magamat is beleértve.
Sziasztok! Én is 12-re nem várom. Múlt hónapban annyira rágölcsöltem erre a babadologra, hogy amikor megjött 2 napig sírtam. Gondoltam, ez teljesen nem normális amit mûvelek, és persze volt minden terhestünetem ám, amit el tudtok képzelni. Aztán megfogadtam (ugye a férjem agyára se menjek rá:) ), hogy nem görcsölöm túl ezt az egészet. Képzeljétek, semmit sem érzek, de tényleg. Most is csak azért jöttem fel erre az oldalra, mert már 3 hete nem néztem a leveleket. Remélem, nekem is lesz valami +, de ha nem, akkor majd a következõ hónapban újra reménykedhetek, amit távol fogok magamtól tartani, már a családi"béke" kedvéért is.
Helló, én vagyok a negyedikei 2-es. A kérdezõnek írnám, hogy a hõd azért zuhant a múltkor, mert talán megvolt a beágyazódás.(van akinél ezt jelzi, + volt tojásf. folyásod is.) Szurkolok nagyon. 11:06-os nak : Én a pé-det 16-17 napra tenném , a hõd egyébként szépen megy felfelé. Az én görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f80673a00232f1cb43035f..
Még nem telt el 1 év, de az orvosnak azt mondtuk, h 1 éve próbálkozunk.
Utolsónak. Szerintem ha eldönti egy nõ, hogy jöhet a baba nem tud másra koncentrálni. Szinte lehetetlen. Te mennyi idõ után fordultál orvoshoz?
Hello! Nekem is jövõ 7en nem kéne, bár én inszemes vagyok. Ez volt az elsõ, 1, 5 éve próbálkozunk. Nekem ezért más volt ez a hónap, mert a hasam az inszem után folyamatosan fájt. Utrogestant használok, így a folyást sem tudom megkülönböztetni. A hõmet én már rég nem mérem, mert rájöttem, h amikor leesik, már akkor nagyon elkeseredek, így meg "csak" akkor, amikor megjön. Viszont egyfolytában figyelem magam éés ettõl az agyamra megyek!!!
Hát igen forró vérû vagyok!:-) Na jó vicceltem...Nem is tudod, hogy örülök, hogy ezt írod, de nagyon tartok a kudarctól. Mindenkitõl azt hallgattam, hogy nekem elsõre sikerül, rendszeresek a ciklusaim, sose szedtem fogamzásgátló stb.. de múlthónapban koppantam. Meg hát elõször hõmérõzöm, magamhoz képest nincs viszonyítási alapom. De a te görbéd is szépen kúszik fölfelé. :-)
A kérdező hozzászólása: Neked mondjuk az alaphõd is magas, de szerintem 37 körül marad az tuti jó lesz!
Sziasztok! Csatlakoznék én is. Nekem is jövõhéten kéne megjönni. De bízom benne nem fog. Én most így állok: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5db834dd59b0ada6839b17.. Nagyon drukkolok nektek is. Mi még csak második hónapja próbálkozunk. Tehát tudom, hogy nagyon az elején járunk. Sajnos nem tartozom azok közé a szerencsések közé akiknek elsõre sikerül. Jó lenne ha valamelyikünknek összejönne. Néha vannak itt olyan bejegyzések, és megmelengeti az ember lelkét! :-)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/508631ecc65224560cf905.. Szia nekem elkezdett fájni a mellem, és hasszúrkákat érzek kb.4-5 napja.Most elkezdett emelkedni a hõm.Neked?
Helló, hogy vagytok? Én teljessen jól , a mensio elõtti stressznek nyoma sincs, remélem így is marad. A cicim nem fáj már két napja, de szép szilikonos maradt.(a párom örül is neki) Rosszullét nincs, de folyásom sincs még mindíg. 10.04-én már írtam , én voltam a 2-es. HOgy alakult a hõd, csatolnál egy friss görbét?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, aranyosak vagytok..:) Én még annyira nem vagyok profi a témában mondom, mert ez a 4.nónap, hogy próbálgatjuk a dolgot.Annyira nem vagyok rákattanva, csak azért jó szerintem ha beszélgetünk róla.Köszönöm a kommenteket, várom a jó gondolatokat.A görbék egész jót mutatnak:)
2. vagyok ismét. Én azon gondolkodtam el ma, hogy régen csak a mensi elõtti 1-2 napot szoktam megérezni, cici, has...De egy ideje, már inkábbmensi után kb egy héttel jönnek a tünetek, szurkál a petefészke, a köldökö alatti terület, de tuti nem a hólyagom , nem vagyok felfázva. A cicim is már jó két két és fél héttel mensi elõtt feszül, és néha iszonyatossan fáj. Lehet a korral jár és a középidõt érzem jobban.?
A kérdező hozzászólása: Belinkelem a görbémet, de légyszi ti is tegyétek meg.Ma egy kicsit leesett a hõm, de azt mondják, hogy beágyazódás elején ez is lehet...majd szép lassan felmegy.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/508631ecc65224560cf905..
Sziasztok. negyedikei egyeske vagyok. Nekem most ilyen a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a8f9fdb506d4616fa34798.. Szinte biztos, hogy meg fog jönni, mert már két napja elkezdett fájni a hasam, és nálam mindig azt jelenti.
12:21-esnek, tényleg ilyen alacsony a hõd, átlag 35, 7 lehet. 4-i 1. szerintem még nicns minden veszve 11. dpon vagy.
Ismét Mona vagyok , a 4-i 2. Én is a számban mérem
Sziasztok , Mona vagyok , szerintem is jó beszélni ezekrõl a dolgokról , az még nem görcs.
A kérdező hozzászólása: Era vagyok!Nekem szájban 36.4 körül mozog.Most fent van 36.8-on remélem, még egy jó darabig körülötte mozog:)
26 éves koromtól vártam a babára 34-et töltöttem mire sikerült már bánom hogy irtam nektek, azért sok sikert.
kérdezö.ha szájban méred, mennyi az alaphöd?nekem szájban kb.35.7, hüvelyben 36.5
12:54nek. Tudod ez egy teherbeeséssel kapcsolatos fórum. A beteges szót kissé erõsnek találom. Nagy különbség az ha valaki mondjuk 20 éves korától vár az elsõ gyermekére 9 évet vagy 30-35 éves korától. Különbséget tennék a közöztt is, hogy egészségesen(mindkét félnél), vagy valami eü. problémával várakozol. Nehezen hiszem, hogy van olyan nõ-pár akit ne foglalkoztatnának olyan kérdések, meglátások amiket itt megosztunk egymással. Ha te nem ilyen voltál szerencsés vagy , és kivételt képezel.
Igen voltunk. Túl vagyunk két inszemen. Amúgy nem találtak semmit. Anna
A kérdező hozzászólása: Én szájban nyelv alatt mérem, de mindenki sztem ott méri ahol akarja, és viszonyítson ahhoz.Attól még, hogy fáj a hasad, nem biztos hogy meg fog jönni, ez babó elõjele is lehet.
12.21 és 12.57-s is én vagyok.Annának.Különben hasonló cipöben járunk én ahogy az elöbb irtam 4éve szeretnénk babát.Mi már lombikoztunk is és semmi, állitolag semmi bajunk nincs.Ti már voltatok orvosnál?Mit mondott?
12:57-esnek. Igen tudom, de gondolhatod, hogy 2, 5 év után az ember már nem álltatja ilyesmivel magát. Én már szinte az összes tünetet produkáltam :) , úgyhogy én már csak a + tesztnek fogok hinni, de lehet még annak sem, csak ha doki is megerõsít benne. :) Anna
12.54.Nem hinném hogy itt mindenki görcsöl, egyszerüen jol esik hogy megoszthatjuk egymással ezeket a dolgokat.Én 4éve szeretnénk babát, bár nekünk van már egy 7éves gyönyörü fiunk.12.21 voltam
Annának, én ugy tudom ha terhes vagy akkor is van a mindjárt megjön érzés, legalábbis a sogornöm igy volt.Drukk neked, és mindenkinek.
Ne haragudjatok meg, semmi rosszindulat nincsen bennem de kicsit beteges amit itt összeirkáltok.Nekünk 9 év után sikerült a baba de soha nem görcsöltem rá ennyire.Ha jönni akar jönni fog.Nyugi!
12.21-s vagyok.Irtam hogy szájban mértem ebben a honapban, különben hüvelyben szoktam, és 1fok különbség van.Hüvelyben méritek?
Negyedikei egyeske vagyok, de ezentúl Anna. A görbém alapján valóban nincs még minden veszve, de a mensis görcs miatt szinte biztos vagyok benne. Anna
12:18-asnak. Én is pont ugyan így jártam múlt hónapban. tanulságos volt, tényleg változtatni kell ahogy írtad. 12:21 Én hüvelyben mérem. tényleg nagyon alacsony az alaphõd. Meglepõdtem.
A kérdező hozzászólása: Hát még csak 4 hónapja hagytam abba a tabit.Dokim mondta, hogy kb.3 hónap, mire megvastagszik a méhfal annyira hogy be tudjon ágyazódni a babó:) De addig is próbálkoztunk.Eredménytelenûl.Most van az elsõ hónap, hogy nagyon odafigyeltünk, és élesbe csináltuk.Hát kiváncsi vagyok.Egy kicsit szurkál a méhem.Ennyi!És szedtél már v.milyen gyógyszert is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!