Találatok a következő kifejezésre: Ez az hónap hogy (721 db)

2 hónapja együtt vagyunk, de még nem mondta hogy szeret. Ez azt jelenti, hogy nem is szerelmes?

Barátommal már évek óta ismertük egymást, mikor 4 hónapja közelebb kerültünk egymáshoz, s sokat kezdünk beszélgetni. Már 2 hónapja együtt vagyunk, de még egyszer se mondta ki, hogy szeret. Olyat szokott mondani, hogy "mi lenne velem nélküled?", "olyan jó, hogy itt vagy".. stb. Még én sem mondtam, neki mert szerintem előbb a fiúnak kell, de már olyan jó lenne ha kimondaná.. :( lehet még nem is szerelmes? 27F-18L

Legjobb válasz: "szerintem elõbb a fiúnak kell" Ebbõl látszik, hogy még mennyire gyerekesen gondolkodsz...mondjuk, ez egyértelmû a korkülönbségbõl is. Nincs határidõhöz kötve, hogy mikortól "kell" mondani, ezt mindenki másképp mutatja ki. 2 hónap nem sok idõ, de ha érzed annyira komolynak ezt a kapcsolatot, akkor mondd ki neki te, aztán majd meglátod, mit reagál rá. 24N

"szerintem elõbb a fiúnak kell" Ebbõl látszik, hogy még mennyire gyerekesen gondolkodsz...mondjuk, ez egyértelmû a korkülönbségbõl is. Nincs határidõhöz kötve, hogy mikortól "kell" mondani, ezt mindenki másképp mutatja ki. 2 hónap nem sok idõ, de ha érzed annyira komolynak ezt a kapcsolatot, akkor mondd ki neki te, aztán majd meglátod, mit reagál rá. 24N
attól, hogy nem mondja még lehet az
Ha így csinálod, ahogy mondod, lehet arra vár hogy kezdeményezz. utolsó voltam:)
römélem is kislyányom!:D
Ez velem is pont így történt!! 1 hónap után mondta ki h szeret. Éreztetni kell, hogy szereted, hogy tényleg nem szexre kell neked, aztán el kell vinni romantikus helyekre stb... és az 1ik ilyen helyen nézz a szemébe és mondd h szereted. Ha ott elmenekül akkor elgondolkozhatsz h rákérdezz h mit érez...
A kérdező hozzászólása: 5. köszi! Amúgy azt tervezem! Elõbb a házasság! :)
A kérdező hozzászólása: Én inkább konzervatívnak gondolom! És szerintem sokkal romantikusabb ha õ mondja ki elõbb. Amúgy õ is ilyen... mire eljutok oda, hogy megkérem menjünk el ide-oda addigra õ már rég meghívott... :) )
östenkém, szögény léányzóm, nem serelt a lélked? a házasság mindenre orvoslás fiam, az én kóromban még a fiúk körték a léányok kezét, most meg azt a sok karambolt hallani, légy régimódi fiam, az mindig jó. házasság után veszísd el a szûziességed léányom. Adj isten!
szeretni szerethet de 2 hónap alatt szerelem nem tudom kinél h alakul ki :) de egy fiúnak nehéz kimondani ilyen dolgokat :) ne aggódj biztos szeret :)
mért nem beszélsz vele errõl?
5! egy nem tudom honnan vetted, ezt a fajta ö-t, de egy szegedi olyan, mint az angol, másként beszél, másként ír kedves kérdezõ! nem biztos neki kell kezdeni, erre nincs szabály, nem lehet tudni, esetleg nem mutatja ki, ebbõl is van két fajta, az egyik abszolút senkinek nem mondja, a másik viszont tesz dolgokat ill. elmondja másnak, ezek azért olyanok, mert félnek elmondani N

7 hónapja szoptatok, kb. egy hónapja elkezdtem bevezetni a szilárd ételeket babámnak, és jóval kevesebbet szoptatom, jóformán délelott és este. Ma észrevettem, hogy megjott a menzeszem. Ez azt jelenti, hogy megy el a tejem? Nem baj ha így szoptatok?

Legjobb válasz: Szia! nem baj, hogy így szoptatsz,,szerintem nem megy el a tejed,csak a szervezet már felkészül, a szoptatás nélküli élethez. Az én lánykám 2 és fél hónapos és nekem is megjött, de a tejem ugyanannyi maradt, csak szopizik.

Szia! nem baj, hogy így szoptatsz, , szerintem nem megy el a tejed, csak a szervezet már felkészül, a szoptatás nélküli élethez. Az én lánykám 2 és fél hónapos és nekem is megjött, de a tejem ugyanannyi maradt, csak szopizik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a valaszokat
Mensi alatt lehet kevesebb a tej, de utána megint ugyanannyi. Nekem is 7 hónapos volt, amikor megjött, akkor én is megijedtem, hogy elmegy a tejem. Most 13 hónapos és még mindig napi 5-ször szopik. Szerintem ilyen picit még többször kellene szoptatni. Azt mondta a védõnõm, hogy 1 éves korig az anyatej legyen a fõ tápláléka. Persze nekem nincs is nagyon választásom, mert borzasztóan válogat, alig eszik.

NCore-s emberek! A HnR szabály szerint a hónap végéig mindent vissza kell seedelni. Ez azt jelenti, hogy ha én egy fájlt seedelek, és ha a hónap végéig nem lesz meg a 48 óra, akkor az mint hnr lesz?

Ha pl. a hónap végére (december) nem töltené vissza, hanem pl januárra pl 2 órára, akkor az már hnr?

Legjobb válasz: nem KELL vissza seedelni, hanem addig kell bent tartani a trackerben, utána elvileg kitörlõdik a hnr-es listáról

nem KELL vissza seedelni, hanem addig kell bent tartani a trackerben, utána elvileg kitörlõdik a hnr-es listáról
Nem naptári hónap, hanem harminc nap alatt 48 óra a szabály. Hónap végén csak a pillanatnyi állást összesíti.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. akkor az nem lesz probléma, ha pl. ha ma letöltök egy filmet, és ha 31-re nem lesz vissza seedelve?
Nem lesz.

Gerincsérv műtétem volt 1 hónapja, ez azt jelentheti hogy nem sikerült?

Segítsetek nekem abban,hogy miért merevedik be a hátam egy kissebb sétától is,a gerincem mentén az izmok olyanok lesznek mint a beton izom lazító nélkül nem bírom de még azzal is nehezen.a régi problémám megszünt mert a lábamat nem bírtam használni,az rendbe jött,de a hátamban iszonyatosan feszül az izom,elötte nem volt ilyen,mit?l lehet ez,a gyógymassz?r,torna és fürd? segíthet ezen

Legjobb válasz: A rehab után egyre könnyebben ment az ülés,én is ülõmunkát végeztem elõtte is és utána is,kb 3 hónapra már egész jól ment.Kitartás!

A rehab után egyre könnyebben ment az ülés, én is ülõmunkát végeztem elõtte is és utána is, kb 3 hónapra már egész jól ment.Kitartás!
Szia! Nekem is volt gerincsérv mûtétem, az elsõ pár hónapban ez normálisnak mondható de mindenképpen szükség lenne valamilyen terápiára, én száraz és vizi tornára is jártam és egész jól rendbe jött, sõt a masszázs is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ 2 hét múlva megyek akkor leszek 6 hetes mûtött, remélem elmúlik, kicst meghúzódik akkor egész nap érzem.Az ülés neked mikortól ment rendesen?Mondjuk nekem az LV S1 nél volt a sérv és pont az ülõidegem volt begyulladva.Ráadásul ülõ munkám van, decemberben kezdek :-(
Addig védekezzetek, azért van a 3 hónap, ogy addig regenerálódik a szervezet. Biztos sikerülni fog a következõ, sok sikert!
3 hónap múlva próbálkozhattok újra, szóval addig védekezzetek.
szia. Nekem is pont 3 hete volt vetélésem( kb. 4-5 hetes voltam)elhalt terhesség miatt.Mensturációszerûen "elvetéltem". Ma voltam kontorollon. Nem kell várni 3 hónapot. Annyira korai ez a terhesség, amit, ha nincsenek ezek az érzékeny tesztek, észre sem veszed. Természetesen nem vagyok orvos, de sok ez a 3 hónap egy kicsikét, nem.hiszen mûtéted sem volt. De amúgy én óvszerrel védekeznék ha így lenne.
Szia! Én 4 hete vetéltem el kb 4 hetes terhesen, szintén menstruáció szerûen, beavatkozásra nem volt szükség. A dokim azt mondta, hogy ez annyira kis terhesség volt, hogy nem kell regenerálódnia a szervezetemnek, mert nincs miért. És bizatott is, hogy jönnek az ünnepek, lehet próbálkozni!! :-) (ez ugye december közepén volt)
Én úgy gondolom, hogy a szervezeted úgy is tudja mit kell tennie. Ha nem védekeztek és teherbe esel akkor fel van rá készülve. RÁadásul ilyenkor még több "elõsegítõ" hormon van a szervezetedben. Fiatal lányoknál akik abortuszra mennek, kiemelten felhívják rá a figyelmet, hogy kétszer könnyebben terhesek lesznek mint általában. Viszont ha a tested nincs rá kész akkor ugysem maradsz terhes. Én nem vártam meg a (anno 6 hónap)-ot, két hónap után terhes is lettem. És egy gyönyörû makk egészséges fiucska alszik a kiságyban :)
Szia! Ha három hónapot mondtak, ne kockáztass, várd ki. Nem véletlenül mondott annyit. Szerintem az enyém is túlaggódja magát, nekem hat hónapot mondott, de inkább betartom, minthogy utána, ha még egy elmenne, magamat hibáztassam, hogy nem voltam képes türtõztetni magam. Igen, védekezni kell. Nekem fel is írta a doki a fogamzásgátlót. És ne izgulj, hamar eltelik az idõ.

A férjemmel hitelt igényeltünk, bekértek papirokat és azt mondták majd hívnak telefonon, ez múlt hónap 26-án volt, ha nem hívtak azóta sem ez azt jelenti, hogy nem kaptuk meg a hitelt?

Legjobb válasz: Nem, ez azt jelenti hogy elég hosszadalmas a hitelbírálat. Ráadásul év vége van, több munkával és szabadságolással. Hívd fel a hitelügyintézõt, vagy írj neki e-mailt.

Nem, ez azt jelenti hogy elég hosszadalmas a hitelbírálat. Ráadásul év vége van, több munkával és szabadságolással. Hívd fel a hitelügyintézõt, vagy írj neki e-mailt.
Ugye banktól igényeltétek?
A kérdező hozzászólása: Igen banktól , OTP Bank NYRT.

Xbox 360 4gb-os Slimet akarok venni. Azt írják, hogy 3 hónapig ingyen gold van hozzá, ez azt jelenti, hogy a doboba van egy sima 3hó-s feltöltőkártya? Vagy ez szoftveresen számolja?

És még az, (hogyha szoftveresen száolja) megveszem, de még nem csatlakozok netre, akkor is tellik az id??Vagy csak els? csatlakozástól számítva?Mert még nincs routerem.És kéne egy kis id? mire megveszem.

Legjobb válasz: Szoftveresen számolja, az elsõ csatlakozástól.

Szoftveresen számolja, az elsõ csatlakozástól.
pfejj 2 hete vettem, és én csak 1 hónapot kaptam (szoftveresen)
A kérdező hozzászólása: akkor jó.reméltem, hogy így van.:)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy csak egy hónap jár.Ezt a 3 hónapot csak emlékezetbõl írtam.

Kb.3 hónapja kaptam egy most egy éves amstaff szukát. Etetésnél addig nem nyúl a kajához, amíg "matatok" benne. Ez azt jelenti, hogy én vagyok a falkavezér?

Eszméletlenül játékos,szelíd,barátságos mindenkivel.

Legjobb válasz: Ennyi információt kevésnek érzek ahhoz, hogy ezt meg lehessen állapítani. Sok kutya van, amelyik hagyja, hogy piszkálják a kajáját és teljesen más dolgokban nyilvánul meg nála, hogy nem ismeri el a gazdáját fölötte állónak.

Ennyi információt kevésnek érzek ahhoz, hogy ezt meg lehessen állapítani. Sok kutya van, amelyik hagyja, hogy piszkálják a kajáját és teljesen más dolgokban nyilvánul meg nála, hogy nem ismeri el a gazdáját fölötte állónak.
Ez csak annyit jelent hogy nem félti a kaját tõled. Az hogy ki a falkavezér, azt nem lehet ebbõl eldönteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Hogy lehet az, hogy a doki és a védőnő szerint holnap leszek 29 hetes, a naptár szerint pedig 30? és ez az jelenti, hogy holnap kezdem a 7. hónapot?

Legjobb válasz: Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

Nincs munkám pár hónapja. A pasim több év után szakított ami nagyon fáj. Ez azzal járt hogy haza kellett jönnöm. Utálok itthon lenni. Nem bírom az állandó piszkálást. Romokban az életem hogy éljem túl?

Legjobb válasz: Keress egy másik munkahelyet, és egy másik pasit.. Nem tudom hány éves vagy, de nem hinném, hogy romokban lenne az életed, ugyan is van családi hátered még.. addig örülj. 17f

Keress egy másik munkahelyet, és egy másik pasit.. Nem tudom hány éves vagy, de nem hinném, hogy romokban lenne az életed, ugyan is van családi hátered még.. addig örülj. 17f
A kérdező hozzászólása: Hosszú lesz felállni de megpróbálom elkezdeni.
hát nem ártana
A kérdező hozzászólása: :-) Rázzam meg magam?
elmúlik, minden elmúlik egyszer, egyszer elmúlsz te is, egy dolog biztos az életben azaz elmúlás de az halálbiztos. de még szerintem hosszú évek állnak elõtted, örülj h nem lett gyerek és nem úgy hagyott el, mennyivel rosszabb lenne, fõleg ha még nem is tudtál volna hová menni...úú sokkal rosszabb is lehetett volna, és még beteg sem vagy gondolj bele. mennyivel rosszabb lenne most ha taknyod nyálad egybefolyna fúú, és be lennél rekedve, szinte írni sem lenne kedved, nagyon rossz. Habár a strepsils jó rá. és elmehetnél holnap boltba is segíteni anyunak vegyél kenyeret vagy kiflit, vagy egy kakaóscsigát, meg fõzz egy finom kakaót
A kérdező hozzászólása: Annyira fáj :-(
Egyébként meg örülj neki h volt hová menned. És biztos rossz a hangulatod, és semmi kedved semmihez, és megteheted még ha piszkálnak is de megteheted h csak ücsörögsz, holnap szépen felkelsz , és elmész munkát keresni, veszel sok sok újságot, és nem a gyakorit fogod böngészni hanem a neten is munkát keresel.
A kérdező hozzászólása: Keresek munkát folyamatosan....csak lenne is belöle valami.Pasi jó ideig nem kell az tuti és el is akarok költözni amint lehet.Csak most minden egyszerre :-(
Így van egyenlõre töltsd az idõdet munkakereséssel és közben ismerkedhetsz is más pasikkal , amerre éppen jársz, mindig ez a túlélés...nem fogsz belehalni amúgy. De ne csak nézz elõre hanem láss is.
szerezz egy pasit meg egy munkát...tegyél félre pénzt és költözz el otthonbról ;)
Hülyén hangzik, de keress munkát. Az majd leköt. Beszél- gess online, de inkább élõben normális emberekkel. Öntsd ki a lelked akár vadidegennek (jobb úgy néha). Hirtelen ez jutott eszembe.
Hosszú...hosszú az a Titanic volt de az is elsüllyedt szóval ne hisztizz hanem kelj fel és rázd meg magad., menj a tükör elé mosolyogj egyet rázd meg a fejed mint egy kutyus mikor vizes lesz és máris jobb lesz, persze ha akkora vagy mint Tóth vera akkor nehezebb lesz de csak sikerül

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!