Találatok a következő kifejezésre: Ez az clostys hónapom, (12 db)

Clostyt szedek, ez az első hónapom. A 28 napon, azaz péntektől va 1-2 csepp barnás vér és ennyi. Lehet baba? Clostysok nektek milyen szokott lenni a menzitek tőle? Pénteken - tesztem lett.

Legjobb válasz: Nekem barnázás nem volt mensi elött és nem is tolta ki a ciklusom, hanem inkább elörébb hozta. 2 clostis hónapom volt, most szünetet kell tartani, mert visszamaradt egy meg nem repedt tüszõ :( . Azt tudod mikor volt tüszõrepedésed? Mert az alapján ki lehetne számolni, hogy mikor kellene megjönnie. Lehet korán teszteltél. Gondolom a doki követte uh-n a ciklusod.

Nekem barnázás nem volt mensi elött és nem is tolta ki a ciklusom, hanem inkább elörébb hozta. 2 clostis hónapom volt, most szünetet kell tartani, mert visszamaradt egy meg nem repedt tüszõ :( . Azt tudod mikor volt tüszõrepedésed? Mert az alapján ki lehetne számolni, hogy mikor kellene megjönnie. Lehet korán teszteltél. Gondolom a doki követte uh-n a ciklusod.
Nekem 29-30 napra jön meg, amióta szedem, és a vérzésem ugyanolyan, mint annak elõtte. Se több, se kevesebb. Elvileg lehetsz babás. A HCG naponta duplázódik, úgyhogy 1-2 nap múlva csinálj még egy tesztet. Remélem sikerül!!
Sajnos nekem is mind a 3 clostis hónapba így volt , sõt azóta is és mindíg megjött. A closti kitolta nekem a ciklusomat 32-34 napra.
3. Clostis hónapom. Az elsõ kettõben sajnos nekem is barnázással kezdõdött a mensi.:(
A kérdező hozzászólása: Július 30-án volt peteérésem, azt tudom.
Nekem is barnázással kezdõdik amióta szedem.

Clostyt szedek 3X1-et, ugy olvastam ritka adag. Valakinek hasonlo adag van felirva? Ez az első clostys hónapom, remélem sikeres lesz. A 14. napon vagyok, szur a méhem környéke, fáradékony vagyok. Várnék tapasztalatokat! Kinek segitett?

Legjobb válasz: A harmadik hónapban kellett 3-at szednem,semmi mellékhatása nem volt,a második hónapban kettõt szedtem,akkor sikerült pozit tesztelni de sajnos nem maradt meg.Sztem nem ritka adag,ha 3 hónapos kúrát irnak fel a 3.hónapban már ennyit kell szedni :)

A harmadik hónapban kellett 3-at szednem, semmi mellékhatása nem volt, a második hónapban kettõt szedtem, akkor sikerült pozit tesztelni de sajnos nem maradt meg.Sztem nem ritka adag, ha 3 hónapos kúrát irnak fel a 3.hónapban már ennyit kell szedni :)
igen :-) es ha csak annyi bajod volt hogy nincs peteérésed akkor sikerülni is fog neked.Szivbõl kivánom :-)
A kérdező hozzászólása: De a második honapban sikerült azbelsõ pozi teszted is ugye?
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a választ :)
Amiket érzel az a clostitól van.Második hónapban éreztem ilyet.
A kérdező hozzászólása: A vérképem jo volt, de nincs peteérésem.E ho másodikán kezdtem a kurát, akkor voltam második menzesz napon és öt napig szedtem.j.hét csütörtökön kell menjek vissza akkor néz uh-t.
Miért kell szedned? Milyen vizsgálatokat csináltak elõtte? Ultrahangos követés lesz?
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam picit...csak az volt fura hogy nekem már most az elsõ hónapban ennyit kell szednem.Akkor az is normális, hogy szur(feszül)a méhem?vagy az már a terhesség jele is lehet?
Ja és szuper gyógyszernek tartom, ha valakinek csak peteérési problémája van, mert arra nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, köszi :) Én is viszont kivánom a mielöbbi babavárást :)

Most vagyok az első clostys hónapban, tudom hogy csak 3 hónapig szedhetem, mi lessz ha nem sikerül a baba ez idő alatt? Utána mi következik?

Legjobb válasz: Utána 3 hónap kihagyással újrakezdhetõ a kúra..aztán nincs értelme, majd injekciós kezelés is lehet, illetve nézd meg, hogy a melled összenyomásra nem enged e savót..átlátszó cseppekben.., mert ha igen az is gond lehet és azt mondanikell a dokinak, nekem is kellet azmiatt más gyógyszer is. Aztán még ott az inszemitáció , de ugye a peteérést valahogy vissza kell állítani..nem szabad izgulni, mert gátolhatja azeredményt.

Utána 3 hónap kihagyással újrakezdhetõ a kúra..aztán nincs értelme, majd injekciós kezelés is lehet, illetve nézd meg, hogy a melled összenyomásra nem enged e savót..átlátszó cseppekben.., mert ha igen az is gond lehet és azt mondanikell a dokinak, nekem is kellet azmiatt más gyógyszer is. Aztán még ott az inszemitáció , de ugye a peteérést valahogy vissza kell állítani..nem szabad izgulni, mert gátolhatja azeredményt.
Elsõsorban: ne stresszelj emiatt! a babót minden befolyásolja, próbálj ne gondolni rá (tudom, konnyu mondANi), DE legalabb ne parazz miatta, jó? Elõbb utobb osszejon, kitartást!
mellyit szedsz naponta?
A kérdező hozzászólása: A ciklus 2 napjától 2+1 szemet, most a 13 napon megyek UHra
szia én is mostfogom elkezdeni. én is napi 2 ször 1 et szedek. remélem öszejön mert az elsõ clostival nemjött össze.elvagyok nagyon keseredve:(sajnos a closti megvékonyitja a méhnyálkahártyát, és akkor sem bisztos hogy öszejön a baba. nekem is igyvolt. most várom az eredményt

Ez az első clostys hónapom, a 15. napon vagyok és még nem volt peteérésem. Nektek mikorra tette az ovut?

Lehetséges hogy kitolja a ciklust is? Vagy nem mutatja az LH teszt? Úgy gondolom hogy még er?sebbnek kellene lennie a hormonoknak ilyenkor.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ez volt az elsõ clostis hónapom,és a 16.napon volt a peteérés.

Szia! Nekem is ez volt az elsõ clostis hónapom, és a 16.napon volt a peteérés.
A kérdező hozzászólása: Nézted ovu teszten? Éreztél vmi tünetet, nekem fájdogál a hasam tõle, de azt mondják ez normális? Mióta próbálkoztok?
Nekem a 19. napon volt.
Elsõ válaszoló vagyok: Én éreztem, h. szurkál a petefészkem, a bal oldalit éreztem, és uh-n megerõsített a doki, h. ott érik:-) Igen használtam ovu tesztet. 15.nap volt pozi.akkor voltam a dokinál is, és mondta, h. 24 órán belül lesz tüszõrepedés. Másnap reggelre már megszûntek a tünetek.
Helló, nekem ez a harmadik clostys hónapom. A 12.napon voltam UH akkor már 20 és 22mm-esek voltak a tüszõim(ez volt tegnap) de szerintem még em repedt meg mert még érzékeny a bal petefészkem. Szerintem ma-holnap meglesz az ovu. Nekem inkább elõrébb hozza!
Nekem a 19. napon volt, már kétszer is.. :(

5nap van a nem kéne megjönnie. Ma FEHÉR SÜRŰ NYÚLÓS váladékot töröltem. Mi a fene lehet ez? Ez az első clostys hónapom.

Legjobb válasz: A hüvelyváladék a ciklus során változik, a termékeny napokon sûrûbb.

A hüvelyváladék a ciklus során változik, a termékeny napokon sûrûbb.
Nekem a peteérést jelzi ez a nyúlós, átlátszó váladék.
A kérdező hozzászólása: De nekem fehér és a hõm már egy hete fent van, volt már ovum.
Ez még bármi lehet. Ha vizes lesz, akkor általában mensi lesz, ha marad a fehér folyás, akkor baba, de sajnos ez sem törvényszerü.
Na, mi történt? Tudsz már valamit?

Ez volt az első clostys hónapom. A 29. naptó l3 napon át csak sötétbarna, folyás állagú valami jött belőlem. Utánna 3 napig elég erős vérzés, majd rá 2 napra olyan folyt, mintha bepisiltam volna, csak rózsaszínes színű. Mi lehet?

Ezel?tt , ha megjött minden simán ment, semmi barnázás vagy rózsaszínes folyás.Most szedem a 2.clostys kúrát, de én komolyan úgy érzem mintha babás lennék. Pár napja reggelente hányinger, mostanra már a nap bármely szakában van. Az egyensúly érzékem sem az igazi. És a köldököm alatt olyan kemény a hasam, mint a benton.Nekem nem szokott ilyen lenni.

Legjobb válasz: Bocsi nem13 napon át, csak 3 napon át barnáztam.

A kérdező hozzászólása: Bocsi nem13 napon át, csak 3 napon át barnáztam.
Hát, ha úgy érzed, hogy babás vagy, akkor csinálj egy tesztet. Lehet, hogy a Closty megzavarta a hormonjaidat! De ha teszt negatív és továbbra is aggódsz, menj el a dokidhoz. Megont kell szedned a Clostyt? Mondjuk, ha megjött nem nagyon hiszem, hogy babás vagy, inkább bezavart a gyógyszer.
Nekem a barna folyásomra azt mondta a dokim, hogy az nem mensi. Az elsõ vérzéses napot kell a mensinek tekinteni. Azt mondta Clostinál elõfordul ez a barnázás.
A kérdező hozzászólása: Hát ugye ez egy 3 hónapos kúra, most jön(van) a második.Nem tudtam mi lehet ez a barna folyás, inkább felhívtam a dokimat, õ is igen bizonytalannak tûnnt a hangjából, azt mondta tekintsem vérzésnek.
Nekem a 2 clostis kúrám után visszamaradt egy meg nem repedt tüszõ, ugyanolyan tüneteim voltak, mint Neked. A vérzésem is olyan volt, mint amit leírtál. Nem is szedhettem be a 3 clostis kúrát. Ki kellett hagynom. Nem mondta a dokid, hogy menjél uh-ra?
Utolsó vagyok. Nem tudom, hogy jó-e , ha beszeded a 3kúrát is, mert ha visszamaradt egy tüszõ, akkor túl stimulál. Végigkövette uh-n a peteérésed a 2 kúra alatt?
A kérdező hozzászólása: Három napja szedem a második kúrát.Hétfõn megyek ígyis úgyis dokihoz.
lehet hogy beágyazodás.. drukk
Szerintem is beágyazódás:) Drukk!
Még ne éld bele magad, de lehet beágyazódástól IS! De persze lehet más is az ok. Drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: köszi reméljük már 1, 5 éve várjuk

Ez az első clostys hónapom általába 14-15 napon van peteérésem. Lehet hogy a gyógyszertől elöbb van peteérésem? Most vagyok a 10. nap és szúr a petefészkem vagy csak a gyógyszer miatt

Legjobb válasz: nem biztos,hogy elõbb lesz.Lehet,hogy csak feszít,ahogy nõl.Nekem azt mondta a dokim,hogy mivel a closty stimulálja ezért jobban lehet érzeni,hogy feszít,mert nagyra nõhet :) Próbáld ki az ovu tesztet mit mutat Niki

nem biztos, hogy elõbb lesz.Lehet, hogy csak feszít, ahogy nõl.Nekem azt mondta a dokim, hogy mivel a closty stimulálja ezért jobban lehet érzeni, hogy feszít, mert nagyra nõhet :) Próbáld ki az ovu tesztet mit mutat Niki
Még tojásfehérje váladék is elõbb lehet. A ciklusom 7. napján volt egy UH-om, ahol kicsi, de sok pete volt mindkét petefészkemben, s kb. ennyi nap kellene még, hogy tüszõrepedés is legyen. Nem sok nap ez, de valószínû, hogy hirtelen nõnek meg, s ez bizony okoz jó kis szúrkálást. Ne ijedj meg! Sõt! Nagyon jól reagálsz!
Igen, a closty az esetek 80%-ban elõre hozza a peteérést. Nekem a 15-16. napon szokott lenni a pé, a closty-s hónapban a 10. napon volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!